11569
Mielőtt kérdezel használd a keresőt a lap alján!
IGEN, MÁR MEGJELENT! | NEM, NEM TUDJUK HONNAN LEHET LETÖLTENI! | NEM, NINCS MAGYAROSÍTÁS!
ha warez témában írsz, törlődik a kommented
-
savafan #6387 a régebbiekben volt egy olyan lehetőség a játékosoknál, hogy a player detailsben rákkattintva felkűldted a játékost az 1-be. mivel sajnos még a régi verziót nyomom (hiába van buherált reserve ligám) ezért ebben nem vagyok biztos. mivel sajnos nekem ilyen lehetőségem nincs:( egyszer láttam a reserve csapatomat, öszvissz 5-6 játékosom van ott:)
a másikra kérdésem:
jól emlékszem, hogy csak a szerződés lejártakor tudok szponzorálási szerződést váltani? az év közben, menet közben nem valósítható meg, ugye? amíg a rendes szerződés nem jár le addig azt viszem, ha tetszik ha nem. -
Andretti #6386 VALAKI MONDJA MEG KÉREM NAGYON KÉREM HOGY KELL A RESERVEKET FELHOZNI AZ ELSŐ CSAPATBA! AZ IFSZTÁROM MÁR 3 MILLÁT ÉR ÉS CSAK 20 ÉVES! DE ÍGY EL FOG MENNI HA NEM JÁTSZHAT AZ ELSŐ OSZTÁLYBA VALAKI MONDJA MEG HOGY KELL ŐKET FELHOZNI! NAGYON SÜRGŐS! -
Andretti #6385 more or less... nagyjából!
A tv szerződés tárgyalása kamu a játékban, azt generálva (átlagban uannyit)kapod, egy Bl döntő az szép summa, de mindig kb uannyi. A szponzort érdemes tárgyalnod, mert ha ő tárgyalja, lehet nem az lesz ami rád van szaba. 3 fajta szponzor van: 1. eredményfüggő, 2. középút, 3. befektető
1. A bátor managereknek van, ha menetelsz a kupában és a bajnokságba is na meg természetesen a nemzetközi kupában, akkor fizet mint állat a szponzor, de ha nem alig kapsz lét!!!
3. A biztos háttérre vágyóknak és gyenge csapatoknak. Ez a szponzor sokat fizet alapból, de ha menetelsz a kupákban akkor csak keveset
2. A kettő között.
1. alappénz 35 pénz prémium 65 pénz össz 100 pénz
2. alappénz 50 pénz prémium 40 pénz össz 90 pénz
3. alappénz 60 pénz prémium 35 pénz össz 95 pénz
na világosítok: az 1. fizet a legjobban, HA RENDSZERESEN NYERSZ! A második mindkettőből de keveset, A harmadik az 1. ellentéte, de kicsit kevesebb. A staff mindig a középutat fogadja el 1-2-3 kör után fogadja el közepes morálnál.
Remélem segítettem! -
Andretti #6384 Dehogy!
Potential star és a tanulmányi jegyek nem számítanak, valamint az editorban megnézheted a potentialt, és ott is van egy szám. Szóval a potential star az kb 2 millát ér 20 évesen a Bright future 500-750000 és 20 évesen a Decent pro 125-250000 ér 20 évesen a nothing special <100000 20 évesen. Ezek átlag adatok, és változhat egy játékos potentialja. És az ifiedző munkája 40-50% a potential 25-35% az ifilétesítményed 20-30% ban befolyásolja a fejlődést... egyéni tapasztalat alapján -
pauli #6383 én a Lokival nyomulok. Ingyen igazolható játékosokat szereztem és párszor megnyertem a BL-t is, most elvállaltam a Magyar válogatottat is, ez már kihívás. Egyszer lenyomtam az olaszokat 3-2-re.
Azt mondja meg valaki hogy milyen ifi fejlődik a leggyorsabban? Decent pro és excellent tanuló?
