Fifa Manager 10
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Áttvittem AMDFan-hoz a mentésemet a west ham-el. birmingham city ellen 1-0 -ra nyertem idegenben. Megnyugodtam, mondom biztos bugos nálam a játék, újrarakom. megtörtént. Nálam ugyan eza meccs 4-1 lett, persze nem én nyertem. Gondoltam még belefér. Aztán tottanham ellen idegenben 14-1. Nah ez már nem. Szeritnem a script file-okkal lesz valami gubanc. Fel tudná valaki õket rekni a netre? Megköszönném. Script könyvtár full.
Mivel én sem vagyok gazdag csak vatikáni pénzben tudok fizetni, de abból rengeteget.
Mégegyszer asszem nem csak a saját nevemben köszönjük!!!
csak szolok, hogy a magyar ligában a Fraditol minden(!!!) évben levonnak hat pontot!!
szoval aki aakrja editálja!
bye
ui.: kul a magyaritasd, hajrá!
football without ultras is nothing
A GYŐZTESEK MINDIG ÚJ CÉLOKAT KERESNEK, A VESZTESEK KIFOGÁSOKAT.
Es azert nem er semmit, mert a kiirasok, pl a kepen lathato, hogy a fo kiirasok: " 35th min - Corner No 3. to Telford - stb a masik fajlban vannak.
Azert kene.
Mert abban a tempoban ahogy ok vegzik, nem lesz kesz soha.
Mondjuk biztos nem tehetnek rola, mert nem ernek ra.
De akkor inkabb megcsinalom en mert az volt a 4 file kozul a legkisebb meretu es ha 2en is ilyen lassan vegeznek vele, akkor inkabb kuldjek el nekem, mert hamarabb befejezem.
S mivel Peeet azt mondta, kb 1,5 hete hogy mar 85%-al elkeszultek, akkor nem lehet sok hatra es azt kb 15 perc alatt leforditom.
Legalabbis remelem. Mivel sajnos nem kuldtek el.
Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.
De a nehez felfogasuaknak.
TCM 2004 magyaritas v0.99i (Sync)
vagy
TCM 2004 magyaritas v0.99i (X3)
Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.
Remelem nem nagyon szet a forumot.
Peeet surgesd meg Sapit, hogy kuldje el a filet, mert igy semmit nem er az egesz.

joke-nak inkább azt mondanám nézze végig a teljesset, és használjon idõgysorsítást.
”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type
Szerintem valami kis taktikai gebasz van ami egy bug miatt nagyon elõjön. Nem próbáltál Defensive-ben játszani? Kapcsold ki az Offside trappet és cserélj kapust.
Akkor mindjart nem lesz ott a -bol.
Kitudom szedni, hogy ne legyen ott semmi.
Amugy most teszek fel egy ujabb verziot kb 15 perc mulva.
A szoveges mod eleg jol halad.
Es Peet ha olvasod az irasomat, akkor a fajlt amit forditotok kuld el, en befejezem kb 30 perc alatt.
FONTOS
Szal ha megtenned 12342151245 ,akkor toltsd mar le es kuld el az Email cimemre pls.
elõtte 6-0 meg 6-2 a deporral
szoval
errõl ennyit
a 4. pontra, nem az van hogy itthon jáccottad az egalt, ezt a játék(is) vereségként értékeli...(nézd meg ilyenkor a játékos kivonulást, tiszta búval zuzott az egész banda.ha sokat nyomod 3d-ben 1értelmû lesz mikor örülnek-mikor nem.
”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type
Mint mar mondtam sajnos hiaba forditom be a databaseba, ugy angol marad a szoveges mod. Ezert olvassatok el az olvassel.txt-t.
Idezem:
"TCM2004 magyaritas 0.99i
Mint lathatjatok az archivban megtalalhato egy Textm.txt fajl ez azert van mert sajnalatos modon a szoveges mod angol marad hiaba forditom bele ezt a fajlt a database-ba, mert a program a Total Club Manager 2004\database\eng\ konyvtarban is tarol egy ugyanilyen nevu fajlt.
Szoval ha kiakarjatok a kb felig elkeszult magyar szoveges modot probalni, akkor ugyan ugy kell eljarni a telepitesnel, mint a lejjebb szereplo eredeti database.big fajlal.
tehat az archivban szereplo Textm.txt filet kikell cserelni a Total Club Manager 2004\database\eng\ konyvtarban szereplo ugyan ilyen fajlal. (Nem art elotte a regit atnevezni pl Textmold.txt nevre, hogy kesobb visszatudjatok allitani"
Csak meg nem tettem ki a kovetkezo verziot.
Az az igazsag , hogy az interjukat meg, nem en forditottam, igy inkabb csak az elirasokat neztem at benne.
