11569

Mielőtt kérdezel használd a keresőt a lap alján!

IGEN, MÁR MEGJELENT! | NEM, NEM TUDJUK HONNAN LEHET LETÖLTENI! | NEM, NINCS MAGYAROSÍTÁS!

ha warez témában írsz, törlődik a kommented
  • savafan
    azt csak akkor tudsz ha arra megfelelő stadionod van. amúgy valahol a stadion felújítás résznél van. és asszem csak a középső részre lehet telepíteni. kapu mögé és kanyarba nem lehet. asszem, már rég alakítottam a stadionomon.
  • Neuman
    köszi!

A kameraállást valaki megtudja mondani hogy lehet a stadionba rakni?
  • savafan
    Majd én:)

A bal alsó sarokba lévő browser vagy search gombnál lehet beírni nevet. aztán ha van olyan nevű akkor kidobja egy új ablakban.
  • shad0w
    Hmm, na ezt nemtom, én eddig nem találkoztam név szerinti kereséssel szal sztem nincs a játékban ilyesmi, de ha mégis akkor azt majd valaki megmondja :)
  • Neuman
    Amúgy ja kicsit jobban megnéztem és leesett :))) Bocsesz!
    Névszerint nem lehet rákeresni játékosra?
  • shad0w
    Állíts a keresési feltételeken a transfer listen... Ha nincs semmi feltétel megadva akkor az összes transfer listen lévő játékost kipakolhatná, de mivel a listára csak adott számú emberke fér felállít automatikusan egy sorrendet amiben a játszott bajnokságban lévő emberek előrébb vannak. Szal beállítod pl h 17-25 év között keressen, milyen posztra, milyen tulajdonságokkal rendelkezzen a játékos stb. De azt is beállíthatod, hogy hol keresse a játékosokat.. Azért ez elég alap :)
  • Neuman
    Közben lehet megtaláltam a kamerát! A stadium expansion/extra/video cube
    nem ez lenne, csak az a baj hogy nem lehet be x-ni! miért?
  • Neuman
    Nekem is van egy kérdésem. Átigazolási időszakban nem látok külföldi játékosokat, vagyis látok de azok a spanyol bajnokságban játszanak, amiben én is vagyok. A kérdésem az volna hogy hol tudok más játékosok után ajánlatot tenni!

Jelenleg problémával küzdök, mert van 3 sérültem, ezekből az egyik a legjobb csatárom, aki majdnem első a góllövő listán, és van két középpályás, mindkettő kulcsfontosságú játékos!
    Ezzel az a baj, hogy hamarosan Spanyol kupa elődöntőt játszok a Real ellen, és nem tudom hogy mi tévő legyek! Otthon kezdek, de szerintem nagyon elfognak verni, nem tudom hogy jobban védekezést játszassak, vagy támadót!

Mióta újra kezdtem azóta nincsenek pénzügyi gondjaim! Szerencsére!

Ja és hol tudom meg nézni hogy a stadionban van e kamera? És hol tudok felszereltetni, ha nincs.
  • savafan
    Köszi az infókat!

Nálam valami ilyesmi csapat a legerősebb:
    Silvio Luiz-Cicinho,Heitinga,Heinze,Chivu-Perrotta-Mancini,Kevin Kilbane-Totti-Montella,Podolski

És akik még gyakran kezdők vagy cserék: Doni,Bovo,Cufre,De Rossi,Pirlo,Kerlon,Tommasi,Reyes,Taddei,Cassano,Nonda.
  • shad0w
    A 3 új igazoláson kívül mindenki az eredeti csapatból maradt :) Mivel egyelőre nincs minden posztra megfelelő játékosom ezért jelenleg 4-1-2-2-1 es felállásra kényszerülök, hiszen pl csatár posztról csak Cassanot nem adtam el :) Jelenleg éppen Ibrahimovicsért harcolok, a baj az, hogy a Milannak is kéne :)
    Szal most kb így néz ki a csapat: Akinfeev - Mexés, Chivu, Mertesacker, Kuffour - Perrotta - Totti, De Rossi - Lahm, A.Reyes - Cassano. De ez valószínűleg még változni fog, ha lesz lehetőségem áttérek a két csatáros játékra, a Cassano-Ibrahimovics páros nem is lenne rossz :)

