11569
Mielőtt kérdezel használd a keresőt a lap alján!
IGEN, MÁR MEGJELENT! | NEM, NEM TUDJUK HONNAN LEHET LETÖLTENI! | NEM, NINCS MAGYAROSÍTÁS!
ha warez témában írsz, törlődik a kommented
-
savafan #6062 megjelent valami 1.2-es gameplay patch. ami javítja az előző patch hibáit.
állítólag... -
Larvin #6061 ha 10 szar játékos árát hasonlítod össze egy jóéval akkor is több a tíz játékos értéke, de az még nem jeleneti azt, hogy ugrálni fognak a klubbok, hogy megköthessék az alkut (legalábbis nem lenne reális) -
#6060 hello! az lenne a kérdésem, hogy, hogy lehet játékost cserélni? attól, hogy beállítom azt, hogy ezt és ezt a játékost adom ezért, attól még pénzt is kell adni? mert én adtam 3 játékost egyért, és pénzt meg nem...de a 3 játékosom összesen többet ért, mint a játékos kikiáltási ára...szóval ezt nem értem...tudnátok segíteni? köszi -
skristof #6059 tudsz már olvasni?
nézd meg jól itt a szövegbox feletti kis kék keretet. igen igen, ott a képecske alatt..
az lesz az..
karácsonyra ígérték, de sztem nem lesz belőle semmi. ne legyen igazam -
paul161 #6058 Van már a fifa manager 06-hoz magyarosítás???
-
zsotesz #6057 Megint sikerült egy hatalmas bugot kifogni. Egy nap(!) játszottam a spanyol kupadöntőt (Zaragoza ellen 3-2-re nyertem) és a BL elődöntőt (Juventus ellen 0-0)! Aztán hétvégén meg jött a Barcelona. A fél csapatot le kellett cserélnem fáradtság miatt így símán kikaptam 4-2-re. -
#6054 hello...magyarításról nem tud valaki:? lesz, nem lesz, van, nincs? köszi előre is...hello. -
Larvin #6053 Van egy másik eset amikor patch nélkül is kivág a játék a desktopra, alapból.Gondoltam szólok, hátha valaki még nem jött rá magától.
Amikor a reserve-be is nevezett játékosokat szerepelteted a nagycsapatban 3d meccsen és elfelejted meccs elött bejelölni az unavailable to reserve opciót beállítani. -
owen20 #6052 Talán még annyit,hogy van ott egy confog.dat és egy ini.big!
Mindkettöt fel kell rakni?vagy a confog nem kell!
Ez miatt is kiléphet ha a config.dat fájlt nem rakom vagy felrakom?
-
savafan #6051 Frezer leírása alapján a gameplay 1.1 csinálja a bakikat valszeg. -
#6050 az Auslv2.5-t mindenki felteheti nyugodtan. én is feltettem és semmi baja a játéknak. a többiről nem tudok nyilatkozni. de ez biztos hogy jó. egy srác csinálja és folyamatosan finomit rajta. reálisabb lesz a játék 3D-ben. -
owen20 #6049 3d-s meccset javitja berakja a birot partjelzőt és a játékon is javit és egy új kameranézetet is csinál!
A confy-got kell felülirni vele a dat könyvtárban!
és ennyi!
Akkor mit gondoltok ez lehet a baj ez a progi vagy inkább a gameplay 1.1-et ne rakjam fel?
Mit tegyek?
Hello! -
savafan #6048 ezt nem is ismerem. ez mit csinál?
illetve honnan van? -
owen20 #6047 Hellosztok!
Akkor azt mondjátok hogy a Auslv2.5-patch semmi bajt nem okoz?
Csak a gameplay patch-et ne rakjam fel! -
savafan #6046 igen olvastam ezt a patch-et is. csak, hogy kinek melyikkel lép ki azt nem tudjuk. de valszeg nem a 3d-s a ludas hanem a buherált gameplay patch.
a 3d-s nem szól bele a játékba csak a meccsnézést turbósítja fel bírókkal meg egyéb dolgokkal. -
Lokatepe #6045 Sziasztok!Tud már valaki a magyarositásról valami infot?Pl:mikor lesz kész?
