11569
Mielőtt kérdezel használd a keresőt a lap alján!
IGEN, MÁR MEGJELENT! | NEM, NEM TUDJUK HONNAN LEHET LETÖLTENI! | NEM, NINCS MAGYAROSÍTÁS!
ha warez témában írsz, törlődik a kommented
-
#4633 Megtudja valaki mondani, hamár a szerkesztő nem volt rá képes, hogy a magyar fordítás miért nem távolítódik el (de szép magyaros volt) a programból, miután az eltávolítót használom?? Szeretném az angolt, és nem tünteti el a magyart, az eltávolító. -
#4632 Nem úgy van az. Én is full-t állítottam be, és az editort nem rakta be, mivel más helyen van. Nem a Program Filesba, hanem külön könyvtárban a Dokumentumok közé telepíti. Keress rá a windows keresőben az editor.exe -re, és ha megtaláltad másold be a start menübe, vagy ahol megtalálod. -
engine #4631 Nem rakja be nekem sem a start menübe. Keresd meg a telepítési főkönyvtárban: editor.exe -
taylorp #4630 Full-t állítottam be. -
#4629 editor akkor van ha full-t állítottál be telepítésnél... Ha nem, akkor nem fog menni a magyar bajnokság -
taylorp #4628 Köszi, de sehol nem találom az editort. Ugye a Total Club Manager-ről beszélsz Te is? -
#4627 mért nem olvastad el a telepítési útmutatót??
No mind1, indísd el az editort és kattints a wright current database for game gombra és láss csodát, már ott is lesz a magyar bajnokság. -
taylorp #4626 Sziasztok! Most szeretném elkezdeni a játékot, fel is telepítettem a magyarítást, meg a magyar bajnokságot, de a nemzetiségek között nincs mégse. Segítsen valaki kérem! -
engine #4625 Miért az ennyit számít? -
#4624 Kiszedted a beállításoknál a véleltlen generátort? -
#4623 igy van az tuti jó lesz ahogy a képeken is látni:) -
#4622 én az új meccs-nézetet várom nagyon a 2005-ben. Jól helyettesítené a textmode-ot, általában azzal nyomtam a meccseket. -
#4621 a játék iránti kedv szerintem nem csökkent senkinél csak már nem sok mindenről lehet irni a 2004-es részt illetően:) én most 2055-ben járok és már szivesebben játszanék a 2005-el:) láttam új képeket a hivatalos oldalon és jó hir legalábbis szerintem, hogy a szerződéseket időközben fel lehet bontani a játékossal ami nagyon hiányzott nekem a 2004-ből mert igy vagy megvárod amig lejár ha nem kell a kutyának sem, vagy el tudod passzolni. ugyhogy jó lesz. -
engine #4620 Én most kezdtem negyedszerre football god szinten. Volt némi windows halálozás, meg gép csere...
A játékot kétszer is a chelseavel indítottam, de nem tudom mi befolyásolja igazából a nehézséget, mert elsőre 8. lettem. Mondanom sem kell szezon végén repültem, és akárhova mentem szívás. Új install óta ugyanolyan taktikával péppé verik szinte mindenkit, magabiztosan vezetem a tabellát, riválisok csak csetlenek-botlanak
Most még csak a 22. fordulón vagyok túl, de 10 pont előnyünk van a riválisok előtt... nem értem. -
#4619 Halodik a topic.Én a 2017/18-as szezonál járok a portugál Nacional csapatal.Nem túl remek a csapat de azért néha okozunk némi csalodást a nagyoknak.Minusz X millios adósság
meg miegymás.Eddig kilenc csapatol rúgtak ki.Különbözö dolgok miatt,de nem estem kétségbe.Igy hát folytattam.
Bár nem kérdezet senki én mégis leirtam.Hátha feléded bennetek is a játék és a topic kedv. -
svitez #4618 nincs meg vletlenul a regi?
Nekem az is jo. -
skristof #4617 várdd meg a 2005-öt
kb októberben jön -
svitez #4616 Hol lehet letolteni a jatekot?
Flash gettel? -
#4615 ok játszhatunk egy barátságos meccset valamikor.. -
#4614 aha... thx, én csináltam az oldalt:) -
#4613 Csá!
A TCM 2004-be lehet késziteni új bajnokságot?
Már az editorra gondolok.
Aki tudja hogy hogyan kell,kérem irja le.
Amúgy mikor is jelenik meg az új rész? Lusta vagyok emiatt visszaolvasni -
Hoopy #4612 Hello!
Nekem van HT-s csapatom egyszer nyomhatnánk egy friendlyt ha van hozzá kedved a csapatom a v.38ban van. -
skristof #4611 nincs csapatom
majd talán ha ide is elér a szélessáv... :(
amugy jó az oldal
te készítetted? -
#4610 vann csapatod hattrick-ben?? mi a neve?
nekem oldala is van a csapatnak nézd meg ha gondolod:
http://www.ht-arena.com/kelen_sc/ -
skristof #4609 van magyarítása a CMeknek!!
tény, h nem annyira látványosak -
skristof #4608 sztem is jó igy a TCM
elég sok rajongója ven, nem kellene feltétlen ezeket beújítani. de jó is kisülhet belőle
multi az jó lenne, bár kicsit megvalósíthatatlannak tűnik Cmben van? ott hogyan oldották meg? amugymeg Hattrick ;) -
skristof #4607 ha nem bonyolítják túl, jo lehet ez a skill-rendszer is. talent továbbra is lesz, és gondolom befolyásoló tényező lesz. bónusz skillek helyet ott lesznek az általad is említett jellemvonások, amikbe végülis sztem beletartoznak majd a bónuszok...
a forma sztem eddig is befolyásolta a játékost -
Neruel #4606 Egy kicsit én is aggódom az új skill rendszer miatt. Ahelyett, hogy a CM-et majmolnák, inkább továbbfejleszthetnék a játék egyediségeit. Ebben az új verzióban lesz 20 skillje a mezőnyjátékosoknak és 10 a kapusoknak. Akiket a skillek sokasága varázsol el annak még mindig ott lesz a CM, ahol 39 eltérő tulajdonsága lesz a játékosoknak.
