Fifa Manager 10

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Angol verziót nem néztem. Igazából csak a magyarral játszom komolyan. Ott található ahol a Marketing/PR opciónál. Ott van három fül, alul. A középsõre "Árusítás" van írva ha jól emlékszem. Ezen a lapon jobb oldalt felül van egy akciózás rész. A nagymértékû vásárlás fölött.
Remélem érthetõ a hely😊

[Jakuza]
Meg aztan hol a francba van ez az akcios menu , mert en meg azt se talalom meg. 😊

Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.

grebber
Én eddig csak a Championship Manager sorozattól nyomtam!!
Csak egy baj van velük egyikben sincs komoly ellenfelem!!

Next PC upgrade: 2022

[Jakuza]
Es ez csak a magyar verzional van ?

Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.

[Jakuza]
Hm ugytunik tevedtem, mert a Megagamesen van TCM nocd crack.
TCM 2004 v1.1 NoCD Crack

Azt, hogy az akciózásnál csak 3 számjegyet képes kiírni ha fontban játszok. Nem tudom a többi fajta valutánál is 3 jegyet ír csak ki. Ezáltal ha valamit 10 egység fölötti értékben akarok akcióban adni akkor az érték nem jelenik meg. Csak fel-le lépkedhetek a nyilakkal de nem tudom mennyin áll.

[Jakuza]
TCMhez tuti nincs no CD crack.
Amugy ha a http://www.megagames.com/cracks/gs.htm oldalon vagy a http://www.gamecopyworld.com/ oldalon nem talalsz akkor valoszinuleg nem is letezik.

[Jakuza]
A penzugyes hiba mar javitva.
A reklamcuccok akcios hibajan mit ertesz ?

Ezt kerestem illetve hiányoltam én is. Az angolban nem figyeltem csak furcsállottam, hogy ebben a játékban ilyen nincs. Enélkül kicsit kusza a pénzügy.
A reklámcuccok akciós hibája kijavítható vagy az bug?
THX elõre is!

[Jakuza]
NA vegre meg van a hiba egy sor valahogy kimaradt az edzesszovegekbol, most mar minden a helyere kerult es megfeleloen mukodik.
Termeszetesen a magyaritasban is frissitve.

huncm.freeweb.hu
mellesleg a játéknak van külön fóruma
ricsi1
ezt honnan lehet leszedni????

akkor #2222
amugymeg talán:
ezt tedd be a kedvencekhez
énis igy csinálom

football without ultras is nothing

Imremagdi
A TCM 2004 LEGFRISSEBB MAGYAROSÍTÁSÁT HONNAN TUDOM LETÖLTENI,MERT A 2845-HOZZÁSZOLÁS LINKJE NEM MÜKÖDIK !

http://s2b-hu.ikariam.gameforge.com/reg.php?fh=400ce81271ab4218ebc88d115104c2f1

[Jakuza]
Mint latod en mar elkeszitettem. De azert kuld el , mert ugy vettem eszre nalam valami miatt elvan csuszva 2-3 mondat erthetetlen modra.
Most probalom javitgatni.

The Hedgehog
Sziasztok... szia Jakuza!

Bocs, hogy csak most, de az ünnepek miatt nem tudtam netre mászni. Na kész vagyok a teljes trainingsession-nel. Holnap átnyomom neked... volt rajta még mit javítanom 😛

Készítettem egy telepítõs verziót a 0.9.9.e változatról melyet kiraktam a FIFA HUNGARY-ra. Ez azért jó mert automatikusan biztonsági másolatot készít a régi fájlról és a késõbbi verziókat ha telepíted felismerik az elõzõleg már fent lévõket... (késõbb lehet jelentõsége)... gondoltam hasznos.

egyébként át kellett írnom a verziószámot 0.9.9.5-re, de remélem ez nem baj! Folyamatosan megcsinálom majd az újabb verziókét is.

Akkor holnap!

Kétféle vélemény létezik... Az enyém és a helytelen!

[Jakuza]
Fent.

[Jakuza]
Megtalaltam a hiba okat.
Javitva lesz mindjart.
Valamint kiegeszitve a heti sajat edzessel es kisebb tovabbi hibak javitasa.
Szal kb 5-10 perc es tolthetitek a v0.99g verziot. 😊

[Jakuza]
Majd megnezem mitol lehet ez a hiba es megprobalom kijavitani.
A tobbieknek a figyelmebe. A trainingsession.txt elkeszult, meg atnezem, es megprobalom kijavitani a hibat, amit VLaci felfedezett es utana, felteszem az egeszet.

Magic Boy
Ne szívd már enyire mellre a dolgokat!

