Fifa Manager 10
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nekem volt ilyen problemám. A megoldás (legalábbis szerintem, mert nekem bevált): hosszabíts mindenkivel szerzõdést, akinek lejár a szezon végén, mielõtt elmész. Az staff manager-ekkel is! Nem muszály minddel, egy-kettõvel nem kell, de jobb, ha mndenkinek van szerzõdése a köv. szezonra. Nekem ezek után nem fagyott ki!
én nem tok 😊
de biztos vannak ilyen keresõk, meg ilyen dolgok... de sztem nem éri meg fizetni az alap tcm- ért, olyan bugos! 😊)) nemmmm, vannak hozzá peccsek, jo gém ez... 😊)
de biztos vannak ilyen keresõk, meg ilyen dolgok... de sztem nem éri meg fizetni az alap tcm- ért, olyan bugos! 😊)) nemmmm, vannak hozzá peccsek, jo gém ez... 😊)
football without ultras is nothing
Hello! Tudna mondani nekem egy oldalt, ahonnan le lehet tölteni a TCM2003-at ??? Fizetõs is jó. Elõre is köszi.

www.Hattrick.org
Sziasztok! Vettem a fáradtásogt és készitettem egy kis egyszerü oldalt abból a célból hogy itt gyüjtsük össze azokat a rekordokat érdekességeket amit a játékban elértetek, illetve tapasztaltatok!
Szeretném ha ez az oldal mint egy "múzeum" müködne innentõl kezdve s kérek mindenkit hogy küldjön sok játékból kilopott képet azokban a kategóriákban ami az oldalon meg van jelölve!
Köszi és jó szórakozást😊 remélem tetszik m ajd mindenkinek.
Tcm 2003
Szeretném ha ez az oldal mint egy "múzeum" müködne innentõl kezdve s kérek mindenkit hogy küldjön sok játékból kilopott képet azokban a kategóriákban ami az oldalon meg van jelölve!
Köszi és jó szórakozást😊 remélem tetszik m ajd mindenkinek.
Tcm 2003
amugy érdekelne vkit egy olyan progi, amiben lehetne "szerkesztgetni" az arany ászok ligát (gyk.: nb1), és csinálna statokat, meg egyéb?!?!
én nem jáccok, de nem lehet, h azért mert azt a bajnokságot nem jelölted ki az elején?? vagy akkor nem is kapná' máshonnan munkát? nemtom
ja és minden más ország csapatához kerülve kifagy, közben erre jöttem rá na senki nem tapasztalt ilyet?
ja és ha kirugás után ugyanezt egy angol klubbal teszem meg akkor nem fagy ki!! na ez mitõl van?
észrevettem egy nagyon érdekes és bosszantó dolgot! pl ha egy angol csapattal játszom mindegy melyik ligában és kirugatom magam vagy elengednek, ez mindegy.
Szóval ezután elfogadom az egyik holland klubb ajánlatát, akkor a személyes menümben az eredményeimet már nem tudom megnézni mert kifagy a játék és ez mindig igy van!!!
Azt nem tudom hogy más ország klubbjaival is igy van e de ez elég gáz😞
Szóval ezután elfogadom az egyik holland klubb ajánlatát, akkor a személyes menümben az eredményeimet már nem tudom megnézni mert kifagy a játék és ez mindig igy van!!!
Azt nem tudom hogy más ország klubbjaival is igy van e de ez elég gáz😞
valaki nem tud az USM 98-án újabb USM kiadást?
én nem took...
de mintha a cm4 topikba már írták volna...
lehet, hogy pont nekem??? 😊))
de mintha a cm4 topikba már írták volna...
lehet, hogy pont nekem??? 😊))
Tudtok olyan oldalt ahol kinnt van összes eddig megjelent peccs ill a hozzá való törés?
A sigames-on én csak a 4.05ig találtam
A sigames-on én csak a 4.05ig találtam
Amikor a játékosfelajánlásra klikkelsz, megnyílik a játékoskereted. Itt bökj rá a cserénli kívánt srácra, majd az infójánál a jobb alsó sarokban lévõ akció menü lefelsõ pontja a játékoscsere. Ha erre kattintasz viszaküld az ajánlattételedhez és már megjelenik a cserejátékosod is.
