11569

Mielőtt kérdezel használd a keresőt a lap alján!

IGEN, MÁR MEGJELENT! | NEM, NEM TUDJUK HONNAN LEHET LETÖLTENI! | NEM, NINCS MAGYAROSÍTÁS!

ha warez témában írsz, törlődik a kommented
  • Nátloz
    Helló mindenkinek!!! Én még először írok ide, de nagyon szeretem a TCM-et. Sajnos még nem tudtam letölteni a 2005-öt. Szeretném ha valaki adna egy címet ahonnan le lehetne tölteni ingyenesen és nem torrente.
    Előre is köszönöm!!!
  • skristof
    nos még egy kis probléma akadt.
    hamarosan kész az új verzió. bár nincs túl nagy érdeklődés erre... =(
  • skristof
    én megcsniáltam magamnak, kicsit kellett vele bíbelődni, mert vmiért az általad betett tga fileokat horizontálisan elforgatta.. de miért?
    no mindegy, pepecselős volt, de megcsináltam
    este otthon leszek, majd felrakom
  • Neruel
    Helló!

Ahhoz, hogy a címerek benne legyenek a játékban is, azért még előtte kell bütykölni. Az editorban kell beállítani minden egyes csapatnak külön.
    De hamarosan (egy-két napon belül) elérhető lesz az a verzió, ami már a címerekkel együtt működik.
    Persze el kell mondani, hogy nem minden csapatnak van eredeti címere. Ezeket a játék új klub alapítása opciójának segítségével pótoltam. Remélem megfelelnek. Mert, ahogy Kristóf is mondta, még mindig jobbak, mint azok a színes vackok.

Tudja valaki, hogy mikor zárul le az átigazolási időszak? Szeretném kiadni közvetlenül utána a tavaszi szezonra szóló adatokat.
  • Garcia
    huhh.. már rég játszottam kb. 1-1,5 hónapja...

szóval valóságos karriert kezdtem Profin... az Alföld csoportból kért fel a Battonya TK... a játékoskeret teljesen kicserélődöttt mialatt ottvoltam, csak azok játsdzottak akiket az ifi csapatból felhoztam... a legöregebb játékosom is 19 éves volt... idény végére 2x olyan erős lett a csapat, de csak a 2. helyet sikerült elérni... a következő idény elejét a Tartalékbajnokságban kezdtem, de gyenge szereplés miatt kirúgtak... elötte idény végén nagy volt az elégedettség, de ez van... kirúgásom után felkért edzőnek a Derby Country akik kieső helyen álltak az angol első osztályban, tehát a Premier Liga alattiban... sikerült őket benttartanom, ezért több jó csapat is felkért köztük: Újpest, Ferencváros és spanyol, angol 2. osztályú csapatok... elfogadtam a Fradi ajánlatát... figyeltem az előző szezonját és bajnok és BL szereplő volt... az elvárás ez lettvolna idén is... minden meccsemet megnyertem és első vereségemet a BL selejtező 3. körében a visszavágó mérkőzésen szenvedtem el.. idegenben lőtt góllal a Blackburn Rovers jutott a csoportkörbe... majd az UEFA kupában az osztrák Austria Bécs-től kaptam ki 6-0-ra... szal valószínüleg az UEFA kupa csoportkörébe sem sikerül bejutnom:(
  • skristof
    fennt vannak a Neruel ligájához a csapatcímerek!
    szintén Ő készítette ezeket!

elérhető a fenti bannerre kattintva
  • skristof
    már töltöm is fel őket!
  • skristof
    akkor mesélj!
  • báttyó02
    ennek sincsen
  • Were
    A Neruel féle verzió-ban vannak a magyar csapatoknak logoi?
    Mert a http://tcm2005.musichello.com/-os verzionak nincs!
    És ez marhára zavaró!!!!!!!!!!
  • Garcia
    mjad leszedem, de már elkezdtemezzel egy bajnokságot és a 3. évemben vagyok... és magyar szöv kap is:)
  • [Jakuza]
    Es azthiszem nem is lesz.
  • skristof
    fennt van a banner, arra kattintva minden akutális dolgot letölthetsz

sajna megfelelő honosítás még nincs
  • alert
    Van jelenleg a 2005höz magyarítás? (szövegek, menük stb) bocs ha már volt de meghülyült az ie és nem megy a kereső.
  • skristof
    akkor kattints a fenti bannerre
    szerintem az ott lévő Neruel féle verzió sokkal jobb
    és megsugom: még hegeszti :)
  • Garcia
    http://tcm2005.musichello.com/

innen szedtem le azt a magyar bajnokságot
  • Garcia
    ja Neruel félét
  • skristof
    a Neruel féle magyar bajnokságot?
    vagy valami másikat?
  • Garcia
    én nem mentettem ki... felraktam a magyar bajnokságot és vele együtt jó lett a többi bajnokság is..
  • skristof
    uhh, basszus tényleg! én barom! de miért nem lehet normálisan elkülöníteni? én csak automatikusan szedtem
    bazzeg, kurv@életbe!

köszi hogy szoltál, sztem reggelig kerestem volna a krekket :)
    nah akkor megyek telepíteni!

jah, szted hogy rakjam fel a pacsit? kimentsem a databézt?
  • Garcia
    TCM 2004 1.2 Patch

ne tévesszen meg ez a 2004-hez van!
    hivatalos oldalon a letöltések között
  • Garcia
    tudtommal a 2005-höz csak ez a peccs van:

TCM05_PC_ENG-PATCH_001.exe
  • skristof
    nekem meg az kéne

1.2-es crack! valaki?
  • Garcia
    ja ez nem 1.2-es...
  • Garcia
    http://spacetarget.com/games/pc_total_club_manager_2005.shtml

