11569

Mielőtt kérdezel használd a keresőt a lap alján!

IGEN, MÁR MEGJELENT! | NEM, NEM TUDJUK HONNAN LEHET LETÖLTENI! | NEM, NINCS MAGYAROSÍTÁS!

ha warez témában írsz, törlődik a kommented
  • [Jakuza]
    Elkeszult a quiz nelkuli teljes magyaritas.
    Elkuldtem a Fifahungarynak remelhetoleg meg ma felkerul az oldalra.
  • pilfer
    Ha van letöltésvezérlőd, "iktasd ki", hátha úgy jobb lesz. Egy próbát megér, nálam már volt ilyen...
  • placus
    hát akkor nem tudom mi lehet a baj mert nekem csak ezt töltötte le...
  • pilfer
    kb. 2,2 MB, és van readme-je
  • placus
    letöltöttem de csak ennyi 96kb?!hova kell bemásolni?köszi
  • skristof
    figyelj
    legalább annyi lenne benned, h visszaolvasol 10 hozzászólást....
    vagy a fenti banner is ezért készült....
    amugy innen
  • placus
    Sziasztok!
    Én most nyomnám tcm 4-et,de nemtudom hol van magyarositása?
    Légyszi SEGITSETEK.
  • skristof
    szívesen ;)
  • Joke
    server ha midenn igaz a jövő héten lesz, szal akor tényleg beindul, csak addíg nem tudjuk hova rakn a cuccost.
  • VLaci
    Koszi, onnan már lejott :)
  • skristof
    semmi gond! :)
    tcmhungary.tk -val mi van?
  • skristof
    engem izgat, de csinálni nem hiszem h tudnám... sajna vizsgák :((
  • Joke
    Fura, nekem mindíg más helyen, most pl szerbia-montenegro, de ha nálatok így van, akkor sorry.
  • FrezeR
    ok, nem kérdezem meg többet a magyarositás folytatását ugy látom senkit nem izgat a dolog:)
  • skristof
    köszii :))
    amugy télleg, nekem pl állandoan portugália meg spanyolország
    annyi esez sincs, h vmi távolabbit legalább :P
  • Magic Boy
    Megkell,hogy védjem s kristof-ot!
    Jogos volt a kérdés ugyanis a program véletlenszerüen generálja,hogy ki rendez EB-t vagy VB-t!
  • skristof
    nah, felraktam saját szerverre...
    fenti banneren a link, és ott a 3as szerver
  • skristof
    télleg..
    pedig nekem tegnap még elkezdte szedni....
  • skristof
    hülyevagy=hülyevagyok
  • skristof
    rosszul hiszed....
    de mind1, hülyevagy, és persze elnézést...
    persze, hogy
    NEKED VAN IGAZAD
  • Joke
    ha másokat fikázol azért, mert hülyeségeket kérdeznek, akkor nézdd meg te mit csináltál. Nem hiszem hogy olyan sűrűn rendeznek Portugáliában eb-t.
  • VLaci
    Hát nekem nem jott ossze, kinyit egy oldalt ezzel a szoveggel:
    Tisztelt Felhasználó! A ... Internet Stúdió megszüntette az ingyenes tárhely és email szolgáltatását.
    Az emailcímek, ftp hozzáférések és a feltöltött fájlok április 15.-ig még megmaradnak a szerveren, de utána már nem lesznek elérhetõek. Amennyiben létrehozol egy új oldalt (más szolgáltatónál) és szeretnéd, hogy
    legyen egy automatikus átirányítás a régi oldaladról az újra, akkor küldj a [email protected] emailcimre egy levelet, amelyben megadod a mostani oldalad és az új oldalad címét.
  • Magic Boy
    Portugáliában történt a dolog a 2004-es eb-n!
  • skristof
    ennek
    működnie kell, csak kivülről nem lehet közvetlen elérni, nyisd meg a hivatkozást shift-el, és utánna meg egyértelmű...
  • AMDFan
    Nálam is esélyesek voltak az EB-re, ki is jutottak, de korán kiestek.
    Én meg megnyertem Litvániával :DDD
  • VLaci
    Skristof oldalán található 2 link (a magyarosításhoz) nem mukodik. Nagyon orulnék neki, ha valaki felrakná a legújabbat, mert én még mindig a január 6-it használom.
    Elore is kosz
  • FrezeR
    én meg már megint csak megkérdezem mi lesz a magyarositás hátrelevő részével?:) bocs de ha már 80%-ban magyar kb akkor jó lenne befejezni, Jakuzáról tud valaki valamit? nélküle halott az egész project...
  • skristof
    öööööööööö
    és ez melyik év is?
    annyira nem lehet sok, h Dragi még jáccik....
  • Magic Boy
    Nyomom az elmentést és leesik az állam Magyarország (nem én irányítottam őket,ha én irányítom megnyerik az eb t #ravasz1])Portugáliában melenetel egészen az elődöntőig ahol kikap 1-0-ra a későbbi győztes(a Spanyolokat verék 2-1-ra)Angoloktol!
    Magyarország lett a torna meglepetés csapataés két Magyar(Dragoner Attila,Kovács Péter)bekerült az eb válogatottjába!
  • Nasheem
    Ugyan mé' kapnál? Az osztalék a tulajdonrész után jár, te meg pont azt adtad el. Nem érdemes rögtön az első alkalommal eladni mindent. Kisebb pénzből is lehet csapatot csinálni. Én 15%kal kezdtem, majd amikor BL elődöntőztem elnyomtam a többit is kb 30%kal magasabb árfolyamon. Közel 90 milkát hoztam ki így a Forest Greenből 8 év alatt!
  • Morfeo
    az hogy van ha én mondjuk egy kisebb csapattal felmegyek a tőzsdére és eladom a részvények 49%-át 10euróért és utánna a részvények ára megduplázodik kapok vmi osztalékot vagy bármit??
  • skristof
    íme
    de a fenti bannerra klikkelve elérhecc egyebeket is
  • Nasheem
    Szasztok!

