Fifa Manager 10

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

egy lamer kérdés: év elején ugy indultam, h mindent én csinálok...
most akkor át szeretném adni az edzést az assistant managereknek.. ezt hol lehet?

football without ultras is nothing

hát szerintedd? 😛
mert nem maxon raktad fel a gamet...

Mr.Macho
hi, miért van az, ha el akarom indítani az editort azt írja ki, hogy "The editor cannot be started, because the game has not been fully installed."?
ez az én kérdésemre a válasz?
nehéz ám követni, hogy kinek válaszolsz 😊

Statistics/Team Ratings

robotnyk
Neruel magyar ligája innen is letölthetõ:

TCM2004_HunLeaguePatch_by_Neruel
😊)) Gratula! Igen felajánlja...ha be van "nyomva" az opció. 😊

😊)) Na, látom...vannak nálam mazopistábbak is. 😊

[Jakuza]
Igen 22.-ei az utolso frissitett anyag.

Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.

b-type
hi, ált. akkor érdemes eladni mikor pihi van, baráti 'felhozó' meccseken formába hozni, és gyí piacra.

”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

Magic Boy
Majd szólj, ha új frítést raksz fel(nekem a 22.-ei van meg!)!

A GYŐZTESEK MINDIG ÚJ CÉLOKAT KERESNEK, A VESZTESEK KIFOGÁSOKAT.

Magic Boy
Hogyan lehet eladni gyenge embereket?
Már 10-ed áron adom és mégse kell a kutyánajk se!

[Jakuza]
Hova tuntem volna ? 😊

Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.

b-type
regg' kis csapattal indulok mindig(csipem az íreket), én a tárgyalásra és a nyelvekre gyurok, igy nem vagyok jó edzõ, ezért mivel jól tárgyalok- a pénzre helyezek hangsúlyt(+taktika+játékosválasztás. Amig nem tudok 3 csop. edzeni, addig az 1 segédedzõnek kell mindent csinálni-minden héten átpakolom neki az egész csapatot, és kijelölöm a fitness elvárásaimat állt. 5-6-tal több mint a jelenlegi-cél a átlag 85-90, itt már kibirnak 1 teljes mecset csúcsra járatva. szval amig nincs több csoport addig ez, és ami még fontos: az edzõ táborok, húzósabb idõkben(sok mecs) mindig ott edzenek, plusz a morál is beleszól az erõnlét-forma misztikumba sztem. nagy fontos még a játékos beszélgetések, ha más nincs fokuszáljon, de csak mindig a leggyengébtõl felfele kezdem, sok pénz-szöszölés-kemény munka, mint a itthon 😄. Éa tözsde vááá, legjobb! hali

”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

Joke
Kiraktam Neurel magyar bajnokság addonját a http://www.tcmhungary.tk oldalon! Töltsétek le, nagyon jó lett!

Sérültet és úgy szoktam felhozni, hogy amíg nem lesz 0 a Fatigue addig pihen, utána meg ha nagyon szükségem van rá egyszerûen berakom meccsre, de legjobb ha külön csinálsz neki traininget ahol Fitnesst nyomatsz rá.
A Linznél egyszerüen csak játszatom, mert szükség van minden emberre...
A lényeg a Fatigue.
ha 60 alatt van akkor még játszatom de felette életveszély 😊

FrezeR
hali. 1130 emailt leforditottam, nemsokára készen leszek, többiek hogy állnak? Jakuza hová tünt? nem látom napok óta.
Skristof: tényleg bizd inkább az asszisztensre met õ egy szinten tudja tartani a fittneszt, amugy szerintem attól ilyen fáradtak hogy heavy fitness-t nyomatsz mert az nagyon leterhelõ. Et pont akkor kell használni ha mondjuk sokat pihennek, de az lehet a gond hogy talán túl sokat raktál be ebbõl. Egy kicsit próbált változatosabbá tenni az edzést, ne csak fitness legyen. De a legjobb ha felveszel egy minimum 5-ös szintü segédet az majd helyrerakja õket😊 Ha sérültet akarsz felhozni, annak külön taktikát szktak beállitani pl "szint" mert van hogy emaitt lead a szintjébõl. Szóval próbálkozz na hali

lehet, hogy a nagy terhelés miatt? heti 2, neha 3 meccs...
nem ritka, h 2 naponta meccs!!!

nekem nem megy ilyen könnyen..
igaz, én mindenbe belekontárkodok 😛
de az edzéshez nem szoktam!! mégis ilyen szar!!!
vki nem tood segíteni?

a fordítóknak: van aki a Textm.txt csinálja?? mert én elkezdtem, csak sajna igencsak lassan haladok. kb 500 sor van csak meg. ha valaki segíteni akar, az szoljon! jah, és alul kezdje!! 😛

Ehhez meg gratula.
Ahhoz még sosem volt merszem, hogy egy Conference csapatot felvigyek. Egyszer próbáltam, de hamar elszállt velem a ló, és csõdbe vittem a klubot.

