Fifa Manager 10

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

hát igen többek között ez lenne e lényeg, h magadtól rájöjjél 😉))
amugy mindig máshogy
attól függ, mi okozza a legnagyobb kiadásokat.
nálam sokáig volt gond a magas fizetés. megpróbáltam csökkenteni, illetve szerzõdéshosszabításkor csak minimálisan növelni....
meg persze az eredmények a legfontosabbak. bl-gyõzelemért már elég szép pénzeket lehet kapni. persze ajánlott megnyerni a bajnokságodat is. emellett egy jó támogató is fontos, aki sokat fizet alapból, illetve a sikereidet is jo magas öszeggel honorálja....
jah, és meg ne feledkezzünk a jegybevételrõl! azonban ne ias próbáldd meg jelentõsen növelni! (nekem legalábbis egyszersem jött be!) szvsz max 2-3 font szektoronként! de inkább stadionbõvítés! 😉 de az mégdrágább... 😊
jah, és el is adhatsz játékosokat! 😊 abban is nagy pénz van/lehet
összefoglalva:
1.: sokat keresõ játékosok fizetésének csökkentése, vagy a játékos eladása
2.: megfelelõ jegyárak, reklámfelöletek eladása, merchandise
3.: jó támogató
4.: eredmények!!!

persze ha hamar kell a pénz, akkor két megoldás van:
1.: hosszú futamidõre kölcsön felvétele
2.: legjobb játékosaid eladása borsos árakon (ezáltal azonban csökken az eredményességed esélye, és nem lessz pénz => ördögi kör 😊)

ha viszont nem égetõen sürgõsen kell, akkor ajánlottab a fentieket figyelembe venni...

remélem tudtam vmicskét segíteni

football without ultras is nothing

jogos!

TCM valahol dc-n fent van?

[Jakuza]
Emberek akadnak igen, csakhogy az nem eleg.

Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.

csum666
Pénzt hogy lehet a játékba szerezni lécci irjátok le mert fontos köszi

Hajrá ALBACOMP HAJRÁ MAGYAROK

szerintem emberek akadnaík majd
én inkább soksok szabadidõt kívánnék magunknak! 😉

FrezeR
szerintem addig kitartok, hiszen annyira nincs már messze a 2005😊 de aki szereti ezt a müfajt és a játékot az szerintem mindig talál benne még kihivást.

remélem, hogy lesz annak is magyaritása de szinte biztos, hogy megcsináljuk azt is, csak legyen majd jó pár ember a feladatra mert nem lesz egyszerü.

😊

reményeink szerint lessz honosítás.....
(remélem fel lehet majd használni a 04 honosításást alapnak vagy vmi... ezzel is könnyebb lenne)

Ez a Honvédos nehezebb mint gondoltam😞
3 meccs alatt leamortizálódott az egész hátvédsorom. Alapból 5 hátvéd van a csapatnál. Gondoltam majd a téli igazolásnál nézek valami "olcsó" hátvédsort. Erre a 8. fordulónál járva 2 hátvédem maradt. És a többi egy középpályással kidõlt több mint 3 hétre😞 Most a hátvédsorom 0,8-as ifikbõl és középpályásokból is áll.
A Románál egyszerûbb volt😊 Igaz onnan kidobtak.

Mi fogja Veled abbahagyatni a játékot? A 2005-ös verzió?

Annak is lesz valamiféle magyarítása majd?

hmmm...
az igen...

FrezeR
én most indulok a 2042/43 szezonba az elõzõ szezon jól sikerült, bajnokság,ligakupa,bl, és lassan felépül a szép stadionom és már dõl is a lé😊 igy a bevétel 3-4milkó/hazai meccs😊amikor átvettem a csapatot kb 70-75 játékosa volt tele mindenféle jöttment alakkal, és ezek szépen lekoptak 10 év alatt, most már csak 24 játékosom van igy a kiadás sem olyan nagy😊 ja és nemrégen megszereztem az 1000. gyõzelmemet is! volt pezsgõzés😛

Én még csak elsõ szezon 5. meccsénél tartok. Eddig valahogy nem jöttek hozzám brazilok. De ami késik nem múlik. Viszont 100%-osan állok. Alig 800-1200-as átlagnézõvel😊 Ebbõl hosszú meló lesz míg végigverem az NB1-et és európát😊
Bocsi Ferencváros😊

😊))))

CSAK A KISPEST !!!!!
😊))
jaja
nekem fennvan hsp, de sztem Neruel kolléga kicsit erõsre csinyálta
minden magyar csapatba brazilok, meg spanyolok szerzõdnek
igaz, nem értek még el nálam nagy eredményt! 😊
salz, jo az a HSP!! 😊)

