11569
Mielőtt kérdezel használd a keresőt a lap alján!
IGEN, MÁR MEGJELENT! | NEM, NEM TUDJUK HONNAN LEHET LETÖLTENI! | NEM, NINCS MAGYAROSÍTÁS!
ha warez témában írsz, törlődik a kommented
-
M.A.D. #4153 :) Sorry. Az előző üzenet ? djukee-nak ment. -
M.A.D. #4152 Ámítsad magad, kishaver. -
M.A.D. #4151 Kaptam is idegenben egy zakót, egy 4-est. Itt már nincs bénázás, pedig a conference-ben vagyok a Margate (az egyik leggyengébb) csapatával. Természetesen Isten módban.
-
M.A.D. #4150 Mit jó! Zseniális. :)) Na, pár hónap alatt az "eredeti" TCM fel lett turbózva, minden szinten. :))
-
#4149 ha a patchról van szó akkor egyszerüen keresd meg az eredeti fájlokat és ird felül mindet, nem nehéz megtalálni, használd a win-es keresőt ha ugy jobb! -
D. #4148 Elmondanád nekem, hogy hova kell felrakni ? Köszi. -
#4147 ugye mondtam hogy jó:) ezt folyamatosan fejlesztik, ha lesz újabb akor majd azt is kirakom ide -
AMDFan #4146 szerintem a magyarosításban a PIRO = Reduced (25%-kal kevesebb a jegyár)
az ELSŐ= TOP (25%-kal magasabb a jegyár)
a - pedig azt jelenti, hogy az általad megszabott áron vannak.
Nálam a jegyár annyi amennyit ajánl illetve megpróbálom úgy beállítani, hogy a várható nézőszám majdnem teltház legyen... -
AMDFan #4145 nem hiszem el, hogy egy 105 körüli csapattal BL-t lehet nyerni.
Ez KIZÁRT. Persze ha visszatöltögeted akkor simán.
Én a 115-ös Swindon Town-al sima 4 góllal kikapok az MU meg Arsenal szintü csapatoktól...
És ez a realitás nagyjából.
Lehet, hogy jobb taktikával csak 2-3-mal kapnék ki, de megverni nagyritkán sikerülhet csak... -
AMDFan #4144 és ez neked reális? -
djukee #4143 Nekem nagyon tetszik a game így hogy felraktam az új master.dat-ot. Sokkal reálisabba a magyar bajnokság, bár a Péccsel nyomom és kicsit felturbóztam a csapatot, most vagyok 4. évemben, BL döntőt játszottam, csapatátlag 105 körüli, foci isten fokozaton, mérkőzés megtekintése módban!
Ti a jegyárakat mennyire szoktátok állítani?
A nézőszám mellett mi az a PIRO ill. ELSŐ ill. - jel?
Ki hogy áll a játékban? -
M.A.D. #4142 Rohadt jó a 3D-s patch, amit pár napja írt valaki. Nin már többé 0:0. Tök reális. és a mozgásokban is vannak új elemek (pl.csukafejest mímel, de nem találja el a labdát)! :))
-
#4141 Köszike. Mindenkinek.
Amúgy nekem úgy tűnik, hogy 99%-ban kész a magyar fordítása a játéknak. Vagy nem?
Hajrá Real! meg Monaco! (csak jó meccset akarok)
-
#4140 gyerekek, a magyaritás teljesen szünetel? lesz még aki befejezi? vagy most mivan...mert ez igy nem jó hogy csak majdnem kész, mindjárt itt a tcm 2005! -
#4139 Szóval a kis fejre állított háromszög ott van a játékos felett, de mégsem reagál. Megkapja a labdát, és áll egy helyben, mígnem szerelik. -
skristof #4138 nah, ugyvan, ezaz! -
pilfer #4137 A félidő hosszát a TCM main könyvtárban lévő product.ini file-ban lehet átírni:
HALF_LENGTH = 4
Ez a sor jelenti azt, hogy hány perces egy félidő. -
skristof #4136 attól függ milyen csapattal vagy
értelemszerűen folyamatos bevétel a jegyeladás, meg a merchandise cuccos
plussz bevételek: szponzorok,tv,kupa-győzelmek
de ha továbbjutsz kupákban, akkor is szép pénzeket lehet kapni szponzortol, esetleg UEFA-tol -
skristof #4135 huhhh
volt rola szo régebben
olvass viszza
de asszem vmi txt, vagy ini fileban kell turkkláni -
#4134 és még: Hogy lehet folyamatosan nagyobb bevételekhez jutni? -
#4133 ja: hol tudom beállítani, hogy a fusion-ben ne legyen olyan rövid a félidő. Gondolom most 5 vagy tíz perc lehet. inkább 5. -
#4132 Hi!
