11569

Mielőtt kérdezel használd a keresőt a lap alján!

IGEN, MÁR MEGJELENT! | NEM, NEM TUDJUK HONNAN LEHET LETÖLTENI! | NEM, NINCS MAGYAROSÍTÁS!

ha warez témában írsz, törlődik a kommented
  • Since
    én is így gondolom...szerintem aki focizni akar egyet az játszon a fifával, aki meg a manageres játékokat szereti az a tcm-mel...sok értelme nincsen hogy fifában lejátszod a tcm meccseket, mivel aki sokat gyakorol, akár egy másodosztályos csapattal megveri a realt.
  • Fboy
    ismerem és töltöttem is, cska kiváncsi voltam h vki mond-e vmi újat ami esetleg gyorsabb...
  • skristof
    és a passt is tudod?
  • Petya777
    Hát azért szerintem sokkal több taktikai lehetőséged van és az új fifában számítanak a ratingek is. Kérdés, hogyan lehet megoldani amit kérdeztem.
  • AMDFan
    Kiváncsi vagyok, hogy fog tetszeni a játék, meg a véletlengenerált játékosok. Majd írj! :)
  • AMDFan
    Hát nemtom... Fifában karrier?
    :)
    Meg mivel lenne jobb? Úgy is mindegy milyen edzést nyomsz, mert a fifa tudás számít. Meg mi értelme a taktikának? Úgysem azt fogod játszani...
    A Fifa az Fifa a TCM meg TCM. Szerintem ennyi a képlet.
  • Petya777
    Persze, kipróbálom azt is, de ha fifázni akarok akkor már inkább íyg fifázok mert így komolyan lehet karriert nyomni, nem olyan gagyit amit az alap fifa add nekem. Szal ezért szeretném megtudni hogyan lehetne ezt megoldani.
  • skristof
    például.....
  • M.A.D.
    a guglí a barátod. :)
  • M.A.D.
    én egy olyanról szedtem, ahol a 2 cd egybe van csomizva. és password-öt kér a bontásnál. az jó, emberek??? -1511MB-
    címet most nem tudok írni. másik gépen van a torrent. sorry. :(
  • Fboy
    ti honnan töltitek vagy melyik torrentes oldalról?
  • M.A.D.
    Ez az! Végre többen is a legnehezebb fokozatba nyomják. Régebben elszállt...a....szóval az, amikor olyanokat olvastam, hogy veretlenül lett pl. bajnok, és azt hiszi bugos a dolog. Jah, kérem!

• gszp
    Arra emlékszem, hogy akkor nem lehetett fúziót nyomni, ha nem volt elég cseréd. Én egyszer ennek köszönhetően nyertem meg saját közönségem előtt a bl-t!
    Ja, és még valami, ennél nem lehet semmi fontosabb: ha fúzióban nyomod a játékot, hiába versz tönkre mindenkit, a játékosok csöppet sem fognak úgy fejlődni, mint normális esetben!
  • gszp
    Igazat adnék AMDFannak, hiszen én is kaptam tőle. :)
    Annak szerintem sincs semmi értelme, ha a managert önmagában nem próbálod ki, hiszen a fúzió nagyon kiforratlan volt tavaly, gondolom idén sem lesz ez másképp. Túl könnyű, csöppet sem reális, én csak akkor használom, ha már beleőszültem a szöveges, 3d, illetve végeredmény megtekintése opciók által kínált lehetőségektől. Ez pedig jó pár hónap.
    Kötözködni egyébként én sem akarok, csak szeretnénk meggyőzni, hidd el, megéri!
  • skristof
    a tavalyi pl felajánlotta (nem minden meccsnél) hogy lejátszd a FIFAval, ugy emléxem...
    de sztem amugy sem éri meg ugy jáccani, mert itt a managerkedésen van a hangsuly....
  • Petya777
    Pont ez a bajom hogy nem... Én csak azt tudom, hogy elmentek egy csapatot TCMből aztán betöltöm fifába és játszhatok vele barátságos meccset meg bajnokságot. De én azt hittem, hogy végig a TCMbe vagyok, csinálok mindent úgy ahogy egy sima gamebe, edzések meg ilyenek, aztán mikor meg jön a meccs azt lenyomom fifával... Mert tulajdonképpen így ez egy "sokkal több opciós" FIFA is lehetne. Vágod?
  • skristof
    gyere, jöhetsz fordítani

