11569

Mielőtt kérdezel használd a keresőt a lap alján!

IGEN, MÁR MEGJELENT! | NEM, NEM TUDJUK HONNAN LEHET LETÖLTENI! | NEM, NINCS MAGYAROSÍTÁS!

ha warez témában írsz, törlődik a kommented
  • VaSaS85
    Hello FreezeR&többiek!

Jó rég nem voltam már erre, öröm látni, hogy megmaradtak a régi "arcok" is...
    Ami infóval tudok szolgálni nektek, az az, hogy engem is 14 után hívtak fel, és azt mondták, hogy holnap kihozzák nekem, de ha nem kérem, akkor átvehetem akármelyik boltjukban is!
    Azt mondta a csávó, hogy holnaptól már lesz az 576Kbyte boltban is, úgyhogy mondta, h tök mind1, h kihozzák-e vagy bemegyek érte, mert uakkor kapom meg kb.!

Jah, egyébként Szilárd voltam (magyarosítás anno)

Bye All!!!
  • FrezeR
    na látod ez tényleg igaz. nem tudom miért van ez. én ugy tudom vagyis az ea oldalán az volt ami a cdgalaxis-nál is szerepel. lehet, hogy 2 féle boritóval kerül forgalomba
  • Ronaldo07
    csak azt nem értem,hogy miért van 2 fajta borítója a gamenak!!
    Az 576 oldalán is más és a cdgalaxisén is!LOL
  • Ronaldo07
    Az lehet!!
    Én se pesti vagyok csak oda járok suliba!!
    Na akkor reménykedek,hogy holnap már hátha lesz!!
  • FrezeR
    én honnan tudjam mi van ott?? :) nem pesten lakom :D
    nem tudok neked mit mondani...nézz szét még pár helyen hátha. vagy lehet jobb lett volna előrendelni neked is.
  • Ronaldo07
    Hát az árkádban nem az van??
  • FrezeR
    ma olyan 14 óra után valamivel. nem tudom, hogy megvenni lehet e már valahol üzletekben, de a héten szerintem már mindenképpen megérkezik mindenhová. ha nem akkor max jövő hét eleje. 576 üzletben nem voltál esetleg? hátha ott van már!
  • Ronaldo07
    Én ma voltam az árkádban a boltjukban és megnézte a srác a gépen és azt mondta,hogy még nincs!!
    Mikor hívtak kb.???
  • FrezeR
    az 576 oldalán rendeltem elő. és ma kapták meg ők is és holnap már küldik is :)
  • Ronaldo07
    Honnan rendelted elő?????
  • FrezeR
    az előbb telefonáltak, hogy holnap hozzák ki nekem a játékot!! jeee huh nagyon várom már kiváncsi vagyok milyen lesz!

darazs24: én most is játszom még vele és 2060-ban járok de kvizben még egyszer sem volt részem ugyhogy...:) szóval nem tudom miért nem jön vagy hogy jön ez...
  • darazs24
    Sziasztok.

Sikerült megoldanom a problémámat, ami a multkor volt. Elkezdtem valóságos karrier módban a Bolona csapatával. Ami egy kicsit fura számomra hogy a 2. szezonban félidőben vagyok, lejár a szerződésem nemsokára és nincs másik klubtól ajánlatom, pedig az első 4 ben cikázok.

A másik ami érthetetlen nekem az pedig hogy, a magánélet menüben van az hogy nem nyeretm még kvíz játékban semmit. Olyat hol találok vagy a gép adja majd a lehetőséget?

Köszi.
  • FrezeR
    nos akkor

"Az EA sikeres futball-menedzser sorozatának soros kiadása rengeteg újdonságot kínál. A megszokott (és továbbra is nagyon részletes) edző-menedzser funkciókon kívül most lehetőségünk lesz a saját csapatunk alapoktól történő megszervezésére. Válassz egy várost, tervezd meg a csapatod címerét és mezét, kreálj játékosokat, és vágj neki a bajnoksághoz vezető útnak. A FIFA 2005 tulajdonosok a korábban automatizált meccseket az új „football fusion” rendszernek köszönhetően most már maguk is lejátszhatják!

Az előrendelések utolsó napja: 2004. október 14."

én erről beszéltem szóval eddig lehetett előrendelni. ez van az 576 oldalán.