Viszont még a 2002-es verzióban azt hiszem, egy skót 3ad vagy negyedosztályú csapattal 14 év alatt BL döntõbe jutottam. Na az elég kemény volt...

Én amikor a Manchesterrel indultam semmi állítgatással az elsõ 13 meccsbõl 11-et nyertem + 2 döntetlen.
Na itt abba is hagytam ez nekem nem élvezet igazán.
De ha nektek ez tetszik...
skristof: szvsz ne kontárkodj bele az edzésbe amíg nem vagy biztos benne mit csinálsz, bízd inkább az Asisstant Managerre.

Második évemben vagyok a Linznél, és nagy meglepetésre vezetem a bajnokságot félidõnél (pedig közepes a szintje a csapatomnak). Szerencsére tudtam olcsón jókat igazolni.
A Stuttgartot 3-1-re levertem idegenben utána milyen nemzetközi visszhangja volt 😊
Jó kis game...
Egyébként valamelyik válogatott irányításást idõ közben felajánlja a game?

valakee??

Magic Boy
Én az Angol 5. osztályban(C. Division)játszom a leight-el 3 fordulóval a vége elõtt 8 pontal vezetem a bajnokságot és 22 percet kell kibirnom gól nélkül, hogy meglegyen a 270 kapott gól nélkül!

Nekem gyõzelemnél írta már ki vagy 5 ször,hogy ez az utolsó percekben elért 1 gólos gyõzelem elég sovány!Pedig 3-1-re nyertem és nem az utolsó perceb rugtam a gólt(az 5-böl legalább 3-szor a második félidõben nem is rugtam!)!

hello
küldheted nekem is, mélem sztem tudod...

Sziasztok!

Befejeztem! Elkészült a magyar bajnokság! Mármint az én verziómban. Ha kell valakinek az írjon mailt. Illetve elküldöm "Joke"-nak hiszen Õ pár üzenettel lejebb azt írta, ki tudja tenni valahová.
Üdv: Neruel
hello all!
nektek mennyi van a fitness??? én MUval kezdtem és még az alapozást is fitnessre állítottam, mégis alig birjak a fiuk!! meccs közben a max fitnessem 45!!!!!! hogy lehet ezt emelni??? hiába állítottam a long term trainingbe, hogy heavy fitness akár több hétre is egymás után semmi! ráadászul most olyan történt, hogy Forlán meg Djemba-djemba fitnesse 'csak-úgy' lement 0ra!!! le se sérültek, meg semmi, csak 0 a fitnessük...
másik kérdés, szintén fitnesszel kapcs.
lesérült az 1sõszámú kapusom, Howard....
visszatért, és jáccatom is, de a fitnesse 0-10 között marad... hogyan lehet a sérülteket talpra állítani????
elõre is köcce a helpet
ui.: a magyarításban melyik filban vannak a posztrövidítések?!?!? nem lehetne kiadni egy olyan verziot, amiben az, és csak az marad angol????
mert engem 1enlõre kurvára zavar(t amig magyarul jácottam)

Na, végre 1 ember!!! Én a Conferencben kezdtem.
Ezek a sok "csírák" (már bocs)...ilyen "megacsapatokkal" kezdenek. Legyen úgy jó nekik.

Ja....és egy bug....ma vettem észre, hogy a 12.22-es fordításban a 0:1-es félidõ után 0:2-es vesztést, otthon egygólos vereségként könyveli el. sorry, ha írták már.

Magic Boy
Eredeti az csak mi a managerek nevét ismerjük és nem az edzõkét a program viszont az edzõk nevét írja!
Amúgy bejöttek a tanácsaim?

fizetések...

Rudee
Van egy másik fajta is, ha ezzel nem menne akkor fölrakom azt is.

Szar Bayern, szar Bayern :)

Rudee

Rudee
Na már jön, csak kicsit lassú.

Rudee
Akkor minnyá leszedem és felrakom vhova.

Rudee
Esetleg a TOTAL.CLUB.MANAGER.2004.UPDATE.V1.1.NOCD.CRACK-DEViANCE?

Magic Boy
Olvasd el a 2666-os hozzászólásomat!Ha a bennmaradás a cél akkor van egy éved, hogy építs 1 jó csapatot fiatalokbol!
A Internek biztos van jó utánpótlása és tartalékcsapata!
Adj el mindenkit akit tudsz az ifiböl pótolni!Majd nézzél szét a piacon! Csináld azt amit én töltsd fel a keretet 20 év alatti játékosokkal!Nyomass napi 3-4(amenyit elbír a csapat)edzést és bízz meg a játékosaidban!Ez a szép edzõi kihívás!!!!!

