11569

Mielőtt kérdezel használd a keresőt a lap alján!

IGEN, MÁR MEGJELENT! | NEM, NEM TUDJUK HONNAN LEHET LETÖLTENI! | NEM, NINCS MAGYAROSÍTÁS!

ha warez témában írsz, törlődik a kommented
  • savafan
    szerintem nézz körül délamerikában. én a romaval játszom és vettem egy argentint és egy uruguayit is kezdésnek. egyik sem volt milla fölött de szépen lassan kihagyhatatlanok lettek. igaz mindkettő nagyon fiatal. 20-23 évesek.
  • Hunor1
    Kicsit megakadtam...Van 6 milla pénzem igazolásra, de akiket kinéztem (kb 1 milliós játékosok) nem jönnek, mert " bigger team "-ra várnak..Pedig bajnok aspiráns vok, igaz csak a magyar bajnokságban.Komoj csapatok ellen a BL-ben nem sok esélyem van 100-200 ezres játélosokkal.Gondolom ha bajnok vagyok, és van kupamúltam talán tudok millás játékosokat venni...de odáig el is kéne jutni..:-((
    Tzd vki tippet jó játékosokat , akik úgy 300-400 ezerért elszerződnek?
    Köszi
    (hátha beindul a topic is :-) )
  • skristof
    meghalt gabbancs gépe, azért nem vett fel minket MSN-re..
    hétfőn már menni fog minden, ha igaz
  • savafan
    van valami új cím asszem az oldalukon. a középső részen ha minden igaz.
  • skristof
    én sem játszom
    magyarosítanék, ha végre a tcmhungary-s srác felvenne msn-jére :\
    de ha nem kell a segítség.. :S
  • savafan
    nem, csak szerintem mindenki vagy játszik vagy magyarosít:)
    én egyiket sem:(
  • Hunor1
    ------------------------------------------------------

Mi az ... behalt a topic ???????????????? kár lenne.....
  • Neruel
    Nem, még nincs fent minden, sőt szinte semmi, csak előkészítettem.
    Hamarosan...
  • savafan
    a letöltések rovataidban a már működő dolgok vannak? azon kívűl sajnos még nem lehet leszedni. azt írja ki, hogy az oldal nem található:(
  • Neruel
    Szia!

Persze...:-)
    Még a héten, ha minden igaz. Bár nem könnyítették meg a dolgom. Olyan mintha vissza felé fejlesztenének. Évről évre rosszabb lesz az editor, még ha a játék fejlődik (???) is. Most az a legújabb, hogy ha új csapatokat teszek bele, az első héten kilép a progi. Szóval csak azokkal a csapatokkal lehet dolgozni, amik alapból is benne voltak. Így meg olyan sokat nem ér...
    Mindegy. Lesznek játékosképek, meg címerek is. Remélem pár nap és befejezem.
    Üdv: Neruel

Ja, és csak emlékeztetőnek az oldalam.
  • skristof
    HajRákóczi! Kaposvár olé! :D
  • Hunor1
    Köszike!De a képfeltőltés csak 20 kb-ot enged....
    Ezt a képet tárhelyröl töltöttem volna... belinkeltem, de nem jött össsze...

Naszoval, lehet-e a custom mezeket buherálni az editorral??pl mezreklámok felrakására gondoltam....
  • shad0w
    asszem így :)
  • skristof
    üdv!
    számíthatunk idén is vmiféle termésre? :) egyébként a bannrre kattintva a tcmhungary-ra lyukadtok ki, ők már foglalkoznak a dologgal, én jelentkeztem fordítónak.
    az editor pedig a fifahungary-n fennt van
  • Geroka16
    köszke
  • skristof
    feltöltöd valahova, vagy akár itt is feltöltheted a [képfeltöltés] gombra kattintva..
    megjegyzed a kép elérési útját (ctrl+c :)) aztán ráböksz itt a [kép] gombra. oda pedig bemásolod (ctrl+v)
  • Hunor1
    Sorry....:-(( mondja már meg vki, hogy lehet ide képeket berakni???
  • Hunor1
    Hi all !
    Láttam volt szó az editorról, amivel arcképeket lehet betenni.
    Tudja vki, hogy esetleg mezeket, mezreklámokat(szerkesztett mezekre)be lehet -e rakni ???
    Köszi

