Fifa Manager 10
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
megjelent valami 1.2-es gameplay patch. ami javítja az elõzõ patch hibáit.
állítólag...
állítólag...
ha 10 szar játékos árát hasonlítod össze egy jóéval akkor is több a tíz játékos értéke, de az még nem jeleneti azt, hogy ugrálni fognak a klubbok, hogy megköthessék az alkut (legalábbis nem lenne reális)
hello! az lenne a kérdésem, hogy, hogy lehet játékost cserélni? attól, hogy beállítom azt, hogy ezt és ezt a játékost adom ezért, attól még pénzt is kell adni? mert én adtam 3 játékost egyért, és pénzt meg nem...de a 3 játékosom összesen többet ért, mint a játékos kikiáltási ára...szóval ezt nem értem...tudnátok segíteni? köszi
FORZA ITALIA! I CAMPIONI DEL MONDO SIAMO NOI!
tudsz már olvasni?
nézd meg jól itt a szövegbox feletti kis kék keretet. igen igen, ott a képecske alatt..
az lesz az..
karácsonyra ígérték, de sztem nem lesz belõle semmi. ne legyen igazam
nézd meg jól itt a szövegbox feletti kis kék keretet. igen igen, ott a képecske alatt..
az lesz az..
karácsonyra ígérték, de sztem nem lesz belõle semmi. ne legyen igazam
football without ultras is nothing
Van már a fifa manager 06-hoz magyarosítás???
Megint sikerült egy hatalmas bugot kifogni. Egy nap(!) játszottam a spanyol kupadöntõt (Zaragoza ellen 3-2-re nyertem) és a BL elõdöntõt (Juventus ellen 0-0)! Aztán hétvégén meg jött a Barcelona. A fél csapatot le kellett cserélnem fáradtság miatt így símán kikaptam 4-2-re.
Asus M5A97 Evo, AMD FX8150 3,6 GHZ, 2X4 GB Kingston Hyper 1600 MHz CL9, Radeon R9-280X, 256GB Samsung SSD, 2x500 GB HDD, Asus VE247H Led
hello...magyarításról nem tud valaki:? lesz, nem lesz, van, nincs? köszi elõre is...hello.
Van egy másik eset amikor patch nélkül is kivág a játék a desktopra, alapból.Gondoltam szólok, hátha valaki még nem jött rá magától.
Amikor a reserve-be is nevezett játékosokat szerepelteted a nagycsapatban 3d meccsen és elfelejted meccs elött bejelölni az unavailable to reserve opciót beállítani.
Amikor a reserve-be is nevezett játékosokat szerepelteted a nagycsapatban 3d meccsen és elfelejted meccs elött bejelölni az unavailable to reserve opciót beállítani.
Talán még annyit,hogy van ott egy confog.dat és egy ini.big!
Mindkettöt fel kell rakni?vagy a confog nem kell!
Ez miatt is kiléphet ha a config.dat fájlt nem rakom vagy felrakom?
Mindkettöt fel kell rakni?vagy a confog nem kell!
Ez miatt is kiléphet ha a config.dat fájlt nem rakom vagy felrakom?
Frezer leírása alapján a gameplay 1.1 csinálja a bakikat valszeg.
az Auslv2.5-t mindenki felteheti nyugodtan. én is feltettem és semmi baja a játéknak. a többirõl nem tudok nyilatkozni. de ez biztos hogy jó. egy srác csinálja és folyamatosan finomit rajta. reálisabb lesz a játék 3D-ben.
3d-s meccset javitja berakja a birot partjelzõt és a játékon is javit és egy új kameranézetet is csinál!
A confy-got kell felülirni vele a dat könyvtárban!
és ennyi!
Akkor mit gondoltok ez lehet a baj ez a progi vagy inkább a gameplay 1.1-et ne rakjam fel?
Mit tegyek?
Hello!
A confy-got kell felülirni vele a dat könyvtárban!
és ennyi!
Akkor mit gondoltok ez lehet a baj ez a progi vagy inkább a gameplay 1.1-et ne rakjam fel?
Mit tegyek?
Hello!
ezt nem is ismerem. ez mit csinál?
illetve honnan van?
illetve honnan van?
Hellosztok!
