11569
Mielőtt kérdezel használd a keresőt a lap alján!
IGEN, MÁR MEGJELENT! | NEM, NEM TUDJUK HONNAN LEHET LETÖLTENI! | NEM, NINCS MAGYAROSÍTÁS!
ha warez témában írsz, törlődik a kommented
-
savafan #6427 Én még nem tartok ott, sajnos nem tudok így segíteni:(
Én is játékost kerestem aki kellő lenne két pozicióra. És akiket ajánlottak vagy érdemesnek találtam az egyik se akar jönni. 2010-11-ig van szerződésük a csapatokkal:( -
Andretti #6426 Idén nagyon megy!
Bajnokság 16 forduló: 12 GY, 4 D. GK a legjobb a bajnokságban. A csapatérték, még mindig 825-850 körül mozog.
A liga kupából kiestem idegenben a Preston North End 1-0 ra vert. :( Szörnyű volt nézni ahogy kikapunk. Mondjuk a szokásos kezdő 11-ből 6 embert pihentettem, az utánna jövő Liverpool meccsre, amit meg is nyertem.
BL: Király vagyok, mindenhol tarolok. Csoportkör 18p. 24-4-es GK, és értelemszerűen 6 győzelem! BL góllövőlistája: Reyes (12), Johnson (4), Azaouagh (4), és mind a 3 az én játékosom! És most nincs Chealsea aki kiüssön, és nem állok meg a BL címig.
Az angol kupa remélem a BL re fog hasonlítani és nem a Carling kupára...
És bár félévkor a félévkor távozó Diouf (3.9 ért vettem, 4.2 ér most, és 8 milláért adtam el!) helyére fél évig kölcsönbe jön C. Ronaldo de foggalmam sincs ki lesz utánna. Megpróbálo leigazolni C. Ronaldot, de 34 millát ér most, és már az is sok... Kezd kiöregedni Andrew Johnson is, most megpróbálom 10-15 milláért eladni, és utánna keresek egy jó csatárt. Nehéz hasonlóan jó csatárt venni ennyi pénzből... nagyon nehéz...:( -
Andretti #6425 Sajnos. Kéne viszont tanács. Nem találok (2009 November 3 ban) olyan 27 évnél fiatalabb jobb oldali középpályást, aki olcsóbb 10 millánál, és van piros képessége! Egyszerűen már majdnem mindenhol végignéztem ahol szoktam, de sehol senki. Sweinsteiger nem elég jó, C. Ronaldo drága, és nincs senki aki jó lenne. Valaki tud ajánlani valakit? A kor nagyon fontos, hogy a 27 már sok, a 26 még eseteleg jó! Nem baj ha drágáb kicsit (15-20 milla), csak legyen elég jó! -
Kis Ember #6424 Csak a márkanév miatt!! -
Andretti #6423 NA MOST NÉZZÉTEK MEG EZT:
http://fga.atw.hu/hasonlitas.JPG
Aztán közlöm az árakat:
-Jean Makoun: 4.300.000 Euró
-Steven Gerard: kb. 35.000.000 Euró
ÉS MI A B*D*S F***ÉRT VAN EKKORA KÜLÖNBSÉG AZ ÁRBAN?????????? -
Andretti #6422 ezt honnan tood? -
#6421 Mascherano és Akinfeev volt sztem a legjobb igazolás a 4 közül, Akinfeev a játék legjobb kapusává fejlődik, ha van rá lehetősége, Mascherano pedig az egyik legjobb védekező középpályás lesz. -
Andretti #6420 Na és mit szólsz Mascheranohoz és Makounhoz? Akinfeev kapus ha jól emlékszem... figyeltem őt is, de Reinara esett a választásom. Vucunic mennyi idős, és milyen poszton játszik? Kiváncsi vagyok a csapatodra, elég erős lehet már. -
owen20 #6419 Sziasztok!
Vége a 2. szezonomnak a Mönchengladbach színeiben és mondhatom amit lehetett megnyertünk!
Bajnokság 2.ponttal a B. dortmund elött, Német Kupa az A. Biefeld elött míg a legnagyobb siker a BL-ben a Chealse ellen sikerült nyerni és elhóditani a trófeát!
