11569

Mielőtt kérdezel használd a keresőt a lap alján!

IGEN, MÁR MEGJELENT! | NEM, NEM TUDJUK HONNAN LEHET LETÖLTENI! | NEM, NINCS MAGYAROSÍTÁS!

ha warez témában írsz, törlődik a kommented
  • Neuman
    Gepard gameplay v7
  • Andretti
    Aligha, mivel nincs windowed mode opció a gamen belül... esetleg ha találsz vmi progit csak akkor...
  • savafan
    asszem valaki próbálta az elején, hogy a munkahelyén csinálhassa és le tudja tenni az asztalra. ha jól emlékszem akkor nem sikerült pedig próbálkozott vele.
  • skristof
    senki nem tudja h lehet e ablakban játszani a game-el??
  • takibalint
    Esetleg ha belinkelned a letoltest, annak orulnek. :)
  • Andretti
    Ez is érdekes tér... A fő tényező a presztzs, ami a bal ficakban van a csapat adatainál... Ha az 20/20 akkor ELVILEG mindenki szívesen jön hozzád. DE! Editorban ha átírod egy harmad osztályú csapat presztízsét 20/20-ra attól még nem jön hozzád mindenki. Azt írja hogy örül az érdeklődésednek, de momentán nincs kedve csapatot váltani. Szóval függ az osztálytól amiben játszól, az országtól ahol játszol, a presztízstól (sztem legnagyobb mértékben), és a csapatod összértékétől is talán. De biztos lesz olyan aki a világ legjobb csapatának ajánlatát is elutasítja...Ezért jó a game!!!
  • Neuman
    2 mecs után tetszik nem vakul játszanak többet passzolnak jobb a védő sor nem futnak át rajtuk és vannak szép megoldások! Ez a Gepard gameplay v7!
  • Neuman
    olvastam miket javít és jól nézett ki de először megnézem a másikat!
    Azért köszi!
  • Neuman
    Egy kicsit utána jártam a patchnek és ha jól értelmeztem akkor a Gepard a hivatalos 3d patch.
    Találtam egy újjabat is elindítani még nem indítotam, mert a játék be krepált folyton kilép, így most újra rakom és majd megnézem milyen!
  • FrezeR
    én EZT ajánlom neked. régóta használom ennek a srácnak a gameplay javitásait, mert nagyon jók. egy próbát megér :)
  • Neuman
    találtam egy Gepard 5.1 nevezetű gameplay patch-et érdemes felrakni, vagy ezt kell felrakni?
  • Neuman
    Az miért van hogy nagyobb nevű játékosok nem akarnak nálam játszani!
    Pedig a csapatom nem áll rosszul nyertem egy euro trophit meg valamit még a nyáron, az idén bejutottam a Bl-be, bajnokságban pedig első vagyok, és 2 évad alaat 6 szintű lettem! Mi lehet az ok?

A gameplay engint hol találom meg?
  • savafan
    én ritkán szoktam. de ez ellenfél függő. ha nagyon gólerős csatára van akkor néha ráállítok emberfogásra egy jó védőt. pár embert előre szoktam küldeni rögzített állásoknál. és ilyesmiket szoktam állítani. a csatároknak is megadom az instrukciót.
    de mondom ez teljesen ellenfél függő. talán a védők előreküldése szokott állandó lenni. van pár jól fejelő hátvédem (pl. Heinze) és neki nem árt ha elöl bóklászik egy szögletnél vagy szabadnál.
  • Neuman
    és hol találom a gameplay enginet?

