11569
Mielőtt kérdezel használd a keresőt a lap alján!
IGEN, MÁR MEGJELENT! | NEM, NEM TUDJUK HONNAN LEHET LETÖLTENI! | NEM, NINCS MAGYAROSÍTÁS!
ha warez témában írsz, törlődik a kommented
-
#4873 nekem még torrentről kullog lefelé
6.6% környékén járok ugy 1 órája kb megy má :D
valaki egy FTP-vel lepjen meg !
vagy free acc !
vagy 0 day FTP ami műxik ! pls heeeelp -
#4872 Na egy demó is kijött a gameről!! -
AMDFan #4871 bocs de mostanság ezer volt a dolgom :( -
skristof #4870 privát!
-
gszp #4869 Nah, két könnyed győzelem! :)
Nekem is a MU a kezdő csapat, főleg most, hogy Wayne hálsa az égnek ott van. Így virtuálisan legalább véget tudok vetni a Ferguson-érának... :)
No meg komolyabban belemerülni a játékba akkor lesz érdemes, ha kicsapják az editort, mivel biztos megint lesz mit szenvedni vele, de hát az a jó az egészben! -
AMDFan #4868 ftpről szedem...
magyar hubon még nem láttam külföldin nem néztem...
torrent meg egy lassú szar...
-
skristof #4867 honnan gyűrod? dc fennt van már vhol? -
AMDFan #4866 Ja ez így korrekt.
Én is a MU-val fogok kezdeni aztán 1-2 év után megyek a Conferencbe :)
Meg persze miután kiadtak legalább 2 patchet -
gszp #4865 Na viszlát mindenkinek, megyek visszaszerezni a Madrid régi fényét (egyelőre csak fifa)!!! -
gszp #4864 Tudom, csak azt felejtettem ki, hogy ezáltal vált a fifa2004 valamelyest játszhatóvá. Túl idegbeteg vagyok ahhoz, hogy huzamosabb ideig úgy játsszak vele, ahogy kell.
Egyébként minden évben értelemszerűen a kedvenc nagycsapataimmal indítok bemelegítésképpen, aztán szép fokozatosan keményítem be a játékot. Amikor pedig már megőszültem, akkor jöhet a fúzió! -
AMDFan #4863 De a TCM pont, hogy nem erről szól... -
#4862 kellett volna :) -
AMDFan #4861 Na reggelre meghozza nekem is a kábelpostás a TCM-et.
Pedig most hétvégén tanulnom kell!!! -
#4860 még ki sem hült a kiírás az nforceon, de már magyarítás kéne? :) -
#4859 de szerintem egyértelmű volt h a 2005-öt kérdezem , nah mind1
akkor a 2005-höz még nincs
és mikor lesz ??? kb -
#4858 ;) -
gszp #4857 Szintúgy igaz, kivéve akkor, amikor minden meccs után mentenem-visszatöltenem kellett, mert fagyott, pedig nem is Oroszországban játszottam. -
gszp #4856 Én sokat játszottam a fúziót, ha éppen nem volt kedvem jobban belemerülni a manager részbe, mivel az Adriano-Tevez csatársorom sérülésből felépülve 1-es kondival is vígan végigszambázta a meccseket, meg úgy egyáltalán nem lehetett semmit érzékelni a csapat jelenlegi morál-kondi-fáradtság mutatóiból, csak a játékmenet volt egy kicsit más, mint az alap fifában. Azért idén is kipróbálom, de persze csak jövőre, addig mehet az önsanyargatás! :) -
Petya777 #4855 Jah, viszont tulajdonképpen a TCM egy kibővített FIFA sokkal de sokkal több variációs (taktikai) lehetőséggel és más részeket is figyelembe véve. Az EA a major sportoknál ezt egy egészbe adja ki, pl NFL franchise mód... -
skristof #4854 egyetértek
mintahogy a sok save+visszatöltögetés is baromság -
AMDFan #4853 Már maga az ötlet is szar szerintem de ízlések és pofonok :)
Fusionnél nem a manager hanem a fifa tudás számít. -
Petya777 #4852 Jah és milyen a Football fusion? -
Petya777 #4851 Ronaldinhoról be tudtok rakni egy képet? -
gszp #4850 Valamit idén is el kellett rontaniuk, ha már a FIFA nem peccsel együtt jelent meg... -
#4849 nem sokáig, sztem 1 héten belül lesz editor (2 héten belül meg minimum 20 megás peccs :DD) -
gszp #4848 off
Ok, akkor remélem rendeztük a dolgot, nem mintha bármelyikünk nem tudna miatta aludni, de azért mégis!
on
Akkor ezek szerint ti is többet "játszottatok" az editorral, mint magával a játékkal? Idén akkor egyelőre ettől is meg leszünk fosztva! :) -
#4847 off
kamuidénnyel kapcsolatban részben igazad van, nekem sem a kedvencem
rb tényleg nem penge, de azt el kell ismerni, hogy az ebn a spanyol csapat egyik legjobbja volt, csak ott éppen balbekket játszott. -
gszp #4846 Nem hiszem, hogy fikáztam volna, csak tényeket közöltem. Ha nektek ettől jobb, hogy mindig beleköttök valamibe, nekem mindegy, de előre jelezném, hogy bárhogy is próbálkozol, nem fogsz tudni vitára késztetni.
De hülye vagyok, most nézem a logódat!!! Akkor elárulom, hogy a második kedvenc csapatom a Real Madrid, a Beckham pedig a tavalyi kamuidényéig (plusz eb) a kedvencem volt. És el kell ismerned, hogy a Bravo nem egy penge! :)
Ha csak ezért írtad, amit írtál, akkor itt a válasz, bármely más esetben elnézést mindenkitől, ha kicsit túlpörögtem!
U.I.: Ritkán fórumozok, ezért van, de majd belejövök! :) -
#4845 az adatbázis, és a pozíciók a TCM leggyengébb pontja (pl 2003ban Nuno Gomes még jobb hátvéd volt, meg ilyen apróságok) -
#4844 jól van már, fogd vissza magad egy kicsit, ez nem fikatopik -
#4843 kell egy bittorrent kliens
http://bittornado.com/ -
#4842 ami még tetszik, hogy jóval gyorsabb lett a töltés az összes ligát kijelölve is. meg állitólag a mentés is gyorsabb de azt még nem néztem. -
skristof #4841 jah, csak ahhoz van
de ilyen hülyét mint ez a fifi -
skristof #4840 -
gszp #4839 De szar! Nem szeretem az Henryt (nem azért, mert francia), de az gáz, hogy az ember fogás, meg a szerelés le van csoffasztva, csak mert csatár. Szerintem pedig jobban szerel és védekezik, mint a seggham, meg a raul bravo együttvéve... :) -
gszp #4838 Köszi!
Na jól van, most nem turbózták fel feleslegesen, bár a dribbling, a fejelés, meg a tizenegyes rúgás még mindig igen magas... :) -
#4837 na mégegyszer:)
-
Gabe18 #4836 Szerintem max a 2004-hez... -
#4835 Mihez van magyarosítás??? -
#4834 sirály