Fifa Manager 10

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ronaldo07
Te az eredetivel játszol???

Vagy az FM 2005 😊

PetruZ
Üdv!

Most fejeztem be egy játékot. Azt hiszem, végleg... Olyan idegesítõ amatõrségek vannak benne, mintha nem is ez a banda csinálta volna a TCM2004-et. Pl.:
-A menük átkavarásával teljesen átláthatatlan lett az egész. Persze idõvel meg lehet szokni, de ha tavaly a kétszintes menükkel is nagyszerûen ment a dolog, akkor most miért kellett háromszintes menühegyeket berakni? Pláne úgy, hogy bizonyos dolgok egyszerûen kimaradtak (pl. a Private Life-ot nem találtam sehol, pedig nekem tetszett, jó poén volt 😊 ). Zavaró az is, hogy a rég megszokott egérkurzor jelzõk (left/right villogás) néhol egyszerûen semmit sem mutatnak, holott többnyire mûködnek.
-A játék rengeteget esik/kel, értsd ezalatt, hogy eldurran kék halállal, vagy kidob a desktopra. A patch után is. Az EA TCM2005 fórumai is tele vannak ezekkel a hibákkal. Úgy tûnik, megint a memóriakezeléssel és a hangvezérléssel van a hiba: a zenét kikapcsolva órákig jól ment.
-Szöveges meccs esetén, ha cserélsz, vagy taktikát változtatsz, a line-up képernyõn sehol sem lehet megtalálni a játékosok pillanatnyi fitnessz adatát, csak a mérkõzés fõ képernyõjén. Mega-lol. A rating is csak a taktikai táblára hozható ki, a line-up listában nem szerepel.
-A meccs engine tele van bugokkal. Három mérkõzés alatt négy kiállítást kaptam, és jóformán csak engem szórtak sárga lapokkal. Akkor hagytam abba, amikor egy meccs utolsó perceiben kiírta, hogy egy játékosom megsérült, de már nincs cserelehetõség, bár már úgyis vége a meccsnek. A baj csak az volt, hogy a játékos középsõ védõ (CD), ennek ellenére csatárként (ST) hivatkozott rá. Ez utóbbi már csak azért sem volt lehetséges, mert az egy szem csatáromat és a helyére másvalaki helyett becserélt másik csatáromat is kiállították a meccs folyamán (szóval részemrõl akkor már egy darab ST sem volt a pályán, sem a kispadon)... Amikor a bíró nem vett észre egy lest és én ezért kinevettem a partjelzõt, a meccs után 5,000 (ötezer) fontra büntettek. Angol ötödosztály, nem piskóta ám! >:-(
-A játék indításakor nincs Options menü. Új játékot kell kezdeni, vagy egy régit betölteni, hogy elõjöjjön.
-Angol ötödosztályban kezdtem, így a nevekre nem figyeltem, nekem ott nem tûnt fel semmi. 😊 Magasabb ligákban lehet, hogy vannak elkavart nevek. Bár most belenéztem az Editorba és pl. az Arsenalnál, vagy a MU-nál nem láttam ilyet.
-Néhány üzenetnél nincs forrás, így erõsen gondolkodni kell, milyen okból is kaphattuk. Pl. ha valakit meg akarunk venni, de az ajánlatunk gyenge, akkor csak a menedzsertõl kapunk üzenetet, hogy átgondolta és kinevetett. De hogy melyik csapat melyik játékosáról is van szó, az valahogy kimaradt... Egy-két ajánlat esetén nincs gond, kitotózza az ember, de 10-15 esetén már biztosan vakarja a fejét...
-Scout-ot nem lehet általánosságban kiküldeni játékosportyára. Megadhatod pl. hogy nézelõdjön Közép- és Kelet-Európában (vagy akár konkrétan egy országot is), de az is meg kell adnod, hogy pontosan milyen posztra keresel embert. Csak egy posztot adhatsz meg. Ennek aztán sok értelme van... mivel van külön ilyen lehetõségük, ahol a régi, jól megszokott módon lehet mindenféle játékosra keresni.
-A játékos adatlapján sehol nem lehet megtalálni azt az infót, hogy mikor jár le a szerzõdése, csak azt, hogy hány éves a kontraktus. Kezdõdátum sincs. Több különbözõ ablakot kell végigjárni ezekhez az információkhoz. Ultra-lol... Aztán meg csak néz az ember, hogy sorra jelentkeznek a játékosaiért, mert lejárt a szerzõdésük és szabadon igazolhatók.