-
Larvin #6044 van egy másik patch ami 3d patch 2.5 néven fut nekem nemtom melyik van fent, de egyetlen 1x lépett ki és valószínűsítem, hogy azért ami miatt a 2005-ös is előszeretettel kivágott (szóval nem a patch miatt) ha azt jelöljük be, hogy a reserve coach dirigálja a tarcsit, akkor nem érdemes beleszólni a taktikájába, vagy módosítani a felállást, mert bosszúból intézkedik a játék :P -
savafan #6043 van valami gameplay 1.1 asszem a neve -
Hunor1 #6042 Melyik patchról van szó ??Mert nekem a 3D-s patch van fenn, de soha nem lépett ki.. -
savafan #6041 a patch feltelepítése után többféle hibát generál a játék. csak olvass vissza itt is és máshol is. mindenki kritizálta ezt a patch-t. csak a leszedését tudom ajánlani. de olvass utána -
owen20 #6040 utóirat:A lens-os mentésemmel probálkoztam és ott lép ki amikor ujratelepitettem!
Segitsetek! -
owen20 #6039 Valaki tudja e miért lép ki akkor amikor lejátszok egy félidőt majd a 2.félidőben csrélni vagy taktikát akarok állitani akkor kilép a windows-ba és nem értem miért!
Kérlek segitsetek mi ennek az oka és hogy tudom megoldani hogy ne lépjen ki!
Előre is köszi!
Más nem érzékelt ilyen problémát?
Valaki használja a kiegészitőket főleg a javitott 3D meccses kiegészitőt mert szerintem ott van a probléma valahogy!
Elkeztem a Lens edzője lettem carrier módban majd most ujratelepitettem és nem tettem fel semmi kiegészitőt de igy is kilép a fent emlitett esetnél!
Valaki segitsen mi ennek az oka!
Hello! -
Larvin #6038 Nincs bepipálva a free role? mert az csinálna hasonlót. egyébként vannak érdekes módon 'attack minded' védők, azok is képesek ilyenekre. Az emberfogásról átállhatnál a területvédekezésre a belső védők esetén és állítsd be, hogy csak a 'defendig third'-ig menjen ki a védőre üldőzni őt. -
owen20 #6037 Valaki tudja e miért lép ki akkor amikor lejátszok egy félidőt majd a 2.félidőben csrélni vagy taktikát akarok állitani akkor kilép a windows-ba és nem értem miért!
Kérlek segitsetek mi ennek az oka és hogy tudom megoldani hogy ne lépjen ki!
Előre is köszi!
Hello -
Oszi #6036 köszi! -
Hunor1 #6035 A francbaaa !! Végre van egy jó liberóm.Csupa 78-80-as értékekkel...erre meg összevissza koricál a pályán !!!Hol jobbekk, hol bal, sokat látpm a kőzéppályán is...a védelem meg lyukas !! hülye ez...?? Pedig az induviduálban az van beállitva hogy soha sem fut előre, a poziciója is very deep...ki érti ezt ??????????? -
Hunor1 #6034 szerintem a " hold up ball " azt jelenti hogy felhozza a labdát.....
