Fifa Manager 10
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"Thursday, November 6 2003
FM 2004 Has Gone Gold!
The germen version of TCM 2004 has gone gold today. It has been finsihed and now is in production. Hopefully this will be the same for TCM, I will keep you guys posted."
biztató😊 amugy aki megvette már angliában meg ahol kijött a fifa 2004-et akkor a cdn ott volt ajándékba a Tcm 2004 demója ami cirka 600 mb 😉
FM 2004 Has Gone Gold!
The germen version of TCM 2004 has gone gold today. It has been finsihed and now is in production. Hopefully this will be the same for TCM, I will keep you guys posted."
biztató😊 amugy aki megvette már angliában meg ahol kijött a fifa 2004-et akkor a cdn ott volt ajándékba a Tcm 2004 demója ami cirka 600 mb 😉
remélem hamarabb is kapható lesz😊 bár nem tudom ez jelent e valamit de nem láttam a megjelenési listán novemberre...remélem ez semmit nem jelent!
sztem nem lessz.. 😞
fifazz addig! 😛
fifazz addig! 😛
football without ultras is nothing
pörgesd fel!
ha tudod!

ha tudod!

mindenki a tcm04-et várja! 😛
Szerintem vedd meg, a CM új megjelenésével valszeg komoly ár-harc fog kialakulni, ami az alacsonyabb árnak tesz majd jót
megy is de folyton kifagy ha másik klubbhoz igazolok, és ez már nagyon idegesitõ!! ddhelp hibával lép ki minden alkalommal, pl brazil, holland, vagy belga bajnokságoknál, bármelyik csapathoz igazolok megnézem az adataim és kilök az asztalra..mi lehet ez?
hali
valaki nem tudja véletlenül hogy hol találhatnám meg az 1.30-as patch-hoz a crackelt exe-t?
mert eddig nem láttam sehol...
valaki nem tudja véletlenül hogy hol találhatnám meg az 1.30-as patch-hoz a crackelt exe-t?
mert eddig nem láttam sehol...
hali emberek!!!
tud valaki esetleg mondani/ajánlani egy jó tárhelyet??? sajnos igények azok vannak:
-megfelelõ sávszélesség
-megfelelõ kapacitás (4-500MB minimum)
-'ftp-jellegû' felhasználás
ez a letölthetõ cuccoknak kéne! mert nemrég elszállt minden! 😞
szoval lehetõleg ingyér kéne! 😊
vki tud ajánlani vmit?
elõre is thx!
(ezzel segítetek nekünk, akik nektek akarnak segíteni! 😊)
tud valaki esetleg mondani/ajánlani egy jó tárhelyet??? sajnos igények azok vannak:
-megfelelõ sávszélesség
-megfelelõ kapacitás (4-500MB minimum)
-'ftp-jellegû' felhasználás
ez a letölthetõ cuccoknak kéne! mert nemrég elszállt minden! 😞
szoval lehetõleg ingyér kéne! 😊
vki tud ajánlani vmit?
elõre is thx!
(ezzel segítetek nekünk, akik nektek akarnak segíteni! 😊)
Jubilálunk!!!! Felkerült az oldalra a 100. letölthetõ file is! Nézzük, mibõl élünk: 12 címercsomag, 5 mezcsomag, 31 labda, 5 patch, 33 stadion, és még egyéb apróságok! Irány a letöltésekhez!
TCM Hungary
csekk it!
TCM Hungary
csekk it!
fennvan 33(!) stadion 12 címercsomag!
meg labdák,patchek,hangok,egyebek!
gyerünk tölteni! 😊
meg labdák,patchek,hangok,egyebek!
gyerünk tölteni! 😊
amugy felkerült sok-sok letöltenivalo a szerverekre, már csak be kell õket linkelni! 😊)
még szép! 😊
ez a dolgod! 😊)
ez a dolgod! 😊)
szépen alakul az oldal....
kerülnek fel letöltések is!
