Fifa Manager 10

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

HELP5432
Esetleg feltegyem az Xp-hez az SP2???
Ezzel sem ment!!!

Amúgy a legfrisseb forceware van fent asziszem a 71.84.

De fent volt a 63.93-as is!!

A kártyam egy geforce fx 5600 ultra!!
HI!fifa05-tel kompatibilis e a dolod???football man2005 és total c m közötti különbség?Kéne egy kis info.LÉGYSZIHELP
Kösz a segítséget!!

De nekem Xp-s driver van fent!!

Megpróbálom a directX-et(hátha sikerül)!!
A norvég Lillestrom-mel úgy néz ki megnyerem a bajnokságot, viszont -6,5 millióm van. A játékosok értékei max. 2,5 millió. Szerintetek elhagyjam a süllyedõ hajót vagy fel lehet innen állni? Mennyi "mínusznál" tesznek ki a csapatból?
Nekem NVIDIA GeForce 2 MX400-am és a gyári legfrissebb driver-rel nem mûködött egy hét kemény agymunka után derült ki hogy nekem csak az XP-s geforce driverrel megy. Talán ez segíthet...
directX, játék ujratelepítése

football without ultras is nothing

Amúgy az user nevû fájlban sikerült elérnem, hogy ablakban fusson a program!!

De úgy szar!!

Teljesképrnyõ kellene!!!<#falbav><#violent><#boxer><#mf3><#csodalk><#mf1><#mf2><#gun>
Esetleg monitor felbontása????????

nemtudom!!!!
Melyik driver??

Videókártya??Az megvolt!!

Más ötlet????
hát ezt akkor énsem...

driverek? re-install?

Fent van a crack minden!!!!!!!!

csak fekete kép és kiírja a windows hibát észlel ezert leáll!!

Ezt nem értem<#fejvakaras>
ez a probléma, hogy nincsen HUF editorunk... :\

patch, crack, etc...

GCW

Egyébként néztem és tényleg egyben van a .exe és abból elég nehéz kiszedni de lehetséges.A .huf fájlhoz meg editor kell és le is lehet magyarítani!

ûÉn válalnám!!!
Hello Mindenkniek!!!

Most telepítettem fel tcm2005 csak az a baj , hogy amikor elindítom kiírja, hogy a
windows hibát észlel!!!

Nem tudja valaki ez miért van???

elméletileg az "offer from abroad"-dal bármikor eligazolhatsz ugye külföldre, nem kell hozzá sem 1, sem 3 év... elvileg

vezetem
Sziasztok!
Örülök hogy beindulni látszik megint a fórum, mert én még most melegedtem bele igazán a TCM2005-be. Szerintem óriási különbség van a 2004-hez képest. Viszont arra kíváncsi lennék, ha a klubbal való szerzõdéskötéskor ki lett pipálva az "offer from abroad" akkor eligazolhatok-e a klubtól 1 év után ha egyébként 2-3 évet írtam alá. Ha jól emlékszem a 2003-ban ez nem ment csak akkor nem értem minek ez az opció. Egyébként a norvég bajnokságot nyomom a Lillestrom-mel, vezetõ a tabellát 5 meccsel a vége elõtt csak kicsit eladósodtam.<#shakehead>
délután kedvet kaptam énis, de mivel rég jáccottam, ezzél csak Professional-ra állítottam. csak elkezdeni tudtam a szezont, jelenleg a skót harmadosztálbyan vok, a keretem igencsak szûk volt, a legjobb irányítóm elvitték ingyen, szoval.... kijut a jobol. ettõl függetlenül probáltam vhogyan erõsíteni, leginkább kölcsönjátékosokkal, feltornásztam a csapatomat 54-55 körülire. kicsit idegen még a 2005ös verzio kezelõfelülete, lassu is vagyok, rendesen 😊
jelenleg még van 2 hét a transferbõl, szoval kéne igazolnom, csak nem tudm, hogy honnan, mivel az ég világon senki nem akar velem szoba állni, vagy munkavállalásit nem tudok neki adni. na azért probálkozom, ahogy idõm lesz rá.

másoknak élmények? beszámolók? 😊

báttyó02
ehhh <#idiota>
majd ciprussal még próbálkozok<#idiota><#idiota>

Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -

jah bocs, benéztem a szezont 😊

báttyó02
????
semmi csalás nincs!!!
elsõ szezont lenyomtam a borussia-val,és akiket elöl látsz nagyobb neveket,azokat mindet INGYEN igazoltam!!
tehát egy playert sem vettem pénzért..kivéve rivaldo-t,õ asszem 2millió volt.

mindezt csalás nélkül? mekkora az Arsenal alaptõkéje? netán vittél magaddal egy 'kis' pénzt? majd ha egy ciprusi csapattal nyersz BL-t, akkor szólj 😛

báttyó02
hali.
elkezdtem megint játszani a tcm2005-tel,és minnél többet nyomom,annál jobban bejön 😊
a mostani kezdõcsapatom:

Garcia
a másik az hogy letöltöttem az oldaladról a címereket és amikor beraknám editoral egy csomó fejjel lefelé van...

te hogyan raktad be?

