Fifa Manager 10

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Joke
Én edzõtáborba viszem õket, egész végig. Szerinem az a leghasznosabb. Amenniy csak belefér. Regenerálódás, forma, tatkika, légkör fejlesztése. Szal szerintem többet ér, mint egy meccs. Jah, egyébként meg vigyétek el a bandát évközben többször vidámparkba, meggörög étterembe, meg egyebek, hogy a hangulat jó legyen, az angyon fontos.

Joke
Hopp, akkor ez félig jó, félig nem. Elhiszem, hogy tényleg úgy hívják, de uefa pohár is volt, szal akkor sem volt jó.

Magic Boy
Én most a békéscsaybával nyomom és annak ellenére, hogy voltam 4. is most a 10. helyen dekkolok(messze még a vége)a liga leggyengébb csapatávl úgy, hogy kölcsönadtam Faragót a Pécs-nek(rugott is nekem 1 gólt)és nemigazoltam senkit.Viszont lecsökentettem mindenki fizetését(meghosszabítva a szerzõdéseket)most a kisegítõkét akarom lecsökkenteni(kirugni nemrugom,mert renmgeteget lér végkielégítésként!)csak nemtudom, hogyan kell és azt se tudom, hogy a holtszezonban, hogyan kell fejlõdni,ha senki nemakar velem edzõmeccset játszani!

A GYŐZTESEK MINDIG ÚJ CÉLOKAT KERESNEK, A VESZTESEK KIFOGÁSOKAT.

Igen, ez igaz de nála az UEFA kupát is pohárnak hívják, nem Joke?

JOKE: A legkevésbé sem szeretnék belealkalmatlankodni a nagyok dolgába, de a cseheknél tényleg "Pohár"-nak hívják a kupákat. Ez nem félrefordítás! Már persze, ha tényleg a cseh kupáról beszélsz. Ellenõrizd magad, ha gondolod: [url=http://www.fotbal.cz/e/index.asp
Na én meg befejeztem a 3. évemet is a LASK Linznél.
Õsszel a 6. helyen zártam de végül megnyertem a bajnokságot, és a kupát is annak ellenére, hogy nem volt olyan meccs, hogy mindenki tudott volna játszani.
Ez ugye 2006-ban van. A VB kezdete elõtt pedig kaptam felkérést Szaud Arábiától és Uruguaytól is. uruguayt választottam. Ott tartok, hogy Olasz, Orosz, Ghana csoportban vagyok. Még 2+1 éves szerzõdésem van a Linznél.

FrezeR
Örömmel jelentem, hogy elkészültem az emailek magyaritásával most küldöm Jakuzának, teszteljétek 1000-el, biztos sok hiba lesz benne, meg elirás, de azt hiszem a lényeg hogy KÉSZ😊 Minden megtalált hibát elküldhettek majd a mail cimemre és igyekszem kijavitani. Jó játékos és BUÉK mindenkinek!!

Joke
Jah, még annyit a Pragaval nem nyertem nemzeti poharat😊

Joke
Az AC Sparta Pragaval közben megvolt a második évem. A bl-ben a Boavista mögött továbbjutottam, pedig volt még a Juventus és a Celta Vigo. Aztán jött az Inter, majd utána a Lyon, na velük már nem bírtam. A bajnokságot épphogy megnyertem, leterhelte a játékosaimat a bl. Egy ponttal nyertem, pedig 5 fordulóval a vége elõtt még 8 pont volt a hátrányom. Most elszerzõdtem a West Ham Unitedhez, itt próbálok szerencsét.

Joke
Nem, nagyon elcseszted. Én is elük kezdtem (mielõtt megszólnátok, csak azért mert a kedvenc csapatom, és szeretük velük játszani, és velük ismertem meg a gamet). Szal nem nagy kihívás. Én mégjobb Realt építettem, megvettem a Rio Ferdindndot, Luciot Cristiano Ronaldot, Kakát és a legtöbbet csak a kispadra és még így is van egy csomó pénzem, pedig a Cristiano meg a Kaká együtt csak 70M euró körül volt. Szal ezzel csak azt akartam írni, hogy valamit nagyon elcsesztél.

Joke
Boldog Új Évet Kívánok Mindenkinek!

Most komolyan nem hiszitek el? Pedig így van,

Magic Boy
Mit lehet tenni olyankor,ha a holtszezonban seniki se akar veled elõkészületi meccset játszani és te mégis szeretnél fejlõdni!

[Jakuza]
Mindketton.
Csak mert , mint mondottam volt, az X3 allandoan letorli a tarhelyemet.

Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.

Magic Boy
Most már itt lesnek a frisítések vagy a 2222-õn?

Köszi!

[Jakuza]
Vegul is csak javitasok vannak benne. Uj szoveg nem kerult bele.

Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.

Ez mikori állapotot tükröz? A karácsony elõtti vagy azóta lett hozzátéve valami?

MINDEN TOPIKLÁTOGATÓNAK GÓLBAN, NÉZÕSZÁMBAN, SZPONZORBAN GAZDAG ÚJ ÉVET!

[Jakuza]
Ja es mivel a kocsog X3 valamiert allandoan letorli a cuccot a szervererol mashonnan is lelehet tolteni matol a magyaritast.

TCM2004 Magyaritas v0.99e

[Jakuza]
A translation.txt es a texte Spielerentwicklung.txt.

