11569
Mielőtt kérdezel használd a keresőt a lap alján!
IGEN, MÁR MEGJELENT! | NEM, NEM TUDJUK HONNAN LEHET LETÖLTENI! | NEM, NINCS MAGYAROSÍTÁS!
ha warez témában írsz, törlődik a kommented
-
Andretti #6467 csak a mentésekben nem aktiválódnak a patch opciói... sajnos... így nathan derbyshiret az életben nem állítom kezdő 11be... sajnos... -
Andretti #6466 felraktam az 1.1-et é tényleg megy simán... -
savafan #6465 nálam nem történt. folytattam ahol abbahagytam -
mstummer #6464 Ez engem is érdekelne hogy nem történik e baj. -
Andretti #6463 6395... ott már leírtam... -
Andretti #6462 nem melyik patch az? Ja és gond nélkül mennek a mentések??? 5 év West Brom után nem adnám föl szívesen... és milyen lényeges változtatások vannak még a patchban? -
pauli #6461 én viszont azt nem értem, hogy ha beleölök több 10 millió eurót az ifibe, akkor miért jönnek fel ugyanolyan szar ifik mint előtte. Ha már súlyos összegeket fektetek be, akkor a minőségen is meg kellene látszódni. Az meg már tényleg durva, hogy a brazil, argentin stb. ifiközpontból is csak max decent pro-k jönnek...
azért a valóságban is vannak olyan nemzetek akik sokat fektettek az utánpótlásba és bőven megtérült nekik (törökök, görögök, norvégok, svédek, svájciak stb)
szerintem ez a legnagyobb hibája a játéknak -
pauli #6460 nem értem, nálam működik a felhozás... felraktátok a peccset? -
Andretti #6459 Ezzel sok ember -köztük én is- küszködik, ezért elhatároztam hogy rok egy levelet az EA canadanak, hogy oldja meg a problémát, vagy keressen vmi megoldást. A gond csak az hogy nincs sehol ilyen cím... -
mstummer #6458 1 kérdés ami már sokadszor elhangzott itt,de rákeresve sehol nemtaláltam használható megoldást:
Hogy lehet reserve teamből felvinni játékost?
Levinni tudok,fel nem,szezon elején állok tehát még az az 5 meccses dolog se áll amit valaki irt.Ugyebár jobb gombot nyomok a játékosra:szerződés,beszélgetés,adatok...stb és unavailable for reserves, na ha arra kattintok az égvilágon semmi se történik.Az áthúzás szintén nem okés, szal fogalmam sincs már.Előre is thx ha valaki tud jó megoldást. -
savafan #6457 Ki volt adva több embernek a fordítás. Mindenki csinált egy részegységet és akik az elején jelentkeztek azok eltűntek:( Ezért mikor a hivatalos időpont volt kiírva a magyarosításra akkor kellet újra nekiállni az egésznek. Akkor többen beszálltak segíteni és, ahogy készült az anyag úgy derült ki, hogy nem lehet betenni a cuccot. Aztán azóta nagy a csend, valszeg abbamaradt az egész. Én mondjuk nagyon sajnálom, mert úgy számomra sokkal élvezetesebb, hogy el tudok olvasni minden apró kis infót. Meg a nagyokat is:) -
zizzenet #6456 Én nem követtem a fordítás menetét, de furcsának tartanám, hogy a magyarítás elkészül, és csak eztuán próbálják megnézni a játékban, milyen is lett. Szerintem munka közben is rá-ránéz az ember, hogy fest ékes anyanyelvünkön, akkor viszont már hamarabb kiderült volna a dolog. Szóval valószínűbbnek tartom, hogy a magyarítás nincs kész, mindamellett, hogy valóban küszködhetnek az általad leírt problkémákkal is, sőt akár fel is hagyhattak a fordítással emiatt. -
savafan #6455 Én nem értek hozzá:(
Állítólag berakják a játékba és nem akar megjelenni. Nem tudom, hogy pl. a hivatalos oldalon nem illik ilyenkor segítséget kérni? Igazából ha magyar nyelven is lenne a játék sokkal többen foglalkoznának vele és ettől talán a következő is jobban fogyna. -
Andretti #6454 Érdekes, a fifa és a fifaman belseje ua. Most meg is néztem, és mindkettő lang fájljai uazok. Bár ők értenek hozzá, csak tudják mit csinálnak... -
savafan #6453 nem és valszeg nem is lesz:(
a fordítás már készen van de nem lehet behelyezni a játékba. már mindent kipróbáltak de semmi. -
#6452 hali adtak már ki magyarosítást a játékhoz?ha igen honnan tudom letölteni? -
#6451 A kapusod a Gina Lollobrigida kolke?? :))))) Amugy Gratula az eredmenyekhez. -
Andretti #6450 Ez nem igaz! Sweinsteiger bezzeg hozzád elment! Nekem nem jön, mert hogy túl kicsi csapat a west brom (17/14 a prestige). Szép eredmények gratula! Érdekes, hogy 1. és 2. chievos évedben is a bajnok messze nagy fölénnyel nyert. Angliában nekem még nem volt csapat amely átlépte volna a 90 pontot. viszont minimum rekord az van Queen Park Rangers kemény 12 pontot szerzett 38 meccs alatt! Gáz... A tőzsdét nem akarod látogatni? Nekem már 900 millát!!! ér a részvények 49%-a, csak sajna már mind eladták. Gondoljatok bele, ha most tudnám eladni a 49%-ot, akkor a csapatnak 1.2 MILLIÁRDJA lenne.
