Fifa Manager 10

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

[Jakuza]
Figyelj mar oda mit irok. "GONDOLOM"
Nekem ez a velemenyem.
Ettol meg masnak lehet mnas a velemenye, sot mashogy is tortenhet a dolog.
De hagy dontsem el azt en magam, hogy nekem mi a velemenyem, meg akkor is ha esetleg az nem lenne igaz.
Mint ahogy en sem veszem toled el azt a jogot, hogy ha ugy gondolod, hogy ha megbantva erzed emiatt magad, akkor ne adhass ennek hangot.

"egy nyilvános forumon teszed közhiré saját gondolataidat"

Meg szerencse, hogy szolasszabadsag van.
Es gondolom ezek utan is kifogom nyilvanitani, a velemenyemet es nem fogok lakatot tenni a szamra, mert ez neked, vagy masoknak nem tetszik.
A masik fele, ha nem igergettel, akkor miert is kerted el a forditani valo anyagot ? Talan kedvtelesbol ?
Vagy nalad az nem igeret, ha azt mondod, hogy kuldjem el majd te leforditod ?
Na mindegy lehet , hogy mashogy gondolkozunk.

Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.

off: te meg biztos egy huszonegynéhány éves kis polihisztor lehecc...
sorry...
on:

Igazából nem akarok senkinek sem igazat adni de nekem ez nagyon nem tetszik 😊 . Nem lehetne máshol megbeszélni mert semmi közünk hozzá 😊 mondjuk egy sör mellett. Amúgy szerintem épp idelye egy bocsánatkéréshez Jakuza !

De amiért igazából írok nem tudtok egy olyan progit amivel mezeket meg stb-t lehet importálni ?
[Jakuza]
Latsz itt valami olyasmit, hogy hazug ?
Amugy , nehogy mar ezekutan, te haborodjal fel.
Vazolom akkor neked a helyzetet, ha valaki tudja, hogy idezem;

" pedig általában minden nagyobb cég életében a leltárral kezdödik. Beosztásomból adodoan én felelek mind a 4 keleteuropai nagy raktár árukészletért"

akkor nem iger meg semmit, mert tudja, hogy nem lesz ideje, mert ket nap mulva leltaroyni fog, es nem a masik embert hitegeti. De nalatok ugytunik mas a szokas. Eppen ezert a kutyat, nem erdekli, hogy te hany raktarert felelsz, mert az embert az adott szava es cselekedetei alapjan merettetik meg, nem pedig az alapjan, hogy mi a munkaja.

A masik fele te lattad, hogy itt valaki is neven nevezett teged, hogy "hazudott a Pgeorge ?"
Ne viccelodj mar.

Jo ember a masik fele, hogy nehogymar szamon kerd rajtam, hogy en mit irok es mit nem. Talan azon kellene neked elgondolkozni, hogy mennyit is er a szavad.

Ebbol csak egy tanulsagot lehet leszurni.
Felelotlen dolog igergetni, ha az ember elfoglalt.
Vesd az eszedbe, es lekozelebb kalkulalj.

Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.

b-type
nah..azé nem kell elsülyedni, gondolom már tisztáztátok..
én sz.szerint ugy gondolom ez a társaság benéz 1 'bocs'-t Jakuzától(ez szvsz), mivel végre be akarja fejezni azt a magyarítást amit õ tartott össze. George29-ról pedig megtudtuk hogy '4 keleteuropai nagy raktár árukészletér' felel, ami szintén nem kis dolog. 😊
innen nézve sztem George29-nak igaza van, Jakuzának meg talán csak George29- al szemben nincs.
remélem nem haragudtok, hogy belepofáztam, de akkora volt a csend... szasztok.

”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

Magic Boy
PL:most 3 csapat ölte magát egy 1-es szkilü középhátvédemért a gyõztes 5520 eurot adott érte!!!

A GYŐZTESEK MINDIG ÚJ CÉLOKAT KERESNEK, A VESZTESEK KIFOGÁSOKAT.

Magic Boy
Nekem az 1-es 2-es szkilju embereket is elviszik!
Ne kérdezd,hogy hogy csinálom, mert fogalmam sincs,de örülök neki!

[Jakuza]
Elkezdtem forditani a legnagyobb allomanyt a maradekok kozul. (Textm.txt)
Szal a maradek 3 ratok var fiuk, mert ez nem lesz akarmi munka mindossze 18238 bejegyzes.
Szal Peeet,Freezer es Sapi osztozzatok meg a maradekokon.
Mivel ahogy jo magyar szokas szerint lenni szokott A Texte Zeitung Kurzberichte.txt es a Texte Zeitung Match Report.txt forditasat 2 nap alatt lemondtak azok, akik forditani kezdtek, mindenfele okokra hivatkozva, aminek gondolom a fele sem igaz.

Magic Boy
Jól mondod EDDIG,a 2003-asban!!!!!

Joke
Bazzeg de úgy elég lassú, meghát eddig a show final... volt szerintem a legélethûbb. Legalábbis a 2003-ban. legalábbis eddig...

