Fifa Manager 10
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.
Tehát, csatlakozom az elõttem szólóhoz. Igazi nocd exe file nincs /pill.
Van egy nagy problémám,nem tudom feltelepíteni a játékot!
Már kétszer leszedtem az elsõ cd-t,hiába...
Elõször az art_01.big file-ra írt ki hibát telepítés közben,ezek után egy srác tanácsára leszedtem mástól ezt a file-t kicseréltem,ki akartam írni egy újraírhatóra,de így sem sikerült,mert most meg egy script_big nevü file nem tetszik vmiért neki.
Hozzáteszem alapból a legújabb daemonnal próbálkoztam.
Valami tippet tudtok adni esetleg?
Köszi
jóvanna,😊
erre nem t'ok mit mondani, a formát sztem csak meccseken lehet hatásossan, de a kevésbé hatásos se jut eszembe..pénz-pénz..muszáj lesz.
”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type
Konkrétan a játékosok formáját szeretném fejleszteni!
A GYŐZTESEK MINDIG ÚJ CÉLOKAT KERESNEK, A VESZTESEK KIFOGÁSOKAT.
”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type
S ez csak 3d-re vonatkozik
Szóval ilyenkor mi a teendõ??
A hibas Baseballslabda javitva, a teljes "Texte Managervertrag.txt" kijavitva , igy mar a karriernel az Ideglenes jelentes megfeleloen latszodik.
Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.
Azért ne csak a mi nyûgjeinkel foglalkozz,hanem szakíts idõt a családodra is!
Jó így már rendben van akkor nekenm kell legközelebb fordítva beírnom! 😊
Es ne legyel mar ertelen a nevvel kapcsolatban, NEM LEHET ATIRNI, mert a program angol nevekkel dolgozik es ugy van megoldva, hogy a csaladi nevet jo angol szokas szerint a masodik nevnek jelolik es igy is olvassa be a program. Ez ellen nem lehet semmit tenni.
A neveknél én a fordítást gondoltam megcserélni!
De ha valaki megcsinálná a teljes Badget listát annak nagyon tudnék örülni !!!!!!!!!!!
32bitben mert csak úgy fogadja el a progi. 😞
EA Graph
3d Patch a leirásban benne van hogy mit hová kell másolni.
kell hozzá egy eagraph nevü progi is ha valakinek nincs meg akkor kiteszem azt is.
hali
Na, az ígéret szép szó … (de a landwirtschaftaufstellung mégszebb)
Utána néztem a csapat importálásnak
TCM fõmenü FIFA2004 fusion itt kiválasztod azt a csapatot/csapatokat, amelyet exportálni akarsz. Fontos, hogy a kiválasztásnál jelzi, hogy az adott csapattal a FIFA-ban csak Play now módban tudsz-e játszani, vagy pedig a tournament-be is beilleszthetõ. Le OK-zod, exportálod, visszadob a fõmenübe, kilépsz.
FIFA elindít, Game modes/Import football fusion
Felhozza az importált csapatokat, ráklikkelsz arra, amelyiket be akarod épteni a bajnokságba, válaszd a „load file”-t, ekkor kiírja hogy csak „play now”-t (eseti játék) tudsz-e játszani, vagy Tournamentet is (nyilván a TCM-es jelzés köszön itt vissza). Klikk OK, vissaz a fõmenübe (bal alsó nyíl) majd Game mode/tournament/new tournament, current squads
Válaszd ki a ligát, amelyikbe illeszteni/felülírni akarsz (klikkelj rá), majd OK, elõjön a select teams képernyõ,
Na itt aztán ügyeskedni kell, mert meg kell keresni azt a csapatot, amelyiket felül akarod írni, rá kell állni az egérrel (nem kell klikkelni, csak ráállsz), ekkor egy négyirányba mutató nyilat látsz a címernél. Most pedig úgy kell az egeret alulra vinned (a replace team-re), hogy ez a négyirányú nyíl a választott csapat címerén maradjon. Ez nem lesz könnyû, próbáld a legközelebb álló semleges terület felé elrántani a kurzort és , ha kell a képernyõ szélén körbemenni vele a replace team-hez.
