Fifa Manager 10
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nekem is vannak ilyenek! Pl:Molnár(védõ)óriásit ment a gólvonalon,de a labda pont rápattan Oroszra(az ellenfél csatáara)aki kihasználja az adódó alkaljmat is gólt rug!
Na ilyenkor szoktam földhözvágni a billentyûúzetet!
A GYŐZTESEK MINDIG ÚJ CÉLOKAT KERESNEK, A VESZTESEK KIFOGÁSOKAT.
Az NB III már készen van. Lejjebb már nem tervezek, mert az editornak, mint programnak sajnos vannak hiányosságai. A magyar bajnoki struktúra így néz ki az elsõ négy szinten: 1-1-2-6. Az editor viszont a következõket engedi: 1-1-2-2, 1-1-2-4, 1-1-2-8, 1-1-2-10. Hogy miért pont az 1-1-2-6 maradt ki az számomra is talány. A 4x24 csapat, az évi 46 meccsel gáz, a 8x12 legalább annyira, így végül a 8x16-nál maradtam, felemelve 32 csapatot a megyei bajnokságokból (illetve 33-at mert az NB III egyik csoportjában csak 15 csapat van - már a valóságban). Ami jelenleg a legnagyobb problémát okozza, hogy egész egyszerûen képtelen vagyok megoldani, hogy az NB III-ból is legyenek kiesõk. Beállítok mindent ugyanúgy, mint azokban a külföldi ligákban, ahol a legalsóbb osztályból is vannak kiesõk, és egyszerûen nem mûködik. Utálom!
Badgek! Nem tudja valaki egész véletlenül, hogy ha nekem - teszem azt - .bmp formátumban van meg egy csapat címere, akkor azt hogyan lehet átkonvertálni .tga formátumba, amit a játék is tudna kezelni? Milyen program kell hozzá, és honnan lehet azt megszerezni?
Mennyi bajnokságot csinálsz meg? NB ...?
A fejér megyei csapatok adatait szívesen elküldeném, ha érdekel. (A Baranya megyei csapatokról meg van egy honlap:
Baranya megye csapatai)
Hajrá Vidi! Força Barça! sokker.org - a legjobb online focimenedzseres játék! ;)
az nagyon jo ha csinalsz egy igazitott ligat. Szerintem egy magyar top csapat kb7.30 a nb1/b top kb5.70 Nb2 41 es ha lesz egyszer nb3 akkor az legyen 2,50 koruli. a Megye1 2,0 a megye2 1,4 a blasz1 1,5 blasz2 1,3 blasz3 1,1 blasz4 1,0
kicsit elragadott a hev!!!!
Amugy szivesen segitenek az alsobb ligas jatekosok adatainak generalasakor mert ismerek par sracot!

Nyugalom a hosszú élet ritka!
Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.
Szerintem innen.
Az lentebb említett patch-eket honnan szedted le?
I7 9700K | ASUS MAXIMUS XI CODE | 2X8GB PATRIOT VIPER RAM | ASUS STRIX GTX 1080TI | ASUS PG279Q | Playstation 4 PRO |
😊) na...mostmár csak jó lesz.
most 95 % végeredmény megtekintés
a karrier elvárások (hanyadik legyél a bajnokságban) mi alapján generálódnak ? Ha a csapatom jellemzõit átmenetileg lerontom (jó játékosok átvitele a tarcsiba, gyenge tarcsik beállítása az elsõ csapatba, a kezdõ 11 lecserélése gyengére stb..) a szerzõdés aláírást követõ szezon végén, utána minden vissza, akkor a gyenge csapaminõsítés gondolom enyhébb elvárásokat eredményez ...
az a gondom, hogy feljutottam az NB1B-be és ott rögtön a 2. hely az elvárás, de én még nem szeretnék az NB1-be feljutni szezon végén
”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type
+, hogy a védõk védekezzenek...egyebek?