A master fájlhoz tudtok egy linket ami műxik is? Visszaolvastam 4 oldalt, de ami ott volt azt törtölték a szerverről.

No meg azért is írtam, hogy ne tünjön el a topic teljesen:-)
  • Neruel
    Igen. Mindent módosítottam.
  • FrezeR
    ez egy bug amit elvileg az 1.2-es patch javitott ki, tehát az a pénz nem tiszta :)
  • Magic Boy
    Ez a Master.dat fájlban is változott?
  • Magic Boy
    A másik kérdésre tudja valaki a választ????
    Ha egy Debrecen szintü cspathoz hozzávág a progi 4 milliárdot akkor rohanok a csapattal a tőzsdére(elég lenne nekem 25-30 milió is nemvagyok telhetetlen! ;) )!
  • skristof
    pósztert nekem sosem sikerült megnézni, csak nyomtatni lehet.. :(
  • Magic Boy
    Az Index-en feltettek egy érdekes kérdést!

"halihó
    Én már 8. éve nyomom a lokival,4.évben tözsdés lettem eladtam mind a 49%ot!!!erre most hozzámvágott a gép valahonnan 4 milliárdot!ezt miért csinálja és az a baj hogy sehonnan nem tudom kideríteni honnan jött!!!sos!!!
    A másik hogy vannak benne pószterek,azt meg tudom nézni valahol???"

Beraktam,mert engem is érdekelne a válasz!!!!!
  • Neruel
    Sziasztok!

Megint végeztem néhány apró változtatást az adatbázisokon, illetve néhány újabb játékoskép is felkerült. Az adatbázisokban maradt néhány akkorra baki, hogy nem igazán értem mit is műveltem korábban. Ezek - közül legalább néhány - javítva lettek. A fenti SKristóf féle linken elérhetők.