11569
Mielőtt kérdezel használd a keresőt a lap alján!
IGEN, MÁR MEGJELENT! | NEM, NEM TUDJUK HONNAN LEHET LETÖLTENI! | NEM, NINCS MAGYAROSÍTÁS!
ha warez témában írsz, törlődik a kommented
-
M.A.D. #4233 ny...kirúgtak a Margate-től....pedig az utolsó meccsen a FA kupa 1.fordulójában nagy nehezen nyertem....érdemes...várnom ajánlatra??? 2-3 év múlva...esetleg kapok? -
placus #4232 Köszi a segítséget most már műkszik minden!!! -
skristof #4231 öööööö....
megint csak a fenti bannera tudok hivatkozni! :)
onnan szedd le a magyar bajnokságot, meg ha akarod képeket, ilyesmi....
ezután elvileg van egy olvasell.txt abba benne kéne lenni, de leirom:
szal kicsomagolog a zip-et, a benne lévő Country23.sav file-t másold be a database könyvtárba! (a régit írdd felül, de azért tartsd meg vhol...)
ezután inditsd el az editor-t.
és nyomj rá a wrtite current database gombra....
ki kell majd írni a felsorolt országok között, h Hungary, és akkor menni fog -
skristof #4230 izé, szóval:
1.: felrakod a gammát
2.: patch 1.1
3.: patch 1.2
(kerekkel ni gondolom nem kell, ha télleg eredeti!)
4.: magyarosítás... annak van setupja is (fennti banner, ott a magyarosítás rész, és 3as szerver! -
placus #4229 Nem igazán sikerült felraknom a magyar bajnokságot amit a fifahungary oldalról szettem le mert nem tudom h hova másoljam be!?Valaki... -
placus #4228 Hát igazad volt elég volt a videókártyának egy frissítés!Felraktam egy februári frissítést és most már jó minden!Köszi!De viszont még egy lenne az mindegy h milyen sorrendbe rakom fel a patchet a magyarosítást meg a magyar bajnokságot?Előre is köszi! -
AMDFan #4227 igazából tölteni nem kell, azért lesz a server, arra töltünk (nekem is 56k meg Jokenak is).
de mondjuk cikket írhatsz és kirakjuk...
OFF:PHP-Nuke-ot én sem szeretem igazán, de nekem nem is kell.
Joke szereti az a lényeg...
De azért nem egyszerű PHP-ban megírni mindent. Nekem már majdnem kész van, de elég rázós.
Meg a Nukeban van SQL is, ez pedig biztonságosabbá teszi az adattárolást.
Mindenki döntse el mi tetszik neki jobban. -
skristof #4226 érdekes...
fifa megvan??? az működik rendesen????
próbálj egy drivercserét...
catalystokkal sajna sok gond van.. és hiába van egy erőműved, ha szar a vga-drivered...
megaztán télleg próbáldd meg másik gépen
majd irdd meg mi lett -
placus #4225 Hát nem hiszem h a géppel lenne gond mert P4-es ATI 9800 XT videó kártya 1GB ram stb...1.2-es patchet raktam fel de úgy se jó!Az érdekes az h megvolt a nem eredeti játék is igaz akkor még nem ez a videókártya hanem rosszabb és akkor ilyen gond nem volt!Elviszem egy másik gépen megnézem ott hátha jó de ha nem akkor passz... -
skristof #4224 izé, boccs hogy csak most, és h nem privi, de nincs kedvem privizgetni! :)
itt átláthatóbb sztem! :P
szóval bármilyen formátumban szívesen segítek, de
jelenleg csak modemem van elvilag 56 gyakorlatilag 20k-s :)
szal fel/letöltögetésekben még nem... elvileg jön a kábelNet majd akkor abban is....
végleg le kisérettségiztem (lehet gratulálni! :)), szal lett vmivel több időm
talán firkantok vmi tcm-eset, meg péhápézek is. lehet h csinálok egy php-alapú oldalt! (elegem van má a php-nuke-os oldalakbol. mindenhol az van! tiszta sz@r! má, boccs!:))
aztán mi van még....
izé, moderátorkodhatom, meg mittomén! ;)
csak a nagy file-okkal vagyok végülis gonba, más minden ok...
nah, majd irj -
#4223 hmm ez elég érdekes hiba ilyenről nem is hallottam még ez minden mérkőzésnél igy van? nem lehet esetleg driver hiba? milyen karid van? -
skristof #4222 fura...
még sosem hallottam ilyet...
milyen videokarid van? driverek??
gamehoz milyen patch-ek? -
placus #4221 Hy!Mi lehet a hiba szerintetek ha megakarok nézni egy meccset az első félidőt lejátsza rendesen de a másodikban teljesen szar a kép nagyon pixeles ugrál a szín teljesen nézhetetlen stb...Ja és a játék eredeti!!!Segítsetek!!!! -
AMDFan #4220 Már megvan a server, de Húsvét van és ilyenkor nehéz üzembe helyezni.
