Fifa Manager 10

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

[Jakuza]
Hat elegge elbasztad,mert az az igazi NOCD Crack es valoban nem kell neki a 2-es CD.

Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.

robotnyk
javaslat: daemonnal mountold az 1es cd-t, majd másold ki a tartalmát normál adatként, és írd ki cdre (próbaképp RWre), a 2es cdvel cselekedj ugyanígy, talán...
Sorry. Elb@szt@m. 😊))

az 1.1-es "nocd-crack" nálam már hetek óta fenn van, ami azt jelenti, hogy KELL neki a 2.CD így is!
Tehát, csatlakozom az elõttem szólóhoz. Igazi nocd exe file nincs /pill.

Sziasztok!
Van egy nagy problémám,nem tudom feltelepíteni a játékot!
Már kétszer leszedtem az elsõ cd-t,hiába...
Elõször az art_01.big file-ra írt ki hibát telepítés közben,ezek után egy srác tanácsára leszedtem mástól ezt a file-t kicseréltem,ki akartam írni egy újraírhatóra,de így sem sikerült,mert most meg egy script_big nevü file nem tetszik vmiért neki.
Hozzáteszem alapból a legújabb daemonnal próbálkoztam.
Valami tippet tudtok adni esetleg?
Köszi
b-type
"A csapat mindent tud amit elvárok töllük!" 😊)
jóvanna,😊
erre nem t'ok mit mondani, a formát sztem csak meccseken lehet hatásossan, de a kevésbé hatásos se jut eszembe..pénz-pénz..muszáj lesz.

”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

Magic Boy
A csapat mindent tud amit elvárok töllük!
Konkrétan a játékosok formáját szeretném fejleszteni!

A GYŐZTESEK MINDIG ÚJ CÉLOKAT KERESNEK, A VESZTESEK KIFOGÁSOKAT.

b-type
hi, az edzésnél jácc meccseket, meg gyurj taktikára,ha a csapatjátékra gondolsz...bár ez nem ilyen egyszerû. de konkrétan mit akarsz fejleszteni?

”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

FrezeR
12342151245: nem akarok kötekedni, de ez amit te beirtál hogy a legjobb ez ugyanaz mint amit én feltettem😊) mindegy.
S ez csak 3d-re vonatkozik

Magic Boy
Tudnátok tanácsot adni, hogy hogy fejlesszem a csapatot,ha senki se akar velem edzõmeccset játszani edzõtáborozni meg csak egyszer megyek,mert többet nembír el a külségvetés!
Szóval ilyenkor mi a teendõ??

[Jakuza]
Javitasok a forditasban.
A hibas Baseballslabda javitva, a teljes "Texte Managervertrag.txt" kijavitva , igy mar a karriernel az Ideglenes jelentes megfeleloen latszodik.

Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.

b-type
na neee, ez most mi a fütyi??, ua?.

Magic Boy
Jó munkát és csüt várlak!
Azért ne csak a mi nyûgjeinkel foglalkozz,hanem szakíts idõt a családodra is!

Magic Boy
Nekem aláírt focilabdám nincs(olyat nemtudok árulni!) 😞
Jó így már rendben van akkor nekenm kell legközelebb fordítva beírnom! 😊

[Jakuza]
De tudom es mar at is irtam a baseball labdat, baseball sapkara, majd ha a kovetkezo verzio felkerul, mar javitva lesz. Bar felette az alairt labda meg veletlenul sem baseball labda. Az a dedikalt focilabda, de mindegy.
Es ne legyel mar ertelen a nevvel kapcsolatban, NEM LEHET ATIRNI, mert a program angol nevekkel dolgozik es ugy van megoldva, hogy a csaladi nevet jo angol szokas szerint a masodik nevnek jelolik es igy is olvassa be a program. Ez ellen nem lehet semmit tenni.

Joke
Kössz a részletes leírtást, csak még anyni sem sikerült, hogy a fifa lássa a fusion csapatokat. Valamiért nem írt ki semmmit. Bár már sejtem, hogy miért, majd otthon kiprószálom. Mégegyszer kössz.

Magic Boy
És nemtudod,hogy melyik txt-ben van az eladás,hogy átlehessen írni?
A neveknél én a fordítást gondoltam megcserélni!

b-type
kösz, akkor prósza..

[Jakuza]
Az eladasokat nem en csinaltam, a neveket, meg nem lehet megforditani, mint ahogy az datumot sem hiaba probalkoztam.

