Fifa Manager 10

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

FrezeR
ha jól tudom akkor csak az a csapat nevezhet a tartalékbajnokságra is aki az elsõ osztályban szerepel

gvarga12
nekem úgy sikerült, hogy volt tartalék edzõm(nem biztos hogy kell) meg az elsõ csapatból átraktam a jobb játékosokat a szezon kezdésre a tartalék csapatba és volalá már van is tartalék csapat nevezve, sokat szívtam mire rájöttem van valakinek kedve kikisérletezni mennyi a minimum szint hogy nevezõdjön a csapat???

It is possible to commit no errors and still lose. That is not a weakness. That is life. Don't try to understand women. Woman understand woman and they heat each other.

nah kössz... énis igy gondoltam, csak megerõsítést vártam.... 😊
Téged is látni még, amugy??? 😉

football without ultras is nothing

Joke
Sztem hamar megtérül, persze attól függ menyni az aktív szurkolód, de ha bl-t nyertél, akkor azért biztos van pár ezer. De ha mondjuk olyan 60ezer, akkor ne várd, hogy mindíg tele lesz a lelátó. Nem tom menyni a jegyekbõl a napi bevételed, de számold ki, hogy monjuk most 200 ezer (csak úgy mondok számokat) és lesz utána kb 500ezer az meccsenként 300ezerrel töb, ami azt jelenti, hogy durván 45 meccs alatt behozná bevételt. Ez kb egy szezon. Szal megéri, mert utána persze már hozza a pénzt. Építsd meg.

A kamerákat meg nem tom.

nah mivan?!?!?
senkisem játszik már???
vagy mindenki elvárja, h legyen magyarítás meg magyar bajnokija, de segíteni senki sem akar?????

csak sikerült elbaszni egy linket....
sorry
szóval:

Magyar bajnokság - ha minden igaz 😉 - remélem jó mostmár a link! 😛

sziasztok
elég régen írtam! 😛
közben 1.2-es verziójúvá avanzsált a játékom, ugyhogy most boldog vagyok! 😛
nah, a 2012es év jó is volt, meg kicsit nem is...
de inkább jó, hiszen Bl-t és orosz kupát nyertem, bajnokságban második lettem (ez a rossz 😊)... nyáron igazoltam megint pár fiatal (21-22 évesek). a pénzem most 21M £ körüli.... hát, mit ne mondjak, a BLben van az igazi pénz!! 😛
az orosz bajnoki gyõzelemért 2,5M jár, második helyért 2,3M £... kissé röhejes sztem....
viszont most nagy dilemma elõtt állok...
van ugye 21 milkám. ha ehhez nem nyúlnék, ugy az erõjelezsé szerint 11 millára apadna év végére. namost, terveztem egy szép kis stadiont a Tomsk-nak, ami 13,7M £ körüli áron van.... az elõrejelés szerint év végére igy -3M-om lenne.... de persze ebbe bele van kalkulálva, h az építkezés miatt ugye alig tudna jönni emberek mert nincs hely... 😞
sztetek megéri? maga a stadion igy ~17.000-esbõl ~45.000es lenne... ez megtérül, nem??? csak egy (másfél) évet kellene kibírni, illetve a bl-ben menetelni?!? nem?!?!

jah, és ludta vagyok visszaolvasni, szedje mindenki azt ami neki kell:
TCM04 magyarítás - végleges verzió!
Magyar bajnokság (ha minden igaz😉)

jah, és ha érdekel esetleg valakit, itt az általam tervezett stadion:
TOMSK stadion
és ha már stadiontervezés: hogy lehet aktívvá tenni a kamerahelyeket???
(a különlegességeknél van asszem)

péder
Ja és csak melóhelyrõl tudok netelni.

Nem csodálatos, hogy a munkád milyen értéktelen, amikor fizetésemelést kérsz és milyen értékes, ha szabadnapot?

péder
Köszke a segítséget, eddig én is eljutottam,de amikor elindítom párperc múlva megszakad a letöltés.
Tehát a kérésem továbbra is fennáll.(#4465)
Bármilyen segítséget szívesen fogadok.

Nem csodálatos, hogy a munkád milyen értéktelen, amikor fizetésemelést kérsz és milyen értékes, ha szabadnapot?

Terminátor14
én úgy tudom, hogy ha a tartalék keretedben, a szezon elején megvan a minimális létszám (talán 15 fõ..), akkor a csapat automatikusan indul a tartalékok között...

CSAK a Fradi

tudtommal nem lehet
illetve normálisan én eddig nem tudtam csinálni velük semmitsem....
kezdõt beállíthatsz ugyebár a tarcsiknál, de a többi sztem a gépre van bízva....

az aszisztens menüpontban állítsd be, h a segédedzõ végeztesse az edzsért, illetve a hosszútávú endzésnél töltsd be pl fitness-t...

