11569
Mielőtt kérdezel használd a keresőt a lap alján!
IGEN, MÁR MEGJELENT! | NEM, NEM TUDJUK HONNAN LEHET LETÖLTENI! | NEM, NINCS MAGYAROSÍTÁS!
ha warez témában írsz, törlődik a kommented
-
#5193 Tudom, direkt ezt a verziót szedtem le.
-
#5192 ugy néz ki müködni fog mind, csak a többit kell akkor valahogy előbányászni:) -
AMDFan #5191 Sorry ez úgy... ...nem ide akart jönni :)))) -
AMDFan #5190 De holnap reggel suli van :(
4ig ott rohadok... -
#5189 nah megnézem a többit is berakom ami egyezik és meglátjuk müködik e ez is. a többi szöveget menük meg ilyesmi miben tárolja a progi? -
#5188 kipróbáltam és müködik:) legalábbis eddig magyarul jöttek a mailek és az intervjuk is...szóval ugy néz ki müködik igy is. a többi ugyanugy fog menni szerintem. -
skristof #5187 proba cseresznye -
#5186 már ugy értem, hogy ha az nem lesz a sorok között, az olasz mondatok -
#5185 tényleg ugy néz ki, hogy az emailek az 1496-ig ugyanazok mint a 2004-ben viszont ebben van olasz nyelven is..szerintetek ha az kimarad belőle az bekavarhat? -
codric #5184 ráadásul úgy tünik, mintha a 2003-at adták volna el csicsásabb környezetben. -
codric #5183 a kisebbik fele az ott van, de a többi nem. olyan, mint a 2003, ott is az exe fájlba tették bele. -
skristof #5182 onnan már kiszedtem, ami olyan volt
de még rentgeteg hiányzik... -
#5181 Hehe. Biztos ez ?
Nem hiszem a 2004ben sem igy volt, hanem a database.dat fajlon belul voltak a cuccok. -
skristof #5180 de még azis elég bénára sikeredett -
codric #5179 Aki pedig magyarosításra adja a fejét, annak sok szerencsét kívánok hozzá. Úgy tünik, hogy a tcm2005.exe fájlban tárolja a szövegek másik felét, és abból kivenni érdekes lesz. Legalábbis nekem nem sikerült. -
skristof #5178 így van
nincsmit ;) -
codric #5177 előre lépés? hát.. az mondjuk tényleg jó pofa, hogy saját klubot alapíthatók, de ennyi, aztán kifújt. -
codric #5176 úgy tudom két féle gold demo van, az egyik képekkel, a másik annélkül.
kösz kristof a mentéseket, természetesen ez is ott volt. -
skristof #5175 ezt talán nem itt kéne! -
Takezó #5174 akkó annyi :D -
#5173 3 days 10 hours and 32 minutes -
skristof #5172 a sztyúberri demoban vannak asszem hangok meg képek is.... -
Takezó #5171 már csak 3 nap... -
#5170 vannak hozzá quickstartok, a főbb ligákkal (50 mega) -
#5169 Érdekes, tegnap este olvasgattam az EA TCM2005 fórumait és a többség oda meg vissza van tőle, meg hogy mekkora jelentős előrelépés a TCM2004-hez képest...
Az FM2005 demót még éjfél körül lerántottam, aztán vmikor 2 körül vettem észre magam. :) Szóval addiktív. Akik a CM stílusú menedzserjátékokat szeretik, nem fognak csalódni. A demóval az angol bajnokságban lehet indulni és csak fél évet lehet haladni, de minden működik benne (nincs zene, hang, meg csapatképek, jelvények, de minden más igen). Nekem tetszett, apró, de nagyon hasznosnak tűnő újításokat találtam benne (pl. a taktikánál). És üssetek, de én, aki a FA PLM99-el kezdtem, imádom a felülnézetes 2D-s bogárfocit. :)
-
JUVE Gabe #5168 Akkor én elkezdem a pozíciók magyarosítását. Ha valaki már belefogott, szóljon légyszíves, hogy ne csináljam fölöslegesen. -
joe69 #5167 erdekes hogy ez egyre gyakoribb hiba, es szvsz a letoltes nem 100% -
#5166 akkor passz :/ -
joe69 #5165 reloaded -
skristof #5164 sajna nem tudok segíteni
nekem ment minden gond nélkül
mountolva voltak a cdk
ennyi -
#5163 milyen verziód van? -
joe69 #5162 roffentsetek mar nekem is valamit plz -
Takezó #5161 hát sok oldalróléle lehez húzni, de én a helyedben megvárnám a fullt... mingyá kijön :) -
skristof #5160 mennék
de nemtom lerántani a demot
adjál közvetlen linkt plz -
Takezó #5159 gyertek fm-ezni :) -
skristof #5158 én egyelőre szüneteltetem a projektet.... ::(
sry, de ez a gém egyelőre hulladék
majd talán ha kijön a 42edik pacsi is hozzá, akkor érdemes
de a fifahungarys arcok készítik a magyar databézt
szal nyugi :P -
#5157 mikor lesz kb kész a magyarosítás ? -
skristof #5156 nem találtam több szövegfilet... :(
de hogy őszinte legyek már nem is nagyon keresem. nagyot csalódtam a gémben, és most nem is érdekel
egyelőre
sry -
skristof #5155 hali
a mentések, ugyanugy mint tavaly
a c:\documents&settings\usernev\TCM2005\games -be kerülnek
szerintem -
joe69 #5154 engem telepitesnel kidob a desktopra, tudjatok a mostanaban divatos "a problem occerued when trying to transfer..."
mi a megoldas??