Köszi a választ. Akkor hiába próbáltam még várni nem jelentkeznek. Ezek után asszem kipróbálom a HSP-t és elviszem a Honvédot európa trónjára. Csak kicsit furcsa lesz milliók helyett százasokkal bajlódni😊

igan, elálltak az automatikus szerzõdéshosszabbítástól (ez az az opció, amirõl Te is beszélsz). ezáltal a bajnokság befejeztével véget érõ szerzõdésed nem lett meghosszabbítva, tehát elköszöntek tõled! 😉

A karrier pontnál nem engedélyezte a hosszabbítás gombot. A vezetõk már pedzegették az elküldést de így kicsit furcsa volt😞 Volt valami opciójuk amivel nem kívántak élni. Ezt meg is kaptam üzenezben a vége elõtt kb. 10 meccsel. Ez lehet ok? Igaz akkor még szarul is álltam. Romával egy bajnoki és kupagyõzeleme után "csak" a 8. voltam.

FrezeR
nem hiszem, hogy ez normális nem lehet hogy véletlenül lejárt a szerzõdésed és elfeledtél hosszabbitani? én csak erre tudok gondolni

Az normális, hogy a szezon végén nem mutatták a kirúgásomat jelentõ képet, mégis eltûnt a csapatom?
A szurkolók több mint 80 százaléka tippelte, hogy nem rugnak ki. Erre lehet, hogy mégis megtették😞

Szerintem ez alapból visszaugrik. Nálam is visszaáll az eredeti állapotra.
Ez akkor nagy szívás ha egyedi saját "huzogatású" csoportokat állítasz be. Ha a lehetõségek közül választassz akkor könnyû egyszer egy héten rákattintani megint. Igaz idegesítõ dolog😞 Megtarthatná a beállítást.

Garcia
nálam az a baj, hogy az edzéscsoportokat nem tudom változtatni, azaz, ha megváltoztatom akkor másik héten visszaáll az alapra...

A gravitáció nem létezik. Csak a Föld szivat. Hala Madrid! || Hajrá Magyarország!

Köszi a választ!
Viszont az edzésnél az edzéscsoportok 3 részre osztódnak. Abból amelyik nálam van az gyengébban muzsikál😞 Vagy kint az asszisztens beállításnál lehet kérni, hogy az edzéseket más végezze? Erre nem emlékszem.

FrezeR
én az erõnléti kérdést meg az edzést mindig egy jó képességü edzõre biztam, szóval igy részletekben nem tudok segiteni, viszont a rotációs rendszer jó megoldás a fáradtság esetére, egy kevésbé jó, de mégis jó képességü cserejátékos minden poszton jól be tud segiteni ha a kezdõ emberke fáradt, 1-2 meccset kihagy és visszanyeri az erõnlétet. a lapokat meg sajnos nem mindig lehet elkerülni, de ha visszaveszed az elszántságukat -1 -2-re akkor talán az segithet.

Srácok!

Lenne két kérdésem:
1. Mivel közeledik az évvége, az lenne a kérdésem, hogy a szezon uccsó meccse után már érdemes küldeni a fiukat edzeni mint az állat? A következõ szezonra való tekintettel.
2. Az utóbbi idõben nagyon emlegetitek a jó alapozást. Valaki leírná röviden mi a titka? Esetleg az erõnlét-taktika-lazulás sorrend és feltunningolása megoldás lehet?

Igazából nem az elsõ év végén járok de eddig simán elboldogulat. De most egy tavaly bajnok és kupagyõztes Rómából sikerült "kreálnom" egy 6-8 hely környéki teljesen szétesett csapatot. Néha alig tudok kiállni a sérülés, lap és erõnlét hiány miatt.

Elõre is köszi!

Garcia
hmm... király játék lesz, az biztos, de már látom, hogy magyar bajnokság megint nem lesz benne, szóval megint várnikell amíg elkészítik...

A gravitáció nem létezik. Csak a Föld szivat. Hala Madrid! || Hajrá Magyarország!