A GYŐZTESEK MINDIG ÚJ CÉLOKAT KERESNEK, A VESZTESEK KIFOGÁSOKAT.

Én már unalmamban minden héten "gyereket csinálok" a feleségemnek! Amíg munkanélküli vagyok, addig valamivel el kell ütnöm az idõt. Mármint a game-ben. 😊

Egy kérdés:
Amikor az ajándéktárgyak oldalán járok akkor az akciózásnál csak a 10 egységár alatti számok látszanak nálam. Az a fölötti áraknál csak találomra sikerül beállítani az árat. Ez a jobb oldali oszlop jobb felsõ sarkában van, az akciós termék kiválasztása alatt. Lehet ezzel valamit kezdeni?

Ha már ennyire odavan mindenki leírnám pár eredményemet,nem rég kezdtem:
NBII Wiener sport csoport:

magyar kupa: 1.forduló
Vecsés Fc-Békéscsaba 0-0 11-esekkel:4-3

bajnoki:
Szentes-Vecsés 0-0 Vecsés-Soroksár 0-1
Gyula-Vecsés 1-2 Vecsés-Salgótarján 2-0
Kazinczbarcika-Vecsés 0-0 Vecsés-BVSC 1-0

magyar kupa: 2.forduló
Vecsés-Újpesti TE 1-0

közben:válogatott
Lettország-Magyarország 0-3

Nos ezek eddig az eredményeim,nekem tetszik. :-))

Azért ennyire ne sajnáltasd már magad.
Ha emiatt elment a kedved a játéktól akkor csak sajnálni tudlak.
Rá kell még érezned a fórumozás lényegére, és arra, hogy nem kell mindent mellre szívni.

Sziasztok!
Én is Jakuzának tudok csak igazat adni.
Viszont valamit nem értek. Mi a különbség a nehézségi szintek között?
Az, hogy kapásból malusszal kezdesz vagy maga a game nehezebb?
Én a 2003-ban csináltam meg egy skót legalsóbb (talán 4.) osztályú csapattal, hogy 2017-re BL döntõs lettem velük.
A BL döntõt meg valamiért nem játszottam le azóta sem. Kimaradt valahogy. Na az nem volt rossz.

Magic Boy
Egyetértünk ez az igazi kihívás!És aki a manager tudását akarja lemérni az így is játszik!

[Jakuza]
Csapat > Edzes > Szemelyes edzes menu.
Ha bent vagy a Szemelyes edzes menuben, akkor fent a tehetseg es a fejlodes kozott latod azt, hogy Edzes feladat.
Na marmost ha erre jobb vagy bal klikkel rakattintasz, akkor megtudod valtoztatni, azt, hogy mit edzenek.

[Jakuza]
Akkor inkabb a "Texte Zeitung Kurzberichte.txt" filet csinald.

[Jakuza]
George melyik filet is akartad forditani ?
Mert a maradek 6bol most 3 forditas alatt van.

Tehat amiket jelenleg rajtad kivul forditja valaki.

"Texte Zeitung Match Report.txt" (Hori)
"trainingsession.txt" (Jomagam)
"Texte Textmodus Spiel.txt" (Peeet)

[Jakuza]
Valoban, de amig nekem 4000-t kell kifizetni addig neked 40000-t, Viszont en a tamogatoktol kapok, 25,000-t, addig te 1,68milliot. Addig mig nekem az eves belepokbol a bevetelemkemeny 5000 font addig neked 874000 font.
Kisse marginalis kulonbseg.
Raadasul ugye nekem tobbet kell fizetnem a jo trenerekert mint akar csak a 3. osztalyunak, mert inkabb odamennek mint 5. osztalyuhoz, a jatekosokrol ne is beszeljek.
Valamint a tobb nezohoz, nekem stadionra is kell penzt kiadnom, amig azt egy elso osztalyunak nem kell, mert eleve tobb 10000-es a stadionja. Szal nem kell a tereles, hogy mi eros es mi gyenge.

[Jakuza]
Lehet hamarabb nyerek az Aldersotal, mint te egy 2. osztalyu csapattal. 😊
Mi lenne veled te szegeny az 5. osztalyban, ott tuti nem 60000000000000£-os, hanem 999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999£-os hianyod lenne, mert ott meg kevesebb a bevetel.
Igy jar, aki kocajatekos, es csak fejleszt es koltekezik, es nem szamol.
Ilyet az also osztalyban nem tehet az ember, hogy esz nelkul, csak igazol, meg bovit, meg klasszis edzoket keres.
En meg azt is megneznem, hany szaz evre lenne neked szukseged ahoz, hogy egy amatorcsapatot a Premiershipbe vezess. Majd ha elered azt, hogy 8 ev elteltevel a legnehezebb beallitas mellet a Wycombal 1. osztalyu bajnoksagot, FA kupat es BL-t nyersz egyszerre, ugy hogy a legalso osztalybol kezdesz, akkor kritizalhatsz.

