Fifa Manager 10

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Üdv!

Átteszem 8.3-ba a fájlokat, ahogy Joke javasolta remélem most fognak mûködni.

1) Adatbázis

2) Adatbázis - NB I: 16, NB I/B: 14 csapat

3) Címerek

4) Master.dat

5) Újságfõcímek

6) Játékosfotók

OK
legalább megsasolom az új vasadat

Magic Boy
Nekem az 1.4-es falshget van fenn és vagy 404 error lkessz a dologbol(2kb)vagy el se kezdi a letöltést!
Mit javasolsz?

A GYÕZTESEK MINDIG ÚJ CÉLOKAT KERESNEK, A VESZTESEK KIFOGÁSOKAT.

Magic Boy
Bang jó lenne már végre újra összeröffenni valamikor,ha lesz idõm írok 1 mailt,de szivesen látom a javaslataidat!

Magic Boy
Gyakoroltasd a csapattal a támadó mozgásokat és egyböl lõni fogják a gólokat nekem volt olyan,hogy 5 meccsen keresztül 100%-osan használták ki a helyzeteket a fiuk, de a többin is kb 65-70%-osan!
Vidd fel a legjobb ifiket a nagyokhoz(ha szerencséd van akkor csak attol,hogy felvitted lép egy szintet!)!

na nehogy felad az elején.... jó ez a játék és többen tesznek is azért, hogy mégjobb legyen (magyarítás, magyar bajnokság, a játékmenetet érintõ buherák, stb...)
az tény, hogy van benne egy-két bosszantó dolog, ami általában kezelhetetlen is, de ezekkel együtt elég ütõs kis progi ez.
Az átigazolási reakciók pedig vszínû a korlátlan játékospiaci garázdálkodást hivatott megakadályozni, néha idegborzoló módon, én eddig ezeket nem tudtam kiiktatni.
csak kitartás (próbáld ki a fusiont is, más mint az alap FIFA)

Hmmm, az ismerkedés lassan kezd kudarcba fulladni. A tököm tele van már a játék hülyeségeivel. Az egy dolog, hogy 15 lövésbõl jó esetben 1 gólt lövünk, az egy másik, hogy az ellenfél 4 lövésébõl 3 beakad, de az már végképp röhej, hogy a hazai mérlegem az utóbbi 4 meccsen 4 vereség, idegenben viszont már vagy 5 meccse veretlenek vagyunk, és asszem döntetlen is csak egy volt. (Már vagy 8 forduló óta nem fordult elõ, hogy egy elvesztett meccsemen megérdemelt lett volna a rivális gyõzelme.)

Más kérdés, hogy így is hozza a csapat az elõzetes elvárásokat, hiszen a bennmaradás volt a kitûzött cél, ehhez képest a 10. helyen vagyunk.

Üdv! Még csak ismerkedek a játékkal, patcheket, magyarosítást felraktam (ezekhez külön grat!), és lassan kezdek belerázódni, azonban van valami amit nem értek. Hogyan lehet elkerülni, hogy egy átigazolási kísérlet ne legyen sportszerûtlen?

Valahol asszem már volt errõl szó a topicban, ha jól emlékszem azt írtátok, hogy elõbb a klubot kell megkeresni, és csak utána a játékost, de egyrészt lehet, hogy rosszul emlékszem, másrészt fogalmam sincs, hogy hogyan kell ezt csinálni.

Szóval ha valakinek van ötlete az segítsen, plz. Köszi.

Joke
Én elkezdtem a Novara calcioval az olasz 3. osztályban. 2003-ban jutottak fel. Szóval elsõ év itt. 11.-edik lettem elsõ évben, ez is volt az idnéyelvárás. A következõ évre befutottak az ifieim. Volt oylan, hogy 5 ifi játszott a kezdõben, az átlagéletkor nem volt 22 sem. nagyon jók voltak kiharcoltuk a 2. helyet, ezzel feljutottunk a másodosztályba, de már nem maratam itt. Elmentem a Modenahoz, épp akkor estek ki az elsõosztályból. De nem ment velük. Voltunk kiesõ helyen is, de aztán végül is a 18. helyen voltunk, amikor felbontották a szerzõdésem. Szerencsére mindjárt jött az udinese ajánlata, el is fogatta. Õk a 16.-ak voltak. Õk is kiestek az elsõ osztályból az elõzõ szezonban. Aztán velük elkezdtem menetelni, most a 6.ak vagyunk 2 ponttal lemaradva a feljutást jelentõ negyedik helytõl. Még sok van vissza, a 18. fordulóban vagyunk, de 24 csapat van. Azért a feljutás szerintem meglesz. Egyébként a legnehezebb fokozaton nyomom.

