Fifa Manager 10

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Garcia
TCM 2004 1.2 Patch

ne tévesszen meg ez a 2004-hez van!
hivatalos oldalon a letöltések között

A gravitáció nem létezik. Csak a Föld szivat. Hala Madrid! || Hajrá Magyarország!

Garcia
tudtommal a 2005-höz csak ez a peccs van:

TCM05_PC_ENG-PATCH_001.exe

A gravitáció nem létezik. Csak a Föld szivat. Hala Madrid! || Hajrá Magyarország!

nekem meg az kéne

1.2-es crack! valaki?

football without ultras is nothing

Garcia
ja ez nem 1.2-es...

Garcia
http://spacetarget.com/games/pc_total_club_manager_2005.shtml

Total Club Manager 2005 v1.0 Fixed EXE
Total Club Manager 2005 v1.01 Fixed EXE

ezekközül válassz..

akkor szánj már meg minket egy URLel

Garcia
elvileg van hozzá crack

sziasztok

eléggé halódik a topik! 😞
nekem meg ugy megjött a kedvem a játékhoz! 😉
van aki tolja még?
most telepíte(né)m, de leszedem az 1.2-es pacsit is
de jól látom, hogy ahhoz nincs törés GCW-n???

Ez igazán kedves tõlük.
Szerintem nem igen hiszik a készítõk, hogy a Brit-szigeteken kívül is játszanak ezzel a játékkal.
[Jakuza]
Nem en csinalom, de szerintem nem is tudjak majd rendesen megcsinalni , mert a menuk szoveget a keszitok valami fondorlattal beforditottak az exe fajlba.

Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.

Elbizonytalanítottál.
Lehet, hogy mégis a big fájllal volt valami problémám. A lényeg, hogy nem tudtam használni a magyarítást. Ha magyar volt a szöveg lefagyott, ha visszamásoltam az eredeti angolt, akkor nem.

A mostani munka hol tart?
[Jakuza]
Hm az eleg erdekes, mivel az nem egyeb, mint egy szimpla szovegfile.
Csak az elejen a sorszam szerepel, hogy a program megtalalja az eppen aktualis beirast.
Raadasul azt nem is big filebol nezte a TCM2004 hanem kulon a Total Club Manager 2004\database\eng\ konyvtarban szereplo textm.txt fajlbol olvasta ki.
Struktura szerint nem volt benne semmi kulonlegesseg:

1 FM2004
2 Büntetõ
3 Szabadrúgás baloldalról (távoli)
4 Szabadrúgás baloldalról (közel a büntetõterülethez)
5 Szabadrúgás szemben a kapuval
6 Szabadrúgás jobboldalról (távoli)
7 Szabadrúgás jobboldalról (közel a büntetõterülethez)

Szal ettol en ketlem, hogy lefagyhatott.

Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.

A magyarítással nekem is volt problémám a 2004-ben. Nálam a "Text mode" feliratainak fordítása tette be a kaput. Végül kénytelen voltam anélkül játszani.
Viszont én úgy tudtam, hogy a 2005-höz még nincs magyarítás.
Ne haragudj, hogy ha én nem értem, de mit csinál a 2005-tel? Ezzel most mi a problémád?
Sziasztok,
Korábban kérdeztem, de nem kaptam választ, így felteszem ismét:

Ki tudja megmondani miért van az, hogy a 2004-es verzióban -miután magyarosítottam és a magyar liga is benne van- és miután kiválasztom a leendõ ligákat mennék tovább és szépen kilép a programból? Elkezdtem korábban már egy ligát azt be is tudom tölteni és játszom is, de teljesen újat és hogy a magyar is benne van azt már nem engedi."
Már korábban feltettem ezt a kérdést. Azóta töltögettem le egy két patch-et és magyarítást. Újra telepítettem stb...Gondoltam az én verziómmal van baj, azonban most sem tudom elindítani egy új játékot. Kérem aki tudja mi a probléma írja le nekem, és esetleg adja meg nekem a pontos elérhetõséget(patch verziószám stb..), mert nem szeretnék magyar bajnokság nélkül maradni.😊
Amúgy már 1.2-es verzióm van és azt magyarosítottam, de a magyar bajnoksággal nem akar elindulni.

