11569

Mielőtt kérdezel használd a keresőt a lap alján!

IGEN, MÁR MEGJELENT! | NEM, NEM TUDJUK HONNAN LEHET LETÖLTENI! | NEM, NINCS MAGYAROSÍTÁS!

ha warez témában írsz, törlődik a kommented
  • savafan
    Srácok!

Végre jön le a játék és megkerestem a hozzá tartozó dolgokat.
    Eddig találtam egy hivatalos patchet, ehhez viszont nem találtam cracket. Van valami lelőhely ötletetek?
    Illetve a GCW-ről leszedtem valami 1.01 No-cd/fixed fájlt. Kell még valami?
  • Rossi1
    Nem haragudtam meg, csak morcos voltam..:)) De köszi amikoet írtatok, azok sokat segítettek!!!
  • [Jakuza]
    Maradni kell a 2004-nel.
    Csak az a baj, hogy a keszitok ugy bantak eddig is a jatekkal, mint a mostohagyerekukkel, patchet alig adtak ki, pedig bugok tomkelege van meg mindig a jatekban. Az AI-n is lehetne nem kevesett javitani.
    A Fusion meg amugy sem nagyon erdekelt egy managerjateknal nem az az elsodleges szempont.
  • codric
    -Interaktív menedzser-kispad
    Ezzel a funkcióval nyílik lehetőséged menedzserként utasításokat ordítozni a kispadról, és megváltoztatni csapatod taktikáját játék közben.

csak ezt emelném ki, egy példával. lehetőség van bekiabálni, hogy húzzák az időt a játékosaid. ez nagyon jó, de ne abból álljon már, hogy esztelenül elrúgdossák a labdát. na kétszer megcsináltták, azóta inkább nem húzom az időt.
  • codric
    a 2005-ben már nem passzol vissza, ellenben kivágja az oldalvonalnál álló csapattárshoz. nem mintha ez jobb lenne. ráadásul sok lapot és elég egy oldalúan ad a bíró. kedvencem az volt, amikor 11 sárga lapot kaptam. ebből 2 a második volt, így két emberemet ki is állították.
    két féle szabálytalanságot ismer a gép, az egyik hátulról-oldalról való becsúszás, amiért szinte mindig lapot ad, a másik a lökés-buktatás, ezért nem ad soha lapot. gondolhatjátok, hogy a gép melyiket szokta elkövetni, és az én játékosaim melyiket. plusz igazán lelombozó, hogy két féle arc model van a bíróknak.

taktika alig fejlődött, és amit beraktak, azt se látom mérközésen visszaköszöni. nekem például nagyon hiányzik, az a taktikai utasítás, hogy ha véletlenül az ellenfél védője lapot kap, akkor állandóan arra a játékosra játszak.

sok apróság van még, - nincs elég hely felsorolni - ami miatt csak olyannak ajánlom jó szívvel, akinek nem jön be egyáltalán CM fajta manager program, és megelégszik egy TCM 2003-mal új köntösbe. Egész egyszerűen óriási csalódás a játék, bár még mindig játszok vele, de itt nem fogok 20 évet lenyomni, mint a 2004-ben.
  • Garcia
    Itt a teljes cikk
  • Garcia
    na azér elégszépkis beharangozóután már tudjuk mit kaptunk....

részletesebb, átfogóbb adatbázis (hivatalos liga-, csapat- és játékos-licenszekkel), és a lenyűgöző 3D világban megjelenített fejlett taktikai rendszer élethű menedzsment-élményt biztosít a játékosoknak. A vadonatúj 3D kulcsjelenetek csomag (csak PC-re) segítségével a menedzser végignézheti a mérkőzések kulcsfontosságú pillanatait.

A TCM minden ízében megújult, magas felbontású kezelőfelülete, játékos-statisztikai rendszere és legfontosabb játékmódjai (például a Klub létrehozása - csak PC-n) tovább tágítják a futball-menedzsment szimuláció határait.

Főbb jellemzők
    -Élethűség és valószerűség
    Az új adatbázis-program biztosítha az TCM játékokban valaha látott legrészletesebb és legpontosabb adathalmazt.

-Új 3D motor
    A 2005-höz készült új 3D meccs-motor segítségével játékosaid pontosan az általad kijelölt taktikát követik. További traktikai opcióival és teljesen megújult MI-jével a TCM 2005 lett az év meghatározó 3D meccs-motorja.

-Interaktív menedzser-kispad
    Ezzel a funkcióval nyílik lehetőséged menedzserként utasításokat ordítozni a kispadról, és megváltoztatni csapatod taktikáját játék közben. Ezen felül a liga legfrissebb eredményei is azonnal láthatóvá válnak.

-A te városod, a te klubod
    A Total Club Manager 2005-ben létrehozhatod saját klubodat is (csak PC-n). Az adatbázis több, mint 30,000 angol és német várost tartalmaz, így a menedzser gyakorlatilag saját szülővárosának klubját is létrehozhatja. Létrehozhatod klubod emblémáját, mezét és stadionját, majd az ismeretlenségből az Európa-bajnokságig viheted őket.

ezek nem éppen ilyenek lettek...

