11569

Mielőtt kérdezel használd a keresőt a lap alján!

IGEN, MÁR MEGJELENT! | NEM, NEM TUDJUK HONNAN LEHET LETÖLTENI! | NEM, NINCS MAGYAROSÍTÁS!

ha warez témában írsz, törlődik a kommented
  • Phoenix10
    Semmilyen asszisztenst nem tudok venni[2004] Deh miért? Se kapus edző se semmi, csak ott elfogajda h fain az ajánlat oszt viszlát, ennyi, nincs is ott!
  • Phoenix10
    Hát a baj h a játékosok erőnléte, elég kicsi, pedig mindenhéten edzetem Őket! De lehet h akkor felveszek Én is , csak légyszi áruld elh h tudom felvenni!Köszi!
    [ amúgy a bajnokságban 3. a bl csoportban 1. vok és a kupában 10-2 vel jutottam tovább, tehát már csak ezzel van probléma]
  • mischa
    Sajnos egy idő után meguntam az edzések tartását és inkább felvettem egy 5-ös vagy 6-os kvalitású trénert, Ő sokkal jobban csinálja, mint én, de ha valami konkrét kérdésed van, jöhet.
  • Phoenix10
    Köszi már nem kell mert sikerült, találnom és pont Te csináltad Jakuza! Ha az edzésben is tudtok segíteni, esetleg egy-két jó tipp, az is nagyon megköszönném!
  • Phoenix10
    Tudom megvan a 2005 is csak most a 2004 hez akarok, mert az angolul van! Kérlek írd be a linket ha tudod, egyszerűen nem találom, még a fifahungary.com on sem!
  • [Jakuza]
    Nem a 2005-t akartad kerdezni ?
    Mert a 2004hez mar jo regota van, viszont szvsz a 2005hoz nem lesz.
  • Phoenix10
    Nem tudjátok, h van-e már magyarosítás a 2004hez?
    Egyébként az edzetés Nekem sem megy, mischa, kérlek leírnád ezt részletesebben?
  • mischa
    Úgy állítsd össze az edzéstervedet, hogy lehetőleg csak olyan edzésprogramok legyenek benne, amiknek a FITNES értéke +1 vagy +2. Hagyd ki a taktikai edzéseket, mert azok pl. -2-es FITNES értékkel bírnak. Arra figyelj, hogy csak azoknál a játékosoknál lesz tartós a jó kondi, akik elég energiával és erőnléttel rendelkeznek, tehát erőnléti edzést is célszerű beállítani. Ha egy-egy edzésprogram képére ráklikkelsz, akkor megnézheted, hogy az az edzés mire és milyen hatással van.
  • mischa
    Engem is érdekelne 1.02-es patch-hez crack!
  • gulaxy2
    nem tudja valaki, arra egy jó edzéstervet, hogy a játékosok erőnléti állapotát mondjuk legalább 50 fölé tornásszam?
    ezen kívül annak mi lehet az oka, hogy a kezdőrugásnál a játékosok rendszeresen az oldalvonalon túlra, vagy éppen a 16-s vonalában ahelyett hogy rárúgná oldalra bikázza a labdát? rossz poszton állhatnak?
  • gulaxy2
    Szervusztok!
    Asszem véget ér manager-i pályafutásom a játék jelenlegi állása szerint... Hiába nyertem tegnap egyszer 4-0-ra, egyszer meg 5-1-re, megint lealáztak 3-0-ra. A játékosaim annyira fáradtak, hogy a meccs első 20 perce után mindenkit pirossal jelöl (a "fit" érték a béka s... alá kerül), ráadásul olyan őrült dolgokat csinálnak, mintha csak direkt szabotálni akarnák a játékot... Valószínű nem szeretnek... A legváratlanabb pillanatban, miközben tép a kapu felé, egyszercsak megfordul, és kivágja az oldalvonalon túlra...
    Szeretném tudni, ki hogy osztja be az idejét? Nekem 2-3 óra min. kell. hogy valameddig eljussak, és ez elég húzós...
    bocs, a sok szövegért... csak olyan muris jelenetek voltak...
  • mstummer
    Ha valaki tud az 1.02-es peccshez crack-et az segíthetne.Előre is thx
  • owen20
    sziasztok!
    Az lenne a kérédsem hogy, hogy tudom berakni úgy a címereket és a mezeket hogy müködjön a játékban is mert felraktam de valahogy nem akar müködni!
    Valakinek van még ilyen problémája!Sanya84 kell hozzá egy másik crack!Nekem az megvan de most hirtelen nemtudom honnan töltöttem le!
    és a tga és az fsh fájlokat hova kell tenni hogy müködjön a játékban de kérlek írjátok le pontosan hova!
  • gulaxy2
    kösz,
    azóta nem nagyon tudtam játszani vele, a baj az vele, hogy nagyon hosszan kell játszani vele. Nem tudom, ti találkoztatok-e olyan hibával, hogy indítás után a képernyő felső része vibrál, kb. 2-3 cm vastagságban. Letöltöttem, hozzá egy patch-t, azóta nem csinálja, de előtte gondoltam már a videokártya melegedésétől kezdve, egészen memória hibáig mindenre.
    A másik bajom az volt, hogy nem tudtam megnézni a meccseket, ("Show full match" gomb inaktív), de egyik pillanatról a másikra. Erre meg olyan megoldást találtam, hogyha nincs meg a játékoskeret, és enm választasz pótolod, akkor csak a szöveges módot engedélyezi.
    Igazából a játék nagyon tetszik, csak az időm kevés hozzá. Egy lengyel csapatot választottam, és mutatja műveltségemet, hogy a saját csapatom nevére nem emlékeztem. A játékosokról nem is beszélve. Azért ez elég ciki... Aztán a másik baklövésem meg az volt, hogy beszélgetéskor az egyik játékossal közöltem, hogy a következő idényben nem kívánom alkalmazni... hát mit mondjak szerencsétlennek akkorát esett az álla, szinte hallottam a koppanást... de hát ugye van aki a más kárából tanul csak...