Ja, de én már az ÚJ ini-vel nyomom. amit olaj írt pár napja.

igen. errõl írtam én is kb. 1 hónapja.
nos, tegnap este 0:1-rõl fordítottam 3:1-re (nem ez a lényeg) a Conference ligában. tehát 4 gól! mármint nálam a max. 15-6 volt a kapura lövés. jó, mondjuk az egyik kiesõ jelölt volt. viszont, tényleg sok a 0:0 + az 1:0. mármint nézve a meccset.

Magic Boy
Használd a text(szöveges)módot ott 4 a max gól amit kapsz vagy rugsz(rugni már rugtam kapni még nemkaptam)!

Joke
Én azt tom. De inkább ez areálisabb, nem? Mármint azért elõtte leverem a chelseat 1-0 ra idegenben, aztán egy ekkora pofon. És iylet már többször csinált a játék. 13-1, 11-0, szal kcsiit elképesztõ sé fura.

FrezeR
erre csak azt lehet mondani, hogy ha végignézed a meccsek akkor jóval kevesebb gól esik mint ha nem, és lehet akár 40 pont is a két csapat között..az én csapatom is ha szimulálom a meccset van hogy 6-1-re nyer vagy veszit, de amikor nézem, akkor a max gól eddig 3 volt itt vagy ott.

Joke
Bazzeg, 9-1 re kaptam ki az mtk-tól abl-ben a west ham-el, közben van vagy 30 pontnyi különbség a két csapat között.. ha viszont végignézem a meccset, n nyerek 2-0 -ra. A taktika a mit használok max szintû. Nah erre varjatok gombot.

Joke
Királyul ott vannak a filek, van valami tcmfusiondata file is. szal nagyon nem értem, miért nem látja a fifa.

FrezeR
Na egy nagyot röhögtem ma..a következõ a szitu: támadunk az egyik csatárom lõtt lejött kapufáról, ekkor a másik csatárom már fél!!! méterre állt a kaputól kapásból visszatette a kapus a környéken nem volt és mellélõtte!!😊))) fél méterrõl üres kapuba...azt hittem lefordulok a székrõl😊 ez durva pedig 8.0-ás a gyerek...

A Magyar bajnokságban szereplõ játékosok képei 23Mega úgyhogy csak akkor ha jó a net 😞 sorry kisebbre nem megy 😞
A bajnokság csak 1 mega
Azért nem írtam le mert nem tartottam fontosnak mivel már 25-en leírták 😊
Felülirod a /tcm2004/database/country23-as fájt az enyémmel (de másét is így kell 😊 ) utánna a /tcm2004\picture könyvtárba bemásolod a képeket úgy ahogy a csomagolt fájlban van elindítod az editort nyomsz egy save-t majd egy write-t.! Ennyi és már megy is (1 bl 2 Uefa és It Kupa résztvevõvel) Ja és még egyvalamit meg kell tenni ha akarsz badget-okat is le kell tölteni a badget csomagokat amiket belinkeltem és fel kell õket rakni. ENNYI !!!! (és utánna nyomni egy Write-t 😊

CSá
[Jakuza]
HAt meg kozel nem teljes a forditas.
Most eppen azon ugykodok egy nemet FM 2004 oldalon, a forumba, hogy hatha valaki rendelkezik a quiz editorral, mert eleg erdekes lenne, hogy a jatek magyar, a kviz kerdesek meg ekes angol nyelven jelenne meg.
De sajnos meg semmi valasz.
Remelem nem kell az EAhoz fordulnom ez ugyben.

Zagreus: ha valahova leírnád, akkor a te csomagodat használnám, de mivel gõzöm sincs, hogy mit hova kell másolni, ezért a most már nálam is mûködõ http://tcmhungary.tk (pilfer! figyelsz?😛)-ról szedem le.
Amúgy GRAT Jakuzának a fordításért!
Magic Boy
Mit tudtok az új TCM 2004-es fórumrol(Miért jött létre,ki hozta létre,stb............)?

Befejezett magyar liga meg játékosképek meg címercsomagok (csak a letöltés miatt 😊)

zagreus.uw.hu

Akinek nem tetszik ne használja 😊
a http://tcmhungary.tk neked bejön? Nekem nem😞
Joke
az viszont bejön

Nem jön be az a fránya oldal😞
De azért köszi😊
Joke
nem, sajna nem jön be.

Joke
fenn hát.

Magic Boy
Én is ezt használom!

A tcm2k4-gyel kapcsolatban szeretném megtudni, hogy a Country23.sav-ot hova kell bemásolni? Mert a régi helyére raktam, de így nem tudok magyar csapatot választani. A Zagreus félérõl van szó.
Elõre is köszi😊
[Jakuza]
Ketlem mert leellenoriztem es nekem se latszik.
Tipikus programhiba, ugyanis a nemet nyelvnel meg nincsen a tizedes jelnel, 10 folott eltolodas.

