11569

Mielőtt kérdezel használd a keresőt a lap alján!

IGEN, MÁR MEGJELENT! | NEM, NEM TUDJUK HONNAN LEHET LETÖLTENI! | NEM, NINCS MAGYAROSÍTÁS!

ha warez témában írsz, törlődik a kommented
  • skristof
    de a GCW-ön is fennt van/kell lennie....
  • darazs24
    megköszönném.

[email protected]
  • AMDFan
    a nfo fájl az semmi nem ér csak infot szolgáltat.
    A cracknek két fájlból kell állnia.
    Ha gondolod elküldöm neked a hiányzó GFXCORE.DLL-t.
    Ha ezt felrakod működni fog. 2 MB.
  • darazs24
    5lete van valakinek hogy mit csináljak vele vagy kuka????
  • darazs24
    Szia.

Nálam az a két fájl: EXE, drn-tc12.nfo...
    A másodikkal nem tudok mit kezdeni, nem találok ilyet a tcm könyvtárban. Azért kösz hogy segítesz.
  • AMDFan
    A crack két fájlból áll ugye.
    A *.exe és a gfxcore.dll
    Gondolom mindkettőt bemásoltad a TCM könyvtárába és felülírtad a két ott lévő fájlt.
    Ha így csináltad és nem megy akkor talán vidkártya driverhiba vagy a directx túl régi.
  • AMDFan
    Visszatérve erre. Nem bughalmaz a játék, a hiba a Te gépedben van.
  • FrezeR
    egyenlőre semmi, de nemsokára lesz demó szerintem. lehet 2cd-s lesz a demó:)) ugye tavaly is 600 mb körül volt..;)
  • darazs24
    Sziasztok.

Kellene nekem egy kis segítség...
    Amikor feltelepítem a játékot rárakom a peccset+ crack és el szeretném indítani akkor kirak vmi baszást hogy TCM2004 laphibát okoz gfxcore.dll-ben.....

Elöre is kösz a segítséget
  • AMDFan
    Valami demó esetleg? Semmi?
  • savafan
    Szépen néz ki:) Jöhetne máááááááááááá!!!
  • FrezeR
    új képek csekkoljátok:)
  • dartonita
    na igysem oke.felraktam ujra gama.utana 1.1,1.2,1.2crack es fagy.fck.asszm varok tcm05-re.csak remelni tudom h nem ilyen bughalmaz lesz mint ez :(
  • dartonita
    The page cannot be found

The page you are looking for might have been removed, had its name changed, or is temporarily unavailable.

404....fifahungaryt epp frissitik...
    azien es ehhez hasonlo errorok miatt kertem,hatha van vkinek egy direkt linkje.nem lusta vagyok hanem tanacstalan.thx
  • AMDFan
    ehh
    valamennyi önállóságot azért
    GOOGLE
  • dartonita
    basszus.egy mukodo linket az 1.1-es patch-hez please...
  • dartonita
    ah ke az 1.1 is.megprobalom igy.akkor tan a magyar update is muxik.thx!
  • Garcia
    nemsokára kijön a 2005 én megvárom.... nekem is állandóan kifagy már tele van vele a tököm...
  • AMDFan
    először 1.1 patch aztán 1.2. SZVSZ fontos mind2
  • dartonita
    sracok gondom va.telepitettem tcm2k4-et,nameg gondoltam hogy megis peccselem rogvest eng 1.2-vel,plusz crack,stb.install megvan,jatek indul,de a jobb egergombra azonnal megis fagy a francba...autosave off,mp3's off,xp sp1,friss driverek,dx9b...megsem megy. valami 5let?
  • FrezeR
    olvastam a fórumon a hiv. oldalon, hogy állitólag okt. 22 hát meglátjuk:)
  • AMDFan
    Mikor jelenik meg a TCM 2005 tudja már valaki?
    Várom már mint a messiást :)
  • AMDFan
    Legalább tudtak valahol fürdeni :DD
  • [Jakuza]
    Igen a Csepel Papir palyaja a Kis-Duna mellett van.
    Olyannyira kozel hozza hogy a Csepelrol, Pestezsebetre atvezeto hid eloreszerol lehet nezni a meccseket. :P
    Igaz , igen gagyi egy palya volt az.
    Bar en az ESMTK-ban jatszottam anno amikor az meg NB 2-es volt. Mondjuk az is egy hihetetlenul szar egy palya volt, de ott legalabb nem a feketesalakon kellett gorcsolni, maximum csak az edzesen.
    Amugy ott meg a nezok kozott volt hihetetlen sok "brazil" :PPPP
  • Garcia
    aha, vannak akik nincsenek leigazolva és járnak edzésre, bár a felnőttél nemtudom..
  • Mr.Macho
    lehet oda csak úgy amatőrként eljárni edzésekre?
  • Garcia
    ja Pista Bá... nekem is ő az edzőm..
  • M.A.D.
    off:én a töri-ben játszottam 1985-1987. van egy blasz 1-es ezüstérmem. igaz ifi. v. serdülő? :)
    játszottam anno a kelen sc és az erőmű ellen is. :)
    a legjobb a csepeli papír ellen volt idegenben. tiszta "brazil" volt a csapat...., és a duna is pár méterre volt a pályától. :)