üdv,
    Zsolt
  • Neruel
    Na szóval, ezt:
    Neruel oldala
  • Neruel
    Ti nézni ez linkt meg:

http://neruel.uw.hu/
  • skristof
    persze h foglalkozunk

tedd fel kérdésed nyugodtan!
  • gulaxy2
    Sziasztok!

Foglalkozik még valaki a TCM2004-el? Vagy most hogy van 2005 a régi már lejárt?
  • FrezeR
    kijött az 1.02-es patch végre!
    Patch
  • csum666
    Magyarosítás még nics hozzá????? a 2005höz
  • Neruel
    Sajnos most sincs több ötletem.
    Azt azért kizártnak tartom, hogy a reserve squad összeállításának változtatása okozná. Bár ennél a programnál semmit sem lehet kizárni...
    Írtad a memóriád. Hivatalosan 128 mega elég hozzá (bár xp vagy 2000 esetén 256-ot kér, de Neked még ez is meg van), P3-as 700-as procival, 32 megás videókártyával és 9.0b DirectX-szel.

A kézikönyvben olvasható még ilyen okosság, mely szerint:

"Mielőtt elkezded a játékot

Néhány esetben a rendszeredben futó programok kisajátíthatják a rendszer erőforrásait, melyeket a játék is használ. Nem minden ilyen program vehető észre azonnal. Számos közülük automatikusan indul el és folyamatosan fu a háttérben. Ez néhány esetben a játék összeomlását vagy lefagyását okozhatja.
    Ezért ajánljuk, zárd be a háttérben futó programokat, mielőtt játszanál a Total Club Manager 2005 játékkal.

Anti-Vírus/Összeomlás Figyelő Programok

Amennyiben gépeden ilyen programok futnak, azokat a játék futtatásakor célszerű kapcsolni/letiltani. Ehhez keresd meg az adott program ikonját a Windows Tálcán és jobb gombbal kattints rá, majd válaszd a Bezárás (Close), Letiltás (Disable) vagy más megfelelő opciót."

Háááááááát......

Később még ír a videókártyával kapcsolatban is. Azt ajánlja töltsd le a legfrisebb meghajtóprogramot.

Na jó, befejezem az okoskodást. Tényleg nincs ötletem.