De még mindig nem jött angól szerződés(csak abban az esetben vagy egy nagycsapat kérésére hagyom ott a csapatom)így végülis még van 12hónap a szerződésmből így marattam!
Újabb igazolások is vannak érkezett Akinfeev, Mascherano, Makount, és végül a legnyobb igazolásom Vucunic volt!
Elég erős mostmár a keret így remélem valami nagyot sikerül alakitani megint de majd kiderül!
Majd szurok be képeket ha tudok!
Sziasztok -
Andretti #6418 jaaa. én az 1.00 origivel játszom, azt gondoltam abban is lehet... -
pauli #6417 jobb gomb a csókán és remove team, vagy valami ilyesmi. Feltettem mindenféle peccset, meg minden :-) -
Andretti #6416 Hogy lehet? Nekem nem sikerült, mond már el hogy kell! -
pauli #6415 valaki azt írta nekem, hogy nem lehet az ifiből kirugni a skacokat.
Pedig ki lehet. :-) -
Andretti #6414 Ez igaz de egy volt 3. osztályú csapat megverje az azóta csak erősödő, javuló chealseat...!?!? -
#6413 Eppenseggel a Chealsea is csak 1:0-ra nyert a Wigan ellen bajnokin asszem idegenben, az Arsenal meg kikapott toluk bajnokin. Mondjuk mostansag az Arsenalnak nem megy idegenben. kb. 5 forduloval ezelott a West Brom hazai palyan verte az Arsenalt. Csak arra akatam ravilagitani, hogy neha (szerencsere vagy nem szerencsere) van hasonlosag a valosag es a sz.gep kozott. -
Andretti #6412 Ez mind igaz, csak az sántít, mikor a Milton Keynes Dons (valós időben asszem 3osztály, 2009ben most nekem feljutott az elsőbe) És megveri a topon lévő chealseat! idegenben. Mert a Wigan amúgy egy jól összerakott csapat, nem csak egy szedett-vedett focizni tudó bagázs. Amúgy az arsenal 2009ben már majdnem kieső nekem!!! -
Andretti #6411 Nos a válasz nagyon egyszerű. A Fifa managert, a managelőknek találták ki, mint mi vagyunk itt meg másutt is. A Fifát a játékosoknak, akik szívesebben jatszák, nem pedig írányítják a focit. Az olyanok mint te azt élvezik, ha egy meccs izgalmas, és jó cselek vannak. Neked a Barcelona meccseket ajánlom a TV ben! Minket nem a grafika, meg a csel érdekel, hanem az új ifi tehetség, és a friss igazolás, aki beváltja-e a reményeket vagy sem. Amúgy csak minimálisat javult a grafika meg az AI (mesterséges intelligencia), tehát még mindig nem cseleznek, csak passzolgatnak össze vissza, és akkor valaki lő és gól.
A fentiek miatt érthető, hogy a foci edzői és managelői oldala van kidomborítva eme játékban, a Fifában pedig a játékosoké. Ott lehet cselezni, gólt lőni és szétrúgni a másikat. Neked a Barca meccs való, ahol hangulat, csel, és jó foci van. De komolyan. És ezt mind sértő szándék nélkül írtam.
(Ha megfigyeled ez a játék csak a kattingatásról szól. Na meg a gondolkodásról.) -
zizzenet #6410 Szervusztok!
Én nem vagyok egy megszállott focirajongó, és a menedzser játékokkal sem guruként játszom, én szeretek szórakozni ezekkel. Kipróbáltam még anno a TCM 2004-et, de nagyon elszomorított a 3d meccs megvalósítása.
- Egyrészt nem volt valami szép a grafikája,
- másrészt nem volt hangulata a meccseknek,
- néha tényleg irreális eredmények születtek (még nekem is feltűnt),
- továbbá a játékosok semmi akciót nem csináltak, csak passzolgattak, néha lőttek egyet, de semmi cselezés, emelés vagy trükk, nem úgy, mint a Fifa párhuzamos darabjában.
Kérdezném, hogy ezek a dolgok mennyire változtak, javultak ebben a játékban.
