Fifa Manager 10
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
nekem úgy sikerült, hogy volt tartalék edzõm(nem biztos hogy kell) meg az elsõ csapatból átraktam a jobb játékosokat a szezon kezdésre a tartalék csapatba és volalá már van is tartalék csapat nevezve, sokat szívtam mire rájöttem van valakinek kedve kikisérletezni mennyi a minimum szint hogy nevezõdjön a csapat???
It is possible to commit no errors and still lose. That is not a weakness. That is life. Don't try to understand women. Woman understand woman and they heat each other.
Téged is látni még, amugy??? 😉
football without ultras is nothing
A kamerákat meg nem tom.
senkisem játszik már???
vagy mindenki elvárja, h legyen magyarítás meg magyar bajnokija, de segíteni senki sem akar?????

sorry
szóval:
Magyar bajnokság - ha minden igaz 😉 - remélem jó mostmár a link! 😛
elég régen írtam! 😛
közben 1.2-es verziójúvá avanzsált a játékom, ugyhogy most boldog vagyok! 😛
nah, a 2012es év jó is volt, meg kicsit nem is...
de inkább jó, hiszen Bl-t és orosz kupát nyertem, bajnokságban második lettem (ez a rossz 😊)... nyáron igazoltam megint pár fiatal (21-22 évesek). a pénzem most 21M £ körüli.... hát, mit ne mondjak, a BLben van az igazi pénz!! 😛
az orosz bajnoki gyõzelemért 2,5M jár, második helyért 2,3M £... kissé röhejes sztem....
viszont most nagy dilemma elõtt állok...
van ugye 21 milkám. ha ehhez nem nyúlnék, ugy az erõjelezsé szerint 11 millára apadna év végére. namost, terveztem egy szép kis stadiont a Tomsk-nak, ami 13,7M £ körüli áron van.... az elõrejelés szerint év végére igy -3M-om lenne.... de persze ebbe bele van kalkulálva, h az építkezés miatt ugye alig tudna jönni emberek mert nincs hely... 😞
sztetek megéri? maga a stadion igy ~17.000-esbõl ~45.000es lenne... ez megtérül, nem??? csak egy (másfél) évet kellene kibírni, illetve a bl-ben menetelni?!? nem?!?!
jah, és ludta vagyok visszaolvasni, szedje mindenki azt ami neki kell:
TCM04 magyarítás - végleges verzió!
Magyar bajnokság (ha minden igaz😉)
jah, és ha érdekel esetleg valakit, itt az általam tervezett stadion:
TOMSK stadion
és ha már stadiontervezés: hogy lehet aktívvá tenni a kamerahelyeket???
(a különlegességeknél van asszem)
Nem csodálatos, hogy a munkád milyen értéktelen, amikor fizetésemelést kérsz és milyen értékes, ha szabadnapot?
Tehát a kérésem továbbra is fennáll.(#4465)
Bármilyen segítséget szívesen fogadok.
Nem csodálatos, hogy a munkád milyen értéktelen, amikor fizetésemelést kérsz és milyen értékes, ha szabadnapot?
CSAK a Fradi
illetve normálisan én eddig nem tudtam csinálni velük semmitsem....
kezdõt beállíthatsz ugyebár a tarcsiknál, de a többi sztem a gépre van bízva....
csak azt szeretném kérdezni hogy hogy lehet a tartalék csapatot benevezni egy bajnokságba
a választ elöre is köszönöm
csá
A gravitáció nem létezik. Csak a Föld szivat. Hala Madrid! || Hajrá Magyarország!

szerver 3
A gravitáció nem létezik. Csak a Föld szivat. Hala Madrid! || Hajrá Magyarország!
Elöre is köszke!!
Nemrég kezdtem el játszani a game-el, és megszerettem volna kérdezni tõletek, hogy tudtok valamilyen guide site-ot, vagy esetleg tudtok nekem egy két tippet mondani a játékkal kapcoslatban? Mert nagyon nem megy vele a játék, folyton elfáradnak, ha meg nem fáradtak akkor az erõnlét dominál, de viszont akkor nem hozzák formájukat. Remélem valaki tud segíteni, ugyanis nagyon tetszik a game! Elõre is köszönöm mindenkinek válaszát!
köszi...
márcsak egy baj van!
jelenleg nincs meg a 2es cd-m!!!!!
áááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááá
megoldás:
1. Tcm uninstall
2. TCm telepítés
3. (semmi krekk) 1.1-es patch fel
4. a cd-rõl másold be a tcm2004.exe-t és a GFXCore.dll-t a játék fõkönyvtárába
5. 1.2-es patch fel
6. 1.2-es krekk fel
Hajrá! 😊
CSAK a Fradi
remélem most jó
neked felmentek rendesen a peccsek????
mert énnekem ugye fel volt rakva a gém, feltettem honosítást is meg miegymást is...
ez volt az 1.0-ás verzio.... szépen futott, de ugye voltak bugok, mint említettem a legfontosabb: nem kaptam pénzt!!
nah, mondom végre megvannak a peccsek, nem lesznek anyagi problémáim...
nade!! elíndítom az 1.1es pacsit, és íme:
amint az látható, a hiányolt file megvan....
persze az 1.2-es peccs, simán felkúszik, el is indul a gamma, nem is fagyott ki év végen, de pénz SEHOL!!!!!!!
szóval?!?!?!?!?
közben indultam az UEFA kupában ahol a selejtezõ elsõ meccsén hazai pályán megvertem a Zsolnát (szlovák) 2-0-ra, majd a 2. meccsen kikaptam 3-0-ra.. hatalmas csalódás...😞(
(közben az MTK bejutott a BL-be ahol a csoportjában 3. lett tehát folytathatja a szereplést az UEFA-ban)...
egy jó alapozáson vagyok túl de már 3 pontra növekdett a hátrányom a siófokiakkal szemben a bajnokságban, bár sokvan még hátra, de a Karrier menüpont azt mutatja hogy 51%-os a nézõk szertete, ami azt jelenti hogy rosszul vannak tõlem...😊 remélem idény végén megszerzem az 1. helyet.. mível 1 éves szerzõdést kötöttam + az opció nekem ígyy még meghjosszabbíthatom, ha lejár...
ugy kezdtem az idényt hogy véletlenszerû csapatválasztás és profi fokozaton +5 milla € alaptõke...
elõször az Észak-Írország, Lettország és Ízland kért fel szöv.kap-nak... mível nem nagyon bírom a Letteket, az É.-Í. csapat pedig gyenge, ezért az Izlandi válogatott ajánlatát fogatdam el.. elsõ meccsemen legyõztem németországot és 1 meccsel az Eb selejtezõk vége elött vezettem csoportot 1pont elõnnyel... az utolsó meccsemet is Németországgal játszottam és kikaptam 1-0-ra így nem lehettem ott az EB-n.... utána egy barátságos meccset játszottam Magyarországgal és mneglepetésre megvertem a magyarokat 3-1-re... egyik szemem sír a másik nevet😄
javascript😛opUpWindow('index.php?pc=1&i=128&class=8','screenWin','scrollbars=yes,resizable=yes,width=700,height=540')
vagy ha ez nem jó akkor
http://www.easports.com/exphat.jsp?destURL=www.totalclubmanager.com
nekm is meglettek a peccsek, csak most hétvégén nem vagyok otthon, ugyhogy nem tudom nyomni....
de ha te jáccol, majd irj ám! 😊
de elõbb nézhetnél is! 😉
csak végre normálisan fel kéne tenni a patch-eket, hogy ne faggyon be év végén 2006-ban
http://druglord.buzz.hu/ ;)
mindez hány év alatt????
jah, idõhiány szákksz
mármint a játékon, vagy az ilyen módon?
ha még aktivan játszol: szabad tudni hpgy állsz?
mikor? kivel? mennyire jol????
ha elfogadsz egy tanácsot: kezdj vmi kis csapattal4 esetleg egy másod/harmad osztályú spanyollal!
onnan gyönyörû igazán nagy csapatot építeni! elhiheted, megéri...
sajna volt egy kis tartozásom, kb 0,5M de azt akkor kifizetem...
most jol szerepeltem, eddig semmi, de most egymás után két bajnoki cím...
azt nem tudod, h kb mennyi az a szép összeg?
a csapatom 130 körüli, de sajna épületeim nem tul jok...
de reményeim szerint az majd a TCM05-el lessz... 😉
ez fontban akkor olyan 10-15 milla a bl, és mondjuk 3-5 milla a bajnokság?? huhh, az elég sovány... 😞