11569
Mielőtt kérdezel használd a keresőt a lap alján!
IGEN, MÁR MEGJELENT! | NEM, NEM TUDJUK HONNAN LEHET LETÖLTENI! | NEM, NINCS MAGYAROSÍTÁS!
ha warez témában írsz, törlődik a kommented
-
skristof #5899 nem valószinű h elbasztad a patch-elést.. ezekszerint a file, amivel felülírod a régi német nyelvi filet, nem tartlmazza az e-maileket.. vagy csak nem lett kicserélve angolra -
skristof #5898 szerződésbontás végkielégítéssel jár, akárcsak a valós életben (eltekinve a közös megegyezéstől)
az öreg szar játékosaid a kutyának sem fognak kelleni :) ingyér sem.. ez van -
savafan #5897 Mi anno az öcsémmel játszottunk egymással az előző verzióban. Mi nem próbáltuk. Nem lehet, hogy beállítottatok valamit, hogy egymástól ne lehessen elcsaklizni embert? Mert akkor elméletileg össze lehet játszani a világ ellen. Szerintem. Gondold csak el, hogy az egész realt meg tudnád venni 20 pesoért. Lehet, hogy alapból ezt nem is engedi. -
Geroka16 #5896 plz -
Geroka16 #5895 hallod...hamár itt vagy egyszer nem tudnál te is segiteni?kösz -
Hunor1 #5894 most mé nem rakja be a képet??
-
Geroka16 #5891 sürgős lenne...bocsi ...kösszzz -
Geroka16 #5890 hi!Az a gond hogy ha ketten játszunk egy gépen és ha egyikünk szeretne igazolni a másiktól egy játékost...és mindig azt irja ki hogy unavailable, és ha make offert nyomunk mindig vmi szart ir ki.Hogy lehet azt megoldani, hogy tudjunk igazolni egymástól.
köszi -
Hunor1 #5889 Hello kollégák !
Tudja vki, hogyan tudnék a rengeteg fölösleges játékosomtól megszabadulni?????
Saját csapattal nyomom ( FC. HUNOR ), és az indulo idényben volt vagy 30 játékos a klubban, plussz igazoltam is egy csapatra valót ! Hiába raktam a hulladékot szabadlistára 0 euróért, a kutya sem viszi....Megprobáltam egy öreggel szerzödést bontani, de kijött egy olyan infotábla, hogy az nekem vmi 164 000 euróba kerül......?? Őrület!!Vagy meg kell várnom amig a szerzödésük lejár?????Addig meg fizethetem nekik a havibérüket ???
PLZZZZZZZ HELP !!!!!
Köszike -
Raulicio #5888 Ha figyelmesen elovastad volna amit írtam, akkor értenéd miről beszélek... Felraktam ezt az english patchot(ami mellesleg a demo-ból kivett file-okat tartalmazza), De attól nem lesz angol az egész game... nekem legalábbis nem:(
A menük meg ilyesmi OK! de pl a news rész tökre német és egy kukkot sem értek belőle. Ennyi. Szval ha tud valaki megoldást erre az pls írjon! Én csesztem el a patcolást?? -
Paranoia #5887 Hát jóh:(( -
#5886 Jaj mar ne legyel ilyen.
Oda lett irva, de mar aki oda irta az sem volt tisztaban a helyzettel.
"A Fifa 06 Magyarul adták ki eredetileg legalábbis nekem Magyar
nyelvű."
Eleve nem is abban van a nyelvi fajlok, hanem a database.big fajlban szal eleve koze nincs ahhoz a fajlhoz.
-
Paranoia #5885 ÖÖhmmm Fifa Manager 2006 van szó
Szóval jó helyre irtam.ÉS ha belenézel abba a fileba amit lelehet tölteni abból is lehet látni,h Fifa Manager 2006 van szó!!
Most probálgattam,olvasgattam,dehát sanja nekem nemjött össze:'( -
Paranoia #5884 Hjaa bocs!:D benéztem!akkor sorry -
#5883 Mi koze van a Fifa 2006nak a Fifa Manager 2006hoz ?
Semmi.
-
Paranoia #5882 EMBEREk!:)
OLVASSATOK és csináljáátok!!
