Fifa Manager 10
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
most akkor át szeretném adni az edzést az assistant managereknek.. ezt hol lehet?
football without ultras is nothing
mert nem maxon raktad fel a gamet...
nehéz ám követni, hogy kinek válaszolsz 😊
Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.
”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type
A GYŐZTESEK MINDIG ÚJ CÉLOKAT KERESNEK, A VESZTESEK KIFOGÁSOKAT.
Már 10-ed áron adom és mégse kell a kutyánajk se!
Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.
”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type
A Linznél egyszerüen csak játszatom, mert szükség van minden emberre...
A lényeg a Fatigue.
ha 60 alatt van akkor még játszatom de felette életveszély 😊
Skristof: tényleg bizd inkább az asszisztensre met õ egy szinten tudja tartani a fittneszt, amugy szerintem attól ilyen fáradtak hogy heavy fitness-t nyomatsz mert az nagyon leterhelõ. Et pont akkor kell használni ha mondjuk sokat pihennek, de az lehet a gond hogy talán túl sokat raktál be ebbõl. Egy kicsit próbált változatosabbá tenni az edzést, ne csak fitness legyen. De a legjobb ha felveszel egy minimum 5-ös szintü segédet az majd helyrerakja õket😊 Ha sérültet akarsz felhozni, annak külön taktikát szktak beállitani pl "szint" mert van hogy emaitt lead a szintjébõl. Szóval próbálkozz na hali
nem ritka, h 2 naponta meccs!!!
igaz, én mindenbe belekontárkodok 😛
de az edzéshez nem szoktam!! mégis ilyen szar!!!
vki nem tood segíteni?
Ahhoz még sosem volt merszem, hogy egy Conference csapatot felvigyek. Egyszer próbáltam, de hamar elszállt velem a ló, és csõdbe vittem a klubot.
Viszont még a 2002-es verzióban azt hiszem, egy skót 3ad vagy negyedosztályú csapattal 14 év alatt BL döntõbe jutottam. Na az elég kemény volt...
Na itt abba is hagytam ez nekem nem élvezet igazán.
De ha nektek ez tetszik...
skristof: szvsz ne kontárkodj bele az edzésbe amíg nem vagy biztos benne mit csinálsz, bízd inkább az Asisstant Managerre.
A Stuttgartot 3-1-re levertem idegenben utána milyen nemzetközi visszhangja volt 😊
Jó kis game...
Egyébként valamelyik válogatott irányításást idõ közben felajánlja a game?
Nekem gyõzelemnél írta már ki vagy 5 ször,hogy ez az utolsó percekben elért 1 gólos gyõzelem elég sovány!Pedig 3-1-re nyertem és nem az utolsó perceb rugtam a gólt(az 5-böl legalább 3-szor a második félidõben nem is rugtam!)!
küldheted nekem is, mélem sztem tudod...
Befejeztem! Elkészült a magyar bajnokság! Mármint az én verziómban. Ha kell valakinek az írjon mailt. Illetve elküldöm "Joke"-nak hiszen Õ pár üzenettel lejebb azt írta, ki tudja tenni valahová.
Üdv: Neruel
nektek mennyi van a fitness??? én MUval kezdtem és még az alapozást is fitnessre állítottam, mégis alig birjak a fiuk!! meccs közben a max fitnessem 45!!!!!! hogy lehet ezt emelni??? hiába állítottam a long term trainingbe, hogy heavy fitness akár több hétre is egymás után semmi! ráadászul most olyan történt, hogy Forlán meg Djemba-djemba fitnesse 'csak-úgy' lement 0ra!!! le se sérültek, meg semmi, csak 0 a fitnessük...
másik kérdés, szintén fitnesszel kapcs.
lesérült az 1sõszámú kapusom, Howard....
visszatért, és jáccatom is, de a fitnesse 0-10 között marad... hogyan lehet a sérülteket talpra állítani????
elõre is köcce a helpet
ui.: a magyarításban melyik filban vannak a posztrövidítések?!?!? nem lehetne kiadni egy olyan verziot, amiben az, és csak az marad angol????
mert engem 1enlõre kurvára zavar(t amig magyarul jácottam)
Ezek a sok "csírák" (már bocs)...ilyen "megacsapatokkal" kezdenek. Legyen úgy jó nekik.
Ja....és egy bug....ma vettem észre, hogy a 12.22-es fordításban a 0:1-es félidõ után 0:2-es vesztést, otthon egygólos vereségként könyveli el. sorry, ha írták már.
Amúgy bejöttek a tanácsaim?
Szar Bayern, szar Bayern :)
A Internek biztos van jó utánpótlása és tartalékcsapata!
Adj el mindenkit akit tudsz az ifiböl pótolni!Majd nézzél szét a piacon! Csináld azt amit én töltsd fel a keretet 20 év alatti játékosokkal!Nyomass napi 3-4(amenyit elbír a csapat)edzést és bízz meg a játékosaidban!Ez a szép edzõi kihívás!!!!!
Más csak a szezon végén ajállanak fel másik csapatnál esdzõi állást?
Mit jelent az edzési ikon sarkában megjelenõ kis fehér háromszög benne egy 8-assal???
ez közvetlen a krekk linkje
Alaplap:ROG STRIX X470-F GAMING, Proci:AMD Ryzen 2700X Memória:16Gb 3400-as Gskill Videókártya: Saphire Vega 56.
Alaplap:ROG STRIX X470-F GAMING, Proci:AMD Ryzen 2700X Memória:16Gb 3400-as Gskill Videókártya: Saphire Vega 56.
Olvass vissza pár hozzászólást vagy szakadj meg.
Idegesítõ, hogy más napokat foglalkozik a magyarosítással te meg nem vagy képes 3 percet olvasni
Elõre is köszi!
A németet semelyik nem tudja "alulszárnyalni". Vááááá De ebbe nem menjünk bele 😊
Boldog Karácsonyt!
Leírhatná mindenki, hogy hol tart a játékban a nagy magyarosítás közben.
Én kemény 6,5 óra játékidõvel a LASK Linz csapatával feljutottam az osztrák elsõ osztályba, és megnyertem a kupát. Most kezdem a második évem. 77-es értéke van a csapatomnak.
Help!
Ilyenkor gyökeresen meg szoktam változtatni a taktikát.
Ha például sok gólt kapsz akkor állj át 5-3-2 -re ha keveset rugsz akkor 3-4-3 -ra ha meg mindkettõ akkor szólj a Fergusonnak 😊
Na a viccet félretéve ha sok jutalmat adsz akkor talán megindulnak a gyõzelmek de hosszú távon az sem tesz jót.