11569
Mielőtt kérdezel használd a keresőt a lap alján!
IGEN, MÁR MEGJELENT! | NEM, NEM TUDJUK HONNAN LEHET LETÖLTENI! | NEM, NINCS MAGYAROSÍTÁS!
ha warez témában írsz, törlődik a kommented
-
Jégember #6020 Sziasztok!! Véletlenül nem tudja valaki honan szerezhetnék a játékhoz cracket??
előre is köszi! -
savafan #6019 konkrétan valakinek szerintem nem. csak ki tudod tenni a listára és hátha valaki ráugrik. -
#6018 hello...az előzmények után úgy döntöttem, h hanyagolom az olasz bajnokságba neveznedő saját csapat játékot...és most elkezdtem egy olyat, h club and national team....és azt kell mondjam...rohadt jó!
a Fiorentina edzője vagyok, és első évben megnyertem a Serie A-t...egy ponttal igaz, de megnyertem....:D...és természetesen a válogatottam az Sqadra Azzurra, akikkel kijutottam a németországi vb-re, ahol a csoportbeli bukdácsolás után (Mexico 3:3; Arab Emirátusok 2:1; Paraguay 3:3), Spanyolországot 3:1-re, Franciaországot 1:3-ról 5:3-ra vertem, majd az elődöntőben Uruguay 1-0, a fináléban pedig Argentina 2:1...szóval eredményes évet zártam...az örömömet csak az árnyékolja be, hogy súlyos anyagi gondokkal küzdök...ezen hogy lehet változtatni? oké...tudoml, h a meccsekért pénzt kapok, de valami beállítás, h mire mennyit költsünk, vagy vmi ilyesmi nioncsen? a másik meg hogy, Stefano Fiore, csapatom egyik alapembere, mint kiderült, csak kölcsönben volt nálam, és most visszament a Valenciához...a kérdésem, hogy meg tudomk-e a transfer marketben, vagy azon kívül keresni a Valenciát, hogy adják el nekem Fiorét? és a harmadik kérdésem, hogy fel tudom-e ajánlani a játékosaimat valakinek megvásárlásra?
előre is köszi...hello...peti -
savafan #6017 nem tudom, nálam alig futnak lesre. és az offside trapp-em 0.
ott más lehet a gond a csapatoddal. nem küldöd túlzottan előre?
és most örülök, mert otthon a listavezető intert elpicsáztam 4-0-ra:))) totti két góljával megérdemelt egy 10-es osztályzatot. sajna ezze se lett a nap legjobbja:( a mocsok del piero lett ugyanannyi góllal. -
Hunor1 #6016 Sorry mégeccer....
Titeket nem idegesit a rengeteg les ????Mármint ha a saját csapatod fut mindig lesre...Szerintetek , ha a csatárokkal gyakoroltatom edzésen az " offside trapp "-
-ot, akkor kevésbé futnak majd túl?? Vagy ez csak a program hülyesége, és nem fog javulni ??
Köszike -
owen20 #6015 Velem is ugyanez van, a mentéseimet nem találja, új játékot se lehet indítani, mert kifagy, minden szöveg elé hülye karaktereket rak. Ha valakinek sikerült normálisan felrakni, az légyszi írjon, egyébként szerintem senki se rakja fel, mert különben mehet a reinstall!
Valami nem oké ezzel a kiegészitővel!Gameplay 1.1!
Felraktam és tök hülyeségeket ir ki a mentést se látom és ha új játékot akarok kezdeni akkor meg kifagy!
Mi a baj? -
zsotesz #6014 Azért vannak néha elég érdekes eredmények. Egyik legjobb a spanyol kupa (nekem) első fordulójában volt, amikor a Racing Ferrol csapatát láttam vendégül. Itt még csak egy meccs dönt a továbbjutásról. Majdnem a legjobb csapatommal álltam fel, kb. 3 kulcsember pihent. A meccsen 2-0-ra vezetett a Racing Ferrol és emberhátrányban is voltam. Végül a rendes játékidő 4-4 lett. Végig futottam az eredmény után. A hosszabbításban sikerült végül kiharcolni a továbbjutást. Elég gáz lett volna már itt búcsúzni. Persze nem tartott sokáig a menetelés mert a következő körben egy az Atletico Madriddal szemben kiestem. -
Hunor1 #6013 Titeket nem idegesit a rengeteg les ????Mármint ha a saját csapatod fut mindig lesre...Szerintetek , ha a csatárokkal gyakoroltatom edzésen az " offside trapp "-
-ot, akkor kevésbé futnak majd túl?? Vagy ez csak a program hülyesége, és nem fog javulni ??