Akkor azt mondjátok hogy a Auslv2.5-patch semmi bajt nem okoz?
Csak a gameplay patch-et ne rakjam fel!
Akkor azt mondjátok hogy a Auslv2.5-patch semmi bajt nem okoz?
Csak a gameplay patch-et ne rakjam fel!
igen olvastam ezt a patch-et is. csak, hogy kinek melyikkel lép ki azt nem tudjuk. de valszeg nem a 3d-s a ludas hanem a buherált gameplay patch.
a 3d-s nem szól bele a játékba csak a meccsnézést turbósítja fel bírókkal meg egyéb dolgokkal.
a 3d-s nem szól bele a játékba csak a meccsnézést turbósítja fel bírókkal meg egyéb dolgokkal.
Sziasztok!Tud már valaki a magyarositásról valami infot?Pl:mikor lesz kész?
van egy másik patch ami 3d patch 2.5 néven fut nekem nemtom melyik van fent, de egyetlen 1x lépett ki és valószínûsítem, hogy azért ami miatt a 2005-ös is elõszeretettel kivágott (szóval nem a patch miatt) ha azt jelöljük be, hogy a reserve coach dirigálja a tarcsit, akkor nem érdemes beleszólni a taktikájába, vagy módosítani a felállást, mert bosszúból intézkedik a játék 😛
van valami gameplay 1.1 asszem a neve
Melyik patchról van szó ??Mert nekem a 3D-s patch van fenn, de soha nem lépett ki..
a patch feltelepítése után többféle hibát generál a játék. csak olvass vissza itt is és máshol is. mindenki kritizálta ezt a patch-t. csak a leszedését tudom ajánlani. de olvass utána
utóirat:A lens-os mentésemmel probálkoztam és ott lép ki amikor ujratelepitettem!
Segitsetek!
Segitsetek!
Valaki tudja e miért lép ki akkor amikor lejátszok egy félidõt majd a 2.félidõben csrélni vagy taktikát akarok állitani akkor kilép a windows-ba és nem értem miért!
Kérlek segitsetek mi ennek az oka és hogy tudom megoldani hogy ne lépjen ki!
Elõre is köszi!
Más nem érzékelt ilyen problémát?
Valaki használja a kiegészitõket fõleg a javitott 3D meccses kiegészitõt mert szerintem ott van a probléma valahogy!
Elkeztem a Lens edzõje lettem carrier módban majd most ujratelepitettem és nem tettem fel semmi kiegészitõt de igy is kilép a fent emlitett esetnél!
Valaki segitsen mi ennek az oka!
Hello!
Elõre is köszi!
Más nem érzékelt ilyen problémát?
Valaki használja a kiegészitõket fõleg a javitott 3D meccses kiegészitõt mert szerintem ott van a probléma valahogy!
Elkeztem a Lens edzõje lettem carrier módban majd most ujratelepitettem és nem tettem fel semmi kiegészitõt de igy is kilép a fent emlitett esetnél!
Valaki segitsen mi ennek az oka!
Hello!
Nincs bepipálva a free role? mert az csinálna hasonlót. egyébként vannak érdekes módon 'attack minded' védõk, azok is képesek ilyenekre. Az emberfogásról átállhatnál a területvédekezésre a belsõ védõk esetén és állítsd be, hogy csak a 'defendig third'-ig menjen ki a védõre üldõzni õt.
Valaki tudja e miért lép ki akkor amikor lejátszok egy félidõt majd a 2.félidõben csrélni vagy taktikát akarok állitani akkor kilép a windows-ba és nem értem miért!
Elõre is köszi!
Hello
Elõre is köszi!
Hello
köszi!
http://moviez.freeblog.hu/-filmkritikák,filmhírek,filmelőzetesek
A francbaaa !! Végre van egy jó liberóm.Csupa 78-80-as értékekkel...erre meg összevissza koricál a pályán !!!Hol jobbekk, hol bal, sokat látpm a kõzéppályán is...a védelem meg lyukas !! hülye ez...?? Pedig az induviduálban az van beállitva hogy soha sem fut elõre, a poziciója is very deep...ki érti ezt ???????????
szerintem a " hold up ball " azt jelenti hogy felhozza a labdát.....