MAgyarositás portálon az legfolső hozzászolonak a komentjét olvassátok!!:)
Még nem probáltam,de elég biztatnak tünik,belenéztem a fájlba és MAGYAR!!
ITT VAN!!! -
#5881 Ez így van, valóban teljesen eltérő eredmények születnek attól függően, hogy milyen módban követed figyelemmel a meccset... Ez a régebbi részekben is így volt, és sajnos most sem változott a helyzet... Én text módban játszom amúgy, sztem az a legjobb, legélvezhetőbb, és talán ott van a legnagyobb beleszólásom a játék menetébe... És számomra úgy tűnik mintha ott születnének a legreálisabb eredmények is...
Amúgy az alapított csapatommal első lettem a játékban szereplő legalsó angol bajnokságban, így feljebb jutottam :) 42 meccs 38-2-2, 127 lőtt és 23 kapott gól. Az év csapatába 7 játékosom került be, de ezekből 4 csak kölcsönben volt nálam és tőlük sajnos el kellett búszúznom... A gólkirály az egyetlen támadóm lett 61 góllal, de ő is csak kölcsönben volt nálam...
Most éppen a következő idényre próbálom összekapni a csapatomat. Elég alaposan meggyengültünk, hiszen 4 olyan játékosomtól kellett megválnom akik stabil kezdők voltak... Ráadásul az évet is majd 200ezres veszteséggel zártuk, így most alig van pénzem igazolgatni, szerintem ismét játékosok kölcsönzésére fogok kényszerülni... Viszont a nézőszám hirtelen a duplájára ugrott, így ha sikerül bentmaradnom akkor a következő idényt már nagyobb reményekkel kezdhetem talán...
Na további jó játékot mindenkinek! -
savafan #5880 Jópár meccs után a következőt tapasztaltam. A bajnokság elején a Roma csak szenvedett. A 12-17. hely között ingadoztam:( És valamilyen szinten néztem a meccseket. vagy teljes egészében (kükönböző sebességen) vagy a nagy helyzetes verzióban. És még a bajnokság akori utolsója ellen is döntetlenre futotta. Aztán nem sok időm volt játszani, de haladni akartam ezért átváltottam az instant resultra. És láss csodát, a csapatom varázsütésre megtáltosodott!!! Idegenben a bajnoki másodikat is levertem 3-1-re. És azóta csak nyertem, még döntetlen sem volt:)
És valami ilyesmi tapasztalatot írt asszem tavaly valaki, hogy a csak eredménynél másak az eredmények (kedvezőbbek) mintha nézném a meccset. Valaki tapasztalt ilyesmit? -
savafan #5879 szedd le a pár sorral alább írt fájlt a netről és azt tedd amire kér. -
Geroka16 #5878 hello!
az a gondom hogy letöltöttem a játékot és felinstallálom meg minden...daemonban megynyitom a 3.cd-t és mégis azt irja ki hogy kell neki a helyes cd, és próbáljam újra.Mi lehet a gond?Azt már hallottam hogy nincs hozzá crack?plz help.köszi -
Larvin #5877 Külön meg kell adni a támadó, védekező és a normál felállást.
Szünetben valszeg épp támadásból, vagy védekezésből jönnek vissza és alapban (ha nem állítos be)valami olyan hülye alakzatban vannak amiről írtál -
savafan #5876 Jó lenne:)
De annyi gólt nem lövök, hogy erre külön koreográfia kellene. Valamilyen taktikai formáció beállítás csak nem tudom miért változtatja meg magától. -
peti81 #5875 -
peti81 #5874 az nem a gólöröm? [#nyes -
savafan #5873 ezzel kapcsolatban lenne mégegy kérdésem:én beállítom valamilyen pozitúrába a csapatomat a meccs elött. és amikor megy a meccs és cserére vagy taktikai utasításra szorulok akkor már teljesen más (abnormális) beállítás jelenik meg ezen a képen. a játékosaim egy kupacban vannak az ellenfél szögletzászlójánál:( -
skristof #5872 vegyél fel kölcsönt
ki is rúghatnak, ha olyan nagy mértékű lesz az adósság..
igazolni értelemszerűen nem lesz miből -
Hunor1 #5871 " A finances résznél a táblázatban van egy olyan sáv, hogy profit/loss, nos ott látható. Meg a grafikon is muattaja, hogy milyen stádiumban vagy.És a képernyő bal oldalán a bank Balance alatt is és a "
Ez ok, de tényleg mi van ha a szezon végére is minuszban maradok ...?????