Köszike -
Hunor1 #6012 ..lol...Real Madrid...Biztos nem lehet egyszerű... :-)) -
#6011 nem tudom ki tudna erről bővebbet mondani, de én mint menedzsernek hogyan is fejlődök? azt figyeltem ha nyerek nő a szintem ha vesztek vagy szarul megy a csapatnak akkor csökken. de ugye semmi adat erről, vagy én nem találtam meg eddig?:) az előző rszekben ugye ott volt hogy hány pontod van és az csökkent vagy nőt. de most? meg ugye küldetések is voltak. -
zsotesz #6010 Amai napi játékom izgalmasra sikeredett. A BL csoportkörben 3. voltam. Így nézett ki a csoport: 1. Inter 8 pont, 2. W. Bremen 7 pont, 3. Real Madrid (én) 6 pont, 4. Dyn. Moscow 5 pont. Az utolsó meccset Milánóban kellett játsszanom. Raul góljával sikerült nyernem 1-0-ra, így nem esett meg az a "szégyen", hogy címvédőként már a csoportmeccsek után kiessek. A Werder-Moscow meccs 1-1 lett, így a Werder és az Inter 8-8 ponttal végzett. Itt ugyebár az egymás elleni eredményt kell figyelembe venni először, ez azonban úgy alakult, hogy először a Bremen nyert Milánóban 3-1-re, majd az Inter Brémában ugyanilyen arányban nyerni tudott. Ezek után elvileg a gólkülömbség számít. A Bremennek +2 (12-10) az Internek +3 (10-7)-as gólkülömbsége volt. Ezek alapján az Internek kellett volna továbbmenni viszont a gép a Brement rakta továbbjutónak. Sajna újabb bug :(. Sikerült még megnyerni a klub-világbajnokságot is, bár azokat a meccseket csak instant resulttal csináltam. A bajnokságban egyenlőre 2. helyen vagyok de még pár forduló hátra van. Hát ennyi. -
skristof #6009 készül -
#6008 van mar ehhez magyaritas? -
Larvin #6007 A kapushibák is benne vannak a pakliban. Még Király is tudott potyázni a premier ligában. Ne boszankodjatok ilyesmiken. Én marha hamar megunnám a játékot, ha 3d nézetben potyognának a gólok és minden meccsemet 5-0-ra nyerném. Biztosan lesz patch ami orvosolja a kisebb, vagy mint az említett nagyobb hibákat. Adatbázist pedig ti magatok is készíthettek. amit hiányolok az a grafikai kiegészítő programok, vagy chant, fej stb. buherálók, vagy fifa korábbi verzióihoz működő progijai közül tudtok olyat ami ezzel is müxik? egyébként nem egyedi eset, hogy a játékgyártók hibásan adják ki a game-et. Mi, warezosok meg jobb, ha nem szólunk egy szót se :) Lesz ez még jobb! -
savafan #6006 az olasz bajnokság tavaly is el volt rontva. a mostaniban sincsen például második csapata az olasz csapatoknak. illetve van is meg nincs is. játszani játszanak meg megsérülnek de sem megnézni nem tudod őket sem belenyúlni:(
sajnos ez már régi probléma az olaszokkal. nem csípik a macskazabálókat:))) -
#6005 nekem volt egy olyan eset, hogy a kapuson a gólvonalon felugorva fogta meg a labdát, majd megfordult és beejtette a vonal mögé...téptem a hajam -
zsotesz #6004 Azért ennyi bírói tévedés túlzás egy meccsen, engem baromira felhúz. Mostanában inkább csak instant resultot kérek. Néha az eredmény amit generál az is idegesít, de legalább nem telik 20 percbe míg kikapok. Egyébként jól megszívtam a magyar válogatottal. Nagy nehezen kiharcoltam a második helyet a csoportba erre kiderü, hogy csak a nyolc legjobb csoportmásodik játsszik pótselejtezőt az EB-re való kijutásért. Nekem sajna csak 13 pontom lett, legalább 16 kellett volna. -
#6003 na most rájöttem, h mi a hiba, de csak azt erősíti bennem, h akármennyirejó a játék, nem lett volna szabad még kiadni, mert hiányosságai vannak...gondolok itt arra, h az általad említett angol bajnokságab kreáltam egy saját csapatot...ott minden meccs megvolt rendesen...42 meccs...ellenben az olaszban, csinálhatom akárhova a csapatot, északra délre középre, akkor sem játszatja végig a szezont...és ez szeritnem olyan rettenetesen nagy hiba, h az nem is igaz...az olasz bajnokság egyszerűen...mondjuk ki...el van cseszve...a spanyolt még nem próbáltam, de szerintem hasonlókra számíthatok...mint az olaszban...összegzésképpen: Szép volt EA éjjáó! -