• [Jakuza]
    Na azert mondjuk a 3Ds meccs Aijan lehetne csiszolni nem is keveset.
    Kedvence az embernek az volt, amikor visszapaszolt a felpalyara a csatar a 11-es ponrol. :P
    Na ezert inkabb szoveges modban jatszottam vele.
  • skristof
    ezt akartam még énis írni
    designba jobb a tcm
    lehetőségek kb egyszinten
  • [Jakuza]
    Nagyobb az adatbazisa, de amugy semmiben sem jobb, legalabbis a TCM 2004nel.
    Igaz a 2004 nem friss adatbazisu, de gondolom majd ahoz is lehet letolteni napra kesz frissiteseket, ha valamelyik TCM fan aki raer neki ugrik az adatbazisnak.
  • skristof
    adatbázisban sokkal
    és a tcm05 nem váltotta be a hozzá fűzött reményeinket, nincsenek olyan újítások
  • agtomi
    Miben jobb a football manager mint a tcm?
  • skristof
    nem kell egyből megharagudni
    de mint te is láthatod, itt nemsokaknak jött be a tcm05, és pl én is, aki (ős)tcmes vagyok ;)
    és most átpártoltam (egyelőre mindenképp) az FM05höz

nekem az tetszik jobban... ennyi
    probáldd ki mind2őt, és dönts te
  • Rossi1
    Köszi a válaszokat, sokat értem velük...

egyébként hallottam róla de én alcoholt használok, de nem ez a lényeg. Csak gondoltam vannak itt közületek olyanok, akik mind a kettővel nyomják, nyomták és van valami véleményük a két gém különbségeiről. Ennyi, de azért köszi
  • skristof
    még nincsen
    de ITT majd biztosan lesz
  • Mr.Macho
    tavaly a németek nagyon jó kis megapatch-et csináltak a 2004-hez...
  • Mr.Macho
    nincs valami külföldi unofficial adatbázis patch?
  • skristof
    nem az adatbázison javít, hanem magán a gémen
    csak az adatbázisba is belekotnyeleskedik a szemét
    lehet h nincs licenc, de azt nem hiszem el, mert ea mindig felvásárolja őket, salz fasság
  • Mr.Macho
    ezt nem értem... ha nem rakod fel a patch-et akkor jók a nevek???
    Nem látom túl sok értelmét annak hogy csináljanak egy jó adatbázist, utána meg hazavágják egy patchel, ami elvileg javít rajta!
  • AMDFan
  • skristof

télleg, elnézést, és köszi
  • AMDFan
    Mielőtt megkérdezed Daemon Tools :)
  • skristof
    talán amelyik neked jobban teccik, azzal játszál
    amugy DTról hallotál?
  • Rossi1
    Csaó!

Srácok tanácsot szeretnék kérni!!!Megvan a TCM 2005 és a Football manager 2005 is. Nos eddig TCM-el nyomtam, (amióta gáz volt a CM) de az idei TCM-ről nem sok jót hallottam. Szóval szerintetek melyik a jobb??? Mert nem irogatnék itt CD-ket fölöslegesen, nincs rá sok időm mostanság. Előre is köszi Rossi1
  • Joke
    Én felraktam a patch-et úgy, hogy az adatbázist nem engedtem frissíteni, és így jó, nincsenek benne kamu nevek.
  • báttyó02
    Nem olyan rossz a game,csak a kezelés vagy mi,olyan....nehézkes,vagy nem is tudom,mindegy,meg a NEVEK,az arsenalnál,meg a manchester u. nál,hát beszarás.
    Na mindegy.
  • skristof
    nem vírusos az, nyugi...
  • codric
    gamecopyról van nekem is, és nincs vele gondom.
  • Ipk18
    Helló, van egy nagy gondom, a játékhoz adott crack (tcm2005.exe) vírusos, legalábbis az F-secure Antivirus 5.41 ismeretlen vírust vél benne felfedezni. Letöltöttem a Gamecopyworld-ról a létező összes crack-et, de mindegyiket vírusosnak látja. Valószínű, hogy csak vakriasztás, de jó lenne, ha megnyugtatnátok!
  • báttyó02
    Köszönöm,remélem jó lesz.
    Na még egy óra
  • codric
    Nincs semmi gond azzal a verzióval, amúgy egy nfo fájlban leírják mit kell vele csinálni.

1. Kicsomagolod.
    2. Daemon Tools emulálod, de az is jó ha kiírod cd-re.
    3. Installálod a játékot, beírod neki a kért kódot, pl: AAZ9-QMMH-4NFU-SZR5-XRLD
    4. 2 cd crack könyvtárából a játék könyvtárába másolod tcm2005.exe fájlt.
    5. Indulhat a játék.

Bár azért mielött neki állsz játszani tedd fel a patchet és a patch törését.
  • báttyó02
    Még négy óra,de....légyszives segitsen valaki,hogy ezt hogy a gecibe kell feltelepiteni,me én nem értek ehhez.
  • báttyó02
    Hali,most töltöm a cuccost,és...na szal ezt töltöm: Total Club Manager 2005 PROPER-RELOADED,rz jó lesz ??? Mármint hogy aki ezt töltötte annak müködött??
    Amúgy igy visszaolvasva sajna nem várok sokat a játéktól,de a képek,meg egyebek alapján egész pofásnak tünik...na majd meglássuk.............45 százalék
  • [Jakuza]
    Ne itt vitassatok ezt meg, hanem a sajat topicjaban a jateknak.
  • handras80
    Bittorentről szeditek???????
  • skristof
    jogos
  • robotnyk
    5175? :P
  • skristof
    helyes
    nekem nagyon tetszik
    még a magyar databéz is fasza
  • PetruZ
    Láttam a másik topikban. Én is. :)