Amúgy a magyar liga meg a magyar ligához képek kellenének valakinek, (a kettõt együtt kell használni) akkor egy kis reklám bár nem húztam bele nagyon csak kellett a tárhely 😊 : zagreus.uw.hu innen leszedhetitek. Full magyar liga meg NB2 két csoport meg a játékosképek ami asszem 23 mega. nem minden csapathoz sajnos a Ligából úgy 70 %-os talán még annyi sem (nem találtam sajna több képet 😞 )
De ha valaki megcsinálná a teljes Badget listát annak nagyon tudnék örülni !!!!!!!!!!!
32bitben mert csak úgy fogadja el a progi. 😞
Nekem más problémám van bár kapcsolódik a 3046-os hozzászóláshoz. Miért nem lehet felhozni ifibõl a nagycsapatba idény közben ? Ja és mégegy amikor új játékot kezdek véletlen generálásnál 3 csapatot ajánl fel (ez eddig rendben is van) de ebbõl 2 másodosztályú meg a Liverpool (De Olasz / Spanyolnál is ez van) csak ott persze mások a csapatok 😊)). Köszi
b-type
szasz, Frezer ezt kipróbáltad?..nem izé, csak érdekel.

FrezeR
itt a progi
EA Graph

FrezeR
találtam egy kis patch-ot a 3d módhoz ami sokat javit a játék realitásán feltettem ide:
3d Patch a leirásban benne van hogy mit hová kell másolni.
kell hozzá egy eagraph nevü progi is ha valakinek nincs meg akkor kiteszem azt is.
hali

FrezeR
köszi Jakuza

hello Joke !
Na, az ígéret szép szó … (de a landwirtschaftaufstellung mégszebb)
Utána néztem a csapat importálásnak
TCM fõmenü FIFA2004 fusion itt kiválasztod azt a csapatot/csapatokat, amelyet exportálni akarsz. Fontos, hogy a kiválasztásnál jelzi, hogy az adott csapattal a FIFA-ban csak Play now módban tudsz-e játszani, vagy pedig a tournament-be is beilleszthetõ. Le OK-zod, exportálod, visszadob a fõmenübe, kilépsz.
FIFA elindít, Game modes/Import football fusion
Felhozza az importált csapatokat, ráklikkelsz arra, amelyiket be akarod épteni a bajnokságba, válaszd a „load file”-t, ekkor kiírja hogy csak „play now”-t (eseti játék) tudsz-e játszani, vagy Tournamentet is (nyilván a TCM-es jelzés köszön itt vissza). Klikk OK, vissaz a fõmenübe (bal alsó nyíl) majd Game mode/tournament/new tournament, current squads
Válaszd ki a ligát, amelyikbe illeszteni/felülírni akarsz (klikkelj rá), majd OK, elõjön a select teams képernyõ,
Na itt aztán ügyeskedni kell, mert meg kell keresni azt a csapatot, amelyiket felül akarod írni, rá kell állni az egérrel (nem kell klikkelni, csak ráállsz), ekkor egy négyirányba mutató nyilat látsz a címernél. Most pedig úgy kell az egeret alulra vinned (a replace team-re), hogy ez a négyirányú nyíl a választott csapat címerén maradjon. Ez nem lesz könnyû, próbáld a legközelebb álló semleges terület felé elrántani a kurzort és , ha kell a képernyõ szélén körbemenni vele a replace team-hez.
itt alul klikkelj a „replace team”-re (de hangsúlyozom: a nyíl a lecserélendõ csapat címerén maradjon, mert ha nem akkor mást ír felül és az importált csapatodból kettõ lesz, értelemszerûen az eredeti FIFA-s + a beimportált), itt keresd ki a „football fusion”-t, klikk a jobb alsó (tovább) nyilra, itt kiválaszthatod (léptess a nyilakkal) a beimportált csapatok közül (ha egyáltalán több is van), amelyiket az adott ligába be akarod rakni, tovább, visszajön a „select teams”, itt válaszd ki a beimportált csapatot (a football fusion logoja lesz az eredeti címere helyett, klikkelj rá) és indítsd el a tournamentet és …… ennyi.
A kiválasztott (TCM-es) csapatot nem csak a saját ligájába tudod beilletszteni (felül írva az ott szereplõ eredetit), hanem bármely más FIFA-s ligába is, így pl. indulhatsz a Real Madriddal az F.A. prem.liege is. Csak ez utóbbi esetben légy figyelmes és figyeld, hogy hanyadik oldalon áll a select team képernyõ, mert arra az oldalra (abba a szintbe) rakja be a csapatot (egyet pedig kihagy az eredeti közül, azt amelyiken a nyilat „ott sikerült hagynod”😉.
Nekem mûködik, úgyhogy ha neked nem, akkor addig inzultálj kérdéseiddel, amíg nem OK !!!
De, ha most ezért kimoderálnak ....

Magic Boy
A 2 ugyanaz,ha jóltudom tavaj jött ki elõször ezzel a nével(Total Club Manager) a F.A. Premier League Manager!Tehát most máa a F.A. Premier League Manager új neve Total Club Manager!!!!!

Magic Boy
Az eladásoknál van egy elírás!
Bézból labdának fordította valaki a bézbólsapkát(elég hülyén néz ki a Bézbóllabda felírás a bézbólsapaka fölött! 😊 )és a Vezeték és keresztnév felírást is megkéne cserélni a generálásnál,mert a program az angól szokás szereint kezeli ésd elég hülyén néz ki, hogy a feleségem az én és az õ keresztneve szerint hívják!

