11569

Mielőtt kérdezel használd a keresőt a lap alján!

IGEN, MÁR MEGJELENT! | NEM, NEM TUDJUK HONNAN LEHET LETÖLTENI! | NEM, NINCS MAGYAROSÍTÁS!

ha warez témában írsz, törlődik a kommented
  • savafan
    Az idény elötti edzőtáborok rendszer nálad miként működik? Hol, mikor mennyit érdemes tölteni?
    Én elsőre mindig valami "szar" helyre küldöm őket ahol megerősödnek. Aztán a bajnokság közeledtével a regeneráló atmoszféra emelő helyre.
  • Neuman
    Az átrakás alatt nem azt érted hogy nekem kell átrakni, hanem ők autómatikusan elvégzik a feladatukat.
  • Andretti
    Ha használod igen, ha nem, akkor pénzkidobás! Amúgy igen mert sok kis pluszt adnak a csapatnak, és néhány terhet átrakhatsz rájuk, amitől élvezetesebb lesz a game!
  • Neuman
    684 nekem! A spanyol bajnokságban vagyok az Osasunahoz vettek fel edzőnek!
    Lecseréltem az aszisztenst egy tapasztaltabbra, vettem eg stadion menegert, meg egy phszihiátert! Érdemes ilyenekre költeni?
  • Andretti
    Hát húzz bele, mert nehéz pár vereség után feljönni... főleg ha nem megy... év elején én mindig 2-4 hét edzőtábor, és attól 20-as formra megy a fél csapat a rekord csapatérték 957 volt már!!!!!!!! A Chealseanál is egy 100-al jobb!!! és ez kitart min fél évig!!!! félévkor megint pár edzőtábor, és akkor még 900 fölött tok majd maradni...
  • Neuman
    Mecs előtt
  • Neuman
    Kössz! Majd valamit összehozok! Eddig elég jó vagyok egy edző mecs 1-1! 2 bajnoki első 2-5; második 1-3! Veszítettem :)
  • Andretti
    mire gondolsz? a nyilatkozásra meccs előtt és után? ott én a hangulatomtól függően választok egyet és arra válaszolok ált azt amit gondolok...
  • Andretti
    Hát a taktika szeszélyes dolog... Én 1 évbe inkább defensievebb felállást játszattam utánna 2 év támadóbb és most 2 éve védekezzőbbat játszok megint... Olyanok hogy ha kicsi a fitness, energy akkor nem kell sok forward run és closing down, mert abban fáradnak, A felállástól függ mennyire lehet a csapat és a védelem feltolva... A szerelés nekem majdnem mindig a legóvatosabb, hogy ne kapjanak sok lapot, A passing meg általában óvatos (cautios, -1) és mostly short passing mindig. Ha az ellenfél vezet akkor feljebb tolom a csapatot, meg a védelmet egyel, direct passingot választok (+1) és benyomom a counter attackot. Lesvédekezést (offside trap) nem használok, a gyors angol catárok miatt, pénzből meg néhány meccsen 1-2000 euró motivációnak, és sorsdöntő bajnokikon vagy kupadöntőkön 5000 euró jutalom... nálam ilyesmi... és a TCM 2003 óta bejön... A felállás pedig 4-1-2-1-2 van 1 DM 1 AM és 2 szélső középpályás
  • Neuman
    A játékosoknak melyiket érdemes mondani mecs előtt?
    Vagy azt mondjátok fordítsam le!
  • Andretti
    Ha ezt mondtam (majd visszaolvasok) akkor így van, én ezt arra reagáltam, hogy néhány embernek baja volt hogy a youth department 6/6 és mégsem jönnek az ifi sztárok... Erre mondtam hogy nem az épületek döntik el az ifiket hanem az utánpótlás bázisok, az edző is, szóval összetett az ifik megjelenése és fejlődése.

Az edzést én mindig az aszisztensre bíztam, soha nem nyúltam hozzá, a fitnessem 95 fölött mindig, az energy meg 3-4 nap alatt visszamegy 100-ra egy meccs után.

Bonyolult ez a reserves dolog, még nem válaszoltak az Ea canadatól, keresni kéne egy frissebb címet! A TCM 2005 ben tök jó volt, nem kellett volna babrálbi vele!!! Ezt csak rontották... De már belenyugodtam...

