Fifa Manager 10
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Az utso filet meg nem en csinalom, SKristofot zaklassatok ez ugyben.
Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.
3D-ben megnyertwem a meccset 2:0-re, de az összegzõ képernyõm már 3:0 volt a végeredmény 😊 Viszont csak 2 gólszerzõt jelzett. Javítható?
A GYŐZTESEK MINDIG ÚJ CÉLOKAT KERESNEK, A VESZTESEK KIFOGÁSOKAT.
football without ultras is nothing
Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.
Bezzeg amikor az EB selejtezõk után át akartam nevezni az általánosban nyitott "Magyar foci és az EB" topicot:
"Magyar és külföldi foci"-ra (alcímnek: "Kijutunk-e valamikor is valahová") (kb.), írtam a moderátornak, és jelzett, hogy ilyen stílusú topic már van és még fel is hozta nekem. Ok hagytam, de a kutya sem írt oda. Továbbra is a régibe írt akit érdekelt. Itt ezek szerint fel sem merült, holott volt már ilyen topic. (Ráadásul az én nyitottam, szóval még meg is kértem, hogy ha már nem gondozhatom, akkor a moderátor tegye meg.) Itt ráadásul Mr. Machot már régen láttuk. Nyilván nem õ kérte. Ha igen, sorry.
Mindezt csak úgy megjegyeztem ...*
*a vannak kékek és sötétkékek elv alapján

A medve nem játék.
Mivel a legutolso ertelmes foci manager amit kiadtak a TCM 2004 volt, ezert nyugodtan maradhatott volna a topic cime "foci managerek".
Nem ertem mi ertelme volt az atnevezesenek ket ember keresere.
Most ha megjelenik valami, akkor lehet neki ujat csinalni.
A regiben meg lehetettt barmire kerdezni.

specail thx to kisfivege 

ez akkor van, h válofatott meccsen van az illetõ, illetve hazaengedted a légiost, tehát akkor, ha távol van. na! 😊
\"... népszavazás döntsön a nép szavazásból történő kihagyásáról ...\"
Most mindenki, aki meg akar valamit kérdezni más managerrel kapcsolatban, az nyit egy új topicot, vagy ide ír be, és el lesz küldve a fenébe.

\"... népszavazás döntsön a nép szavazásból történő kihagyásáról ...\"
F.C.Zuglo

remélem nem gond....

aztá lehet kérni a moderátorZ áldásos tevékenységét
ezután a benne lévõ *.sav fájlokat a magyar (country23.sav) kivételével bemásolod a game databse könyvtárába! majd felülírod editorral! Ha nem vagy biztos magadban csinálj egy biztonsági másolatot az eredeti database könyvtárról!
Ha van valami próblémád írd meg icq-n a 238365670-s számra vagy a [email protected] mél címre!
mert észrevettem, h a gamma nem szeresse a nagy ékezetes betûket!
Petíció Fehér Miklós búcsúmeccsére Ennyit igazán megérdemelne!!!!!