Fifa Manager 10

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

báttyó02
Érdemes leszednem a 2005-öt,ha a tavalyi megvan ??
Mert lejjebb irtátok,hogy nincs fejlõdés.

Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -

hali megjelent
warezcenteren fennt van 200HUFért, vagy bitorrent kurvalassan
esetleg vkinek már dc-n

football without ultras is nothing

OFF:Van róla egy több oldalas szabályzat! Azt érdemes lett volna tanulmányozni. Sebaj!
ON:

Nem, nem jelent meg. Csak poénból írkáljuk, hogy megvan. 😊

Hahó! Megjelent már a 2005? Megvan már? Leszedhetõ valahonnan?

OFF: Hát játszottam, de valahogy nem értettem, hogy az elején miért tudtam simán nyerni az alapcsapattal, majd amikor kifejlesztettem a taktikát, vettem játékosokat ugyanaz a csapat nagyon elkent.
Mellette meg láttam, hogy a haverom aki annyit csinált, hogy 2 hetente ránézett a csapatra, berakott kivett egy két játékost, 6-ból 6 gyõzelmet szerzett mialatt én 6-ból 2-t.
Tehát abbahagytam 😊

OFF:"Maga is HT-zik? 😊) Én már -sajnos 2 és fél éve.

ON:

robotnyk
nem scriptet jelzett? az elõfordulhat, fõleg ha nortont használ
grebber
Mert a haveromnál az van jelzte kapásból.Én még csak most fogom feltenni meg leszedni mert CM POWA!!

Next PC upgrade: 2022

lol 😊)

grebber
Nektek nem volt olyan probléma a TCM 2005-tel hogy a virusirtó jelezte hogy virusos az exe??

Next PC upgrade: 2022

nov. 5 😞

Mr.Macho
kijött már a full?
A megoldás: FM2005 😄
Abszolút egyetértek. Semmi fejlõdés, sõt...
OFF: a Fifa 2005 viszont nekem pozitív csalódás volt. A Fifa 2000 óta szerintem ez lett a legjobb kiadás. A 2001, 2002 volt a legnagyobb csalódás.

The Hedgehog
hát kérem szépen tegnap kipróbáltam és számomra nagyobb csalódás, mint a FIFA 2005... tavaly valami történt! Mintha magára talált volna a TCM, de a 2005-ös kiadás valahogy maradt azon a szintent. Sõt! Rengeteg apró, egy tapasztalt manager játékost õrületbe kergetõ hiba került bele, amitõl nem lesz tartós a vele veló (hûû 😄) játék!

A meccsek lejátszása nem rossz ötlet, jó azoknak akik ismerkednek a játékkal, csak valahogy, nem tudom mi miatt macerásabbá tették mint tavaly. Nem lehet direktbe nyomni a mérkõzést! Sebaj legalább átszoktok a faszásabb TEXT-MODE-ra 😄

Kétféle vélemény létezik... Az enyém és a helytelen!

hát az egyszer biztos 😊

Ajánlom a Hattrick-et a fiatal "kezdõ" managernek.
Ott legalább nagyobb a 'random'! 😊)

FrezeR
csak nem te is benézted?😊 igazából a 2005-höz irták hogy patch van de a 2004-hez tartozik. amugy nem értem, hogy miért adtak ki most egy 1.2-es patch-t a 2004-hez. hiszen volt már 1.30 is...hm?

hol van?

kijött egy patch

valaki megnézte már mit tud?
egyetértek

és ez benne a szép
ezért nincs értelme a fuzionak

Mr.Macho
igazából sem állhat be egy edzõ játszani a csapatba, azaz csak nagyon kevés olyan edzõ van. Átélheted az edzõ "tehetetlenségét", amikor a tuti csatárod a ziccert kihagyja, ami az utolsó esély volt az egyenlítésre 😊 és te csak a vizes flakonokat rugdoshatod dühödben a pálya mellett 😊))))))))
Ja igen te 3D-ben nézed a meccseket. Én ha kettõt megnéztem 3Dben 14 év alatt akkor sokat mondok. Arról nem tudok nyilatkozni. Ellenben a Football Managert ajánlom, hogy próbáld ki Frezer. Szerintem komolyabb, jobb. Itt legalább tehetek megjegyzést más edzõkre, csapatokra stb...
Ja és nem tudok csak pénzzel szupercsapatot csinálni. Itt a Robben Gerrard, Woodgate trióból Van Der Meyde-t sikerült utolsó pillanatban leigazolnom 😊

