11569

Mielőtt kérdezel használd a keresőt a lap alján!

IGEN, MÁR MEGJELENT! | NEM, NEM TUDJUK HONNAN LEHET LETÖLTENI! | NEM, NINCS MAGYAROSÍTÁS!

ha warez témában írsz, törlődik a kommented
  • Andretti
    Meg van egy olyan rész hogy 'give salary raise' ahol szintén lehet csökkenteni fizetést időbeli hosszabbtás nélkül...
  • Andretti
    Hát nem tom... de nekem pöpecül megy október óta mindenféle patch nélkül... kijelölsz egy mappát a gépedről (mint nekem: H:\Andorzene\CD's\) és onnan lejácca az összes mp3, wmv, meg hasonló zeneszámokat... simán megy...
  • Andretti
    Ez most is megtörténik... Csak éppen nem a csapategység miatt hanem a formaingadozás miatt...
  • pauli
    vazze eszembe jutott egy ötlet. Az országok ranglistája alapján lehetne meghatározni hogy egy ligába milyen tehetséges ifik jöjjenek fel. Mert ami most van az katasztrófa, nem hiszem el hogy nem lehet pl a magyar focit kicsit erősebbé tenni!
    Illetve még egy ötlet. Be kéne vezetni a csapategység tulajdonságot. Minél egységesebb a csapat annál eredményesebb lehetne. persze bizonyos határok között. Pl egy gyengébb játékosokból álló csapattal meg lehessen szorongatni egy világsztárokból álló gyengébb csapategységű csapatot.
  • Neuman
    Utálom őket, szerintem nem rakom fel!
  • savafan
    Igen, valós nevekkel és normális csapatokkal (címerek, zászlók, játékosarcok, stadionok, stb.).
    Ez akkor érdekes ha magyar csapattal szeretnél játszani.
  • Neuman
    A magyar bajnoki patch mi lenne? A magyar bajnokság?
  • savafan
    Két hivatalos patch jelent meg. A hivatalos oldalon megtalálod. Ezen kívül ha 3d-ben nyomod akkor azt a patch-et is keresd meg. Ezen kívűl talán a magyar bajnoki patch ami érdemleges, szerintem. A többi nem jelentős.
  • takibalint
    Amikor szerzodest hosszabitasz, egyszeruen ajanlj kevesebbett. Aztan vagy elfogadja vagy nem. Tobbnyire elfogadjak. Foleg ha irrealisan sokat keresnek.
  • takibalint
    En ezzel meg nem probaltam, de TCM 2004-ben siman mukodott a dolog, minden mp3-t lejatszott. Nem masolt progi volt, hanem eredeti. Lehet ez a baj..
  • Neuman
    Igen a patch, miket rakjak fel és honnan szedjem le?
    Valaki tud benne segíteni, mert a Fórumban kérdeztem 2 napja de ott még azóta nem érkezett válasz!
  • savafan
    Másabb.
    Kicsit felpofozták a kinézetet. Illetve részletesebb bizonyos rész. Valamit viszont elcsesztek pl. a merch-et szerintem nagyon macerássá tették).
    Az emberkék adatai sokkal részeltesebb de hamar bele lehet jönni.
    A patcheket ne feljtsd el illetve van teljes magyar bajnokság.
  • Neuman
    17N6-UE25-3333-WSCH-LONG
  • Cairass
    Helló!