Ezek a bosszantó dolgok kb. egy órányi játék eredményei. Egy idõre most pihentetem a játékot, megvárom az 1.2-es patch-et. Ha azzal sem javul, akkor jön a selyemzsinór...
Errõl van szó. Én már elpazaroltam rá pár órát, de nem fogom megtartani szvsz...

[Jakuza]
Le se toltom.
Nem kell nekem olyan gama amiben a jatekosok nem a nevukon szerepelnek. Raadasul semmi ujitas nincs benne.
Inkabb a 2004 bugjait javitanak ki, minthogy csak egy mashogy kinezo, de ugyanazokkal a bugokkal kiadjak megegyszer lehuzva a vasarlokat, raadasul ezt mar gagyi nevekkel.

Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.

Miért?
Nem vesztettél sokat...
Jakuza: tetszik az új TCM?
Since: azért ennyire nem cseszik el még a mi kedvünkért sem, hogy a Bayern harmadosztályú legyen 😊

énis gondoltam erre
de az angol és egyéb licencelt bajnokságokban is?!?!?
bár én még mindig nem tudtam vele játszani 😞

football without ultras is nothing

már megbeszéltük!
de azért köszi

[Jakuza]
Szerintem nem elirasok vannak benne.
Licencelni kell a jatekosneveket es ha nem engedi a jatekos akkor nem lehet eredeti nevvel szerepeltetni a jatekban a jatekosokat.

Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.

Garcia
már itt is elkezdék a fordítást úgytudom.. vatervezgetik..

http://fifahungary.pro5.ensim.hu/forum/viewtopic.php?t=795

A gravitáció nem létezik. Csak a Föld szivat. Hala Madrid! || Hajrá Magyarország!

rendben van! 😉

Bayern amateur-rõl hallottál már? :c

EGy jó kis hiba, valamt nagyon elkúrtak :-) Bayern München a Bndesliga C osztályában van, méghozzá 82esd értékkel, természetesen ismeretlen nevekkel...Lehet hogy elírták a club nevét, vagy felcserélték :-) Kiváncsi vagyok hogy mi van az elsõosztályban a bayern helyett :-)Végén Erzgebirgeben lesz Kahn, Ballack, Makay és a többiek , lol :-)

Sajna angolul nem tudok és hála a chellonak ebben a hónapban már játékhoz sem jutok (lassan elérem a 15 gigát). Viszont ha meglesz, akkor mint tavaly most is tudok segíteni az ellenõrzésben. Az elsõ pár hétben csak nyomogattam össze-vissza a magyarítás helyessége miatt.

fitutufi
hajrá !
én németül tok 😄
ugyhogy én csak az eredményt próbálom ki !
hajrá - hajrá !

Asus A7n8x-x | AMD Barton 2.8+ 512K 333MHz | Sapphire Radeon 9600XT 128MB | [TWINMOS] 1GB DDR RAM 400MHz | 530GB HDD ^^...:::[ CHELSEA ]:::...:::[ ZTE ]:::...^^

Ronaldo07
Én is segítenék magyarítani csak hát a grafikákat meg ilyeneket nem tudom,hogy kell!!

FrezeR
sikitsatok ha van valami..nem mindig vagyok neten..modem rulez😊

odaadtad

bár Takezónak már asszem odaadtam az EAMaileket... 😉

FrezeR
szerintem legyen úgy, hogy elõbb a kisebb fájlokat forditsuk le, a menüket meg ilyesmi mindenki kap egyet amit megcsinál utána a nagyobbakat felosztjuk szépen, hogy mindenki forditsa egyszerre, hogy gyorsabban haladjon a munka. nos?

báttyó02
mármint a tcm 2005-öt

Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -

báttyó02
Mondjatok má lécci egy cimet,ahonnan tölthetem.
Elõre is kössz

egy kis segítség a honosításhoz...

priviben ment....

hali
frissítettem az oldalt!
le lehet szedni egy zipet, ott van a fõcím alatt a
link, ahonnan egy tömörített file jön le.
ebben vannak az eddig megtalált angol szövegek. ezeket a database.big-bõl szedtem ki, de szerintem ez még mindig kevés nah mindegy majd még keresek! 😉
mindenki választ magának szöveget, vagy hogy legyen szerintetek?