[Jakuza]
HAt nekem mas a velemenyem akkor is.
Az nem mas mint kodosites, hogy mekkora erdem az Aston Villaval, a 2. evben BL-t nyerni.
Talan megkene egyszer probalnod ugyanezt megtenni a Morecamb-el.
Csak akkor ne kezd el sirni, hogy a 4.5-os szint feletti jatekosnak az eszebe se jut hozzad igazolni, amig nem szerepelsz legalabb a 3. osztalyban, vagy csak azert megy hozzad, mert mar 36 eves es rajtad kivul a kutya sem kivancsi ra.
Raadasul, max 5000-es stadionnal rendelkezel amit max a FA kupa 3. fordulojaban tudsz megtolteni, es nem rendelkezel alapbol egy 43 ezres stadionnal, ahol az utolso helyezet ellen is legalabb 18-20000en meglatogatnak 3x-szer akkora jegyaron is mint az amatorcsapatnal.
Nehogy mar azert sirjon valaki, hogy a 2. evben az Aston Villa csapata az elso ligaban a leggyengebben rangsorolt.
Ezen csak nevetni lehet. El kell azt donteni, hogy menedzselni akar valaki egy csapatot a jatekban es szep lassan sikereket elerni, vagy az elso evben a legerosebb csapatot iranyitani, 100000000000000$-os kasszaval, hogy mindig letudja igazolni a vilag legerosebb jatekosait, hogy mindent megnyerhessen.
Aki igy jatszik, az nem tudja mi a kihivas, es nem ertekeli ugy a focimenedzser jatekokat, ami egy mukedvelotol elvarhato. Aki igy jatszik, az nem mas, mint egy suket, aki operaba jar, hogy a bufeben a 2. felvonas elott elfogyaszhasson egy pofa sört.

A forditoi munkadat nagyon nagyon elismerem!És mindenki nevében köszönöm hogy ezen fáradozol,és hogy sikerult összeszedni egy csapatot ehhez.
Csak ott van a problema,hogy attol hogy más el tud érni ilyen eredményeket,attól még nem biztos hogy CSÍTER!
Szóval nem kell egybõl fikázni mindenkit ennyi a lényeg...
hööö...egy-két ember felkapta a vizet! 😊

water up! 😊) sorry.

nos. emgem a Conference ligából rúgtak ki 51 százalékosan. 😊 😞
nyomom már több órája azt a rohadt gombot, hogy ne legyek munkanélküli...de új seasont nem kezdek...tuti.

Magic Boy
Egyetértünk!Az az igazán nagy öröm amikor a féltve pátyolgatott esélytelen kiscsapatod lealáz hazaipályán egy nála sokkal jobbat(MTK-Békéscsaba 1-3 a két csapat között 40!!!pont vot(nem a Békéscsaba javára! 😊 ))!

Egy kérdés, ha nemérem el az idényre kitûzött célt(lehet,hogy elérem,de ha nem akkor is 1 helyel mögötte fogok végezni!)akkor hány százalék az esélye,hogy kirugnak?

[Jakuza]
Baratom, en aegyedul azert nem tudok jatszani a programmal, mert 1 honapja mast sem csinalok, csak magyarra forditom.
De megsugom neked, hogy csak es kizarolag 5. osztalyu csapattal kezdek jatszani.
Annal nagyobb orom nincs amikor 2-3 ev mulva a 3. ligaban hullara vered a M.U, Arsenal vagy egyeb nagy csapatokat.

