Fifa Manager 10
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
tömörítve is 1,8 körül van.....
benne kell lennie, én modemes vok, nem küldözgetek ilyen nagy fileokat...
meg amugysincs meg nekem
nekem eredeti a game! ;)
football without ultras is nothing
Valamelyikõtök megpróbálja elküldeni mailben a bizonyos fájlt. Hátha ugy összejön már végre.
kicsomagolás után ott kell lennie a gfxcore.dll-nek és a TCM2005.EXE-nek is. ennyi a téma.
Az 1.2-es krekket szedted?
benne lesz a tcm.exe és az általad emlegetett gfxcore.dll
ez a dll azért kell, h menjen cd nélkül is!
de mivel neked hibás a dll jobb ha felülírod azt is.
Próbáltam ugy is hogy rákerestem , meg is lett , felülírtam a régivel és nem akarja....
Egyébként az eredeti gfxcore.dll egyforma méretü a letöltöttel??
de én egy haveromtól úgy hallottam, hogy valami csúnya oldalról le lehet tölteni azt a valamit amivel rá lehet bírni a játékot a bugmentes mûködésre :)
WWW.GAMECOPYWORLD.COM
A cracknek két fájlból kell állnia.
Ha gondolod elküldöm neked a hiányzó GFXCORE.DLL-t.
Ha ezt felrakod mûködni fog. 2 MB.
Nálam az a két fájl: EXE, drn-tc12.nfo...
A másodikkal nem tudok mit kezdeni, nem találok ilyet a tcm könyvtárban. Azért kösz hogy segítesz.
A *.exe és a gfxcore.dll
Gondolom mindkettõt bemásoltad a TCM könyvtárába és felülírtad a két ott lévõ fájlt.
Ha így csináltad és nem megy akkor talán vidkártya driverhiba vagy a directx túl régi.
Kellene nekem egy kis segítség...
Amikor feltelepítem a játékot rárakom a peccset+ crack és el szeretném indítani akkor kirak vmi baszást hogy TCM2004 laphibát okoz gfxcore.dll-ben.....
Elöre is kösz a segítséget
The page you are looking for might have been removed, had its name changed, or is temporarily unavailable.
404....fifahungaryt epp frissitik...
azien es ehhez hasonlo errorok miatt kertem,hatha van vkinek egy direkt linkje.nem lusta vagyok hanem tanacstalan.thx
A gravitáció nem létezik. Csak a Föld szivat. Hala Madrid! || Hajrá Magyarország!
Várom már mint a messiást :)
Olyannyira kozel hozza hogy a Csepelrol, Pestezsebetre atvezeto hid eloreszerol lehet nezni a meccseket. :P
Igaz , igen gagyi egy palya volt az.
Bar en az ESMTK-ban jatszottam anno amikor az meg NB 2-es volt. Mondjuk az is egy hihetetlenul szar egy palya volt, de ott legalabb nem a feketesalakon kellett gorcsolni, maximum csak az edzesen.
Amugy ott meg a nezok kozott volt hihetetlen sok "brazil" :PPPP
Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.
A gravitáció nem létezik. Csak a Föld szivat. Hala Madrid! || Hajrá Magyarország!
játszottam anno a kelen sc és az erõmû ellen is. :)
a legjobb a csepeli papír ellen volt idegenben. tiszta "brazil" volt a csapat...., és a duna is pár méterre volt a pályától. :)
on:
neked is Dóczi István volt az edzõd?
- Mi ez, hagymásbab?? - Nem, krumplis hal.
távolítsd el a magyarosítást a Vezérlõpult, Programok Hozzáadása/Eltávolítása
részénél."
Hát ha erre gondoltál akkor ezt megtettem, mégsem tûnt el a magyar szöveg a programból!
Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.
esetleg forum