Fifa Manager 10

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

b-type
magánvagyonod a tárgyalási kézségedtõl, ezzel kiharcolt jó szerzõdésedtõl, valamint a tözsde.
a klubvagyonod igen összetett,
-jó játékos nevelés-eladás, ill. vétel-eladás.
-eredményes szereplés( kupák, lista vezetés..stb)
-optimális játékoslétszám, és sz õ szerzõdéseik(nem sok, az is olcsón)
-a klub boltja, annak jó vezetése,
és egyáltalában ésszerû épület fejlesztések, és optimalizálás...mindig, és ezerrel.
kb. ennyi..asszem.

”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

csum666
Mindentõl függetlenül, az érdekel mirét kapok pénzt??

Hajrá ALBACOMP HAJRÁ MAGYAROK

b-type
háát..ez innen elég veszett nehéz lesz, hacsak nincs 1 láda sztárjátékosod akit el(tudsz) akarsz adni.
én is pártolom a kis csapattal kezdést, sokkal hamarabb kiderül ha hibáztál, és csak abból tanulsz. szal hajrá, ezen az összegen nem javítanak csak az eladások.

”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

loál
jo kis manager vagy, bazzzeg 😛

football without ultras is nothing

csum666
jaja már rájöttem én is😊)))

Hogyan lesz pénzem????

b-type
😄
hát amit írtál az eléggé annak néz ki...
ebbõl kiindulva, valszeg az a gond, hogy nincs pénzed...-pénz amibõl ki, vagy meg tudnád vásárolni a figurát.

csum666
Na mi lehet a gond?

csum666
-€ 237.57m

maximális befektetés: €0

Ezt találtam

csum666
azt irja már vettem erre a szezonra

csum666
az MTK tól se enged vásárolni

b-type
venni lehet, max nem jön az arc csak idény végén.
a pénzed mmindenképpen nézd meg, legalább azt hogy mennyit költhetsz játékosvásárlásra (ott van az igazolási lista alján asszem)

csum666
OK A Manchesterrel vagyok és a pénzem nem tudom mennyi😊

Szal nem tudom mért nem tudom megvenni akit akarok😊
Bajnokság közbe is lehet venni????

igy van 😊

Joke
Hát mondjuk lehet, hogy nincs rá elég pénzed. Asszem akkor szokta azt kiírni, hogy talán már igazoltál blablabla. Az átigazolási listánál ott van, hogy mennyiért vásárolhatsz max. Na annál drábább játékost nem tudsz venni. Nem ártott volna, hogy megmondod melyik csapattal vagy, melyik ligában, mennyi pénzed van. Mert ha ennyire fontos a válaszunk , akkor legalább próbáld meg pontosítani a problémád. Segítünk szívesen, de kitalálni nem tudjuk csak úgy a semmibõl. Ennyi.

persze, hogy lehet
de szerintem sokkal élvezetesebb, ha nem egy oriás csapattal kezdesz 50 millával, hanem egy kiscsapattal...
akkor lessz csak igazán nehéz igazolni

csum666
Az lehet hogy a játékos nem akar jönni???

csum666
hát nem tudom mit csináljak????

huhh
most sem lettem sokkal okosabb! 😛
talán sok légiósod van
talán sok játékosod van
talán az elnökség nem akarja (ez sztetek lehetséges??)

csum666
Hát az van mondjuk 5. szezonban járok és mondjuk nestát megakarom venni azt irja erre a posztra már igazoltam elvileg meg backhemet figot senkit se tudok venni miért????
Az elején megvettem ronit azóta nem enged miért???????

kicsit konkrátabban irdd le mi a gond..
üzenet, vagy valami...
vagy hány játékosod van? lehet, h van vmi korlát...

csum666
fontos lenne segítsetek plizz

csum666
Mért nem tudok játékost venni???? a liga elejé ntudtam most meg pár évre rá nem tudok akit én akarok miért????

Hajrá Vidi! Força Barça! sokker.org - a legjobb online focimenedzseres játék! ;)

Joke
Hát ilyenkor kéne megõrizni a régi cuccokat, én azokat át szoktam másolni, és akkor nem kell leszednem újra õket. Bár lehet, hogy hülye szokás, ki tudja...

Patchek fenn vannak a hivatalos oldalon, crack a gamecopyworld-on, (innen sem tudsz letöltésvezérlõvel tölteni), egyebek talán a soccergaming-on, meg a soccerfm200x.de ill, a z fm200x.de oldalakon,

Joke
Xp-ben az van.