#6002 amúgy nem lehet, h az a hiba, h megcrackeltem? szóval nincs benne valami olyasmi védelem, mint a sims 2-ben? h a crackelt verzióban nem lehet a teljes játékot játszani? (a sims 2-ben pl. nem lehet építkezni a tört verzióval, csak ha eredeti exe, és mini image van) szóval nincs valami mini image vagy bármi hasonló ehhez? vagy nem ez a probléma forrása? légyszi segítsetek...köszi...peti. -
#6001 pontosan...nem játszhatom le az összes meccsemet...szóval míg mindenki játszhatott 25-28 meccset (a 34 helyett), addig én 15-öt...hozzáteszem, h most kitöröltem az egészet, és újat kezdtem egy általam kreált SS Orvieto nevű csapattal, és megint 18-an vagyunk az olasz területi bajnokság 2. vonalában, az ugye (18-1)x2=17x2=34 meccs...ehhez képest ez a görény gép vagy játék, mittudomén melyik, csak 28 meccset engedélyez nekem, és aztán úgy dönt, h vége a szezonnak...szóval már marhára kezd idegesíteni ez a dolog...biztos nem tudtok semmi megoldást? köszi...peti. -
#6000 nem igazán értem h mi a probléma...
tehát nem játszhatod le az összes meccsedet a bajnokságban? Igazából tippem sincs h miért lehet :)
Nálam ilyen nem volt, mondjuk én angliában, manchester mellett alapítottam a csapatomat :) -
#5999 Ehh, nemhiszem, hogy szándékosan vannak benne bírói tévedések, vagy igen? :)
Persze nem elképzelhetetlen, de számomra érdekes :)
Fifa 2005ben találkoztam ezzel asszem, de nagyon gyengén volt megoldva, miután megszokta az ember előre lehetett tudni, hogy mikor fog tévesen ítélni a bíró :) -
#5998 hello!
nemrég kezdtem el játszani a játékkal...hát...hát...hát...nagyon tetszik, de rengeteg idegesítő hibája van...a legidegesítőbb, hogy amikor egy új csapatot indítok egy bajnokságban, akkor hogy van az, (speciel én egy AC Toscanelli nevű Firenzei székhelyű csapatot kreáltam, akik az olasz negyedosztályban indultak), hogy ha egy új csapatot csinálok, akkor ha van 18 csapat a ligában, akkor elvileg 34 meccset kellene játszani..namost...annyit senki nem játszott...a legtöbb 28 volot, én kevesebbet játszottam mint az elős, de így is sikerült első évben feljutni a harmadosztályba...igenám, de itt már összesen írd és mondd 15 meccset játszhattam volna (ha fel nem húzom az agyam, és ki nem törlöm a fenébe) a 34-ből, míg a többi csapat minimum 25-öt...akkor aztmondja meg nekem valaki...hogy a fenébe lejhet így feljutni, még akkor is, ha minden meccsemet megnyerem? szóval szerintem ez olyan ordas hiba, hogy így szerintem nem szabdott volna kiadni a játékot...mindezek ellenére tényleg tetszik, mert ötletes, de mondom...ez a hiba nagyon bosszantó...amúgy...nem valószínű, hogy csak nálam van így, de ha mégis, úgy storno az egséz, és ebben az esetben tudnátok segíteni, h mi lehet a hiba?
köszi előre is...hello...peti. -
Larvin #5997 A bírói tévedések csak színesebbé teszik a játékot sztem. Így van okunk pattogni az oldalvonal mentén mint mint az igazi managerek :) -
zsotesz #5996 Néha a szabadrúgásokat elég érdekesen végzik el a játékosok. Lőhettem egyet kb.22 m-ről erre mit csinál Beckham? Nekifut, majd el kezd egyhelyben futni, megfordul és visszarúgja a védőmnek. Ez szép. Volt, hogy a játékosom felvágták a 16-oson belül. A bíró befújta a szabájtalanságot csak épp nem tizenegyest adott hanem szabadrúgást. De nem a vonalról (mert akkor előfordulhatott volna, hogy én láttam rosszul) hanem a 16-os oldalvonala és a szögletzászló között fél távon végeztem el a szabadrúgást. Remélem az EA kiad valami hivatalos patchet. Gondolom ezek a hibák nem csak a warez verzióba vannak benne. -
savafan #5995 Nincs megoldás arra, hogy a shop készletét és a vásárolható készlete egyszerre lássam? a régebbiekben ez jó volt megcsinálva. most mindig át kell lépni és megjegyezni, hogy miből mennyi van és mi az a cucc ami teljesen új vagy nincs a boltban
illetve régebben lehetett akciózni egy-egy terméket. most nincs ilyen? -
savafan #5994 Ha kilép akkor nálad van valami gond:( Általában jól működik a program. -
Cormac #5993 A 2. kérdésre megtaláltam a linket, köszi. :) -
Cormac #5992 Sziasztok!