Én is erre gondoltam, de közben az is megfordult a fejemben, hogy estleg azt jelentheti, hogy nem passzolgat, hanem megpróbálja egyedül felvinni az ellenfél tizenhatosáig a labdát. Tehát hold "up", de azért kérdeztem mert nemtudom. Azért érdekes, mert vannak erre "szakosodott" csatárok és úgy láttam mintha õk valóban visszajönnének a labdákért, ha bejelöljük nekik az opciót, míg a többi fent várja, hogy kapjon egy indítást.
van olyan hogy training groups és abban meg lehet adni, hogy mi szerint legyenek csoportosítva, fitness, támadó-védõ stb. de saját kritériumok szerint is szétoszthatod õket egyszerû drag n droppal. Kezdetnek a legjobb, ha a season training mnüpont alatt aload segítségével az elõregyártott edzésterveket használod. Van fitnessközpontú, skillközpontú meg ilyenek, asszem, vagy darab
sziasztok!
most kezdtem vele játszani de az edzés számomra nagyon bonyolult valaki leírna az edzésrõl egy kis információt hogy megtudjam csinálni magamnak pl. azt hogy hogy bontsam támadó védõ és kp-ket külön edzésre.De az is jó ha valaki küld egy edzéstervet amit le tudok tölten!Köszi!
most kezdtem vele játszani de az edzés számomra nagyon bonyolult valaki leírna az edzésrõl egy kis információt hogy megtudjam csinálni magamnak pl. azt hogy hogy bontsam támadó védõ és kp-ket külön edzésre.De az is jó ha valaki küld egy edzéstervet amit le tudok tölten!Köszi!
http://moviez.freeblog.hu/-filmkritikák,filmhírek,filmelőzetesek
az nem azt jelenti, hogy megtartja a labdát? gondolom amíg felzárkóznak a többiek.
de lehet, hogy nem
de lehet, hogy nem
hold up ball az tul.képpen mit csinál?
Velem is ugyanez van, a mentéseimet nem találja, új játékot se lehet indítani, mert kifagy, minden szöveg elé hülye karaktereket rak. Ha valakinek sikerült normálisan felrakni, az légyszi írjon, egyébként szerintem senki se rakja fel, mert különben mehet a reinstall!
Valami nem oké ezzel a kiegészitõvel!Gameplay 1.1!
Felraktam és tök hülyeségeket ir ki a mentést se látom és ha új játékot akarok kezdeni akkor meg kifagy!
Mi a baj?
Felraktam és tök hülyeségeket ir ki a mentést se látom és ha új játékot akarok kezdeni akkor meg kifagy!
Mi a baj?
mondjuk én szinte minden meccsen ráálítok valakit a legjobb támadójára. vagy kettõre. ezek általában a belsõ védõim és csak a saját térfélen állnak melléjük.
aztán van úgy, hogy a védekezõ középpályásomat is ráálítom a legjobbra. a teljes pályán. ezt csak akkor használom ha olyan támadó van az ellenfélnél mint pl. adriano aki 35 góllal magasan vezeti a góllövõ listát. nem is tudott semmit se csinálni ellenem amikor elpicsáztam õket 4-0-ra😊
aztán van úgy, hogy a védekezõ középpályásomat is ráálítom a legjobbra. a teljes pályán. ezt csak akkor használom ha olyan támadó van az ellenfélnél mint pl. adriano aki 35 góllal magasan vezeti a góllövõ listát. nem is tudott semmit se csinálni ellenem amikor elpicsáztam õket 4-0-ra😊
na jó jó, de azért egy jó beállitás az individual fülön segithet javitani a teljesitményén 😊 ezért is kérdeztem, hogy ha van valakinek jó tapasztalata ezen a téren akkor mutassa meg nekünk. én is kisérletezek folyamatosan
---"én az individual ordersben szoktam megadni nekik az infót. azt amit alapból felajánl.
plusz annyi, hogy a team tacticsnál a védõsort eggyel lejjebb húzom a normálnál--"
Persze , én is.Éppen itt , az individualban adtam meg a csatároknak a full attackot, de most már látom ,hogy nem ettõl függ a támadófelfogásuk, ez csak a poziciójuknak a meghatározása! Egy jó csatár úgy is mindig a gólra tör, mindeggy hogy csak " normal " a poziciója.
plusz annyi, hogy a team tacticsnál a védõsort eggyel lejjebb húzom a normálnál--"
Persze , én is.Éppen itt , az individualban adtam meg a csatároknak a full attackot, de most már látom ,hogy nem ettõl függ a támadófelfogásuk, ez csak a poziciójuknak a meghatározása! Egy jó csatár úgy is mindig a gólra tör, mindeggy hogy csak " normal " a poziciója.