Közben én is befejeztem a 09/10-es évadot: Bajnoki cím, Angol kupa, BL. Most ez termett. Meg pár új kiválló igazolás (pl:Azaouagh) és jön majd Nilmar, Debouchy, Karim Alam, és talán Sidafa Bauwah (ucsó kettő generált, és majdnem mindenjük 85 ös és huszon pár évesek. Igazolási keret 70 milla!!! szóval van miből. Lassan érlelődik bennem a távozás gondolata, egy kisebb csapathoz, de nagyon szívemhez nőtt a West brom. Gera pedig újjászületett!!! Egy 14 éves ifi gyerek, zoltán gera, ugyan az a kép, csak éppe csatár, és nem annyira tehetséges. Gera a egyetlen aki visszavonult, a többieket mind sikerült eladni 30-31 évesen is. A volt csapatból már 1 ember sincs itt! Közben az angolok edője is lettem, és gané módon, a csapatom 6 angolját válogattam be... Hátha megdobja a piaci árukat...:) -
#6449 na itt van mégegyszer képekkel...:)
na...ismét jelentkezem...már régen jártam erre...mint azt már artam, 5 év után otthagytam San Marinot, és Verona felé vettem az irányt...a Chievoval, mint újonccal az első szezonban 2. helyen végeztem, így következő szezopnban indulhattam a BL főtábláján...időközben formálódott a csapat, egyre erősebb lett, a bajnoksághban sokáig még az első helyért is fversenyben voltam a második veronai szezonomban, azopnban ismét egy római cvsapat, ezúttal a Lazio happoltas el előlem a Scudettot...ismét második lettem...igenám, de a BL-t közben megnyertem...a döntőben a CSKA Moszkvát vertem meg...így a harmadik idényemnek Veronában mint BL győztes indulhattam, ezzel megalapozva anyagi dolgaimat...elkezdtem egy igen komoly csapatépítést, melyet még most sem fejeztem be, pedig elsöprő fölénnyel a harmadik évemben megnyertem a bajnokságot, úgy hogy már 6 fordulóval a vége előtt bajnok voltam...és ismét BL sikert könyvelhettem el, ezúttal a csoportban már kétszer hódoltatott, na jó egyszer csak döntetlen lett, Real Madrid ellen nyertem el a trófeát...a csapatom értéke mindeközben 60 milláról már a 140 milliót ostromolja, és találtam egy ifi tehetséget a csapatomban, aki két egy éve van nálam, jószerivel csere, de már most 1,4 millát ér...eszméletlen nagy tehetség a csávó...belinkelek pár képet a karrieremről...elég szép...:) jaja! és mindezek mellett van még egy UEFA kupám még a San Marinoval, és egy világkupám a Chievoval, valamint egy Európai Szuperkupa még szintén a San Marinoval...na akkor itt vannak a képek...
