Fifa Manager 10

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Sziasztok, lenne egy kérdésem: a játékban a beállításoknál mit jelent , hogy van vagy nincs idõkorlát? A másodpercenkénti pénz csak idõkorlátnál van?
[Jakuza]
Hat nem.
Nincs most egyaltalan idom forditani.
A ket hibat kijavitottam, majd ha lesz egy kis idom, akkor majd beleteszem az arhivba.

Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.

nah, majd megnézem, nekem van-e!

football without ultras is nothing

FrezeR
a pénzügyeknél van, és eddig nekem sem jött elõ, de most igazoltam át egy csapathoz és ott már aktiv volt...és tudom hogy van ilyen rész mert forditottam ezzel kapcsolatos dolgokat csak azt nem tudom mi a célja😊

hol van 1általán liszensz gomb?? 😊

FrezeR
a Liszensz gomb aktivizálódott nálam, ez mit jelent végülis ez a téma? Mert nem jöttem még rá.
Jakuza: hogy állsz a magyaritással? mennyi van még? remélem lassan készen lesz a 100%-os.

Jakuza!
Megint egy "érdekesség":
100-adszor nyertem, mint menedzser egy klubbal, és a következõt írta ki az adott mérkõzés végén (szöveges mód):
"Ez volt a %s. gyõzelme, amióta 100 a menedzsere."

Ezt nem értem

Hajrá Vidi! Força Barça! sokker.org - a legjobb online focimenedzseres játék! ;)

Bár, tényleg sok a 0-0, nálam már volt 2:1 sõt 3:0 is.😊

feljutásnak irta nekem, asszem

De a karrier-nél se írja, hogy nertem volna bajnokságot. Azt se értem. Az azért írni kéne nem ??

modom, csak a Premier ligás bajnokságért járu kupát kapod meg!
Tomsk-kal énse kaptam divisio1-ért semmit4
de FA-cupát megkapod, ha megnyered, akárhanyad osztályu is vagy

TUTI!!!
88. vagy 89. perc már eléggé a mérkõzés vége felé van!

Hajrá Vidi! Força Barça! sokker.org - a legjobb online focimenedzseres játék! ;)

[Jakuza]
Ez tuti ?
Nem azert van igy forditva, mert a jatekos be van sozva, es mar ideges hogy kezdodjon vegre a merkozes ?

Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.

Hát már nemigazán akarok új játpkot csinálni, mert nehéz lenne eljutni oda, ahol vagyok. Oxford United-el Angol 1-ben vagyok, és a csapat se semmi. Elég nehéz volt eljutni idáig.

a holland válogatottat miért nem lehet választani a játék elején?
Jakuza!
Javítsd ki a következõt!
A meccs vége felé (szöveges mód): "XY már alig várja, hogy megszólaljon a meccs elejét jelzõ sípjel"
Én a meccs vége felé már a meccs végét jelzõ sípszót szoktam várni... nemhogy az elejét!

FrezeR
Nekem egy dolog hiányzik még ebbõl a játékból igazán mégpedig, hogy nincs benne sajnos az az opció ami a 2002-ben benne volt, hogy kirughatok egy játékost azonnal, csak kifizetem a járadékát és kész. Ez sokszor itt is jól jönne.

Azert mert az 1.2-es patch-el kell kezdeni a gamet es akkor olyan hibaid nem lesznek!
sztem nem lehet

a tartalékokat, hogy lehet bajnokságba indítani?a magyar bajnoksággal nyomom és az nbII-be inful az FTC,UTE.. RES-csapata.Én meg sehogy nemtom öket indítani sehol.

b-type
a felállást igen, sõt az utánpótlás edzõjénél is hasónló felállásban játszasd öket,..a taktika már más lap, csapat összhasonlitásnál érdemes a lassú védõkre támadni, gyors kontrákból, hosszu labdákkal, meg számít persze a védõ képzetsége is, de leginkább a gyorsaság. tehát az támadási oldalt lehet mecsrõl-mecsre változtatni, de a felvezetést(!), és a felállást nem.

”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

robotnyk
textmode
érdemes egy jól mûködõt amíg lehet megtartani
Szerintetek melyik meccs megjelenítés a legreálisabb??? Nálam a teljes mérkõzés megtekintésénél szinte mindig 0-0!
A taktikát és a felállást érdemes hosszab ideig megtartani vagy inkább jobb meccsrõl meccsre variálni????

Köszi a válaszokat!
b-type
nekem a 2003-ban akkor kezdett jönni a pénz amikor szintet fejlesztettem a szurkolói boltomon, és felvettem oda 1 jó csókát, most a '04-el még nem ilyen tiszta a kép, ált. minden bénát eladok(ha nagyon nem viszik, akkor kölcsön-megvételi opcióval, ez ált. bejön),minden játékosnak van transzfer díja, annyi, hogy szerz. kötésnél örüljön, de nekem is jó legyen, nálam mindenki nagyon keveset keres, csak én nem 😊, olyanokat tolok meg esetleg mint 'gyõztes mecs, kapot gól nélkül'-esetleg célkitüzés elérése, de ált. bejön az is, hogy a nem(!) full tálent. v. hõstipus, esetleg baromi jó kép.-el rendelkezõ játékossal csak rövid idõre kötök szerzödést, tõzsdére még nem vittem. ezt az ír kis csapatot, egészen nyugissan játszom, nálam amugy is 1 ilyen játék hosszu-hosszu hónapokra szól.

