Fifa Manager 10
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Amúgy a legfrisseb forceware van fent asziszem a 71.84.
De fent volt a 63.93-as is!!
A kártyam egy geforce fx 5600 ultra!!
De nekem Xp-s driver van fent!!
Megpróbálom a directX-et(hátha sikerül)!!
football without ultras is nothing
De úgy szar!!
Teljesképrnyõ kellene!!!<#falbav>#falbav><#violent>#violent><#boxer>#boxer><#mf3>#mf3><#csodalk>#csodalk><#mf1>#mf1><#mf2>#mf2><#gun>#gun>
nemtudom!!!!
Videókártya??Az megvolt!!
Más ötlet????
driverek? re-install?
csak fekete kép és kiírja a windows hibát észlel ezert leáll!!
Ezt nem értem<#fejvakaras>#fejvakaras>
ûÉn válalnám!!!
Most telepítettem fel tcm2005 csak az a baj , hogy amikor elindítom kiírja, hogy a
windows hibát észlel!!!
Nem tudja valaki ez miért van???
Örülök hogy beindulni látszik megint a fórum, mert én még most melegedtem bele igazán a TCM2005-be. Szerintem óriási különbség van a 2004-hez képest. Viszont arra kíváncsi lennék, ha a klubbal való szerzõdéskötéskor ki lett pipálva az "offer from abroad" akkor eligazolhatok-e a klubtól 1 év után ha egyébként 2-3 évet írtam alá. Ha jól emlékszem a 2003-ban ez nem ment csak akkor nem értem minek ez az opció. Egyébként a norvég bajnokságot nyomom a Lillestrom-mel, vezetõ a tabellát 5 meccsel a vége elõtt csak kicsit eladósodtam.<#shakehead>#shakehead>
jelenleg még van 2 hét a transferbõl, szoval kéne igazolnom, csak nem tudm, hogy honnan, mivel az ég világon senki nem akar velem szoba állni, vagy munkavállalásit nem tudok neki adni. na azért probálkozom, ahogy idõm lesz rá.
másoknak élmények? beszámolók? 😊
majd ciprussal még próbálkozok<#idiota>#idiota><#idiota>#idiota>
Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -
semmi csalás nincs!!!
elsõ szezont lenyomtam a borussia-val,és akiket elöl látsz nagyobb neveket,azokat mindet INGYEN igazoltam!!
tehát egy playert sem vettem pénzért..kivéve rivaldo-t,õ asszem 2millió volt.
Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -
te hogyan raktad be?
A gravitáció nem létezik. Csak a Föld szivat. Hala Madrid! || Hajrá Magyarország!
GCW-n nincs...
A gravitáció nem létezik. Csak a Föld szivat. Hala Madrid! || Hajrá Magyarország!
vagy el sem kezdték csinálni?
Eltelik egy-ket het es utana kiderul melyik csapat ajanlata volt a legszimpibb a szamara.Lehet hogy masik csapat ajanlata jobb volt a tiednel.
Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.
[ amúgy a bajnokságban 3. a bl csoportban 1. vok és a kupában 10-2 vel jutottam tovább, tehát már csak ezzel van probléma]
Mert a 2004hez mar jo regota van, viszont szvsz a 2005hoz nem lesz.
Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.
Egyébként az edzetés Nekem sem megy, mischa, kérlek leírnád ezt részletesebben?
ezen kívül annak mi lehet az oka, hogy a kezdõrugásnál a játékosok rendszeresen az oldalvonalon túlra, vagy éppen a 16-s vonalában ahelyett hogy rárúgná oldalra bikázza a labdát? rossz poszton állhatnak?