Fifa Manager 10
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A GYŐZTESEK MINDIG ÚJ CÉLOKAT KERESNEK, A VESZTESEK KIFOGÁSOKAT.
football without ultras is nothing
Valaki aki illetéke igazán elárulhatná, hogy miért???
hali
Jól mondod 6 KEZDÖ játékosom volt sérült köztük a legjobb is aki mindent rugott(szabad,Szöglet,stb)!Volt olyan, hogy 1 mecsen 3 emberemet rugták le!!!!!
”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type
gusztustalan.....csaló...gyenge jellem...
sorry
Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.
Most újrakezdetem a játékot pedig a dán másodikligábol volt 2 ájállatom és a litván válogatottal 3 idegenbeli meccs után 7 pontal áltam a selejtezõcsoportban(Horvátország,Azerbajdzsán,Anglia a Horvátokkal X-eltem!
Egyik fordulóról a másikra csinálta ezt. És nem is betöltés után vagy játékmegszakításnál.
ilyet még nem hallottam. valami nagy gáz van nálad.
Az a gond, hogy lejátszok egy meccset és a meccs után teljesen más eredmény születik mint a pályán. Épp most volt olyan (ki is léptem utána egybõl), hogy kikaptam a Barcától 1-0-ra. Utána bonust kellet fizetnem mert a beszámoló szerint 4-0-ra nyertem. De a meccs utáni összesítõben a jobb oldali ablakban csak az 1 gólt írta ki eseményként.
És ez többször elõfordult mostanság. Van amikor csak a gólarány változik de gyakrabban a gyõztes-vesztes kiléte is. Olyan mintha találgatnék. Ha szerencsém van tökmindegy mit csinálok a pályán, úgyis nyerek.
1.1-es patch van fennt.
Elõre is THX!
az úgy gagyi.
így akkor ha elõdöntõben vagy akkor már tuti megnyered...
ehhhh
Én se töltöttem vissza amikor kiestem az UEFA-ból az Anderlecht ellen, pedig 1 gólon múlt...
szvsz elég érthetetlenül magyaráztam 😛
sikerült??
vagy reserve csapat, vagy talán edzõmeccs, amin ök jáccanak..
éna a már lényegtelen bl, meg kupameccsekre szoktam öket vinni..
utána import gomb ott felül
aztán ki9választod, h te magad akarod berakni a filet, asszem a felsõ gomb lessz az..
utána kikeresed, h minek a helyére akarod berakni... utána dupla klikk a <not placed> vagy hasonlo helyre, abban a sorban, aminek a helyére akarod az ujjat...
utána lennt import gomb.. adj másik filoenevet, pl database2.big, mert csak ezt szereti!!
utána már minden zsír
sorry
Van pár elírás a fordításban. Összeírom õket amikor játszom és megírom vagy ide vagy mailben.
Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.
Ifiket a tartalék-utánpotlás csapatban edzzem vagy a nagyokkal ha szeretnék elérni vele valamit?
-jó a csatársorod?, lövéserõ, pontosság... ha helyzetig jutnak akkor jó a taktika, és a felvezetés-irányitás is. innen már 1 jó játékos megoldja, lehet játszani a lõvés távolsággal is( ha pontossan, és erõssen tud rugni)
-illetve ha minden oké vele, akkor lehet hogy az egyéni parancsok nem jók, t'od ahol megmondod nekik hogy vegyes pasz-kapura törjön-nagyon védekezzen ..stb.
-az sem árt ha kivannak dolgozva az eggyes kombináciok is.
talán segit.
”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type
1. Rinyálnak a szurkolók, hogy kevés a fiatal a csapatban illetve kevés a tehetségem. Mikortól számít fiatalnak? Kezdõben van több 21-24 éves. Az már öreg? Illetve a tehetségeknek az elsõ csapatba kell kerülni ahhoz, hogy az számítson valamit?
