11569

Mielőtt kérdezel használd a keresőt a lap alján!

IGEN, MÁR MEGJELENT! | NEM, NEM TUDJUK HONNAN LEHET LETÖLTENI! | NEM, NINCS MAGYAROSÍTÁS!

ha warez témában írsz, törlődik a kommented
  • tobias88
    MIKORRA LESZ KÉSZ A MAGYAROSÍTÁS?
  • FrezeR
    update: megmaradnak a régi mentések, csak a dokumentumok mappában a telepitő egy új mappát hoz létre oda visszamásolhatunk mindent a régi mappából:)
  • FrezeR
    találtam egy érdekes patch-et. az a lényege, hogy ha feltelepitjük akkor játékosok adatlapjára és a transfer list-en neve mellé oda kerül a korábbi verzióból ismert csillagocska ami a tehetséget hivatott jelezni. valamint a játékos minden posztjára kiirja, hogy milyen szinten van. én feltettem, megnéztem jónak tünik. egyetlen probléma, hogy a régi mentések eltünnek és nem lehet betölteni őket.
  • FrezeR
    a magyarosításról van már valami hír?
  • owen20
    Itt megált az élet senki se ír már be semmit!
  • shad0w
    Nem értem pontosan a kérdést :) Én felraktam és utána pl az AC Milanos mentésem simán működött továbbra is, az FC Fehérvárosat viszont nem próbáltam így arról nem tudok mit mondani. A külföldi bajnokság nyilván azért működött tovább mert ott a játék elején nem jelöltem be h a magyar bajnokságot is részletesen fiygelje a játék. Viszont ha be lett volna akapcsolva akkor nemtudom, hogy működött volna-e minden hiba nélkül, nem próbáltam ki...
    Nekem eddig sem lépett ki, fagyott meg egyszer sem, és ezután sem, szal erről sem igazán tudok nyilatkozni :)

Az adatbázis és a grafikák elég korrektek lettek, biztos rengeteg munkájuk volt vele, szóval itt is megköszönöm a készítők fáradozásait :) Egyelőre csak az FC Fehérvárt néztem meg részletesebben, van pár adatbázisbeli hiba, posztokat és képességeket illetően de nem vészes. A korábban készített magyar adatbázishoz képest ebben mintha gyengébbek lennének a magyar játékosok és csapatok, de ez így talán reálisabb is :)

Nekem nagyon bejön, imádom felküzdeni a csapatomat a bl döntőig, szal mindenkinek csak ajánlani tudom :)
  • owen20
    Ha felrakom a magyar bajnokságot a mentésem elveszik e vagy ha fojtatom akkor benne lesz e a magyar bajnokság normálisan?
    Ezzel a patch-el ugye nem lépeget ki a progi?
  • shad0w
    na leszedtem, mindjárt megyek tesztelni :)
  • zizzzz
    Hölgyek, Urak, elkészült a HFM 06 patch ami egyesít sok mindent amit az eddigi magyar patchek tartalmaztak. A fejlécben szereplő oldalon megtaláljátok.
  • zsotesz
    Bát azt hiszem ehhez a játékhoz nem is volt crack.
  • zsotesz
    Úgy emlékszem nem kell újra crackelni.
  • owen20
    Sziasztok!
    Valaki tudja e hogy a patchet amikor felrakom kell e hozzá valamilyen új crack hogy tudjam használni?
  • Drend
    Hali!
    Nincs hang a játék alatt. Találkozott már ilyen hibával vki? Hivatkozás is elég lenne...
  • kicsizoz
    Nálam olyan gond van, hogy az alkalmazottak fizetése hetente növekszik.
    1 évig nem volt gond, de most az új szezonban hetente növekszik és pár hét alatt a megfizethetetlen kategóriába kerültek a fizetések..

Lehet volt már róla szó, de nem olvastam minden hozzászólást...
    Ha tudtok valamit, előre is köszi!!
  • Levi dzsi
    Hi!

Valaki ajánlhatna egy nyerő taktikát. Köszi!
  • savafan
    apró kis nüanszokon múlik illetve szerencse is kell hozzá, szerintem.