Előre is köszönöm a segítséget. -
#6409 Hello mindenkinek. Mar regota tervezem, hogy megosztom a tarsasaggal az eszrevetelmet, de most elerkezett az ido. Akik figyelemmel kiserik az angol bajnoksagot azoknak nem ujdonsag, de akik nem, azoknak talan az lesz. A multkor ugyis emlegette itt valaki, hogy sokszor nem realisak az eredmenyek stb. Angliaba a Wigan Athletic nevu csapat tavaly feljutott a legfelso osztalyba. Most kb. 6 helyen allnak, de voltak mar 4. ek is. Az F.A. kupaban meg allnak, a Liga kupaban a negyeddontoben az Arsenalt kivertek tegnap ugy hogy idegenben lott tobb gollal jutottak tovabb. a 120. percben lottek a golt. Kis csapat, egy nagy nevu jatekosuk sincs, az edzo isismeretlen volt eddig. Megi s jol helytallnak a bajnoksagban is kupakban is. 2 bajnokival ezelott hazai palyan 1-0-ra kikaptak a West Bromtol. A kovetkezo forduloban a West Brom hazai palyan 1-0-ra kikapott a tokutolso 9 pontos Southamptontol.
Szoval nem csak a jatekban lehet kiscsapatokkal nagy gyozelmeket, cimeket szerezni. Nekem annyira nem szimpi ez a Wigan, mert bar kuzdenek, de nehanyszor az utolso percben lott gollal nyernek, vagy biroi segitseggel, erre is volt pelda, persze minden csapatra igaz mindketto. -
#6408 Hi!
Van valami hír a magyarosításról ? " A magyarosítás már készül!" -nél egy picit többre gonolok -
owen20 #6407 Hellosztok!
Újra vagyok és már csak 3meccs van hátra az idei szezonbol!
És elég érdekesre sikeredett mert csak 1bajnoki meccs van hátra, gondolom kitaláltátok igen a BL-ben és a Német kupában is a döntöben vagyok ahol a BL-en a Chealse mig a N. cupába az A.Bielefel-el kell összecsapnom!
A bajnokságban pedig itthon fogdjuk a Wolfsburgot és 2ponttal vezetem a bajnokságot!
Remélem mindhárom trófeát sikerül megszerezni!
Ma még lenyomom!
Sziasztok! -
owen20 #6406 Hellosztok!
Végre volt időm játszani és kezdek lassan a bajnokság vége felé járni
Eddig mindenhol álja a sarat a csapat, a bajnokságban 4pontos előnyünk van a Bayernel szemben a kupában pont most a Nünberggel játszok a döntöbe jutásért a BL-ben pedig nagy meglepetésre a PSG kiverése után és talán még nagyon meglepetés az Inter elpáholása után(kettős győzelem)mostmár ott is a legjobb 4között vagyok ahol majd az Arsenallal fogok a döntöbe jutásért játszani!
A bajnokságban a 30. fordúlóban járok és remélem sikerül megismételni a tavalyit és akár túlszárnyalni valamelyik kupa megnyerésével!
Egyelőre ennyi!