Akkor nem akciózok csak a kis értékû cuccoknál. Így jártak a szurkolóim😊

Magic Boy
Akkor a hiba a te készülékedben van,mert ez nekem is és másoknak is rendesen mûködik ill. látszik!

OK. Köszi! Az igazság, hogy a külföldi verzióknál ilyet anno nem nézegettem. Csak a magyarnál, ezért nem tudtam máskor mit csinál. Akkor csesszék meg az anyucikájukat😊

[Jakuza]
Masnak se jon le a http://www.fm2004.de oldalrol a quiz editor ?
Sik ideg vagyok, mert termeszetesen mashol nem talaltam linket, csak ezen az oldalon, es persze nem tudom innen letolteni, hogy letudjam forditani a quiz kerdeseket.
Q*va anyjat.

Ja, és van vagy 4 féle nocd crack...szóval nem biztos, hogy elb...😊

na, felraktam azt a patch-et amit tegnap olaj említett. sõt az easport-os utilt is. az ini-ket átírta, és az egyik 67MB-os filet is az aicpu.big-gel. megy minden (ezért jó, hogy megvan a mindkét CD bin,cue...mert felülírta (másolni meg hülye vagyok😊)- de, a saját csapatomban lévõ góllövõ játékosom eltûnik a lassításnál. Idáig, csak ez az egy bug ami látható.

[Jakuza]
Na megneztem.
Bevolt a marketing manager jelolve nalam azert nem lehetett aktivalni a menut.
Amugy Safavan az angol nyelvnel is siman hibas , viszont a nemetnel jo. Szal nem a forditas hibaja, hanem eleve a jatekban van a hiba, mert az original database.big filevel is hibasan jelenitti meg a tizedesjel utani szamokat.

[Jakuza]
Mivel azt sem tudom mirol beszelsz, nem tudom javitani a hibat.
Nalam nincs reklam, igy nem tudom mi lernne a megoldas.
Es hiaba csinalok barmit, a feneert nem jon elo.
A het kulonleges ajanlata nalam nem aktiv, nincs arucikk.
Azt magyarazd el hogy lehet aktivva tenni, hogy kitudjam a hibat javitani.
Valoszinuleg a szoveget roviditeni kell, de nem tudom melyiket ezert kene az , hogy elmagyarazd, hogy a f*szba lehet ajktivva tenni a het kulonleges ajanlata menut.

Ott nincsenek 100 ezres összegek. Csak tizedesek. Arra gondolok, hogy ahol ki tudsz választani egy terméket amit olcsóbban szeretnél eladni, ott beállíthatod, hogy mennyi legyen az akciós ára. Ott a 10 fölötti értéknél eltûnik a szám és csak a pénznem jele látható.

Sikerült kitalálni a reklámtárgyaknál lévõ számeltünõs problémára valamit? Most ha minden igaz a legfrissebb verziód van fenn és azon is megvan még a hiba. Egyáltalán lehet vele kezdeni valamit?
THX!

Magic Boy
Gyakorolj ötközést és betonvédelmet!Nameg fogj embert(nembaj ha a védõidnek nincs emberfogása majd lessz!)!

Joke
Kibaszom a fenébe ezt a játékot! Nem igaz. A védelmem kész katasztórfa. Pedig jó játékosokból áll, de a kis szar csapatoktól is kikapok 6-4 -re otthon. Már mindent kipróbáltam, de már több éve így van, nem igaz.

Joke
Hát most megint megnéztem. Megcsinálja az exportálást, a tcm-es könyvtárban ott is vana két file, tcmfusiondata meg a tcmteam0 de a fifa valamiért nem látja az import fusion team-nél. Nem értem miért nem.

FrezeR
akkor az is lehet hogy azért mert már lassan egy éves win-em😉 a tesóm gépén jól megy nem fagy ki.

nekem nem!
semmi baja nincs nálasm
amugy most Lkezdtem uj karrier orosz másodosztályu Tomsk csapatával
majd irok 😊))

football without ultras is nothing

Neharagudj elfelejtettem elmondani 😞

TCM2004 fõkönyvtár picture könyvtárába ha nincs ilyen könyvtár akkor csinálj és ennyi 😊

De mondom mégegyszer hogy csak az álltalam készített ligához jó vagy más álltal készítettet átírod.
Szal jó TCM-ezést 😊

CSAK A KISPEST !!!!
[Jakuza]
Nalam nem fagy le.
Egy pillanatra megjelenik a sima winfosos egerkurzor es szepen kilep a programbol.
Szvsz valami VGA driver hiba lehet nalad.

FrezeR
12342151245: nem hiszem hogy ezen vitatkozni kellene nekünk, mindenki letölti mind2-t és megnézi kipróbálja neki melyik fekszik joban téma lezárva. Én is már legalább 5 félét kipróbáltam.
Egyébként nektek is lefagy kilépésnél a játék? Ugy értem mikor kilépek, elõjön a záró kép a készitõk..stb akkor nyomok egy egeret, vagy esc-t akkor megfagy csontra..elég idegesitõ!