11569
Mielőtt kérdezel használd a keresőt a lap alján!
IGEN, MÁR MEGJELENT! | NEM, NEM TUDJUK HONNAN LEHET LETÖLTENI! | NEM, NINCS MAGYAROSÍTÁS!
ha warez témában írsz, törlődik a kommented
-
Larvin #5980 Rájött valaki, hogy hogy lehet buherálni a töltéskor megjelenő (3d nézetnél) képeket? Angol másodosztálynál ne jelenjenek már meg ilyen Benficás meg hasonló oda nem illő képek :D -
Curesz #5979 Nálam még nem volt, lehet h a patchel van a gond, de nem hiszem mer én is felraktam és megy!!!szal nemtom -
zsotesz #5978 Passz. Nálam is volt, hogy kilépett, de tényleg csak egyszer-kétszer. -
owen20 #5977 sziasztok!
Jó a game csak lenne egy kérdésem!
Elkezdem a meccset első félidő lemegy semmi gond majd a második félidőben ha cserélni vagy tacticát állitani akarok nem megy mert kilép a windows-ba!
Felraktam a patch is a 3D-s meccshez de nem tudom mi a probléma!
Aki tud segitsen hogy oldhatnám ezt a problémár meg!
Talán telepitsen újra?nemtudom ez segit e!
-
Hunor1 #5976 Beraktam a 3D-s peccset.Nekem határozottan úgy tünik hogy jobb lett egy kicsit a játék!PL. a játékosok nem vezetik kifolyton a labdát mint egy idióta.A szélen felfutó játékos nem vezeti a labdát a szőgletzászloig, hanem megpróbálja elöbb beadni.Látszanak a bírók.Hát ennyi hirtelen....
Hehe az FC. HUNOR megnyerte a magyar bajnokságot ! Remélem mostmár nem utasítanak vissza a jó játékosok az igazolásnál! -
zsotesz #5975 A válogatottnak barátságos meccseket hogy kell szervezni? A Calendar-ban találtam valami erre utalót de az folyamatosan inaktív. -
Curesz #5974 ja nekem se tünt fel semmi szembetűnő, de sztem így is király a játék bár van egy két butuska dolog de el lehet nézni -
#5973 Hmm, hát ez érdekes :) Én eddig talán 4 meccset néztem végig, abból egyet peccselve, de nekem sem tűnt fel semmi túl komoly változás. Talán majd idővel jön ki valami ami javít rajta... -
#5972 Na, ennek örülök, hogy működik :) Ha esetleg kell a későbbiekben is segítség akkor szólj, és ha tudok szívesen segítek. Az meg már csak természetes, hogy amint meglesz a frissített magyar bajnokság már töltöm is le :) -
zsotesz #5971 Hát elég érdekes, az első pár meccsnél érződött valami. Pl. a játékosok nem vezették ki a labdát. Aztán épp az előbb játszottam a Betis ellen, ott meg mintha nem is lett volna patchelve a játék. -
Neruel #5970 Tyuhúúúú!!!!
MŰKŐDIK!!!!
Köszi, Te arany djerekem!!!!
Át kell egyébként másolnom egy új képre, ahogy írtad, de úgy menthető és működik is! Szuper!
A baj az, hogy most el kell utaznom pár napra, de ha hazajöttem megcsinálom az összeset.
:-)))))))))))))))) -
#5969 nm, majd írd meg, hogy mi a véleményed róla, én nem tapasztaltam túl nagy változást, bár nem is figyeltem igazán :) -
zsotesz #5968 A patchez a linket köszönöm! -
#5967 KÉP
KÉP
KÉP
KÉP
KÉP
KÉP
KÉP
KÉP -
Neruel #5966 Jó, akkor azt mond el, hogyan kell fehérrel kitölteni a kijelölt fej területét, mert lehet, hogy azt rontom el, és ha az megvan, akkor mi a következő lépés? Hová kell klikkelni, hogy lássam a játékos fejét azzal a rózsaszínes derengéssel a háttérben, mint a Te képeiden? -
#5965 Húha, nem igazán értem, hogy mi lehet a gond. Talán ha küldenél róla egy képet könnyebben rá tudnék jönni.