Hello

csak azt szeretném kérdezni hogy hogy lehet a tartalék csapatot benevezni egy bajnokságba
a választ elöre is köszönöm
csá
Garcia

A gravitáció nem létezik. Csak a Föld szivat. Hala Madrid! || Hajrá Magyarország!

péder
Hócipöm televan,itt ülök mint egy tülök de akkor se jön.

fennt banner
szerver 3

Helló! Csak azt szeretném kérdezni, hogy van-e a játékhoz magyarosítás és ha van, akkor honnan tudom azt letölteni?
Garcia
nem a file front-al van a baj hanem, várnikell kb 5 percet, vagy annyit ammnnyi ki van írva a szerverhez és ha lejárt az idõ akkor kezdheted el letölteni

A gravitáció nem létezik. Csak a Föld szivat. Hala Madrid! || Hajrá Magyarország!

péder
Tudna valaki segíteni, sem a Filefront-ról sem skristof oldaláról nem tudom leszedni a TCM magyar bajnokiát. Esetleg máshol van?
Elöre is köszke!!

Garcia
ez nálamis gakran elõfordul, pedig már gyakorlott vagyok, de a legfontosabb egy jó alapozás, vagy pedig az edzéseket hagyd rá a menedzser aszisztensre... általában 70-80 körül szokta tartani az erõnlétet,hát nálam csak 30-40 között, és nyagon fáradtak, ilyenkor a meccsek között 4 napra elküldöd õket edzõtáborba ahol 8-as a regeneráció és kipihenik magukgat egy kicsit... meg fejleszteni kell az edzõ központot

Sziasztok!

Nemrég kezdtem el játszani a game-el, és megszerettem volna kérdezni tõletek, hogy tudtok valamilyen guide site-ot, vagy esetleg tudtok nekem egy két tippet mondani a játékkal kapcoslatban? Mert nagyon nem megy vele a játék, folyton elfáradnak, ha meg nem fáradtak akkor az erõnlét dominál, de viszont akkor nem hozzák formájukat. Remélem valaki tud segíteni, ugyanis nagyon tetszik a game! Elõre is köszönöm mindenkinek válaszát!

uhh
köszi...
márcsak egy baj van!
jelenleg nincs meg a 2es cd-m!!!!!
áááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááá

Terminátor14
Nálam is volt ilyesmi...
megoldás:
1. Tcm uninstall
2. TCm telepítés
3. (semmi krekk) 1.1-es patch fel
4. a cd-rõl másold be a tcm2004.exe-t és a GFXCore.dll-t a játék fõkönyvtárába
5. 1.2-es patch fel
6. 1.2-es krekk fel

Hajrá! 😊

CSAK a Fradi

bazz, a nagy kapkodásban elcsesztem a kép linket:

remélem most jó

hello

neked felmentek rendesen a peccsek????
mert énnekem ugye fel volt rakva a gém, feltettem honosítást is meg miegymást is...
ez volt az 1.0-ás verzio.... szépen futott, de ugye voltak bugok, mint említettem a legfontosabb: nem kaptam pénzt!!
nah, mondom végre megvannak a peccsek, nem lesznek anyagi problémáim...
nade!! elíndítom az 1.1es pacsit, és íme:

amint az látható, a hiányolt file megvan....
persze az 1.2-es peccs, simán felkúszik, el is indul a gamma, nem is fagyott ki év végen, de pénz SEHOL!!!!!!!
szóval?!?!?!?!?

nah, mostmár énis itthon vagyok, felnyomom a peccseket, aztán uccu neki pléééééééééééééééééj!!! 😉

Garcia
ezután elfogadtam a Fradi ajánlatát... a kikötés az elõ hely... õszi fordulók után 1 pont hátrányban 2. voltam a Balaton FC mögött... sok játékost igazoltam próbáltam magarokat, de nem nagyon vannak ütõképes játékosok így külföldrõl vettem a többit (magarok között van: Bajzát, Füzi, Takács T.).
közben indultam az UEFA kupában ahol a selejtezõ elsõ meccsén hazai pályán megvertem a Zsolnát (szlovák) 2-0-ra, majd a 2. meccsen kikaptam 3-0-ra.. hatalmas csalódás...😞(
(közben az MTK bejutott a BL-be ahol a csoportjában 3. lett tehát folytathatja a szereplést az UEFA-ban)...
egy jó alapozáson vagyok túl de már 3 pontra növekdett a hátrányom a siófokiakkal szemben a bajnokságban, bár sokvan még hátra, de a Karrier menüpont azt mutatja hogy 51%-os a nézõk szertete, ami azt jelenti hogy rosszul vannak tõlem...😊 remélem idény végén megszerzem az 1. helyet.. mível 1 éves szerzõdést kötöttam + az opció nekem ígyy még meghjosszabbíthatom, ha lejár...

