11569
Mielőtt kérdezel használd a keresőt a lap alján!
IGEN, MÁR MEGJELENT! | NEM, NEM TUDJUK HONNAN LEHET LETÖLTENI! | NEM, NINCS MAGYAROSÍTÁS!
ha warez témában írsz, törlődik a kommented
-
#4193 Elkeszult a quiz nelkuli teljes magyaritas.
Elkuldtem a Fifahungarynak remelhetoleg meg ma felkerul az oldalra. -
pilfer #4192 Ha van letöltésvezérlőd, "iktasd ki", hátha úgy jobb lesz. Egy próbát megér, nálam már volt ilyen... -
placus #4191 hát akkor nem tudom mi lehet a baj mert nekem csak ezt töltötte le... -
pilfer #4190 kb. 2,2 MB, és van readme-je -
placus #4189 letöltöttem de csak ennyi 96kb?!hova kell bemásolni?köszi -
skristof #4188 figyelj
legalább annyi lenne benned, h visszaolvasol 10 hozzászólást....
vagy a fenti banner is ezért készült....
amugy innen -
placus #4187 Sziasztok!
Én most nyomnám tcm 4-et,de nemtudom hol van magyarositása?
Légyszi SEGITSETEK. -
skristof #4186 szívesen ;) -
#4185 server ha midenn igaz a jövő héten lesz, szal akor tényleg beindul, csak addíg nem tudjuk hova rakn a cuccost. -
VLaci #4184 Koszi, onnan már lejott :) -
skristof #4183 semmi gond! :)
tcmhungary.tk -val mi van? -
skristof #4182 engem izgat, de csinálni nem hiszem h tudnám... sajna vizsgák :(( -
#4181 Fura, nekem mindíg más helyen, most pl szerbia-montenegro, de ha nálatok így van, akkor sorry. -
#4180 ok, nem kérdezem meg többet a magyarositás folytatását ugy látom senkit nem izgat a dolog:) -
skristof #4179 köszii :))
amugy télleg, nekem pl állandoan portugália meg spanyolország
annyi esez sincs, h vmi távolabbit legalább :P -
#4178 Megkell,hogy védjem s kristof-ot!
Jogos volt a kérdés ugyanis a program véletlenszerüen generálja,hogy ki rendez EB-t vagy VB-t! -
skristof #4177 nah, felraktam saját szerverre...
fenti banneren a link, és ott a 3as szerver -
skristof #4176 télleg..
pedig nekem tegnap még elkezdte szedni.... -
skristof #4175 hülyevagy=hülyevagyok -
skristof #4174 rosszul hiszed....
de mind1, hülyevagy, és persze elnézést...
persze, hogy
NEKED VAN IGAZAD -
#4173 ha másokat fikázol azért, mert hülyeségeket kérdeznek, akkor nézdd meg te mit csináltál. Nem hiszem hogy olyan sűrűn rendeznek Portugáliában eb-t. -
VLaci #4172 Hát nekem nem jott ossze, kinyit egy oldalt ezzel a szoveggel:
Tisztelt Felhasználó! A ... Internet Stúdió megszüntette az ingyenes tárhely és email szolgáltatását.
Az emailcímek, ftp hozzáférések és a feltöltött fájlok április 15.-ig még megmaradnak a szerveren, de utána már nem lesznek elérhetõek. Amennyiben létrehozol egy új oldalt (más szolgáltatónál) és szeretnéd, hogy
legyen egy automatikus átirányítás a régi oldaladról az újra, akkor küldj a [email protected] emailcimre egy levelet, amelyben megadod a mostani oldalad és az új oldalad címét. -
#4171 Portugáliában történt a dolog a 2004-es eb-n! -
skristof #4170 ennek
működnie kell, csak kivülről nem lehet közvetlen elérni, nyisd meg a hivatkozást shift-el, és utánna meg egyértelmű... -
AMDFan #4169 Nálam is esélyesek voltak az EB-re, ki is jutottak, de korán kiestek.
Én meg megnyertem Litvániával :DDD -
VLaci #4168 Skristof oldalán található 2 link (a magyarosításhoz) nem mukodik. Nagyon orulnék neki, ha valaki felrakná a legújabbat, mert én még mindig a január 6-it használom.
Elore is kosz -
#4167 én meg már megint csak megkérdezem mi lesz a magyarositás hátrelevő részével?:) bocs de ha már 80%-ban magyar kb akkor jó lenne befejezni, Jakuzáról tud valaki valamit? nélküle halott az egész project... -
skristof #4166 öööööööööö
és ez melyik év is?
annyira nem lehet sok, h Dragi még jáccik.... -
#4165 Nyomom az elmentést és leesik az állam Magyarország (nem én irányítottam őket,ha én irányítom megnyerik az eb t #ravasz1])Portugáliában melenetel egészen az elődöntőig ahol kikap 1-0-ra a későbbi győztes(a Spanyolokat verék 2-1-ra)Angoloktol!
Magyarország lett a torna meglepetés csapataés két Magyar(Dragoner Attila,Kovács Péter)bekerült az eb válogatottjába! -
Nasheem #4164 Ugyan mé' kapnál? Az osztalék a tulajdonrész után jár, te meg pont azt adtad el. Nem érdemes rögtön az első alkalommal eladni mindent. Kisebb pénzből is lehet csapatot csinálni. Én 15%kal kezdtem, majd amikor BL elődöntőztem elnyomtam a többit is kb 30%kal magasabb árfolyamon. Közel 90 milkát hoztam ki így a Forest Greenből 8 év alatt! -
Morfeo #4163 az hogy van ha én mondjuk egy kisebb csapattal felmegyek a tőzsdére és eladom a részvények 49%-át 10euróért és utánna a részvények ára megduplázodik kapok vmi osztalékot vagy bármit?? -
skristof #4162 íme
de a fenti bannerra klikkelve elérhecc egyebeket is -
Nasheem #4161 Szasztok!
A master fájlhoz tudtok egy linket ami műxik is? Visszaolvastam 4 oldalt, de ami ott volt azt törtölték a szerverről.
No meg azért is írtam, hogy ne tünjön el a topic teljesen:-) -
Neruel #4160 Igen. Mindent módosítottam. -
#4159 ez egy bug amit elvileg az 1.2-es patch javitott ki, tehát az a pénz nem tiszta :) -
#4158 Ez a Master.dat fájlban is változott? -
#4157 A másik kérdésre tudja valaki a választ????
Ha egy Debrecen szintü cspathoz hozzávág a progi 4 milliárdot akkor rohanok a csapattal a tőzsdére(elég lenne nekem 25-30 milió is nemvagyok telhetetlen! ;) )! -
skristof #4156 pósztert nekem sosem sikerült megnézni, csak nyomtatni lehet.. :( -
#4155 Az Index-en feltettek egy érdekes kérdést!
"halihó
Én már 8. éve nyomom a lokival,4.évben tözsdés lettem eladtam mind a 49%ot!!!erre most hozzámvágott a gép valahonnan 4 milliárdot!ezt miért csinálja és az a baj hogy sehonnan nem tudom kideríteni honnan jött!!!sos!!!
A másik hogy vannak benne pószterek,azt meg tudom nézni valahol???"
Beraktam,mert engem is érdekelne a válasz!!!!! -
Neruel #4154 Sziasztok!
Megint végeztem néhány apró változtatást az adatbázisokon, illetve néhány újabb játékoskép is felkerült. Az adatbázisokban maradt néhány akkorra baki, hogy nem igazán értem mit is műveltem korábban. Ezek - közül legalább néhány - javítva lettek. A fenti SKristóf féle linken elérhetők.
Pá