11569
Mielőtt kérdezel használd a keresőt a lap alján!
IGEN, MÁR MEGJELENT! | NEM, NEM TUDJUK HONNAN LEHET LETÖLTENI! | NEM, NINCS MAGYAROSÍTÁS!
ha warez témában írsz, törlődik a kommented
-
#4913 Eredeti van meg??? -
#4912 Ez idegesítő! Valamit kitalálhatnának erre is -
AMDFan #4911 Fixed crash when building a large stadium and entering a 3D mode.
Nekem akkor is kilép ha csak a sajátomat akarom megnézni... :(
És persze nem mentettem. -
#4910 Nekem mindig lefagy a játék, amikor megváltoztatom a csapat felállását. Nem meccs közbe, hanem meccs előtt. Nem is taktikai váltásról van szó, hanem 2 játékost ki akarok csak cserélni, és lefagy! grrrr Mit lehet tenni? Lenne valakinek valami ötlete? A peccset feltettem, lehet hogy ez zavar be? -
AMDFan #4909 Te hogy állsz?
2010ben vagy már remélem :) -
#4908 jah gyorsan jött a patch de legalább foglalkoznak vele:) biztos lesz még pár. amugy jó ötlet az is, hogy meg lehet nézni a többi mérkőzés legizgalmasabb pillanatait.:) -
#4907 Hát nem kellett sokat várni az első javításra!!
"1) Improved realism of Instant Results."
Erre szükség volt mert én mindig kikaptam egy szarabb csapattól 5-6 0-ra!!
-
M.A.D. #4906 Szinte minden játék bugos ma már. De jó, hogy csak most kezdem leszedni. :))
-
skristof #4905 de igy franko
köszi szépen -
#4904 így sem megy? -
#4903 én onnan szedtem le
-
skristof #4902 honnan lehet peccset szedni? :P
hivatalos oldalt nem nagyon akarja lehozni :( -
skristof #4901 mit változtatna? semmit!
ha fifázni akarsz, jáccál csak azzal
baz -
Petya777 #4900 Jó de ez akkor mit változtat a sima fifán? -
AMDFan #4899 akkor 26 :)
De ez így már tetszik. Este nagy gamálás lesz :) -
#4898 Fixes for Total Club Manager 2005 :
BUG FIXES
1) Improved realism of Instant Results.
2) Fixed user being able to acquire 3 loaned players from Premiership Clubs.
3) Fixed Managing Director not being able to successfully negotiates transfer deals.
4) Fixed corrupt text in the news message "Staff Members return".
5) Fixed Philippe Mexes of A.S. Roma starts the 04/05 season with a 6-match suspension (it has been temporarily cancelled in reality).
6) Fixed user still failing the objective at season end even when completing it properly.
7) Fixed a club in Lithuania having a "?" at the end of its name.
8) Fixed crash when building a large stadium and entering a 3D mode.
9) Fixed the crash after addition of new manager.
10) Fixed the URL on the 'Upload ' button.
11) Fixed the crash at First Matchday after watching the credits and loading a saved game.
12) Fixed the bug where a player gets red carded, and substituting him quickly will avoid playing with 10 men.
13) Improved kit clashing.
14) Fixed the bug where corners can be shot directly on goal.
15) Fixed extra time bug in Fusion.
16) Fixed Real Madrid having 'Black' player names and numbers over a 'Black' background.
17) Improved accuracy levels of National Teams.
18) Fixed the bug where wingers and full backs swap positions when GK is substituted.
19) Fixed the bug where there were too many bids for user's players in lower divisons.
20) Removed release clauses from player managed teams at game start.
21) Improved lower-level players showing up on team roster at the beginning of each year.
22) Made the CPU more active on the Transfer Market.
23) Improved CPU out-of-position substitutions.
24) Improved the accuracy of reserve squads for top teams including generated players.
