Fifa Manager 10
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Asszem véget ér manager-i pályafutásom a játék jelenlegi állása szerint... Hiába nyertem tegnap egyszer 4-0-ra, egyszer meg 5-1-re, megint lealáztak 3-0-ra. A játékosaim annyira fáradtak, hogy a meccs elsõ 20 perce után mindenkit pirossal jelöl (a "fit" érték a béka s... alá kerül), ráadásul olyan õrült dolgokat csinálnak, mintha csak direkt szabotálni akarnák a játékot... Valószínû nem szeretnek... A legváratlanabb pillanatban, miközben tép a kapu felé, egyszercsak megfordul, és kivágja az oldalvonalon túlra...
Szeretném tudni, ki hogy osztja be az idejét? Nekem 2-3 óra min. kell. hogy valameddig eljussak, és ez elég húzós...
bocs, a sok szövegért... csak olyan muris jelenetek voltak...
E.Gy.B.E. Airsoft Team
Az lenne a kérédsem hogy, hogy tudom berakni úgy a címereket és a mezeket hogy müködjön a játékban is mert felraktam de valahogy nem akar müködni!
Valakinek van még ilyen problémája!Sanya84 kell hozzá egy másik crack!Nekem az megvan de most hirtelen nemtudom honnan töltöttem le!
és a tga és az fsh fájlokat hova kell tenni hogy müködjön a játékban de kérlek írjátok le pontosan hova!
azóta nem nagyon tudtam játszani vele, a baj az vele, hogy nagyon hosszan kell játszani vele. Nem tudom, ti találkoztatok-e olyan hibával, hogy indítás után a képernyõ felsõ része vibrál, kb. 2-3 cm vastagságban. Letöltöttem, hozzá egy patch-t, azóta nem csinálja, de elõtte gondoltam már a videokártya melegedésétõl kezdve, egészen memória hibáig mindenre.
A másik bajom az volt, hogy nem tudtam megnézni a meccseket, ("Show full match" gomb inaktív), de egyik pillanatról a másikra. Erre meg olyan megoldást találtam, hogyha nincs meg a játékoskeret, és enm választasz pótolod, akkor csak a szöveges módot engedélyezi.
Igazából a játék nagyon tetszik, csak az idõm kevés hozzá. Egy lengyel csapatot választottam, és mutatja mûveltségemet, hogy a saját csapatom nevére nem emlékeztem. A játékosokról nem is beszélve. Azért ez elég ciki... Aztán a másik baklövésem meg az volt, hogy beszélgetéskor az egyik játékossal közöltem, hogy a következõ idényben nem kívánom alkalmazni... hát mit mondjak szerencsétlennek akkorát esett az álla, szinte hallottam a koppanást... de hát ugye van aki a más kárából tanul csak...
üdv,
Zsolt
Neruel oldala
http://neruel.uw.hu/
tedd fel kérdésed nyugodtan!
football without ultras is nothing
Foglalkozik még valaki a TCM2004-el? Vagy most hogy van 2005 a régi már lejárt?
Patch
Azt azért kizártnak tartom, hogy a reserve squad összeállításának változtatása okozná. Bár ennél a programnál semmit sem lehet kizárni...
Írtad a memóriád. Hivatalosan 128 mega elég hozzá (bár xp vagy 2000 esetén 256-ot kér, de Neked még ez is meg van), P3-as 700-as procival, 32 megás videókártyával és 9.0b DirectX-szel.
A kézikönyvben olvasható még ilyen okosság, mely szerint:
"Mielõtt elkezded a játékot
Néhány esetben a rendszeredben futó programok kisajátíthatják a rendszer erõforrásait, melyeket a játék is használ. Nem minden ilyen program vehetõ észre azonnal. Számos közülük automatikusan indul el és folyamatosan fu a háttérben. Ez néhány esetben a játék összeomlását vagy lefagyását okozhatja.
Ezért ajánljuk, zárd be a háttérben futó programokat, mielõtt játszanál a Total Club Manager 2005 játékkal.
Anti-Vírus/Összeomlás Figyelõ Programok
Amennyiben gépeden ilyen programok futnak, azokat a játék futtatásakor célszerû kapcsolni/letiltani. Ehhez keresd meg az adott program ikonját a Windows Tálcán és jobb gombbal kattints rá, majd válaszd a Bezárás (Close), Letiltás (Disable) vagy más megfelelõ opciót."
Háááááááát......
Késõbb még ír a videókártyával kapcsolatban is. Azt ajánlja töltsd le a legfrisebb meghajtóprogramot.
Na jó, befejezem az okoskodást. Tényleg nincs ötletem.
Minden jót!
Egy másik hibára viszont rájöttem, ha egy játékosról azt a hírt kapod, hogy egy másik csapat meg akarja venni, elutasítod az ajánlatot és rögtön beszélsz vele, hogy nem engeded el soha, akkor crash! mert a következõ lépésben nem tudja a játék, hogy most levonjon tõle morál pontot amiért elutasítottál el egy neki szimpi ajánlatot, vagy adjon pussz morált amiért tetszik neki, hogy ilyen fontos neked. Ez a bug csak akkor jön elõ, ha a játékos olyan beállítottságú, hogy pozitívan reagál a marasztalásra, de ambiciózus is ugyanakkor, vagy nem nagyon szeret a csapatodban stb.
Ezt többször leteszteltem úgyhogy tuti, szal, ha valaki hasonló szituba kerül akkor save.