”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type
Hajrá Vidi! Força Barça! sokker.org - a legjobb online focimenedzseres játék! ;)
de segít egy tiszteletbeli szurkolói megb.is.
egyszer volt kulonleges kuldetesem! Anno talan a kaposvar keresett meg ne essek ki nbII-be elvalaltam aztan tok utolsokent(utso 6fordulo 1gy1d4v legerosebb fokozat csak vegeredmeny) kiestem azota munkanelkuli vagyok! pedig a bvsc-vel feljutasra alltam az NBI-be. Ti fusionnal jatszotok vagy gyenge szinten, hogy ekkora a managerszintetek en neha az 1 pontokert is vert izzadok, ha meg szintlepesert edzek akkor tuti melyrepules a csapatnak. Raadasul olyan kuldeteseket kaptam:
1 aktiv szurkolok szama 10000 (meg 5541) (egy nb2-bol feljuto kiscsapatnak. 2 kapus reflexek (kb 2,5 ev)
3 shop fejlesztes (annyi penzem sincs h edzot vegyek fel nemhogy epitkezni!
Sztem az en valsagmanageri szintem a magas!!!
Én pont a Tomskkal jutottam legmagasabb szintig (8), de mivel lépni akartam és senki nem jelentkezett ajánlattal, így új játékot kezdtem elvesztve a szintemet (most 3-as vagyok)
a ruszkiknál azt nem bírtam tovább, hogy 68 Moskva csapat van, a végén már azt se tudtam ki-kivel van.
nagy csapatba nem toom kmikor hivnak
nekem lett volna kül. küldetés! hogy a d. moszkvával nyerjem meg a bajnokságot. ott voltak a 10. helyen, de nem vállaltam!
akkor még a Tomsk-kal voltam.
nekem csak 5ös a szintem, de még nem nyertem bajnokságot! 😊
csak egyszer voltam feljuto! 😊 2010be vok
football without ultras is nothing
2002-ben valóban jobban gyült a pénz, én még emberkereskedelemmel 😊 is foglalkoztam (megvettem egy tehetségesnek vélt fiatalt - még akkoris ha nem mekem megfelelõ poszton játszott - majd fél v. egy év elteltével jó pénzért eladtam) Most még az utánpótlásomat is szélnek eresztem, ha nem extra, mert jól eladni nemigen bírom.
Én mindig kis csapattal indulok és igazából akkor lesz pénzem (de nem több száz mó), amikor tõzsdére vihetõ csapat. Az idei változat némi óvatosságot követel, de nem vészes.
Tényleg nekem miért nincs ajánlatom soha más csapattól (rendszeresen nézem a karrier menüben és még a szerzõdésemben is mindig fenntartom a külföldi csapat igazolási opciót, természetesen több bajnokságot is futtatok). Max válogatott jelentkezik.
Vagy ki kéne rugatnom magam ahhoz , hogy ajánlatot kapjak ??
sima gyõzelmekkel az életbe nem érem el, a feladatok sem túl sok pontot adnak. Apropó, volt már valakinek különleges küldetése? Nekem eddig még nem...2015-ben járok. Még egy kérdés volt már annyi pénzetek hogy bárkit meg tudjatok venni? Nekem még annó a faplm 2002-ben volt olyan hogy szórtam a pénzt a legjobb játékosokat vettem meg tizessével, de soha nem fogyott a pénzem
. De a 2003-ban vagy a 2004-ben most nem volt olyan hogy összegyülne sok 100 millióm.
természetesen megjelöltem az angol bajnokságot is, de igencsak meglepett a dolog, mivel sok szezont lenyomtam már különbözõ csapatokkal (különbözõ bajnokságokban), de most találkoztam ilyennel elõször, miszerint egy külföldi csapatok "akartak" barátságost játszani, ráadásul nem is akármilyen csapatok egy NBII-es ellen. Ja és korábban is több bajnokságot is megjelöltem az "enyém" mellett, de soha nem jelentkezett idegen országbeli ???