”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

Joke
Hát nekem ilyne nem volt, és mindíg kaptam a bl gyõzelemért pénzt, nem is keveset. Asszem a megynerés után taklán következõ héten, de ha akarod utánanézek. Nekem ilyen gondoma 2003-al sme volt. Fura, Egyébként én nagy játékosvásárló vagyok, nagyon szeretek veni, ezért küszködöm a pénzzel. De általában év végére összehozom, hogy plusszba legyek, persze általában profitom nuku.Vegyél az átadólistáról játékosokat,néha vannak meglepõ árak, talán még ingyen is tudsz egy-két jobbat. Ügyesen kell csinálni. Ennyi, aztán tõzsde talán, azt lesz lóvé. Bár azt még én sem próbáltam.

FrezeR
én csak azt sajnálom, hogy nem lehet igazán profitot csinálni egy csapattal, mert ahhoz hogy esélyes legyen az együttes kell pár sztár játékos akik hozzák a meccseket. De ugye ez is sok pézt emészt föl aztán meg mindig mniszba megy a számla...nekem még nem igen volt pozitivba végig a számla😊 ti ezt meg tudjátok oldani valahogy? ugye nemrég utaltam itt a "kinemfizetett blgyõzelmipénz" bugra, ez is elég idegesitõ, s ahhoz is sokat kell áldozni hogy oda eljusson a csapat.

elsõ menüpont felül, és azon belül az aszissztens, és ott

és hogy tudom asszistensre bízni?

How much can you take,before you snap?

amiket alapbol be lehet tölteni, meg bizdd az aszissztensre, aztán 75 felett lessz mindig

tudtok mondani jó edzésterveket?

How much can you take,before you snap?

robotnyk
Matthewpamer
mért van az hogy, ha megy az internet,akkor nem indul el a játék?

Tiszta mint az Inter! Campione d\'Italia 2005/2006:Inter !!!CSALÓ JUVE MOCSKOS CSALÓK!!!

Matthewpamer
honnét lehet az 1.2-es peccset letölteni?

Tiszta mint az Inter! Campione d\'Italia 2005/2006:Inter !!!CSALÓ JUVE MOCSKOS CSALÓK!!!

FrezeR
szerintem a szponzori pénzt, legalábbis ugy tapasztaltam eddig, viszont az lenne a kérdésem, hogyha van egy jó csapatod és mondjuk kiviszed a tõzsdére, akor annál többet kapsz érte, minnél több pénz is van a kasszában a csapatnak?

és profi bajnokság (1 osztály) ért kapsz lovét? ha megnyered?!?!?

FrezeR
na ez az ezt én sem értem, de tényleg nem kaptam semmi jutalmat, igy meg mi értelme van a dicsõségen kivül? ez tök rossz mert éppen adóságok vannak a csapatnál és jól jönne az a 30-40 milkó..😞

2003-ban is ez volt
biztos, hogy bug, mert én tavaly sose kaptam meg..
idén még nem nyertem bl-t, de akkor itt is valszeg ez van
nem értem!

azért mert kupát csak a premier ligáért kapsz sztem!
bár még énsem tartok ott
de ha pl FA-kupát nyersz, az megjelenik!

Hello. Én még az 1.1-es patchel kedztem el az Oxford United-el a játékot, azóta fentvan az 1.2-es patch is, de már kétszer megnyertem a bajnokságot, és nincs egy kupám se, de még a karrier statisztikánál a bajnoki gyõzelmeket se írja. Ez mitõl lehet ?? thx.

b-type
ezt nem t'om,bocs
más: a g@mestarban megszólta csonti a gémet merthogy fagyogat...hát nekem 1× sem fagyott le, eléggé meglepett.
😞

FrezeR
én nem tudom miért de mikor megnyertem a bl-t akkor utánna egy fillért sem kaptam jutalomként! ez most egy bug vagy mi? vagy csak a következõ szezon elején utalják át?

Köszi! igazándiból ilyesmire gondoltam én is.

Nyugalom a hosszú élet ritka!

lejátszhatod a meccsedet saját magad a fifa 2004-en belül.

Hali! Nemtudom kérdezték e már. Visszaovastam 7-8 lapot, de arra a kérdésre nem találtam választ, hogy mi is az a fifa2004 való fúzió? Csak azért, hogy érdemes e utána járni a fifa2004 is.

Nyugalom a hosszú élet ritka!

off:reggel 7-ig nem ment el??? 😊) ilyen nõt!

na, nem offolom szét.

ON:

b-type
off:
😊), egyik sem, olasz, és sajna ált. 2hónaponta látom...
on:

Magic Boy
Szerintem nem reggel hlétkor érkezett hanem még nem ment el!

A GYŐZTESEK MINDIG ÚJ CÉLOKAT KERESNEK, A VESZTESEK KIFOGÁSOKAT.

reggel 7-kor? szegény. felér egy traumával. 😊

b-type
de, csak most ritkábban 😊
spec. én sajnos most még amagyarítást sem tudom tesztelni, mert itt a csajom...

mi van itt senki nem ir?