11569
Mielőtt kérdezel használd a keresőt a lap alján!
IGEN, MÁR MEGJELENT! | NEM, NEM TUDJUK HONNAN LEHET LETÖLTENI! | NEM, NINCS MAGYAROSÍTÁS!
ha warez témában írsz, törlődik a kommented
-
#7208 ha többet akarsz tudni a Bilbaoról akkor látogass el ide: SG - Athletic Bilbao topik vagy ide: Athletic Bilbao magyar honlap . Mindkettő saját szerzemény, sok adat van. :) -
#7207 Még egy kérdés miért van az, mikor hosszabítok egy szerződést a játékos orbitális összegű fizetést kér? Alig tudom lealkudni az árat. -
#7206 Most leesett az állam!!!
Ez nagyon komoly! -
#7205 ez azért van mert gondolom a Bilbaoval vagy...a Bilbao pedig hagyományosan nem igazol külföldi játékost, sőt mégscak spanyolt sem...eddig a klub történetének mindegyik játékosa vagy Baszkföld szülötte volt, vagy közeli felmenői közt voltak baszkok. (megjegyzem ez a midnenkori edzőinkre is érvényes, valamint a teljes klubapparátusra) Nagyon jó dolog, hogy ez a játékba is bele van programozva, nem hittem volna, hogy beleteszik. De amúgy a játék jelzi azt, hogy baszk vagy nem baszk, mert a spanyol állampolgárságú játékosoknál kint van uygebár a spanyol zászló, és mellette valamivel kisebben egy olyan zászló, aminek a felét a logomban is láthatod. az a baszk zászló. na akinél olyan van, azt tudod csak igazolni. ez a Bilbaoval jár, de éppen ezért kuriózum a klub az egész világon, mert ilyen szinten őrzi a hagyományokat, amely hagyományoknak Baszkföld történelmét ismerve, és a modernkorra áthozva, jelentős politikai vonulata is van, de ez messzire visz. lényegében ennyi. :) Aupa Athletic! -
#7204 Miért nem tudok leigazolni senkit, akárkit próbálok mindig azt írja ki, hogy "You can only the Basque Player" Mit jelent ez?
Ha nem eladó egy játékos akkor valahogy rá lehet venni a klubját hogy mégis eladja?
Nem tudom lehet befojásolja: a költségvetésben -25millió az építkezésekre félre tett pénz, azt hiszem ezt jelenti! De biztos tudjátok miről van szó! -
nagytomy #7203 A napokban indul a hivatalos patch beta-tesztelese, a megjelenés a következő hetekben várható -
#7202 Valakinek kéne nyitnia megint egy oyan odalt ami csak a Fifa Managerrel foglakozott, mint régen a tcmhungary volt!! Nagyon jó lenne!! Én csinálnék szívesen csak nem értek a htmlszerkesztéshez:(! -
#7201 Na van már vmi fejlemény a huf.al kapcsolatba??Jó lett a progi amit kűldtem?? -
#7200 Az igaz, hogy csak jot tenne, feldobna a stadionokat. -
Andretti #7199 Nálam minden normal kivéve negotiation-very hard, morale-hard...
Pisti a link fasza, köszi!
Más problémánk van vele azóta... ugyanis Huffman encoder nem létezik, kizárólag C környezetben futtatható verziók... Úgyhogy egy olyat még össze kell csapni... :)
Mi volt a 7189-be írva?
