11569

Mielőtt kérdezel használd a keresőt a lap alján!

IGEN, MÁR MEGJELENT! | NEM, NEM TUDJUK HONNAN LEHET LETÖLTENI! | NEM, NINCS MAGYAROSÍTÁS!

ha warez témában írsz, törlődik a kommented
  • AMDFan
    Azt már nem. Elvből nem fizetek warezért. Ez szerintem a legnagyobb mocsokság... Ha már warez akkor nekik az ne legyen pénz. Régen ez normálisan ment, de ez a hülye smsweb... pfff nevetséges...
  • st4n
    Warezcenteren fent van a Reloaded féle Proper verzió (javított).
  • robotnyk
    a cloneost ELVILEG ki kell írni, viszont nem kell krekk ELVILEG :)

ahogy olvasom az official forumot: van benne bug vastagon.

a teljesség igénye nélkül:

"when playing in the away strip i send on subs and they play in the home kit, more funny then any real problem"

"No fans in stadium while playing in highlights mode. Although it states a full house."

"After you sell your own founded club and start as a manager at a new club don't push the interim report button. It makes the game crash to desktop."

"i also found that the players somtimes out of position when using some customized "special" formation .... the game will messed players up and put them in a wrong position .."

"Midweek night matches are played in brilliant daylight"

"Last night I scored a goal and one of my players ran behind the goal and got stuck there! Heheh. He kept trying to run towards the centre but because of the posts he couldn't get out."

"Away kit in your own founded team doesn't show the way it has to be: wrong colours and wrong design"

• gszp
    A clonehoz nincs crack, általában mountolva műxik, a reloaded pedig a jól megszokott: cd2, crack könyvtár!
  • gszp
    Na ez már egy jobb hír, csak azt nem értem, hgoy miért tölti már vagy fél órája az oldalt...
  • AMDFan
    Jóó jóó nyugi :)
    Majd patchelik. Az első pár hét úgyis arra megye el, hogy próbálkozunk stb...
    1 hónap után meg bele lehet vetni magunkat a Conferencbe God módban :))
    Egyébként mi a kül. a clone meg a reloaded verzió közt?
  • robotnyk
    A UK (tehát a mai) release után a játék oldaláról letölthető lesz az editor hamarosan, szal nem kell parázni.
  • robotnyk
    azért megnézem :)
  • Ronaldo07
    na megyek vissza játszani:)
  • Maxi
    Jah ez igy tényleg szar.
  • Ronaldo07
    Hát ezek szerint!!
    Ez így nagyon gáz.
  • Maxi
    És akkor pl. nemtudok egy emebrt se csinálni ? (pl. magamat)
  • gszp
    na ne....
  • robotnyk
    pfffffff
  • Ronaldo07
    Na egy bibi:Gera itt is 32 éves LOL
    Na de mondom átírom az editorban és mit látok???
    NINCS EDITOR!!!
  • Maxi
    nforce - on fenn van már, az jó ! Csak mikor majd ftp-n is lesz az már nagyon jó lesz, és végül ha nekem is meglesz akkor csodálatos lesz. DDD
  • FrezeR
    nah kb fél órája megjött a futár és meghozta juhéé:)) de látom közben neten is elérhető már:) majd jövök a tapasztalatokat leirni:)
    jó játékot mindenkinek!
  • gszp
    bár manapság már ki tudja, hogy melyik a jobb, a clone, vagy a crackes...
    Előbbiből nekem a sims2 ment egyből, a port royale 2 viszont csak huszadszorra, utóbbiból pedig pont a reloaded volt a legmegbízhatóbb. Várunk, várunk...
  • robotnyk
    jah, grisot már nukeolták
  • gszp
    Hello!
    Kijött a RELOADED verzió is, én ebben bízom. Remélem, még ma felnyomják valahová a sok akció-szar helyett! Ha látjátok valahol, ne legyetek restek megosztani a közösséggel! :)
  • robotnyk
    hm, gyanúsan kicsi a cloneoshoz képest
  • robotnyk
    nforce
  • Mr.Macho
    ezt hol találtad?
  • robotnyk
    jah, amikor írtam még nem volt :)

Total Club Manager 2005 (c) EA Sports GRISO 73x15 MB
  • M.A.D.
    Én nem tudom, hogy hová a franba siettek vele. Kell vagy 3-4 hét, mire kijön egy értékelhető patch és utánna tényleg lehet vele játszani! :(
  • Gabe18
    Van már más verzio is.
  • M.A.D.
    Maximum torrent-es cím lesz órákon belül. Még.
    Kíváncsi vagyok, hogy Jakuzáék mikorra lesznek meg a 100 százalékos magyarítással. Én szurkolok nekik. :)

• Petya777
    ok
  • robotnyk
    csak egyfajta van, és a vengeanceos a clone cds :)
    és nem, még nem, elvégre még egy órája sincs, hogy kikerült nforcera
  • Petya777
    Van vanegance is! Tudtok warezcímet?
  • AMDFan
    Ezek eszementek. :D Pár órája néztem és akkor még híre hamva sem volt :))
    Juhéééé :))
  • robotnyk
    kijött nforceon a clonecds verzió
  • FrezeR
    na én hogy jártam...ugye tegnapra vártam a játékot és tegnap előtt ugye irtam is hogy megkaptam a telcsit, hogy csütörtökön hozzák ki.
    egész nap várok várok..sehol senki persze tiszta ideg voltam.
    már du 5 is elmult és csak nem jöttek. na ma pár perce felhivtam őket és képzeljétek el, hogy az összes emberkéhez kiszállitották másnap és az enyémet meg otthagyták!!! azt sem tudom sirjak vagy nevessek ezen de az biztos, hogy k..va idegesitő! aztán most lehet, hogy még ma sem kapom meg és itt a hétvége.....szóval áhhh :((
  • Maxi
    Jó neketek hogy már megvan, majd pár jó képet ami szeritetek nagyon jó vagy ilyesmi rakjatok fel köszi szépen.

• skristof
    hello
    nah, most töltöm fel a master.dat-ot
    remélem nem törlik hamar az UWsek
    save target as...

szívesen :)
  • Ronaldo07
    Nah végre megvan!!
    Megvettem az árkádban!
    Hát az egész eléggé kesze-kuszán lett megoldva,de majd megszokom!!
    Még csak 10 percet játszottam vele,de amúgy szerintem nagyon jól néz ki!!
    Na csá,megyek edzésre aztán meg jövök játszani!
  • FrezeR
    persze értem én:) nekem is ez lesz az első nyugi:D de tényleg megéri.
    legalábbis remélem ;)
  • AMDFan
    Én inkább "megveszem". :)
    De megvenném ha lenne miből. Ez az egyetlen játék ami megéri a pénzt amit elkérnek érte. De sajnos akkor is sok... Majd pár év múlva...
    Addig maradnak az online "boltok".
  • FrezeR
    üdv neked újra itt Szilárd!:)

AMD: én már nem is tudom mi volt az eredeti dátum de mindegy is ha már holnaptól kapható lesz. te is megveszed? amugy ugy tünik nekem, hogy idén az ea minden játékát előrehozta pár nappal. de ez csak jó nekünk;)
  • AMDFan
    Hmm...
    De hogyhogy már kiadták mikor 22.éről volt szó?
    És hogyhogy nincs fennt az online boltokban?
    Ki érti ezt... :(