ismer vki olyan progit, amivel össze lehet hasonlítani két txt filet??
  • fitutufi
    majd talán lesz olyan kedves valaki és csinál magyarosítást! :D
    nemsokára biztos lesz
    má belehúzott a torrent !
  • R9
    hú,kéne magyarítás mert nagyon bonyolult!de amúgy nagyon pöpec!
  • skristof
    hali
    itt a Master.dat a régit írd vele felül, de azér cinálj rola biztonságit
    elvileg magyar bajnokság is van benne....
  • AMDFan
    Mert így is van...
    Ez a lényege a Fusionnek. De Fifa az kell hozzá :)
  • Petya777
    De én azt hittem hogy minden TCMes marad csak akkor rámegyünk hogy matchday és kezdődik a meccs akkor te játszhatod le a gammát ...
  • Takezó
    Üdv! A skristof honlapon nmincs már fenn a magyar bajnokság :S valaki fel tudná nyomni máshova? :)
  • fitutufi
    kurva lassan jön !
    kitudja megéri-e
  • AMDFan
    És nem zavar, hogy olyan focisták rugdossák benne a gólokat akik nem is léteznek?
  • Since
    igen arra
  • skristof
    honnan szeded? torrent?
    megéri várni, sztem ...
  • fitutufi
    nekem még mindig nem jött le
  • Ronaldo07
    Arra gondolsz amikor a billentyű gombjaival kell??
  • Since
    egyébként az szerintem nagy ujitas hogy meccs közben kilehet adni parancsokat a játékosoknak :-)
    összekéne állítani egy jó kis edzéstervet
  • Ronaldo07
    Nekem is most a fitness értékekkel van gondom!!
  • Since
    Szerintem jóra sikeredett, de sajna a 2004el se boldogultam az edzések miatt...
  • skristof
    akkor higgadj le ;>
    addig csinálj vmit... én pl nézegetni szoktam a fileokat, meg editorral bíbelődin
    az is le tud nagyn jól kötni

amugy sztetek melyik a legjobb külföldi nemhivatalos tcm fanpage?
  • AMDFan
    Nekem a 2004 volt az egyik kedvenc játékom életem során, de semmi változást nem látok a 2005ben csak visszalépést és ez nagyon zavar.
    Kicsit most idegesebb vagyok mint kéne az biztos, de végre kinnt van a játék és most meg a patcheket kell várni hozzá, hogy élvezni tudjam.
    Rosszabb mintha elhalasztották volna a kiadását.
  • FrezeR
    nézd biztos őket is szoritotta a határidő vagy nem fektettek bele elég pénzt az adatbázis teljes mértékü kidolgozására..bármi lehetett, de ezen ne húzd fel magad mert ugyis jön majd sok javitás hozzá ami helyre teszi ezeket a dolgokat. én is szeretném ha többet lehetne kommunikálni a sajtóval meg ilyenek. de azért vannak benne kellemes újitások is. a sajtóra visszatérve..pl a 2004-ben akkorát röhögtem mindig, hogy igy a vége felé is amikor megnyertem egy bajnokságot egy új csapatommal és előtte már nyertem 20-at pályafutásom során akkor ezek képesek voltak mégkérdezni, hogy most hogy megnyertem az első bajnokságomat valóra vált e gyermekkori álmom?:) szóval vannak, voltak, és lesznek idegesitő dolgok de azért szeretjük ezt a játékot:)
  • skristof
    mire gondolsz? szted mivel jobb az? (nem jáccotam vele, de érdekel...)
  • AMDFan
    Hát igen.
    De most az FM demóval játszottam és a nehéz (de tanulható) kezelhetőség nem tetszett benne. Ellenben olyan fasza dolgok vannak benne amik sajnos a TCMből hivatalból kimaradtak...
    Talán megcsinálják az adatbázist normálisan de annyi benne a kamu, hogy nem tudom mikorra lesz meg. Addigra kijön az FM2005. Így én max szórakozgatok a TCM-mel...
  • skristof
    e3z igaz, h magukat járatják le
    de engem nem érdekel. negem az EA sem érdekel
    sokak mégis megveszik. szted őket mi érdekli? az emberek véleménye vagy a pénze? ennyi....
    azért mondom, h igényessé a játékot ugyis csak az ingyen dolgozo fan-ok fogják tenni
    a cm-be meg ugye a databéz a nagyszerű, a többi kevésbé..
    ez van
  • AMDFan
    Figy. Azt még elviselem, hogy szar a magyar database, de a válogatottaké már ne legyen szar, és az MU Reserve sorát fejből nem nyomom, de tuti nincsen Shaka Butler (vagymilyen) nevű 32 éves Saha szintű csatár a tarcsiban...
    Nevetséges.
    De mi a fenéért adják ki így? Saját magukat járatják le...
  • skristof
    ezt ugye te sem gondoltad komolyan?