És Neuman a német tényleg irtó szar nyelv!
  • Neuman
    taktikát érdemes változtatni! Vagy a csapatnak a legmegfelelőbbet kell megtalálni?
  • savafan
    Ha nem muszály én nem nagyon. Csak ha valami extra dolog van kialakulóban. Vagy valamire nagyon rá kell gyúrni (pl. teljesen nullára vannak lefáradva, valamelyik taktikai elem a nullán van, stb).
  • Neuman
    Szóval nem nyúltok hozzá?
  • savafan
    Én is szinte így nyomom. Azzal a kiegészítéssel, hogy a bajnokság elött elöbb a kondicót fejlesztem és a bajnoki rajt közeledtével inkább a technikát csiszolom. Aztán szinte hagyom végig, kivéve ha extrém helyzetbe kerülök:)
  • pauli
    én az edzést az asszisztensre bízom, aztán amelyik nap üresen marad azokat meg én állítom be.
  • mstummer
    Nekem a reserve-ben van egy játékos aki squad player szerződéssel rendelkezik, mégse tok vele semmit se kezdeni :S
  • Neuman
    Ez meg is látszott 5:2-re kikaptam!
  • Neuman
    Valaki tud egy jól bevált edzést, mert én próbálkoztam de nem jött össze! Mindig azt írta az aszisztens hogy nem jó edzéseket tartok!
  • pauli
    Andrettinek az a kijelentése, hogy az épületek csak az ifi fejlődését segítik, megdől azzal, amit a játékban láttam meg véletlenül a Youth Departmentnél:
    "Level 5/6: 25% more highly talented players sign up" tehát elvileg 25%-kal nagyobb tehetségek jönnek az ifibe, vagy vmi ilyesmi, de az a lényeg hogy nem csak a fejlődés gyorsaságát lehet befolyásolni. De hogy ez télleg így van-e azt statisztikákkal kellene igazolni.
  • shad0w
    Na pár dolog erről a reserve team dologról, látom nagyon felkapott lett a téma :)
    Szal amit leírok az nem tuti, hogy úgy van, nem néztem utána, lusta voltam, ezek csupán SZERINTEM vannak igy a játékban, de nagy részük sztem eléggé alapvető dolog lesz, amit a legtöbben amúgy is tudnak már.
    Szal a reserve team több féle lehet, attól függően, hogy melyik bajnokságban játszol (és nyilván h melyik csapatot irányítod)
    Namost az van, hogy az olasz reserve el van baszva, elvileg a patchnek javítania kellett volna a hibát de nálam nem történt változás, és az utánpótlás szinte elérhetetlen. Annyit tudsz csinálni, hogy jobbegér a csapatod logojára (bal felső sarok játék közben) és ott a teamnél meg tudod nézni az utánpótlást, sokmindent nem tudsz kezdeni velük, én leginkább kirúgni szoktam őket... :) )
    Aztán ha véletlenül elérhető a reserve akkor is két lehetőség van, vagy van lehetőséged állítani, hogy ki legyen utánpótlás és ki first sqad, vagy pedig csak elérhetővé tudod tenni az utánpótlás számára a játékosokat. Ez a kettő abban különbözik, hogy egyik esetben a teljes csapatot látod bal oldalon, jobb oldalon pedig azt h ki játszhat az utánpótlásban, másik esetben pedig csak a first sqadot látod bal oldalt, és akit átraksz jobb oldalra az a bal oldaról eltűnik és CSAK a reservesben játszhat.
    Na itt van az, hogy ha egy játékos egy idényben pályára lépett 5 első csapatos vagy 5 utánpótlásos meccsen, akkor utána már nem tudod átrakni a másik csapatba. Szal ha pályára lépett öt meccsen az első csapatodban akkor már nem játszaht az utánpótlásban, és fordítva...
    Aztán vanak további lehetőségek is, mint pl az h egy játékossal olyan szerződésed van, hogy csak az utánpótlásban játszhat (reserve sqad player), akkor nyilván nem tudod simán felhozni az első csapatba, viszont modosíthatod a szerződését sqad playerre pl és akkor már játszhat akárhol.
    Most hirtelen más nem jut eszembe. Ja és továbbra is fenntartom annak a lehetőségét, hogy hülyeség is van abban amit írtam, bocs ha valakit félrevezetek esetleg :) Písz...
  • pauli
    andretti nem tom neked milyen verzió van meg de nekem azt írja ki a Reserve Team > Squad-nál hogy:
    "Players on the right are available for Selection for Reserve games. Drag ang drop." Tehát jobb oldalon vannak azok a játékosok akiket a tarcsi meccsre tudod berakni.
    A bal oldalon az első csapatot kell hogy mutassa és ide-oda lehet a playereket mozgatni egérrel. Erről csináltam egy videót is ha van gmailed, vagy valami nagy tárhelyű e-mail címed szívesen elküldöm. (63,5 mega)
  • Neuman
    Csak az a baj hogy nem tanulok angolt. Németet tanítanak, de az meg szar nyelv!
  • Andretti
    Na elküldtem a levelet, remélem kapok értelmes választ... ha egyáltalán válaszolnak... Jó meccs a reggina milan!!! nézzétek a piros s1-en!!!
  • Andretti
    Hasonlóan vagyok ezzel. Sok éves angol tanulás után, semmi nehézséget nem okoz a nehezebb szövegek szótár nélküli megértése... Egyedül a félideji biztatás az amit nem tudok kiszámítani, mert van olyan ami egyszer jó máskor meg nem... de a pick yourself up. Don't be disheartened az mindig koppig üti a morált és az önbizalmat (confidence) is!

