11569

Mielőtt kérdezel használd a keresőt a lap alján!

IGEN, MÁR MEGJELENT! | NEM, NEM TUDJUK HONNAN LEHET LETÖLTENI! | NEM, NINCS MAGYAROSÍTÁS!

ha warez témában írsz, törlődik a kommented
  • báttyó02
    mindkettőröl le tod szedni,csak a suprnováról lassabban,de az ingyenes
  • báttyó02
    hm. na mindegy. A cimek: ingyenes: suprnova.org
    Fizetős: wanadoo.atw.hu
  • Czud
    Az mit takar?
  • báttyó02
    torrentes jó?
  • Czud
    Nem tudjátok honnan lehet leszedni a játékot (egyben)?
  • skristof
    válasszál mirrort, és várjál
  • zolo
    Hogyan kell a GCW-ről leszedni az 1.0-lás no-cd cracket?Nem ad download lehetőséget
  • báttyó02
    tess: aaz9-qmmh-4nfu-szr5-xrld
  • zolo
    Helo mindenkinek.Kéne egy install kód,mert a cd-m úgy van megírva,hogy nem tudom megnézni rajta.Légyszi küldjetek egyet!
  • skristof
    ott a pont
  • [Jakuza]
    Pontosabban majdnem minden :P
  • Uly
    derley
    Köszi a segítséget, most már minden oké! Tök szuper magyar minden!
  • skristof
    cm/fm konkurens
    idei sztem suxx.....
    2004es verzió jó, egészen csillivilli de átlátható, frappáns dolgokkal
    inkább azt nézdd meg
  • skristof
  • DONGUBA
    ez milyen jatek???????????En csak cm vagy fm
  • Uly
    "Ki tudja megmondani miért van az, hogy a 2004-es verzióban -miután magyarosítottam és a magyar liga is benne van- és miután kiválasztom a leendő ligákat mennék tovább és szépen kilép a programból? Elkezdtem korábban már egy ligát azt be is tudom tölteni és játszom is, de teljesen újat és hogy a magyar is benne van azt már nem engedi."
    Már korábban feltettem ezt a kérdést. Azóta töltögettem le egy két patch-et és magyarítást. Újra telepítettem stb...Gondoltam az én verziómmal van baj, azonban most sem tudom elindítani egy új játékot. Kérem aki tudja mi a probléma írja le nekem, és esetleg adja meg nekem a pontos elérhetőséget(patch verziószám stb..), mert nem szeretnék magyar bajnokság nélkül maradni.:)
    Amúgy már 1.2-es verzióm van és azt magyarosítottam, de a magyar bajnoksággal nem akar elindulni.
    Köszi a segítséget.

• Neruel
    Üdv!

A magyar játékosok neveit teszi rendbe ez a pár fájl. A játék \database könyvtárába másoljátok és írjátok felül az ott lévő 3 fájlt. A külföldi nevekhez nem nyúltam csak a magyarok változnak. Magyar Nevek
    Tartalmaz 2868 vezetéknevet, 223 férfi és 185 női keresztnevet.

Neruel
  • Uly
    Sziasztok!
    Ki tudja megmondani miért van az, hogy a 2004-es verzióban -miután magyarosítottam és a magyar liga is benne van- és miután kiválasztom a leendő ligákat mennék tovább és szépen kilép a programból? Elkezdtem korábban már egy ligát azt be is tudom tölteni és játszom is, de teljesen újat és hogy a magyar is benne van azt már nem engedi.
    Kvízjátékra karrierben hogy tudok menni, vagy egy idő után lehetőségem nyílik majd rá?
    Köszi:)
    Amúgy én most ismerkedem a 2005 és a 2004-es verzióval is. Nekem tetszik egyenlőre mindkettő, bár a magánélet tetszik, hogy benn van a 2004-ben. A 05-nek meg jobb a grafikája, és designosabb:) Igaz amit korábban leírtatok, hogy vannak elég érdekes nevek, az egy kicsit illúzió romboló számomra.
    Bocs, ha kicsit hosszú voltam:)
  • báttyó02
    Ja,a patch verziószáma 1.01
  • báttyó02
    Majd le kell töltened egy patch-ot,ami tartalmaz egy editort,amit a játék könyvtárában találsz majd meg.
    Nekem most mennem kell,úgyhogy valaki linkelje be lécci neki a patch-et
  • Uly
    Bizonyára én vagyok totál analfabéta, de hol van az editor és a write database?
    Bocs, most biztos röhögtök rajtam, de tényleg nem tudom, viszont szeretném kipróbálni:)
    Ciao
  • skristof
    bemásolod a database mappába illetve a badges mappába
    aztán elindítod az editort
    ráböksz a "Write database" gombra...
    picit tököl, és kész
  • Uly
    Sziasztok!
    Segítséget szeretnék kérni. Letöltöttem a FIFA HUNGARY honlapról a magyar bajnokságot tartalmazó file-t, viszont én akármit csinálok ezekkel(country23, Badge) nem tudom behozni. Valószínűleg én vagyok nagyon béna, és nem tudom pontosan hová is kell bemásolni. Légyszíves valaki írja le pontosan hogyan kell alkalmazni.
    Előre is nagyon szépen köszönöm,
    Uly
  • skristof
    nincsmit...
  • rocker01
    kössz, életet mentettél
  • skristof
    GCW
  • rocker01
    hali! nem tudjátok hogy honnan lehetne letölteni a TCM2005 patch-éhez a cracket? DC-n már megtaláltam, csak akinek megvan azoktól nem lehet tölteni
  • bang
    :) ja, már én is tudom, de nem árulom el senkinek :))
  • Neruel
    Helló! Megint én.