Amúgy így kéne kinézniük a csatornáknak: KÉP
A végeredmény pedig lehet ilyen és ilyen is. Sztem nincs jelentősége, hogy a háttér white vagy transparent alapból.
De ha nem engedi menteni akkor csináld azt, hogy miután körbevágtad a fejet nyitsz egy új 160*160as, RGB, white hátterű lapot oda beilleszted és ott csinálod meg az alpha csatornázást. Talán úgy jó lesz. -
Neruel #5964 Helló!
Na odaáig megvan, hogy "valami ilyesmi lesz": na nekem nem. Amúgy nekem alapból van egy alpha 1-em, ami viszont tök fehér, bár lehet, hogy azt én alkottam korábbi próbálkozásaim során. Mindegy alpha 2-re csináltam feketét, körbevágtam, kijelöltem, kitöltöttem fehérrel, és a végeredmény nem olyan lett. Egy szürke-fehér kockás háttér előtt van egy fehér, játékos formájú pacám. Ezt nem is lehet elmenteni tga-ként, mert azt írja mindenképpen másolatnak kell lennie ezekkel a beállításokkal, és az alpha channels gomb kipipálhatatlan.
A végét kicsit részletezd kérlek! -
#5963 Megpróbáltam építő jellegű kritikát írni, és mivel látom, hogy te tényleg figyelembe veszed őket ezért természetesen a továbbiakban is szólni fogok ha találok még valamit :)
Azt a gameplay patchet egy mecsen próbáltam ki, valami javulás talán észrevehető, de azért annyival nem lett jobb hogy mostantól végignézzem a meccseket :) -
#5962 Természetesen ennél sokkal szebben is meg lehet csinálni, de az én PS tudásommal és türelmemmel ez jóval több időt venne igénybe :)
Ja és bocs, hogy ilyen vázlatos de azért remélem érthető. Ha mégsem akkor kérdezz és megpróbálok válaszolni :) -
#5961 1. kép megnyit
2. kézzel vagy filter/extract-tal képet körbevág | KÉP
3. channels/create new channel = alpha 1 | KÉP
4. kijelölöd a játékos fejét (legegyszerűbb magic wand toollal kijelölni az átlátszó részeket és nyomni egy select inverset) | KÉP
5. channelsnél alpha-ra váltasz és a kijelölt fej területét fehérrel töltöd ki | KÉP
a végeredmény valami ilyesmi lesz: KÉP
6. mentésnél alpha channels legyen kipipálva (32 bit)
ingame: KÉP -
#5960 Na szóval, jóreggelt! Hogy ne az legyen, hogy csak mondom itt a rosszakat megpróbáltam tenni is valamit az ügy érdekében. Szóval sikerült rájönnöm hogyan lehet átlátszóvá tenni a képek hátterét a játékban. Rövidesen le is írom és képekkel szemléltetem :) Amúgy nagyon egyszerű miután már sikerült rájönni :)
Egyelőre sajnos nem volt még időm komolyabban kipróbálni, de úgylátszik elég alapos munkát végeztél, hiszen elsőre tényleg nem nagyon tűnt fel több hiba. :)
Na akkor nekiesek és leírom hogyan kell megcsinálni a képeket :) -
Neruel #5959 Ja, és Alexander Alumonát is átírtam, viszont ez lehet, hogy nem volt annyira jó ötlet. A kép ugyanis név alapján azonosít. Vagy letöltöd újra az képeket, vagy átírod a /user/picture-ben "alexalumona..."-ról "alexanderalumona..."-ra. -
Neruel #5958 Köszönöm! Végre valaki kritizál is! :-)))))
Nem tudnám megmondani, hogy miért írtam Manot, talán az ri-t olvastam n-nek. Javítom!!! Farkas Balázsnál csak bővíteni akartam a felhasználhatóságát, és alapvetően DM-nek dolgoztam ki, csak mellé került a CD is, de már nem.
