Fifa Manager 10

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

[Jakuza]
En meg mar ki is javitottam es fel is raktam.

Na szoval, az uj verzio kiegeszult a "Texte Mitarbeiter.txt" es a "Texte Vertragsverlängerung.txt" fajlokkal, valamint Freezer kb 40%os EAMailText.txt fajljaval.
Toltsetek le.

Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.

FrezeR
énis elküldtem a mai frissitést

b-type
'2222' hozzászólásról bírsz húzni, ha már megvan akkor sorry 😊

”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

[Jakuza]
Kijavitottam es kiegeszitettem a Freezer altal kuldott anyaggal az archivot.

Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.

b-type
hi
2 apróság: Az ujságcikkben," a hét legjobb gólszerzõje Daryl.. aki a 2 gólt ért el a waterford ellen"-- daryl a waterfordban játszik, (a legeredményesebb csatárom) valóban rugott 2 gólt, de az ellenfélnek.
meg : "ezzel az idényben a kiállítások összege elérte a 20-t" itt talán a 'száma' jobb lenne. ettõl még értelmezhetõ persze, de...thx ciao

”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

Joke
Megy a bugreport a javítással, nem sok, nem nagyon találtam többet😊 Minden elismerésem!

FrezeR
hali emberek, Jakuza mindjárt küldöm a frissitett emaileket.

[Jakuza]
Kiegeszitve a Texte Managervertrag.txt-vel az ujabb kiadas.
Remelem nem lesz hibas, mert Sapi atkonvertalta ugyesen a txt filet docra. 😊

negotiates a price reduction= arleszallitas

szal valami ilyesmi lehet a mondat.

Az edzõtábor ideje alatt tárgyalásokat folytat a SERIE% arleszallitasarol.

[Jakuza]
Ahogy neked jobban esik.

nemtoom...
talán fel kell nõni hozzá! 😛
amugy nekem a tavalyi részben is csakugy egyszercsak beadta azt az opciot..
éltem is vele! 😊))

football without ultras is nothing

jolvanna, csak szoltam...
nekem lázadni! 😛
inkább lázadj a rendszer ellen! 😊))

[Jakuza]
Mar regen ki van javitva.
Meg ezt is Újdonságok? = Újdonságok, pedig ez alapbol is kerdojellel volt irva.

Barátnõt hogy lehet keresni?😄

jakuza: vetted?? 😛
vagy mit szolsz??

[Jakuza]
Nekem johet.
Peeet es Freezer , ti hogyan alltok ?

b-type
ez a gáz a warezba 1 ilyen játéknál, anno a 2003 magyar kézkönyvel jelent meg, és jó volt, csak a játék..az angol maradt. ill. 1× raktam rá magyart de az nem volt akkor még jó. többet nem is próbálkoztam.

b-type
munkaerõ piac-v.mely gombbal rákatt-szerz.ajánlat. Nem minden edzõt tudsz megszerezni, van amihez épület kell, ill. lehet hogy már van, ha karcsu akkor azt elõbb ki kell rugni. (lehet hogy érdemessebb tov.képezni) le kell pörgetni a hetet, és meglátod hogy sikerült-e, ha nem azt is kiírja hány %-os volt az ajánlatod, és hová szerz. helyetted. 😊

mrteo
nem találtam lehetõséget rá, de feltehetõen én bénáztam el valamit...

A nők olyanok mint a parkolóhely: ami jó az foglalt, ami szabad az vagy rokkant, vagy fizetős

zaki
de itt találsz magyarítást a játékhoz, és itt van a magyar oldala a játéknak

zaki
itt a játék topicja

b-type
ha adtál, nehézségi szintõl függõen, kell a csillagokig elmenni. (a 2 ált. muszáj)

b-type
hi
adtál neki szerz.ajánlatot?

mrteo
Kérdés: hogy lehet leigazolni edzõt?
A munkaerõpiacon kiírja, hogy van pl. asszisztens, de csak OK gombot ad, azt ha megnyomon nem történik semmi, az alkalmazottak között nem jelenik meg az ember.
mit kell csinálni, hogy le tudjam szerzõdtetni?

A nők olyanok mint a parkolóhely: ami jó az foglalt, ami szabad az vagy rokkant, vagy fizetős

[Jakuza]
Nem ertem, mostanaban az X3as accomon levo cuccokat allandoan letorlik.
Felkell ujra tennem ra.

TCM 2004 Magyaritas

mrteo
Pechetek van, tegnap délután még mûködött a link.
Tényleg minden tisztelet a fordítóknak, tegnap éjjel a magyarított verzióval játszottam, és még így is néha átláthatatlannak tûnt.

b-type
Ma este jön jakuza, bizt. gatyába rázza a '22 linket, én is nehezen bírom, de addig inkább mással játszom.
srácok, mindenképpen pályaság, és elismerés a fordításért. 😊

Joke
Az sem jó egyébként, meg tesztelni akartam a legújabbat. De ha nem akkor nem.

megfigyelõ?
Joke
Bzzeg, gyere ki a hóra azt lerendezzük😊 Egyébként azt hittem ide raktátok fel a legfrisebet, mert ugye Jakuza nincs.

szerintem a goal reached-nél, nem?!?!?
szal amikor elérsz egy vmit, amitért kapsz pl. 100 manager pontot... nah, ezt jol elmondtam...
meg lehet, hogy nagyot tévedek ám... 😊)

akkor #2222
mit kötexel?!?!? 😛

az oldal nem található 404-es laphiba

Joke
Bazira nem jó a link!

http://users.atw.hu/x/t/xtremetuning/database.zip

zuzzatok!