robotnyk
1: sztem nem lehet, arra ott a tõzsde, meg a fizetésed
2: passzolom
Sztem azért ez is dicséretre méltó hogy a Villaval BL t nyerni,mert nem éppen egy sztárcsapat....
de tökéletesen igazad van hogy a móka csak a karrier módban kezdõdik😊
Jakuza neked fáj hogy más is tud játszani a proggal rajtad kivul?😮))))
Magic Boy
Miér bántod Help-et!
Vannak ilyen emberek is!
Van aki azt szereti,ha nemcsinál semmit!
Mert egy nagycsapatnál te felesleges vagy(elvan a csapat magátol is!)!
Erre egy példa a haverom nagy Juve fan!Megkapta a játékot egyböl a Juvéval kezdett!Majd 5!!!!!mérkõzés után abbahagyta a játékot és kezdett egy újat 1 C.Divisionos csapattal(mondván, hogy ebben semmi poén nincs itt õ felesleges õ menedzyelni akar egy csapatot és nem karbatett kézzel ülni és nézni ahogy a csapat minden különösebb beavatkozás nélkül mindent megnyer!)azóta is boldogan játszik a játékkal,mert így megkell szenvednie az eredményért!
Help nemakarok beszálni a vitátokba,de a managertudásod szempontjábol az Villa,Inter és az összes nagycsapat(Egykutya,mert mindegyik nagycsapat televan jó játékosokkal!)nemjelent semmit ott szinte te felesleges vagy próbáld ki egy sokadosztályu csapattal,ha velük elérsz valami eredményt(nem kupagyõzelemre gondolok!)akkor már elmondhatod,hogy tudsz valamit!
Addig csak hencegsz minden alap nélkül(Egy nagycsapattal egy 5 éves kislány is megynyerné a bajnokságot és/vagy a kupát!)!

[Jakuza]
Nem tudtal ? Kezdesnel siman fogadom 25000000 +al kezdtel. 😊

Magic Boy
Na ezt én se tudtam!Megyek és átálítom,mert a játékosaim bagóért fociznak sorra nyerem a kupameccseket(magyarkupa)és mégis stagnál vagy csökken a pénzem!

[Jakuza]
Szvsz minden reszletezve van bennuk.
Sot ossze is tudod hasonlitani a kiadasokat, mert felul valtoztatni lehet a penzugyek > koltsegvetesnel a bevetelre vonatkozo megjeleniteseket.
Ajanlom figyelmedbe az Aktualis bevetele beallitast.
Az kiirja a hetre, hogy mitol nagy a kiadasod.

Matthewpamer
a total club 2004-be is vannak fiatal tehetségek?

Tiszta mint az Inter! Campione d\'Italia 2005/2006:Inter !!!CSALÓ JUVE MOCSKOS CSALÓK!!!

Meg lehet tudni valahonnan, hogy a napi bevétel és kiadás dolgok mire mennek el illetve mire kapom? A napi listában csak egy összeg van és nincs részletezve mi micsoda. A részletezésnél pedig nagyobb intervallumok vannak. Ott nem lehet napi részletességgel keresgélni.

Joke
Mondjuk azt tényleg nem értem, hogy sikerült -60M -kót csinálni. Lehetetlen. A bl-ért kapsz vagy 40M, a bajnokságért is kapsz vagy annyit, reklám, stb. sztem ez lehet akár 100 is így összesen. 160-ért meg nem tudsz játékost venni az elején, hogy azért legyen annyi tartozásod. Szal menniy fizetést adzs nekeik? Hetente egy milliót?

Viszont az tényleg kemény, ha az utolsó helyre rangsorolt csapattal megnyersz mindent, mert még esetleg elfogadom, hogy a bajnokságot igen, de fa-kupát meg bl-t...

[Jakuza]
Baratom te nem vagy tisztaban a foci manadger fogalmaval.

"Második évemben az Aston villával Bajnok vagy, FA kupa gyõztes és BL gyõztes"

Blablabla.
Ezert birtam a regi jatekok keszitoit, azoknal nem lehetett ilyet csinalni.
Még ha nagy nevu csapatot is valasztott valaki ,a legalso osztalyban kezdte.
Most meg mar mindegy. A kocajatekos, aki csak a masik leseggfejezesehez ert, fogja beallit maganak egy Aston Villat az elso osztalyban, beallit maganak 100000000000 $-t, es megkeresi a neten a fellelheto osszes csitet.
Csak azt nem ertem, mindek jatszik az ilyen ember, foci menedzserrel ? 😊

Joke
Hogyan lehet azt megcsniálni, hogyha tom, hogy lefog járni egy játékos szerzõdése, akkor úgy állapodjak meg vele, hogy ingyen jöjjön hozzám, és ne kelljen megvennem?

Joke
Baszki a Casillas lett a legjobb európai játékos. 23-as a skillje!

Joke
Nem kell mindjárt azt mondani a másikra, hogy csal, ha egy sztár csapattal játszik. Mondom, én is szeretek játszani a Real-al, szerintem megvan az elõnye, meg a hátránya is. De a elgjobb az a karrier mód, és azt hiszem nem könnyû egy cseh csapatból uefa-kupa gyõzteset csinálni, meg egy 17-helyre rangsorlt csapattal 4.-iknek lenni. Az embernek kemény munkája van benne, erre azt mondják rá, hogy csaló. Elég elszomorító...