-
Larvin #6033 Én is erre gondoltam, de közben az is megfordult a fejemben, hogy estleg azt jelentheti, hogy nem passzolgat, hanem megpróbálja egyedül felvinni az ellenfél tizenhatosáig a labdát. Tehát hold "up", de azért kérdeztem mert nemtudom. Azért érdekes, mert vannak erre "szakosodott" csatárok és úgy láttam mintha ők valóban visszajönnének a labdákért, ha bejelöljük nekik az opciót, míg a többi fent várja, hogy kapjon egy indítást. -
Larvin #6032 van olyan hogy training groups és abban meg lehet adni, hogy mi szerint legyenek csoportosítva, fitness, támadó-védő stb. de saját kritériumok szerint is szétoszthatod őket egyszerű drag n droppal. Kezdetnek a legjobb, ha a season training mnüpont alatt aload segítségével az előregyártott edzésterveket használod. Van fitnessközpontú, skillközpontú meg ilyenek, asszem, vagy darab -
Oszi #6031 sziasztok!
most kezdtem vele játszani de az edzés számomra nagyon bonyolult valaki leírna az edzésről egy kis információt hogy megtudjam csinálni magamnak pl. azt hogy hogy bontsam támadó védő és kp-ket külön edzésre.De az is jó ha valaki küld egy edzéstervet amit le tudok tölten!Köszi! -
savafan #6030 az nem azt jelenti, hogy megtartja a labdát? gondolom amíg felzárkóznak a többiek.
de lehet, hogy nem -
Larvin #6029 hold up ball az tul.képpen mit csinál? -
owen20 #6028 Velem is ugyanez van, a mentéseimet nem találja, új játékot se lehet indítani, mert kifagy, minden szöveg elé hülye karaktereket rak. Ha valakinek sikerült normálisan felrakni, az légyszi írjon, egyébként szerintem senki se rakja fel, mert különben mehet a reinstall!
Valami nem oké ezzel a kiegészitővel!Gameplay 1.1!
Felraktam és tök hülyeségeket ir ki a mentést se látom és ha új játékot akarok kezdeni akkor meg kifagy!
Mi a baj? -
savafan #6027 mondjuk én szinte minden meccsen ráálítok valakit a legjobb támadójára. vagy kettőre. ezek általában a belső védőim és csak a saját térfélen állnak melléjük.
aztán van úgy, hogy a védekező középpályásomat is ráálítom a legjobbra. a teljes pályán. ezt csak akkor használom ha olyan támadó van az ellenfélnél mint pl. adriano aki 35 góllal magasan vezeti a góllövő listát. nem is tudott semmit se csinálni ellenem amikor elpicsáztam őket 4-0-ra:) -
#6026 na jó jó, de azért egy jó beállitás az individual fülön segithet javitani a teljesitményén :) ezért is kérdeztem, hogy ha van valakinek jó tapasztalata ezen a téren akkor mutassa meg nekünk. én is kisérletezek folyamatosan -
Hunor1 #6025 ---"én az individual ordersben szoktam megadni nekik az infót. azt amit alapból felajánl.
plusz annyi, hogy a team tacticsnál a védősort eggyel lejjebb húzom a normálnál--"
Persze , én is.Éppen itt , az individualban adtam meg a csatároknak a full attackot, de most már látom ,hogy nem ettől függ a támadófelfogásuk, ez csak a poziciójuknak a meghatározása! Egy jó csatár úgy is mindig a gólra tör, mindeggy hogy csak " normal " a poziciója. -
savafan #6024 én az individual ordersben szoktam megadni nekik az infót. azt amit alapból felajánl.
plusz annyi, hogy a team tacticsnál a védősort eggyel lejjebb húzom a normálnál -
#6023 van aki talált valami jó egyéni beállitást a védőknek? kép is jöhet róla:)
nekem amugy az tetszik, hogy a csapatvezetés ha kell mindig megdob egy kis manival :) ha jól gazdálkodunk a tőkével akkor nem lehet gond -
Hunor1 #6022 ..."nem tudom, nálam alig futnak lesre. és az offside trapp-em 0.
ott más lehet a gond a csapatoddal. nem küldöd túlzottan előre?
..."
Tényleg, lehet.A csatárokat mindig maximum attackra állítom.. lehet hogy ezé futnak sokszor lesre..Azt hittem ha full attackra állítom akkor nagyon támadófelfogásban fognak jáccani.... köszi a tippet savafan ! -
skristof #6021 google a barátod
gamecopyworld.com szintén