A ratinget tudtommal csak akkor látod mikor a következő napra lépsz, mikor összehasonlítja az ellenfél csapat ratingjével. Attól változik, hogy a játékos az aktuális posztján éppen milyen erős, szal nyilván számít, hogy milyen formában van, de pl Cassano hiába van a legjobb formájában ha berakom a védősorba... Az, hogy melyik játékosnak melyik poszt az erőssége... gyakorlatilag erről szól az egész játék :) Ott van vagy 100 tulajdonsága a játékosnak azokból viszonlyag könnyen ki lehet találni, hogy ki melyik poszton a legerősebb, az már mondjuk nehezebb mint amit te is mondasz h védő, de tud játszani a szélen és középen is. Sok esetben nincs jelentős különbség, hogy hol játszatod, de ha van, akkor az a ratingből úgy is kiderül. És a szöveges tulajdonságok is hozzátartoznak ahhoz, hogy melyik játékos melyik poszton a legjobb. Szal pl ha van egy játékosod aki középpályán szélen és középen is tud játszani, de látod h Winger akkor az a széleken sokkal jobban fog teljesíteni.
  • colorblind
    Akkor ettől kezdve jobban oda kell figyelnem a szerződésekre...

Amúgy én már 2013-at írok, ezért lehet az orosz kapus Manchesterben, 2005-ben szerintem azt sem gondolta volna senki, hogy a Marci gyerek sorozatban négy BL-t nyer.
  • savafan
    hogy néz ki jelenleg a roma-d? maradt valaki az eredeti csapatból? miyen felállással nyomod?
    én a 4-1-2-1-2-es felállást használom. ha teljes csapat a rendelkezésre áll akkor 800 felett vagyok, asszem. a rating-et menet közben lehet valahol csekkolni? illetve az mitől változik? a játékos alap tudása illetve az adott helyen való játszatása adja meg? én azt hittem, hogy a kezdő csapat meccsenként osztályzataival van kapcsolatban.
    és hol tudom megnézni, hogy kinek melyik poszt az erőssége? ha van egy D L/C emberem akkor annak a legerősebb posztja a baloldali védő?
    mennyire számit a szöveges tulajdonságai egy játékosnak? pl. winger, ball winner, stb...?
  • takibalint
    Ez a fajdalom dij magyarul, amikor elobb eladod minthogy a szerzodese lejar. A szerzodesben rogzitve van elvileg mennyi penz, vagy szazalek fejeben menne el, ha valaki megveszi.
  • takibalint
    Fulop Marton az Angol Division 1-ben a Coventry csapataban jatszik. Kolcsonben, mert a Tottenham-ban 3. szamu kapus. Az apja az MTK-s Fulop Ferenc. Meg valami info? :)))