Serie A TIM 2011-2012
Serie A TIM 2012-2013
AC Chievo Verona a 2013-2014-es szezon előtt:
hát...elég ütős kis csapatot formáltam a Chievoból...a legutóbbi szezonban volt egy sorozatunk, amikor 19 mtétmeccset nyertünk meg zsinórban...szóval...háváj van...megy a szekér, és 2015-ig szerződésthosszabbítottam Veronában...:) és a csapatom átlagéletkora is alacsonyabb lett, mivel nincsen már 28 évnél idősebb játékosom...na...hát ennyi...majd még jelentkezem...most síszünet van úgyhogy tudok játszani...:) Forza! -
#6448 na...ismét jelentkezem...már régen jártam erre...mint azt már artam, 5 év után otthagytam San Marinot, és Verona felé vettem az irányt...a Chievoval, mint újonccal az első szezonban 2. helyen végeztem, így következő szezopnban indulhattam a BL főtábláján...időközben formálódott a csapat, egyre erősebb lett, a bajnoksághban sokáig még az első helyért is fversenyben voltam a második veronai szezonomban, azopnban ismét egy római cvsapat, ezúttal a Lazio happoltas el előlem a Scudettot...ismét második lettem...igenám, de a BL-t közben megnyertem...a döntőben a CSKA Moszkvát vertem meg...így a harmadik idényemnek Veronában mint BL győztes indulhattam, ezzel megalapozva anyagi dolgaimat...elkezdtem egy igen komoly csapatépítést, melyet még most sem fejeztem be, pedig elsöprő fölénnyel a harmadik évemben megnyertem a bajnokságot, úgy hogy már 6 fordulóval a vége előtt bajnok voltam...és ismét BL sikert könyvelhettem el, ezúttal a csoportban már kétszer hódoltatott, na jó egyszer csak döntetlen lett, Real Madrid ellen nyertem el a trófeát...a csapatom értéke mindeközben 60 milláról már a 140 milliót ostromolja, és találtam egy ifi tehetséget a csapatomban, aki két egy éve van nálam, jószerivel csere, de már most 1,4 millát ér...eszméletlen nagy tehetség a csávó...belinkelek pár képet a karrieremről...elég szép...:) jaja! és mindezek mellett van még egy UEFA kupám még a San Marinoval, és egy világkupám a Chievoval, valamint egy Európai Szuperkupa még szintén a San Marinoval...na akkor itt vannak a képek...
Serie A TIM 2011-2012
Serie A TIM 2012-2013
AC Chievo Verona a 2013-2014-es szezon előtt:
hát...elég ütős kis csapatot formáltam a Chievoból...a legutóbbi szezonban volt egy sorozatunk, amikor 19 mtétmeccset nyertünk meg zsinórban...szóval...háváj van...megy a szekér, és 2015-ig szerződésthosszabbítottam Veronában...:) és a csapatom átlagéletkora is alacsonyabb lett, mivel nincsen már 28 évnél idősebb játékosom...na...hát ennyi...majd még jelentkezem...most síszünet van úgyhogy tudok játszani...:) Forza! -
Andretti #6447 egy a gond velük, nem karolta föl nagy csapat őket, és nem elég jók! Írjátok már be lcc kinek kb mennyi a fizetése és a vagyona? Csak mérleg, hogy a west brom jól fizet-e... előre is THX! -
Andretti #6446 Ez nem ok, mert ha elolvasod a két tábla fejlécét, bal oldalt a reserve csapatba rakhatók, a jobb oldalt, pedig a reserve csapat tagjai... a 2005 ben olyan volt ahogy mondod... -
#6445 Ja azt látom de soha egy csapatot sem ajál fel nekem
Amugy köszi -
savafan #6444 Van egy olyan gomb alul, jobb oldalt, hogy "my career" és ott találsz személyes infókat. Az elmúlt csapatokatis megnézheted és a jövődet is, asszem. -
#6443 sziasztok
kicsi off:
nekem megvan eredetiben a TCM2005 és eladnám. Ha valakit esetleg érdekelne akkor szóljon:)
Amugy kis hanyagolás után én is nekiugrom újra a játéknak, meghoztátok a kedvemet :) -
#6442 Valaki tudja hogy hol lehet látni még az idény vége elött azokat a csapatokat ahova leszerzödnél??
A TCM ben volt ilyen a carierben de a Fifamanager06 ban nem találom
Tud valaki segitteni??