• bang
    köszi
  • Neruel
    Sajnos még így sem működik mindenhol. A játékos adatlapján, a saját góllövőlistádon szerepel, de például a post-match képernyőn a man of the match-nél még így is csak egy szürke lükeséget kapsz.
  • Neruel
    Szia!
    A képeket a /user/pictures könyvtárba kell másolni. A formátumuk 160x160-as 32-bites tga fájl. A fájl neve pedig a játékos vezeték neve (ékezetek nélkül) a játékos keresztnevének első két betűje és a születési dátuma angol formátumban. Tehát pl. Szűcs Lajosnál ez az alábbi: szucsla08081973
  • peti81
    ebből a verzióból ezt már kihagyták
  • bang
    Sziasztok !

kérdésem: van-e fusion opció (meccslejátszás a fifa06-ban)
    korábban olvastam, hogy van, de én nem találom ezt a lehetőséget
  • skristof
    fifahungary.com-on fennt van az editor
    abban kell hegeszteni
  • Geroka16
    Hi!
    hogy lehet képet belinkelni egy játékoshoz??
  • Larvin
    - jobb gomb- unavailable for reserves, vagy available for reserves

- a másik dolog meg: a kezdő csapat névsoránál egy másik rendezési opciót választassz, a nevét most nemtom, de nézd végig
  • savafan
    a főoldal bal alján lévő asszem MAT gombra kattintva. és a feljövő ablakban válaszd a felső piros részt. ott megtudsz mindent a csapatodról.
    a reserve csapatból kijelölöd és felküldöd az első csapathoz. jobb egér és asszem a player detailsban van. sajna jelenleg az olasz csapatoknál még nincs megoldva a reserve csapat irányítása, ezért nem tudom idén hol van ez a lehetőség
  • zsotesz
    Hi!

Az lenne a kérdésem, hogy lehet a reserve csapatból felvinni az első csapatba játékost, illetve hol lehet azt megnézni, hogy a csapatomban egy játékos hány gólt lőtt.
  • skristof
    focimanager játék
    ha ez nem mond semmit, akkor felesleges is tovább magyarázni
    a lényeg h ez nem fifa, itt nem te focizol, itt te vagy az edző, illetve a manager. a te taktikai utasításaid alapján játszik a csapat. lényeg h minél sikeresebb legyél
  • skristof
    az ősi riválist nem lehet állítani illetve csak az editor-ral lehet buherálni az adatbázist.
    az igazolásra szánt pénz pedig bizonyos százaléka a költségvetésnek
  • savafan
    cassano
  • Geroka16
    vagy vmi tipp hogy ki az a jó csatár akit 10 milla alatt meg tudok venni...?
  • Geroka16
    hát jah...kösz, csak az a baj hogy elég gáz amikor a haverom a chelseaval én meg az arsenallal vagyok!ezért is próbáltuk meg azt, hogy igazol tőlem drágán egy játékost, vagy hogy az arsenal transfer budgetét felemeljük.de azért kösz.
    Legalább vki tud egy nyerő felállást, vagy taktikát az arsenalnak???
    köszi
  • savafan
    Szerintem ezek a csapatoknál alapból van állítva. Az ősi rivális kitétel az az évek alatt alakult ki. Nem hinném, hogy lehetne változtani. Gondold csak végig...
    Az igazolásra szánt pénzt pedig szerintem valamilyen szorzó alapján állapítják meg. Gondolom figyelembe véve a klub pénzügyi helyzetét és egyéb filléreit.
  • Geroka16
    nem én arra gondolok hogy be lehet e állitani hogy egy csapatnak mennyi pénze legyen igazolásokra...jah...vagy azt meg lehet változtatni hogy a csapatnak kik az ősi riválisai????
  • savafan
    Ha semmi nem jött le eddig akkor szerintem jobb ha abbahagyod:( vagy el se kezd.
  • The FlashBack
    ennek a gámnek igazából mi az értelme? me én nem vettem ki belőle sok mindent
  • shad0w
    editorral biztos lehet :)
  • skristof
    market value = piaci érték.. (az a játékosoknak van a csapatban)
    amire te gondolsz az az, hogy lehet e pénzt vinni a csapathoz.. szerintem idén ez már nem lehetséges (jobb is)
  • Geroka16
    Hi!Az lenne a kérdésem hogy az alap market value-t feljebb lehet-e nyomni,mert elég gáz amikor pl. a haverommal játszok és neki van 100.000.000-ja nekem meg 15.000.000-óm..szóval ha lehet ilyet csinálni akkor llécci irjátok be hogy hogyan...köszi!