11569

Mielőtt kérdezel használd a keresőt a lap alján!

IGEN, MÁR MEGJELENT! | NEM, NEM TUDJUK HONNAN LEHET LETÖLTENI! | NEM, NINCS MAGYAROSÍTÁS!

ha warez témában írsz, törlődik a kommented
  • Djemba
    jaj tuti csak ki van írva, hogy elsz és nem is lesz
  • skristof
    sokára.
  • Djemba
    látom kivan írva, hogy lesz magyarosítás mikorra várható?????
  • skristof
    tabellában értelemszerűen Last Week
    azaz előző fordulóbani helyezés
  • Andretti
    Nem tudom hol láttad, mert én eddig CW-t (Cup Winner) és CH-t (Champion Holder) láttam... de lehet fordítva van, így hirtelen nem ugrik be.. Esetleg "League Winner"-t jelenthet...
  • Andretti
    Ne panaszkodj ilyenekre... nekem premiershipben komoly a sorsolásom !!! NÉGY NAP ALATT HÁROM MECCS !!! Csütörtök - Hajduk Split (uefa csoportkör idegenben); Péntek - Middlesbrough (carling kupa idegenben); Vasárnap - Everton (Bajnoki) Most fog következni ez a trio... :)
  • Magic Boy
    Azt tudom, hogy balszélsőt jelent azt nem tudom, hogy a Fifa manager tabelláján mit jelent.
  • Neuman
    Nem számít a felállás én próbálgattam többet is egy csapat ellen!
  • Neuman
    Bal szélső jelent, lényege baloldalt támad
  • Davinho 07
    Hogyha ilyen jól megy neketek akko biztos meg tudjátok mondani h 3D-s játékban melyik a tuti felállás?? Csak 3D-s játékhoz kellene.
  • Magic Boy
    Grat!
    A védelmed javítsd.
    Egy láma kérdés.
    Az LW mit jelent?
  • Magic Boy
    Felvettelek Skype-n.
    A többit beszéljük meg ott.
  • bmffm856
    amúgy a régebbi tabellákat, eredményeket hol lehet megnézni a játékban? a 06-ban volt egy ilyen dolog, ahol bármelyik szezont meg lehetett nézni...a 07-ben sajna nem találtam meg...
  • Pisti1026
    Hello, én Békésen lakom és megvan a Fifa Manager 07, és odadaom szivesen!!!
  • bmffm856
    na...végre ez is megvan :) 3 évembe telt hogy bajnokcsapatot csináljak a Fioból :) kupában megint 4 közé jutottam, az inter vert ki. de az egy szép dolog volt, mert vasárnap kupameccs volt, szerdán bajnoki (nem értem a sorrendet de mindegy :D). mindkettő idegenben, 4 napon belül két meccs az inter ellen a San Siroban. kupameccsen sima 3-0 nekik, kiestem (első meccs 0-0 volt). a bajnokin félidőben 2-0-ra mentek már, mondom király. aztán a második félidőben feltámadtak a fiúk, és 3-2-re megfordították. BL-t is sikerült megnyernem. Valenciát idegenben 2-1 otthon 0-1, továbbléptem. elődöntőben LIverpool. otthon 2-2, idegenben 6-5 (igen, pontosan annyi :D). 3-0-ra vezettek, félidő 3-3 lett. aztán műásodik fi. 4-3 ide, 4-4, 5-4 ide, 5-5, és a hosszabbításban 6-5-re nyertem. a döntőben ki mást kaptam volna mint az intert. és mit ad Isten, itt is 3-2 lett ide, hosszabbítás után. :) szóval szép szezont zártam, és még a pénzem is pluszban zárt. :D

• sebipetya
    Sziasztok!Én csak az iránt szeretnék érdeklődni,hogy hogyan áll a magyarosítás?Mert már nagyon várom.
    Köszönet előre is a készítőknek!
  • Magic Boy
    OFF

Srácok.
    Lehet, hogy pofátlanság amit kérek, de ha van közöttetek olyan aki Békésmegyében (esetleg Békéscsabán) lakik, megvan neki a Fifa Manager 07 és kipróbálná a Football Manager 2007-et (eredeti), a Civilization 4-et vagy a Heroes of Might & Magic V-öt. Akkor írjon privátban és megbeszéljük, hogy hogyan tudnánk megoldani, hogy mindketten jól járjunk.

