Fifa Manager 10
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ne tévesszen meg ez a 2004-hez van!
hivatalos oldalon a letöltések között
A gravitáció nem létezik. Csak a Föld szivat. Hala Madrid! || Hajrá Magyarország!
TCM05_PC_ENG-PATCH_001.exe
A gravitáció nem létezik. Csak a Föld szivat. Hala Madrid! || Hajrá Magyarország!
1.2-es crack! valaki?
football without ultras is nothing
Total Club Manager 2005 v1.0
Total Club Manager 2005 v1.01
ezekközül válassz..
eléggé halódik a topik! 😞
nekem meg ugy megjött a kedvem a játékhoz! 😉
van aki tolja még?
most telepíte(né)m, de leszedem az 1.2-es pacsit is
de jól látom, hogy ahhoz nincs törés GCW-n???
Szerintem nem igen hiszik a készítõk, hogy a Brit-szigeteken kívül is játszanak ezzel a játékkal.
Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.
Lehet, hogy mégis a big fájllal volt valami problémám. A lényeg, hogy nem tudtam használni a magyarítást. Ha magyar volt a szöveg lefagyott, ha visszamásoltam az eredeti angolt, akkor nem.
A mostani munka hol tart?
Csak az elejen a sorszam szerepel, hogy a program megtalalja az eppen aktualis beirast.
Raadasul azt nem is big filebol nezte a TCM2004 hanem kulon a Total Club Manager 2004\database\eng\ konyvtarban szereplo textm.txt fajlbol olvasta ki.
Struktura szerint nem volt benne semmi kulonlegesseg:
1 FM2004
2 Büntetõ
3 Szabadrúgás baloldalról (távoli)
4 Szabadrúgás baloldalról (közel a büntetõterülethez)
5 Szabadrúgás szemben a kapuval
6 Szabadrúgás jobboldalról (távoli)
7 Szabadrúgás jobboldalról (közel a büntetõterülethez)
Szal ettol en ketlem, hogy lefagyhatott.
Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.
Viszont én úgy tudtam, hogy a 2005-höz még nincs magyarítás.
Ne haragudj, hogy ha én nem értem, de mit csinál a 2005-tel? Ezzel most mi a problémád?
Korábban kérdeztem, de nem kaptam választ, így felteszem ismét:
Ki tudja megmondani miért van az, hogy a 2004-es verzióban -miután magyarosítottam és a magyar liga is benne van- és miután kiválasztom a leendõ ligákat mennék tovább és szépen kilép a programból? Elkezdtem korábban már egy ligát azt be is tudom tölteni és játszom is, de teljesen újat és hogy a magyar is benne van azt már nem engedi."
Már korábban feltettem ezt a kérdést. Azóta töltögettem le egy két patch-et és magyarítást. Újra telepítettem stb...Gondoltam az én verziómmal van baj, azonban most sem tudom elindítani egy új játékot. Kérem aki tudja mi a probléma írja le nekem, és esetleg adja meg nekem a pontos elérhetõséget(patch verziószám stb..), mert nem szeretnék magyar bajnokság nélkül maradni.😊
Amúgy már 1.2-es verzióm van és azt magyarosítottam, de a magyar bajnoksággal nem akar elindulni.
Aztán most a 2005-ös verziónál is eljátsza ugyanezt. Mi lehet a bibi, ki tudja?
Kérlek segítsetek!
Köszi
kissé elcsépelt szöveg
eddig egyedül te tettél valamit le az asztalra
no de mindegy, azért kiváncsian várom
(utána is nézek most ennek😊 )
A játékon belül nem hiszem, hogy rá lehet tenni a szponzorokat a mezre, és nem hiszem hogy lehetne képfelbontást, frissítést állítani, legalábbis én még nem találkoztam ilyen lehetõséggel.
sorry
A 1.01-es Patch után már nem dobál ki!
Engem baromira nem érdekel a kevés játékos vagy éppen a kamu játékosok!
Kit érdekel az angol bajnokság amikor van magyar is?
Nekem ez a game sokkal jobban tetszik mint az FM2005.
Ebben lehete stadiont bõvíteni meg még sok más egyéb!
Engem inkább az érdekel hogy lehet-e valahol cuccokat letölteni hozzá pl.labda, csuka, és hogy mikor lesz hozzá olyan magyar bjnokság amiben már a mezek is az igaziak lesznek?
+még 1 kérdés
a mezekre lehet valahogy szponzorok felíratait rakni?
