Fifa Manager 10
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Most fejeztem be egy játékot. Azt hiszem, végleg... Olyan idegesítõ amatõrségek vannak benne, mintha nem is ez a banda csinálta volna a TCM2004-et. Pl.:
-A menük átkavarásával teljesen átláthatatlan lett az egész. Persze idõvel meg lehet szokni, de ha tavaly a kétszintes menükkel is nagyszerûen ment a dolog, akkor most miért kellett háromszintes menühegyeket berakni? Pláne úgy, hogy bizonyos dolgok egyszerûen kimaradtak (pl. a Private Life-ot nem találtam sehol, pedig nekem tetszett, jó poén volt 😊 ). Zavaró az is, hogy a rég megszokott egérkurzor jelzõk (left/right villogás) néhol egyszerûen semmit sem mutatnak, holott többnyire mûködnek.
-A játék rengeteget esik/kel, értsd ezalatt, hogy eldurran kék halállal, vagy kidob a desktopra. A patch után is. Az EA TCM2005 fórumai is tele vannak ezekkel a hibákkal. Úgy tûnik, megint a memóriakezeléssel és a hangvezérléssel van a hiba: a zenét kikapcsolva órákig jól ment.
-Szöveges meccs esetén, ha cserélsz, vagy taktikát változtatsz, a line-up képernyõn sehol sem lehet megtalálni a játékosok pillanatnyi fitnessz adatát, csak a mérkõzés fõ képernyõjén. Mega-lol. A rating is csak a taktikai táblára hozható ki, a line-up listában nem szerepel.
-A meccs engine tele van bugokkal. Három mérkõzés alatt négy kiállítást kaptam, és jóformán csak engem szórtak sárga lapokkal. Akkor hagytam abba, amikor egy meccs utolsó perceiben kiírta, hogy egy játékosom megsérült, de már nincs cserelehetõség, bár már úgyis vége a meccsnek. A baj csak az volt, hogy a játékos középsõ védõ (CD), ennek ellenére csatárként (ST) hivatkozott rá. Ez utóbbi már csak azért sem volt lehetséges, mert az egy szem csatáromat és a helyére másvalaki helyett becserélt másik csatáromat is kiállították a meccs folyamán (szóval részemrõl akkor már egy darab ST sem volt a pályán, sem a kispadon)... Amikor a bíró nem vett észre egy lest és én ezért kinevettem a partjelzõt, a meccs után 5,000 (ötezer) fontra büntettek. Angol ötödosztály, nem piskóta ám! >:-(
-A játék indításakor nincs Options menü. Új játékot kell kezdeni, vagy egy régit betölteni, hogy elõjöjjön.
-Angol ötödosztályban kezdtem, így a nevekre nem figyeltem, nekem ott nem tûnt fel semmi. 😊 Magasabb ligákban lehet, hogy vannak elkavart nevek. Bár most belenéztem az Editorba és pl. az Arsenalnál, vagy a MU-nál nem láttam ilyet.
-Néhány üzenetnél nincs forrás, így erõsen gondolkodni kell, milyen okból is kaphattuk. Pl. ha valakit meg akarunk venni, de az ajánlatunk gyenge, akkor csak a menedzsertõl kapunk üzenetet, hogy átgondolta és kinevetett. De hogy melyik csapat melyik játékosáról is van szó, az valahogy kimaradt... Egy-két ajánlat esetén nincs gond, kitotózza az ember, de 10-15 esetén már biztosan vakarja a fejét...
-Scout-ot nem lehet általánosságban kiküldeni játékosportyára. Megadhatod pl. hogy nézelõdjön Közép- és Kelet-Európában (vagy akár konkrétan egy országot is), de az is meg kell adnod, hogy pontosan milyen posztra keresel embert. Csak egy posztot adhatsz meg. Ennek aztán sok értelme van... mivel van külön ilyen lehetõségük, ahol a régi, jól megszokott módon lehet mindenféle játékosra keresni.