Persze az ifiképzőt és az edzőpályákat maxra tuningoltam már... -
#6382 Amikor elkezdtem managarezni meg a Fa 2002-vel, illetve a TCM 2003-al, akkor az osszes gazdasagi dolgot az asszisztokra biztam, aztan csak ugy, minden kulonosebb ok nelkul szepen lassan elkezdtem en magam iranyitani, mert erdekelt, es most mar en iranyitom a gazdasagi reszet is. Szerintem klassz dolog. Persze ha jon valami nagyon jo asszisztens, aki mondjuk 20%-kal kepes a shop bevetelet emelni, akkor persze rabizom, de akkor sem mindig. Ugyan is hiaba iranyitja o a shopot, en is vasarolhatok ugyanugy ajandekokat a nagykerbol. Ezert is van az, hogy nalam egy bajnoksag vegig vitele, akkar 2 honapig is eltart, mert szeretek minden forduloban atnezni mindent, szoszmotolni a klub dolgaival. -
savafan #6381 A Go Public az ha minden igaz a tőzsdére vitel. Ennek különféle kritériumai vannak. a azoknak megfelelsz akkor viheted a bandádat a tőzsdére.
Én a TV és szponzor dolgokat az asszisztensre bíztam mert én sem értek annyira hozzá. Valszeg jól csinálja mert döl a lé:) Onnan is. Évente kb. 40-50 milla plusszt termelek. Igaz ehhez az is kellet, hogy az elején jó szerződést kössek a támogatóval illetve a 2 évem alatt bajnok lettem, kupagyőztes és UEFA kupa győztes. 2 év alatt 3 trófea a termésem. Viszont az idei évnek úgy vágtam neki, hogy a követelmények elég magasak. Bajnok, kupagyőztes és negyeddöntő:( -
#6380 Nekem ha volt is segitom aki menedzselte a shopot, a vasarlast nem biztam ra. Soha ne vasarloj tobbet, mint amennyi a beveteled volt az adott heten, es mindig nezd meg az elozo heti eladasi szamokat. a mez es a salak szoktak a legjobban fogyni, legalabbis nalam. nekem is volt olyan, hogy a assist jobban adot el mint en, de volt forditva is. Nekem 2 millios bevetelt sikerult produkalni. Piacenzaval. -
#6379 csináltam pár képet...berakom őket...az eddig lejátszott három és fél évemről a tabellák...
1.szezon, 05/06, Serie C-1, A-csoport
2.szezon, 06/07, Serie B TIM
3.szezon, 07/08, Serie A TIM
4.szezon, 08/09, Serie A TIM, első félév
Természetesen mindvégig a San Marino Calcioval voltam és vagyok, és egyre komolyabb eredményeket érünk el...az UEFA kupában például túljutottam a csoportkörön, és már a 32 közötti ellenfél vár rám, akit egyelőre nem tudok ki...de mint az a képekből ki derül, meglehetősen jól állok a Serie A-ban is...pedig a legkisebb értékű és a legkisebb költségvetésű csapat az enyém...itt kérdezném meg, hogy hogyan lehet tv-kkel meg ilyenekkel szerződést kötni? és úgy egyáltalán a pénzügyeket hol és miként tudom kezelni? mert ahhoz nem értek, a segítő fószer pedig nem végzi túl jól a dolgát...jaja és mégegy kérdés...mi az a Go Public dolog? kimenni a tőzsdére vagy mi? hát...köszi előre is...:) hello! Forza San Marino Calcio! -
savafan #6378 Köszi! Rájuk repülök. -
Andretti #6377 Makoun-t és Mascheranot vedd meg!!!
Azt nem mondtam csak hogy mennyi idősek 22 és 20 asszem... -
Andretti #6376 jobb középpályás : Mathieu Bodmer, vagy Jean Makoun (bár bol oldali játékos jobb lábas, és "átnevelheted" jobb oldalra) Nem drágák 3-3 millió asszem a "te idődben"
Védekező középpályás: Javier Mascherano! jó drága, de a 2. legjobb játékos lesz a fifába 10 éven belül!!! Olcsóbbat... Azt is tudok: Manuel Fernandes 2 milla -
savafan #6375 Ajánlanátok nekem egy igen erős védekező középpályást és egy jobb oldali középpályást az olasz bajnokságba? Jelenleg Mancini illetve De Rossi van ezeken a helyeken. Ja és olyan kellene aki vehető. Akár dél-amerikából akár ázsiából. Bárhonnan. Pénzem az van, doszt. -
savafan #6374 A lényeg asszem, hogy figyeld hetente miként módosul a készleted. Amiből értelemszerűen annyi van csak amennyi kevesebb mint az elmúlt heti eladás abból vegyél. A százalékos résznél úgy gondolom az a jobb minél nagyobb tételt veszel egy adagból. És a lényeg, hogy sokféle cuccod legyen:) -
Andretti #6373 ha tudnál írni egy rövid valamit a merchandise tevékenységekről azt megköszönném, ahhoz nem értek :( Mindig van egy jó segítő (most is fullos) és ő jól csinálja havi 1 millát összekapar nekem. -
#6372 Ja ja egyszeru. Tobb a kiadasod mint a beveteled. Ezert csokken a penzed. Tanulmanyozd at alaposan a financial reszt. A reklam tv, es shop eladasokbol lehet sokat kihozni. Szerintem job ha te kezeled a shopot, mert tobb lesz a bevetel. Nalam bevalt.