Garcia
na elkezdtem egy új játékot mostmár feltettem rendesen a peccseket meg a cracket, nagyon nagyon remélem hogy nem fagy be többet....

ugy kezdtem az idényt hogy véletlenszerû csapatválasztás és profi fokozaton +5 milla € alaptõke...
elõször az Észak-Írország, Lettország és Ízland kért fel szöv.kap-nak... mível nem nagyon bírom a Letteket, az É.-Í. csapat pedig gyenge, ezért az Izlandi válogatott ajánlatát fogatdam el.. elsõ meccsemen legyõztem németországot és 1 meccsel az Eb selejtezõk vége elött vezettem csoportot 1pont elõnnyel... az utolsó meccsemet is Németországgal játszottam és kikaptam 1-0-ra így nem lehettem ott az EB-n.... utána egy barátságos meccset játszottam Magyarországgal és mneglepetésre megvertem a magyarokat 3-1-re... egyik szemem sír a másik nevet😄

Garcia
ejha az szép teljesítmény én most kezdek ujat😊

FrezeR
ja amugy már 2040-ben vagyok most. csak már lassan egy hete nem tudtam játszani😞

FrezeR
jó kis game lesz a 2005😊 október 4 vagy 5 a megjelenés dátuma ha jól tudom. addig már kb 2100-ban leszek a játékomban most,és 130 éves leszek én kb😊)

Ezt nézzétek meg fõleg a meccs legjobbját ez a kép a TCM2005 konzolos verziójának képe javascript:

javascript😛opUpWindow('index.php?pc=1&i=128&class=8','screenWin','scrollbars=yes,resizable=yes,width=700,height=540')

vagy ha ez nem jó akkor

http://www.easports.com/exphat.jsp?destURL=www.totalclubmanager.com
Garcia
most kezdek játszani😊

nah annak örülök...
nekm is meglettek a peccsek, csak most hétvégén nem vagyok otthon, ugyhogy nem tudom nyomni....
de ha te jáccol, majd irj ám! 😊

nincsmit...
de elõbb nézhetnél is! 😉

Garcia
na most visszahoztad a kedvem a TCM-hez😊
csak végre normálisan fel kéne tenni a patch-eket, hogy ne faggyon be év végén 2006-ban

péder
Köszke szépen!!

K.András
Sok sok év(pontosan most meg nem mondom),meg azért jo pár helyröl ki is rugtak(mondjuk ugy közös megállapodás alapján 😄),szal ezek csak az eredmények,ilyen hogy Figo Zidane stb talán már nem is él 😄...

http://druglord.buzz.hu/ ;)

az szép...
mindez hány év alatt????

jah, idõhiány szákksz

K.András
Nincsen fent gépen(természetesen mentés elrakva),de volt kb 5-6 feljutásom, vagy 6-7 bajnoki cim kb uennyi szuperkupa(olasz,spanyol),2 BL(1 real,1 Juve),EB-t világbajnokságot még nem nyertem de terbe van véve,csak legyen több idöm...

jah akkor boccs...
mármint a játékon, vagy az ilyen módon?

ha még aktivan játszol: szabad tudni hpgy állsz?
mikor? kivel? mennyire jol????

K.András
Már nagyon régen tul vagyok ezen 😉

😊

ha elfogadsz egy tanácsot: kezdj vmi kis csapattal4 esetleg egy másod/harmad osztályú spanyollal!
onnan gyönyörû igazán nagy csapatot építeni! elhiheted, megéri...

K.András
Az a szép összeg a csapat értékének 49%-a ,annyit lehet max eladni...Én real madridért egy bajnoki cim meg egy bl után potom 300 millio eurot kaszáltam,épitettem is nekik egy 137 ezer fös luxus stadiont 😄DD,csak mire felépült addigra a rossz szereplés miatt szépen ki is rugtak,bár egy meccset még játszhattam benne 😄DD

hát 2004 óta vagyok a csapatnál... (most 2011 van)
sajna volt egy kis tartozásom, kb 0,5M de azt akkor kifizetem...
most jol szerepeltem, eddig semmi, de most egymás után két bajnoki cím...
azt nem tudod, h kb mennyi az a szép összeg?
a csapatom 130 körüli, de sajna épületeim nem tul jok...

K.András
Ha 3 évig kihuzod,és jol szerepelsz akkor tözsdére tudod vinni a csapatot(feltéve h nincsen tartozás),na abbol a pénzböl amit kapsz a csapat 49%-ért már szépen lehet gazdálkodni

Garcia
nemtudom, hogy tesz-e különbséget £, € és $ között...

ez igaz!
de reményeim szerint az majd a TCM05-el lessz... 😉

ok, thx....
ez fontban akkor olyan 10-15 milla a bl, és mondjuk 3-5 milla a bajnokság?? huhh, az elég sovány... 😞

Garcia
BL-ért asszem olyan 25-30 milla €, ha jól emlékszem, a bajnokság pedig változó mert a magyarbajnokságban nagyongyengén tejelnek, viszont külföldön olyan 7-8 milla €