25) Fixed the "Finish" as opposed to "Retire" bug in Player Talks. ***ENGLISH VERSION ONLY***
26) Removed specific morale adjustments being mentioned in some player talk responses. ***ENGLISH VERSION ONLY***
-
AMDFan #4897 azért az nem semmi, hogy egy nappal a kiadás után valami 23 bugot javítottak. Királyság :)
Várjuk a köv patcheket. Addig lehet játszadozni :) -
#4896 ja, benne van a patchben az editor -
#4895 én úgy vettem észre, hogy ez még mindig 2004es fifa enginejét használlja, és még mindig borzasztó -
AMDFan #4894 Hát ez elég alapdolog pedig :)))
Egyébként mintha láttam volna letölthető Editort is. -
skristof #4893 exportálod a csapatod
elindítod a fifát
és játszol....
de lehet h közvetlenül a meccs előtt is el lehet igy indítani -
Petya777 #4892 SRÁCOK! Én úgy tudtem, hogy a Fotball fusion arra jó, hogyí ugyanúgy játszod a TCM-et csak a meccset FIFÁVal tolod. De ezt hogy lehet megcsinálni? Előre is thx! -
#4891 Rájöttem, eredeti exe fájlal kellet megcsinálni, nem crackellt verzióval. -
#4890 Leszedtem egy patch-t a TCM hivatalos oldaláról. Elezdem telepíteni, de ezt írja ki: Old File not found. Howeve, a file of the same name was found. No update done since file contents do not match.
Valaki segitsen please. -
Grusi #4889 Arra lennék kíváncsi, hogy milyen a 3D-s Fifa meccsnézet, ugyanis a tavalyi egészen egyszerűen botrányosan rossz volt.
Itt már van valamiféle lendületnek, élethűségnek nyoma? Szal pl. vannak olyan látványos meccsek, mint a Fifa 2005-ben fast fokozaton? Mert az az igazi :) -
#4888 thx a segítséget, sikerült megoldanom.. nem a cuccal volt gond és nem is a daemonnal.. csak egyszerűen az a fájlt egy másik meghajtóból akarta felinstallálni... már megvan.. -
#4887 legújabb? (3.47) minden opció bekapcsolva? ha reloaded, akkor mennie kéne -
#4886 daemon tools -
#4885 mivel mountoltad? -
#4884 azt szedtem le, de mégis megáll az install... nem csak nálam van ez a hiba...
nemtudná valaki feltenni a TCM2005.EXE-t serverre, akinek megy? PLS -
#4883 amúgy a 3d meccsnek továbbra sincs semmi köze a valósághoz.
kihagytak pár dolgot, pl meccs közben nem állíthatod be hogy mit csinálsz a pálya szélén. nincs private life sem. elég kusza az interface, pedig én nem vagyok a régihez hozzászokva. aki mostanáig tolta valamelyik részt, az meg pláne el lesz benne veszve. én pl jó 2-3 percig kerestem, hogy hol van benne a játékoskeresés :) -
#4882 nincs, csak a szokásos 1 gép, 4 játékos -
#4881 reloaded-proper-t szedd -
Petya777 #4880 Hogy kell használni a Fusiont? -
#4879 na én megszereztem a 2005-t, de installáláskor 48%-nál TCM2005:EXE-nél megáll az install...
ez miért van?
a Proper az a javított verzió? ha azt szerzem meg akkor nem fog megállni az install? -
skristof #4878 multiplaya van benne? -
joe69 #4877 Mo-n nem labdarugas zajlik, ugyhogy ertheto hogy kihagytak a jatekbol, engem egyaltalan nem zavar -
valdez #4876 MIÉRT NINCS BENNE MAGYAR BAJNOKSÁG?
azt írták, hogy lesz. bezzeg román van.
a blben indul a Fradi, de fantázianavekkel van tele, faszság az egész.
csalódtam. -
R9 #4875 hú most nézem hogy fennt van az elixir ftp-n ,még lejön egy film aztán leszedem!Remélem pöpec lesz! -
skristof #4874 neked lyen gyorsan jön? :)
nekem tegnap éjjel annyira lassan jött, h inkább otthagytam
de énis örülnék vmi ftp-nek ;)