Hellosztok! -
#6405 hú...látod ezt nem tudom pontosan...asszem Anglia kapta vagy Spanyolország...amit biztosan tudok az az, hogy a 2014-es VB oroszországban lesz...remélem oda is kapok valami kinevezést...:) -
#6404 A 2012-es EB-t hol rendezik a te jatekodban? :)) -
Andretti #6403 hát a nem sok, bár egy volt 3 osztálytól... Azért elmegy. Sőt. Asszem ez ilyen krónikus hiba az Ea sports focimanager gamekban, hogy a válogatottal, csak a világverseny idejére vagy kapitány (selejtező, meg maga az EB VB ami jön.) Ja és innen a kérdés is. Miért nincs olimpia? hisz van football olimpia! (igaz csak ifiknek, de annak is jó lenne) -
#6402 egyébként a Market Value-kat majd belinkelem...azt tudom, hogy a csapat összértéke 60 millió Euró körül van...:) -
#6401 nem tudom mért...valami nem jött össze...úgy látszik a fiúk kipukkadtak...de azért nem mindenki...pl. Miccolit hoztam magammal Veronába is...és ott is a fő gólgyárosom...19 gólt szerzett...ami nem kevés...de végülis annyira nem gond, hogy eljöttem a San Marinotól...amit egy akkora kis csapattal lehet, bőven elértem...de a kezem nyoma látszik rajtuk...mert nem estek ki miután elszerződtem sem...még mindig drukkolok nekik, de most a BL-re kell koncentrálnom...:):) remélem sikerül valami szépet alkotnom...aztán ha majd Veronában is siekrtörténetet írok, vagy nem tudom mi lesz, akkor megyek a következőhöz...:):) de most egyelőre két kihívásom is van...:) a BL mellett a Horvát válogatottal az EB-re való kijutás...remélem sikerül...de ehhez az kell, hogy az Olaszok ne rúgjanak több gólt soros ellenfelüknek mint mi...én bizakodó vagyok...jaja...egy kérdés...nem tudjátok...hogy miután megnyertem Chilével a VB-t, akkor mért nem maradhattam szöv.kap. náluk? csak úgy menesztettek...semmi levél semmi ilyesmi...egyszerűen...nem voltam már szöv.kap...na most ennyi...megyek nézem a meccset...a játékban beállított, és a való életben is kedvenc csapatom játszik, akiket remélem egyszer a FIFA Managerben is irányíthatok...FORZA FIORENTINA! na...hello...:):) -
Andretti #6400 Miért lettél 14.? A másik hogy a csapatodnál a neveket úgyse ismerjük, inkább a market value-ukat mutasd, az többet mond (nekem). -
Andretti #6399 ugyanarra gondolok, én még nem láttam másutt. sehol -
#6398 Na...ahogy Andretti is modnta, nálam valóban pörögnek az évek...:) azűta két szezont nyomtam le, a hétvégén volt időm...:) először is a San Marino Calcioval az ötödiket, ami nem sikerült túl fényesre...az UEFA kupában mint címvédő 16 közé jutottam, ott a Leverkusen kiütött, a bajnokságban pedig 14. helyen végeztem...ltekintve hogy lejárt a szerződésem, és nem értem el BL-ews helyezést, klubot váltottam...a Serie B-ből frissen feljutott Chievo Verona csapatához szegődtem el, ahol igen jól sikerült az első évem...már a szezon nyitó meccsén, hazai pályán a Bentegodiban 3-2-re vertem a Milant...a lendület kitartott az év végéig, így tehát a veronaiakkal jövőre egyből BL főráblás leszek, mivel a második helyet csíptem meg...:) asszem ez kezdésnek, és pláne egy újonc csapattal nem rossz...belinkelek pár képet a karrieremmel kapcsolatban...:):)
San Marino Calcio, 05-06 Serie C-1/B
San Marino Calcio, 06-07, Serie B TIM
San Marino Calcio, 07-08, Serie A TIM
San Marino Calcio, 08-09, Serie A TIM
San Marino Calcio, 09-10, Serie A TIM
AC Chievo Verona, 10-11, Serie A TIM
AC Chievo Verona, 11-12, Serie A TIM, keret:
Karrier összesített:
