11569
Mielőtt kérdezel használd a keresőt a lap alján!
IGEN, MÁR MEGJELENT! | NEM, NEM TUDJUK HONNAN LEHET LETÖLTENI! | NEM, NINCS MAGYAROSÍTÁS!
ha warez témában írsz, törlődik a kommented
-
#5033 eddig a menüig eljutottam :D -
#5032 én már mindent megnéztem de hogy kell jáccani ?
nem találom a game gombot :DDDDDDDDDDDddd
csak process van vagy mi , hol kell ???? és hogyan ?? -
M.A.D. #5031 Ez érdekes. Pedig reménykedtem, hogy az EA kiad végre egy bug-mentes játékot! :)) Naív már rég nem vagyok. Vagy mégis?
-
gszp #5030 Én azon röhgtem nagyokat, hogy az editorban a Cristiano Ronaldo max. 10-es szélső középpályásként (Figo, Pires ugyanez), csatár poszton pedig überfasza. Na most ugyanez a játékban, nem igaz, mert ott teljesen reális az értéke...
Ha ezt valaki megmagyarázza nekem... -
#5029 hát nagyon jó eddig csak a meüig jutottam :D meg belenéztem a maanger állításokba ,de nagyon nehéz igy magyarosítás nélkül , úgyhogy feltétlen kell hozzá egy jó 100 %-os magyarosítás !!!
úgyhogy hajrá ! -
M.A.D. #5028 Igen. Tudom a passt-t. A mellette lévő txt-ben van benne. Amúgy nem sok lehetőség van pass terén a game-eknél. Hála. :))
-
Takezó #5027 azért írtam, hogy a fifa2004 100-szor normálisabban néz ki... -
Since #5026 valakit ud tcm2005os fanoldalt? -
Since #5025 videokartya? -
Takezó #5024 csak nálam ilyen nagyon ocsmány a grafikája a 3d meccsnek? :S Fifa 2005 ugyan nincs meg, de a 2004 elég szép... nah ez ahhoz képest broáf :) -
Since #5023 és hogy tetszik? -
#5022 végre lejött és installálom !!! :) -
gszp #5021 hmmm, az jópofa! -
gszp #5020 Bizony, ott valami nagy gáz lehet, hiszen ha véletlenül batták volna el, akkor a patch javítaná. Na, akkor ezzel még több dolog lesz... -
skristof #5019 engem meg az lepett meg, h a hirdetéseknél/támogatoknál benne van az 576.hu
csekkoljátok: tcm2005\Art\items\sponsors\adboards_256x32\576hu.bmp
érdekes... -
gszp #5018 Persze, de valamiért mégsem akarta megjegyezni. Gondolom azért volt a gebasz, mert a hollandok nem is voltak a választható válogatottak között. De lehet, hogy mégis én basztam el valamit. Az egyetlen lehetséges dolog az, hogy a háromféle adatbázisom közül pont a rosszat importáltam be a játékba. Legalábbis remélem! :) -
#5017 majd jön pár data patch aztán helyreteszi a dolgokat. mondjuk tényleg fura, hogy pont az angol keret ilyen...itt valami nem stimmel:) -
skristof #5016 editorban rányomtál a write current database gombra?
mert mennie kell, tavalyihoz is igy csinálták a rostereket -
AMDFan #5015 Ez így szar röviden megfogalmazva...
Meg az is, hogy nem voltak képesek még mindig a játékosok klubjait visszamenőleg beleírni. Egye fene megbocsátom de Giggse azért ne írja már ki nekem, hogy 2000ben igazolta le a MU.
ÁÁÁÁ
FM 2005 a megoldás... -
gszp #5014 Ja a holland válogatott az továbbra is a fránya licenc miatt van, de, hogy az angol???
Az a baj, hogy hiába rakod össze a rendes keretet az editorban, a gép visszaállítja a kamujátékosokat. Azt próbáld meg, hogy akkor mi van, ha te irányítod a válogatottat?
Hallottam olyat is, hogy a holland játékosok nem holland nemzetiségűek, de ez nem igaz, csak be volt pipálva a "visszavonult a válogatottságtól" opció. Ez tényleg elég gáz volt, főleg úgy, hogy az eb döntőt anno kamullandiával szemben vesztettem el... -
AMDFan #5013 Elnézést, Thomas Heaton tényleg kapus. Én csak Steele-t ismertem a reservből mint kapus...
Ellenben ha jól tudom akkor a 44-es és a 42es sem létezik. -
AMDFan #5012 A két kapus Robinson és James az nem fért ki.
Az MU Reserve siralmas. Elnézést ha ott tévedtem volna egy két névben de nem néztem utána csak akit nem ismerek azt jelöltem meg...
Sőt most látom, hogy van akit még ki is hagytam...
Hát ez... ...siralmas.
A holland válogatott keret azért nem raktam be, mert az totális káosz (egy igazi játékos sincs). -
AMDFan #5011 Csak, hogy tudják mire számítsanak akiknek még nincs meg:
Angol válogatott keret:
Manchester United Reserve:
-
#5010 nem volt rossz ja, kifejezetten labdarúgásra emlékeztetett -
gszp #5009 OFF
1. AMDFan: De bizony, hogy megállította!!!
2. Robotnyk: azért a tegnapi sem volt rossz, végül is.
ON
Since: Csak egy gyors példa: Torghelle 12.8-es, Gera 9-es, és 32 éves, mint a fifában... :(
És ezek csak a létező játékosok! -
AMDFan #5008 Khmmm...
#4946 -
Since #5007 akkor nem ismerlek :-) egyik volt osztálytársamnak neve takézó, gondoltam hogy te vagy az. ő rock zenét szerete, akela, ákos meg ilyenek :) -
Takezó #5006 gimnáziumba jártam -
Since #5005 Takézó téged lehet hogy ismerlek...Melyik szakközépiskolába jártál? -
#5004 sry :) -
Since #5003 :) mondjuk nemnagyon nézegettem a játékosokat :-) egyébként valaki próbált már meccs közben parancsokat kadni a játékosoknak? reagáltak rá rendesen úgy ahogy kellett? -
Takezó #5002 -
skristof #5001 :) -
#5000 ték? -
skristof #4999 hát nem az igazi
még kicsit kell rajtani finomítani :) -
Since #4998 amd nem jó az adatbázisa a 2005nek? -
AMDFan #4997 Főleg azért mert ahogy írta Since, simán nyerhetsz UEFA kupát egy alsóosztályos csapattal 2 év alatt (kupa, aztán UEFA győzelem)
no realitás.
Egyébként nagyon jó az új CM (Football Manager 2005).
Próbáljátok ki a demot amíg nincs database patch a TCMhez.
Bár akit nem zavar... :)
OFF: 49nél megállt az Arsenal :D. Valaki megállította őket :) -
gszp #4996 Ja és a másik. Hiába számítanak a FIFa-ban a játékos ratingek, a fúzióban ennek nwem sok nyomát fogod látni, ahogy a többiek is írták, tényleg csak a FIFA tudás számít... -
gszp #4995 Nos, az ideit még nem tudtam kipróbálni, mivel lesz mit buherálni az adatbázisban, a tavalyiban viszont egyszerű volt a képlet. Rámentél a meccsnapra, ott kiválasztottad a fúziót, és nyomhattad a meccset. Mondom még egyszer, úgy emlékszem, tavaly akkor nem lehetett játszasni, ha nem volt elég cserejátékosod! -
gszp #4994 Nekem már párszor sikerült... :)