Fifa Manager 10
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Elkezdtem a trainingsession.txt forditasat, tehat ezt senki se csinalja.
Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.
- crash half time speech
- error text mode: End after 105 minutes
- counters for cup competitions, championships on the manager visiting card
- players with red card in the 3D play are removed now from the list, if the end of the play in the text mode is calculated
- Scorerlist is extended from 20 to 500 players (important for eternal goal scorers list)
- an incorrect message in the half time speech has been removed.
- correct dye of the ascended crews on the table screen (e.g. relegations in the English leagues)
- sortcash field of vision (after all columns)
- Tooltip in groups of trainings (ability of the assistants indicates)
- assumption of the CONTROLLER configuration from FIFA football 2004
A fagyast a felideji beszelgeteseknel
A szoveges mod hibait a 105 perc utan.
A kupa kiirasok szamlalojat, a manager nevjegyet a bajnoksagokban
A piros lapos jatekos eltavolitasa a 3D jateknal a listabol, es a jatek vegen a szoveges modban beleszamolja
A golovolista 20rol 500ra bovitve
A teves uzenetek a felidei beszelgetesnel eltavolitva
A tabellan a a kieso helyen allo csapatok szinenek javitasa (Angol bajnoksagban a kiesok)
Latomezo javitasa
A sugo (segedeszkoz) javitasa az edzes csoportoknal (kepessegek jelzese az asszisztenseknel)
A FIFA2004 configuraciojanak hasznalata az iranyito eszkozokhoz (Gamepad, Joystick)
Nagyjabol
Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.
A fiad mennyire lessz tehetséges?
A GYŐZTESEK MINDIG ÚJ CÉLOKAT KERESNEK, A VESZTESEK KIFOGÁSOKAT.
Egy tanács az elején amikor generálod a játékot kéri a neved!Na ott felkéne cserélni a Vezeték és a kersztnév feliratot a két rublika között, mert az angoloknál fordítva van a név,mint nálunk!!
Más: az idényvégi fagyás egy bug, tehát nem a magyar liga meg miegymás a felelõs érte hanem a progi. ezt csak az 1.2-es patch fogja orvosolni, amirõl egyenlõre semmilyen hir nincs. Csak leirták mit fog javitani. ami pedig a következõ:
- crash bug half-time speech fixed
- wrong result after 3D match / Fusion match shown in match report (fixing the rare results like 3-66)
- problem in text mode fixed (match ends after 105 minutes)
- counters for cup wins and championships on the manager business card fixed
- players with a red card in the 3d match are removed from the line-up, when the 3d match is stopped and continued using textmode
- all-time scorer list now includes all scorers, not just the top 20 of a season
- one wrong half-time speech was removed
- shortlist is now sortable
- tooltip on the training groups screen now shows the skills of the assistant managers
- controller configuration from FIFA Football 2004 is now passed to TCM
- when a player gets a new job in the club after his career the sacking of one of the already existing staff members now works properly
- reduced number of penalties in 3D mode
ennyi egyenlõre
mert én megnyertem de nem kaptam
(paccs nincs fennt)
sztem 1.1es a legujabb és mûxik
football without ultras is nothing
Nos....érdemes várni lassan 1 év után is? Igaz, szintet léptem...de a fene akar állást kapni 2010-ben.
Ja...a teszt letöltve, ma próba....ha Isten is úgy akarja.
Danke, mondaná a frnacia, angolul.
Nem is tudjak, igazan milyen is az igazi menedzser jatekos.
Nem egybol a Real Madriddal kell kezdeni, hanem az amator osztalyu gyenge csapatokkal. 😊
...de, most munkanélküli vagyok....immár 36 hete. 😞
(mármint a game-ben)
Remelem igy is marad.
A #2845-os valamint a #2222-es hozzaszolas linkjerol letoltheto a TCM 2004 v0.99f verzioju magyaritas.
Most tesztelem a Freezer altal kuldott anyagot.
Sajnos erre azert van szukseg, mert sajnalatos modon beleszurt kulon 11db hivatkozast, gondolom ezzel probalta kompenzalni, a fagyast, pedig en megtalaltam az ellenorzesnel a hibat egy csomo tabulator leutes formajaban..
Valamint a 1485-1496os bejegyzesek 2x-er szerepelnek a szovegben.
Nem tudom hogy csinalta, de most vettem eszre es ez egy kis tesztelest von maga utan.
Szal most egy kis teszt es ha egy-ket ora jatek utan sem lesz fagyas stb az uzeneteknel, akkor felteszem a kibovitett valtozatot.
ShareMarket.txt
Texte Textmodus Spiel.txt
Texte Zeitung Kurzberichte.txt
Texte Zeitung Match Report.txt
Textm.txt
trainingsession.txt
Ezek vannak hatra.
A trainingsession.txt forditasat The Hedgehog kb 3 vagy 4 hete igergeti.
Azt mondta , hogy mar elkeszult vele, de kb mikor 2 hete raszoltam, hogy kuldje el akkor, csak terelt jobbra-balra.
Az a legszebb az egeszben, hogy a mi Magyaraitasunkat akarjak kitenni igy a FifaHungary oldalara, hogy ekkora linkek.