Teremtorna van (csak eredményekkel), szép is lenne egy fusionos terem meccs 😊)
bang: Tényleg furcsa, hogy a programból teljesen kimaradt, hogy esetleg a nagycsapatok visszautasítják a barátságos mérkõzésekre szóló felkérést. Tapasztalatom szerint akkor lehet ellenük játszani, hogy az elején elindítod azt a ligát is. Tehát ha a magyar bajnokság mellett elindítod az angolt is, akkor meg van arra az esély, hogy játsz a Manchester ellen. Furcsa, de ez kimaradt.
A másik amit szintén furcsálok, hogy már megtaláltam az Óceániai Bajnokok Ligáját és az Ázsiai Bajnokok Ligáját is a neten, mint patch, de az Európai Bajnokok Ligáját miért nem teszi senki három fordulóssá? Úgy tûnik a nyugatiakat ez kevésbé érdekli...
A GYŐZTESEK MINDIG ÚJ CÉLOKAT KERESNEK, A VESZTESEK KIFOGÁSOKAT.
mivel toodtad elõcsalni??
az eredményekkel nem dicsekszem, de az én 40-es szintû Gyulám a Highburyn meg az Old Traffordon ..... 😊))
A fordításban egy észrevétel:
szöveges mód: "az ellenfél edzõje, xy, szól az összes védõ és középpályás játékosánakhogy kezdjenek melegíteni." - javításra szorul.
Mind az en munkamban, mind Pl Freezereben.
Javitottam erre:
Az ön játékosa _PLAYER_NAME egy új luxus autót vett magának. Jelenleg, kissé többet is gondol rá a kelleténél és emiatt 5 morál pontot veszít.
Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.
Sorry
Személy szerint még éjjszakai meccsekkel nem találkoztam.
Viszont most a Vasa színeiben jeleskedem.
Nagyon érdekesek a fordítások!
Pl. egy a sok közül:
"Az ön játékosa X Y egy új luxus autót vett magának. Kicsit meg is zavarodott magától a gondolattól és emiatt 5 morál pontot vesztett."
Hehehe, a marha gyerek. Vett magának egy kocsit és túlköltekezett, erre rádöbbent. A hülyéje.
Nagyon jó a fordítás! Kicsit mókás!
De, hogy a Terembajnokságban is játszhatok!! Hát ez fantasztikus!
Csak gratulálni tudok nektek!
Ez oltári jó kis játék!!
Kössz!...De nekem a teljes játék kell, nem csak a magyarosítász. De aazért kössz!
sajna nem rajtam muli, én sürgetem a gyereket, de ez van! 😞
sry, én irtam neki mélt, de arra nem reagált!
most irok egyet, ha arra sem válaszol 2 napig, akkor sztem felejtendõ..... 😞(
Ehhez nem kell crack!

Nekem megoldódott a fagyi problémám!
A következõket csináltam:
Felraktam az 1.2-es patchet, majd a #1-es lemezrõl felülírtam a felinstallált indító file-t crackre.
Újra felinstalláltam a magyar bajnokságot és a magyarosítást, mert az 1.2-es patch ezt visszaállította angolra.
Ezek után új bajnokságot indítottam, most már fagyás és minden hiba nélkül!
Várom az új magyarosítást és egyéb fejleményeket!
Köszi a segítségeket!
Üdvözlettel,
Maya
"1.2-es patch és 1.1-es crack páros van fenn azóta jó az editor." hmm ?? és a játék fagy ??
mert mint tudjuk az 1.2patch és 1.2 crack az fagy (nálunk 😞( )
Érdekes...
az patch1.2 fagyás meg nem köthetõ össze az op.r.-rel
egyenlõre én is az 1.1-est használom
Hoopy belinkelt (3680) egy 1.3-as patch-et, az talán segít, de gondolom majd crack is kell hozzá (amennyiben ez is hivatalos javító patch)
Hoopy.. mit tudsz róla ???
este bevizsgálom 😊)