Akinfejev a CSZKA Moszkva kapusa, nem? Tavaly nyertek UEFA Kupat.
  • takibalint
    En eddig mindig a karrier modot valasztottam, ahol felajanl harom gyenge csapatot. Meg a TCM 2003-al csinaltam legeleoszor, hogy nagy csapattal kezdtem akit en valasztottam.
  • colorblind
    Bizony, rá gondoltam, bár igazából nem nagyon akarom megvenni (idáig nem is tudtam volna, az előző szezonig a 'nagyobb' bajnokságok közül csak a török, a román, a cseh és a belga ligából válogathattam megkötések nélkül; a játék elején meg 100e-s játékosokat tudtam csak igazolni ~3k-s fizetéssel - a karrier mód szépségei...). Öreg és drága már (vmi 15m), és amúgy is van három potential star kapusom az ifiben, szóval ezzel nem lesznek gondok, ha a Fülöp 3 év múlva visszavonul.
  • shad0w
    Én most kezdtem egyet a Romaval, de szerintem ezzel sem fogok túl sokáig játszani, ezkkel a nagy csapatokkal valahogy mindig megunom a dolgot :) Még nagyon az elején járok, eddig eladtam a csapat felét, meg a komplett utánpótlást, mivel úgy sem jók semmire, csak a pénzt vinnék, és igazoltam 3 embert: Akinfeev ( ), Lahm, Mertesacker. Lahm egyelőre a középpálya bal szélén kap helyet mivel oda nincs normális emberem, majd ha sikerül venni akkor Lahm visszaköltözik a védelembe. Jelenleg a csapat pontszáma valahol 850 körül mozog. (és még nem mindenkit tudok a legerősebb posztján játszatni...)
  • shad0w
    Abban a szezonban a legjobb valóságban is létező (nem generált) kapusok közül elméletileg Igor Akinfeev-nek kéne lennie, aki valóban orosz. De addigra már valami 30 év körül van. A játék elején valamelyik moszkvai csapatban játszik, gondolom a CSKA-ban, nem néztem utána. A játék legelején érdemes leigazolni, már ha van rá lehetőséged anyagilag, ugyanis onnantól kezdve csak drágulni fog, hiszen legjobb kapusként mindig valami nagy csapatnál köt ki. A játék legelején a CSKA (ha nem akarsz alkudozni) 8 milláért gond nélkül elengedi, és csak valami 20e körül kér fizetést. Én eddig ha nagy csapattal játszottam mindig ő volt a kapusom, nagyon megéri a pénzét. Eleinte még vannak kapusok akik jobbak nála, de ha rendszeresen játéklehetőséget kap egy normális csapatban akkor elképesztően jó lesz, nagy tehetség.

Persze lehet, hogy te nem is rá gondolsz, de legalább leírtam ezt, hátha valaki még nem ismerte volna Akinfeevet, próbáljátok ki, megéri! :)
  • savafan
    Én általában kedvenc csapataimmal játszom. Szinte minden bajnokságban van kedvesebb csapat és ha lehet azokkal kezdek. Elsősorban a Kispest és a Roma.
  • savafan
    Az egyik kérdésedre a válasz.
    Létezik ilyen kapus. Valamelyik külföldi bajnokságban szerepel. Asszem angol másodosztály. De nem biztos.

Nálam a tV jogdíjakat az emberem intézi és elég jól kasszírozok. Szerintem van a játékban valamilyen rangsor a bajnokságoknál és annak megfelelően kapsz jogdíjakat. Talán a török bajnokság nem annyira "nézett". Vagy van pl. kameraállás a stadionodban? Ha nincs akkor asszem kevesebb a közvetítés és nem lesz letta.

Az asszem abból adódik, hogy a szerződésének nem megfelelően akarod eladni. Olyan mintha szerződést szegnél, gondolom én. És mivel te vagy a hunyó, ha meg akarsz szabadulni tőle fizess!!!:)))
    Nekem is volt hasonló de nem tudom milyen néven fizettem.

Az eredményeidhez pedig gratula!
  • colorblind
    Eszembe jutott még egy kérdés: csak most kezdtem el igazán eladogatni az embereimet, és meglepődtem, hogy iszonyatos összegeket kellett kifizetnem értük Player Compensation indok miatt. Ez mégis mi a franc?
  • colorblind
    Sziasztok!

Nos, gondoltam én is hozzászólok a témához, főleg, hogy akadt egy kis problémám, és jó lenne, ha valaki tudna segíteni.

Szóval most kezdem a 2013/14-es szezont az A. Izmir világverő csapatával (Törökország), és végre eljutottam oda (int. prestige 15), hogy igazán jó játékosokat is megvehetek (8m$<). A csapatnak egyébként otthon nincs ellenfele, a 34 fordulós bajnokságban stabilan hozom a 85 pont feletti végeredményt, utoljára három éve kaptam ki, és a BL sem jelent túl nagy gondot általában (bár tavaly megszenvedtem a Real, Liverpool, Porto csoportot, csak szerencsével mentem tovább). Menedzserként 16-os szintű vagyok, és Szenegállal vb-t, Csehországgal eb-t és vb-t, Angliával pedig eb-t nyertem, most pedig a brazilokkal készülök a vb-re (ezután azt hiszem, nagyobb kihívást jelentő csapatot választok).

Node.