és amikor irtam nekik azt mondták péntekre tehát tegnapra várták és elvileg aki megrendelte akkor jövő héten már ki is postázzák nekik.
    szóval megvenni szerintem még nem lehet de aki előrendelte az megkaphatja hamarabb is pár nappal gondolom én...:)
  • Terminátor14
    szerintem inkább tegnaptól lehetett előrendelni...nem? :)
  • Ronaldo07
    Azt mondom,hogy azt mondták az 576-nál,hogy még nincs.
  • Drizzthsz
    Ezt honnan tudod?
  • FrezeR
    az ok, hogy az a hivatalos, de elvileg az 576-hoz pl tegnap érkezett...de hogy ez tényleg igy van e...azért kérdeztem hátha tud valaki valamit. mindenesetre reménykedem :)
  • Ronaldo07
    Én nem találtam sehol!!
    Se 576,se cd galaxis.
  • robotnyk
    ja, azt hogy a hivatalos megjelenés még mindig jövő péntek :)
  • FrezeR
    nah elvileg tegnap megérkezett hozzánk a játék, tud valaki valamit?
  • munyez
    Cső! Valaki legyen olyan jó és rakjon fel nekem egy master dat-ot ha megkérhetném!!!! előre is köszi
  • Ronaldo07
  • skristof
    igen
    küldjem mélben?

hülye kérdésre hülye válasz :P
  • Ronaldo07
    Szerinted akkor ilyen kihalt lenne a topic??
  • Drizzthsz
    A 2005 letölthető már valahonnan?
  • Ronaldo07
    Remélem igaz és holnap már ezzel a kezemben jövök haza suliból!!:))
  • FrezeR
    én már elő is rendeltem ha bugos lesz úgyis kijön hozzá a sok szép patch aztán elvileg de csak elvileg meg van oldva:) azért remélem nem lesz olyan bughalmaz...ja és tényleg 15.-én érkezik! máár alig váárom! :D
  • munyez
    Csak az a gáz, hogy már mindenhol elévült a master dat! fel kellene rakni megint a szerverre vmikor!! na csá
  • munyez
    Ok köszi
  • skristof
    de másnak is volt ilyen gondja
    ha a mai napod rászántad, akkor szánd rá a holnapodat, és olvassz vissza SOKAT! ;)
  • munyez
    Nem csaltam!!!! Még nem láttam ilyet csak megjelent a pénz!! Már reggel óta próbálok vkit megkérni de senki!!! Azért írtam neked..De még egyszer leírom:Valaki segíthetne mert még mindig gázos a magyar bajnokságom, nem tudom miért fagy le az editorom!!!! ha valaki tudja mi a gond segítsen vagy küldjön master dat.-ot csá neked pedig köszi a segítséget csááá
  • skristof
    hát lehet, h szarul jártál ezzel a fogadásssal...
    biztos ezis lesz a végtelenségig. akárcsak a fifak, nbak, nhlek etc.
    persze ha forradalmi újítás van, akkor ok
    de amugy....
    igaz ha megteheted
  • skristof
    vagy csalsz, vagy bug

azért jön 404, mert már nincs fennt szerveren
    nem tom felrakni mondom, mert kurvanagy, én meg szar dial-upos vagyok
    kérjél meg vkit szépen innen, vagy nemtom
  • munyez
    Próbálom leszednia master dat-ot az oldaladról, de nem engedi (404html) :( . Volt már olyan neketek a játék során, hogy 1,700,000,000 Eurót kaptatok csak úgy, mert én ma kaptam.. A realal vagyok és megnyertem a bajnokságot veretlenül még döntetlenem se volt és betolja ezt az összeget!? És még a saját bankszámlámon is volt egy csomó pénz!! Megnéztem, hogy hogy lehet ez de sehol semmi csak úgy termett!:))
  • munyez
    Cső, nem tudnál fekrakni nekem egy master dat. -ot. valahogyan, csomagold be vagy valami... köszi
  • Ronaldo07
    Mondjuk úgyis megveszem,mert megfogadtam,hogy az összes része meg lesz eredetiben!!:))))
  • skristof
    ne
    felesleges
    várdd meg az első visszajelzéseket
    ha megint bughalmazt kapunk
    akkor nem adok ki érte 12k-t
    kapja be az EA
    warez ;))))
  • Ronaldo07
    Most csak azon gondolkozok,hogy előrendeljem-e?!
  • Ronaldo07
    Tényleg október 15-én jelenik meg Magyarországon!!
  • munyez
    Valaki segíthetne mert még mindig gázos a magyar bajnokságom, nem tudom miért fagy le az editorom!!!! ha valaki tudja mi a gond segítsen vagy küldjön master dat.-ot csá