Hmmmmmmmm... Képek alapján jónak igérkezik. :-D
Nagyon bizom benne hogy ez nem olyan "érdekesen" fogja "generálni" az eredményeket a különbözõ módokban (végeredmény, szöveges mód, 3dmatch) mint a mostani, mert néha a falat kaparom tõle! :-(

robotnyk
új klub alapítása.. hmmm
FrezeR
új képek a TCM 2005-rõl nagyon ütõsnek igérkezik 😊
Tcm 2005

FrezeR
az tényleg jó fogás volt akkor😊 nekem most egy saját nevelésem van 17 éves korától játszik már a csapatban és most 20 éves 14.5-ös szintü, vinnék is 40-45 milkóért, de nem tudom nincs szivem megválni tõle, még nagyon nagy sztár lehet belõle és ezt jó lenne látni, persze ha hajlandó maradni😊

hmm...
az nem rossz! 😊
én most az uj 14/15-ös szezonomban 10 ponttal vezetem a tabellát... ~12 meccs után.
bl csoportban az utolsó meccsen a Real-lal jáccotam, ezen dõlt el, ki jut továb elsõként. otthon kiütéses gyõzelmet arattam... 😊 Tomks - Real 5:1 pedig idegenbe 2-0ra megvert, de most édes volt a bosszú! 😊 na persze naná, h a nyolcaddöntõbe a szpartak moszkvával sorsoltak össze! 😉
nekem eddig a legnagyobb bevétele igazolásból 11.11M £ volt. egy 16os szintû, 30 éves középhátvédemet adtam el...
azonban egy iszonyújót sikerült igazolnom, mert 22 éves a új középhátvédem, max talent és 14.5-ös....

nemtudom.... 😊
mintha ilyen megoldás is lett volna régebben....

FrezeR
természetesen én is játszom vele, ha esetleg nem olvastál vissza irtam mindig hol járok na de a lényeg hogy most épitek új stadiont a MU részére 7 évig "gyûjtöttem" rá természetesen nem akartam elaprózni ha már ittjárok. a stadion 143 000 férõhelyes lesz és 227 millió euróba került 😊 de még igyis maradt egy kis tõkém, igaz most sikerült eladnom 2 játékost összesen olyen 80 milkáért az is sokat segitett. egyébként most indult az új szezon eddig jól állunk bajnokságban elsõk vagyunk igaz nem sokkal. A kupából sajna kiestünk de még ott a FA meg a BL tavaly pl semmit nem nyertünk a bajnokságon kivül ciki volt😊
egyenlõre ennyi

Garcia
mp3 könyvtárat miért kell kiüríteni??

autosave-et mindenképp lõdd ki...
sztem hülyeség is....
esetleg mp3 könyvtárat ürítsd ki...

péder
WCO-os verzio,autosave be.

Nem csodálatos, hogy a munkád milyen értéktelen, amikor fizetésemelést kérsz és milyen értékes, ha szabadnapot?

Igen, igaz a nyári idõszakban alig van reakció😊

Egy kérdésem lenne, tutira volt már rá válasz de most jutottam el idáig. A "csapatmunka" mutatóm erõteljes zuhanásba kezdett. Alig 30 körül van. Azt mivel lehet felhúzni?

huhh
már jopárszor volt ez Tma
milyen verziod van? autosave kikapcsolva?

péder
Tudnátok segíteni. a 2006-os szezon végén mindig kifagy, van valakinek 5lete mit csináljak.Elöre is köszke.

Nem csodálatos, hogy a munkád milyen értéktelen, amikor fizetésemelést kérsz és milyen értékes, ha szabadnapot?

nah hell'!
kicsit énis felhozom már! 😛
szal nyaraltam, ugyhogy most kicsit keveset toltam
de vége 0 12/13-as szezonomnak is....
bajnok lettem, de a bl-ben siralmasan szerepeltem. a csoportból nem tudtam továbbmenni, asszem egyszer nyertem!! 😞
az aranygenerációm (😄) kezd kiöregedni, egypáran el is akarnak menni (5-7 év után nem csoda😊) ezért elkezdtem eladni egy-két játékost... megpróbálok minél több pénzt beszedni értük, mert ugye megcsináltam a stadionrekonstrukciómat, cca. 45ezres lessz, de anyagilag most nem állok tul jól (3,5M£ kb.)
ugyhogy megprbálok még játékosokat adni, és ingyen megerõsíteni a keretet, mert mostmár a cél egyértelmûen egy olyan csapat összerakása aely a bajnokságokat simán hozza, és nem kell vele vért izzadni, és a bl-ben is komolyan érdekelt! ezt szeretném megcsinálni max 3 éven belül...
meglátjuk! 😉

amugy, játszik még valaki rajtam és AMDFan-on kívül???

hahaha 😊)

Joke
Hát ez az, elég ritka. Egyébként jó hogy egyeseknek ennyi idejük van játszani, mások meg egész nap melóznak. 😊