Kellene a pénz, de keveslem, hogy év elején csak 50m-t költhetek játékosokra. Pedig dől a nép a meccsekre (átlag nézőszám ~75e a 85e-ből), de egyszerűen nem növekszik a szponzortól kapható pénz. Hiába minden, ha mindent teljesítek, akkor is csak max. 25m-t tudok kapni, amit keveslek. Mitől függ, hogy mennyit ajánlanak fel a szponzorok? A másik dolog pedig a TV-jogdíjak. A pénzügyi adatoknál látom, hogy kapok ilyen címen pénzt, de erről én ugyan még nem tárgyaltam soha. Hogy lehet a TV szerződés adatait megnézni, és mikor tárgyalhatok? Ennek a kettőnek a növelésével akarnék pluszpénzhez jutni.

Még egy dolog van egy magyar csodakapusom Fülöp Márton. Free agentként szereztem, most 2,4m-t ér, de mára csak egy nála jobb kapus (egy orosz a Manchester Cityben) van az egész világon. Igazából nem nagyon értek a focihoz, és ezért érdeklődnék, hogy ő létező játékos, vagy csak generált?

Hát ennyi mára.
  • FrezeR
    általános kérdés: ti milyen csapattal szeretitek kezdeni a játékot a karriert?
    gyenge, közepes, vagy top csapattal?
  • shad0w
    j
  • Andretti
    A szeződéshosszabbítás is, és a fizetésemelés (csökkentés) is azonnal lép érvénybe. (offer salary raise-->ua mint az extend contract, csak itt nem muszáj[(ly) nem tom milyen j/ly] a szeződés végét módosítani.)
  • Neuman
    Én nem adtam neki semmit az elején! a játékosok már a csapatban voltak
  • savafan
    Az amit csinálsz az csak a szerződését módosítja amint lejár neki. Ha jól emlékszem. Addig nem változik a fizetése amíg a régi szerződése van érvényben. Nem kellet volna annyit adni az elején:)))
  • Neuman
    A játékosk fizetését hol tudom beállítani, mert én úgy szoktam hogy jobb klikk a játékos nevére és extend contract. De ha idővel megnézem a fizetésüket ugyanannyi mint volt. Pedig rányomok a submit offer-re
  • Neuman
    Tehát ha lejárt velel a szerződésem? ami most jelenleg 4 évre szól.
  • Neuman
    Már újra kezdtem a játékot!
    Most már tapasztaltabb vagyok, így több esélyem van a bajnoki címre!
    A játékosoknak én állítom a fizetését, mindegyikkel szerződést módosítottam, csökkentettem a fizetéseket, és még csökkenteni is fogom! A fizetés emelést is le nulláztam!
    A játékosok heti fizetése 280,000 euró volt! Arra ment a sok pénz! Meg az építkezés vitte el!
  • takibalint
    A jatekosaid fizeteset es szerzodeset ki allapitja meg? Te vagy az asszisztens? Nezd meg jol, hova megy ki a penz, mert valami nagy kiadasaid lehetnek, ha minuszba vagy.