mint az utsó képből látszik, két válogatottal is dolgom volt, illetve van...a 2010-es dél-afrikai VB-re készülő Chile felkért szöv.kap-nak...hát...igen nagy meglepetésre megynertem velük a VB-t, úgy hogy pl az elődöntőben Franciaországot 3-0-ra vertem...most pedig a 2012-es EB-re készülő Horvátországot vezetem a selejtezők során, és komoly esélyem van rá, hogy kijussak...:) hát...röviden ennyi...majd a héten folytatom tovább...most holnap valószínűleg nem lesz időm...de majd jelentkezem...jó játékot! hello! -
savafan #6397 a csapatértéket (összevetve az ellenfélével is) máskor is meg lehet nézni vagy csak amikor pörögnek a napok? nekem a max asszem olyan 807 körül volt. ha ugyanarra gondolunk. -
Andretti #6396 Hű! Na idén nem lesz ellenfelem! C. Shield: West Brom - Liverpool 5-01 (fi:1-1) 5 forduló után 15 pont. 14-5 gk. Chealsea meccs is volt ezalatt (3-1) A pontértékem az egeket veri! 897 a rekord! És a csapat is nagyon erős! Reina-Makoun,Narh,Kompany,Rosenior-Mascherano,Sneijder,Azaouagh,Diouf-Reyes,Johnson
Félévkor elmegy Diouf (8 milláért, 3,9 ért vettem és most 4,6-ot ér!) ÉS JÖN HELYETTE CRISTIANO RONALDO (24 éves, 33,3 millát ér!!!) Sajnos csak félévre kölcsönbe... De van 16 millám igazolásra, hátha addigra lesz annyi hogy megvehetem! Ha nem jövő év elején már biztos tudok venni egy klasszis középpályást! -
Andretti #6395 Nos mindenki azt hiszi az épületek megoldanak mindent, de az csak a fejlődésben segít!!! Egy magyar ifitáborban 10 évente jön 1 potential star, hiába van fullos épületed! Nekem (West Brom 2009/2010-es szezon) 4 es meg 3 as épületek vannak mégis évi 1-2 potential star, és 5-6 bright future. És ebből a 6-8 emerből 5 ára 20 éves korára több mint 500000, 1-2-é pedig 2millió fölött! Az ifiket nem lehet kirúgni. Ez nem túl jó, mivel az ifiknek is van max száma. asszem 18. Az hogy milyen ifik jönnek csak jórészt csak az ifitáboroktól függ. Nekem az elmúlt 3 évben nem jött limited, és csak 1-2 nothing special. Decent prok és bright futurek általában. De idén gyengének tűnik a termés. :(
Na az ötödik évben leigazoltam Wesley Sneijdert, Mimoun Azaougah (vagy vmi hasonló) És a csapatom értéke (kis csík amikor telik az idő) 870! jobb mint a chealsea 221 millás kerete!!! Az enyém csak 120 millás és ezzel a 4. legjobb keretem van. A világ legjobb csapata most az enyém (juve 700, milan 650, munich 820, chealsea 840, Barca 750) 3 barátságos meccset is nyertem (munich juve barca) Szóval idén mindent besöpörök. Legalábbis megpróbálok! -
pauli #6394 és miért van az, hogy fullos minden infrastruktúra és fika ifik jönnek (nothing special meg limited és csak néha egy decent pro)?
bright future meg potential star? nálam eddig decent pro volt a legmagasabb amit láttam... -
pauli #6393 és az ifiből hogy lehet a falábúakat kirugni? Mert a tcm2005-ben ki lehetett -
Andretti #6392 Én is befejeztem a 4. évet. Elmaradt a tavalyitól, idén "csak" egy újabb (sorozatban a 3.) bajnoki cím, egy Carling kupa győzelem. A Bl nem sikerült jól, a negyeddöntőben a Chealse kiütött (Hawthrons 3-2, Stamford Bridge 1-6 :( ) Kárpótlásul megnyertem a Club World Championshipet. Angol kupa sem lett meg a nyolcaddöntőben a Manchester búcsúztatott (Old Trafford 2-2 Hawthrons 2-2 büntetőkkel 4-5 ÉS REYES KIHAGYTA A FENE VIGYE EL!!!) De ezt is kárpótotltam egy Európa szuperkupával, a Valencia ellen itthon 1-0. Az 5. év elvárásai igen magasak. Bajnoki és Bl cím, Angol kupa elődöntő. De jön az erősítés! Wesley Sneijderért és Cristiano Ronaldoért harcolok! Próbálkozom Philip Lahmnál is, meg Sweinsteigernél. Jön egy 18 éves csodaifi kapus! a 8 kapusértékből 6 85 a többi 2 pedig 70. Most a Bl re hajtok. A tavalyi évben 6x voltam manager of the month!!! -
Andretti #6391 jó gyorsan játszol. Pörögnek nálad az évek... -