itt alul klikkelj a „replace team”-re (de hangsúlyozom: a nyíl a lecserélendõ csapat címerén maradjon, mert ha nem akkor mást ír felül és az importált csapatodból kettõ lesz, értelemszerûen az eredeti FIFA-s + a beimportált), itt keresd ki a „football fusion”-t, klikk a jobb alsó (tovább) nyilra, itt kiválaszthatod (léptess a nyilakkal) a beimportált csapatok közül (ha egyáltalán több is van), amelyiket az adott ligába be akarod rakni, tovább, visszajön a „select teams”, itt válaszd ki a beimportált csapatot (a football fusion logoja lesz az eredeti címere helyett, klikkelj rá) és indítsd el a tournamentet és …… ennyi.
A kiválasztott (TCM-es) csapatot nem csak a saját ligájába tudod beilletszteni (felül írva az ott szereplõ eredetit), hanem bármely más FIFA-s ligába is, így pl. indulhatsz a Real Madriddal az F.A. prem.liege is. Csak ez utóbbi esetben légy figyelmes és figyeld, hogy hanyadik oldalon áll a select team képernyõ, mert arra az oldalra (abba a szintbe) rakja be a csapatot (egyet pedig kihagy az eredeti közül, azt amelyiken a nyilat „ott sikerült hagynod”😉.
Nekem mûködik, úgyhogy ha neked nem, akkor addig inzultálj kérdéseiddel, amíg nem OK !!!
De, ha most ezért kimoderálnak ....
Bézból labdának fordította valaki a bézbólsapkát(elég hülyén néz ki a Bézbóllabda felírás a bézbólsapaka fölött! 😊 )és a Vezeték és keresztnév felírást is megkéne cserélni a generálásnál,mert a program az angól szokás szereint kezeli ésd elég hülyén néz ki, hogy a feleségem az én és az õ keresztneve szerint hívják!
Amugy Freezer a hibat javitottam, amit kuldtel.
Bár nem egy nagy dolog, de azért szerintem fontos. Nem tudja valaki megbuherálni a "EuropeanCup.txt"-t, hogy a Bajnokok Ligája a valós lebonyolítási rendszernek megfelelõ legyen? Mármint, hogy ne egy selejtezõ kör legyen, hanem három. A TCM2003-hoz volt ilyen, de az lefagyasztotta a játékot egy idõ után.
Nincsen valakinek törés a Total Club Manager 2004 patchelt verziójához?
Elõre is köszi!
Berczy
GigaByte EX58 UD3R, Intel Core i7 D0 2,66@4,2 GHz, OCZ 3x2 GB platinum kit, MSI 760 GTX 2048 GB
"Texte Textmodus Spiel.txt"
"Texte Zeitung Kurzberichte.txt"
"Texte Zeitung Match Report.txt"
"Textm.txt"
A Texte Textmodus Spiel.txt-t Peetek forditjak, es allitasuk szerint 75% ami kesz van belole.
A Texte Zeitung Kurzberichte.txt es a Texte Zeitung Match Report.txt 2 napja lett elkezdve.
Csak a jovohetnel generalja le az esemenyeket magyarra, a mar megtortent esemenyek erdekes modon angolul maradtak.
Ugyanilyen erdekes esemeny, hogz bar a
a ShareMarketCompany.txt-bol a vallalatok neve mogul eltavolitottam a plc kiirast, mert a fene nem kivancsi a vallalat roviditesere, ennek ellenere megjelenik a vallalatok mogott a regi jateknal az ujnal viszont nem.
Azt viszont megérdezném, hogy leeht átimportálni azt a 10 csapatot a fifába, mert nem tudom a fifát rávenni, hogy bevegye az adatokat. Szal hogy kell csinálni?
Gondoltam, hogy valahol itt kene keresni, vegig is neztem, de semmi ilyet nem talaltam.
Van legfelul egy olyan, hogy A het kulonleges ajanlata (na ott nekem semmi nincs csak egy Nincs arucikk felirat.)
Es alatta pedig az van, hogy Osszes lehetseges aru listaja
http://spacetarget.com/games/pc_total_club_manager_2004.shtml