Elvileg így kéne csinálni, de nekem még sosem sikerült elcserélnem senki. Volt, hogy 5ször nagyobb értékû játékost ajánlottam csereként, akkor sem. Szóval errõl ennyit.
Elvileg így kéne csinálni, de nekem még sosem sikerült elcserélnem senki. Volt, hogy 5ször nagyobb értékû játékost ajánlottam csereként, akkor sem. Szóval errõl ennyit.
cm4-el nem jáccok, de régebbi verziókba ugy kellet (aszem), hogy klikk a csere gombra, mejd klikk a játékosra!
CM4-ben akarok venni egy játékost.
Hogyan tudok a készpénzes ajánlat mellé egy játékost is felajánlani?Ott van a hozzáad opció,de itt megáll a tudomány...
Érdekelne az is hogy kp+ egy focistát odaadok kölibe egy év évre.
Köszi
Hogyan tudok a készpénzes ajánlat mellé egy játékost is felajánlani?Ott van a hozzáad opció,de itt megáll a tudomány...
Érdekelne az is hogy kp+ egy focistát odaadok kölibe egy év évre.
Köszi
a tcm teljes neve Total Club Manager 2003
ea games amugy, azt hogy honnan szedd, azt nem toom sajna.... de mindenkébb tõccsé hozzá peccseket, mert eléggé bugos az alap verzio!
usm-et nem toom
kristof
ea games amugy, azt hogy honnan szedd, azt nem toom sajna.... de mindenkébb tõccsé hozzá peccseket, mert eléggé bugos az alap verzio!
usm-et nem toom
kristof
hi... én annó jáccottam Goallal, majd Goal94-el, nem tom ismeri-e valaki, nagyon állat játékok voltak 😊 aztán Ultimate Soccer Manager 1, aztán '98, ami qrva jó gém volt egyébként... letöltöttem a Pm2002-2003-at... hát a 3ds meccs kacaj + kurva kevés fajta akció van... mostanában CM4-et nyomom, ami elég jó, kicsit lassú, de reális nagyjából. 3 kérdés: itt szopjátok a TCM-et, honnan tudnám letölteni? mi a teljes neve? nem tudjátok, nincsen újabb USM a sorozatból?
NHa valakit érdekelne, meg hogy felhozzam a topicot😊
BlackRazorral elkezdtük multiba nyomni a TCM-et. Az olaszb indultunk el, azt mindketten elviseljük. Õ a juve-val, én a milannal indultam. Az elsõ évben õ lett a bajnok, és bl döntõt játszott, de kikpot ott a bayern-tõl. Én második lettem a bajnokságban. A második évben én lettem a bajnok, és megnyertem a bl-t is a bayern ellen, BlackRazor harmadik lett a bajnokságban. A harmadik évben elég sokáig vezettem a bajokságot, majd BlackRazor, de aztán õ az utolsó fordulóig vezetett majd az ucask döntetlenezett, és harmadik lett, én meg negyedik. A bl-ben leszerepeltünk, viszont az olasz kupát megnyerte BlackRazor. Most tartunk a negyedik év felénél kb. Blackrazor magabiztosan vezet, én nekem elég szarul megy, csak a tizedik vagyok. De még nyerhetek😊 A legnagyobb ellenfelek a chievo meg az inter. A chievo nyert kétszer kupát, az inter egy bajnokságot meg egy bl-t. De eddig az elsõ nény mindíg a milan, juve, chievo, inter kvartettbõl állt.
Egyébként baromira élvezzük, jó kis versengés a címekért, a játékosokért. Elég sok játékost elcseréltünk már egymással, de más csapatokkal is. A legdrágább igazolás BlackRazor-é volt a Roshicky-t vette meg a hertától 72 millió fontért asszem. Énnekem a Robi Carlos volt a legnagyobb 42 millió fontért. Jah, eladó most a Figo 21-es, potom 217 millióért asszem.😊 Nah ennyit, majd ma folytatjuk, azt ha érdekel valakit leírjuk mi történt!