Milyen formában szeretnél beszállni? Privi! -
skristof #4219 Joke? -
#4218 Kellemes Húsvéti Ünnepet mindenkinek!
Az igen tisztelt hölgyeknek sok locsolót kívánok, és engedjétek meg, hogy így virtuálisan, és lélekben meglocsoljalak Titeket a következő versikével:
Kivirradt a tavasz ma húsvét napjára,
Új életet öltött ismét föl magára.
Én is e szent napon örömet hirdetek,
Mert Jézus feltámadt! Ezen örvendjetek!
Már régen szokása minden kereszténynek
Örvendeznie e nap ifjúnak és vénnek.
Én is köszöntöm hát ezen szent napunkat,
És hozzá frissítem szép leánykájukat.
Mert, hogy amit akarok, már azt is megmondom
Öntözködni jöttem. Szóm nem is cifrázom.
Frissítő balzsamos víz is van kezembe,
Ez hozta húsvétot emlékezetembe,
Engemet öntöző Apollónak hívnak,
Vizemtől a lánykák, mint virágok nyílnak.
Kérem hát alássan e háznak az urát,
Engedje megönteni kedves leánykáját.
Remélem a hölgyeknek sok locsolója lessz,hogy nehogy elhervadjanak!!
-
skristof #4217 hát akkor arra valszeg énis... -
skristof #4216 azt mondták, h legerősebb csapattal jönnek -
Zagreus #4215 Meg lehet 85% hogy Brazilok ellen is :) !!! -
Zagreus #4214 Japán ellen megyek mert aznap Hévízen leszek Honvéd meccsen is :)))) -
#4213 A Japánok elleni meccs jobban érdekel,persze csak,ha teljes csapattal jönnek! -
djukee #4212 lesznek 3500 meg 6500 ft-os jegyek is a 10500-asok mellett, csak lehet h. a reklámtábláktól semmit nem lehet majd látni :) -
skristof #4211 mármint a Magyar-brazil-ra lessz 10k, nem a kábelntere! :)
félreértés ne essék :)) -
skristof #4210 sajna qrva drága lessz, minimum 10k a belépő, dehát ez van..
és a japán elleniről tudtok vmit?
azt toom, h zegen 13.00kor, de belépő mennyi lessz vajon?? -
#4209 de legalább már tervbe van, és ha aki épiti cég nem a föl alatt vezeti hanem a villanoszlopokon át akkor hamarabb meglehet, most ez a "módi" :)
magyar-brazil, nos igen eddig veretlenek vagyunk ellenük, és most a hangsúly az eddig-en van :)) -
skristof #4208 Joke: tcmhungary-val mi van? ha minden jol meg lessz nálunk kábelnet, akkkor be took szállni esetleg, de ez sajna még idő... lehet, h sok idő... :(( -
skristof #4207 lessz Magyar-brazil!!
egy kicsit up a topikot! -
#4206 Sok skert hozzá,de azért szakíts időt néha a játékra is!!!!! -
#4205 Elobb egy Kviz editort szeretnek szerezni, mert az meg nem lett a jatekban leforditva. -
#4204 Köszönjük!
Remélem,hogy mostmár lessz 1 kis időd játszani is és majd beszámolsz nekünk,hogy hogyan aláztad le a reálmadridot valamelyik C.Divisionos csapattal! -
#4203 igy van köszönet mindenkinek aki valamit is hozzátett ehhez a szuper játékhoz, ezt is elértük:) szép volt! -
skristof #4202 természetesen hatalmas KÖSZÖNET érte Jakuzának, FrezeRnek és Szilárdnak!!! -
skristof #4201
!! TCM04 Teljes Magyarosítás !!
-
skristof #4200 ööööö....
ha a kurva modem nem lenne ilyen lassu már meglenne!! :)
most kuszik lefele, hogy aztán feltölthessem! :D -
Morfeo #4199 ahogy nézem ma már nem lesz meg a full magyarítás.sebaj majd holnap[#vigyor -
skristof #4198 privi ment.. ;) -
Morfeo #4197 remélherőleg és csak grstuláni tudok -
M.A.D. #4196 Örömmel olvastam! :)
-
#4195 HA kristof szol elkuldom neki.
Nem vagyok amugy megbantva, csak se az X3as free szerverem nem mukodik se a Sync mert Aprilistol megszuntette a az ingyenes szolgaltatasat.
Kb ennyi a tortenet. -
#4194 Megbántottunk valamivel?
Miért nem ide raktad fel?
Vagy miért nem a két itteni fórumozónak küldted el?