én kaptam már ki a bajnokság utolsó helyezettjétől úgy, hogy nagy különbség volt a két csapat ereje között. és vertem meg olyan csapatot (ráadásul idegenben 3-0-ra) aki magasan vezette a bajnokságot és ezzel együtt ez volt a 2. zakója. nagyon nem mindegy ki ellen milyen taktikával játszol és még sok minden apróságon is múlik.
  • gstyle
    Sziasztok!!!

Kérdeznék, hogy választ kapjak:))

Szóva'! Magyar bajnokságban vagyok, Győr elleni meccs, símán ver 3-0-ra, úgy, hogy jobb a kapusom, jobb a középpályás sorom, és a legjobb csatárom, erőssebb mint a győr legjobb gólvágója. A hátvédeim rendszeresen az ellen félhez passzolnak, a kapusom potyázik, el sem jutok az ellen kapujáig, a speckó középpályásaim össze-vissza ívelgetnek, passzolgatnak, elfelejtettek cselezni, de ami a legjobban tetszik, be van állítva nekik a long shot, és a 16-ról még kipasszolják oldalra, holott ninc sez beállítva nekik. Persze én 22-25m-ről kapom a gólokat!!
    Az edzéseknél a long és short pass min. 3-as, mint ahogy a counter strike-om.

Na erre kérnék meggyőző választ:))
    Az előző két játékkal is ugyanezek voltak a problémáim(TCM 2004, 2005). Ha jobb csapat volt azért vert el, ha rosszabb, akkor meg azért.
  • Neruel
    Csövi!

Frissültem!
  • zsotesz
    Folytathatod a bajnokságot.
  • Hunor1
    Hi all ! Ezt az 1.1 patchot ha felrakom, akkor a most futó bajnokságomat , vagy az egész játékot újra kell kezdenem ??????????? PLZZZ HELP ! THX
  • engine
    És végre Gerától is elvették a járókeretet - 26 éves az adatbázisban. :)
  • FrezeR
    kijött a javitás!
    patch 1.1
  • takibalint
    Ja szerintem egyre gondoltunk, mert a konyv is azt irja, hogy a kulonleges kuldetesben ilyesmik vannak amik neked is. Koszi a valaszt
  • skristof
    nekem volt rá példa, ha egyre gondolunk

mikor a szerződésem a végefelé járt, és akkor ugye jelentkeznek klubok, akikhez aláirhatsz
    akkor adott be nekem egy csapatot, nagyon szarok voltak, totál utolsók, biztos kiesők, és akkor az volt a különleges küldetés h mentsem meg a csapatot a kieséstől. nem vállaltam el, mert szakmailag visszalépést jelentett volna

pontosan nemtudom mikor lehetett, de 2012-14 körül
  • takibalint
    Haat ez az, nekem is bevan kapcsolva, de eddig semmi sem tortent. Valaki itt emltette a multkor, ha esetleg ezt olvassa, akkor orlnek, ha valaszolna. Koszonom
  • FrezeR
    én sokkal tovább játszottam vele, de egyszer sem kaptam pedig be volt kapcsolva.
  • takibalint
    Nem 2006-hoz tartozik a kerdes. A korabbi TCM-ben (2004) mennyi ido utan adott a program kulonleges kuldetest? En 7. szinten voltam, es mindent megnyertem mar a csapattal, amikor befejeztem a jatekot, de kulonleges kuldetst nem kaptam. Valaki tudna nekem valaszolni, mert kivancsi lennekra mennyi ido utan lehet telesiteni, es mibol all a kulonleges kuldetes. A mentesem meg meg van, szoval tudom folytatni azt a jatekot.
  • takibalint
    Az, szep lista, de remelhetoleg a jo reszet kijavitjak, es akkor meg elvezhetobb lesz a jatek.
  • FrezeR
    szép lista :)
  • takibalint
    Ez vicces. Ilyen hibat.. Azt nem tudom aki az adatokat szerkesztette a jatek keszitesenel, hogy irhatott ilyet be. Arsene Wenger es Abramovics angol. :)
  • Neruel
    Jó hír!
    Én csak most találtam rá, de hátha valaki még nem. November 22.-i dátummal írják a hivatalos oldalon, hogy a very near futureban kidobják a patcht, de még tesztelik.
    A másik, hogy összeszedték milyen bakikat vétettek, ittvégigböngészhető. Végre szerepel benne, hogy: Zoltan Gera is listed as 33 - he should be 26 (1) Bár az az egyes zárójelben azt jelenti, hogy szerintük hányan szóltak emiatt. Azt hiszem kicsit többen voltunk, de mindegy, a lényeg, hogy felfogták!
  • gstup
    Értem,akkor ferakom mégegyszer a játékot!Egyébként amd athlon 300-es procim,asus alaplapom,2 giga ramom és egy 7800gt-m van és a legfrisebb driver hozzá,ezért kétlem hogy a gép miatt lenne.
  • lccklaci
    Helló!