Jatekost nem tudsz ratukmalni senkire, vagy megveszik, vagy lejar a szerzodese es eligazol.
Sztem az elnok azert nem enged ingyen jatekost sem venni, mert tul sok a kiadas, es a jatekosok fizetese. -
Andretti #6371 A oénzed sztem azért csökken mert a fizetések túl nagyok, és nincs miből kitermelni a pénzt. Mennyi néződ van ált? Nézd meg a financialt, ott minden pontosn le van írva, és megnézheted miért mikor mennyit fizetsz... -
#6370 igen...ezt én is láttam...próbáltam ingyenes játékost igazolni...nem engedte..csak az is gond, hogy nem nyereséges a csapat...állandóan csökken a pénzem..nem tudom mért..de mivel csak manager vagyok, a többit nem én csinálom, nem tudom hogy váltzoztathatnék rajta... -
Andretti #6369 Hát az átlagéletkor az kicsit gyenge sztem, nekem nincs 29 évnél idősebb játékosom, és 26 fölött is csak 3 (HÁROM!) 23 éves és az alattiból van min 5 a kezdőben! Ez nagyon megy, ezért is ér 100 millát a West Brom kerete (4. legjobb a premiershipben!) És ez montonon növekszik!
Bmffm: Ne aggódj az igazolási keret túllépése miatt, nekem mínusz 5 milla volt év elején, év végére, plusz 2 lett! Ha nyereséges a csapat, nő a keret is. Csak az a baj hogy a chairman még az ingyenes játékost sem engedi leigazolni! Hiába van 2 millám, nem bízik bennem! :) vagy vmi hasonló. -
Andretti #6368 Vincent Kompany nekem is a WBA ban van, csak én a 3. évben igazoltam!... Kitaposott úton haladsz :)! -
savafan #6367 Ha jól emlékszem akkor nálam az év végi pénzemhez igazodva változtatott a góré az igazolásra szánt pénzen. Tehát, szerintem ha a tél környékéig kicsit feltornázod a pénzmagot akkor asszem emel valamennyit az igazolós kasszán is.
De nem biztos csak én úgy emlékszem. De az is lehet, hogy mindez csak a szezon végére érvényes. Akkor, sorry:( -
#6366 na...visszatöltöttem az állást, és rájöttem, hogy lehet meghosszabbítanio a szerződést...ezek után maradhattam a San Marino kispadján...a nyári átigazolási szezonban nem sok játékost igazoltam, szám szerint 4-et...ők a következők: Ciaravelle, Quagliarella, Baronio, és az igazán nagy név Miccoli...valamint az ifi csapatból felhoztam két ígéretes játékost, Chicchinit és Rodocanachit...
Ezzel a kerettel vágok neki a 2008/2009-es bajnokságnak:
Kezdőcsapat: Marco Roccati - Alessandro Gamberini, Cesare Bovo, Michele Ferri, Marco Tasso - Davide Moro - Massimo Mutarelli, Stefano Morrone - Fabrizio Miccoli - Stefano Dall'Acqua, Mauro Bardi
Cserepad: Andrea Pansera - Francesco Carbone, Regino Chicchini - Antonio Rodocanachi, Roberto Baronio - Fabio Quagliarelle, Riccardo Ciaravella
További játékosok: Antonio Cenacchi, Salvatore Da Vinci, Daniele Di Donato, Luigi Fortichiari , Hajnal Tamás, Domenico Maietta, Marco Moretti, Alessandro Noselli, Salvatore Corsi, Riccardo Ugolino, Luca Vigiani, Marco Zamboni
Ez szerintem nem egy gyenge keret...ezt jelzi az is, hogy a legerősebb csapatom, amikor elkezdtem a San Marinot irányítani, 350 körüli pontot kapott...ez a mostani 18-as keret [akiket egy meccsre nevezek] 618-at...közel a duplája...és még erősebb lehetne, ha nem viszik el tőlem Midot, akivel rossz szerződést kötöttem, amiben az volt benne, hogy 1 milláért bárkinek köteles vagyok odaadni...pedig ha ő is ott lenne...fél évet húzott le nálam...
