11569

Mielőtt kérdezel használd a keresőt a lap alján!

IGEN, MÁR MEGJELENT! | NEM, NEM TUDJUK HONNAN LEHET LETÖLTENI! | NEM, NINCS MAGYAROSÍTÁS!

ha warez témában írsz, törlődik a kommented
  • zsilike
    HELP5432
  • bao
    Esetleg feltegyem az Xp-hez az SP2???
  • bao
    Ezzel sem ment!!!

Amúgy a legfrisseb forceware van fent asziszem a 71.84.

De fent volt a 63.93-as is!!

A kártyam egy geforce fx 5600 ultra!!
  • zsilike
    HI!fifa05-tel kompatibilis e a dolod???football man2005 és total c m közötti különbség?Kéne egy kis info.LÉGYSZIHELP
  • bao
    Kösz a segítséget!!

De nekem Xp-s driver van fent!!

Megpróbálom a directX-et(hátha sikerül)!!
  • Goldtiger
    A norvég Lillestrom-mel úgy néz ki megnyerem a bajnokságot, viszont -6,5 millióm van. A játékosok értékei max. 2,5 millió. Szerintetek elhagyjam a süllyedő hajót vagy fel lehet innen állni? Mennyi "mínusznál" tesznek ki a csapatból?
  • Goldtiger
    Nekem NVIDIA GeForce 2 MX400-am és a gyári legfrissebb driver-rel nem működött egy hét kemény agymunka után derült ki hogy nekem csak az XP-s geforce driverrel megy. Talán ez segíthet...
  • skristof
    directX, játék ujratelepítése
  • bao
    Amúgy az user nevű fájlban sikerült elérnem, hogy ablakban fusson a program!!

De úgy szar!!

Teljesképrnyő kellene!!!
  • bao
    Esetleg monitor felbontása????????

nemtudom!!!!
  • bao
    Melyik driver??

Videókártya??Az megvolt!!

Más ötlet????
  • skristof
    hát ezt akkor énsem...

driverek? re-install?
  • bao
    Fent van a crack minden!!!!!!!!

csak fekete kép és kiírja a windows hibát észlel ezert leáll!!

Ezt nem értem
  • skristof
    ez a probléma, hogy nincsen HUF editorunk... :\
  • skristof
    patch, crack, etc...

GCW
  • bao
    Egyébként néztem és tényleg egyben van a .exe és abból elég nehéz kiszedni de lehetséges.A .huf fájlhoz meg editor kell és le is lehet magyarítani!

űÉn válalnám!!!
  • bao
    Hello Mindenkniek!!!

Most telepítettem fel tcm2005 csak az a baj , hogy amikor elindítom kiírja, hogy a
    windows hibát észlel!!!

Nem tudja valaki ez miért van???

• skristof
    elméletileg az "offer from abroad"-dal bármikor eligazolhatsz ugye külföldre, nem kell hozzá sem 1, sem 3 év... elvileg
  • Goldtiger
    vezetem
  • Goldtiger
    Sziasztok!
    Örülök hogy beindulni látszik megint a fórum, mert én még most melegedtem bele igazán a TCM2005-be. Szerintem óriási különbség van a 2004-hez képest. Viszont arra kíváncsi lennék, ha a klubbal való szerződéskötéskor ki lett pipálva az "offer from abroad" akkor eligazolhatok-e a klubtól 1 év után ha egyébként 2-3 évet írtam alá. Ha jól emlékszem a 2003-ban ez nem ment csak akkor nem értem minek ez az opció. Egyébként a norvég bajnokságot nyomom a Lillestrom-mel, vezető a tabellát 5 meccsel a vége előtt csak kicsit eladósodtam.
  • skristof
    délután kedvet kaptam énis, de mivel rég jáccottam, ezzél csak Professional-ra állítottam. csak elkezdeni tudtam a szezont, jelenleg a skót harmadosztálbyan vok, a keretem igencsak szűk volt, a legjobb irányítóm elvitték ingyen, szoval.... kijut a jobol. ettől függetlenül probáltam vhogyan erősíteni, leginkább kölcsönjátékosokkal, feltornásztam a csapatomat 54-55 körülire. kicsit idegen még a 2005ös verzio kezelőfelülete, lassu is vagyok, rendesen :)
    jelenleg még van 2 hét a transferből, szoval kéne igazolnom, csak nem tudm, hogy honnan, mivel az ég világon senki nem akar velem szoba állni, vagy munkavállalásit nem tudok neki adni. na azért probálkozom, ahogy időm lesz rá.