Nos, a srác feltette a magyar bajnokságot, és én leszedtem. Mint kolléga azt kell mondjam, hogy kifejezetten jó. Győződjetek meg róla magatok: Fifa Hungary fórum
  • Neruel
    Üdv!

"codric": Köszönöm a válaszokat. Egy dolgot nem értek tisztán. Mi az, ami alapján szerinted/szerintetek inkább a 2003-ra hajaz? Azzal nem játszottam túl sokat, csak néhány hónapot, így nem biztos hogy elsőre felismerem a hasonlóság egyértelmű jeleit.

"bang": Szerintem mostmár te is tudod a választ.

"Drend": A rendes nevek alatt mit értesz? Rendes magyar nevek? Ha igen, írj egy privit.
    Magyar ligát én magam is készítek, illetve a FifaHungary Team is. De az ő honlapjukon olvastam a fórumban, hogy valaki már el is készült vele. Feltette a kérdést, hogy kell-e valakinek, erre vagy huszan-harmincan megadták az e-mail címüket. Azt senki sem írta, hogy megkapta volna, vagy hogy milyen. Persze azt sem írta senki, hogy nem kapta meg. Szóval nem tudom, de egy próbát megérhet.
  • Drend
    Hi!
    Van hozzá vhol rendes neveket, "esetleg" magyar ligát tartalmazó patch?
  • DonnieBrasco
    Megnéztem, töröltem. Az EA feladta a CM-sorozattal folytatott harcot, végleg.... nem baj, mostantól a "fake" CM sorozat lehet a konkurrencia talán :) bár ahogy az Eidost ismerem, tán meg se jelenik soha, de ha meg is jelenik, akkor is halál f** lesz :(

DB
  • bang
    nem tudjátok....

na mindegy ma este már nálam lesz a progi, megnézem
    ha valakit érdekel, majd akkor tőlem megkérdezheti :))
  • bang
    Sziasztok !
    egy eretnek kérdés: az idei TCM-ben van fuision (a FIFA-val)??
  • codric
    Szia Neruel!

1. Elvileg ahol a játék tárolja a nyelvi fájlokat, ott van személyes rész közte. Valószínű vagy megint kóddal kell előcsalogatni - nekem még nem sikerült - vagy idő hiányába végülis nem rakták bele.
    2. Lelassítja. Nekem 5 ligával már nagyon lassú a hét generálás, de a mentés és betöltés, viszont még így is gyorsabb, mint az elözőben.
    3. Igazán nem lenne gáz, ha valaki belenyúlna a pc.ini fájlba és átállítaná a mostani beállításokat. De így elég érdekes dolgokat tud produkálni. Viszont ebben még így is jobban végrehajtja a taktikát, mint a 2004-ben. Ha a sok apró kellemetlen dologtól eltekintünk - rengeteg lap például - még élvezhető is.
    4. Véleményem felemás. Egyrészt csalódás, mert többet vártam, másrészt annyira nem nagy csalódás, mivel a 2003 is tetszett. Csak pont ez a bökkenő, hogy a 2003-at kaptuk új dizájnal.

Ez az én véleményem, viszont vannak akik áradoznak róla. Igaz, azok nem is az sg fórúmára járnak. :-)
  • Neruel
    Sziasztok!

Van már valakinek tapasztalata az alábbi témákban:
    1) Hová a bánatba tűnt a személyes rész? Én akarok virtuális családot!!! Vagy már megint kód kell hozzá, mint a 2003-ban?
    2) Mennyire lassítja le a játékot, ha a létező összes ligát kiválasztva indítasz el egy játékot?
    3) Láttam lentebb szídjátok a 3D nézetet. Tényleg ennyire gáz?
    4) Amúgy milyen? Már az egész, meg minden.

Üdv: Neruel
  • savafan
    THX!
  • skristof
    Total Club Manager 2005 v1.01 [ENGLISH] No-CD/Fixed EXE

ő lesz az, ha nem akarod mindig betenni/mountolni a cdt
  • savafan
    1.1-es fájlt nem találtam ott. 1.0-ás és 1.01-esek vannak ott.
    Total Club Manager 2005 v1.01 [ENGLISH] No-CD/Fixed EXE
    Total Club Manager 2005 v1.0 [ENGLISH] No-CD/Fixed EXE
    Fussball Manager 2005 [GERMAN] No-CD/Fixed Image
    Total Club Manager 2005 v1.0 [ENGLISH] Fixed EXE
    Total Club Manager 2005 v1.01 [ENGLISH] Fixed EXE

Total Club Manager 2005 v1.0 & v1.01 +4 TRAINER
    Total Club Manager 2005 v1.01 +1 TRAINER
    Total Club Manager 2005 v1.0 +1 TRAINER
    Fussball Manager 2005 v1.0 +1 TRAINER

Ezek közül melyik a jó?
  • skristof
    nem