Fontos még, hogy a csapat nagyon fiatal átlagéletkorú...30 játékosból csak 8 van 30 éves vagy afeletti...és 12 26 illetve az alatti...a maradék 10 értelemszerűen 27 és 29 közötti...ez sem rossz szerintem....ígéretes...
Amúgy már elkezdődött az új szezon, és én miont tavalyi 8. indulhattam az Intertotó kupában...ahonnan sikeresen kvalifikáltam magam az UEFA kupa első körébe...pedig nem voltak rossz ellenfeleim...az első körben a NAC Breda csapatát kaptam meg, kint 0-0 lett, itthon 3-0-ra vezettem, majd a 72 és a 88 perc között kaptam kettőt, 3-2...az utsó 6 percet végigfostam, mert 3-3-al ők mentek volna tovább...de a vége 3-2 maradt, így továbbmentem...az elődöntőben a Hamburg várt rám...hazai pályán kezdtem, 0-0 lett, majd Hamburgban 2-2-t játszottam, így idegenben lőtt több góllal továbbmentem...a döntőben a Valladolid volt az ellenfél, Spanyolországban 0-0 lett (sokadik döntetlenem), itthon viszont 2-0-ra nyertem, így én léptem tovább az UEFA első körébe ahol a dán Aarhusszal kell majd megmérkőznöm...a bajnokság még nem kezdődött el, ott a frissen feljutott Palermoval játszom majd, immáron mint esélyes...:) legutóbb a Serie B-ben mérkőztem meg velük, akkor kb az erőviszonyok ilyenek voltak: PAL 600, SMR 420...most meg: SMR 618 PAL 553....fordult a kocka...egyébként a csapatom értéke nő, bár még mindig a legkisebb értékű a Serie A-ban...kicsivel több mint 25 millió Eurót ér...ami gond viszont, az az, hogy az igazolásokra fordítható pénzem mínusz 4 millán van...és vége az átig. szezonnak...és senki nem vette meg egy játékosomat sem...ezellen nem lehet valamit tenni? mondjuk rátukmálni valakire a játékosaimat akiket eladásra szánok...mert így télen nem lesz ám semmilyen vásárlás...míg a többieknek igen...az pedig nem lenne jó...még egy kérdés: az átigazolásokra fordítható pénz az csökken? vagy az átig szezon végén maradt összeg marad végig?...
hát...ennyi...már sokadik kisregényemet írom ebbe a topikba..remélem nem gond...köszi előre is a kérdésekre a választ és ezzel a segítséget...hello: bmffm. -
Kis Ember #6365 Hello!
Véget ért a második szezon.
Nagyon jó ered ményt értem el a WBA val elsök lettümk.
38 meccs böl 2 vereség 6 döntetlent értünk el.
És az én csapatom kapta a legkevesebb golt.
Most az átigazolási szezonba vagyok eddig meg vettem Robbie Keant ,Gans Pedersent
de ha minden igaz uton van Vicente Kompany egy fiatal védő.
Ennyi volt a csapatomról jó játékot mindenkinek!!!!
-
savafan #6364 az gondolom, hogy szerződésedtől függ. van valami olyasmi lehetőség asszem a szerződésben amivel te kezdeményezhetsz 1 évet. ha ilyet kötöttél csak akkor müxik.
asszem. -
#6363 na....vége a szezonnak...8. lettem a Serie A-ban, azaz indulhatok az Intertotó kupában...azaz indulhatnék...mert nem tudom hogy miért, de a csapatvezetés úgy döntött, hogy nem volt elég sikeres az elmúlt három év, ezért kirúgnak...és mivel csak level 2-n voltam, ezért ismét csak harmadosztályú csapatok jelentkeznek értem....hát...mit mondjak...kicsit elment a kedvem tőle...nem értem mért vágtak ki, amikor 3 év alatt a Serie C1-ből a Serie A 8. helyéig vezettem a csapatot...hát a jóédes anyucikájukat!...szóval asszem most hanyagolom a dolgot, mert ez nagy csalódás...egyébként a játékoskeretem összértéke 21,5 millió Euró...az szerintem annyira nem sok...de az induláshoz képest mindenképpen...:) na...jó játékot mindenkinek...