én a Conferenc-ben vagyok és kaptam ki 4:0-ra, viszont utánna nyertem otthon 3:0-ra...ja 2-5-3

Üdv!
Brightonnal játszom és az a gondom, hogy iszonyú kevés gólt rúgnak a fiaim. kb 13. fordulónál tartok, elsõ vagyok és a gólarányom 13-4.
A kevés kapott gól nagyon szép, de így sosem lesz meg a két meccsen zsinórban 4 rúgott gól. a Csatáraim viszonylag nem rosszak, 6.2 körül vannak. Próbáltam 3-5-2, 3-4-3-at is, de a leg gólzáporosabb gyõzelmem egy 2-0 volt. 1,1-es verzió van fent. Ha tudtok segítsetek, de az is jó ha valaki megnyugtat, hogy semmi goln nincs, ez normális. Amúgy nagyon tetszik a game, a CM-rõl nyargaltam át, mert tetszik a gazdasági része. Kösz
Szasza
b-type
jól hát . sziveszterkor?hulljanak! 😄D
BUÉK!

”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

Joke
AC Sparta Pragaval az elsõ évben most nyertem bajnokságot az utolsó forulóban a 90.-ik perceben, pedig volt, amikor 10 ponttal is vezettem. Az uefa-poharat 😊 is megnyertem a liverpool ellen 2-1 re.

A válogatott emg kész kudarc. Pedig fenn van a patch, így jobb játékosok vannak. Litvánia ellen 13-0, lenygelország ellen 11-1. Szal lemondtam...

Joke
Komoly hát.

Az adatbázist szeritnem nem õk csinálják, gondolom valakitõl elkérik majd. Viszont szeritnem a többi készülget. Engem egybébként bazira nem érdekel...

Joke
😊)))))))

Joke
😊))))))9

Joke
Én is show final result, szerintem ez a legvalódibb

megmondom neki, hogy eltöröm a kezét ha cserélni mer és akkor nem cserél 😊

ehhh..... ez komoly?????????????????

football without ultras is nothing

hogyhogy???
az sztem tök gáz mert nem te cserélsz, meg semmi....
mondjuk gyorsnak gyors 😛
de nem szar, h más cserélget helyetted?? én mindig textbe nyomom...
bár lehet, h most nézek majd egykettõt 3dben....

Joke
Ki fordította a CUP-ot pohárra? Egész röhejesen néz ki: FA pohár 😊

én Show Final Result

jah, toom, azért irtam énis, h ha éppen elérhetõ...
nem toom miért.... amugy Joke: nem tucc vmit a hedge-ék által készített magyar ligárol, ami elvileg mezeket meg mindent fog tartalmazni????

hülyék!
mindenkinek eredeti!
mik vagyunk mi csaló tolvajok hogy nem vesszük meg?

igyvan
sztem is... de ettõl függetlenül megtettem, mert meg kellett tennem 😛
egyébként ki hogyan nézi a meccseket? én szövegesen
sztetek nem idegesítõ az, h csak ugy beadja, h penalty for...
semmi elõzménye nincs, csak ugy... és vagy neked, vagy ellened ítél a bíro, tiszta szar sztem..
igy vesztettem el a charity shieldet... (vagy hogy a faszba irják 😛)

azt írta itt valaki, hogy nem müklödik a 2222-ben lévõ link

Joke
nekem is, csak nem akarom koptatni a cd-t...

jah, akkor jolvan 😛
én nem használok ilyet, tood nekem eredeti 😛

baaz
javasoltam moderátoroknak, a topikjukba, h basszák már fel oda a topikunk alcímébe, h mi hol merre, de neeeeeeem, még véletlenülse segítenének, bazmeg..
vki még igazán szolhatna, f@szooom

Joke
Egyébként nincs vele gond...

Én is azt használom, tökéletesen mûködik.

no cd-t nem took, de mintha lett is volna vele gond...
mind1, talán gémkopin keress rá...
magyarítás itt van, ha éppen elérhetõ

Joke
Mi lenen ha olvasnál egy kicsit bazz.

Nocd: gamecopyworld.com

magyarosítás: #2222

ugyanaz!

Ha lesérül valaki akkor meg kell oldani a pótlását.
Errõl szól a játék! Problémamegoldás

Joke
NEM!!!!!!!!

egyébként FrezeR: mikor küldöd Jakuzanak az anyagot? és mikor lessz frissités?

Nem tudtok véletlenül TCM 2004-hez no cd és magyarosítást?
vki??? vagy esetleg jakuza?????

én nem mondtam...
de sztem itt a load a csít..
de nem toodlak, és nem is akarlak meggátolni abban, h loadolj!!!
csak sztem ugy nem olyan élvezetes.. de egy alkalom még megbocsájtható...
bevallom, eccer mi (haverral nyomjuk) is loadoltunk, mert közös megállapodás szerint, ha vki _hosszú_ idõre lesérül, akkor szabad...
nekem nistelrooy sérült be 26 hétre! 😛 nah, az ilyet utálom 😊
amugymeg, azáááááám:
PARTYTÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁJM

én meg most szívtam le otthon az old traffordon a deportol 6-2-re!! mégse töltöttem vissza! 😛
bár nem toom, hogy fogok továbbmenni rajtuk, de nembaj 😛
amugy a bajnokságban a 28. matchday van, és ruud harmic gol fölött jár!! 😊)) nagyon jol nyomja! öröm lessz vele szerzõdést hosszabítani! 😊)
amugy kössz a tippet a fitnessre, mostmár szépen lassan kúszik fölfelé 😛

: annyit megmondanál, h melyik txt tartalmazza a poszt-rövidítéseket???
hogy dm,st,cf meg ilyesmi... mert nekem azok angolul kénének!!
jah, amugy a magyarban találtam egy hibát!! az rw, lw poszt meg van cserélve magyarban!!!