Aztán most a 2005-ös verziónál is eljátsza ugyanezt. Mi lehet a bibi, ki tudja?
Kérlek segítsetek!
Köszi

khmmm
kissé elcsépelt szöveg
eddig egyedül te tettél valamit le az asztalra
no de mindegy, azért kiváncsian várom
(utána is nézek most ennek😊 )

Errõl azt hiszem a FifaHungary-n kellene érdeklõdnöd. Állítólag hamarosan elkészül a "minden eddigénél jobb, szebb, teljesebb" magyar patch-ük.
A játékon belül nem hiszem, hogy rá lehet tenni a szponzorokat a mezre, és nem hiszem hogy lehetne képfelbontást, frissítést állítani, legalábbis én még nem találkoztam ilyen lehetõséggel.
bocs hogy kétszer van az írásom!
sorry

Hi!
A 1.01-es Patch után már nem dobál ki!
Engem baromira nem érdekel a kevés játékos vagy éppen a kamu játékosok!
Kit érdekel az angol bajnokság amikor van magyar is?
Nekem ez a game sokkal jobban tetszik mint az FM2005.
Ebben lehete stadiont bõvíteni meg még sok más egyéb!
Engem inkább az érdekel hogy lehet-e valahol cuccokat letölteni hozzá pl.labda, csuka, és hogy mikor lesz hozzá olyan magyar bjnokság amiben már a mezek is az igaziak lesznek?
+még 1 kérdés
a mezekre lehet valahogy szponzorok felíratait rakni?
Hajrá LOKI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

fireball
tudja vki??

aprilia etx-cross simson schwalbe-streetfigter

fireball
csááááááááág
a tcm 2005-be hol kell beállítani a képfelbontást+a képfrissítést????(mhz)

aprilia etx-cross simson schwalbe-streetfigter

tökéletesen egyetértek veled!
ráadásul a noname kreált sztárok ingyen leigazolhatók! teljesen elvette a játszástól a kedvemet ez a baromság.
a tcm2004-gyel - a hibái és hülyeségei ellenére - hónapokig játszottam, mert nagyon jó balansz volt a valósághûség és a játszhatóság között.
de ez a tcm2005... engem az nem zavar hogy nem annyira bõ az adatbázis mint az fm2005-nél, de ezt a "kamu 15-ös járékosok" dolgot nem tudom elnézni. ezt minek kellett belerakni???
a fifa2005 helyett is a pes4-gyel nyomom, most pedig tcm2005 helyett fm2005 lesz.
De igen, legalábbis engem rettentõen. Talán épp ezért van az editor többet a képernyõmön, mint maga a játék.
Csakhogy az a véleményem, hogy ez a játék nem az adatbázisáról szól. E tekintetben megverni a Football Managert elég nehéz lenne. A TCM-ben alig több mint 20000 játékos szerepel (beleértve az én 2000 magyaromat is), míg az FM-ben több mint negyedmillió.
Persze ez még nem lenne gond, de amint Te is írod, még az arányok is eltúlzottak. Elõször a lengyelek túlértékelése szúrt szemet, aztán szemügyre vettem az angol bajnokságot. OK, a világ egyik legerõsebb bajnoksága, de azért ez kicsit túlzás.
Továbbá nem értem, a már mások által is felvetett dolgot, hogy miért nincsenek benne valódi managerek, ha már ez egy manager program. Nyílván kötnek szerzõdéseket, hogy felhasználhatják a progiban a csapatok eredeti címereit, játékosneveit, akkor miért épp az edzõk maradtak ki?
Az egész tele van következetlenségekkel, slendriánul megtervezett részekkel. Nem értem miért nem váltják le a játékért felelõs tervezõt, vezetõt, akármit.

És mégis...
Mégsem az FM fórumába írom, hogy milyen gáz a TCM, hanem itt szidom. Mert az amire a hangsúlyt fektették a játék tervezõi, szerintem, az csak felülkerekedik az eddig sorolt sirámaimon. A szín, az íz! Ez az ami jobbá teszi szerintem ezt a játékot a többi manager programnál. Ebben kellene inkább fejlõdniük, és akkor még talán meg is tudnánk bocsátani a Fulham vagy az Ancona noname szupersztárjait.
titeket nem zavar az hogy a játék tele van kamu játékosokkal, 18 éves 15-ös értékû fulham noname csatárokkal és tsai???
Hi!
Boldog Újévet mindeninek!
Van 1 kérdésem!
A TCM2005 miért dobál ki félóránként?
A konfigom hátha ezzel van a baj:
1100Mhz felhúzva 1300-ra
384 Sd
Abit R9600SE
Help!
a memória tipúsa pl.ha három különféle sd ram van benne az lehet baj?

