Fifa Manager 10

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

[Jakuza]
Ja es a forditoknak.
Elkezdtem a trainingsession.txt forditasat, tehat ezt senki se csinalja.

Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.

[Jakuza]
The 1.2 patch will fix the following things:

- crash half time speech
- error text mode: End after 105 minutes
- counters for cup competitions, championships on the manager visiting card
- players with red card in the 3D play are removed now from the list, if the end of the play in the text mode is calculated
- Scorerlist is extended from 20 to 500 players (important for eternal goal scorers list)
- an incorrect message in the half time speech has been removed.
- correct dye of the ascended crews on the table screen (e.g. relegations in the English leagues)
- sortcash field of vision (after all columns)
- Tooltip in groups of trainings (ability of the assistants indicates)
- assumption of the CONTROLLER configuration from FIFA football 2004

A fagyast a felideji beszelgeteseknel
A szoveges mod hibait a 105 perc utan.
A kupa kiirasok szamlalojat, a manager nevjegyet a bajnoksagokban
A piros lapos jatekos eltavolitasa a 3D jateknal a listabol, es a jatek vegen a szoveges modban beleszamolja
A golovolista 20rol 500ra bovitve
A teves uzenetek a felidei beszelgetesnel eltavolitva
A tabellan a a kieso helyen allo csapatok szinenek javitasa (Angol bajnoksagban a kiesok)
Latomezo javitasa
A sugo (segedeszkoz) javitasa az edzes csoportoknal (kepessegek jelzese az asszisztenseknel)
A FIFA2004 configuraciojanak hasznalata az iranyito eszkozokhoz (Gamepad, Joystick)

Nagyjabol

Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.

Magic Boy
Beleszólhatsz,hogy kihez megy hozzá a lányod?
A fiad mennyire lessz tehetséges?

A GYŐZTESEK MINDIG ÚJ CÉLOKAT KERESNEK, A VESZTESEK KIFOGÁSOKAT.

Magic Boy
Ezt berakhatád magyarul is(nemindenki tud angolul többeközött én se!)!Elõre is köszi!

Magic Boy
Valaki dolgozik a nyilatkozatok,mecsközbeni reagálások és az ujságcikkek magyarosításán(Nagyon boldog szoktam lenni amikor kiírja a program, hogy levon töllem 1 csomó pénzt és azt se tudom, hogy miért!)?

Egy tanács az elején amikor generálod a játékot kéri a neved!Na ott felkéne cserélni a Vezeték és a kersztnév feliratot a két rublika között, mert az angoloknál fordítva van a név,mint nálunk!!

FrezeR
szépjóestét. No Jakuza azt énis észrevettem, hogy beszúrt ilyen hülye karaktereket néhol, meg ilyesmi, ez tényleg akkor történhetett amikor a hibát kerestem. Bocsi
Más: az idényvégi fagyás egy bug, tehát nem a magyar liga meg miegymás a felelõs érte hanem a progi. ezt csak az 1.2-es patch fogja orvosolni, amirõl egyenlõre semmilyen hir nincs. Csak leirták mit fog javitani. ami pedig a következõ:

- crash bug half-time speech fixed
- wrong result after 3D match / Fusion match shown in match report (fixing the rare results like 3-66)
- problem in text mode fixed (match ends after 105 minutes)
- counters for cup wins and championships on the manager business card fixed
- players with a red card in the 3d match are removed from the line-up, when the 3d match is stopped and continued using textmode
- all-time scorer list now includes all scorers, not just the top 20 of a season
- one wrong half-time speech was removed
- shortlist is now sortable
- tooltip on the training groups screen now shows the skills of the assistant managers
- controller configuration from FIFA Football 2004 is now passed to TCM
- when a player gets a new job in the club after his career the sacking of one of the already existing staff members now works properly
- reduced number of penalties in 3D mode

ennyi egyenlõre

[Jakuza]
Nekem meg semmi idom nincsen jatszani vele a forditas miatt. 😊

Magic Boy
Én a Leight-el(Angol C. Liga) és a Békéscsabával nyomom a Leightel eddig feljutottam a Div 3-ba a csabával meg ez a második évem az elsõben IGAZOLÁS NÉLKÜL lettem 9. és most is csa 1 középpályást igazoltam és harcban álok a 6. helyért(Mögöttwm van az MTK is)bár most 9.vagyok!

bigfoot
köszi!

ezt énis kérdeztem
mert én megnyertem de nem kaptam
(paccs nincs fennt)
sztem 1.1es a legujabb és mûxik

football without ultras is nothing

bigfoot
kapsz pénzt ha megnyered a bl??
melyik a legujabb patch és mükszik vele a magyarítás?