Addig is játszatok sokat!
TCM a király!
BlackRazorral elkezdtük multiba nyomni a TCM-et. Az olaszb indultunk el, azt mindketten elviseljük. Õ a juve-val, én a milannal indultam. Az elsõ évben õ lett a bajnok, és bl döntõt játszott, de kikpot ott a bayern-tõl. Én második lettem a bajnokságban. A második évben én lettem a bajnok, és megnyertem a bl-t is a bayern ellen, BlackRazor harmadik lett a bajnokságban. A harmadik évben elég sokáig vezettem a bajokságot, majd BlackRazor, de aztán õ az utolsó fordulóig vezetett majd az ucask döntetlenezett, és harmadik lett, én meg negyedik. A bl-ben leszerepeltünk, viszont az olasz kupát megnyerte BlackRazor. Most tartunk a negyedik év felénél kb. Blackrazor magabiztosan vezet, én nekem elég szarul megy, csak a tizedik vagyok. De még nyerhetek😊 A legnagyobb ellenfelek a chievo meg az inter. A chievo nyert kétszer kupát, az inter egy bajnokságot meg egy bl-t. De eddig az elsõ nény mindíg a milan, juve, chievo, inter kvartettbõl állt.
Egyébként baromira élvezzük, jó kis versengés a címekért, a játékosokért. Elég sok játékost elcseréltünk már egymással, de más csapatokkal is. A legdrágább igazolás BlackRazor-é volt a Roshicky-t vette meg a hertától 72 millió fontért asszem. Énnekem a Robi Carlos volt a legnagyobb 42 millió fontért. Jah, eladó most a Figo 21-es, potom 217 millióért asszem.😊 Nah ennyit, majd ma folytatjuk, azt ha érdekel valakit leírjuk mi történt!
Addig is játszatok sokat!
TCM a király!
mihez kéne?
tcm: http://ghud.uw.hu
cm: www.freeweb.hu/cmhun vagy www.freeweb.hu/huncm nem toom melyik..
meg itt van lent a cm hungary linkje is... keresgélj
tcm: http://ghud.uw.hu
cm: www.freeweb.hu/cmhun vagy www.freeweb.hu/huncm nem toom melyik..
meg itt van lent a cm hungary linkje is... keresgélj
nem lehet ablakban futtatni??? (options -> windowed vagy vmi ilyesmi??)
amugy nem cmezek szal nem toom
CM Hungary
amugy nem cmezek szal nem toom
CM Hungary
köszi BlackRazor!
Én még csak 4-es szintig jutottam de csak azért mert nem is nagyon koncentráltam a feladatokra, meg kiscsapatokkal nehezebb jó eredményt elérni.
Én még csak 4-es szintig jutottam de csak azért mert nem is nagyon koncentráltam a feladatokra, meg kiscsapatokkal nehezebb jó eredményt elérni.
total manager 4? ez valami új?😊
Amugy én még azt akartam megkérdezni tõletek, hogy azt hogy lehet megcsinálni hogy én ajánlok fel egy játékost egy másikért cserébe?
Erre még nem jöttem rá!
Amugy én még azt akartam megkérdezni tõletek, hogy azt hogy lehet megcsinálni hogy én ajánlok fel egy játékost egy másikért cserébe?
Erre még nem jöttem rá!
Többen mondogatják, bár valószínû valami hasonló trükk lehet, mint amit írsz. A cm-ben menet közben is be lehetett szállni egy új menedzserrel, én ilyet a TCMben nem látok:-((
hi!
nem toom ki mondta neked, én ilyet nem hallotam... max ugy tudnád, szerintem, hogy töbjátékos modba kezdesz... énis igy csaltam a cm-ben 😊)
nem toom ki mondta neked, én ilyet nem hallotam... max ugy tudnád, szerintem, hogy töbjátékos modba kezdesz... énis igy csaltam a cm-ben 😊)
Sajna fingom sincs, bár dolgoztam rajta vagy 2-3 órát. Sehol nem találtam még a nyomát sem a progiban.
