Fifa Manager 10
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
tölts le egy nocd-crack-et a TCM-hez (a meghajtóba így elég a Fifa cd)
😊) vagy vegyél mégegy meghajtót
EZT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ez aztán idevág
amugy talán gmikinél
vagy imike
www.gamestar.hu/gmiki
football without ultras is nothing
Tudom, hogy ti a magyarosításokkal foglalkoztok, de nem tud valaki mondani egy olyan webhelyet, ahonnan a Tropico MAGYAR verzióját le lehet tölteni?
Elõre is köszi!
amugy nocd-crack
de az ilyeneket már télleg nem kéne kérdezgetni! gondolom warezolsz ezerrel, akkor meg talán ismerhetnéd már a gémkopicentert
Tényleg minden bántó szándék nélkül kérdezem, de miért nem próbáltad ki?
Az Editorral kapcsolatban lenne egy kérdésem. Ha rámegyek egy játékosra van olyan hogy "Transfer Player" és hogy "Get Player" mindkettõvel ugyanaz az ablak jön be, mégis mi a különbség ???

olvasni tuuccc??????
akkor lapozzá a 8as oldalra, keress rá egy adott szora, majd menj a 12es oldalra, ezutám olvasd azt végig, el leszel irányítva a megfelelõ helyre!!!
onnan márcsak 6 oldal, és késsz is vagy
Hajrá Vidi! Força Barça! sokker.org - a legjobb online focimenedzseres játék! ;)
pont a válaszoddal egyidõben küldtem egy mélt (gondoltam, hogy Te tudsz segíteni), így az már tárgytalan

Ha viszont a "Lefagy az editorom" klub tagja vagy, akkor kérj segítséget valakitõl, de mintha úgy rémlene, hogy olvastam valami olyasmit, mely szerint "master" formátumban is letölthetõ az adatbázis.
nektek is ott és úgy fagy le, mint 3626. hozzászólásban ??
kérdés (volt már szó róla, de ...): én a Neruel-féle magyar bajnokságot használom (nagyon jó) csak a BL-ben nem indul soha magyar csapat (ez valami ország-minõsítéssel van összefüggésben) Hogy lehetne ezt korrigálni ? (Amúgy az új megapatchben ez rendben van ?)
Lehet, h a win98 az oka? Már ezt is el tudom képzelni 😊
Hajrá Vidi! Força Barça! sokker.org - a legjobb online focimenedzseres játék! ;)
Kb. majdnem egy éve írtam nektek és azóta most tettem fel a TCM2004-et.
Felraktam az 1.1-es és az 1.2 patchet és mindig megfagy a cucc. Vajon miért??
Kérlek benneteket, aki tud segítsen nekem, mi lehet a baj, s ha lehet honnan szedjek le hozzá javító patchet?!
Amúgy felraktam a magyarosítást és a teljes magyar bajnokságot.
Gratulálok az elkészítõknek! Jó lett!
Csak ne lenne ez a sorozatos fagyás!
Üdv,
Maya
Amúgy az enyhe kifelyezés,hogy irreális a magyar bajnokság!
Az elõbb akarta rámsózni a Manchester United Barthez-t ingyen!
2 éve meg a Reál Madrid a Debrecenböl igazolt!
A GYŐZTESEK MINDIG ÚJ CÉLOKAT KERESNEK, A VESZTESEK KIFOGÁSOKAT.
sajna 😞
Én a válogatott eb gyõzelmével kapcsolatban reagáltam!
Ja Jakuza a meccsnél van olyan,hogy:elõrepasszol1-LM-nek!
És van még benne angol szó is!
(Ha igen, honnan lehet leszedni?)
Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.
Pl én megvettem a Vidivel Andrew O'Brien-t a Newcastle-ból, a Julian Téllezt a Buenos Aires-bõl, és ahogy már vki írta a Fradiban ott van Obafemi Martins... Elképzelhetetlennek tartom, hogy ezek a játékosok a magyar bajnokságba jöjjenek valaha. Talán túl nagy a magyar csapatok reputációja.
Kis csapatból ugyan valóban lehet nagy csapatot csinálni, de idõvel!
Ja...
Jakuza javítsd ki légyszi ezt a mondatot az Adomány kérésnél: "Jótékony szervezetek megkérdezték önt, hogy nem e támogatna egy focisuli építését..." - erre: "Jótékony szervezetek megkérdezték önt, hogy nem támogatna-e egy focisuli építését..." - nyelvtanilag így jobban hangzik.
”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type
Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.

Bekell allitani, hogy negyed csillagos jatekosok (tehetseg) legyenek ott max, meg max a 10bol-3asra gyurhato szintek legyenek.
Kb ez lenne a realis.
Európa Bajnok lettem a Magyar válogatottal 😊))
2010-ben (asszem) 😊)"
HEHE. Biztos csak mi vettünk részt rajta. 😊
Ezért jó ez a játék. Nem elég, hogy 2010 nem EB év, de még meg is nyerjük. LOL ! 😄 (Gondolom, mivel sem a horvátokkal, sõt még a románokkal sem tudtuk összehozni az EB-t, így rendeztünk egyet, csak úgy. 😊
A medve nem játék.
szal magas agresszió, erõs közép(v. felfutók),gyors kontra, hosszú passzok, 1 jó kapus, és 1 kapura vesz. csatár, ja és nem mindegy ki az irányító! 'egyebet nem t'ok mondani.....kérem kapcsolja ki...
”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type
Nem tom a tieddel mi lehet de majd megkérdezek pár embert külföldrõl hátha azok tudják a megoldást mint az editornál.
jaaa, olvasni sem tudsz?!?!? boooocs
de akkor minek jáccol??? és mért vagy forumon???
én többfélét szoktam variálni
4-4-2
3-4-3
4-5-1
mikor mit.... de érdemes nézni, h melyik játékos, h jobb! pl a középpályásom egy idõ után, jobb volt védekezõkpályásnak
aszittem énis, de nem! sõõõõt!!!! persze szervizpakk ezerrel! 😛
Jézusom!