Két gyors kérdésem van:
1. Meg lehet vhogy oldani hogy a játék ne lépjen ki soxor windowsba? Így hetente kell menteni hogy ne sokról maradjak le a sok fagyás miatt. (driverek frissek és ha jól tudom hivatalos patch még nincsen a játékhoz)
2. Csinált már valaki a Fifa M. 2006-hoz magyar adatbázist? Ha igen, honnan lehet letölteni?
Köszi a válaszokat. -
#5991 próbálj meg drivert cserélni tedd fel a legújabbat hátha segit -
#5990 hmm ok lehet kirpóbálom ezeket a felállásokat is köszi:) amugy hajjaj már a 4. kiscsapattal nyomulok de oly sokszor kapok ki, hogy néha ugy érzem valamit mindig elrontok:( pedig csak nem:P de nagyon ritka hogy egymás után győzzek. nem tudom hogy a felállás, a gyenge csapat vagy mi az oka de elég idegesitő. -
gator #5989 Van egy kis problemam a jatekkal , vmi grafikai hiba ati radeon 9600 xt-m van es a betuk el vannak mosodva meg 1 fekete csik megy at a kepernyon a jatek kozben, valaki nem vagja mi lehet a gond ?!Kép róla -
zsotesz #5988 Én a Real Madriddal és a Magyar válogatottal játsszok. A Reallal 3-5-2-es felállásban, a válogatottal -4-1-2-1-2-vel. Én egyébként nem nézek meg minden meccset, mert engem is nagyon hamar felidegesít ha csinálja a hülyeségeit. -
savafan #5987 én a 4-1-2-1-2 felállással játszom jelenleg. az elején mással próbálkoztam de átjáróház volt a védelmem. ez így stabilabb és totti kedvére fickándozhat:) -
#5986 hja igy ok csak én kis csapattal kezdtem és oda nem jönnek ismert nevek:) én általában 3-4 tulajdonságot nézek védőnél,csatárnál stb. az legyen 70 felett akkor már jó alap lesz.
na és valami jó taktika valakinek van-e? 4-4-2-vel nyomom ide kellene valami jó kis taktika egyénenként. -
savafan #5985 olyan meccsen vagyok túl ami után a gépem épsége miatt kis pihenőt tartok:)
romával vagyok a bajnokság fele környékén járunk. jelenleg 5. vagyok és idegenben a parmaval játszottam. 6!!! sárgalapot és 3 dupla sárgalapot (vagyis pirosat) kaptam mire a 92 percben nyerte meg a meccset 2-1-re. annyira felbaszott a bíró, hogy mikor választani lehetett (text módban nyomom) én az "inzultáljam a bírót" választottam:)
és persze mondanom se kell, hogy a következő meccs rangadó lesz:( könnyű lesz, totti, montella és chivu nélkül kiállnom. a köcsög feketerigó:( -
savafan #5984 én nem vásároltam nagy értékű játékosokat. basztat is a fő pénzügyi emberem, hogy miért nem költök többet a játékosokra.
majd az első idény végén javítunk a csapaton.
amúgy a romaval nyomom. -
Hunor1 #5983 Na ja... és melyik csapattal nyomod? Nekem az a fő problémám, hogy saját klubcsapattal játszom ( fc.HUNOR ) és hiába lettem bajnok, van már 30000 stadionom, indulok a BL-ben, mégis sorra utassítanak el a jó játékosok az igazolásnál, mert mindig azt mondják hogy csak nagyobb csapathoz igazolnak !Pedig van vagy 7 milla lém....bosszantó !!!
-
savafan #5982 én elsősorban kiegészítő embereket kerestem. és mivel jó megfigyelőt állítottam rá, megbíztam az ajánlásában. ezen kívűl valszeg a valós életből vett nevet vettem eddig. tudtam, hogy az életben mit játszik és ha arra volt szükésgem akkor vettem meg. -
#5981 van valakinek jó taktikája 4-4-2-es felálláshoz? meg elmondhatnátok, hogy ti miként döntitek el, hogy melyik játékost igazoljátok le. ugy értve, hogy ki milyen tulajdonságok alapján választ egy egy posztra játékost:)