Minden jót!
  • Larvin
    akkor viszont érdemesrészletesebben leírnom a problémát mert lehet más is találkozik vele én speciel a 2-odik szezonom közepén találkoztam a dologgal és a probléma az, hogy a visszatöltött mentés után is megcsinálta, mindíg ugyanazon a ponton, egy másik szezont kezdve megint sokáig semmi aztán megint előjött most egy másik ponton. Próbáltam összefüggéseket keresni mi lehet a probléma, talán az hasonlít az esetekben, hogy mind2x röviddel a hiba elött a reserve team alapfelállását változtattam meg arra a taktikára amit az első csapat is játszott, de ez csak egy ötlet, nem tudtam letesztelni és most odáig jutottam, hogy feladom a küzdelmet, mert egy játék kikapcsolódást kel, hogy nyújtson nem nekem nem pedig idegeskedést :(
    Egy másik hibára viszont rájöttem, ha egy játékosról azt a hírt kapod, hogy egy másik csapat meg akarja venni, elutasítod az ajánlatot és rögtön beszélsz vele, hogy nem engeded el soha, akkor crash! mert a következő lépésben nem tudja a játék, hogy most levonjon tőle morál pontot amiért elutasítottál el egy neki szimpi ajánlatot, vagy adjon pussz morált amiért tetszik neki, hogy ilyen fontos neked. Ez a bug csak akkor jön elő, ha a játékos olyan beállítottságú, hogy pozitívan reagál a marasztalásra, de ambiciózus is ugyanakkor, vagy nem nagyon szeret a csapatodban stb.
    Ezt többször leteszteltem úgyhogy tuti, szal, ha valaki hasonló szituba kerül akkor save.
    A másik dolognál viszont nincs ötlet, hiszen a visszatöltött file-t is hibásan folytatja a játék, így max az lehetne megoldás, ha nagyon sok mentést használunk, hogy olyan sok meccs ne vesszen el, de ezt nem látom praktikus megoldásnak, mert a végén már ki se látszódnánk a mentésekből és a hiba attól mág előjön csak nem olyan durva a hatása mintha egy teljes szezon menne kárba.
    Mindenesetre 2006 biztos jobb lesz, remélem megoldják addigra azt is, hogy a pénzed érdekesebb dolgokra költhesd mint 2004-ben.
  • Davidsned
    Jah télleg Jakuza miért nem csinálja, ha övé volt a 2004 is? :)
  • Neruel
    Lásd: 5325-ös üzenet.
    Többet én sem tudok.
  • Davidsned
    Hali!
    Nem is készül magyarítás a 2005-höz?
  • Neruel
    Passz!

Teljes tanácstalanság.

Speciel még nem találkoztam ezzel, de ez nem jelenti, hogy nem is fogok. Ettől persze még mindig nem tudom mi lehet.
    Mindig ugyanott fagy ki?
    Biztos minden változtatást felülírtál?
    Több bajnokságban is ezt csinálja?
  • Larvin
    Már jóideje játszok a tcm 2005-tel, de állandóan egy hibába ütközök.
    Először azt hittem, hogy az adatbázis okozza, hogy nem szereti, ha belemásznak, de az eredeti patch-csel is egy idő után előjött a probléma, aztán azt gondoltam a memóriát kevesli 384 MB-tal is nekimentem, de kb annyi játék után mint korábban megint előjött a hiba.
    Konkrétan arról beszélek, hogy a játék egyszercsak fogja magát és leáll, kifagy, de a desktopra nem dob ki, szal vagy controll alt del vagy reset, vagy esetleg a startmenügomb és az alt tab kombinációja.
    A háttérben egy kis üzenetablak, hogy "empty stack" vagy valami ilyesmi...
    Teljes tanácstalanság :(
    Van valaki még akinek előjött ez?
    Tud valaki megoldást?Amúgy el volnék még ezzel a játékkal, utálnám emiatt letörölni és várni egy évet a 2006-osra.
  • BADE
    Nem tudtok olyan oldalt,ahonnan ingyen le tudnám szedni a 2005-öt?
  • skristof
    nincsen
  • báttyó02
    mert ha mondod,akkor nekem is kéne :)
  • báttyó02
    most ezt kérded vagy mondod?
  • nightsucker
    magyaritás van
  • skristof
    pedig fennt van
    mentés másként
  • Nátloz
    Mikor lehet letölteni a master.dat-ot a tcm 2004-hez az oldaladról skristof?
    Jó ez a cím?
    http://skristof.uw.hu/tcm/ mert nekem innen nem sikerült.
    Ha tudsz másik címet ahonnan lejön, létszives add meg nekem.
  • Garcia
    igen én játszom
  • skristof
    HATTRICK-topik az SG-n!
    játszik valaki?
  • skristof
    errefelé érdeklődj inkább!
  • Neruel
    Igen, mondhatni
  • skristof
    igen közben tapasztaltam.... no mindegy

mostanában gépközelben vagy?
  • Neruel
    A tga fájlok csak az editorban vannak elforgatva, így szerepelnek normális "helyzetben" a játékon belül. Ezt csak az eredetieknél csinálja. Ezeket bmp fájlokból konvertáltam át, de hogy konkrétan miért csinálja azt nem tudom.