Fifa Manager 10
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Mert lejjebb irtátok,hogy nincs fejlõdés.
Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -
warezcenteren fennt van 200HUFért, vagy bitorrent kurvalassan
esetleg vkinek már dc-n
football without ultras is nothing
ON:
Nem, nem jelent meg. Csak poénból írkáljuk, hogy megvan. 😊
Mellette meg láttam, hogy a haverom aki annyit csinált, hogy 2 hetente ránézett a csapatra, berakott kivett egy két játékost, 6-ból 6 gyõzelmet szerzett mialatt én 6-ból 2-t.
Tehát abbahagytam 😊
ON:
Next PC upgrade: 2022
Next PC upgrade: 2022
😄OFF: a Fifa 2005 viszont nekem pozitív csalódás volt. A Fifa 2000 óta szerintem ez lett a legjobb kiadás. A 2001, 2002 volt a legnagyobb csalódás.
A meccsek lejátszása nem rossz ötlet, jó azoknak akik ismerkednek a játékkal, csak valahogy, nem tudom mi miatt macerásabbá tették mint tavaly. Nem lehet direktbe nyomni a mérkõzést! Sebaj legalább átszoktok a faszásabb TEXT-MODE-ra 😄
Kétféle vélemény létezik... Az enyém és a helytelen!
Ott legalább nagyobb a 'random'! 😊)
valaki megnézte már mit tud?
ezért nincs értelme a fuzionak
Ja és nem tudok csak pénzzel szupercsapatot csinálni. Itt a Robben Gerrard, Woodgate trióból Van Der Meyde-t sikerült utolsó pillanatban leigazolnom 😊
Figyu. Ha lejátszod a meccset akkor egy idõ után olyan szinten leszel, hogy teljesen mindegy milyen szar a taktikád, teljesen mindegy, hogy a sérülések miatt a tarcsival kell kiállnod akkor is nyerni fogsz. Szerinted ennek lenne értelme?
Te láttál más pozitívumot? Mi új került a játékba a Found New Clubon kívül amit nagyon elcsesztek? Szerintem semmi...
vagy tévedek ?
Asus A7n8x-x | AMD Barton 2.8+ 512K 333MHz | Sapphire Radeon 9600XT 128MB | [TWINMOS] 1GB DDR RAM 400MHz | 530GB HDD ^^...:::[ CHELSEA ]:::...:::[ ZTE ]:::...^^
de azért nem ártana tudnod, h pl mi a lényege a manager játékoknak
ez nem egy fifa2005
itt nem a focizáson van a hangsuly, hanem a managerkedésen tehát NEM az a lényeg, h te játszd le a meccseket, hanem h törõdj a kluboddal, megfelelõ taktikával nyerd a meccseket...
szvsz olvass róla pár cikket, és csak azután játsz
azért hajrá

nem kéne leszólni azt aki még csak elõszõr jáccik vele

Asus A7n8x-x | AMD Barton 2.8+ 512K 333MHz | Sapphire Radeon 9600XT 128MB | [TWINMOS] 1GB DDR RAM 400MHz | 530GB HDD ^^...:::[ CHELSEA ]:::...:::[ ZTE ]:::...^^
Bocs ha kicsit durva voltam de hát ez

Atyaúristen bazz, már ne haragudj de hagyd a francba a TCM-et. Az elején azt hittem hülyéskedsz, de szerintem jobban tennéd ha megvárnád a magyarosítást (ha lesz) vagy egy szótárral a kezedben elücsörögnél pár órát a géped elõtt. Jézusmáriaszentkrisztusnemtudommi.
Te mi a francnak töltötted le a játékot?
Áhhhh

nem lehet írnyítani a játékosokat ? mármint hogy én menjek velük !
bocsi all hogy ilyeneket kérdezek de én még csak elõszõr jáccok tcm-mel , sose töltöttem le csak a fifát ! 😊
nézzétek el ezt nekem ....

utána ?
okézok de mindig visszadob a menübe vagyis a manager részhez !