[Jakuza]
Nekem meg egyszer sem fagyott le.

[Jakuza]
Mert valoszinuleg nem jatekban elofordulo problema, hanem a forditas hibaja.

Nálam mindig 2 save van...kb. 1 hónap különbséggel. Biztos, ami biztos. (de..nem csalok)

😊)) Sorry, hogy ismétlem magam.
Nos....érdemes várni lassan 1 év után is? Igaz, szintet léptem...de a fene akar állást kapni 2010-ben.
Ja...a teszt letöltve, ma próba....ha Isten is úgy akarja.

Danke, mondaná a frnacia, angolul.

[Jakuza]
Dehogy, csak ok csalnak.
Nem is tudjak, igazan milyen is az igazi menedzser jatekos.
Nem egybol a Real Madriddal kell kezdeni, hanem az amator osztalyu gyenge csapatokkal. 😊

😊)) Ok! (Épp bent, melóhelyen, lassan meccs Hattrick!)

...na, én meg keféltem a "feleségem" havonta. 😊))

...de, most munkanélküli vagyok....immár 36 hete. 😞
(mármint a game-ben)

[Jakuza]
Na urak ugy tunik minden rendben a txt fajlal.
Remelem igy is marad.

A #2845-os valamint a #2222-es hozzaszolas linkjerol letoltheto a TCM 2004 v0.99f verzioju magyaritas.

Már bocs...olvasom, hogy ki mit nyer..Ti Isten mód-ban nyomjátok??? Mer, ha nem... DDDDD

[Jakuza]
Na.
Most tesztelem a Freezer altal kuldott anyagot.
Sajnos erre azert van szukseg, mert sajnalatos modon beleszurt kulon 11db hivatkozast, gondolom ezzel probalta kompenzalni, a fagyast, pedig en megtalaltam az ellenorzesnel a hibat egy csomo tabulator leutes formajaban..
Valamint a 1485-1496os bejegyzesek 2x-er szerepelnek a szovegben.
Nem tudom hogy csinalta, de most vettem eszre es ez egy kis tesztelest von maga utan.
Szal most egy kis teszt es ha egy-ket ora jatek utan sem lesz fagyas stb az uzeneteknel, akkor felteszem a kibovitett valtozatot.

Joke
Baszki nagy nehezen negyedik lettem a west ham uniteddel a bajnokságban. Kemény volt. Volt olyan, hogy 4-es volt a légkör, állandóan vittem õket edzõtáborba. De a legdurvább: a vb elõtt uruguay szövetségi kapitány lettem. megnyertem velük a vb-t, bár el kell ismernem, nem volt nehéz. Viszont utána jött a mail, hogy eddig szólt a szerzõdésem, visszlát. A szemetek. A msáik, meg hogy sehol nem írja ki a game, hogy nyertem vb-t. A karriernél sem, ott van még mindíg a nagy 0. Szal nem értem. Ezért kûzdöttem annyit? Most jön a második (és talán utolsó évem) a west ham-el, a bajnoki címrõl ámodozom😊

robotnyk
szvsz akkor elõbb elõjött volna. a tcm 2003ban is (és úgy egyébként más focimenedzserben is) elõfordultak random savegame elhalálozások
Magic Boy
Hát igen könnyebb más munkája után learatni a babérokat,mint megcsinálni a munkát!

[Jakuza]
Hol is kerdezted 2x ? 😊

ShareMarket.txt
Texte Textmodus Spiel.txt
Texte Zeitung Kurzberichte.txt
Texte Zeitung Match Report.txt
Textm.txt
trainingsession.txt

Ezek vannak hatra.
A trainingsession.txt forditasat The Hedgehog kb 3 vagy 4 hete igergeti.
Azt mondta , hogy mar elkeszult vele, de kb mikor 2 hete raszoltam, hogy kuldje el akkor, csak terelt jobbra-balra.
Az a legszebb az egeszben, hogy a mi Magyaraitasunkat akarjak kitenni igy a FifaHungary oldalara, hogy ekkora linkek.