Más kérdés: A játékosoknak külön szoktatok taktikát állítani, ha igen akkor kinek mit?
  • savafan
    én is anno a 3d-sel kezdtem de rájöttem, hogy semmi köze a meccsnek a csapatok beállításainak illetve tudásának. a legéletszerűbb megoldásnak én is a text módot találom. és abba rendesen bele lehet nyúlni és annak is van eredménye. néha vissza szoktam nézni a nagyobb meccsek góljait és akkor láttam, hogy ha beállítottam a széleket használják akkor a helyzetek nagy része abból adódik.
  • Andretti
    A játék AI-ja igen alacsony, ezért a játékosok nem igazán csinálnak okos dolgokat... Olyan mintha a fifában amatőr szinten játszana saját maga ellen a gép. A text mód ezért jobban ajánlott (sztem is) mert ott vmivel élethűbb a játék, bár sokkal nem, mert sokszor ismétlődnek a dolgok... de talán jobb... márha tudsz angolul... Amúgy a gameplay engine segítenek a problémádon, de nem sokat... tehát jó meccset sose fogsz látni, csak jobbat a mostaninál.
  • Neuman
    Én mióta felraktam azóta csinálja hogy nem mennek a labdára és megáll a játék csak az idő telik és nem lehet semmit csinálni
  • skristof
    ablakban lehet futtatni a játékot egyébként?
    ha igen, hogyan?
  • savafan
    érdemes. az alapban lévő kisebb-nagyobb hibákat javítja. a hivatalos oldalon fent van miket javít. nagyon hosszú a lista.
  • sümi32
    Üdv! A Fifa Manager 1.1-es patch mit tartalmaz pontosan? érdemes feltenni? Sümi
  • Neuman
    Azt hogy tudom megoldani hogy indított passzokat adjanak a csatároknak, mert ha kapnak egy labdát sokszor visszafele hozzák nem indulnak vele, csak akkor ha hosszú paszt kapnak!
  • Neuman
    Miért csinálja azt hogy bedobják a labdát és senki nem megy érte?
    Az 1.2-es patch javítja?
  • nagytomy
    jobb gomb a játékos nevére, majd "Invoke relaese clause". Ezek után feljön egy ablak, hogy a board engedi-e, hogy felbontsd a szerződést. Ha igen, és tényleg felbontod, akkor fizetned kell a játékosnak. Az összeg nagysága a keresetétől és a szerződéséből hátralevő időtő függ.
  • skristof
    elég nagy hiányosság volt ez az eddigi részekben is.. ingyen igazolhatóvá kell tenni, más megoldás nincs, vagyis eddig nem volt.

a legújabb résszel sajnos nem volt időm érdemben foglalkozni
  • Neuman
    Hogy lehet kirúgni egy játékost?
  • sümi32
    ok! kössz
  • skristof
    kimondott multiplayer nincs a játékban, 4en úgy lehet játszani, h egymás után jöttök sorban..
  • sümi32
    Üdv! Azt szeretném + kérdezni tőletek h ki játszott már multypalayerben(4-en)? Aki nyomta már így az pls írja le h hogyan kell beállítani és h mire kell figyelni! Kössz! Sümi
  • Uly
    A tartalék csapattal nem lehet meccselni? Ugyanis mindig 10emberrel játszik a gép, sose cserél.
  • Andretti
    nem egészen... meghatározod mennyi legyen a játékos új fizetése... tudom mit jelent amúgy ;)... de lehet csökkenteni is...
  • Kikoki
    Azt hiszem nem tudod közbe vállalni hacsak nem jelentkezik válogatott hogy edzed őket de ha az elején se vállaltál akkor szerintem nem fognak ajánlani!
  • Neuman
    A text modot hol találom, tudja valaki a linket?
  • Uly
    Sziasztok,
    -Ha elkezdek egy bajnokságot(nincs beállítva a válogatott irányítása) tudok valahogy váltani, hogy válogatott edző is legyek, vagy újat kell kezdenem?
    -Talk, vagyis az edzői nyilatkozatok szövegrésze nincs meg valahol letölthető, vagy megnézhető formátumban? Nem tudok perfekt angolul, és jó lenne előre lefordítgatni a szövegeket.Vagy, ha esetleg valakinek megvannak akkor légyszi segítsen. Ugyanis szeretek jókat válaszolni a riportereknek:)
  • LasDen #6634
    http://www.fmhungary.hu/modules.php?name=Tartalom&op=tartalom&a=29
  • Budager
    tudnátok mondani egy olyan oldalt, ahol le van írva hogyan kell játszani ezzel a játékkal??
  • pauli
    andretti!
    a 'give salary raise' az fizetésemelést jelent!!!
    Vagy lehet negatív számot is oda beírni?
  • FrezeR
    igen, én csak néha szólok közbe :) amugy szerintem jól végzik a dolgokat. persze ha elég képzett az edződ
  • Neuman
    A játékosok fejlődése autómatikusan végzik az edzők ha rájuk van bízva az edzés?
  • LasDen #6629
    Párnapja tolta egy újabb idényt.......megnyertem a 2012/13-as bajnokságot és BL-t a tavalyi leszereplés után kellett......A sikerhez nagyban hozzájárult Podolski, aki 42 gólt vágott a bajnoságban és összesen 63-t az egész évben.....a nyári átigazolás idején nem vettem senkit hisz így tökéletes a csapat.....cserepadra se kell senki mert azt tudom pótolni a Castilla-ból......
    Keretem:
    Casillas, Schmiechel, Lahm, Poole, Baines, Ramos, Terry, King, Palencia, Walcott, Ritchie, Kaká, Reyes, Vucinic, Quaresma, McKweon, De la Red, der Vaart, Robinho, Podolski, Davino, Obi Mikel
  • Andretti
    Mindig megmosolyogtat az a tény hogy a téma fórumozóinak átlagéletkora erősen magas... érdekes hogy ezt a gamet az idősebb generáció is tolja...