Total Club Manager 2005 v1.0 [ENGLISH] Fixed EXE
    Total Club Manager 2005 v1.01 [ENGLISH] Fixed EXE

ezekközül válassz..
  • skristof
    akkor szánj már meg minket egy URLel
  • Garcia
    elvileg van hozzá crack
  • skristof
    sziasztok

eléggé halódik a topik! :(
    nekem meg ugy megjött a kedvem a játékhoz! ;)
    van aki tolja még?
    most telepíte(né)m, de leszedem az 1.2-es pacsit is
    de jól látom, hogy ahhoz nincs törés GCW-n???
  • Neruel
    Ez igazán kedves tőlük.
    Szerintem nem igen hiszik a készítők, hogy a Brit-szigeteken kívül is játszanak ezzel a játékkal.
  • [Jakuza]
    Nem en csinalom, de szerintem nem is tudjak majd rendesen megcsinalni , mert a menuk szoveget a keszitok valami fondorlattal beforditottak az exe fajlba.
  • Neruel
    Elbizonytalanítottál.
    Lehet, hogy mégis a big fájllal volt valami problémám. A lényeg, hogy nem tudtam használni a magyarítást. Ha magyar volt a szöveg lefagyott, ha visszamásoltam az eredeti angolt, akkor nem.

A mostani munka hol tart?
  • [Jakuza]
    Hm az eleg erdekes, mivel az nem egyeb, mint egy szimpla szovegfile.
    Csak az elejen a sorszam szerepel, hogy a program megtalalja az eppen aktualis beirast.
    Raadasul azt nem is big filebol nezte a TCM2004 hanem kulon a Total Club Manager 2004\database\eng\ konyvtarban szereplo textm.txt fajlbol olvasta ki.
    Struktura szerint nem volt benne semmi kulonlegesseg:

1 FM2004 [eng]
    2 Büntető
    3 Szabadrúgás baloldalról (távoli)
    4 Szabadrúgás baloldalról (közel a büntetőterülethez)
    5 Szabadrúgás szemben a kapuval
    6 Szabadrúgás jobboldalról (távoli)
    7 Szabadrúgás jobboldalról (közel a büntetőterülethez)

Szal ettol en ketlem, hogy lefagyhatott.
  • Neruel
    A magyarítással nekem is volt problémám a 2004-ben. Nálam a "Text mode" feliratainak fordítása tette be a kaput. Végül kénytelen voltam anélkül játszani.
    Viszont én úgy tudtam, hogy a 2005-höz még nincs magyarítás.
    Ne haragudj, hogy ha én nem értem, de mit csinál a 2005-tel? Ezzel most mi a problémád?
  • Uly
    Sziasztok,
    Korábban kérdeztem, de nem kaptam választ, így felteszem ismét:

Ki tudja megmondani miért van az, hogy a 2004-es verzióban -miután magyarosítottam és a magyar liga is benne van- és miután kiválasztom a leendő ligákat mennék tovább és szépen kilép a programból? Elkezdtem korábban már egy ligát azt be is tudom tölteni és játszom is, de teljesen újat és hogy a magyar is benne van azt már nem engedi."
    Már korábban feltettem ezt a kérdést. Azóta töltögettem le egy két patch-et és magyarítást. Újra telepítettem stb...Gondoltam az én verziómmal van baj, azonban most sem tudom elindítani egy új játékot. Kérem aki tudja mi a probléma írja le nekem, és esetleg adja meg nekem a pontos elérhetőséget(patch verziószám stb..), mert nem szeretnék magyar bajnokság nélkül maradni.:)
    Amúgy már 1.2-es verzióm van és azt magyarosítottam, de a magyar bajnoksággal nem akar elindulni.

Aztán most a 2005-ös verziónál is eljátsza ugyanezt. Mi lehet a bibi, ki tudja?
    Kérlek segítsetek!
    Köszi

• skristof
    khmmm
    kissé elcsépelt szöveg
    eddig egyedül te tettél valamit le az asztalra
    no de mindegy, azért kiváncsian várom
    (utána is nézek most ennek:) )
  • Neruel
    Erről azt hiszem a FifaHungary-n kellene érdeklődnöd. Állítólag hamarosan elkészül a "minden eddigénél jobb, szebb, teljesebb" magyar patch-ük.
    A játékon belül nem hiszem, hogy rá lehet tenni a szponzorokat a mezre, és nem hiszem hogy lehetne képfelbontást, frissítést állítani, legalábbis én még nem találkoztam ilyen lehetőséggel.
  • bazze
    bocs hogy kétszer van az írásom!
    sorry
  • bazze
    Hi!
    A 1.01-es Patch után már nem dobál ki!
    Engem baromira nem érdekel a kevés játékos vagy éppen a kamu játékosok!
    Kit érdekel az angol bajnokság amikor van magyar is?
    Nekem ez a game sokkal jobban tetszik mint az FM2005.
    Ebben lehete stadiont bővíteni meg még sok más egyéb!
    Engem inkább az érdekel hogy lehet-e valahol cuccokat letölteni hozzá pl.labda, csuka, és hogy mikor lesz hozzá olyan magyar bjnokság amiben már a mezek is az igaziak lesznek?
    +még 1 kérdés
    a mezekre lehet valahogy szponzorok felíratait rakni?
    Hajrá LOKI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  • fireball
    tudja vki??
  • fireball
    csááááááááág
    a tcm 2005-be hol kell beállítani a képfelbontást+a képfrissítést????(mhz)