FrezeR
nem kellett volna ezzel foglalkoznod Jakuza, szivesen átnéztem volna énis, de köszi ha megcsinálod, igen nyilván sok benne a hiba mert kúrva sok a szöveg benne,de legalább már megvan😊 mi van még hátra? kérdezem 3x-ra 😉

[Jakuza]
Majd ha vegzek Freezer forditasanak javitasaval, akkor felteszem a frissitest.
Most befejezem egy kicsit igy is kb 14 oran keresztul csak azzal foglalkoztam.
Most kb ugy 80%-at atneztem az EAmailtext.txt fajlnak.
SZVSZ holnap delutanra meglesz.
Csak eleg gaz igy atnezni es eleg sok benne a hiba es meg maradtak benne angol szovegek is amit le kellett forditanom.

Magic Boy
Én minden beszoktam alul x-elni kivéva a legmagasabb bérü játékost aláírásipénzt viszont senkinek se adok(Na jó egy nagyoknkirály ember kapna 100000 eurot! 😞 )Most jelenleg 7.vagyok a magyar bajnokságban(a Pécs 11-esel vert meg másképp 6. lennék),de mostjön 2 nyerhetõnek tünõ mérkõzés(A Haladás ellen csabán és a Diósgyõr ellen idegenben!)ha mind a 2 hozom az sokat lendíthet rajtam a tabellán!
Amúgy van egy 20 éves feleségem(Dunai(Mihály)Vica)aki terhes és imád!A klubb bízik bennem és a szurkolók is a múgy a célkitûzés a 9.hely!
Egyenlõre ennyi a többi majd a téliszünetben vagy a szezon végén!

b-type
hali, és buék. Egyébként ki mivel szokott édesgetni?, ált. egyes csapat stabil játékosa, átigazolási díj(sok× örülnek az irreálisnak is), némi jutalék a bolti eladásból, esetleg megnyert meccsek bonuszai. ezek jobnak tünnek mint a heti fizuk, még a sima mecs pénz is jobb hisz sok× nincs mecs 1 héten. Öregeknek bejön még a 'mig meg nem halsz' duma is. Szal ki mit helyez elõtérbe?, +még kiváncsi lennék ki melyik fokozaton nyomja? (én amatör szinten.)csak a frusztráció nõ, vagy van értelme emelni a nehézséget? csak ennyi(). csövi

”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

Magic Boy
Volt egy 19 éves ember akit ingyen lehetett volna igazolni, de elszúrtam(nemakartam neki aláírásipénzt adni és így "csak" 1 csillagos vot az ajállatom!)és nemigazolt hozzám! 😞

[Jakuza]
Majd kijavitom a hibakat.

Hát azokkal könnyeb dolgod lenne mint nekem ezekkel.
Wales,Norvégia,Skócia,San Marino a csoportom.
Egyébként Walesben miért nem játszik Giggs?
És a hollandoknál Nisti?
3 pontom van 2 meccs után (Wales-t 5-0-ra vertem Scotlandtól kikaptam 1-0.ra)

nekem norvágok akartak, de elbasztam, tul sokat akartam 😛
basszameg

Most nem vesszünk össze de én nem venném meg.
33 éves. nõni már nem nagyon fog a skillje.
inkább vegyél fiatal tehetségeket.
Én szeretek ingyen igazolni fiatal tehetségeket.
Most 3 sztárom van Linzben. Sajnos a Chelseat kaptam a BL selejtezõben úgyhogy az bukta maradt.
Válogatottat kaptam megint (Bosznia).
Ki kéne jutni az osztrák EB-re 😊

Joke
Vedd meg. Nálam a West Ham-nél most egy 39! éves játékos húzza a csapatot. Nem vicc. Az utolsó voltam 12 fordul óután, most 25 forduló után a 4.-ik vagyok. Ez azután történt, hogy beraktam a kezdõbe. Szal néha jók az öregek!

sztem is vedd meg, 2+1 évre, ha nem drága

FrezeR
Köszi Peeet kemény meló volt de megérte. most keresgetem az elirásokat és elkezdtem egy próbajátékot, talán komolyba még nem fogok bele amig ki nem jön az 1.2-es patch csak sajnos semmit nem tudni róla. Nos már megkérdezte elõttem valaki de engem is érdekel, hogy most fordit e még valaki és hogy állunk, mi van még hátra mennyi idõ stb? Köszi jó játékot!

