Fifa Manager 10

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

báttyó02
olyan nincs

Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -

zolo
Van valami patch vagy akármi ami megoldja,hogy ne kelljen állandóan kilépni a játékból a fúzió miatt

http://flickr.com/photos/zolika90/

az official patchen kívül nem találok semmit :(

ok thx

báttyó02
van patch,keress rá a googleban

A másik meg ami kicsit elszomorít, az az, hogy az igazi managerek nincsenek benne, vagy van valami patch ami orvosolja ezt a problémát?

Sziasztok lehet, hogy egyedül vagyok ezzel, de nekem jobban bejön a játék a 2004-snél és cm-et is veri, fõleg a 3d-s játékmenet tetszik, kicsit bonyolult a kezelõfelület, de meg lehet szokni, ami miatt írok az az, hogy megkérdezzem a régi motorosokat, hogy mi a pressing és a contain fordítása, elég nehéz úgy megtanítani a játékosoknak, hogy azt se tudom mi az :D persze sejtésem van, de jobb volna, ha valaki körülírná nekem, elõre is köszi!

football without ultras is nothing

Ezzel a torrenttel mit kell csinálni?
kösz
báttyó02
mindkettõröl le tod szedni,csak a suprnováról lassabban,de az ingyenes

báttyó02
hm. na mindegy. A cimek: ingyenes: suprnova.org
Fizetõs: wanadoo.atw.hu

Az mit takar?
báttyó02
torrentes jó?

Nem tudjátok honnan lehet leszedni a játékot (egyben)?
válasszál mirrort, és várjál

zolo
Hogyan kell a GCW-rõl leszedni az 1.0-lás no-cd cracket?Nem ad download lehetõséget

báttyó02
tess: aaz9-qmmh-4nfu-szr5-xrld

zolo
Helo mindenkinek.Kéne egy install kód,mert a cd-m úgy van megírva,hogy nem tudom megnézni rajta.Légyszi küldjetek egyet!

ott a pont <#eljen>

[Jakuza]
Pontosabban majdnem minden :P

Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.

derley
Köszi a segítséget, most már minden oké! Tök szuper magyar minden!
cm/fm konkurens
idei sztem suxx.....
2004es verzió jó, egészen csillivilli de átlátható, frappáns dolgokkal
inkább azt nézdd meg

DONGUBA
ez milyen jatek???????????En csak cm vagy fm

Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!

"Ki tudja megmondani miért van az, hogy a 2004-es verzióban -miután magyarosítottam és a magyar liga is benne van- és miután kiválasztom a leendõ ligákat mennék tovább és szépen kilép a programból? Elkezdtem korábban már egy ligát azt be is tudom tölteni és játszom is, de teljesen újat és hogy a magyar is benne van azt már nem engedi."
Már korábban feltettem ezt a kérdést. Azóta töltögettem le egy két patch-et és magyarítást. Újra telepítettem stb...Gondoltam az én verziómmal van baj, azonban most sem tudom elindítani egy új játékot. Kérem aki tudja mi a probléma írja le nekem, és esetleg adja meg nekem a pontos elérhetõséget(patch verziószám stb..), mert nem szeretnék magyar bajnokság nélkül maradni.:)
Amúgy már 1.2-es verzióm van és azt magyarosítottam, de a magyar bajnoksággal nem akar elindulni.
Köszi a segítséget.

Üdv!

A magyar játékosok neveit teszi rendbe ez a pár fájl. A játék \database könyvtárába másoljátok és írjátok felül az ott lévõ 3 fájlt. A külföldi nevekhez nem nyúltam csak a magyarok változnak. Magyar Nevek
Tartalmaz 2868 vezetéknevet, 223 férfi és 185 nõi keresztnevet.

Neruel
Sziasztok!
Ki tudja megmondani miért van az, hogy a 2004-es verzióban -miután magyarosítottam és a magyar liga is benne van- és miután kiválasztom a leendõ ligákat mennék tovább és szépen kilép a programból? Elkezdtem korábban már egy ligát azt be is tudom tölteni és játszom is, de teljesen újat és hogy a magyar is benne van azt már nem engedi.
Kvízjátékra karrierben hogy tudok menni, vagy egy idõ után lehetõségem nyílik majd rá?
Köszi:)
Amúgy én most ismerkedem a 2005 és a 2004-es verzióval is. Nekem tetszik egyenlõre mindkettõ, bár a magánélet tetszik, hogy benn van a 2004-ben. A 05-nek meg jobb a grafikája, és designosabb:) Igaz amit korábban leírtatok, hogy vannak elég érdekes nevek, az egy kicsit illúzió romboló számomra.
Bocs, ha kicsit hosszú voltam:)
báttyó02
Ja,a patch verziószáma 1.01

báttyó02
Majd le kell töltened egy patch-ot,ami tartalmaz egy editort,amit a játék könyvtárában találsz majd meg.
Nekem most mennem kell,úgyhogy valaki linkelje be lécci neki a patch-et

Bizonyára én vagyok totál analfabéta, de hol van az editor és a write database?
Bocs, most biztos röhögtök rajtam, de tényleg nem tudom, viszont szeretném kipróbálni:)
Ciao
bemásolod a database mappába illetve a badges mappába
aztán elindítod az editort
ráböksz a "Write database" gombra...
picit tököl, és kész

Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni. Letöltöttem a FIFA HUNGARY honlapról a magyar bajnokságot tartalmazó file-t, viszont én akármit csinálok ezekkel(country23, Badge) nem tudom behozni. Valószínûleg én vagyok nagyon béna, és nem tudom pontosan hová is kell bemásolni. Légyszíves valaki írja le pontosan hogyan kell alkalmazni.
Elõre is nagyon szépen köszönöm,
Uly
nincsmit...

kössz, életet mentettél <#worship>

hali! nem tudjátok hogy honnan lehetne letölteni a TCM2005 patch-éhez a cracket? DC-n már megtaláltam, csak akinek megvan azoktól nem lehet tölteni <#rinya>

:) ja, már én is tudom, de nem árulom el senkinek :))

Helló! Megint én.