Joke
Nevezzétek már át ezeket a hülye file-okat, azt menni fog. 8.3-asra, kis betükkel. Egyébként flashget szépen leszedi.

[Jakuza]
Febr 19.

Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.

Magic Boy
Mikor raktad vfel utoljára(nekem február 7.-ei)?

[Jakuza]
Teljesen, nincsen most ra idom. Pedig nincs sok hatra kb 60kbyte.

Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.

én gyorsan hosszabítottam a Nortwich Viktoria-val a 2.!szezon 7. fordulójában, mert középtájt helyezkedtünk el, aztán zsínorban 4! vereség. de, (még)nem hõbörgnek. biztos, mert nemrég hosszabítottak velem.:))

FrezeR
gyerekek, a magyaritás teljesen leállt?

nektek lejönnek ezek a dolgok???????
mert nekem el sem indul a letöltés!!!!!!!!
pedig csináltam egy oldalt a sok kérdezõnek, meg fejlécet is, remélem beteszik
amugy url

football without ultras is nothing

Tetves g..i elnökség!
Felhozom a mocsárból a Forest Greent, az elsõ 3 évben osztályt lépve, erre kiraknak a negyedik évben, mert nem voltunk 2 hónap után az elsõ 12ben a Div1-ben. Egyébként az utolsó 3 meccsen 2 iksz és egy idegenbeli gyõzelmünk volt, erre kib...nak. Hálátlan parasztok, nem hogy szobrot emeltek volna nekem.
Mind1 majd jól kiröhögöm õket ha visszasülyednek és hívják a mágust, hogy megint segítsen.
Joke
Ez így van. Végül is van benne valami. Az elelnfelek megismerik a taktikád. Én is így jártam. 13-0 ra szar kikapni. Most azt csinálom, hogy folyamatosan változtatom a taktikát. Így több marad 4-es szinten, ami egész jó. meg persze edzésen ezeket kell gyakorolni. Szóval használj több kombinációt és nem lesz gond. Más-más taktikát, persze a fontosabb emcsek elõtt azért ne nagyon változtass, mert néha eltart ey-két emccsig mire megszokják az újjat.

b-type
én ált. azon a poszton játszatom õket ahol a legmagassabb szintüek:), max. a kombinációkból eredõ plusszpontokat veszem esetlegessen figyelembe, rágyurni a csapatmunkára...kombinációk, és fitness, innentõl már csak a program tud büntetni.. mondjuk lesérüléssel.
a felállást nagyon ritkán változtatom, csak muszájból, vagy ha fel akarok hozni valakit, hogy aztán jól eladhassam

”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

Nekem annyi problémám van, hogy egy szezont végig tudok játszani majdnem azonos felállással, sikeresen! Aztán a következõ szezonban ugyanazzala felállással pofozógép leszek! Aztán meg nem találom megfelelõ felállást! Szóval nem tudom mit csináljak!
nah persze azért nem kell rá mérget venned, de én igy tudom
Neruel aszondta, h megvette az NS különszámát, abból még egy utsót frissített, és utánna rakta fel

Magic Boy
Na ezt se tudtam!! :(

dehát már végetért

Focikupa lesz Békéscsabán!
A nevezésrõl a részleteket elolvashatod itt!

Magic Boy
Ha végetér az atigazolási idõ felraksz 1 frissítést?

hát nem toom
ha a 3d-s nézetbe kéne, az még megoldhato (ugyebár fifa2004-es reklámtáblákka=>fifahungary)
de simán a gameba
kéne tudni,h miben tárolja ezeket a képeket, mert akkor szponzorokat is lehetne csinálni már

a magyarbajnoksághoz nem lehetne vhogy reklám táblákat csinálni?

Én szívesen felrakom a weblapomra. Írj egy e-mailt, aztán megbeszéljük. [email protected]
weblapcímem: http://deye87.atw.hu
Majd csinálok egy TCM menüt.

ööhhmmmm :9
a Kaposvár azért lett 4-edik, mert a Pápa (?) elleni meccset megóvtál, és 'megnyerték' 3-0-ra!!
uff szoltám
Ráááááá-kóóóóó-cziiiii

Gyerekek! Tõlem bármit! A lényeg, hogy elérhetõ legyen, mert úgy tûnik itt nem mindenki számára az.

Zagreus: Igazad van, az nb1.hu-n is a Kaposvár a negyedik. Nos, mostmár láthatod/láthatjátok mekkora katyvaszból kellett információkat kibányásznom. Így sikerált. A következõ verzióban, a 16 csapatos változatban a Kaposvár fog az NB I-bõl indulni. A többi igazolás módosításával pedig megvárom a Futballrajtot, ott talán kissé összeszedettebb lesz a dolog.

