Fifa Manager 10
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A GYŐZTESEK MINDIG ÚJ CÉLOKAT KERESNEK, A VESZTESEK KIFOGÁSOKAT.
Õsszel a 6. helyen zártam de végül megnyertem a bajnokságot, és a kupát is annak ellenére, hogy nem volt olyan meccs, hogy mindenki tudott volna játszani.
Ez ugye 2006-ban van. A VB kezdete elõtt pedig kaptam felkérést Szaud Arábiától és Uruguaytól is. uruguayt választottam. Ott tartok, hogy Olasz, Orosz, Ghana csoportban vagyok. Még 2+1 éves szerzõdésem van a Linznél.
Csak mert , mint mondottam volt, az X3 allandoan letorli a tarhelyemet.
Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.
Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.
MINDEN TOPIKLÁTOGATÓNAK GÓLBAN, NÉZÕSZÁMBAN, SZPONZORBAN GAZDAG ÚJ ÉVET!
TCM2004 Magyaritas v0.99e
Brightonnal játszom és az a gondom, hogy iszonyú kevés gólt rúgnak a fiaim. kb 13. fordulónál tartok, elsõ vagyok és a gólarányom 13-4.
A kevés kapott gól nagyon szép, de így sosem lesz meg a két meccsen zsinórban 4 rúgott gól. a Csatáraim viszonylag nem rosszak, 6.2 körül vannak. Próbáltam 3-5-2, 3-4-3-at is, de a leg gólzáporosabb gyõzelmem egy 2-0 volt. 1,1-es verzió van fent. Ha tudtok segítsetek, de az is jó ha valaki megnyugtat, hogy semmi goln nincs, ez normális. Amúgy nagyon tetszik a game, a CM-rõl nyargaltam át, mert tetszik a gazdasági része. Kösz
Szasza
. sziveszterkor?
hulljanak! 😄D
BUÉK!
”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type
A válogatott emg kész kudarc. Pedig fenn van a patch, így jobb játékosok vannak. Litvánia ellen 13-0, lenygelország ellen 11-1. Szal lemondtam...
Az adatbázist szeritnem nem õk csinálják, gondolom valakitõl elkérik majd. Viszont szeritnem a többi készülget. Engem egybébként bazira nem érdekel...
football without ultras is nothing
az sztem tök gáz mert nem te cserélsz, meg semmi....
mondjuk gyorsnak gyors 😛
de nem szar, h más cserélget helyetted?? én mindig textbe nyomom...
bár lehet, h most nézek majd egykettõt 3dben....
nem toom miért.... amugy Joke: nem tucc vmit a hedge-ék által készített magyar ligárol, ami elvileg mezeket meg mindent fog tartalmazni????
mindenkinek eredeti!
mik vagyunk mi csaló tolvajok hogy nem vesszük meg?
sztem is... de ettõl függetlenül megtettem, mert meg kellett tennem 😛
egyébként ki hogyan nézi a meccseket? én szövegesen
sztetek nem idegesítõ az, h csak ugy beadja, h penalty for...
semmi elõzménye nincs, csak ugy... és vagy neked, vagy ellened ítél a bíro, tiszta szar sztem..
igy vesztettem el a charity shieldet... (vagy hogy a faszba irják 😛)
én nem használok ilyet, tood nekem eredeti 😛
javasoltam moderátoroknak, a topikjukba, h basszák már fel oda a topikunk alcímébe, h mi hol merre, de neeeeeeem, még véletlenülse segítenének, bazmeg..
vki még igazán szolhatna, f@szooom
mind1, talán gémkopin keress rá...
magyarítás itt van, ha éppen elérhetõ
Ha lesérül valaki akkor meg kell oldani a pótlását.
Errõl szól a játék! Problémamegoldás
de sztem itt a load a csít..
de nem toodlak, és nem is akarlak meggátolni abban, h loadolj!!!
csak sztem ugy nem olyan élvezetes.. de egy alkalom még megbocsájtható...
bevallom, eccer mi (haverral nyomjuk) is loadoltunk, mert közös megállapodás szerint, ha vki _hosszú_ idõre lesérül, akkor szabad...
nekem nistelrooy sérült be 26 hétre! 😛 nah, az ilyet utálom 😊
amugymeg, azáááááám:
PARTYTÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁJM
bár nem toom, hogy fogok továbbmenni rajtuk, de nembaj 😛
amugy a bajnokságban a 28. matchday van, és ruud harmic gol fölött jár!! 😊)) nagyon jol nyomja! öröm lessz vele szerzõdést hosszabítani! 😊)
amugy kössz a tippet a fitnessre, mostmár szépen lassan kúszik fölfelé 😛
hogy dm,st,cf meg ilyesmi... mert nekem azok angolul kénének!!
jah, amugy a magyarban találtam egy hibát!! az rw, lw poszt meg van cserélve magyarban!!!