2. A taktika beáálításánál a bal oldali oszlopban lévõ csuszkáknál mit jelentenek az x/y mutatók? 5-ig lehet állítani.
3. Mitõl lehet az, hogy rengeteget támadok és majd dupla annyi a lövésmutatóm, de nem hajlandóak eltalálni a kaput? Centikkel megy mellé vagy kapufa. Átlagban majd 2-3 kapufát lövök meccsenként. Ajtó-ablak helyzeteket hagyok ki sorra. A kapuralövést kellene súlykolni vagy elkelne egy pszihiáter is?
Mennyi aszisztensed van? (dokik, pszichológus ilyesmi)
Egyébként meg add el Henryt 100 millióért és akkor lesz pénzed 😊
Erre igazából nem számítottam. Mondjuk hozzájárult ehhez, hogy a Sturm és a Rapid is nagyon szarul játszottak.
A Rapidot kétszer nagyon elvertem. Az utolsó 3 meccsen nem tudtam nyerni (2D 1V) de az utolsó meccset a másodikkal játszottam és X lett 😊 Pedig 15 ezer bónuszt adtam volna a gyõzelemért...
És itt a Season Objectives
Szerintem mindig meg kell nézni, hogy van e érdeklõdõ klub.
nincs elég pontunk az összehasonlításban így egy csapatot sem küldhetünk a BL-ben. Majd a köv. évben...
Joke sem lámázott le a láma kérdésed miatt!
Gigabyte 965P-DS3,Intel Core 2 Duo E6420 2,16ghz, 2x1024gb Geil Value DDR2 800Mhz,Sapphire Ultimate Ati X1950 Pro 256Mb,FSP BlueStorm II 400W
Gigabyte 965P-DS3,Intel Core 2 Duo E6420 2,16ghz, 2x1024gb Geil Value DDR2 800Mhz,Sapphire Ultimate Ati X1950 Pro 256Mb,FSP BlueStorm II 400W
fordítgatom szépen lassan a Textm.txt-t.. sajna nincs rá sok idõm, meg énis szeretek azért jáccani is 😊
kábé 800 sor van meg....
de mivel nem vok túl profi, ezért amiket egyáltalá nem értek beírnám ide, és segíthetnétek....
várom a javaslatokat az alábbi sorokra:
11 ? Attack on the break with several players
81 ? The game is interrupted because a magpie has flown off with the referee's silver whistle.
113 ? 2-GK slips...
114 ? and is left stranded. Goal!
121 ? but 2-GK still lets the ball slip through!
124 ? but 2-GK still only manages to bounce the ball back into play...
184 ? but 1-RM just manages to chase it down...
245 ? and 1-LM1 goes past...
261 ? and trips over the ball!
290 ? but 1-CM miskicks and the danger has gone!
291 ? but 1-CM miskicks and blows his chance!
314 ? Darts sideways again...
323 ? but 1-RB just manages to chase it down...
358 ? is cleverly obstructed by 1-CF...
394 ? he comes rushing out of the goal...
401 ? but he miskicks!
484 ? 2-GK scrambles to get his gloves on it...
504 ? but doesn't give up and regains possession!
651 ? moves goalwards...
653 ? and has his legs taken from under him by 2-DM!
669 ? But completely miskicks!
671 ? But 1-ST2 tips it coolly over the line!
677 ? and misses the goal that 2-GK left empty!
755 ? right in the middle of the goal!
781 ? he makes 2-CD look bad...
784 ? But the ball whistles past the goal.
további kérdéseim:
és szeritetek mit jelent ez a szó: miskicks ??????? a MobiMouse nemigazán ismeri.. 😞
a 25 yard az a tizenhatos?
Csak pihizek.
Kell egy kis piheno igy az unnepek alatti nagy zulles kozepette. 😊
Más ha érdeklõdik utánam másik klubb arrol értesít a program vagy mindig nézni kell a kariernél?
amugymeg a database.big filet átnevezed, vagy áthelyezed vhova: ez a biztonsági mentés 😛
utána az ujat a helyére rakod...
elég bonyolult, nem?!??