A stadionnal csak azok a szektorok bovithetoek ideny kozben, ahol nincs berlet eladva. Ahol van berletes, ott csak ideny vegen lehet boviteni, de ugyelj, hogy mas szektorba amit mar bovitettel oda adj el berleteket. En ev vegen mindig atvarialtam a szektorokat, attol fuggoen melyik szektort akartam boviteni. Amugy a sarok tribunoket lehet a leggyorsabban boviteni, a fotribun joval tovabb tart honapokig, persze fugg a feluijtas nagysagatol, mennyivel nagyobbat akarasz, milyen tetot, bla bla bla.
  • Andretti
    a stadion nevének eladása mellett még kapod a jegybevételeket...Csak a né változik meg. A befektetés nem túl jó dolog(szerintem), de próbálkozni lehet... Szponzort akkor válthatsz ha az előző véget ért. Menj a "financial"ba és ott alul találsz egy olyat hogy "sponsorship contract", ott megtalálod a részleteket...
  • Neuman
    Na igen és a szponzor azt lehet váltani, vagy keresni?
    Vagy ők keresnek téged, ha sikeres vagy?
  • Neuman
    Ja már andretti leírta, de az a baj hogy minuszba vagyok, egy éve nem vagyok a csapatnál, így még egy kis idő mire tőzsdézhetek!
    Csináltam most olyat hogy eladtam a stadion nevét 10 évre kaptam belőle egy kis pénzt így újra pluszban vagyok!
    Meg befektettem egy kis pénzt/investment/ 500 ezret 2 évre! Ebből van hasznom?
    A stadiont nevét érdemes eladni? Mert gondoltam rá hogy akkor nem jön pénz a jegyekből?
  • sümi32
    Megtaláltad a tőzsdét? ha nem akkor vágok be egy képet(ha tudok), ha nem akkor leírom! Sümi
  • Andretti
    Meg fontos a szponzor!
  • Andretti
    Csak így tovább... A West Bromnál 300 millát csináltam 20 millából, 23 millás csapatból 160 millásat, és a csapatérték-rekord 950 fölött van!!! Ja és most kezdtem az 5. évet. A Chairman 80 millát adott igazolásokra!!! A legdrágább játékos C. A. Tevez...... 70 milla papíron...;)
  • Andretti
    Mifene???

Kétszer küldte el ez a szutyok... Valaki kitörölné a másodikat...
  • Andretti
    A legnagyobb játékosfizetés 1330 Euro. Nézd meg a "financial"ben az "accounting journal"t ott le van írva miért mennyit fizetsz és kapsz. Ott megtudod mire megy ki a pénz! A demos email címre nem válaszoltak, keresek újabbat, de a hivatalos oldalon sincs email cím, csak fórum. Ott azt írják a tartalék játékosok felhozásáról, hogy teljesen rendszertelenül van akinek megy van akinek nem... A tözsde megint a "financial"ban van, a "go public" gombnál, de csak akkor adhatsz el, ha:
    -3 éve a klubbnál vagy
    -tavaly bevételed volt
    -nincs felvett kölcsönöd, és nem vagy minuszban
    -és az épületeid (stadium facilities) min. 10 millát érnek.
    -és ha az 1. osztályban játszol.

A magyarosításról annyit, hogy meg lehet tanulni angolul viszonylag gyorsan (könnyű nyelv, van képzés millió...) és úgy nagyon élvezhető a game. Sok fordítást leszedtem már, és mindig azt tapasztaltam, hogy eredeti nyelven sokkal-sokkal jobb a játék! Persze ha nem tudnék angolul, biztos azt mondanám hogy miért em fordítják le magyarra már a gamegyárban... De kis országunk pár gémelője miatt aligha fordítgatnak a gémgyárak. (főleg itt ahol virágzik a warez...)
  • Andretti
    A legnagyobb játékosfizetés 1330 Euro. Nézd meg a "financial"ben az "accounting journal"t ott le van írva miért mennyit fizetsz és kapsz. Ott megtudod mire megy ki a pénz! A demos email címre nem válaszoltak, keresek újabbat, de a hivatalos oldalon sincs email cím, csak fórum. Ott azt írják a tartalék játékosok felhozásáról, hogy teljesen rendszertelenül van akinek megy van akinek nem... A tözsde megint a "financial"ban van, a "go public" gombnál, de csak akkor adhatsz el, ha:
    -3 éve a klubbnál vagy
    -tavaly bevételed volt
    -nincs felvett kölcsönöd, és nem vagy minuszban
    -és az épületeid (stadium facilities) min. 10 millát érnek.
    -és ha az 1. osztályban játszol.

A magyarosításról annyit, hogy meg lehet tanulni angolul viszonylag gyorsan (könnyű nyelv, van képzés millió...) és úgy nagyon élvezhető a game. Sok fordítást leszedtem már, és mindig azt tapasztaltam, hogy eredeti nyelven sokkal-sokkal jobb a játék! Persze ha nem tudnék angolul, biztos azt mondanám hogy miért em fordítják le magyarra már a gamegyárban... De kis országunk pár gémelője miatt aligha fordítgatnak a gémgyárak. (főleg itt ahol virágzik a warez...)