TCMHungary
véleményetekre is kiváncsiak vagyunk!
Ide a forumba, vagyide irjátok meg légyszi a véleményeteket/észrevételeiteket/kérdéseiteket/etc. az oldallal kapcsolatban!
kerülnek fel letöltések is!
TCMHungary
véleményetekre is kiváncsiak vagyunk!
Ide a forumba, vagyide irjátok meg légyszi a véleményeteket/észrevételeiteket/kérdéseiteket/etc. az oldallal kapcsolatban!
így van, lehet jönni, bár az oldalt inkább még bétának nevezném!
már változott a helyzet! 😊)
a peccsben....
sigames.com
talán 1.0.3as patch
sigames.com
talán 1.0.3as patch
nem lesz gond, az mlsz oldalán van elég sok infó a játékvezetõkrõl, a magyar bajnokság résztvevõirõl(NB1/b).
www.mlsz.hu
Aztán a nemzetisport-é, ahol friss eredmények, tabella, www.lap.foci.hu-sok fan oldal, ezek aztán sok infót gyûjtenek,www.labdarugoliga.hu az MLL hivatalos lapja. ect...ect...ect
Gyûjtök még össze rengeteg linket, ha kell az összes magyar csapatról. Az adatokban nem lesz hiány, ígérem
Üdv
www.mlsz.hu
Aztán a nemzetisport-é, ahol friss eredmények, tabella, www.lap.foci.hu-sok fan oldal, ezek aztán sok infót gyûjtenek,www.labdarugoliga.hu az MLL hivatalos lapja. ect...ect...ect
Gyûjtök még össze rengeteg linket, ha kell az összes magyar csapatról. Az adatokban nem lesz hiány, ígérem
Üdv
hali!
Fejlemények az oldalról:
valszeg php-s lessz... van már 6 tag, plussz egy fõ aki "csak" az oldalt csinálja!
viszont még mindig várunk embereket!
plussz még vmi! fontos!
ha bárki tud informácioval szolgálni nb2-es csapat(ok)rol, az legyenszíves írjon! mert csak igy tudunk 'valos' adatokkal szolgálni!
skristof
Fejlemények az oldalról:
valszeg php-s lessz... van már 6 tag, plussz egy fõ aki "csak" az oldalt csinálja!
viszont még mindig várunk embereket!
plussz még vmi! fontos!
ha bárki tud informácioval szolgálni nb2-es csapat(ok)rol, az legyenszíves írjon! mert csak igy tudunk 'valos' adatokkal szolgálni!
skristof
Küldök még, BlackRazornak sikerült ezt a fantasztikus teljesítményt elérnie, annyit mondok, hogy nem a Donetsk-el volt!😊 Mondjuk eléggé bug szaga van!
jelenleg csak az van tervbe véve, de bármi megtörténhet! 😊)
ha esetleg jelentkeznél, akkor ide írj: mail
ha esetleg jelentkeznél, akkor ide írj: mail
Lentebb olvastam a toborzásról! Nagyon jó ötletnek tartom. Jól olvastam, csak a 2004-es kiadást dolgoznátok fel?
köszi a képet Joke! tényleg nem nemzeti szinüek én néztem el, de szerintem köze van a nemzeti dicsõséghez😊
nekem a fizum az alap az 5.2 millió a win bónusz az 160 000 személyes vagyonom 8 millió😊 nem is rossz pár hónap alatt!😊
nekem a fizum az alap az 5.2 millió a win bónusz az 160 000 személyes vagyonom 8 millió😊 nem is rossz pár hónap alatt!😊
sztem nem nemzeti szinuek! de lehet, h én tévedek
Elküldöm, de ez már sanja késöbbi. Azóta emg öregedett, szal kcisit esett az értéke, de azért így is szép😊
mennyi fizetésed?