Lehet, hogy "kívülrõl" editálni? Jó lenne kideríteni, mert dobna egy jót a játékkedvemen.
Lehet, hogy "kívülrõl" editálni? Jó lenne kideríteni, mert dobna egy jót a játékkedvemen.
igen valóban igérték a fifába a menedzseri feladatokat😊
Nasheem pajti te nem tudod véletlenül hogy hogyan lehet egyszerre több csapatot is irányitani a tcm2003-ban?? mert többektõl hallottam már hogy igy tesznek, de ha bárki tudja szóljon már lécci hogyan kell!😊
köszii
Nasheem pajti te nem tudod véletlenül hogy hogyan lehet egyszerre több csapatot is irányitani a tcm2003-ban?? mert többektõl hallottam már hogy igy tesznek, de ha bárki tudja szóljon már lécci hogyan kell!😊
köszii
Köszi remélem sikerál a update nekem is
Lehet, hogy az FAPLM2001 után meglesz a második jogtiszta szoftverem is?:-))
Qrva messze van még november. Sõt valószínû, hogy csak karácsonyi ajándék lesz belõle.
Egyébként tényleg kompatibilsisek lesznek a mentett állások, mégpedig oda-vissza. Iszonyat jó az ötlet. Gondoljátok el milyen állat lesz a rangadókat személyesen lejátszani!!! Beszarás!!! Mikor lesz már november?
A Fifa2004ben amúgy is lesz karrier mód, ahol a sima sportjáték kiegészül néhány menedzseri teendõvel. Legalábbis az E3-on ezt ígérgették...
Qrva messze van még november. Sõt valószínû, hogy csak karácsonyi ajándék lesz belõle.
Egyébként tényleg kompatibilsisek lesznek a mentett állások, mégpedig oda-vissza. Iszonyat jó az ötlet. Gondoljátok el milyen állat lesz a rangadókat személyesen lejátszani!!! Beszarás!!! Mikor lesz már november?
A Fifa2004ben amúgy is lesz karrier mód, ahol a sima sportjáték kiegészül néhány menedzseri teendõvel. Legalábbis az E3-on ezt ígérgették...
ó kristóf legyen igazad!! ha tényleg 8 ezer akkor ahogy kiadják mo-n rohanok megvenni!😊 ha meg még tényleg kompatibilis is lesz fifa 2004-el tyuu..mi lesz itt😊)
PC CDROM - Total Club Manager 2004
Availability: 2003/11/07
Format: PC CD-ROM
Category: SPORT
Rating: Publisher: EART
No. of Discs:
Running Time:
Region Compatibility:
Product Code: PCTCM4
RRP: AUD$59.95
Our Price: AUD$61.72 Inc. GST HUF 8,687
In Stock? Currently: Out Of Stock
ez érdekes... nézzétek az ÁRat... most vettem észre!!! 8ezer ft??? baah, az kurva olcso! 😊 itt vmi nincs rendben! 😛
Availability: 2003/11/07
Format: PC CD-ROM
Category: SPORT
Rating: Publisher: EART
No. of Discs:
Running Time:
Region Compatibility:
Product Code: PCTCM4
RRP: AUD$59.95
Our Price: AUD$61.72 Inc. GST HUF 8,687
In Stock? Currently: Out Of Stock
ez érdekes... nézzétek az ÁRat... most vettem észre!!! 8ezer ft??? baah, az kurva olcso! 😊 itt vmi nincs rendben! 😛
nos ilyet találtam megjelenésileg: Availability: 2003/11/07
má' várom! 😊
amugy most olvastam vhol, hogy állítolag a fifa2004 és a tcm2004 kompatibilis lesz egymással, vagyis a tcmben irányitott csapatok hatással lesznek a fifabelire.... ez nem toom, igaz-e, de ha igen, akkor vmi überfasza progik leszenek ezek!!
