11569

Mielőtt kérdezel használd a keresőt a lap alján!

IGEN, MÁR MEGJELENT! | NEM, NEM TUDJUK HONNAN LEHET LETÖLTENI! | NEM, NINCS MAGYAROSÍTÁS!

ha warez témában írsz, törlődik a kommented
  • fitutufi
    nekem még torrentről kullog lefelé
    6.6% környékén járok ugy 1 órája kb megy má :D
    valaki egy FTP-vel lepjen meg !
    vagy free acc !
    vagy 0 day FTP ami műxik ! pls heeeelp
  • Ronaldo07
    Na egy demó is kijött a gameről!!
  • AMDFan
    bocs de mostanság ezer volt a dolgom :(
  • skristof
    privát!
  • gszp
    Nah, két könnyed győzelem! :)
    Nekem is a MU a kezdő csapat, főleg most, hogy Wayne hálsa az égnek ott van. Így virtuálisan legalább véget tudok vetni a Ferguson-érának... :)
    No meg komolyabban belemerülni a játékba akkor lesz érdemes, ha kicsapják az editort, mivel biztos megint lesz mit szenvedni vele, de hát az a jó az egészben!
  • AMDFan
    ftpről szedem...
    magyar hubon még nem láttam külföldin nem néztem...
    torrent meg egy lassú szar...
  • skristof
    honnan gyűrod? dc fennt van már vhol?
  • AMDFan
    Ja ez így korrekt.
    Én is a MU-val fogok kezdeni aztán 1-2 év után megyek a Conferencbe :)
    Meg persze miután kiadtak legalább 2 patchet
  • gszp
    Na viszlát mindenkinek, megyek visszaszerezni a Madrid régi fényét (egyelőre csak fifa)!!!
  • gszp
    Tudom, csak azt felejtettem ki, hogy ezáltal vált a fifa2004 valamelyest játszhatóvá. Túl idegbeteg vagyok ahhoz, hogy huzamosabb ideig úgy játsszak vele, ahogy kell.
    Egyébként minden évben értelemszerűen a kedvenc nagycsapataimmal indítok bemelegítésképpen, aztán szép fokozatosan keményítem be a játékot. Amikor pedig már megőszültem, akkor jöhet a fúzió!
  • AMDFan
    De a TCM pont, hogy nem erről szól...
  • robotnyk
    kellett volna :)
  • AMDFan
    Na reggelre meghozza nekem is a kábelpostás a TCM-et.
    Pedig most hétvégén tanulnom kell!!!
  • robotnyk
    még ki sem hült a kiírás az nforceon, de már magyarítás kéne? :)
  • fitutufi
    de szerintem egyértelmű volt h a 2005-öt kérdezem , nah mind1
    akkor a 2005-höz még nincs
    és mikor lesz ??? kb
  • robotnyk
    ;)
  • gszp
    Szintúgy igaz, kivéve akkor, amikor minden meccs után mentenem-visszatöltenem kellett, mert fagyott, pedig nem is Oroszországban játszottam.
  • gszp
    Én sokat játszottam a fúziót, ha éppen nem volt kedvem jobban belemerülni a manager részbe, mivel az Adriano-Tevez csatársorom sérülésből felépülve 1-es kondival is vígan végigszambázta a meccseket, meg úgy egyáltalán nem lehetett semmit érzékelni a csapat jelenlegi morál-kondi-fáradtság mutatóiból, csak a játékmenet volt egy kicsit más, mint az alap fifában. Azért idén is kipróbálom, de persze csak jövőre, addig mehet az önsanyargatás! :)
  • Petya777
    Jah, viszont tulajdonképpen a TCM egy kibővített FIFA sokkal de sokkal több variációs (taktikai) lehetőséggel és más részeket is figyelembe véve. Az EA a major sportoknál ezt egy egészbe adja ki, pl NFL franchise mód...
  • skristof
    egyetértek
    mintahogy a sok save+visszatöltögetés is baromság
  • AMDFan
    Már maga az ötlet is szar szerintem de ízlések és pofonok :)
    Fusionnél nem a manager hanem a fifa tudás számít.
  • Petya777
    Jah és milyen a Football fusion?
  • Petya777
    Ronaldinhoról be tudtok rakni egy képet?
  • gszp
    Valamit idén is el kellett rontaniuk, ha már a FIFA nem peccsel együtt jelent meg...
  • robotnyk
    nem sokáig, sztem 1 héten belül lesz editor (2 héten belül meg minimum 20 megás peccs :DD)
  • gszp
    off
    Ok, akkor remélem rendeztük a dolgot, nem mintha bármelyikünk nem tudna miatta aludni, de azért mégis!

on
    Akkor ezek szerint ti is többet "játszottatok" az editorral, mint magával a játékkal? Idén akkor egyelőre ettől is meg leszünk fosztva! :)
  • robotnyk
    off
    kamuidénnyel kapcsolatban részben igazad van, nekem sem a kedvencem
    rb tényleg nem penge, de azt el kell ismerni, hogy az ebn a spanyol csapat egyik legjobbja volt, csak ott éppen balbekket játszott.
  • gszp
    Nem hiszem, hogy fikáztam volna, csak tényeket közöltem. Ha nektek ettől jobb, hogy mindig beleköttök valamibe, nekem mindegy, de előre jelezném, hogy bárhogy is próbálkozol, nem fogsz tudni vitára késztetni.
    De hülye vagyok, most nézem a logódat!!! Akkor elárulom, hogy a második kedvenc csapatom a Real Madrid, a Beckham pedig a tavalyi kamuidényéig (plusz eb) a kedvencem volt. És el kell ismerned, hogy a Bravo nem egy penge! :)

Ha csak ezért írtad, amit írtál, akkor itt a válasz, bármely más esetben elnézést mindenkitől, ha kicsit túlpörögtem!

U.I.: Ritkán fórumozok, ezért van, de majd belejövök! :)
  • robotnyk
    az adatbázis, és a pozíciók a TCM leggyengébb pontja (pl 2003ban Nuno Gomes még jobb hátvéd volt, meg ilyen apróságok)
  • robotnyk
    jól van már, fogd vissza magad egy kicsit, ez nem fikatopik
  • robotnyk
    kell egy bittorrent kliens
    http://bittornado.com/
  • FrezeR
    ami még tetszik, hogy jóval gyorsabb lett a töltés az összes ligát kijelölve is. meg állitólag a mentés is gyorsabb de azt még nem néztem.
  • skristof
    jah, csak ahhoz van

de ilyen hülyét mint ez a fifi
  • skristof
  • gszp
    De szar! Nem szeretem az Henryt (nem azért, mert francia), de az gáz, hogy az ember fogás, meg a szerelés le van csoffasztva, csak mert csatár. Szerintem pedig jobban szerel és védekezik, mint a seggham, meg a raul bravo együttvéve... :)
  • gszp
    Köszi!
    Na jól van, most nem turbózták fel feleslegesen, bár a dribbling, a fejelés, meg a tizenegyes rúgás még mindig igen magas... :)
  • FrezeR
    na mégegyszer:)

• Gabe18
    Szerintem max a 2004-hez...
  • Ronaldo07
    Mihez van magyarosítás???
  • fitutufi
    sirály