Én most pár napig nem leszek internet közelben, szóval az esetleges kérdések megválaszolásával várnotok kell néhány napot!
Üdv: Neruel
Hello. Én is tudnék biztosítani helyet az új magyar patchnek, ha szükség van rá. Szóljatok, és akkor megcsinálom az oldalamon.

www.nb1.hu és www.labdarugoliga.hu ez szerintem a hiteles. :)

Hiányolni igazából mondom nem hiányolok semmit mert jó lett. Az nb1-et pedig úgy értettem hogy amit te csináltál 16-14 csapatos nb1-nb1/b (jelzem nagyon jó ötlet:) ) ott a 4 feljutó átigazolásai egy része nincs meg pl Honvéd: Nánási ,
Liviu Bonchis
Marcel Horky
+
a kölcsönadások több csapatnál

De mondom mégegyszer nem kötözködésbõl mondom mert tényleg nagyon jó lett és mivel késõbb rájöttem hogy az idei NB1/b-sek átigazolása még hivatalosan nem jelent meg.

ui.: off : A hókotróknak meg üzenem hogy B.sszák meg, tegnap este 9-02 óráig míg leértem Fehérvárról - Kaposvárra 1 azaz egy hótolót láttam (még a munkályuk gyümölcsét sem).
Ja és az úton meg 10 centis hó.

Szal csá
Bocsi, tudom kicsit unalmas vagyok, de ellenõriztem a többi NB I/B-s csapat oldalát, és a Honvéd kivételével az összesen a Diósgyõr a 4. és a Kaposvár a 10. - Persze a Kaposvárnak nincs saját oldala, legalábbis én nem találtam. Szóval marad a Diósgyõr.
Na, ezt jól megbeszéltem magammal.
Ez pompás! Az elõbbi táblázatot a www.dvtk.hu-ról vagyis a Diósgyõr oldaláról szedtem, az alábbit pedig a www.kispesthonved.hu-ról
1 Budapest Honvéd FC 17 12 3 2 36 - 9 39
2 Bp. Vasas 17 11 1 5 31 - 17 34
3 Nyíregyháza Spartacus FC 17 9 4 4 21 - 17 31
4 Nabi Kaposvári Rákóczi FC 17 8 4 5 24 - 18 28
5 DVTK 1910 17 8 4 5 25 - 22 28
6 Bodajk FC 17 8 2 7 30 - 25 26
7 BKV-Elõre 17 8 2 7 20 - 16 26
8 REAC 17 7 5 5 22 - 20 26
9 Balassagyarmat SE 17 7 5 5 17 - 18 26
10 Dunakanyar - Vác 17 6 5 6 20 - 21 23
11 Kecskeméti TE 17 6 4 7 18 - 16 22
12 Pápai Termál Pelc Kft. 17 6 4 7 22 - 24 22
13 Szolnoki MÁV-Neusiedler FC 17 6 4 7 22 - 23 22
14 FC Szeged 17 6 2 9 19 - 25 20
15 Dabas FC 17 4 7 6 16 - 27 19
16 FC Tatabánya Autó-Trader 17 4 2 11 13 - 25 14
17 Hévíz FC 17 2 5 10 16 - 33 11
18 Dunaújváros FC 17 1 5 11 13 - 29 8

Minden ugyanaz, kivéve, hogy a Diósgyõr oldalán egy gyõzelmet elvettek a Kaposvártól és azt vereségként könyvelték el. Aranyosak...
Javítom!
Az adatbázist fogom még frissítgetni, fõleg ha megjelenik a Futballrajt címû újság. Az általában elég átölelõ...
Addig ez marad.
1. Bp Honvéd 17 12 3 2 36:9 39
2. Vasas 17 11 1 5 31:17 34
3. Nyíregyháza 17 9 4 4 21:17 31
4. DIÓSGYÕR 17 8 4 5 25:22 28
5. Bodajk 17 8 2 7 29:24 26
6. BKV Elõre 17 8 2 7 19:16 26
7. REAC 17 7 5 5 22:20 26
8. Balassagyarmat 17 7 5 5 17:18 26
9. Pápa 17 7 4 6 23:21 25
10. Kaposvár 17 7 4 6 21:19 25
11. Vác 17 6 5 6 20:20 23
12. Kecskemét 17 6 4 7 18:16 22
13. Szolnok 17 6 4 7 22:23 22
14. Szeged 17 6 2 9 19:25 20
15. Dabas 17 4 7 6 16:27 19
16. Tatabánya 17 4 2 11 12:24 14
17. Hévíz 17 2 5 10 16:33 11
18. Dunaújváros 17 1 5 11 13:29 8