Nekem még mindig a TCM 2003-féle megoldás tetszett a legjobban. Ott a talent határozta meg, hogy ki mennyi mindent tanulhat. Lehet, hogy kötöttebb volt, de sokkal szimpatikusabb, mint az amit mostanra terveznek. És nekem a bónusz skillek is hiányozni fognak. Szerintem jópofák voltak.
Annak azért örülök, hogy több jellemvonás lesz, és remélem - az ígéreteknek megfelelően - a játékosok pillanatnyi formája is jelentősen befolyásolni fogja a teljesítményüket.
Maj' meglássuk! -
#4605 Jo a TCM ugy ahogy van.
Nem uj skillrendszert kene ezeknek csinalni, hanem a multijat kihegyezni a jateknak, hogy pl a neten is lehessen bajnoksagokban jatszani, meg a bugokat vegre kijavitani. -
savafan #4604 azt pl. sose játszottam, mert 1. annyira nem tudok angolul, 2. nem annyira kézenfekvően látványos.
az mit jelent, hogy skill rendszer? a különböző képzettségeket, szinteket fogják azzal jelölni? -
skristof #4603 sosem szerettem az ilyen demokat
mármint a menedzserprogik demoját
szvsz nincs sok értelmük...
de a fullt már várom
érdekes, kezdik átvenni ezt a skill-rendszert a cm-től. nem baj, nekem ott is teccett ;) -
#4602 szerintem mindenképpen megmarad olyannak mint a 2004 de lesz benne pár új elem ami még szinesebbé teszi. nem hiszem, hogy bonyolultá válna de majd meglátjuk...ha jól értesültem akkor valamikor szeptember végén jön a demó és okt 24 körül maga a játék, de ez még csak nagyon halvány infó ne vegyétek tutira:) gondolom a demó lesz vagy 800 mb;) -
savafan #4601 az a kérdés, hogy mennyire lesz népszerű a játék akkor ha nagyon bonyolulttá és részletessé teszik?
a nagyon részletesre ott van az a másik ez inkább a kezelhetőségével ragadott meg. és szebb, látványosabb. -
#4600 szerintem ezek az opciók maradhatnak.. én is remélem hogy a bug-ok eltűnnek belőle... és lehetne Arany Ászok ligát is játszani alapból az jó lenne, nem kéne arra várni hogy mikor készüle sl a hsp... -
#4599 igazad van elirtam már késő volt nagyon, tényleg Tornádó :P
próbálok már igy edzeni egy középpályást remélem összejön:)
mit szóltok az új skill rendszerhez? most hogy közeledünk a kiadáshoz kicsit pezseghetne a fórum:) pl mit vártok nagyon a játékban mi legyen benne más mint a 2004-ben?
én nagyon remélem hogy nem lesz bugos..meg lehetne több infó a játékosokról. meg a 3d mód is lehetne reálisabb majd még eszembe jut valami:) irjatok! -
#4598 Ha nem lattal akkor edzel ki egyet az utanpotlasbol. :P
Nem sok plusz kell hozza. :PPPPPPPPPP
Sebesseg +2, Gyorsulas +2, Cselezes +2, Hozzaallas +2
Amugy nem torpedo, hanem Tornado.
Lehet ezert nem lattal. ;) -
D. #4597 ftp://ftp.fifatainment.net/fmcorner/fm2004/tutorials/Face-Tutorial.doc
lehet letölteni a TCM-hez 3d arcokat, hogy eredeti legyen a játékos és ezen a címen van hogy hogyan lehet betenni, csak német és nem értem
jah a 3d arcokat meg innen lehet tölteni>>> http://fm.fifatainment.com/downloads.php?file_id=590
Valakinek sikerül megcsinálni írja majd ide le. -
AMDFan #4596 Torpedót? Én sem...
Én egyébként nem értem, hogy mitől fagyhat neked ennyire Garcia.
Nekem egyszer csinált ilyet, de akkor is úgy, hogy kidobott asztalra 2x-3x aztán negyedjére továbbment azon a ponton.
Volt olyan eset, hogy az is segített ha megváltoztattál valamit (mondjuk szerződést hosszabítanál az összes játékossal akinek lejáróban van a szerződése...).
-
#4595 mind1 mostmár.. kibirom ezt a 2 hónapot... -
#4594 na srácok új hirek a játékkal kapcsolatban! új játékos szint rendszer lesz a 2005-ben itt lehet róla olvasni illetve vannak képek is új játékos fejlődés rendszer
valamint itt egyéb érdekességek a változásokról
jó olvasást:)
Garcia: sajnálom, hogy nem sikerül segiteni de tényleg nem tudom mi a baj, egyébként nekem fent van minden patch de néha nekem is lefagy év végén de nem nagy gáz mert betöltöm előtte az elmentés év végén és akkor már továbbmegy...reméljük a 2005-ben nem lesz ilyen bug
lentebb kérdeztem tőletek, hogy a játékban láttatok e már "Torpedó" képességgel megáldott középpályás játékost? mert én még nem...:)