És kérlek tényleg szólj, ha még kiszúrsz valami bibit. Ez vonatkozik mindenkire, aki használja!!! :-)
A képekkel kapcsolatban, meg lehet, hogy az én photoshopom elavult. Nekem a 8-as verzió van meg, nem tudom az mikori. Az fmcorneren és a hivatalos oldal fórumán is több helyütt elmagyarázzák hogyan kellene megcsinálni, de nem minden lépést értek, és ahol meg képekkel illusztrálták ott meg olyan menüpontok kerültek elő, ami az enyémből hiányzik. Valami "transparent background"-ot emlegetnek. Eljutottam már odáig, hogy körberajzoltam, kivágtam és beillesztettem egy üres képre a játékost, de ezek után is kapott egy fehér hátteret. Azok a fájlok viszont teljesen háttér nélküliek, amelyek már a keletkezésük pillanatában is targa fájlok voltak, nem csak úgy konvertáltam őket. De ez sem vitt közelebb a megoldáshoz.
Ez a gameplay patch tényleg jobbá teszi? -
#5957 az addig rendben van, h tga, de hiába akarod háttér nélkül menteni mindig lesz egy fehér háttere... csak tudja valaki, hogy hogyan lehet tga-ba menteni átlátszó háttérrel... -
skristof #5956 a képekre a megoldás sztem az h TGa-ba kell konvertálni, bár ezt sztem Neruel kolléga is megtette
az átlátszó színkódot meg nemtudom -
skristof #5955 nem sok :) -
#5954 Ja amúgy most egy percre ránéztem a Neruel féle magyar bajnokságra. Nem lett rossz, de van benne pár hiba azért. Például az valóban jó lenne, ha a hátteret valahogy le lehetne szedni a képekről, sokat dobna rajta, szal valaki jöjjön rá hogyan lehet :) Az fc fehérvár csapatában így első ránézésre (meglepetésemre) túl sok hiba nincs, pedig abban mindig jó sok hiba szokott lenni, ilyen téren is jót tett a csapat jó szereplése :) Szal, az Mario Bozics és nem Mano, Farkas Balázs kp és nem középső védő, Alexander Alumona és nem Alex. Így hirtelen ez volt ami feltűnt, de természetesen jelzem a további hibákat amennyiben találok még benne a későbbiekben.
Neruel, fantasztikus munkát végzel, én személy szerint nagyon örülök ennek a magyar bajnokságnak, és már alig várom, hogy megoldható legyen az alsóbb osztályok elkészítése is! Köszönöm mindannyiunk nevében! :)
Ui.: Ja igen, eszembejutott még az is h Mario Bozics távoli lövés értékét növeld meg, nem véletlenül becézik Super Marionak :) Köszi! :) -
#5953 szted hány másodperc lehetett a két üzi között? :) -
skristof #5952 lol -
skristof #5951 nincsmit :) -
#5950 talán ez valami hasonló... -
zsotesz #5949 Valami olyan patch nem jött még ki a játékhoz ami a 3D matchmode hibáit orvosolja? A bírók katasztrofálisan fújnak össze vissza, és a játékosok is néha hihetetlen dolgokat csinálnak. Az eredmények alakulásáról meg már ne is beszéljünk. -
Neruel #5948 Hát ja... -
#5947 köszi! -
Hunor1 #5946 Letőtöttem..De érdekelne ,valyon az éppen futó magyar bajnokságomat most újra kell kezdeni???????????????????????????????????????????????????????????????????????????
-
skristof #5945 tcmhungary-sok elkezdték, többen jelentkeztünk is.. (én is)
a srácnak behalt a gépe, meg az MSNje, de aztmondta h hétfőn (vagyis ma) felvesz minket és megbeszéljük.. azóta is -
#5944 Ez engem is érdekelne! -
#5943 a magyaritásról tud valaki valami érdemi infót esetleg? -
Neruel #5942 Csövi!
Hát csak elkészült! Sajnos egyelőre nem tudtam a másodosztályt is hozzáadni, mégsem két verzióban készítettem el, de azért kész, tölthető, játszható. Majd még lesz javítás, remélem az editorban is.
Innen tölthető
Üdv: Norbi -
Hunor1 #5941 Na ja... a Róma..mégiscsak nagyobb club mint az FC. HUNOR...Persze mindig nézem délamerikát is ha igazolni akarok.Az még nem jött le hogy a játékosok értékei milyen gyorsan emelkednek az edzések során.