Közben a lengyelekkel bejutottam az EB elõdöntõben.
Olasz, Orosz, Izrael volt a csoportom. 2.ként jutottam tovább az olaszok mögött.
Megkaptam Boszniát akik meglepetésre elsõk lettek a Skót,Francia válogatottak elõtt.
1-0ra vertem meg õket.
Aztán jöttek az olaszok és 2-0ra elpáholtak.
A 2016/17es szezont meg elkezdtem a Peterboroughval.
A cél az UEFA Cup menetelés különben közeleg az anyagi csõd.
-30al zártam az elõzõ szezont, de "csak" -18al kezdtem az újat.
Rooney már az elõzõ félévben bejelentette, hogy amint lehet klubot akar váltani. 10 millió volt az értéke, de a Transfers Listen olyan szemtelen árak voltak, hogy kirakta 40-ért 😊
a Sochaux pedig 36-ért elvitte.
Egyszóval nagyot kaszáltam Rooneyval, pedig sajna csak fél szezont tudott játszani a sérülése miatt.
ingyen vettem a fizetése olyan 4-5 millió volt egy évre aztán eladtam 36-ért 😊
Ajánlom egyébként mindenkinek. Jó módszer.
Érdemes elcsábítani egy ingyen igazolható nagy sztárt.
Egy két évre sok pénzt adni neki, utána pedig eladni...
Persze azért ennyit kaszálni nem lehet velük, mert ritka, hogy egy 22es játékos ingyen igazolható...

Hali!
Na befejeztem a szezont.
Legutóbb ott tartottam, hogy az Anderlechtel megnyertem a 2. bajnokságomat és 4 év után a Romahoz szerzdõtem.
Ott meg voltak "enyhe" pénzügyi problémák. A csapat 150 körüli volt de valamiért nem ment.
Annyira nem ment, hogy a szezon végén volt 5 gyõzelmem, így tökutolsóként kiestem. Ezzel párhuzamosan Norvégia szöv. kapitánya voltam az EB selejtezõkön.
7 meccs után 1gy 1d 5 vereség. A 7. meccsen pedig otthon egy 0-8 volt Hollandia ellen tehát lemondtam.
A Roma persze nem akart elengedni, de szerencsére a kikötés szerint külföldre elszerzõdhettem és a Peterborough United ajánlott szerzõdést.
Õk azt hiszem a div. 3-ból indultak de 2014/2015-re feljutottak a PL-be és a 12. helyen zárták.
Elmentem hozzájuk. Szervezett kis csapat, az összes játékos angol (van egy ír meg két kettõs állampolgár).
Ezért megfogadtam, hogy csak angolokat igazolok. Wayne Rooney-nek éppen ekkor lett tele a töke a Marseilles-el (kiestek), így ingyen igazoltam.
22-es szinten volt 29 évesen. Meg igazoltam még egy 17es kapust ingyen a Rennesbõl azt hiszem, meg egy cserejobbszélsõt. Félévkor pedig egy tehetséges 12es játékost a conferencbõl.
Jól ment a csapatnak viszonylag, ált. a 6-10. hely körül mozogtam de vezettem is a tabellát az elején. Aztán félévkor megsérült Rooney augusztusig (ca. 6 hónap), meg a középhátvédem májusig.
Ennek ellenére eljutottam az FA Cup döntõig (szerencsével, mert 2x is Extra Timeban nyertem 😄 ), és az utolsó forduló elõtt úgy nézett ki, hogy ha nyerek akkor 4. leszek és BL induló vagyok.
Hát sajnos X-eltem így maradt a 6. hely és az UEFA kupa selejtezõ. De ott volt még az FA Cup döntõ az Ipswich ellen.
Persze a döntõben elpártolt tõlem a szerencse. Vezettem 1-0ra majd 1-1, aztán vezettem 2-1re a vége 2-2 lett. ET-ban pedig az Ipswich nyert...
Szóval most kicsit elment a kedvem. De a lengyel válogatott felkért az EB-re szöv. kapnak. Jó lenne ha valamit elérnék velük is.
Ti hogy álltok?

nemsokára vége a szezonom, akkor majd írok egy kis összefoglalót 😊

Joke
Nah kicsit felhozom, mert nagyon eltünt már!

Írjatok már valamit, vagy nem játszotok vele? 😊

FrezeR
apropó láttam képet a tcm 2005-ból hát azt hiszem elég ütõs lesz😊

FrezeR
hát a magyar bajnokság más tészta

gvarga12
Van tartalék bajnokság is, nekem a tartalék csapatom a legalsó magyar ligában játszik ??

It is possible to commit no errors and still lose. That is not a weakness. That is life. Don't try to understand women. Woman understand woman and they heat each other.