Nem lesz gempa igazolni, vagy kib@sznak a saját klubbomból ????????????????
-
savafan #5870 Volna egy kérdésem:
eddig nem vettem észre. A csapat formációnál van asszem. A kép jobb alsó sarkában van a pálya sziluettje. És van egy overall-attacking-defending vagy mi. 3 gomb. Most néztem csak rá, hogy miként változik az overallhpz képest a másik kettő. Azt ha a meccs elött beállítom az nem fog változni? Illetve milyen kapcsolatban van a támadó figura és a védekező figura beálítása? Mert azt már látom, hogy ha a támadót beállítom valamire akkor a védekező alapbeállítása is változik. -
savafan #5869 És a financial menü második fülénél tudod követni az egyes kiadásokat és bevételeket. -
Rossi1 #5868 A finances résznél a táblázatban van egy olyan sáv, hogy profit/loss, nos ott látható. Meg a grafikon is muattaja, hogy milyen stádiumban vagy.És a képernyő bal oldalán a bank Balance alatt is és a -
#5867 Ja én csak egy dolgot nem értek, illetve nem tiszta. Nevezetesen az, hogy hol látom, hogy mennyi a tiszta nyereségem, vagy éppen mennyi a veszteségem? Ezt tudja valaki? Mert ok, hogy van egy külön menű ami az anyagi helyzetedet mutatja, de ott a jó istennek sem tudok rájönni, hogy melyik mutatja a nyereségemet. -
#5866 A fáradság ellen a legjobb módszer ha edzőtáborba viszed a csapatot. Lehetőleg olyan helyre ahol magas a regenerációs szint. Egy 1 hetes edzőtábor után rengeteget töltődik fel a csapatod. -
Rossi1 #5865 Köszi.... -
savafan #5864 Más már leírta a tiedhez hasonló "problémát". Ha elolvastad volna lehet, hogy keresel 10,5 millát:) -
Rossi1 #5863 Egyébként elég gáz... karriert kezdtem a Nantes-al....hát mit mondjak elég vacak gárda.. de igazoltam párat és jött Liverani kölcsönbe... klassz edzői stáb meg minden és nem jönnek az eredmények. Az felkészülési meccseken jók voltunk (2:2 az Ajaxal). De azóta gáz!!! Eddig 1 1 4 a mutatóm..:(( Nem túl jó. a kapusom Landreau meg jól megszivatott!! Lejár a szerződése de annyi pénzt akar amennyit a vezetőség nem enged kifizetni(szerintemez baromság, mert itt speciel egy 1000-sen múlik). Erre kiraktam listára 4 000 000 az eredeti ára és már 10 500 000-nál tartotunk a Lyon-al, mikor kaptam a hírt, hogy elutasította a szerződésajánlatomat és a hátam mögött megegyezett a Lyonnal és ingyen eligazol év végén.... Szerintetek??? Úgyhogy most megyek új monitort venni..:))) -
Rossi1 #5862 Csaó!
A Roles menüben minden egyes pontrúgáshoz sorba kell rakni a játékosokat a fenti listába. aki legfelül van az lövi. Amit te x-elsz az csak azt jelenti, hogy felmegy (fejelni) a pontrúgásoknál. Ez főleg szögletre értendő vagy szabadra gondolom.:) -
Hunor1 #5861 Hi all !
Tudja vki, hogyan lehet kijelőlni a szabadrugást,tizeneggyest végzőket?
Azt látom hogy a " roles " menü alatt, de hiába klikkelek a kiválasztott játélosra, nem az rugja, vagy pl. egy csatárom ( !!!) rug szabadot a saját térfélröl ??!!!
(Az egyéni tul. ban is kiixeltem a set piecest)
Köszike -
#5860 jelentkezőket bocs -
#5859 a magyarítások portálon pont ma tették ki a hirt, hogy jelentkezősket keresnek hozzá. meg láttam pár képet egy oldalon már magyar szöveggel szóval alakul valami:) -
#5858 A magyarosításrol mit tudtok?
készíti már valaki?