A másik dolognál viszont nincs ötlet, hiszen a visszatöltött file-t is hibásan folytatja a játék, így max az lehetne megoldás, ha nagyon sok mentést használunk, hogy olyan sok meccs ne vesszen el, de ezt nem látom praktikus megoldásnak, mert a végén már ki se látszódnánk a mentésekbõl és a hiba attól mág elõjön csak nem olyan durva a hatása mintha egy teljes szezon menne kárba.
Mindenesetre 2006 biztos jobb lesz, remélem megoldják addigra azt is, hogy a pénzed érdekesebb dolgokra költhesd mint 2004-ben.
\"Hard to see, the dark side is.\"
Többet én sem tudok.
Nem is készül magyarítás a 2005-höz?
\"Hard to see, the dark side is.\"
Teljes tanácstalanság.
Speciel még nem találkoztam ezzel, de ez nem jelenti, hogy nem is fogok. Ettõl persze még mindig nem tudom mi lehet.
Mindig ugyanott fagy ki?
Biztos minden változtatást felülírtál?
Több bajnokságban is ezt csinálja?
Elõször azt hittem, hogy az adatbázis okozza, hogy nem szereti, ha belemásznak, de az eredeti patch-csel is egy idõ után elõjött a probléma, aztán azt gondoltam a memóriát kevesli 384 MB-tal is nekimentem, de kb annyi játék után mint korábban megint elõjött a hiba.
Konkrétan arról beszélek, hogy a játék egyszercsak fogja magát és leáll, kifagy, de a desktopra nem dob ki, szal vagy controll alt del vagy reset, vagy esetleg a startmenügomb és az alt tab kombinációja.
A háttérben egy kis üzenetablak, hogy "empty stack" vagy valami ilyesmi...
Teljes tanácstalanság 😞
Van valaki még akinek elõjött ez?
Tud valaki megoldást?Amúgy el volnék még ezzel a játékkal, utálnám emiatt letörölni és várni egy évet a 2006-osra.
2010 VB és klubtermékek: http://kep.tar.hu/lonsdaleshop/50636453#2
Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -
mentés másként
Jó ez a cím?
http://skristof.uw.hu/tcm/ mert nekem innen nem sikerült.
Ha tudsz másik címet ahonnan lejön, létszives add meg nekem.
A gravitáció nem létezik. Csak a Föld szivat. Hala Madrid! || Hajrá Magyarország!
játszik valaki?
mostanában gépközelben vagy?
Elõre is köszönöm!!!
hamarosan kész az új verzió. bár nincs túl nagy érdeklõdés erre... =(
no mindegy, pepecselõs volt, de megcsináltam
este otthon leszek, majd felrakom
Ahhoz, hogy a címerek benne legyenek a játékban is, azért még elõtte kell bütykölni. Az editorban kell beállítani minden egyes csapatnak külön.
De hamarosan (egy-két napon belül) elérhetõ lesz az a verzió, ami már a címerekkel együtt mûködik.
Persze el kell mondani, hogy nem minden csapatnak van eredeti címere. Ezeket a játék új klub alapítása opciójának segítségével pótoltam. Remélem megfelelnek. Mert, ahogy Kristóf is mondta, még mindig jobbak, mint azok a színes vackok.
Tudja valaki, hogy mikor zárul le az átigazolási idõszak? Szeretném kiadni közvetlenül utána a tavaszi szezonra szóló adatokat.
szóval valóságos karriert kezdtem Profin... az Alföld csoportból kért fel a Battonya TK... a játékoskeret teljesen kicserélõdöttt mialatt ottvoltam, csak azok játsdzottak akiket az ifi csapatból felhoztam... a legöregebb játékosom is 19 éves volt... idény végére 2x olyan erõs lett a csapat, de csak a 2. helyet sikerült elérni... a következõ idény elejét a Tartalékbajnokságban kezdtem, de gyenge szereplés miatt kirúgtak... elötte idény végén nagy volt az elégedettség, de ez van... kirúgásom után felkért edzõnek a Derby Country akik kiesõ helyen álltak az angol elsõ osztályban, tehát a Premier Liga alattiban... sikerült õket benttartanom, ezért több jó csapat is felkért köztük: Újpest, Ferencváros és spanyol, angol 2. osztályú csapatok... elfogadtam a Fradi ajánlatát... figyeltem az elõzõ szezonját és bajnok és BL szereplõ volt... az elvárás ez lettvolna idén is... minden meccsemet megnyertem és elsõ vereségemet a BL selejtezõ 3. körében a visszavágó mérkõzésen szenvedtem el.. idegenben lõtt góllal a Blackburn Rovers jutott a csoportkörbe... majd az UEFA kupában az osztrák Austria Bécs-tõl kaptam ki 6-0-ra... szal valószínüleg az UEFA kupa csoportkörébe sem sikerül bejutnom😞
A gravitáció nem létezik. Csak a Föld szivat. Hala Madrid! || Hajrá Magyarország!
szintén Õ készítette ezeket!
elérhetõ a fenti bannerre kattintva
Mert a http://tcm2005.musichello.com/-os verzionak nincs!
És ez marhára zavaró!!!!!!!!!!
Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.
sajna megfelelõ honosítás még nincs
\"A tapasztalat az az iskola,ahol az ember megtanulja, hogy mennyire hülye.\"
szerintem az ott lévõ Neruel féle verzió sokkal jobb
és megsugom: még hegeszti 😊
vagy valami másikat?
bazzeg, kurv@életbe!
köszi hogy szoltál, sztem reggelig kerestem volna a krekket 😊
nah akkor megyek telepíteni!
jah, szted hogy rakjam fel a pacsit? kimentsem a databézt?