Most befejezem egy kicsit igy is kb 14 oran keresztul csak azzal foglalkoztam.
Most kb ugy 80%-at atneztem az EAmailtext.txt fajlnak.
SZVSZ holnap delutanra meglesz.
Csak eleg gaz igy atnezni es eleg sok benne a hiba es meg maradtak benne angol szovegek is amit le kellett forditanom.
Amúgy van egy 20 éves feleségem(Dunai(Mihály)Vica)aki terhes és imád!A klubb bízik bennem és a szurkolók is a múgy a célkitûzés a 9.hely!
Egyenlõre ennyi a többi majd a téliszünetben vagy a szezon végén!
. csövi”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type
Wales,Norvégia,Skócia,San Marino a csoportom.
Egyébként Walesben miért nem játszik Giggs?
És a hollandoknál Nisti?
3 pontom van 2 meccs után (Wales-t 5-0-ra vertem Scotlandtól kikaptam 1-0.ra)
basszameg
33 éves. nõni már nem nagyon fog a skillje.
inkább vegyél fiatal tehetségeket.
Én szeretek ingyen igazolni fiatal tehetségeket.
Most 3 sztárom van Linzben. Sajnos a Chelseat kaptam a BL selejtezõben úgyhogy az bukta maradt.
Válogatottat kaptam megint (Bosznia).
Ki kéne jutni az osztrák EB-re 😊
A góllövõlistát viszont vezetem egy éppenhogy a csapatba került sráccal. Xsisco a neve. 3 gólt ver jelenleg Ronaldora. A többi történésre nem emlékszem. Remélem megtartom ezt a dobogós helyet.
Ti mit tanácsoltok mit tegyek?
Eddig ennyi.
Amúgy az újságcikkek és a nyilatkozatok fordításán dolgozik valaki?
utánna jött a borussia, itthon 6-1, ezzel el is dõlt 😛
elõdöntöben bayern. otthon 3-1, idegenben 2-2 (asszem). és a döntõben:
Juventus - Manchester United 0-7 !!!!!!
ezzel megnyertem a bl-t, de pénzt nem kaptam 😞(( ez hiba megint??? sajna peccs nincs fenn. amugy peccs után mûxik a mentett állás???
kezdjük a végén: mint írtam én rendelkezem olyan master.dat-tal, ami az eredeti adatokból + a Te magyar bajnokságodból épül fel, de nem tartalmazza a címereket. Azt kéne tudni, hogy a címerkészlet a master.dat-ba bekerül-e (az editorral), vagy elég a badges könyvtárba valahova bemásolni és a megfelelõ hivatkozással (ami az általad készített anyagban benne van) meg fog jelenni a címer a gameben.
Tehát röviden: elég-e az editor futtatás után (amikor kész a master) bemásolni a badgesba õket vagy még az editorálás elõtt kéne.
2. Csak a gyengébbek kedvéért, a címereket is küldjem el?
3. Alig fél órája beszéltem egy sráccal, akinek ugyanaz volt a problémája, mint Nektek. Átküldtem Neki a master.dat-ot. Azt mondta, mûködik, de most nincs ideje tesztelni, viszont még jelentkezik. Tehát 100%-ra nem mondom, hogy ez így mûködni fog.
4. A master.dat ugye nem csak a magyar bajnokság módosításait fogja tartalmazni, hanem minden egyéb módosítást is, amit én csináltam az editorban? Nem lesz ez így gáz? Átírtam jó pár dolgot. Biztos, hogy ez mindenki jó lesz?
5. Az meg a másik, hogyha valakinek mégsem tetszik valami, az nem is nagyon írhatná át az editorban, hiszen egyrészt lefagy, másrészt ha mégsem fagyna le, akkor elvesztene minden mást, amit eddig tartalmazott a master.dat.
6. Vaaaagy!!! Csináljam azt, hogy visszamásolom az eredeti - csak az 1.1-es patch által módosított - adatbázisokat, arra rámásolom a magyar bajnokságot, azt elmentem és azt a master.dat-ot küldjem el? A gond az, hogy tényleg elég sok mindent módosítottam én az editorban.
Szóval?
Mi az óhaj?
Elõször is BÚÉK !
Néhányunknak (valamilyen ezideig felderítetlen okból) lefagy az editor a „write current database for game” klikknél. Hordozgattam a progit ismerõseimhez, volt akinél végigfutott az editor, volt akinél nem. A editor egy master.dat fájlt épít fel, ami a database könyvtárban található, így nekem úgy lett NB1-em, hogy egy ismerõsöm gépén lefuttattam az editort és az ott generált master.dat-tal felülírtam az enyémet.
Tehát az lenne a kérésem, hogy az általad létrehozott magyar bajnokságot a 2003-as CÍMEREKKEL együtt exportáld be a játékba (editorral), és a database-ben generált master.dat file-t betömörítve küld el BUBUS-nak (fifahungary) és õ mindenki számára elérhetõvé (letölthetõvé) teszi. Négy és fél mega, tömörítve még kevesebb.
Így egyszerû rákopizással bárkinél mûködne a dolog. Nálam így már mûködik (én csak a hiányzó címerek miatt kérem mindezt). Elõre is köszönöm.