Nos, a srác feltette a magyar bajnokságot, és én leszedtem. Mint kolléga azt kell mondjam, hogy kifejezetten jó. Gyõzõdjetek meg róla magatok: Fifa Hungary fórum
Üdv!

"codric": Köszönöm a válaszokat. Egy dolgot nem értek tisztán. Mi az, ami alapján szerinted/szerintetek inkább a 2003-ra hajaz? Azzal nem játszottam túl sokat, csak néhány hónapot, így nem biztos hogy elsõre felismerem a hasonlóság egyértelmû jeleit.

"bang": Szerintem mostmár te is tudod a választ.

"Drend": A rendes nevek alatt mit értesz? Rendes magyar nevek? Ha igen, írj egy privit.
Magyar ligát én magam is készítek, illetve a FifaHungary Team is. De az õ honlapjukon olvastam a fórumban, hogy valaki már el is készült vele. Feltette a kérdést, hogy kell-e valakinek, erre vagy huszan-harmincan megadták az e-mail címüket. Azt senki sem írta, hogy megkapta volna, vagy hogy milyen. Persze azt sem írta senki, hogy nem kapta meg. Szóval nem tudom, de egy próbát megérhet.
Hi!
Van hozzá vhol rendes neveket, "esetleg" magyar ligát tartalmazó patch?

DonnieBrasco
Megnéztem, töröltem. Az EA feladta a CM-sorozattal folytatott harcot, végleg.... nem baj, mostantól a "fake" CM sorozat lehet a konkurrencia talán :) bár ahogy az Eidost ismerem, tán meg se jelenik soha, de ha meg is jelenik, akkor is halál f** lesz :(

DB

A ti kung-futok nem erõs!

nem tudjátok....

na mindegy ma este már nálam lesz a progi, megnézem
ha valakit érdekel, majd akkor tõlem megkérdezheti :))

Sziasztok !
egy eretnek kérdés: az idei TCM-ben van fuision (a FIFA-val)??

Szia Neruel!

1. Elvileg ahol a játék tárolja a nyelvi fájlokat, ott van személyes rész közte. Valószínû vagy megint kóddal kell elõcsalogatni - nekem még nem sikerült - vagy idõ hiányába végülis nem rakták bele.
2. Lelassítja. Nekem 5 ligával már nagyon lassú a hét generálás, de a mentés és betöltés, viszont még így is gyorsabb, mint az elözõben.
3. Igazán nem lenne gáz, ha valaki belenyúlna a pc.ini fájlba és átállítaná a mostani beállításokat. De így elég érdekes dolgokat tud produkálni. Viszont ebben még így is jobban végrehajtja a taktikát, mint a 2004-ben. Ha a sok apró kellemetlen dologtól eltekintünk - rengeteg lap például - még élvezhetõ is.
4. Véleményem felemás. Egyrészt csalódás, mert többet vártam, másrészt annyira nem nagy csalódás, mivel a 2003 is tetszett. Csak pont ez a bökkenõ, hogy a 2003-at kaptuk új dizájnal.

Ez az én véleményem, viszont vannak akik áradoznak róla. Igaz, azok nem is az sg fórúmára járnak. :-)
Sziasztok!

Van már valakinek tapasztalata az alábbi témákban:
1) Hová a bánatba tûnt a személyes rész? Én akarok virtuális családot!!! Vagy már megint kód kell hozzá, mint a 2003-ban?
2) Mennyire lassítja le a játékot, ha a létezõ összes ligát kiválasztva indítasz el egy játékot?
3) Láttam lentebb szídjátok a 3D nézetet. Tényleg ennyire gáz?
4) Amúgy milyen? Már az egész, meg minden.

Üdv: Neruel
THX!

Total Club Manager 2005 v1.01 No-CD/Fixed EXE

õ lesz az, ha nem akarod mindig betenni/mountolni a cdt

1.1-es fájlt nem találtam ott. 1.0-ás és 1.01-esek vannak ott.
Total Club Manager 2005 v1.01 No-CD/Fixed EXE
Total Club Manager 2005 v1.0 No-CD/Fixed EXE
Fussball Manager 2005 No-CD/Fixed Image
Total Club Manager 2005 v1.0 Fixed EXE
Total Club Manager 2005 v1.01 Fixed EXE

Total Club Manager 2005 v1.0 & v1.01 +4 TRAINER
Total Club Manager 2005 v1.01 +1 TRAINER
Total Club Manager 2005 v1.0 +1 TRAINER
Fussball Manager 2005 v1.0 +1 TRAINER

Ezek közül melyik a jó?

nem
az a crack hozzá