Hajrá Vidi! Força Barça! sokker.org - a legjobb online focimenedzseres játék! ;)
Megint játszottam egy kicsit, és megint találtam a fordítással kapcsolatos hibákat:
1. Az egyik megfigyelõ különleges képessége a következõ: "Határozatlan megállapítást tud tenni a taktikai képzettségett illetõen." Azt gondolom, hogy a határozatlan itt határozott akar lenni.
2. STÁTUSZ\KARRIER\SZERZÕDÉS FELOLDÁSA -> az inkáb a szerzõdés felbontása (ez csak szépséghiba)
3. Az egyik mérkõzés közbeni szünetben észleltem a következõt: Csapat beszélgetés (a hátralevõ idõben)menüpont alatt az egyik választható utasítás: "Már nem szükségszerû" - ezt nem értem; ez mit akar jelenteni? Vagy csak lemaradt valami a fordításban? (Vagy csak én vagyok egy kicsit sötét?) 😊
4. Még egy számomra érthetetlen dolgot vettem észre: 0:0 lett a mérkõzés végeredménye és egy riporter megkérdezte: "XY úr, szerencsés döntetlen egy csalódást okozó mérkõzésen. Mit gondol?" Erre a 2. válasz: "Ez egy szerencsés nap volt számunkra, nem panaszkodunk a VERESÉG miatt."
5. Szöveges módban jtszottam, amikor a beállítások részben az volt írva, hogy PÁRBESZÉS információ megjelenítése.
6. És az - egyelõre - utolsó észrevétel megint egy interjú közben: Kérdés: "XY, egyszemélyesnek tûnik a helyzet. Biztos a gyõzelem?" Válasz: "Nem feltétlenül. Ha látom, hogy (...?), akkor azonnal lecserélem..." A "hogy" után valami lemaradt.
További jó fordítást!

Hajrá Vidi! Força Barça! sokker.org - a legjobb online focimenedzseres játék! ;)
Miutan teszteltem egy kicsit az eddig elkeszult 40%-os szoveges modot 5-1re nyertem.
Meg egy erdekesseg, a Textm.txt fajl hiaba van beforditva a databaseba ugy nem igazan mukodik, csak ha a Total Club Manager 2004\database\eng\ konyvtarban talalhato.
Egy-ket nap es egy nagyjabol turhetoen jatszhato modot produkalok.
Pontosabban produkalnek, mert Peeet-eknek is osszeken kapniuk magukat, mert amit ok forditanak abban vannak a 11es rugasok es egyebb fontos feliratok.
Szal Peeet igyekezzetek, hogy mire en elkeszulok a 700k-s forditassal egyedul, addig ti ketten vegezzetek a 32k-s masik szoveges fajlal.
12342151245 ird fel legkozelebb a hibakat.
Nem tudjátok mitõl van az, hogy ha a fuzióval nyomon a gamet akkor a meccs értékelésnél a játékosaim mindig 6-7est osztályzatot kapnak kivéve aki gólt rugott az 8-9est szokott kapni?Jah és volt olyan hogy vkit elvertem 5-0ra és nála tele volt 8-assal nálam meg full 6-7.
A fordítás nagyon jó, egyedül az zavar, hogy mikor 2 góllal gyõzök, akkor vmi olyasmit ír, hogy ez az 1 gólos gyõzelem nem túl bíztató 😄
Ugyis valamikor felteszek egy uj verziot amiben mar a szoveges mod kb 15%-os.
Raer majd utana is, bar nagy valoszinuseggel addigra mar vegezni fogunk.
Remelem nincs harag.
Eloszor is te igergettel es te nem tartottad magad ahhoz, masodszor is ha ezt a szemedre vetik, ne akarj martirt csinalni magadbol.
Ja es mar alig varom , mikor kezdodik a vulgaris megnyilatkozas, ahogy az altalaban lenni szokott.
En ugy gondolom nem. Senki soha es semmiert nem teremtett le teged.
Tisztelni es becsulni kell azokat, akik onszantukbol, forditanak valamit masok kedvtelese miatt raadasul semmi anyagi juttatas remenyeben.
Mint ahogy azokat meg elitelni, akik ezeknek az embereknek a munkajat feltartjak, vagy hatraltatjak.
Annyi az egesz, hogy ha valaki tisztaban van azzal, hogy mire vallalkozik, akkor azt elvegezze, vagy ne igerjen semmit. A lenyeg nem az, hogy te vagy akarki mas
mennyi ido alatt vegzi el a forditast, (mert ugye ha jol emlexem senki nem siettetett itt senkit), hanem az, ha elkezd valaki csinalni valaki valamit, akkor veghez is vigye lenyegtelenul mennyi idobe is kerul az neki.
Felelotlenul lehet nyilatkozni, az elso fellangolaskor, hogy na majd en megmutatom, de az biza semmit nem er, ha 2 nap mulva mar mast mond az ember.