Más csak a szezon végén ajállanak fel másik csapatnál esdzõi állást?
Mit jelent az edzési ikon sarkában megjelenõ kis fehér háromszög benne egy 8-assal???

FrezeR
hali. én még nem sokat játszottam vele, mert nem volt idõ a forditás miatt. de a mentésem éppen tegnap ment tönkre, idegesitõ mert elmentettem szépen a multkor, most tölteném be erre kifagy. nem tudom miért van ez😞

robotnyk
kicsit több kreativitást, egy www-t kéne beírni elé
ez közvetlen a krekk linkje
BaziJoe
Köszi már megtaláltam de nem tudnál esetleg 1.1-es crack-et is mert amit irtál az jelenleg sajna nem megy.

Alaplap:ROG STRIX X470-F GAMING, Proci:AMD Ryzen 2700X Memória:16Gb 3400-as Gskill Videókártya: Saphire Vega 56.

BaziJoe
Ezt egyébként mért kell ennyire idegesen elöadni én csak annyit kérdeztem,ha valaki tudja fejböl az ide írhatná ha nem akkor nem kell vele foglalkozni.Én nemazt kértem,hogy te olvass vissza helyettem! A többit gondold oda!!!!!!!!!

Alaplap:ROG STRIX X470-F GAMING, Proci:AMD Ryzen 2700X Memória:16Gb 3400-as Gskill Videókártya: Saphire Vega 56.

nem legyél már ekkora láma bazzmeg.
Olvass vissza pár hozzászólást vagy szakadj meg.
Idegesítõ, hogy más napokat foglalkozik a magyarosítással te meg nem vagy képes 3 percet olvasni

BaziJoe
De ha szünet van akkor minek válaszolsz!!!

Joke
Baszki, szünet van, nem érsz rá elolvasni 10 jozzászólást?

BaziJoe
Sziasztok a TCM2004-hez keresem a fordítást honnan lehet leszedni?

Magic Boy
Én most a Leight-el játszom és csak egy kapust vettem(csak 1 volt)a többi posztra az utánpótlás csapatbol hoztam fel embereket!Én mindig szöveges módban játszom le a meccset és napi 3 edzést tartok(többet nembír el a csapat(de szerintem a rómával kipróbálhatod a napi 4 edzést is))az a lényeg, hogy a csapat fáradtsága 20 alatt legyen és bízz meg a játékosaidban akkor is, ha rosszabul megy neki(ne változtasd a kedõt gyakran)!Én a 4-4-2-nek azt a verzióját játszatom a mikor 2 felfutóhátvéd,gyémánt középpálya és 2 ék van!A leight-et a 22.(legutolsó)helyre rangsorolta a progi a ligában és jelenleg a 4. vagyok 4 fordulóval a vége elõtt!!!!!Ja és nemárt megnézni a kariernél, hogy mit kell tenni a csapat játékával és azt begyakorolni!!!

Valaki tudna egy mûködõ patch lelõhelyet? Olyat ami a crack-elt verzióhoz jó. Illetve a magyarosítás az alatt is fut? Eddig csak tesztelgettem a játékot (magyarosítás szempontjából) de most már szeretnék komolyabban is foglalkozni a játékkal. És akkor már a javítottal mennék neki ha lehet😊
Elõre is köszi!

Azért az idegennyelvek közül mégis az angol a legemberibb.
A németet semelyik nem tudja "alulszárnyalni". Vááááá De ebbe nem menjünk bele 😊

Sziasztok!
Boldog Karácsonyt!
Leírhatná mindenki, hogy hol tart a játékban a nagy magyarosítás közben.
Én kemény 6,5 óra játékidõvel a LASK Linz csapatával feljutottam az osztrák elsõ osztályba, és megnyertem a kupát. Most kezdem a második évem. 77-es értéke van a csapatomnak.

Help!
Ilyenkor gyökeresen meg szoktam változtatni a taktikát.
Ha például sok gólt kapsz akkor állj át 5-3-2 -re ha keveset rugsz akkor 3-4-3 -ra ha meg mindkettõ akkor szólj a Fergusonnak 😊
Na a viccet félretéve ha sok jutalmat adsz akkor talán megindulnak a gyõzelmek de hosszú távon az sem tesz jót.

FrezeR
Help: azért 1-2 erõsebb játékost megtarthattál volna aki húzza a csapatod, szerintem ha nincs akkor szerezz be egy sztárcsatárt, egy két jó védõt meg egy kapust, és próbálj meg ugy edzeni a fiatalokkal, hogy mindig a leggyorsabban elérhetõ képességek legyenek az elsõk. játszasd a csapatod sokáig ugyanazzal az összeállitással. Néha adj kis jutalmat a gyõzelemért. ennyi jutott most eszembe egyenlõre