Ja és pauli a 6446 ban már válaszoltam, és azt még tartom is... nekem oda az van kiírva... tehát azon kívül nincs valami más md felhozni a tarcsit?
  • Andretti
    Nekem nincs ilyen, akkor is megnéztem, és most sincs ott...
  • takibalint
    Na visszaneztem a kedvedert. Ez az email cim amire meg a demo ideje alatt lehetett irni. Talan meg most is olvassak, ha nem talalsz mas cimet, kuld el ide a leveled. Proba cseresznye, nem kerul semmibe.

[email protected]
  • takibalint
    Szerintem gyerekek az lenne a legjobb, ha mindenki megtanulna egy kicsit angolul, de inkabb nagyon, es akkor nem kellene semmilyen forditas. En soha nem hasznaltam a magyar forditast. Megis vigan elvagyok a jatekkal, mert ertem.
  • takibalint
    Nincs meg neked a demoja a jateknak, abban benne van az email cim, ahova a hibakat, eszreveteleket lehet irni. De itt a Forum legeslegelejen is ott van az email cim, talan. Meg amikor csak a demo jott ki.
  • Neuman
    Nem felháborodás! De vissza olvastam kb 10 hozzászólást de nem találtam a kérdésemre a választ! Tényleg ha lelkesebb vagyok akkor elkezdek olvasgatni, de én nem az a fajta vagyok!
    Ha kérdésem lesz a játékkal kapcsolatban azért kérdezhetek gondolom nem sértédött be senki?! Mert régebben elkezdtem de magyarosítás nélkül nem volt az igazi!
  • pauli
    andretti

#6439 -es hozzászólás... :-) az utolsó oldalt a fórumban biztosan el szoktad olvasni, csak ez biztos elkerülte a figyelmed ;-)

azt nem is tudtam, hogy öt pályáralépés után nem lehet a reservéből felhozni. Ezt nem tudom megnézni, mert az én reservem nem szerepel ligában.
  • Andretti
    Na most hülyeséget mondtál:

1: Ha megnézted volna a legelső beírást, láttad volna hogy ez egy igen régi fórum, Emiatt, az első oldalakon (ahol az FA manager 2002 a téma) nem lesz szó a fifa man 06 magyarosításáról.
    2: Ha belépsz egy fórumba, a minimum, hogy az utolsó oldalt elolvasod, hogy miről is van itt szó egyáltalán. Nem kell mindet, de 3-4-5-öt minimum. Legalábbis én így szoktam...
    3: A kérdésed pedig a 6453-as és a 6457-es közt részletesen tárgyalva volt!!!

Szóval a te felháborodásod teljesen jogtalan, a mienk esetleg jogosabb...

Savafan gyermeki lekem türelmesebb.
  • Neuman
    Miért te vissza olvsnál 6400 hozzászólást abban reménykedve, hogy valahol csak le írta valaki??? Leegyszerűsítettem a dolgot mert ez az egyszerűbb ha megkérdezem nem?? De nem kötelező válaszolni az ilyen kérdésekre! Azért köszi hogy vetted a fáradtságot!
  • savafan
    Tényleg finoman intézted a dolgot:) És lehet, hogy jobb, hogy Te elöbb írtad meg mint én:)))
  • FrezeR
    sajnos nem találtam infót én sem:(
  • Andretti
    mostmár tom mér idegesítők az ilyen kérdések...

Olvass vissza légy oly kedves, mert csak pár hozzászólással van lejjebb a válasz, de jó kedvem van ezzé megmondom hogy nem és úgy tűnik nem is lesz, mert technikai akadályba ütközött a fejlesztői gárda.
  • Neuman
    A magyarosítás még mindig készül? Van már pontos idő hogy mikorra várható?
  • Andretti
    Pauli te hogyan hozod fel a játékosokat reserveből?
  • savafan
    Leszedni leszedtem de nem találtam sehol, hogy mit javít. Van valami infód?
  • FrezeR
    kijött az új patch