Magic Boy
Amúgy nekem nemjön le a fejléces! 😞

A GYŐZTESEK MINDIG ÚJ CÉLOKAT KERESNEK, A VESZTESEK KIFOGÁSOKAT.

Magic Boy
Az explorer 6-ot honnan szedted le??

Nekem simán lejött a magyarítás, ami a fejlécben van!
(Semmilyen letöltésvezérlõt nem használok, csak explorer 6-ot)

Hajrá Vidi! Força Barça! sokker.org - a legjobb online focimenedzseres játék! ;)

Magic Boy
Segítsetek!
Újj gépet vettem és így elvesztettem az összes TCM 2004-es cuccom honnan tudnám újra leszedni õket?(a 2222-es magyarosítás nálam nemjön le! 😞 )

robotnyk
az a helyzet hogy ha valaki valamilyen dánlódmenedzserrel akarja leszedni, nem tudja. sõt azt sem tudja meg miért nem. ha valaki explorerrel tölt akkor kiderül hogy azért nem jön le, mert a syncre nem lehet linkelni kívülrõl.
Ez a játékoson múlik, vagy a klubon: lásd az életben is.
Ha egy játékos jól érzi magát és nem akarja elhagyni a csapatot, nem fogja.
Nem tudsz változtatni rajta. Esetleg próbáld egy vagy két év múlva. Hátha meggondolja magát

Imremagdi
Lenne egy kérdésem,bár lehet hogy már megkérdezte valaki.Miért van az ,hogy amikor igazolni akarok a legtöbb játékos nem akar hozzám igazolni?A pénzem simán megvan rá.Ezen lehet változtatni?

http://s2b-hu.ikariam.gameforge.com/reg.php?fh=400ce81271ab4218ebc88d115104c2f1

nem tudsz olvasni?
neked mekkora betûk kellenek? hogy jutottál el ebbe a topikba? olvastál? akkor most mért olyannehéz?
vagy csak flémet akarsz kezdeményezni???

Nem tudtok valami fullos magyarosítást amit le is lehet tölteni?!
nah, ez azért aranyos..... 😛

jah, télleg! 😛

most vezetem 3.éve a csapatomat és most indult a tartalékom az nb2/hummel csoprtjába.a sors fintora meg a játék ügyesége álltal a kupa elsõ fordulójába mindjárt össze is sorsoltak.most már csak egy jó taratalék edzõ kéne.

holland válogatottal miért nem lehet lenni a játék elején?
Joke
alcohol 120%, nah perrsze nem inni kell😊

lehet jáccani tarcsik nélkül is term.
lehet felvenni tart.edzõt is, de voluntary is játszathattja õket
ha nincsenek, értelemszerûen nem jácccanak.. 😊

ezz nem értem én se nekem kb.25 fõs a taratalék xcsapatom és nem megyek vele semmire.Szivesen felhoznék majd egy két rarcsit a felöntbe de ha nem tom milyenek a mecseken nem kockáztatok.Írtam már ,hogy nálam az MTK,UTE,FTC-nek a tartalékja indul az NB2 vmelyik csoportjába

b-type
hát ez érdekes,..sztem lazán lehet, errõl viszont 1 kérdés, nektek ki játszatja a tartalékot?
mert elvileg lehet mecset játszaniuk, és az eredményt lehetne elemezgetnem mint az utánpótlásét, de hiába van ki a 11+némi csere, nincsenek jászatva...

Srácok!

Új játékot kezdtem és olyan csapatot sikerült választanom, amelyiknek nincs tartalék csapata. Csak elsõ csapat és utánpótlás. Ilyenkor fel kell hozni illetve le kell küldeni játékost, hogy legyen csapatom. Vagy lehet tartalékok nélkül is játszani?

jaja
nero sux
off: tucc vmi jot? mert már faszom kivan vele

Sziasztok!

Total Club Manager=Total League Manager ???
Joke
Szarul lett megírva a cd😊Sux nero😊

Trance_HUN
oksa köszi, nem tom miért nem tom felrakni a játékot de ez már az én bénaságom vazze valami media geci faljt minden 2. % ban kiírja hogy valamit nem tud vele kezedeni
b-type
😊))
magyar a fejlécben, pecsre meg http://www.patches-scrolls.de/index4.html,ha nem találsz a hivataloson 😊

Trance_HUN
Sziasztok nekem kéne 1 legújjab patch hozzá ha van ilyen és egy magyarosítás is ha van ilyen. 😊 elõre is köszi további jó játékot
Magyarország - Lettország 2:1
Hajrá MAGYAROK!!!
romániát lealázzuk a döntöben!