Ha lehet 😊 kûdd a fordítást 😄
péder
Forditás ok.

Nem csodálatos, hogy a munkád milyen értéktelen, amikor fizetésemelést kérsz és milyen értékes, ha szabadnapot?

remek!
már fel is írlak! 😊

Takezó legyen az átírt neved?

oks, felírlak 😉

Helló srácok ! Ebbe a 2005-be hol van a Futball fuzió ? Mert nálam mikor meccsre mentem még nem volt olyan gomb seho csak az opcióknál lehetett exporttálni csapatot !!!
Légyszi segitsetek ! A magyarításban sajna nem tudok segiteni mert csekély az angol tudásom !

Thx elõre is !
Nah, akkor mondd meg, melyik fájlt kell lefordítani és belekezdek, ma nincs túl sok dolgom.
péder
Dívány szörnyemmel mi is csatlakozhatunk ha gondoljátok.

Nem csodálatos, hogy a munkád milyen értéktelen, amikor fizetésemelést kérsz és milyen értékes, ha szabadnapot?

FrezeR
én is szivesen segitek a forditásban, irj fel pajti😊

hello
olvasd el amit az elõbb írtam, és jelentkezz ha gondolod 😉

privát

Sziasztok!
Ezennel meghirdetem a TCM05.hun projektet. A név magáért beszél szerintem. Szeretnénk egy magyar kiegészítõt készíteni, lehetõleg minnél átfogóbbat és nagyszerûbbet. 😊 További jelentkezõket keresünk, akik segítenének.
Bõvebben olvashattok a projektrõl a fenti bannerre kattintva, vagy
ezen a címen.

TCM05.hun PROJECT

Hi! Tényleg hogyha kell egy kis segítség akkor nyugodtan szóljatok, mert talán én is tudnék egy kicsit segíteni. Többen biztos jobban haladnánk.
Ha kell tudok segíteni a fordításban, középfokú szinten vagyok, vagyis megyek a jövõ héten ha kell szóljatok, és szívesen segítek!
FrezeR
mondjuk jó lenne ha több ember lenne most a magyaritásra, mert tavaly is igen lassan haladtunk. pl én forditottam az emaileket és elég lassan tudtam csak haladni. arra jó lenne legalább 3 ember és akkor részenként meg tudnánk csinálni. de a többi rész is elég sok meló volt a srácoknak fõleg az újságcikkek meg ilyesmi. szóval meg lehet oldani csak emberek kellenek😊

báttyó02
Aha,nekem is van az a magyaritás,és fasza,jó lenne ehhez is

péder
Én is leszedem!!
Remélem JAKUZA ezt is magyarítja mert a 2004 szerintem szuper volt
magyarul, ráadásul angol tudásom nem valami egetverõ.
Ha meg teszi akkor hála és köszke!!!

báttyó02
Hát akkor jövõ héten leszedem a játékot !!

FrezeR
jó lesz az na...a 2004 sem volt tökéletes. majd ezt is javitják a patch-ok nem kell temetni. aki szerette eddig a sorozatot az ezt is fogja pl én igy vagyok vele😊 és gyorsabb szebb stb ez is valami.

robotnyk
generált kamu játékos
Nyron Henry? Az kicsoda? 😊

Gyengébbek kedvéért: Nyron Henry nem tudom kicsoda, de hogy nem a Portsmouth és az angol válogatott csatára az egyszer biztos.

Az adatbázis kicsit gáz ahogy hallom

Nem. A 2004-é volt kicsit gáz. A 2005 adatbázisa nagyon gáz, magyarul egy trágyadomb...
De mondom. Akinek nem számít az, hogy az angol válogatottban játszik Nyron Henry a Portsmouth gólvágója annak biztosan tetszeni fog...

ha van megfelelõ neted, sztem érdemes
a (remélhetõleg9 sok és jó rostereknek köszönhetõen fasza lesz ez...

Mr.Macho
én még nem nagyon próbáltam ki, de a töltések, mentések lényegesen felgyorsulta (pár másodperc). Szépítettek rajta mindenütt, a menük kicsit bonyolultabbak lettek. Szerintem ilyen szempontból anno az FA Premier Manager 2002 volt a legjobb, na mind1. Az adatbázis kicsit gáz ahogy hallom, de szerintem érdemes letölteni, úgyis lesznek majd hamarosan javított adatbázisok és magyar bajnokság.