on:
  • Mr.Macho
    nem tudom, de asszem pista bá' volt az edző. Kb 6 éve játszottam ott serdülőben. Nevekre már nem nagyon emlékszem, de arra igen hogy egyszer az erőmű ellen 3 játékosunkat kiállították :), beleértve kapust, csk, aztán a végén még egy sérülés is volt (csere viszont már nem), de a hülye játékvezető (valami vöröshajú picsa) nem fújta le a meccset mert nem vette észre, hogy csak 7-en voltunk a pályán :)))))
  • Garcia
    László András :)

neked is Dóczi István volt az edződ?
  • Garcia
    igeen??? mikor? hogy hívnak? mert én most játszom ott... meg voltam ifi-ben is
  • Mr.Macho
    lol, régen a kelen sc serdülő csapatában játszottam :)
  • tcm
    Már nem kell a segítség a magyarosítás eltávolítás ügyében. Rájöttem magamtól hogyan lehet eltüntetni, és még csak nem is kellett újratelepíteni a programot. Egyébként nem azért kértem a segítséget, mert nem olvastam el a telepítőt, pont azért kértem, mert elolvastam, és úgy nem működött, ahogy oda levan írva. Ott olvastam ezt a fórum címet is, másképp nem jöttem volna ide. Egyébként azóta sem működik az eltávolító hibátlanul.
  • tcm
    Nem is egyszer többször is megpróbáltam.
  • tcm
    "A telepítőprogram felülírja az játék angol nyelvű részét. Ennek visszaállításához
    távolítsd el a magyarosítást a Vezérlőpult, Programok Hozzáadása/Eltávolítása
    részénél."
    Hát ha erre gondoltál akkor ezt megtettem, mégsem tűnt el a magyar szöveg a programból!
  • [Jakuza]
    Legkozelebb majd elolvasod a magyaritas telepitojet.
  • tcm
    Igen a Program filesbana a telepítési könyvtárban van az editor exe, és nem rakja a start menübe.
  • tcm
    A hivatalos oldalra már írtam, de nem tudom megkapták e mivel nem válaszoltak vissza. A fórumot még nem próbáltam. Köszi. Esetleg erre a magyarítás eltüntetésre van ötleted? vagy bárkimásnak?? Nagyon megköszönöm a segítéget.
  • skristof
    official site
    esetleg forum
  • tcm
    Igazi fotók sokkal jobbak lennének, a 2005-ben a 3d rajzok helyett, igaz sok helyet foglalnak. De mivel nincsenek képek, én meg csináltam magamnak. Szerintem jobb, ha a játékos adatlapján egy igazi fénykép köszönvissza, mint valami skiccelt 3d rajz. Azonkívül az ajándékboltra,és a VB EB rendezésre is lenne néhány ötletem. Nem tudja valaki, milyen mail címre lehet írni, ahol az ember elmondhatja a véleményét? Jó angol cím is. Köszi