ON

Bocs az OFF-ért.
  • savafan
    Én is így jártam tavaly:)
    Totti és Cassano már bottal járt a többiekhez képest. De nem volt szívem eladni őket. Egy halom pénzt kerestek és majd 15 év volt a korkülönbség de azért a végén is jól muzsikáltak:))
    Igaz a többi mind fiatal volt.
  • bmffm856
    személyes kedvencek :) maradnak :) innen vonulnak majd vissza :P
  • bmffm856
    jaja általában instanttal nyomom...ezért megy gyorsabban :) néha ha olyan kedvem van lenyomom a meccset máshogy...de legtöbbször instant...inkább az igazolásokkal, meg a fejlesztésekkel foglalkozom...:) meg persze a meccs előtti csapatfelállítással, taktikával :)

3. szezon féltáv:

kupában megint elődöntőben vagyok, Inter ellen, a BL-ben meg a 16 között a Hamburg vár rám. (BL-ben Real Madridnak 3-1-es szeretetcsomagot adtam a Bernabeuban :P)
  • Andretti
    A csapatodból én gyorsan kiszórnám Gattusot meg Tonit... máris lenne 50 milla cash abból meg simán vehetsz a helyükre két 20-22 éves szárt és a pénzügyed is megoldódna... Bár én mindig a fiatalokra építek :)... (J. Mascherano, Carlos Tevez...)
  • Andretti
    Jól nyomod!

Én féltávnál vagyok a Premiershipben a West Ham Uniteddel... 3. hely... nyomorék Chealsea minden meccsét megnyeri lényegében... (kivéve ellenem, az 3-3 lett és a 89. percben enyenlített) Gondolom te instant kalkulálod minden meccsed ugye?
  • Neuman
    Így van, Kupa győztes lettem vele, most indulok a Bl-ben, majd meglátjuk mi lesz !
    Év elején 25 millám volt, most 15 van, mert költögettem fejlesztésekre, építettem egy yout campot Rio de Janeiroban, meg a stadiont bővítettem, most szezon felénél járok 1 helyen a bajnokságban, Bl-be legjobb 16 között.
    Én főleg a fiatal sztárokra vagyok rá álva, megvettem pl Raul Garciat az Osasunából 7 milláért! A fiatalok közül folyamatosan próbálgatom őket kinek lesz helye a kezdőbe!
  • bmffm856
    Ok :) a nézőszámom szépen növekedik...első évebn átlagban 37000 nézőm volt, következő évben már átlag 43500...:) a fizetésekkel vagyok mindig gondban igen :) de az előző szezonban megoldotta a BL menetelésért és a kupamenetelésért kapott pénz...a BL elődöntőbe jutásért már kaptam a szponzzortól 10 millát...az úgy helyretette a büdzsémet...de idén nem tudom lesz-e ilyen jó sorozatom, szóval erre nem alapozhatok...tehát maradnak a jegyek :)
    Iraola és Yeste mennyiért jöttek át? Iraoláért asszem 4 millát fizettem...azóta már volt 6-7 milla körüli értéke is...csak sokszor sérült meg...Yeste meg januárban nem akart eljönni, pedig 12 millát ajánlottam, aztán kiesett a Bilbao a másodosztályba :(:(:(:( és 15,5 milláért eladták nekem...a vicces az hogy átigazolásokra nem is költöttem sokat...Gattuso speciel 33 millát ér, én ingyért szerződtettem :D Amelia 20 millás én 6-ért vettem :D Geráért 1,5 millát fizettem, mostmár ő is a többszörösét éri...:) szóval elég jól megy...márcsak egy scudetto kéne...de asszem minden esélyem emgvcan rá most :D