ui: nem lehetne valahogy (van mentett állás, amit vissza lehet tölteni) elérni, hogy ne rúgjanak ki? -
Andretti #6362 7. Vagy, de nem voltál csődközelben, és nem könnyű volt, mert nekem se, de nem nehéz, nem kellett órákat agyalnod, hogy most hogy fizeted ki a 10 milla hiányt, agy hasonlók. A valós edzősködés, ennél jócskán nehezebb! És ha megnézed a csapatod keretének értékét, és az általad megvert csapatokat, akkor jössz rá hogy simán versz erősebbeket. Mondjuk nálm csak ez nem igaz, mert a West Bromban, 60 milláról már 100 millára dolgoztam a keret értékét. A tiédre is kíváncsi lennék! -
#6361 hello! annyira azért nem volt könnyű...:) pénz hiányban voltam mindig, a félévnél már minuszban voltam...ezt úgy küszöböltem ki, hogy olyan jónevű játékosokat vásároltam, akiknek nem volt klubja, és így lelépti díj nélkül jöhettek hozzám...egyébként javában benne vagyok a Serie A-ban...lejátszottam az első félévet, amelyet így zártam:
7. San Marino Calcio 19 8 6 5 26-23 30
otthon: 10 7 1 2 15-10 22
idegenben: 9 1 5 3 11-13 8
a csapatom pedig ez:
[b] Roccati - Gamberini, Bovo, Ferri, Cottafava - Moro - Mutarelli, Morrone - Franceschini - Dall'Acqua, Corsiÿ/b]
várom a folytatást, holnap asszem játszom jad...de eddig nem rossz...:) -
Andretti #6360 Szerintem nemsoká Bl-t nyersz. 2-3 év! Ez a gondom csak a játékkal, hogy túl "könnyű". Tehát feljutnod az 1 osztályba nem volt nehéz, a valóságban, egy C csapatnak ez hihetetlen nehéz! Vagy a pénzt szabták el, (a West Brom kis költségvetésű csapat, mégis már sztárjaim vannak!) vagy túl erőssé nyílvánítja a gamer csapatát! Emiatt, bármilyen kis csapattal mész, rövid idő alatt nyerhetsz BL-t! Ezért kérdeztem, hogy van-e nehézségi szint... -
owen20 #6359 Sziasztok!
Újra jeletkezem!Lejátszottam az őszi idély végét és elég szép sikerként könyvelhetem el hogy a bajnokságban őszi bajnok lettem míg a Bajnokok Ligájában a legjobb 16közé verekettem magam csoportelsőként!Majd a PSG vár ránk a 8közé jutásért!
Igen még mindig a B.Möchengladbackrol beszélek!
Nemsokár indul az új bajnokság pár játékos távozik és egy csatár szerzőtettésén gondolkodok mert találtam egy fiatal dán fiút aki elég nagy reménység és lehet leigazolom!
Egyelőre ennyit!
Sziasztok! -
#6358 A TCM 05 tel 40 évet csináltam karierben az jó???
-
#6357 Ezt a játékot várom hogy megjelenjen és én h**lye élkerülte a figyelmem
Mingyá lejön, lehet hogy kell majd segitség
-
#6356 töltsd le innen az italia pathccset, és ott választhatsz egy sereg Serie C1-es csapat közül...:) mindegyik szimpi...:) amelyik kedvedre való azt válaszd...:D:D -
Kis Ember #6355 NEM te bocs neked grat én sado nak mondtam.