másoknak élmények? beszámolók? :)
  • báttyó02
    ehhh
    majd ciprussal még próbálkozok
  • skristof
    jah bocs, benéztem a szezont :)
  • báttyó02
    ????
    semmi csalás nincs!!!
    első szezont lenyomtam a borussia-val,és akiket elöl látsz nagyobb neveket,azokat mindet INGYEN igazoltam!!
    tehát egy playert sem vettem pénzért..kivéve rivaldo-t,ő asszem 2millió volt.
  • skristof
    mindezt csalás nélkül? mekkora az Arsenal alaptőkéje? netán vittél magaddal egy 'kis' pénzt? majd ha egy ciprusi csapattal nyersz BL-t, akkor szólj :P
  • báttyó02
    hali.
    elkezdtem megint játszani a tcm2005-tel,és minnél többet nyomom,annál jobban bejön :)
    a mostani kezdőcsapatom:

• Garcia
    a másik az hogy letöltöttem az oldaladról a címereket és amikor beraknám editoral egy csomó fejjel lefelé van...

te hogyan raktad be?
  • skristof
    akkor nincs
  • Garcia
    Na nem adtak ki hozzá?

GCW-n nincs...
  • báttyó02
    nem
  • Garcia
    szerintem nem lesz....
  • raymond01
    Lesz majd magyarosítás hozzá szerintetek?
    vagy el sem kezdték csinálni?
  • SNP
    illetve az 1.02-höz
  • SNP
    hi. tud valaki crack-et az 1.2-es patch-hez?
  • skristof
    be tudod állítani a személyzeti piacon h értesítsenek ha van pl 4es színtű edző vagy bármi
  • Phoenix10
    Kössz a segítséget, már eltelt fél év a játékban, de még nem volt leigazolható edző azóta, pedig mindenhéten megnézem! Na majd lesz vmi!A kérdésedre nem tudom a választ!Sorry
  • mischa
    Amióta az első patchet feltettem, nem látom, hogy a mérkőzés szünetében a játékosoknak mondott kritikáimnak milyen a játékosra gyakorolt morális hatása. Illetve a hatást még csak látom, csak a mértékét nem. Járt már így más is? Mi a megoldás?
  • mischa
    Edzőt/edzőket/bármilyen más alkalmazottat felvenni a CLUB-STAFF-STAFF MARKET menüpont alatt tudsz felvenni. Egyébként ha használni is akarod őket (pl. edzőt), akkor a képernyő jobb felső részén lévő menü ASSIST részében ki kell pipálnod, hogy pl. ASSISTANT MANAGER HANDLES TRAINING. Ekkor már az assist manager fogja összeállítani és levezényelni az edzéseket. Egyébként nem feltétlen szükséges az edző. Az edzések menüjében találsz előre összeállított edzésterveket, amiket szükségképpen Te magad változtatni is tudsz, aszerint, hogy mit szeretnél még hozzátenni vagy elvenni belőle. Rossz fitnes értékeknél célszerű fitnes edzéstervet választani és kerülni kell az olyan gyakorlatokat, amik a fitnesből vesznek el. (pl. taktikai gyakorlat)De ezt már az 5387-ben írtam.
  • [Jakuza]
    Mert, meg utana mas csapatoktol is kap ajanlatot.
    Eltelik egy-ket het es utana kiderul melyik csapat ajanlata volt a legszimpibb a szamara.Lehet hogy masik csapat ajanlata jobb volt a tiednel.
  • skristof
    patch patch patch