Fifa Manager 10
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nekem ez a velemenyem.
Ettol meg masnak lehet mnas a velemenye, sot mashogy is tortenhet a dolog.
De hagy dontsem el azt en magam, hogy nekem mi a velemenyem, meg akkor is ha esetleg az nem lenne igaz.
Mint ahogy en sem veszem toled el azt a jogot, hogy ha ugy gondolod, hogy ha megbantva erzed emiatt magad, akkor ne adhass ennek hangot.
"egy nyilvános forumon teszed közhiré saját gondolataidat"
Meg szerencse, hogy szolasszabadsag van.
Es gondolom ezek utan is kifogom nyilvanitani, a velemenyemet es nem fogok lakatot tenni a szamra, mert ez neked, vagy masoknak nem tetszik.
A masik fele, ha nem igergettel, akkor miert is kerted el a forditani valo anyagot ? Talan kedvtelesbol ?
Vagy nalad az nem igeret, ha azt mondod, hogy kuldjem el majd te leforditod ?
Na mindegy lehet , hogy mashogy gondolkozunk.
Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.
sorry...
on:
De amiért igazából írok nem tudtok egy olyan progit amivel mezeket meg stb-t lehet importálni ?
Amugy , nehogy mar ezekutan, te haborodjal fel.
Vazolom akkor neked a helyzetet, ha valaki tudja, hogy idezem;
" pedig általában minden nagyobb cég életében a leltárral kezdödik. Beosztásomból adodoan én felelek mind a 4 keleteuropai nagy raktár árukészletért"
akkor nem iger meg semmit, mert tudja, hogy nem lesz ideje, mert ket nap mulva leltaroyni fog, es nem a masik embert hitegeti. De nalatok ugytunik mas a szokas. Eppen ezert a kutyat, nem erdekli, hogy te hany raktarert felelsz, mert az embert az adott szava es cselekedetei alapjan merettetik meg, nem pedig az alapjan, hogy mi a munkaja.
A masik fele te lattad, hogy itt valaki is neven nevezett teged, hogy "hazudott a Pgeorge ?"
Ne viccelodj mar.
Jo ember a masik fele, hogy nehogymar szamon kerd rajtam, hogy en mit irok es mit nem. Talan azon kellene neked elgondolkozni, hogy mennyit is er a szavad.
Ebbol csak egy tanulsagot lehet leszurni.
Felelotlen dolog igergetni, ha az ember elfoglalt.
Vesd az eszedbe, es lekozelebb kalkulalj.
Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.
én sz.szerint ugy gondolom ez a társaság benéz 1 'bocs'-t Jakuzától(ez szvsz), mivel végre be akarja fejezni azt a magyarítást amit õ tartott össze. George29-ról pedig megtudtuk hogy '4 keleteuropai nagy raktár árukészletér' felel, ami szintén nem kis dolog. 😊
innen nézve sztem George29-nak igaza van, Jakuzának meg talán csak George29- al szemben nincs.
remélem nem haragudtok, hogy belepofáztam, de akkora volt a csend... szasztok.
”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type
A GYŐZTESEK MINDIG ÚJ CÉLOKAT KERESNEK, A VESZTESEK KIFOGÁSOKAT.
Ne kérdezd,hogy hogy csinálom, mert fogalmam sincs,de örülök neki!
Szal a maradek 3 ratok var fiuk, mert ez nem lesz akarmi munka mindossze 18238 bejegyzes.
Szal Peeet,Freezer es Sapi osztozzatok meg a maradekokon.
Mivel ahogy jo magyar szokas szerint lenni szokott A Texte Zeitung Kurzberichte.txt es a Texte Zeitung Match Report.txt forditasat 2 nap alatt lemondtak azok, akik forditani kezdtek, mindenfele okokra hivatkozva, aminek gondolom a fele sem igaz.
nos, tegnap este 0:1-rõl fordítottam 3:1-re (nem ez a lényeg) a Conference ligában. tehát 4 gól! mármint nálam a max. 15-6 volt a kapura lövés. jó, mondjuk az egyik kiesõ jelölt volt. viszont, tényleg sok a 0:0 + az 1:0. mármint nézve a meccset.
A bajnokság csak 1 mega
Felülirod a /tcm2004/database/country23-as fájt az enyémmel (de másét is így kell 😊 ) utánna a /tcm2004\picture könyvtárba bemásolod a képeket úgy ahogy a csomagolt fájlban van elindítod az editort nyomsz egy save-t majd egy write-t.! Ennyi és már megy is (1 bl 2 Uefa és It Kupa résztvevõvel) Ja és még egyvalamit meg kell tenni ha akarsz badget-okat is le kell tölteni a badget csomagokat amiket belinkeltem és fel kell õket rakni. ENNYI !!!! (és utánna nyomni egy Write-t 😊
CSá
Most eppen azon ugykodok egy nemet FM 2004 oldalon, a forumba, hogy hatha valaki rendelkezik a quiz editorral, mert eleg erdekes lenne, hogy a jatek magyar, a kviz kerdesek meg ekes angol nyelven jelenne meg.
De sajnos meg semmi valasz.
Remelem nem kell az EAhoz fordulnom ez ugyben.
Amúgy GRAT Jakuzának a fordításért!
zagreus.uw.hu
Akinek nem tetszik ne használja 😊
De azért köszi😊
Elõre is köszi😊
Tipikus programhiba, ugyanis a nemet nyelvnel meg nincsen a tizedes jelnel, 10 folott eltolodas.
Sik ideg vagyok, mert termeszetesen mashol nem talaltam linket, csak ezen az oldalon, es persze nem tudom innen letolteni, hogy letudjam forditani a quiz kerdeseket.
Q*va anyjat.
Bevolt a marketing manager jelolve nalam azert nem lehetett aktivalni a menut.
Amugy Safavan az angol nyelvnel is siman hibas , viszont a nemetnel jo. Szal nem a forditas hibaja, hanem eleve a jatekban van a hiba, mert az original database.big filevel is hibasan jelenitti meg a tizedesjel utani szamokat.
Nalam nincs reklam, igy nem tudom mi lernne a megoldas.
Es hiaba csinalok barmit, a feneert nem jon elo.
A het kulonleges ajanlata nalam nem aktiv, nincs arucikk.
Azt magyarazd el hogy lehet aktivva tenni, hogy kitudjam a hibat javitani.
Valoszinuleg a szoveget roviditeni kell, de nem tudom melyiket ezert kene az , hogy elmagyarazd, hogy a f*szba lehet ajktivva tenni a het kulonleges ajanlata menut.
THX!
semmi baja nincs nálasm
amugy most Lkezdtem uj karrier orosz másodosztályu Tomsk csapatával
majd irok 😊))
football without ultras is nothing
TCM2004 fõkönyvtár picture könyvtárába ha nincs ilyen könyvtár akkor csinálj és ennyi 😊
De mondom mégegyszer hogy csak az álltalam készített ligához jó vagy más álltal készítettet átírod.
Szal jó TCM-ezést 😊
CSAK A KISPEST !!!!
Egy pillanatra megjelenik a sima winfosos egerkurzor es szepen kilep a programbol.
Szvsz valami VGA driver hiba lehet nalad.
Egyébként nektek is lefagy kilépésnél a játék? Ugy értem mikor kilépek, elõjön a záró kép a készitõk..stb akkor nyomok egy egeret, vagy esc-t akkor megfagy csontra..elég idegesitõ!