Fifa Manager 10
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Végre jön le a játék és megkerestem a hozzá tartozó dolgokat.
Eddig találtam egy hivatalos patchet, ehhez viszont nem találtam cracket. Van valami lelõhely ötletetek?
Illetve a GCW-rõl leszedtem valami 1.01 No-cd/fixed fájlt. Kell még valami?
Csak az a baj, hogy a keszitok ugy bantak eddig is a jatekkal, mint a mostohagyerekukkel, patchet alig adtak ki, pedig bugok tomkelege van meg mindig a jatekban. Az AI-n is lehetne nem kevesett javitani.
A Fusion meg amugy sem nagyon erdekelt egy managerjateknal nem az az elsodleges szempont.
Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.
Ezzel a funkcióval nyílik lehetõséged menedzserként utasításokat ordítozni a kispadról, és megváltoztatni csapatod taktikáját játék közben.
csak ezt emelném ki, egy példával. lehetõség van bekiabálni, hogy húzzák az idõt a játékosaid. ez nagyon jó, de ne abból álljon már, hogy esztelenül elrúgdossák a labdát. na kétszer megcsináltták, azóta inkább nem húzom az idõt.
két féle szabálytalanságot ismer a gép, az egyik hátulról-oldalról való becsúszás, amiért szinte mindig lapot ad, a másik a lökés-buktatás, ezért nem ad soha lapot. gondolhatjátok, hogy a gép melyiket szokta elkövetni, és az én játékosaim melyiket. plusz igazán lelombozó, hogy két féle arc model van a bíróknak.
taktika alig fejlõdött, és amit beraktak, azt se látom mérközésen visszaköszöni. nekem például nagyon hiányzik, az a taktikai utasítás, hogy ha véletlenül az ellenfél védõje lapot kap, akkor állandóan arra a játékosra játszak.
sok apróság van még, - nincs elég hely felsorolni - ami miatt csak olyannak ajánlom jó szívvel, akinek nem jön be egyáltalán CM fajta manager program, és megelégszik egy TCM 2003-mal új köntösbe. Egész egyszerûen óriási csalódás a játék, bár még mindig játszok vele, de itt nem fogok 20 évet lenyomni, mint a 2004-ben.
A gravitáció nem létezik. Csak a Föld szivat. Hala Madrid! || Hajrá Magyarország!
részletesebb, átfogóbb adatbázis (hivatalos liga-, csapat- és játékos-licenszekkel), és a lenyûgözõ 3D világban megjelenített fejlett taktikai rendszer élethû menedzsment-élményt biztosít a játékosoknak. A vadonatúj 3D kulcsjelenetek csomag (csak PC-re) segítségével a menedzser végignézheti a mérkõzések kulcsfontosságú pillanatait.
A TCM minden ízében megújult, magas felbontású kezelõfelülete, játékos-statisztikai rendszere és legfontosabb játékmódjai (például a Klub létrehozása - csak PC-n) tovább tágítják a futball-menedzsment szimuláció határait.
Fõbb jellemzõk
-Élethûség és valószerûség
Az új adatbázis-program biztosítha az TCM játékokban valaha látott legrészletesebb és legpontosabb adathalmazt.
-Új 3D motor
A 2005-höz készült új 3D meccs-motor segítségével játékosaid pontosan az általad kijelölt taktikát követik. További traktikai opcióival és teljesen megújult MI-jével a TCM 2005 lett az év meghatározó 3D meccs-motorja.
-Interaktív menedzser-kispad
Ezzel a funkcióval nyílik lehetõséged menedzserként utasításokat ordítozni a kispadról, és megváltoztatni csapatod taktikáját játék közben. Ezen felül a liga legfrissebb eredményei is azonnal láthatóvá válnak.
-A te városod, a te klubod
A Total Club Manager 2005-ben létrehozhatod saját klubodat is (csak PC-n). Az adatbázis több, mint 30,000 angol és német várost tartalmaz, így a menedzser gyakorlatilag saját szülõvárosának klubját is létrehozhatja. Létrehozhatod klubod emblémáját, mezét és stadionját, majd az ismeretlenségbõl az Európa-bajnokságig viheted õket.
ezek nem éppen ilyenek lettek...
A gravitáció nem létezik. Csak a Föld szivat. Hala Madrid! || Hajrá Magyarország!
Kedvence az embernek az volt, amikor visszapaszolt a felpalyara a csatar a 11-es ponrol. 😛
Na ezert inkabb szoveges modban jatszottam vele.
Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.
designba jobb a tcm
lehetõségek kb egyszinten
football without ultras is nothing
Igaz a 2004 nem friss adatbazisu, de gondolom majd ahoz is lehet letolteni napra kesz frissiteseket, ha valamelyik TCM fan aki raer neki ugrik az adatbazisnak.
és a tcm05 nem váltotta be a hozzá fûzött reményeinket, nincsenek olyan újítások
de mint te is láthatod, itt nemsokaknak jött be a tcm05, és pl én is, aki (õs)tcmes vagyok 😉
és most átpártoltam (egyelõre mindenképp) az FM05höz
nekem az tetszik jobban... ennyi
probáldd ki mind2õt, és dönts te
egyébként hallottam róla de én alcoholt használok, de nem ez a lényeg. Csak gondoltam vannak itt közületek olyanok, akik mind a kettõvel nyomják, nyomták és van valami véleményük a két gém különbségeirõl. Ennyi, de azért köszi
csak az adatbázisba is belekotnyeleskedik a szemét
lehet h nincs licenc, de azt nem hiszem el, mert ea mindig felvásárolja õket, salz fasság
Nem látom túl sok értelmét annak hogy csináljanak egy jó adatbázist, utána meg hazavágják egy patchel, ami elvileg javít rajta!
télleg, elnézést, és köszi <#integet2>#integet2>
amugy DTról hallotál?
Srácok tanácsot szeretnék kérni!!!Megvan a TCM 2005 és a Football manager 2005 is. Nos eddig TCM-el nyomtam, (amióta gáz volt a CM) de az idei TCM-rõl nem sok jót hallottam. Szóval szerintetek melyik a jobb??? Mert nem irogatnék itt CD-ket fölöslegesen, nincs rá sok idõm mostanság. Elõre is köszi Rossi1
Na mindegy.
Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -
Na még egy óra<#szomoru2>#szomoru2>
1. Kicsomagolod.
2. Daemon Tools emulálod, de az is jó ha kiírod cd-re.
3. Installálod a játékot, beírod neki a kért kódot, pl: AAZ9-QMMH-4NFU-SZR5-XRLD
4. 2 cd crack könyvtárából a játék könyvtárába másolod tcm2005.exe fájlt.
5. Indulhat a játék.
Bár azért mielött neki állsz játszani tedd fel a patchet és a patch törését.
Amúgy igy visszaolvasva sajna nem várok sokat a játéktól,de a képek,meg egyebek alapján egész pofásnak tünik...na majd meglássuk<#rolleyes>#rolleyes>.............45 százalék <#zavart1>#zavart1>
nekem nagyon tetszik
még a magyar databéz is fasza
4ig ott rohadok...