Hát nem tudom, Te milyen hibát tartasz "nem gép hibának". A játékokat ha sikerül feltelepítened, onnantól úgy működik, mint más gépeken. Ott nem lehet hiba. De mindenkinél más vasból áll össze a gép és még hozzá a driverek. Sztem itt kell keresni a hibát.
    Nekem a 2005-nél olyan hibám volt, hogy a játékban való lépegetésnél akadozott az egész, a formation-nél pedig 30 mp volt, mire a képeket betöltötte. Mindenre gyanakodtam, kiderült, hogy egy 128 megás videokártyát tettem be és azért nem ment. Újra kellett telepítenem a játékot és megy.. Sztem vagy kérj valakitől egy másik példányt, vagy tegyél újra mindent. Kicsit durva megoldás, de a cél érdekében... ;)
  • gstup
    Sziasztok!

Visszaolvastam pár oldalt,de nem találtam választ a kérdésemre,ezért felteszem.Állandóan lefagy egy pár nap után,mit lehet vele csinálni.Nem gép hiba,annak birnia kell.Előre is köszönöm a választ!
  • FrezeR
    vannak idegesitő és érdekes dolgok a játékban. pl 3D-ben nézem a meccseket (most már csak gólokat) a Barcaval voltam és mikor bejött a kép a csapatom fele gránát vörös kékben másik fele abban a ronda zöldesban volt:) vagy a másik. vábizom a tarcsiedzőre hogy állitsa be a csapatot a kezdőt, de ő nem teszi. folyton nekem kellett, akkor minek fizetem?:) s végül a meccs utáni nyilatkozatoknál már a 4-5. meccs után majd a bajnokság felénél megkérdezték milyen érzés megnyerni a bajnokságot? de egymás után vagy 10x...és nem is mi vezettük a tabellát. szóval lol:)
  • savafan
    sokkal több és részletesebb adatokat tartalmaz. lehet látni a finomabb különbségeket. vannak szerintem elrontott részek (ajándékcuccos részleg) de van sok és jó újítás
  • lccklaci
    Sziasztok! 2000 óta játszom az FA Premier League Manager, Total Club Managerrel. A mai napon Fifa Managernek hívják az új részét. Eddig a játékosoknak volt egy átlagolt értékük, ami alapján szépen lehetett látni, ki hogy fejlődik. Az újabbal komolyan nincs kedvem játszani, mert nem lehet normálisan átlátni, ki milyen szinten van. Vagy ezt csak én nem vettem eddig észre?! Amúgy mennyivel másabb a játék a 2005-höz képest? (3d nem érdekel). Köszi a segítséget!
  • savafan
    nekem sincs egy erőgépem és megy rajta minden. 1.8-as proci 4200-es videókártya és sok ram. de az úgyis olcsó manapság.
  • Larvin
    Lehet, hogy a hardvert kellene felújítanom, de azthiszem, akkor már inkább gombfocizom a másikkal minthogy minden évben súlyos pénzeket adjak ki az egyébként nem feltétlenül szükséges grafikai megoldások miatt optimalizálatlan játékok miatt a gépem toldozgatására. Ki győzi ezt? Vagy le kéne szokni?...Na azt nem
  • Larvin
    A második idényemben vagyok és a 2-odik félidőben egyszerűen nem tudok cserélni, kilép a játék. Eddig ezt nem csinálta, csak mikor mint említettem reserve játékost szerepeltettem, de mostmár édes mindegy ki van a pályán, egyszerűen nem tudok cserélni. Hát nemtudom mit tegyek, ezt szerintem nem a patchek csináják, mert a 3d patch volt fent edig és nem is volt ilyen bajom, de mostmár van :(