má' várom! 😊
amugy most olvastam vhol, hogy állítolag a fifa2004 és a tcm2004 kompatibilis lesz egymással, vagyis a tcmben irányitott csapatok hatással lesznek a fifabelire.... ez nem toom, igaz-e, de ha igen, akkor vmi überfasza progik leszenek ezek!!
halle! tcm2004 téleg naon király lessz a képek alapján.... de mikor?? remélem annak az alapverzioja nem lessz ilyen bugos.... szvsz grafikailag jobb, mint a 2k3 (gombok, meg ilyenekre gondolok)... van hiv. honlap? mingyá rákeresek 😊
Nekem ment anélkül is és lehet folytatni a mentett állásokat. Ja és van benne egy Text mode editor
Még mindig nem találok crack-et az új pecshez. Tudtok segíteni?
Való igaz eladásban még mindig simán veri a cm4 a TCMet és nem is nagyon valószínû, hogy a brit piacon ez a közeljövõben nagyon változna.
De van 1-2 dolog ami elgondolkodtató:
1. a Cm sorozat évek óta nem lépett elõre (ezt a 2d-s meccs modelt én nem nevezném annak)
2. a FAPLM ill. TCM viszont rohamléptekkel fejlõdik
3. EA Sport
Szóval az valószínûnek látszik, hogy a CM elveszti rajongóinak azon részét akik a látványt fontosabbnak tartják az iszonyatos adatbázisnál. A TCM nem csak látványosabb, de sokkal átfogóbb managerjáték is és ennek ellenére könnyebben játszható. Nem mellékesen pedig a kiadója ahol megjelenik, ott igyekszik a piac minnél nagyobb szeletét magáévá tenni és a fejlesztésekre valamint a marketingre szánt források biztos bõségesek lesznek.
A CM még biztosan vezet, és még jóideig fog is, de abban is biztos vagyok, hogy a TCM egyre közelíteni fog.
De van 1-2 dolog ami elgondolkodtató:
1. a Cm sorozat évek óta nem lépett elõre (ezt a 2d-s meccs modelt én nem nevezném annak)
2. a FAPLM ill. TCM viszont rohamléptekkel fejlõdik
3. EA Sport
Szóval az valószínûnek látszik, hogy a CM elveszti rajongóinak azon részét akik a látványt fontosabbnak tartják az iszonyatos adatbázisnál. A TCM nem csak látványosabb, de sokkal átfogóbb managerjáték is és ennek ellenére könnyebben játszható. Nem mellékesen pedig a kiadója ahol megjelenik, ott igyekszik a piac minnél nagyobb szeletét magáévá tenni és a fejlesztésekre valamint a marketingre szánt források biztos bõségesek lesznek.
A CM még biztosan vezet, és még jóideig fog is, de abban is biztos vagyok, hogy a TCM egyre közelíteni fog.
Még egy csúnya kérdés:
Crack-et találtatok már hozzá? A Gamecopyn még nincs, ha jól láttam.
Crack-et találtatok már hozzá? A Gamecopyn még nincs, ha jól láttam.
Bocs srácok tudom, hogy szentségtörés, de lenne egy CM4-es történetem:
Fiatal KP kellett a Romámba, ezért ráhajtottam egy Gareth Williams nevû nottinghami srácra. Kb 500e £ volt as kikiálltási ár, de 3 hét szilaj licit után még 3,5 milkáért sem akarta a csapata engedni. Már kezdtem róla letenni, amikor egyszer csak mail jön Nottinghambõl, hogy tárgyalni akarnak az eladásáról és 650ezret kérnek érte!!! Nem kicsit a bug gondoltam, de legalább jól jártam vele. 650e elfogadva, gondoltam jön a következõ mél, hogy állapodjak meg vele, mert a klub áldását adja a bótra. A nagy lóf...t jött ilyen mél, helyette jött egy üzi, hogy a Coventry elvitte kerek 600ezerért.
Na ez volt az a pillanat amikor gyorsan megkerestem az unistal.exe-jét ennek a méltán híres agyonsztárolt játéknak.