Én ez alapján a tabella alapján néztem ki az elsõ négyet.
És õszíntén megmondom nem tudom milyen igazolásokat hiányolsz az NB I-bõl. Lehet, hogy nincs benne az összes, de a legnagyobb része igen. Az NB I-es igazolások voltak az utolsó simítások, egyébként a többivel már készen voltam egy ideje. Szombaton jelent meg a Nemzeti Sport egy Futballtavasz 2004 címû melléklettel. Az abban szereplõ összes igazolás beletettem. Mit/Kit hiányolsz?
Egyébként a linkkel tényleg nem tudom mi lehet a bibi, nekem bal klikkel egybõl jön.
Talán ha Joke átteszi máshová ez is megoldódik.
de nem toom mennyire friss

esetleg x3
link

BaziJoe
Gyerekek honnan lehet letõlteni a magyarosítást mert a linkrõl nem jön.

Alaplap:ROG STRIX X470-F GAMING, Proci:AMD Ryzen 2700X Memória:16Gb 3400-as Gskill Videókártya: Saphire Vega 56.

Király de, :

Neurel, az õsszel a 4. nem a DVTK lett hanem a Kaposvár.

De nagyon jó lett

Mégvalami: Az NB1-bõl sajna hiányoznak az igazolások (bár ezt eddig nem is adták ki hivatalosan amikor ez meglesz frissítesz eggyet? Ha igen akkor Királyság ha nem akkor Király lett :)

Nem JOBB, BAL KLIKK-kel.

Hajrá Vidi! Força Barça! sokker.org - a legjobb online focimenedzseres játék! ;)

Még mindig 404. JOBB KLIKK-kel!!!

Hajrá Vidi! Força Barça! sokker.org - a legjobb online focimenedzseres játék! ;)

nah grat Neruel, mostmár tényleg jáccál is a gémmel, ne csak az editorral! :P
amugy remélem tudjátok szedni, mert most nekem is 404et ír! :( :P

Bal klikkelj! A jobb klikk+cél mentése más névenre nekem is 404-et ír ki!
Nekem nem ír ki 404-es hibát, simán jönne!
A mezeket én is szerettem volna, de a srácok nem mutattak túl nagy érdeklõdést, lehet hogy majd õk is kiadnak valamit, amihez lesznek eredeti mezek.
Joke: Ha tudod, akkor nyugodtan tedd fel máshová, megköszönném!
Még egy nagy KÖSZÖNÖM SKristófnak, amiért szerzett tárhelyet!
Nekem mindegyikre 404-es hibát ír ki!!!

Már csak azt kéne vhogy megoldani, hogy a mezeket be lehessen importálni, mert azokat el lehetne kérni az fh-ról a HSP-bõl.

Joke
Baszki nem vagy semmi, gratula, de komolyan. Ha akarod felpakolom máshova is, hogy el lehessen érni, ha gondolod, csak szólj.

Nem tudom meddig lesznek elérhetõk a linkek, úgy hogy minél elõbb szedjétek le õket.
A bajnokság elsõ négy osztálya szerepel benne 190 csapattal, ebbõl 184-nek van címere, van 384 játékos kép, és 18 alternatív újság fõcím, döntõen a magyar bajnokságból lopott képekkel. A Master.dat verzió annak ajánlott, akinek lefagy az editor, illetve annak akit érdekel, hogy "unos óráimban" milyen bõvítéseket eszközöltem. Az "utolsó" tartalmilag megegyezik az "elsõvel", annak hatására készült, hogy bejelentették, jövõre 16 csapatos lesz az NB I, 14 pedig az NB I/B.
Ami fontos: mindegyik fájlhoz van egy olvassel.txt, ezt tényleg olvassátok el, mielõtt bármit is ügyködtök, nehogy valami gáz legyen.
Na pá!
Üdv!

Elkészült a magyar bajnokság frissítése! Az alábbi 6 link alapján töltsétek le, ami nektek kell!

1) Bajnoki Adatbázis

2)Master.dat verzió

3) Címerek

4) Játékosképek

5) Újság Címlapok

6) Adatbázis változat - NB I: 16 csapat, NB I/B: 14 csapat

Jó játékot Mindenkinek!
Neruel
csum666
jaja de mind1:)

Hajrá ALBACOMP HAJRÁ MAGYAROK

FrezeR
nos csum ebbõl a minuszból nehéz lesz kimásznod, pláne akkor ha még nem is tudtad, hogy benne vagy:) legalábbis ugy tünik