-
#6354 nem szeretném...:) a San Marinoval elkezdtem valamit, amit be szeretnék fejezni...akár egy Serie A tisztes helytállással, akár egy középmezőnnyel, vagy akár még egy kupás helyezéssel is...holnap kezdem el az első Serie A-s évemet, mert ma van néhány dolgom...de remélem hasonlóan jóűl muzsikál majd a csapatom...:) Forza San Marino Calcio! -
Kis Ember #6353 Hello miért nem probálod magad kirugatni és ha jön egy aránylag jó csapat ad szerzödést fogadd el. -
#6352 na...hát benézek én is...megoldódott a problémám...méghozzá úgy, hogy találtam egy Italia patchcset, amit feltelepítve betette a teljes Serie A, B, C1 [mindkét csoport] összes csapatát, címerrel, komplet játékosállománnyal, mindennel a játékba...kezdtem egy karriert...a San marino Calcio csapatától kaptam állást, amely a Serie C1 A-csoportjában volt...hát...nem indult túl rózsásan a bajnokság...az első 12 fordulóban mindössze 8 pontot kapartam össze...de akkor történt valami...amitől a fiúk megtáltosodtak...
az első 12 forduló mérlege így nézett ki: 12 1 5 6 7-17 8
az azt követő 22 fordulóé pedig így: 22 15 4 2 36-28 49
összesen: 34 16 10 8 43-35 58 pont, ezzel bekerültem a feljutást jelentő első két hely közül a másodikra, és következő szezonomat a Serie B-ben kezdhettem meg.
A Serie C1-ből a feljutást kiharcoló alap 11 ez volt:
Bertolucchi - Ugolino, Cenacchi, Tasso, Parini - Nicoletti - d'Astolfo, Sciorra - Bardi - da Vinci, Corsi
A Serie B-ben folytatódott a lendület...ez abból látszik, hogy az egész bajnokság 42 fordulója alatt 6. helynél rosszabbon egyszer sem tanyáztam...
Az első félévet így zártam: 21 13 7 1 24-10 46
A második félév 21 meccse ilyen lett: 21 9 11 1 21-5 38
Összesen: 42 22 18 2 43-15 84
ezzel első helyen zártam a Serie B-t és következik a Serie A...és itt tartok most...
a Serie A-ba jutást kiharcoló kezdő 11:
Roccati - Carbone, Cenacchi, Ferri, Tasso - Nicoletti - Bardi, Sciorra - Franceschini - Dall'Acqua, Corsi
és végül...[a Serie A-nak nekivágó csapatom:
[b]Roccati - Gamberini, Bovo, Ferri, Cottafava - Moro - Mutarelli, Morrone - Franceschini - Dall'Acqua, Corsi
szerintetek milyen eséllyem lehet? az elmúlt jkét szezon alapján nem merek jósolni...na...hát ennyi...még zárásként leírok részletesen adatokat..ha érdekelne valakit...
2005/2006 - Serie C1, A-csoport, San Marino Calcio
1 félév: 17 5 6 6 18-23 21
Otthon: 8 3 1 4 12-13 10
Idegenben: 9 2 5 2 7-10 11
2.félév: 17 11 4 2 24-12 37
Otthon: 9 7 2 - 12-3 23
Idegenben: 8 4 2 2 12-9 14
Összesen:
2. San Marino Calcio 34 16 10 8 43-25 58
2006/2007 - Serie B, San marino Calcio:
1.félév: 21 13 7 1 24-10 38
Otthon: 10 8 2 - 14-4 26
Idegenben: 11 5 5 1 10-6 20
2.félév: 21 9 11 1 21-5 38
Otthon: 11 6 5 - 11-2 23
Idegenben: 10 3 6 1 10-3 15
Összesen:
1. San Marino Calcio 42 22 18 2 43-15 84
A két szezonbban összesen:
San Marino Calcio 76 38 28 10 86-50 142
Otthon: 38 24 10 4 49-22 82
Idegenben: 38 14 18 6 39-28 60
Otthon 32 meccs óta veretlen vagyok...azért nem rossz...:) nem tudom hogy akkor és ott mi történt a fiúkkal...de hogy belehúztak az biztos...holnap [azaz ma] folytatom, a Regginával kezdek idegenben a Serie A-ban...szurkoljatok! :D:D na...hello..és Forza San Marino Calcio!
-
Andretti #6351 2005 október eleje-közepe -
Andretti #6350 West Brom! Kis költségvetésű, és nagy jövőjű csapat! -
#6349 Ez mikor jelent meg??? -
#6348 Mindenesetre én azért megpróbálok továbbra is minnél több mindent magam irányítani, ezután már valahogy nem tudok bízni a segédekben :)
Amúgy meg ajánljatok valami gyenge de szimpatikus csapatot bármelyik játszható bajnokságból, kivéve a magyart :)