én az individual ordersben szoktam megadni nekik az infót. azt amit alapból felajánl.
plusz annyi, hogy a team tacticsnál a védõsort eggyel lejjebb húzom a normálnál
plusz annyi, hogy a team tacticsnál a védõsort eggyel lejjebb húzom a normálnál
van aki talált valami jó egyéni beállitást a védõknek? kép is jöhet róla😊
nekem amugy az tetszik, hogy a csapatvezetés ha kell mindig megdob egy kis manival 😊 ha jól gazdálkodunk a tõkével akkor nem lehet gond
nekem amugy az tetszik, hogy a csapatvezetés ha kell mindig megdob egy kis manival 😊 ha jól gazdálkodunk a tõkével akkor nem lehet gond
..."nem tudom, nálam alig futnak lesre. és az offside trapp-em 0.
ott más lehet a gond a csapatoddal. nem küldöd túlzottan elõre?
..."
Tényleg, lehet.A csatárokat mindig maximum attackra állítom.. lehet hogy ezé futnak sokszor lesre..Azt hittem ha full attackra állítom akkor nagyon támadófelfogásban fognak jáccani.... köszi a tippet savafan !
..."
Tényleg, lehet.A csatárokat mindig maximum attackra állítom.. lehet hogy ezé futnak sokszor lesre..Azt hittem ha full attackra állítom akkor nagyon támadófelfogásban fognak jáccani.... köszi a tippet savafan !
google a barátod
gamecopyworld.com szintén
gamecopyworld.com szintén
football without ultras is nothing
Sziasztok!! Véletlenül nem tudja valaki honan szerezhetnék a játékhoz cracket??
elõre is köszi!
elõre is köszi!
konkrétan valakinek szerintem nem. csak ki tudod tenni a listára és hátha valaki ráugrik.
hello...az elõzmények után úgy döntöttem, h hanyagolom az olasz bajnokságba neveznedõ saját csapat játékot...és most elkezdtem egy olyat, h club and national team....és azt kell mondjam...rohadt jó!
a Fiorentina edzõje vagyok, és elsõ évben megnyertem a Serie A-t...egy ponttal igaz, de megnyertem....😄...és természetesen a válogatottam az Sqadra Azzurra, akikkel kijutottam a németországi vb-re, ahol a csoportbeli bukdácsolás után (Mexico 3:3; Arab Emirátusok 2:1; Paraguay 3:3), Spanyolországot 3:1-re, Franciaországot 1:3-ról 5:3-ra vertem, majd az elõdöntõben Uruguay 1-0, a fináléban pedig Argentina 2:1...szóval eredményes évet zártam...az örömömet csak az árnyékolja be, hogy súlyos anyagi gondokkal küzdök...ezen hogy lehet változtatni? oké...tudoml, h a meccsekért pénzt kapok, de valami beállítás, h mire mennyit költsünk, vagy vmi ilyesmi nioncsen? a másik meg hogy, Stefano Fiore, csapatom egyik alapembere, mint kiderült, csak kölcsönben volt nálam, és most visszament a Valenciához...a kérdésem, hogy meg tudomk-e a transfer marketben, vagy azon kívül keresni a Valenciát, hogy adják el nekem Fiorét? és a harmadik kérdésem, hogy fel tudom-e ajánlani a játékosaimat valakinek megvásárlásra?