[Jakuza]
Hat a txt szerint 3 selejtezo kor van a scriptben is.
Amugy Freezer a hibat javitottam, amit kuldtel.

Sziasztok!

Bár nem egy nagy dolog, de azért szerintem fontos. Nem tudja valaki megbuherálni a "EuropeanCup.txt"-t, hogy a Bajnokok Ligája a valós lebonyolítási rendszernek megfelelõ legyen? Mármint, hogy ne egy selejtezõ kör legyen, hanem három. A TCM2003-hoz volt ilyen, de az lefagyasztotta a játékot egy idõ után.
[Jakuza]
De jo lenne ha eltudnad olvasni a #3006-os hozzaszolast.

berczy
Hi!

Nincsen valakinek törés a Total Club Manager 2004 patchelt verziójához?

Elõre is köszi!

Berczy

GigaByte EX58 UD3R, Intel Core i7 D0 2,66@4,2 GHz, OCZ 3x2 GB platinum kit, MSI 760 GTX 2048 GB

[Jakuza]
4 db text van hatra.

"Texte Textmodus Spiel.txt"
"Texte Zeitung Kurzberichte.txt"
"Texte Zeitung Match Report.txt"
"Textm.txt"

A Texte Textmodus Spiel.txt-t Peetek forditjak, es allitasuk szerint 75% ami kesz van belole.
A Texte Zeitung Kurzberichte.txt es a Texte Zeitung Match Report.txt 2 napja lett elkezdve.

Magic Boy
Még mennyi txt van hátra és amik készülnek azok hány %-osak?

[Jakuza]
v0.99h felteve kiegeszitve a ShareMarket.txt fajlal (mondjuk azert nem artana egy tozsdeszakerto aki ellenorzi)
Csak a jovohetnel generalja le az esemenyeket magyarra, a mar megtortent esemenyek erdekes modon angolul maradtak.
Ugyanilyen erdekes esemeny, hogz bar a
a ShareMarketCompany.txt-bol a vallalatok neve mogul eltavolitottam a plc kiirast, mert a fene nem kivancsi a vallalat roviditesere, ennek ellenere megjelenik a vallalatok mogott a regi jateknal az ujnal viszont nem.

Joke
Tom, hogy van iylen, de nem látta a csapatokat, az volt a gond.

Joke
Az exportálás még megy, de azán nem tom a fifába inportálni.

Joke
Mondjuk ha nem fusionnal nyomnád, nem ennyi lenne az eredmény. Így tényleg semmi értelme nincsen, mert a fifa tudásod számít csak. A tcm könyvtárában van egyébként egy tcm*.ini, nem tom pontosan. Nah abban lehet állítani az idõt. De mondom, szeritnem így semmi értelme.

Azt viszont megérdezném, hogy leeht átimportálni azt a 10 csapatot a fifába, mert nem tudom a fifát rávenni, hogy bevegye az adatokat. Szal hogy kell csinálni?

Magic Boy
A Vecsés magátol is feljut akkor mi a poén abban,hogy felviszed õket?

Küldenél egy screenshotot mert amit elmondassz elég lehetetlennek tûnik!

[Jakuza]
Javitva az osszes hiba.

b-type
hmm..sztem nem hülyeség, hisz a bevételbõl nem vonódik a nyert mecs pénze, a kupa pénz az nekem most nem tiszta..nem kapsz pénzt(?!). másolásvédelem nem hiszem, mert eddig ez nem itt felemlítve, sztem beállítás.

b-type
kissé tömör..sorry,nem t'om képben vagy-e, a játékos szerzõdésekrõl beszéltem, csak azokat érdemes drágán tartani akik letesznek v.mit az asztalra+jó mentor+összben(kor-fitness-perspektiva)..blabla, a többi piac. hali

b-type
hi, nézd meg a fizukat, hátha sokat fizecc nyert meccsért.csö

A felirat melletti nyílra kattintva válassz ki egy terméket a bal oldali listának a kínálatából.

[Jakuza]
Sajnalatos modon en nem tudom azt megnezni, mert nekem nem aktiv az a menu, mert egy nincs arucikk virit ott nekem.

Azaz. A hét különleges ajánlata. A konkrét szövegre nem emlékeztem, bocsesz. És ott ha kiválasztasz egy olyan cikket aminek az eladási ára nagyobb 10-nél akkor tûnik el a szöveg.

ricsi1
hy
a Total Club manager honnan szerezhetõ be a DC++-on kívül?

[Jakuza]
Eskuszom nem tudom milyen akciozasrol beszelsz. 😊
Gondoltam, hogy valahol itt kene keresni, vegig is neztem, de semmi ilyet nem talaltam.
Van legfelul egy olyan, hogy A het kulonleges ajanlata (na ott nekem semmi nincs csak egy Nincs arucikk felirat.)
Es alatta pedig az van, hogy Osszes lehetseges aru listaja

robotnyk
gamecopyworldon is van, csak az indexben nincs felsorolva
http://spacetarget.com/games/pc_total_club_manager_2004.shtml