-A játékos adatlapján sehol nem lehet megtalálni azt az infót, hogy mikor jár le a szerzõdése, csak azt, hogy hány éves a kontraktus. Kezdõdátum sincs. Több különbözõ ablakot kell végigjárni ezekhez az információkhoz. Ultra-lol... Aztán meg csak néz az ember, hogy sorra jelentkeznek a játékosaiért, mert lejárt a szerzõdésük és szabadon igazolhatók.
Ezek a bosszantó dolgok kb. egy órányi játék eredményei. Egy idõre most pihentetem a játékot, megvárom az 1.2-es patch-et. Ha azzal sem javul, akkor jön a selyemzsinór...
Nem kell nekem olyan gama amiben a jatekosok nem a nevukon szerepelnek. Raadasul semmi ujitas nincs benne.
Inkabb a 2004 bugjait javitanak ki, minthogy csak egy mashogy kinezo, de ugyanazokkal a bugokkal kiadjak megegyszer lehuzva a vasarlokat, raadasul ezt mar gagyi nevekkel.
Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.
Nem vesztettél sokat...
Jakuza: tetszik az új TCM?
Since: azért ennyire nem cseszik el még a mi kedvünkért sem, hogy a Bayern harmadosztályú legyen 😊
de az angol és egyéb licencelt bajnokságokban is?!?!?
bár én még mindig nem tudtam vele játszani 😞
football without ultras is nothing
de azért köszi
Licencelni kell a jatekosneveket es ha nem engedi a jatekos akkor nem lehet eredeti nevvel szerepeltetni a jatekban a jatekosokat.
Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.
http://fifahungary.pro5.ensim.hu/forum/viewtopic.php?t=795
A gravitáció nem létezik. Csak a Föld szivat. Hala Madrid! || Hajrá Magyarország!
én németül tok 😄
ugyhogy én csak az eredményt próbálom ki !
hajrá - hajrá !
Asus A7n8x-x | AMD Barton 2.8+ 512K 333MHz | Sapphire Radeon 9600XT 128MB | [TWINMOS] 1GB DDR RAM 400MHz | 530GB HDD ^^...:::[ CHELSEA ]:::...:::[ ZTE ]:::...^^
bár Takezónak már asszem odaadtam az EAMaileket... 😉
Elõre is kössz
Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -
frissítettem az oldalt!
le lehet szedni egy zipet, ott van a fõcím alatt a
link, ahonnan egy tömörített file jön le.
ebben vannak az eddig megtalált angol szövegek. ezeket a database.big-bõl szedtem ki, de szerintem ez még mindig kevés nah mindegy majd még keresek! 😉
mindenki választ magának szöveget, vagy hogy legyen szerintetek?
Nem csodálatos, hogy a munkád milyen értéktelen, amikor fizetésemelést kérsz és milyen értékes, ha szabadnapot?
már fel is írlak! 😊
Légyszi segitsetek ! A magyarításban sajna nem tudok segiteni mert csekély az angol tudásom !
Thx elõre is !
Nem csodálatos, hogy a munkád milyen értéktelen, amikor fizetésemelést kérsz és milyen értékes, ha szabadnapot?
olvasd el amit az elõbb írtam, és jelentkezz ha gondolod 😉
Ezennel meghirdetem a TCM05.hun projektet. A név magáért beszél szerintem. Szeretnénk egy magyar kiegészítõt készíteni, lehetõleg minnél átfogóbbat és nagyszerûbbet. 😊 További jelentkezõket keresünk, akik segítenének.
Bõvebben olvashattok a projektrõl a fenti bannerre kattintva, vagy
ezen a címen.
TCM05.hun PROJECT
Remélem JAKUZA ezt is magyarítja mert a 2004 szerintem szuper volt
magyarul, ráadásul angol tudásom nem valami egetverõ.
Ha meg teszi akkor hála és köszke!!!

Az adatbázis kicsit gáz ahogy hallom
Nem. A 2004-é volt kicsit gáz. A 2005 adatbázisa nagyon gáz, magyarul egy trágyadomb...
De mondom. Akinek nem számít az, hogy az angol válogatottban játszik Nyron Henry a Portsmouth gólvágója annak biztosan tetszeni fog...
a (remélhetõleg9 sok és jó rostereknek köszönhetõen fasza lesz ez...