elõre is köszi...hello...peti
a Fiorentina edzõje vagyok, és elsõ évben megnyertem a Serie A-t...egy ponttal igaz, de megnyertem....😄...és természetesen a válogatottam az Sqadra Azzurra, akikkel kijutottam a németországi vb-re, ahol a csoportbeli bukdácsolás után (Mexico 3:3; Arab Emirátusok 2:1; Paraguay 3:3), Spanyolországot 3:1-re, Franciaországot 1:3-ról 5:3-ra vertem, majd az elõdöntõben Uruguay 1-0, a fináléban pedig Argentina 2:1...szóval eredményes évet zártam...az örömömet csak az árnyékolja be, hogy súlyos anyagi gondokkal küzdök...ezen hogy lehet változtatni? oké...tudoml, h a meccsekért pénzt kapok, de valami beállítás, h mire mennyit költsünk, vagy vmi ilyesmi nioncsen? a másik meg hogy, Stefano Fiore, csapatom egyik alapembere, mint kiderült, csak kölcsönben volt nálam, és most visszament a Valenciához...a kérdésem, hogy meg tudomk-e a transfer marketben, vagy azon kívül keresni a Valenciát, hogy adják el nekem Fiorét? és a harmadik kérdésem, hogy fel tudom-e ajánlani a játékosaimat valakinek megvásárlásra?
elõre is köszi...hello...peti
nem tudom, nálam alig futnak lesre. és az offside trapp-em 0.
és most örülök, mert otthon a listavezetõ intert elpicsáztam 4-0-ra😊)) totti két góljával megérdemelt egy 10-es osztályzatot. sajna ezze se lett a nap legjobbja😞 a mocsok del piero lett ugyanannyi góllal.
és most örülök, mert otthon a listavezetõ intert elpicsáztam 4-0-ra😊)) totti két góljával megérdemelt egy 10-es osztályzatot. sajna ezze se lett a nap legjobbja😞 a mocsok del piero lett ugyanannyi góllal.
Sorry mégeccer....
Titeket nem idegesit a rengeteg les ????Mármint ha a saját csapatod fut mindig lesre...Szerintetek , ha a csatárokkal gyakoroltatom edzésen az " offside trapp "-
-ot, akkor kevésbé futnak majd túl?? Vagy ez csak a program hülyesége, és nem fog javulni ??
Köszike
Titeket nem idegesit a rengeteg les ????Mármint ha a saját csapatod fut mindig lesre...Szerintetek , ha a csatárokkal gyakoroltatom edzésen az " offside trapp "-
-ot, akkor kevésbé futnak majd túl?? Vagy ez csak a program hülyesége, és nem fog javulni ??
Köszike
Velem is ugyanez van, a mentéseimet nem találja, új játékot se lehet indítani, mert kifagy, minden szöveg elé hülye karaktereket rak. Ha valakinek sikerült normálisan felrakni, az légyszi írjon, egyébként szerintem senki se rakja fel, mert különben mehet a reinstall!
Mi a baj?
Mi a baj?
Azért vannak néha elég érdekes eredmények. Egyik legjobb a spanyol kupa (nekem) elsõ fordulójában volt, amikor a Racing Ferrol csapatát láttam vendégül. Itt még csak egy meccs dönt a továbbjutásról. Majdnem a legjobb csapatommal álltam fel, kb. 3 kulcsember pihent. A meccsen 2-0-ra vezetett a Racing Ferrol és emberhátrányban is voltam. Végül a rendes játékidõ 4-4 lett. Végig futottam az eredmény után. A hosszabbításban sikerült végül kiharcolni a továbbjutást. Elég gáz lett volna már itt búcsúzni. Persze nem tartott sokáig a menetelés mert a következõ körben egy az Atletico Madriddal szemben kiestem.
Asus M5A97 Evo, AMD FX8150 3,6 GHZ, 2X4 GB Kingston Hyper 1600 MHz CL9, Radeon R9-280X, 256GB Samsung SSD, 2x500 GB HDD, Asus VE247H Led
Köszike
Köszike
..lol...Real Madrid...Biztos nem lehet egyszerû... :-))
nem tudom ki tudna errõl bõvebbet mondani, de én mint menedzsernek hogyan is fejlõdök? azt figyeltem ha nyerek nõ a szintem ha vesztek vagy szarul megy a csapatnak akkor csökken. de ugye semmi adat errõl, vagy én nem találtam meg eddig?😊 az elõzõ rszekben ugye ott volt hogy hány pontod van és az csökkent vagy nõt. de most? meg ugye küldetések is voltak.