Most kaptam meg a game-t, de nem kaptam hozzá cd-keyt. Valaki meg tudna dobni egy ilyennel? Nagyon kéne! Lécci lécci lécci...
    TCM 2005-nél jobb a játék? Mert eddig csak ahhoz volt szerencsém a stíluson belül...
  • savafan
    az elején próbálkozott valaki ilyennel és ha jól emlékszem nem igazán működött.
  • Uly
    Írja (egy két hét után az emailok közt), h Mp3-at lehet berakni a játékba. Meg is adja hogyan. Viszont, ha én berakok oda mp3 filet akkor lefagy a játék, vagy kilép és csak gép restart után tudom újraindítani. Most akkor lehet vagy nem lehet mp3-at betenni? Vagy csak az én verzióm(tört) nem engedélyezi ezt?
    Köszi a portrait tippet:)
  • FrezeR
    ti, hogy oldjátok meg a játékosok fizetésének csökkentését, hogy javuljon a pézügyi helyzet pláne ha nem nagyon engednek a heti fizuból? bónuszokkal? de melyikből jöhetek én ki a legjobban ha megadom neki(k)? tipeket várnék:)
  • Kikoki
    Oké köszi
  • FrezeR
    bmp legyen, és akkora méretü mint a 2 már játékban meglévő portré kép
  • Uly
    jpg kiterjesztésűt?
  • Andretti
    Rányomsz a portréra és kitallózod a sajátod...
  • Uly
    Lehet valahogy portrait-ot változtatni, mondjuk az én fizimiskámra? Ha lehet légyszi osszátok meg hogyan?
    Ciao
  • takibalint
    Nem lehet beultetni a programba a forditast, ezert nincs es nem is lesz.
  • savafan
    Nincs, nem lesz, sehonnan.
  • Kikoki
    Hello mindenki!Egy kérdésem lenne van már magyarpsítás?Ha nincs mikorra várható?Ha van honnan lehet leszedni?Bocs ha hülyeséget kérdeztem,de azért lécci válaszoljatok.
  • Andretti
    A home menüpontnál a jobb ficakban van két kis tábla... azok azok. Ha megy a szekér ezek 100%-osak de ha nem akkor jajaj!
  • FrezeR
    a hivatalos oldalon a fórumban mindig találhatsz új 3d patch-ot, egy srác készíti
  • Neuman
    Valamit nem lehet az ellen kezdeni hogy mikor kiviszik szélre a labdát akkor ne vigyék ki és mikor bedobják ne rugdossák még ki legalább 5-ször, mert elég idegesítő! Van valami javítás erre?
  • Neuman
    Én soha nem használtam még azt, mert értelmetlen.
    De a boards és a fans mood, az pontosan mi és hol lehet megtalálni, és hogy lehet a maxra vinni?
  • Andretti
    Tök mindegy hogy az mit mutat... amúgy az foggalmam nincs mi alapján számol.. lehet vmi hazugságmérő-alapon számol, de nem tom... volt nekem is olyan hogy 10 pont elény bajnoksábgan, pont megnyertem a ligakupát, az meg 1 piros csíkon a minimumon volt... Pedig ált uazt mondom... Meg szinte mindig az igazat, amit gondolok... De amúgy tök lényegtelen a press status, a boards és a fans mood a fontos!

Az F. Nailsworthel, mint a 17. legjobb csapat az 5. osztályban 9 ponttal vezetem a bajnokságot... szárnyalok...
  • savafan
    A press statust mivel lehetne növelni? Mindig nyilatkozom, aránylag a csapatomra nézve jót és mostanság elindult a zöldem lefelé. De ezerrel. Alig a felénél jár a zöld csík.
    A csapatom pedig jól szerepel.
  • sümi32
    Üdv! Friss adatbázisról senki nem tud? (Vieri:Monaco,Cassano:Real, hogy csak párat mondjak)! Ha vki tud akkor írjon pls! Sümi
  • Neuman
    Megnéztem Akinfeevet hát mit mondjak, nem hiányozhat a csapatból!
  • takibalint
    Tudtam en, hogy meglehet allapodni. :))))) Szoval nem voltam biztos, mert regebben kicsit maskepp volt.
  • Andretti
    Akinfeev mellett amúgy José Reina is nagyon jó kapus lesz...
  • Andretti
    Ez nem így van... A szerződésben meg lehet állapodni hogy ha x összeg fölött adod el a játékost, akkor x%-ot fizetsz neki az eladási árból. Tehát példa:
    szerződésben leírod hogy ha 10.000.000 fölött adod el akkor megkapja a pénz 6%-át. Te eladod 38.000.000-ért akkor ő megkapja a 38 milla 6% pluszba. (tehát fizetsz a másik csapatnak 38 millát, majd a távozó játékosnak is 2.280.000
  • takibalint
    En ugy tudom a Video Cube a 4 vagy 6 oldalas video kivetito, ami a palyak felett kozepen szokott fuggeni. pl: NHL, NBA, vagy Schalke stadion. Ha valaki nez ilyen meccseket.

Amugy akkor lehet epiteni, ha megfelelo magassagu a ket fotribunod, mert ugye nem loghat a foldre a kivetito. :)))) Es fedett tribun kell.

Valaki korabban kerdezte a PLayer compensation koltsegeket, amire mar valaszoltam, de kozben rajottem, hogy igazabol azt nem lehet bealitani, hogy mennyi legyen a fajdalom dij, ha elkudlod a jatekost, hanem a fizetesenek egy bizonyos szazalekat kapja. Ha keves a fizetese akkor keveset kap, ha sok a heti fizuja, akkor tobbet kap, na meg talan a hatralevol evek honapok szamatol is fugg az osszeg. De a fizetestol biztosan.
  • Andretti
    Én a kisebb csapatokkal szeretek kezdeni, mert van kihvás, a Chealseaval csak játszol és nyersz... a West Bromnál dolgozni kellett a BL címért... Meg most kezdtem újet egy angol 5. sztályú csapattal... a teljes játékosállománya 100.000 Ebből BL győztes csapatot gyúrni hosszú idő lesz...
  • Neuman
    Én az Osasunaval elődöntős vagyok a Madrid ellen Spanyol kupában, sikerült jó felállást választani igaz 2-2 lett, ami így is jó, de a visszavágón el fognak verni! A bajnokságban a 10 helyen állok, most azon serénykedek, hogy bejussak a 8 közé.
  • FrezeR
    köszi a válaszokat srácok! én is kis csapattal szeretek kezdeni, az az igazi kihivás. bár eleinte nem sok sikerélmény jut :)