Sziasztok!nekem is belinkelné valaki a magyarosítást,hogy honnan lehet letölteni?

b-type
+ a csoportos edzés, itt amig nem alakul ki, rendezd ugy hogy te csak pár kevésbé fontos alakkal gyakorolj, és a távlatinál álítsd be a kivánt fitnesst (fokozatossan)+ amit még akarsz. jó játékot

b-type
szasz, mr. macho, vannak nálam sokkal hozzáértõbbek, de amíg ök nem..addig:
-én vennék egy jó edzõt.
-a morált a beszélgetéssel(szerzödések),vidámpark,étterem (naptár), meg jó szerepléssel, esetleg szerz. hosszitással.
-teamw. sok meccsel folyamatossan nõ.
-teh. milyen gyorsba fejlõdik(hosszu távra lényeges, de akkor nagyon)
-tech. edz. hát nekem a 2004-nél ugy jön le, hogy a kombináciokra van hatással.
a taktikai szint nagyon fontos, és szvsz kell egy pár jó beosztott, jól edzeni nem konnyû
czövi

hejj
Peet: föleg, h nemis 1800 hanem 18.000 sor!! 😊) bazzeg! 😛
amugy nem volt sok idõm jáccasni, de ami már a fõmenöben szembetünõ, és sztem zavaró:
Menedzser különlegességek = Extrák
-Pontszámlista = Eredménylista/ Legjobb eredmények
-Hitelképesség = Készítették
Újdonságok? = Újdonságok
EA SPORTS Különlegességek = (EA SPORTS) Elõzetesek
ezek mind a fömenüben vannak, közvetlen a játék inditásakor...
ha lessz idõm jáccani(talán szünetben több idöm lessz), gyûjtöm majd még az elirásokat...

Mr.Macho
nincs valakinek egy "tökéletes edzésterve"? Pontosabban egy olyat próbálok kidolgozni amiben a következõk benne vannak:
-fitness ha nem is növelése de legalább szinten tartása
-fatigue ne legyen több a meccs elõtt, mint 45
-egyéni képességek (és esetleg taktika) legalább lassú, de állandó fejlesztése

Természetesen egy átlagos hétre gondolok, azaz egy meccs a hét végén...

Kérdéseim is vannak:
-Mit jelent ha egy edzésterv jobb alsó sarkában van egy kis jel?
-Mivel lehet a morált növelni? (nem a meccsre vontakozó beállításokra illetve plusz pénzre gondolok)
-Mivel lehet a teamwork-öt növelni?
-A játékosok tehetsége pontosan mire vonatkozik, mennyire fontos ez a mutató?
-Mire jó a technika edzés? Miben különbözik a cselezéstõl(dribbling)?

Elõre is köszönöm a segítséget!
mrteo
Köszönöm, mielõtt félreértenétek elolvastam a hozzászólásokat csak nem voltam biztos, hogy melyik az aktuális letöltési hely. mert a #2478-on is van egy link.
üdv

mrteo
sziasztok! Minden elismerésem azoknak akik ezt a játékot forditgatják. Sajnos én max. konyhai nyelven beszélek németül, és ráadásul nekem az angol verzió van meg . (és alig értek belõle valamit)
Valaki tud olyan magyar oldalt ahol alapvetõ infókat tudnék olvasni a játék kezelésével kapcsolatban?
És ha nem túl nagy pofátlanság az aktuális magyarítást le lehet tölteni valahonnét?
köszi

bigfoot
szerintem van értelme hogy csináljátok csak hireszteljétek el mer lehet hogy aki az elõzõ részt lefordírotta nem kezdi e el mer vele lehetne együtt fordítani

[Jakuza]
Meg birjatok ki nelkulem 2 napot.
Most havertol irok.
Szerda este erkezem haza.

akkor nem ugyanaz a kettõ....
bár a tied is a textmod, meg az enyémis az..
csak az enyém 1800 sor! 😛
amugy mobimouse rulz!! 😊))

FrezeR
Nem tudom George még Peeet aki tudja hogy hogy áll a dolog, talán õ meg tudja neked mondani mibe kezdj bele, mondjuk nekem is elkelne a segitség az emailekkel, mert én csak lassan tudok haladni.

Nagyon szívesen segítek csak mondjátok meg mit mert annak nem látom értelmét, hogy ketten ugyanazt csináljuk Jakuza elérhetetlen....
FrezeR
minden segitség jól jön George, szerintem egyeztess Jakuzával szivesen fogadjuk a segitségedet

én arra gondolok, ami ~18.000 sor, és a textmod a meccsnél!!!! azt fordítod??? mert lehet, h énis bevállalnék valamit!
jah, bugreportom este érkezik!! 😛

b-type
jakuza kávézhatnál már 😊

fordítja már valaki a textmodot???
asszem a Textm.txt az..
szoval fordítja már valaki?
amugy honnan lehet szedni a legfrissebbet?