Boldog Újévet mindenkinek!
A felsõre szavazok.
Csak a képek ugrárlását kell cserélni a monitoron az új verziókból kivett képekkel😊

Igen, a felsõ jobb
Mr.Macho
a felsõ jobb
sziasztok!
Amse a bannerkovács készített nekünk két bannert is, amelyet nem kéne évente cserélni a friss verzió miatt...
szavazzatok szerintetek melyik legyen:

aztán majd szólunk egy moderátornak h rakja be..

SoccerGaming.com

elég nagy oldal, bár inkább a FIFA-(ka)t favorizálja

g00gle

nézegess külföldi oldalakat, általában jó rostereket csinálnak
van a FH! is, ott is találsz talán valamit.

már egy ideje megvan ez a játék (tcm2005) de alig játszottam vele mert nem tetszik hogy tele van kamu játékosokkal, pl 12 meg 13 pontszámú noname ancona játékosokkal. ezt nem lehet kiiktatni vhogy?

a tcm2004 tök jó voltm hónapokig játszottam vele. honnan tudok letölteni hozzá egy aktuális játékos adatbázist?

a fileokat feltöltöttem...
a fenti linkre vagy a bannerra kattintva mindenki letöltheti õket!

nos örömmel jelenthetem be, hogy amíg Larvin nagyon kedvesen b@szott ide kitenni a magyar adatbázisát, addig Neruel kolléga elkészítette az övét. Emlékezhettek rá, tavaly is egy nagyon igényes rostert adott a kezünkbe. A jelenlegit még nem volt idõm tesztelni, de biztos ez is fantasztikusra sikeredett.
Az elkészítése mögött hatalmas munka áll, több mint 250 órányi szerkesztés az excel és az adatbázis elõtt!
Azt hiszem mindenki kezetcsókolhat Norbinak!

KÖSZÖNJÜK!

A fileokat hamarosan feltöltöm valahova...

Fiuk könyörgöm segítsetek!!!
Nagyon kéne a TCM2005!
Ingyen mert egyszer már letöltöttem csak a tesóm leformázta a vinyót a Sim kártyám meg eltünt és így még sms-t se tudok küldeni hogfy le tudjam tölteni megint!
Csak ne Dc meg ne torrent legyen.
Inkább WEB-rõl vagy FTP-rõl!
INGYEN
Elõre is THX

akkor miért nem teszed közkinccsé?

sztem bárki megcsinálhatná, csak kell hozá egy cm és annak az adatbázisát beírni az editorral, de az túl nagy munka 😞
én mindenestre megcsináltam ami engem érintett és passz

igen, várjuk, h a külföldi guruk alkossanak vmi jó kis rostert

volna egy jó adatbázis, akkor ez is jó kis játék lehetne

Ja meg, hogy lehet játszhatóvá tenni egy már benne lévõ válogatottat?
pl:wales friendlyben lehet játszani ellenük, de, akkor bizti lehet játszhatóvá is tenni

A vállogatottakat elnézve a databaseben eléggé hiányos, valaki játszott már válogatottal? Nem volt tele generált szarokkal?
Mert, ha igen, akkor az editorral érdemes végigzongorázni a nagyobb csapatokat és berjelölni a currently in national team melletti négyzeteket.

pls, dobj egy linket! nem találom sehol 😞(

nem dribiling? mert az cselezés, ha jól tudom...

csá
és a drilling az mit jelent?
mert nekem vmi ojat adott ki hogy lefutás a fociban, de akkor msot a kontrákra gondol?

báttyó02
kössz

Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -

tudtommal nincsen....
de a tavalyi valamennyire használható

báttyó02
valami magyarositás még nincsen a játékhoz????

Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -

pressing = letámadás
contain = bunkerfoci

FrezeR
a pressing az gyakorlatilag a letámadást jelenti, tehát nyomás alatt tartják az ellenfelet. a contain meg pont az ellenkezõje az egy "behuzódós" védekezés itt a játékosok a védõid inkább hátrálnak az ellenfél támadóival szemben és nem rontanak rá. nagyjából azt hiszem ez a lényeg😊