Kösz a tippeket.
Újabb kérdések: Ha egyénileg edzek valakit, a minél rövidebb sárga csíkra állítsam, a posztjához megfelelő edzést vagy a minél nagyobbra? -
skristof #4131 nekem nem volt ilyen
megeshet azért mert sosem jáccom fuzioba! :P
sztem te se tedd, mert
ad1.: nem kell szarakodni a hibák miatt
ad2: sokkal jobb ha nem irányítod, hisz ha profi fifás agy, akkor tök unrealisztikus lessz, ha meg béne vagy fifában... akkor is! :P
ad3: sztem azzal nincs az a manager feelingje az egésznek
nah, most sokat segítettem, mi?? :))) -
#4130 egyébként találtam még 1 Bernabeu javító stadiont egy petch-ben de nem tudom letölteni a filefrontról.. nincs olyan hogy Public download...
itt a link hátha letudja valki szedni
stadion javító petch for TCM 2004 -
#4129 de van hozzá, de ott azt írják le hogyan tudod berakni úgy hogy levegyen a pénzedből és meg kell várnod míg felépül -
skristof #4128 de kicsomagoltam a data mappában lévi origstad.big vagy hasonlo nevű file-t, és abban vannak, csak van egy kis gond...
hogy azok nem xml, hanem valami sxo vagy mittomén mien file-ok...
szal nemtom
nincs a letöltötthöz valami rídmí? -
skristof #4127 hát... öööőőőöö...
akkor már ketten vagyunk! :P -
#4126 megnéztem az editort, de nem találtam ilyen lehetőséget -
skristof #4125 szerintem editorban -
#4124 khm... az első problémára -
#4123 nemtudjátok, hogy hogyan kell berakni a stadiont a játékba úgy, hogy ne vegyen le pénzt a számládról, tehát hogy lehet úgy csinálni ,hogy alapból az legyen a csapat stadionja mint pl. az olasz megapatch-ben is -
pilfer #4122 #4118 -
#4121 thx... leszedtem -
#4120 a 4116-os problémára is tudtok választ?
Köszi. -
M.A.D. #4119 Nem! A Fushion a FIFA2004-et használja ini.big-estül. Ez csaka 3D-s passzív (TCM2004) meccset javítja. Tegnap ki is próbáltam. Jó. :)Nem lesz már sok 0:0. -
Morfeo #4118 megvan határozva,hogy mikor tudod kivinni a csapatod :10millio euro(ha ez a pénznem9 biztosíték az épületekre,3éve menedzseled a csapatod,elöző év nyereséges... -
Morfeo #4117 a tcm-be, vagy a fifaba kell berkani?gondolom akkor a fusionban is javtít igaz? -
#4116 Hali!
Ha már szóba kerölt ez a 3D-s dolog, lenne egy kérdésem. Mindenkinél előfordul az, hogy ha lejátszok egy meccset FIFA Fusion-ben, akkor a következőt nem tudom se lejátszani, se 3D-ben megnézni??!!!
Nekem mindig ezt csinálja, de asszem csak a Fusion után, tehát ha csak megnézem akkor a következőnél is tudok bármit csinálni(nézni,játszani,szöveges ill. végeredmény).
Biztos más is kérdezte már, de, hogy lehet a csapatot a tőzsdére vinni? A saját pénzemen már vettem részvényeket. Valahol ott van ez is? -
AMDFan #4115 Szerintem közben is kapod érte a pénzt.
Most próbáltam ki a manchesterrel és rengeteg pénz jön a kasszába év közben is, míg az arsenalnál folyamatosan csökken a pénz. -
#4114 an=van