FrezeR
nos én már korábban leirtam pár dolgot ami tetszik igaz még annyira nem mélyedtem bele a játékba mert nem volt idõm játszani vele, de majd jobban átnézem és irom ha lesz valami ami tetszik, de a gyorsasága az tényleg nagyon jó dolog. ami még feltünt, hogy 3d-ben a szélrõl beivelt labdákból szinte csak fejelésbõl születik gól, viszont az igencsak sok. persze lehet, hogy ez nem konkrétum mindenesetre ez feltünt egymás után 3-4 mérkõzésen.

robotnyk
-gyors
-jó ötlet lenne új skill rendszer, de sztem messze nem kiforrott
Tévedsz!
Figyu. Ha lejátszod a meccset akkor egy idõ után olyan szinten leszel, hogy teljesen mindegy milyen szar a taktikád, teljesen mindegy, hogy a sérülések miatt a tarcsival kell kiállnod akkor is nyerni fogsz. Szerinted ennek lenne értelme?

Dé gustibus non est disputandum. Kinek a pap, kinek a paplan. Ízlések és pofonok.
Hát én egy pozitívumot láttam, hogy marha gyors lett.
Te láttál más pozitívumot? Mi új került a játékba a Found New Clubon kívül amit nagyon elcsesztek? Szerintem semmi...

fitutufi
én arra gondoltam hogy managerés és utána foci , hogy te magad csináld az egészet, ugy szerintem nem vmi jó ha beálítod a taktikát és a gép lejácca neked a meccset !
vagy tévedek ?

Asus A7n8x-x | AMD Barton 2.8+ 512K 333MHz | Sapphire Radeon 9600XT 128MB | [TWINMOS] 1GB DDR RAM 400MHz | 530GB HDD ^^...:::[ CHELSEA ]:::...:::[ ZTE ]:::...^^

FrezeR
na akkor irjatok pozitivumokat hajrá!😊

FrezeR
igaz😊) csak ugy megörültem nem is néztem melyik év 😛

robotnyk
szvsz elnézted, 1.2es a 2004hez van
robotnyk
bazze 😄
FrezeR
jaj most vettem észre hogy kijött az 1.2-es patch is😊)

FrezeR
srácok irhatnátok a pozitivumokról is pár szót meg az új dolgokról ami belekerült pl kinek mi tetszik jobban a 2004-hez képest?

ez igaz
de azért nem ártana tudnod, h pl mi a lényege a manager játékoknak
ez nem egy fifa2005
itt nem a focizáson van a hangsuly, hanem a managerkedésen tehát NEM az a lényeg, h te játszd le a meccseket, hanem h törõdj a kluboddal, megfelelõ taktikával nyerd a meccseket...
szvsz olvass róla pár cikket, és csak azután játsz
azért hajrá

azé a fiatalság, meg a kezdõség nem lehet mindig kifogás 😄
fitutufi

nem kéne leszólni azt aki még csak elõszõr jáccik vele

Asus A7n8x-x | AMD Barton 2.8+ 512K 333MHz | Sapphire Radeon 9600XT 128MB | [TWINMOS] 1GB DDR RAM 400MHz | 530GB HDD ^^...:::[ CHELSEA ]:::...:::[ ZTE ]:::...^^

Most írta, hogy elõször TCM-ezik. Nem lehet mindenki....szóval...lehet, hogy õ nagyon fiatal. Irígylem is ezért. De, csak ezért! 😊)

Ja és neghogy kipróbáld a Football Managert...
Bocs ha kicsit durva voltam de hát ez

Atyaúristen bazz, már ne haragudj de hagyd a francba a TCM-et. Az elején azt hittem hülyéskedsz, de szerintem jobban tennéd ha megvárnád a magyarosítást (ha lesz) vagy egy szótárral a kezedben elücsörögnél pár órát a géped elõtt. Jézusmáriaszentkrisztusnemtudommi.
Te mi a francnak töltötted le a játékot?
Áhhhh

érdekes egy játék...jó bonyolult :-O

btw én is tegnapelõtt kezdtem 😄
Lehet... Ha van FIFA2005-öd, akkor a Fusionnal
fitutufi
jéé eljutottam a meccsig ! 😄DD
nem lehet írnyítani a játékosokat ? mármint hogy én menjek velük !
bocsi all hogy ilyeneket kérdezek de én még csak elõszõr jáccok tcm-mel , sose töltöttem le csak a fifát ! 😊
nézzétek el ezt nekem ....

Ronaldo07

Hát nem sorsol, csak számolja, hogy közben mi történik. Állítsd be amit szeretnél, és addig nyomogasd, amíg meccs nem lesz
fitutufi
de utána meg elkezd sorsolni vagy mittomén... 😄
utána ?
okézok de mindig visszadob a menübe vagyis a manager részhez !

Processel mész tovább...