Hajrá LOKI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
a tcm 2005-be hol kell beállítani a képfelbontást+a képfrissítést????(mhz)
aprilia etx-cross simson schwalbe-streetfigter
ráadásul a noname kreált sztárok ingyen leigazolhatók! teljesen elvette a játszástól a kedvemet ez a baromság.
a tcm2004-gyel - a hibái és hülyeségei ellenére - hónapokig játszottam, mert nagyon jó balansz volt a valósághûség és a játszhatóság között.
de ez a tcm2005... engem az nem zavar hogy nem annyira bõ az adatbázis mint az fm2005-nél, de ezt a "kamu 15-ös járékosok" dolgot nem tudom elnézni. ezt minek kellett belerakni???
a fifa2005 helyett is a pes4-gyel nyomom, most pedig tcm2005 helyett fm2005 lesz.
Csakhogy az a véleményem, hogy ez a játék nem az adatbázisáról szól. E tekintetben megverni a Football Managert elég nehéz lenne. A TCM-ben alig több mint 20000 játékos szerepel (beleértve az én 2000 magyaromat is), míg az FM-ben több mint negyedmillió.
Persze ez még nem lenne gond, de amint Te is írod, még az arányok is eltúlzottak. Elõször a lengyelek túlértékelése szúrt szemet, aztán szemügyre vettem az angol bajnokságot. OK, a világ egyik legerõsebb bajnoksága, de azért ez kicsit túlzás.
Továbbá nem értem, a már mások által is felvetett dolgot, hogy miért nincsenek benne valódi managerek, ha már ez egy manager program. Nyílván kötnek szerzõdéseket, hogy felhasználhatják a progiban a csapatok eredeti címereit, játékosneveit, akkor miért épp az edzõk maradtak ki?
Az egész tele van következetlenségekkel, slendriánul megtervezett részekkel. Nem értem miért nem váltják le a játékért felelõs tervezõt, vezetõt, akármit.
És mégis...
Mégsem az FM fórumába írom, hogy milyen gáz a TCM, hanem itt szidom. Mert az amire a hangsúlyt fektették a játék tervezõi, szerintem, az csak felülkerekedik az eddig sorolt sirámaimon. A szín, az íz! Ez az ami jobbá teszi szerintem ezt a játékot a többi manager programnál. Ebben kellene inkább fejlõdniük, és akkor még talán meg is tudnánk bocsátani a Fulham vagy az Ancona noname szupersztárjait.
Boldog Újévet mindeninek!
Van 1 kérdésem!
A TCM2005 miért dobál ki félóránként?
A konfigom hátha ezzel van a baj:
1100Mhz felhúzva 1300-ra
384 Sd
Abit R9600SE
Help!
a memória tipúsa pl.ha három különféle sd ram van benne az lehet baj?
Csak a képek ugrárlását kell cserélni a monitoron az új verziókból kivett képekkel😊
Amse a bannerkovács készített nekünk két bannert is, amelyet nem kéne évente cserélni a friss verzió miatt...
szavazzatok szerintetek melyik legyen:
aztán majd szólunk egy moderátornak h rakja be..
a tcm2004 tök jó voltm hónapokig játszottam vele. honnan tudok letölteni hozzá egy aktuális játékos adatbázist?
a fenti linkre vagy a bannerra kattintva mindenki letöltheti õket!
Az elkészítése mögött hatalmas munka áll, több mint 250 órányi szerkesztés az excel és az adatbázis elõtt!
Azt hiszem mindenki kezetcsókolhat Norbinak!
KÖSZÖNJÜK!
A fileokat hamarosan feltöltöm valahova...
Nagyon kéne a TCM2005!
Ingyen mert egyszer már letöltöttem csak a tesóm leformázta a vinyót a Sim kártyám meg eltünt és így még sms-t se tudok küldeni hogfy le tudjam tölteni megint!
Csak ne Dc meg ne torrent legyen.
Inkább WEB-rõl vagy FTP-rõl!
INGYEN
Elõre is THX
én mindenestre megcsináltam ami engem érintett és passz
pl:wales friendlyben lehet játszani ellenük, de, akkor bizti lehet játszhatóvá is tenni
Mert, ha igen, akkor az editorral érdemes végigzongorázni a nagyobb csapatokat és berjelölni a currently in national team melletti négyzeteket.
és a drilling az mit jelent?
mert nekem vmi ojat adott ki hogy lefutás a fociban, de akkor msot a kontrákra gondol?
de a tavalyi valamennyire használható
Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -
contain = bunkerfoci