A gravitáció nem létezik. Csak a Föld szivat. Hala Madrid! || Hajrá Magyarország!

akkor nincs

Garcia
Na nem adtak ki hozzá?

GCW-n nincs...

A gravitáció nem létezik. Csak a Föld szivat. Hala Madrid! || Hajrá Magyarország!

báttyó02
nem

Garcia
szerintem nem lesz....

Lesz majd magyarosítás hozzá szerintetek?
vagy el sem kezdték csinálni?
illetve az 1.02-höz <#vigyor2>
hi. tud valaki crack-et az 1.2-es patch-hez?<#integet2>
be tudod állítani a személyzeti piacon h értesítsenek ha van pl 4es színtû edzõ vagy bármi

Kössz a segítséget, már eltelt fél év a játékban, de még nem volt leigazolható edzõ azóta, pedig mindenhéten megnézem! Na majd lesz vmi!A kérdésedre nem tudom a választ!Sorry
Amióta az elsõ patchet feltettem, nem látom, hogy a mérkõzés szünetében a játékosoknak mondott kritikáimnak milyen a játékosra gyakorolt morális hatása. Illetve a hatást még csak látom, csak a mértékét nem. Járt már így más is? Mi a megoldás?
Edzõt/edzõket/bármilyen más alkalmazottat felvenni a CLUB-STAFF-STAFF MARKET menüpont alatt tudsz felvenni. Egyébként ha használni is akarod õket (pl. edzõt), akkor a képernyõ jobb felsõ részén lévõ menü ASSIST részében ki kell pipálnod, hogy pl. ASSISTANT MANAGER HANDLES TRAINING. Ekkor már az assist manager fogja összeállítani és levezényelni az edzéseket. Egyébként nem feltétlen szükséges az edzõ. Az edzések menüjében találsz elõre összeállított edzésterveket, amiket szükségképpen Te magad változtatni is tudsz, aszerint, hogy mit szeretnél még hozzátenni vagy elvenni belõle. Rossz fitnes értékeknél célszerû fitnes edzéstervet választani és kerülni kell az olyan gyakorlatokat, amik a fitnesbõl vesznek el. (pl. taktikai gyakorlat)De ezt már az 5387-ben írtam.
[Jakuza]
Mert, meg utana mas csapatoktol is kap ajanlatot.
Eltelik egy-ket het es utana kiderul melyik csapat ajanlata volt a legszimpibb a szamara.Lehet hogy masik csapat ajanlata jobb volt a tiednel.

Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.

patch patch patch

Semmilyen asszisztenst nem tudok venni<2004> Deh miért? Se kapus edzõ se semmi, csak ott elfogajda h fain az ajánlat oszt viszlát, ennyi, nincs is ott!<#wow2><#sir>
Hát a baj h a játékosok erõnléte, elég kicsi, pedig mindenhéten edzetem Õket! De lehet h akkor felveszek Én is , csak légyszi áruld elh h tudom felvenni!Köszi!
[ amúgy a bajnokságban 3. a bl csoportban 1. vok és a kupában 10-2 vel jutottam tovább, tehát már csak ezzel van probléma]
Sajnos egy idõ után meguntam az edzések tartását és inkább felvettem egy 5-ös vagy 6-os kvalitású trénert, Õ sokkal jobban csinálja, mint én, de ha valami konkrét kérdésed van, jöhet.
Köszi már nem kell mert sikerült, találnom és pont Te csináltad Jakuza! Ha az edzésben is tudtok segíteni, esetleg egy-két jó tipp, az is nagyon megköszönném!
Tudom megvan a 2005 is csak most a 2004 hez akarok, mert az angolul van! Kérlek írd be a linket ha tudod, egyszerûen nem találom, még a fifahungary.com on sem!
[Jakuza]
Nem a 2005-t akartad kerdezni ?
Mert a 2004hez mar jo regota van, viszont szvsz a 2005hoz nem lesz.

Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.

Nem tudjátok, h van-e már magyarosítás a 2004hez?
Egyébként az edzetés Nekem sem megy, mischa, kérlek leírnád ezt részletesebben?
Úgy állítsd össze az edzéstervedet, hogy lehetõleg csak olyan edzésprogramok legyenek benne, amiknek a FITNES értéke +1 vagy +2. Hagyd ki a taktikai edzéseket, mert azok pl. -2-es FITNES értékkel bírnak. Arra figyelj, hogy csak azoknál a játékosoknál lesz tartós a jó kondi, akik elég energiával és erõnléttel rendelkeznek, tehát erõnléti edzést is célszerû beállítani. Ha egy-egy edzésprogram képére ráklikkelsz, akkor megnézheted, hogy az az edzés mire és milyen hatással van.
Engem is érdekelne 1.02-es patch-hez crack!
nem tudja valaki, arra egy jó edzéstervet, hogy a játékosok erõnléti állapotát mondjuk legalább 50 fölé tornásszam?
ezen kívül annak mi lehet az oka, hogy a kezdõrugásnál a játékosok rendszeresen az oldalvonalon túlra, vagy éppen a 16-s vonalában ahelyett hogy rárúgná oldalra bikázza a labdát? rossz poszton állhatnak?