Ha nem nagyon drága, vedd meg. Nálam van aki idõsebb és húzza a csapatot. Sõt van egy 38 éves rendkívül hatékony hátvédem.

Mi az öcsémmel kezdtünk együtt egy spanyol bajnokságot. Én a Valenciával, Õ pedig az Atletico Madriddal. Elõször megijedtem, a második helyet tûzték ki. Februárban járunk és még a másodikon vagyok. Csak a Real elõz meg. Akivel sikerült ikszelnem az õszi fordulóban. Viszont a kupát mindketten elbasztuk. Azt hittem oda-visszavágós. Kiküldtünk egy pihenõsebb (gyengébb) csapatot. Aztán amikor mindketten túlórára kényszerültünk akkor derült ki, hogy ez egy meccses. Kiestünk mindketten tizenegyesekkel. Engem szeretnek a szurkolók és semmi gondom. Az öcsémnek a 9 hely a cél. Jelenleg 13. De a szurkolók 64%-osan utálják. Szerintem a következõ forduló számára létkérdés. Ha nyer talán még maradhat, de ha nem akkor viszlát.
A góllövõlistát viszont vezetem egy éppenhogy a csapatba került sráccal. Xsisco a neve. 3 gólt ver jelenleg Ronaldora. A többi történésre nem emlékszem. Remélem megtartom ezt a dobogós helyet.

Magic Boy
Én nemvettem senkit de most felajállott 1 10.5-ös csatárt aki akárhogy is számomolm 2-szerolyanjó, mint az én legjobbam és ráadásul bevethetõ vagy 6 poszton(ebböl számomra 3-on hasznosan)csak az a bajom vele, hogy 33 éves és én fiatalítani szeretnék!
Ti mit tanácsoltok mit tegyek?

Ha már itt sokan beszámoltok a játékotok alakulásáról. Én is teszek egy ilyet. Diósgyõrrel kezdtem. A cél a második hely, ami nem tûnt túl megvalósíthatatlannak, mivel a harmadik legjobb csapat a Diósgyõr. (Vasvilla-vaskanál-vastányér-meghalok a diósgyõri vasgyárért)Aztán persze elkezdõdött a bajnokság. 10 meccs után a 10. helyen állok. És nem nézek ki jól. A REAC simán vert 3:0-ra otthon. Hát nem örült a közönség. Szerencse, hogy nem a valóságban követtem el ugyanezt, mert az biztos, hogy már csak tolókocsiban látogathatnék ki a pályára. Viszont bevásároltam. Vettem 8 játékost. Mind 18 évesek. A legjobb egy Sao Tomé & Principe országából érkezett. Eredetileg azért vettem meg, mert bár 3.0-s AM volt, nem volt még tapasztalata - tehát a szezon végére ez 1 egész pontot nõhet - illetve a skilljei a következõképpen alakultak: Passing +2. Vagyis, ha nyomok mellé egy Techniquet, vagy egy Dribblinget a kis drága rövidesen 6.5-ös is lehet. Ez így még mindig nem a legígéretesebb, de úgy már igen, hogy vettem vagy 50.000-ért - hisz 3.0-sként jelezték - és megvásárlásakor kiderült, hogy bölcsen döntöttem, hiszen két egész ponttal magasabb. Tehát 50.000-ért vettem, és alig egy, másfél év múlva már 8.5-ös lesz. A másik egy Sierra Leone-i faszi, aki 253 cm magas és 110 kg. Kis aranyos. Közben az MTK kiejtette a Glasgow Rangerst, és bejutott a BL-be. Itt az Arsenaltól, a Lyontól és a Celtictõl is kikapott. Eddig. A Fradi meg továbbjutott az UEFA-kupában és kiejtett egy portugál csapatot. Szóval lehet, hogy még így is erõs a bajnokság. A válogattot a playoff elõtt áll az EB-selejtezõkön, Wales vár rá.
Eddig ennyi.
sztem altopikba kéne berakni a frissítéséket, de azt csak moderátor toodja

Magic Boy
Ha felkerül a legujjabb frisítés amiben már az összes e-mail bennevanb akkor valaki írja már be ide!
Amúgy az újságcikkek és a nyilatkozatok fordításán dolgozik valaki?