nekem most kocsim van (repcsi nem kell 😊), házam a stadionnal (érdekes, h a táblán a ház mellett szintén német a szöveg!),nagy yachtom, házam a hegyen! doktori, professzori, meg egyéb címeket még nem vettem, de a 17 éves csajomnak már van gyémánt-gyûrûje, meg gyémánt-nyaklánca! 😊))
nekem most kocsim van (repcsi nem kell 😊), házam a stadionnal (érdekes, h a táblán a ház mellett szintén német a szöveg!),nagy yachtom, házam a hegyen! doktori, professzori, meg egyéb címeket még nem vettem, de a 17 éves csajomnak már van gyémánt-gyûrûje, meg gyémánt-nyaklánca! 😊))
nemtoodnál feljönni trefort csetre? tcmhungary szoba!
nekem dragon unpacker kibontotta a texte.wad file-t, de semmi jot nem toodtam kihozni belõle! a szövegek németek voltak, és hiányosak is!
nekem dragon unpacker kibontotta a texte.wad file-t, de semmi jot nem toodtam kihozni belõle! a szövegek németek voltak, és hiányosak is!
egyébként már én is készülök...
küldök mailt mindenkinek
küldök mailt mindenkinek
Hi!
Én itthon csakis az Ultrawebet ajánlon, mert kicsit a reklámcsíkja, és mostanában nagyon megbízható mióta megcsinálták.
Külföli tárhley sem lenne rossz, a userek ugysem vesznek észre semmit belõle ha *.tk -van regizve.
Én itthon csakis az Ultrawebet ajánlon, mert kicsit a reklámcsíkja, és mostanában nagyon megbízható mióta megcsinálták.
Külföli tárhley sem lenne rossz, a userek ugysem vesznek észre semmit belõle ha *.tk -van regizve.
kristof:az x3-ról csak jókat tudok mondani mert gyors és ami a lényeg nem törölgetnek csak ugy!
az igaz hogy tényleg csak 40 mb de többszöri reg..😊
más: én is használom a personal area-t tényleg jó és szerintem sem cheat ez egy plussz..vettem kocsit házat nyaralót stb😊
Joke: elküldhetnél egy fotót raul-ról tudod a gyüjteményembe az érdekességekhez!
szerintem az érmek amik egyes játékosoknál vannak, csak Hero-knak járnak és ha megfigyeltétek és én is jól emléxem mindig a nemzeti szinekben pompázik a felsõ része ez szerintem egy elismerés lehet hogy milyen a teljesitménye..bronz ezüst vagy arany értékü a nemzetnek. de lehet ez hülyeség😊
forditóprogram nem hiszem hogy lesz hozzá én a ultra edit 32-t használtam hozzá, de attól félek ha a 2004-ben is lesznek email szövegek akkor azokat ezzel nem lehet lesz forditani ahogy a 2003-nál sem sikerült és semilyen progival😞 ehhez már programozónak kellene lenni!
Üdv
az igaz hogy tényleg csak 40 mb de többszöri reg..😊
más: én is használom a personal area-t tényleg jó és szerintem sem cheat ez egy plussz..vettem kocsit házat nyaralót stb😊
Joke: elküldhetnél egy fotót raul-ról tudod a gyüjteményembe az érdekességekhez!
szerintem az érmek amik egyes játékosoknál vannak, csak Hero-knak járnak és ha megfigyeltétek és én is jól emléxem mindig a nemzeti szinekben pompázik a felsõ része ez szerintem egy elismerés lehet hogy milyen a teljesitménye..bronz ezüst vagy arany értékü a nemzetnek. de lehet ez hülyeség😊
forditóprogram nem hiszem hogy lesz hozzá én a ultra edit 32-t használtam hozzá, de attól félek ha a 2004-ben is lesznek email szövegek akkor azokat ezzel nem lehet lesz forditani ahogy a 2003-nál sem sikerült és semilyen progival😞 ehhez már programozónak kellene lenni!
Üdv