Amúgy ezekszerint te a Bilbaoval játszol...jól gondolom?
  • Neuman
    Látom a játékos álományod elég ütős így gondolom a fizetések se kis összegűek, ezeket csökkentsd, vagy add el azokat a játékosokat kiknek nem veszed hasznukat!
    A jegy eladásokból sokat lehet szedni, minden mérkőzés előtt állítsd úgy hogy a lehető legtöbb legyen a bevétel! Én ezeket megtettem, így 0 vagyok mire az évet befejezem, kiszámolom mire mennyit költök, és így tudom mennyi pénzem marad amiből gazdálkodni tudok az évvégéig, játékosok stadion bővítés, stb.
    Látom Yeste és Iraola-t megvetted a Bilbaotól, mennyiért szerződtek át?
    Két jelentős egyéniség a csapatba! Nálam! :D
  • Pisti1026
    Nagy GRAT!!!
  • bmffm856
    A csapatom a 08/09-es szezonban:

Alapkezdőcsapat:

"Tartalékcsapat":
  • bmffm856
    Ciao tutti! na letöltöttem a játékot. már a 06 is tetszett, azzal is sokat játszottam, de ez ha lehet mégjobb lett. azonban vannak benne zavaró dolgok, mint pl. hogy a stadionok közül soknak nincsen neve. a Fiorentina stadionja pl. Firenza Stadium néven szerepel, noha Stadio Artemio Franchi a neve, a Bilbao pedig Bilbao Stadium, pedig Estadio San Mamesnek hívják. továbbá a Fiorentina (őket tudom, mert velük játszom) bajnoki címeit elkúrták (nem kicsit. nagyon.), az elsőt 1956 helyett 1958-ra írták. ezek csak adatbázis hibák, a játék élvezetét nem befolyásolja, csak szemetszúrtak. :) amúgy elég jól megy :) Fiorentinával első szezonban -19-ről második lettem (ha nem mínuszról indulok akkor nyerek), kupában elődöntő. második szezonra már egy elég ütős csapatom lett, bajnoki ezüst ismét, bl-ben elődöntő (a későbbi győztes Barcelona ütött ki, elég simán, de már az elődöntő is szép volt (Chelsea nem tette zsebre amit a Franchiban kapott :P), a kupát meg megynertem. most a harmadik szezonnál járok, és még erősebb lett a keretem. de van egy olyan gondom, hogy a pénzem folyamatosan csökken. ez ellen mit lehet tenni? hogyan lehet a pénzügyeket befolyásolni pozitív irányba? összességében nagyon jól siekrült a játék, szerintem még jó sokáig el leszek vele :P. Na ciao! :)
  • skristof
    nem mondtam, h nálam nincs baj. én nem játszom így
  • Cormac
    Megnéztem és minden oké.
    Viszont mindig csak az az egy szerencsétlen játékos kezd kevesebb energiával amit irányítok, a többinél rendben van (akár félidőben cserélem be akár kezdő). Vicces mikor a 100%-os playert berakom a 60%-os helyett félidőben és az új, friss játékosom 55% körül kezd....
    No mindegy, várom a patchet (habár nem reménykedem, mert nálatok nincs baj).
  • skristof
    nézd meg a line-upban a meccs előtt h mennyi az energiájuk. lehet h gyengén edzeted őket vagy csak sok meccset jétszott. rotáció
  • Cormac
    Hmm...nálam is akkor ,csakhogy már meccs elején a 100-as srác is 60-70-el kezdi..azért köszi.
  • Neuman
    Még nincs, de én nem vettem észre hasonlót!
    Nálam csak akkor fárad, ha sokkat sprintelek.
  • Cormac
    A mentésnél be tudod állítani hova mentsen.
  • Cormac
    Van már patch a játékhoz?
    Ugyanis megfigyeltem, hogyha elkezdek egyetlen játékost irányítani, úgy már a meccs legelejétől (addigi sprintelés nélkül) 50-60%-on van csak az energiája.
    Ez óriási bug és nagyon zavaró, hogy nem lehet normálisan játszani, mert arra kell figyelnem, hogy a meccs felénél még éljen a játékos.
  • Neuman
    Valahol belehet állítani a mentés helyét, kevés a helyem a jelenlgi meghajtón?
  • Neuman
    Köszi Király vagy!
  • matula77
    Sziasztok! Valami hír a magyarításról?
  • Vercetti 1
    ahham és nincs vmi magyar oldal ahol levan írva a játékmenet szabályok stb?
  • FrezeR
    csak egy játékost irányithatsz a pályán