Fifa Manager 10
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
- Mi ez, hagymásbab?? - Nem, krumplis hal.
- Mi ez, hagymásbab?? - Nem, krumplis hal.
Ez kizárt dolog, mer nemtudom.
No mind1, indísd el az editort és kattints a wright current database for game gombra és láss csodát, már ott is lesz a magyar bajnokság.
CSAK a Fradi
A játékot kétszer is a chelseavel indítottam, de nem tudom mi befolyásolja igazából a nehézséget, mert elsõre 8. lettem. Mondanom sem kell szezon végén repültem, és akárhova mentem szívás. Új install óta ugyanolyan taktikával péppé verik szinte mindenkit, magabiztosan vezetem a tabellát, riválisok csak csetlenek-botlanak
Most még csak a 22. fordulón vagyok túl, de 10 pont elõnyünk van a riválisok elõtt... nem értem.
meg miegymás.Eddig kilenc csapatol rúgtak ki.Különbözö dolgok miatt,de nem estem kétségbe.Igy hát folytattam.
Bár nem kérdezet senki én mégis leirtam.Hátha feléded bennetek is a játék és a topic kedv.
Nem csodálatos, hogy a munkád milyen értéktelen, amikor fizetésemelést kérsz és milyen értékes, ha szabadnapot?
Nekem az is jo.
kb októberben jön
football without ultras is nothing
Flash gettel?
A gravitáció nem létezik. Csak a Föld szivat. Hala Madrid! || Hajrá Magyarország!
A gravitáció nem létezik. Csak a Föld szivat. Hala Madrid! || Hajrá Magyarország!
A TCM 2004-be lehet késziteni új bajnokságot?
Már az editorra gondolok.
Aki tudja hogy hogyan kell,kérem irja le.
Amúgy mikor is jelenik meg az új rész? Lusta vagyok emiatt visszaolvasni

Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -
Nekem van HT-s csapatom egyszer nyomhatnánk egy friendlyt ha van hozzá kedved a csapatom a v.38ban van.
majd talán ha ide is elér a szélessáv... 😞
amugy jó az oldal
te készítetted?
nekem oldala is van a csapatnak nézd meg ha gondolod:
http://www.ht-arena.com/kelen_sc/
tény, h nem annyira látványosak
elég sok rajongója ven, nem kellene feltétlen ezeket beújítani. de jó is kisülhet belõle
multi az jó lenne, bár kicsit megvalósíthatatlannak tûnik Cmben van? ott hogyan oldották meg? amugymeg Hattrick 😉
a forma sztem eddig is befolyásolta a játékost
Nekem még mindig a TCM 2003-féle megoldás tetszett a legjobban. Ott a talent határozta meg, hogy ki mennyi mindent tanulhat. Lehet, hogy kötöttebb volt, de sokkal szimpatikusabb, mint az amit mostanra terveznek. És nekem a bónusz skillek is hiányozni fognak. Szerintem jópofák voltak.
Annak azért örülök, hogy több jellemvonás lesz, és remélem - az ígéreteknek megfelelõen - a játékosok pillanatnyi formája is jelentõsen befolyásolni fogja a teljesítményüket.
Maj' meglássuk!
Nem uj skillrendszert kene ezeknek csinalni, hanem a multijat kihegyezni a jateknak, hogy pl a neten is lehessen bajnoksagokban jatszani, meg a bugokat vegre kijavitani.
Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.
az mit jelent, hogy skill rendszer? a különbözõ képzettségeket, szinteket fogják azzal jelölni?
mármint a menedzserprogik demoját
szvsz nincs sok értelmük...
de a fullt már várom
érdekes, kezdik átvenni ezt a skill-rendszert a cm-tõl. nem baj, nekem ott is teccett 😉
a nagyon részletesre ott van az a másik ez inkább a kezelhetõségével ragadott meg. és szebb, látványosabb.
próbálok már igy edzeni egy középpályást remélem összejön😊
mit szóltok az új skill rendszerhez? most hogy közeledünk a kiadáshoz kicsit pezseghetne a fórum😊 pl mit vártok nagyon a játékban mi legyen benne más mint a 2004-ben?
én nagyon remélem hogy nem lesz bugos..meg lehetne több infó a játékosokról. meg a 3d mód is lehetne reálisabb majd még eszembe jut valami😊 irjatok!
Nem sok plusz kell hozza. 😛PPPPPPPPP
Sebesseg +2, Gyorsulas +2, Cselezes +2, Hozzaallas +2
Amugy nem torpedo, hanem Tornado.
Lehet ezert nem lattal. 😉
Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.
lehet letölteni a TCM-hez 3d arcokat, hogy eredeti legyen a játékos és ezen a címen van hogy hogyan lehet betenni, csak német és nem értem
jah a 3d arcokat meg innen lehet tölteni>>> http://fm.fifatainment.com/downloads.php?file_id=590
Valakinek sikerül megcsinálni írja majd ide le.
Én egyébként nem értem, hogy mitõl fagyhat neked ennyire Garcia.
Nekem egyszer csinált ilyet, de akkor is úgy, hogy kidobott asztalra 2x-3x aztán negyedjére továbbment azon a ponton.
Volt olyan eset, hogy az is segített ha megváltoztattál valamit (mondjuk szerzõdést hosszabítanál az összes játékossal akinek lejáróban van a szerzõdése...).
valamint itt egyéb érdekességek a változásokról
jó olvasást😊
Garcia: sajnálom, hogy nem sikerül segiteni de tényleg nem tudom mi a baj, egyébként nekem fent van minden patch de néha nekem is lefagy év végén de nem nagy gáz mert betöltöm elõtte az elmentés év végén és akkor már továbbmegy...reméljük a 2005-ben nem lesz ilyen bug
lentebb kérdeztem tõletek, hogy a játékban láttatok e már "Torpedó" képességgel megáldott középpályás játékost? mert én még nem...😊
Edzésmodszerekben lenne szükséem segítségre.
Elösször is ha a heti edzést állítom össze és választom ki az elemeket, akkor mit jelentenek ezek?
Erõnlét, nevezetes, edzett, edzett készségek,
Továbbá nem sikerül a játékosaimat fejleszteni, ha sokat edzem õket, akkor meg gyorsan fáradnak, ha keveset, akkor meg az erõnlétük szar.
És egyáltalán mi befolyásol mit? látom a listában is, egyéni edzésnél a végén a %-kokat, de azok nem nõnek.
Hogy kéne csinálni hatékonyan? Ha van valahol esetleg egy kimerítõ leírás, az nagyon sokat segitene.
Thx elõre is.
Game Additions
Gameplay Improvements:
- New original stadiums for Wolfsburg, Celtic, Roma, Torino, Milan, Chelsea, Anderlecht and Paris
- New leagues and teams including: Hungary, Romania, Italian Serie C and Israel
- Improved English Leagues (Data Update)
- Complete Text Mode Editor
Ennyi nem tobb.
ime: Tcm 1.30 patch
igaz, most nem jáccom