-
nagytomy #6441 Köszi, majd kipróbálom. Azt nem tudjátok, miért van, hogy ha a reserve teamben a játékos már 5 meccsen pályára lépett, akkor nem lehet felvinni a first teamhez?? Elég gáz, amikor a válogatott meccsek miatt fel kell tölteni a csapatot, akkor csak azokat lehet felvinni, akik még a reservebe sem férnek be.. -
pauli #6440 elég csak a printscreen-t megnyomni, aztán megnyitod a paintet aztán szerkesztés és beillesztés -
pauli #6439 reserve-ből úgy kell asszem felhozni az első csapatba játékost, hogy rámész a reserve-re, ott kiválasztod a squadot (itt kellene látod az első csapatot és a tarcsit egyszerre) és a tarcsiból át kell húzni a csókát az első csapathoz. -
savafan #6438 Ha minden igaz nyomsz egy alt+print screen gombot és azt behívod utána valamilyen képkezelő progiba. utána addig alakítod amíg nem lesz jó.
de a profiknak biztos van egyszerűbb megoldása. -
nagytomy #6437 Nálam Kerlon és Altintop játszik RM-et. Kerlon a játék kezdetekor 17 éves, tehát még 2010-ben is elég fiatal.
Más: lehet, hogy már volt róla szó, csak én nem vettem észre: Hogyan lehet, ilyen képeket kivágni a játékból? -
Andretti #6436 Mákod van én licitáltam rá, a liverpool ellen, és egy hajszállal nyert a liverpool. 31.5 ért vette. Már ért 70 millát is. most 53.5 öt mert valamit csesződik a liverpool. -
savafan #6435 Nálam olyan történt, hogy De Rossit akarták vinni. Alkudoztunk róla, hogy mennyiért. 2,5 millából már 6,5 körül jártunk amikor megszüntettem a tárgyalást. Erre kiírta, hogy akkor bizonyos időponttól azé a csapaté a játékos aki licitált rá. És így vagyok Tevezzel is csak fordított előjellel. Ott én próbálkoztam sokat adni de egyszer abbahagyták. Aztán ha minden igaz azt írta, hogy valamikortól az enyém. Ha minden igaz:) -
Andretti #6434 Azt tudom hogy Narh SW, Kompany DM, Makoun LWB, meg Ronaldo RW, de a többiek a helyükön vannak asszem. A felállás pöpec, a TCM 2003 óta ez nekem bejön, hanem sokkal inkább a jó ifiket nehéz megtalálni. Bár most jól állok a korral, de öregszeneknek a valós ifik, és nincs igazán generált ifi sztár. Bár pont az én reservemben van egy 3 millát és egy 2 millár érő 21-20 éves csatár, de nem tom hogy kell felhozni, szal cseszhetem. -
#6433 Ha rögtön a játékossal beszélsz és nem a csapatnak teszel először ajánlatot akkor be lehet állítani, hogy mikortól akarsz vele szerződést kötni. Azthiszem, de ez persze nem biztos... Mindenesetre valahol lehet állítani h mikortól akarod h nálad játszon. -
#6432 Hát ha ők nem igazán jók akkor már csak a generált játékosokban bízhatsz, ugyanis jó körülmények között ezek a játékosok 2010-re a játékban szereplő legjobb középpályásokká fejlődnek :)
Amúgy tényleg jó csapatod van, grat hozzá, bár nem biztos, hogy mindenkit a legjobb posztján játszatsz. Ez mondjuk nálam is probléma volt, nem egyszerű megtalálni a legjobb felállást... -
Andretti #6431 Ja és azt hogy lehet csinálni, mint amit velem is csináltak többször, hogy mondjuk 2009-ben aláírok egy szerződés a játékossal, akinek 2012-ben jár le a szerződése, hogy majd ha 2012-ben lejárt a szerződés akkor hozzám igazol. Liam Roseniort ugyanis 2012-7-1-től már valamelyik csapat játékosa (nem emlékszem melyiké) és emiatt nem hosszabíthatok vele szerződést, és nem is adhatom el másnak. 2012 6 31 ig az enyém, utánna meg már alárt ezt hogy csinálták? -
Andretti #6430 Végignéztem őket, de nem igzán jók... Elég nagyok az elvárásaim, de egy ilyen csapatba: http://fga.atw.hu/csapat.JPG nehéz egy középpályást venni. C. Ronaldo évvégén elmegy, és nincs aki pótolja. Mathieu Debouchy és Bastian Schweinsteiger a két kiszemelt, de egyik se jön. Ronaldo túl drága, de mégiscsak őt "kell" megvennem. -
savafan #6429 Köszi!
Megnézem őket kit tudok átcsábítani. -
#6428 Hmm, középpályára a következő játékosokat tudom ajánlani:
Cristiano Ronaldo
Quaresma
DaMarcus Beasley
Jermaine Jenas
Jose Antonio Reyes
Diego
Javier Mascherano
Darren Fletcher
Christian Obodo