Magic Boy
Bennmaradtam a Békéscsabával(9.lettem)most változatlan csapattal vágok neki az évnek(Csak Farago tért vissza a kölcsönböl!)pedig 10 fölötti játékosokat kínálnak!

egyébként befejeztük haverral az elsõ évet. õ juvéval én muval. mindketten másodikak lettünk :8 utolsó meccsen mult. nálam a newcastle nála a milan lett a bajnok. f.a. phorat 😛 sem nyertem meg, döntõbe 5-1-re buktam a liverpoolal szemben. DE! a bl-ben, miután a nyolcadddöntõ odavágóján, itthon kikaptam 2-6-ra a deportól, idegenben 6-0-ra (!!!) nyertem!!!! nem töltöttem vissza egyszer sem!!!!
utánna jött a borussia, itthon 6-1, ezzel el is dõlt 😛
elõdöntöben bayern. otthon 3-1, idegenben 2-2 (asszem). és a döntõben:
Juventus - Manchester United 0-7 !!!!!!
ezzel megnyertem a bl-t, de pénzt nem kaptam 😞(( ez hiba megint??? sajna peccs nincs fenn. amugy peccs után mûxik a mentett állás???

sztem elég ha bemásolod a könyvtárba, hiszen a master.dat ban valszeg csak az elérési ut van benn

Köszi a reagálást, a master.dat felülírás mûködik (nálam így fut a progi).
kezdjük a végén: mint írtam én rendelkezem olyan master.dat-tal, ami az eredeti adatokból + a Te magyar bajnokságodból épül fel, de nem tartalmazza a címereket. Azt kéne tudni, hogy a címerkészlet a master.dat-ba bekerül-e (az editorral), vagy elég a badges könyvtárba valahova bemásolni és a megfelelõ hivatkozással (ami az általad készített anyagban benne van) meg fog jelenni a címer a gameben.
Tehát röviden: elég-e az editor futtatás után (amikor kész a master) bemásolni a badgesba õket vagy még az editorálás elõtt kéne.

1. Ki az a BUBUS, és mi az e-mail címe?
2. Csak a gyengébbek kedvéért, a címereket is küldjem el?
3. Alig fél órája beszéltem egy sráccal, akinek ugyanaz volt a problémája, mint Nektek. Átküldtem Neki a master.dat-ot. Azt mondta, mûködik, de most nincs ideje tesztelni, viszont még jelentkezik. Tehát 100%-ra nem mondom, hogy ez így mûködni fog.
4. A master.dat ugye nem csak a magyar bajnokság módosításait fogja tartalmazni, hanem minden egyéb módosítást is, amit én csináltam az editorban? Nem lesz ez így gáz? Átírtam jó pár dolgot. Biztos, hogy ez mindenki jó lesz?
5. Az meg a másik, hogyha valakinek mégsem tetszik valami, az nem is nagyon írhatná át az editorban, hiszen egyrészt lefagy, másrészt ha mégsem fagyna le, akkor elvesztene minden mást, amit eddig tartalmazott a master.dat.
6. Vaaaagy!!! Csináljam azt, hogy visszamásolom az eredeti - csak az 1.1-es patch által módosított - adatbázisokat, arra rámásolom a magyar bajnokságot, azt elmentem és azt a master.dat-ot küldjem el? A gond az, hogy tényleg elég sok mindent módosítottam én az editorban.
Szóval?
Mi az óhaj?
Neruel

Elõször is BÚÉK !
Néhányunknak (valamilyen ezideig felderítetlen okból) lefagy az editor a „write current database for game” klikknél. Hordozgattam a progit ismerõseimhez, volt akinél végigfutott az editor, volt akinél nem. A editor egy master.dat fájlt épít fel, ami a database könyvtárban található, így nekem úgy lett NB1-em, hogy egy ismerõsöm gépén lefuttattam az editort és az ott generált master.dat-tal felülírtam az enyémet.

Tehát az lenne a kérésem, hogy az általad létrehozott magyar bajnokságot a 2003-as CÍMEREKKEL együtt exportáld be a játékba (editorral), és a database-ben generált master.dat file-t betömörítve küld el BUBUS-nak (fifahungary) és õ mindenki számára elérhetõvé (letölthetõvé) teszi. Négy és fél mega, tömörítve még kevesebb.
Így egyszerû rákopizással bárkinél mûködne a dolog. Nálam így már mûködik (én csak a hiányzó címerek miatt kérem mindezt). Elõre is köszönöm.

Magic Boy
Vittem õket edzõtáborba,de így is csökkent a csapat értéke!