#6390 na...vége a 4. szezonomnak is a San Marino Calcioval...:) ismét javítottunk ahelyezésünkön az azt megelőzőhöz képest...most 5.-ek lettünk a Serie A-ban, azonos ponttal, mint a 4. Fiorentináé...de jobb gólkülönbség miatt ők indulnak a BL-ben...csak az a dühítő, hogy hazai pályán 3-0-ra vezettem a Milan ellen...és kikaptam 4-3-ra...ha ott 3-3...akkor plusz egy pont, és én vagyok a 4....de ez van...viszont...így marad az UEFA, amiben címvédőkén indulok...levágtam egy nagy menetelést...ezt írom most le részletesen:
IT kupa, 3. kör:
NAC Breda 0:0 San Marino Calcio
San Marino Calcio 3:2 NAC Breda
IT kupa, elődöntő:
San Marino Calcio 0:0 Hamburger SV
Hamburger SV 2:2 San Marino Calcio
IT kupa, döntő:
Real Valladolid 0:0 San Marino Calcio
San Marino Calcio 2:0 Real Valladolid
UEFA kupa, 1. kör:
Aarhus GF 1:5 San Marino Calcio
San Marino Calcio 3:2 Aarhus GF
UEFA kupa, csoportkör:
Villarreal CF 1:0 San Marino Calcio
San Marino Calcio 2:1 Steaua Bucuresti
San Marino Calcio 4:2 RSC Charleroi
SC Beira Mar 1:1 San Marino Calcio
UEFA kupa, 3. kör:
San Marino Calcio 1:0 Zenit Szentpétervár
Zenit Szentpétervár 2:2 San Marino Calcio
UEFA kupa, 4. kör:
San Marino Calcio 0:0 Lille OSC
Lille OSC 0:2 San Marino Calcio
UEFA kupa, negyeddöntő:
Real Madrid 2:4 San Marino Calcio
San Marino Calcio 1:2 Real Madrid
UEFA kupa, elődöntő:
San Marino Calcio 1:0 Birmingham City
Birmingham City 1:1 San Marino Calcio
UEFA kupa, döntő:
San Marino Calcio 2:1 Borussia Dortmund
Hát...szóval így meneteltem a csapat történelmének első nemzetközi kupájában...még egy évig van szerződésem, ha sikerül BL-es helyen végezni, lehet, hogy maradok még egy évet, ha nem sikerül, akkor biztosan nem..5-ös tapasztalatiszintű edző vagyok, talán már komolyabb csapatok is hívnának, arról nem is beszélve, hogy még a következő idény során fejlődhetek is...
A pénzügyeim az UEFA menetelésnek köszönhetően teljesen helyre jöttek, az új szezon elején 44 millió Euróm volt, ebből már csak 24 van meg, mivel vettem játékosokat, és a kezdetben 7000 férőhelyes stadionomon már a sokadik átalakítást végzem, és így ha vége az építkezéseknek (ami 9 millió Euróba került) akkor már közel 41 ezres Arénám lesz...:) szóval jó kezekben van a San Marino...a csapat összértéke a kezdeti nagyjából 1-2 milló Euróról, mostmár 38 millió, ezzel még mindig a legkisebb a Serie A-ban, de egyre feljebb lépkedünk...:) igazolásokra 13 millát kaptam, ebből még van 3,7 milla...szerencsére mindig sok játékos van, akiket ingyen tudok megszerzni, és jó nevűek, ilyen volt ebben az idényben Pizarro, akinek lejárt a szerződése az Interrel, és szabasdon iagzolt hozzám...de a csapat értékéből, 37 milla, kb 30 milla értékű játékost szereztem Free transferel...és beváltak, nem kellett sokat költeni, ugynaakkor sikerre viszik a csapatot...hát..várom a következő szezont...lehet hogy még neki állok, de lehet hogy majd csak holnap...a lényeg, hogy a diri is elégedett velem, és valóban jól fut a cspat szekere...elértük a 670 pontot...a kezdeti 300 körüliről ez sem rossz...:) na...most ennyi...majd még jelentkezem...:) Forza San Marino Calcio! -
savafan #6389 Én meg se tudom nézni csak akkor olvasok róluk ha megsérülnek. Mivel nem merek senkit odatenni (vagy ifiből odaszerződtetni) ezért semmit nem tudok róluk. Lehet, hogy valami szupermen van a reserve-ben, bár kétlem:))) -
Andretti #6388 jól tudod, csak lejárat után lehet hosszabbítani.
De itt nincs semmi lehetőség a felküldésre. Angol fórumokon a fél társaságnak van a másiknak nincs! És senki nem ért semmit. :( Így viszont a 3 millás ifi sztárom el fog menni :(:(:(