Fiatal KP kellett a Romámba, ezért ráhajtottam egy Gareth Williams nevû nottinghami srácra. Kb 500e £ volt as kikiálltási ár, de 3 hét szilaj licit után még 3,5 milkáért sem akarta a csapata engedni. Már kezdtem róla letenni, amikor egyszer csak mail jön Nottinghambõl, hogy tárgyalni akarnak az eladásáról és 650ezret kérnek érte!!! Nem kicsit a bug gondoltam, de legalább jól jártam vele. 650e elfogadva, gondoltam jön a következõ mél, hogy állapodjak meg vele, mert a klub áldását adja a bótra. A nagy lóf...t jött ilyen mél, helyette jött egy üzi, hogy a Coventry elvitte kerek 600ezerért.
Na ez volt az a pillanat amikor gyorsan megkerestem az unistal.exe-jét ennek a méltán híres agyonsztárolt játéknak.
a mentett állások folytathatóak vele?
2013ban vagyok, de most kezd tök uncsi lenni (felülrõl a 3. nehézségi fokon). Majd minden évben tuti a bajnokság megnyerése és a Bl is 90%. Érdekes, hogy az olasz kupában jó ha 2 évente tudok döntõbe jutni. Még furább az Interkontinentális kupa döntõje, ahol a minimum 160asra értékelt csapatommal általában 85-95re taksált Santosokkal, Bocakal és társaikkal játszunk. Így is garantált a büntatõpárbaj és ott a bukásom. Kezd dühíteni a dolog. Kipróbáltam azt is, hogy a cseresorral állok fel, mert õk tök pihentek (fittnes 90 felett, fáradság max 20), de sokat nem változott a helyzet. Nektek is hasonlóan megy?
Korábban olvastam, hogy valakinak a TCMben is sikerült két csapatot vezetni egyszerre. Jól emléxem vagy keverem a CMmel, mert ott tudom hogy lehet. Az tök jó lenne, mert unom az örök dilemmát a gyengébb fiatalok és a magasabb skillû öregek kérdésében. Fõleg, hogy úgy néztem a TCMben inkább az öregek aratnak, már ha állandóan játékban vannak.
Errõl jut eszembe. A legjobb saját nevelésemnek elege lett a kispadból és abból, hogy nem voltam hajlanó félévente duplázni a fizetését, és új kihívást keres. A szerzõdése még 3 évig él+ 1 év opció, de most hiába állandó kezdõ nem akar változni az állapot. A morálja már 95 körül jár, de hiába. Utálnám ha tovább állna, mert 1.5ös átlaga van meccsenként amit a 20as skillû Cassano is csak messzirõl néz. Fél éve törõdök vele ilyen kiemelten, mit tegyek még?
Ha esélytelen jól visszabaszom a tarcsiba és még az edzésekrõl is eltiltom, nehogy már a konkurenciának csiszolgassal gyámántot!:-))
Korábban olvastam, hogy valakinak a TCMben is sikerült két csapatot vezetni egyszerre. Jól emléxem vagy keverem a CMmel, mert ott tudom hogy lehet. Az tök jó lenne, mert unom az örök dilemmát a gyengébb fiatalok és a magasabb skillû öregek kérdésében. Fõleg, hogy úgy néztem a TCMben inkább az öregek aratnak, már ha állandóan játékban vannak.
Errõl jut eszembe. A legjobb saját nevelésemnek elege lett a kispadból és abból, hogy nem voltam hajlanó félévente duplázni a fizetését, és új kihívást keres. A szerzõdése még 3 évig él+ 1 év opció, de most hiába állandó kezdõ nem akar változni az állapot. A morálja már 95 körül jár, de hiába. Utálnám ha tovább állna, mert 1.5ös átlaga van meccsenként amit a 20as skillû Cassano is csak messzirõl néz. Fél éve törõdök vele ilyen kiemelten, mit tegyek még?
Ha esélytelen jól visszabaszom a tarcsiba és még az edzésekrõl is eltiltom, nehogy már a konkurenciának csiszolgassal gyámántot!:-))
A CM4-et honnan lehet letölteni?
2010 VB és klubtermékek: http://kep.tar.hu/lonsdaleshop/50636453#2