Én gamelnék, de nincs rá időm... sokmindenre nincs mostanában... -
skristof #7198 szerintm a 3d-s motor fifából lett átültetve, ezért külön kezel minden grafikát. de lehet tévedek
ja és még valami: warez nincs, törlöm! -
DaveSzabo #7197 Roma! Szerintem jól csináltam, mert az adboards-ban látszik! Ahonnan leszedtem ott pedig nem raktak fel képet arról, hogy a stadionban is látszódnak, pedig szoktak, ez már gyanús volt. Az egésznek viszont akkor lenne értelme, ha szép kis heineken, BMW, Coca Cola reklámok forognának. Sokkal színesebb lenne egy-egy szürke stadion. Egy kis szín a nézőkre is ráférne. -
#7196 En majd csak januartol, de azert a forumot olvasom mindig. -
#7195 Nincs valami leiras, ahol pontos hasznalati utasitas van? Vagy ugy csinaltad, ahogy kell, oda masoltad stb.?? -
DaveSzabo #7194 Sziasztok! Szereztem egy csomó új reklámtáblát, de csak az adboards-ban látszódnak, a meccsközben nem azok forognak a reklámtáblákon, hanem a régi gyáriak (fifa.com, this is the season, eagames.co.uk, fifamanager07.com stb)
Nincs valami progi amivel az új reklámok forognak a meccsen is???? -
#7193 Szólj ha van vmi eredméyn!%!!! -
#7192 Remélem jó!!! -
#7191 tesztelés alatt van, nemsokára kiderül -
RiM #7190 nemtom ^^, de vhogy nem fogott meg...talán ha kijön 1 magyarosítás... -
#7188 Akkor ezt mért úntad meg?? Amúgy hasznosz az a progi amit belinkeltem?? -
RiM #7187 hmm ha ez neked a kihalt fórum akk...:D:D:D
De nekem mmég mindig a TCM 2004 a favoritom^^. A 2007et 4 szezon után meguntam. A 2004be haladtam 50-60 évet :D. -
#7186 Amúgy játszik még vki a játékkal mert eléág kihalt a fórum?!?! -
Djemba #7185 a fordításban tudok segíteni az nem gond!!!!csak elkéne kezdeni a fordítást és minnél előbb kidobni -
#7184 Ezt nézzétek meg!Ez segíthet a huf. kiterjesztés csomagolásába talán. -
#7183 Nekem egyedül az átigazolás van Hardon, a többi normal és csak nemzeti csapattal szenvedtem 6 gólos vereséget vagy nyertem 6 gólos különbséggel, a bajnokság reális teljesen! -
#7182 *Andretti -
#7181 Anfretti ha tudnád írd már le pontosan te mit mire állítottál. Előre is kösz! -
Andretti #7180 A normal és a hard szinteket ajánlom... nekem egész reális a játék, nincsen 10-0, a maximum az egy 5-0 volt... -
RiM #7179 nekem hardon volt minden csak az átigazolások votlak very hardon...de így is voltak olyan eredemények h csak lestem...madriddal voltam...kikaptam BLbe a Lyont első meccsen 9-3ra nyerek másodikat 10-0ra elvesztem...nemértem... -
#7178 Ja és a nehézségi szintet mire érdemes állítani hogy reális legyen a játék? -
#7177 Hali vki írna nekem football manager 2007 és a fifa manager 07 összehasonlításáról kis véleményt. -
#7176 Sok sikert.
Remélem a menüt is sikrül megcsinálni.
Ha a menü kész és túllépi a 70%-ot akkor már szerintem tegyétek közzé. -
Cormac #7175 Megoldódott az energia probléma. A megoldás: full reinstall és új játék kezdése volt.
Lenne két kérésem:
Ha valaki játszik még játékos-carrier módot:
1. leírhatná, hogy mikre érdems figyelni a meccsen.
2. ebben a módban ha átmegyek más csxapathoz, akkor jön a kiszemelt játékos is és fordítva?
Köszi a helpet. -
Andretti #7174 dolgozunk rajta... -
Andretti #7173 A magyarosítás gőzerővel halad... de 5000-10000 sor szöveget nem egyszerű lefordtani... nem a nehézséggel, a mennyiséggel van a gond! most járhatunk 40-50% körül, de a menühöz még hozzá se kezdtünk technikai okok miatt... kb ez a helyzet... -
#7172 Hogy lehet beállítani a mentés helyét valaki leírná részletesen?
-
#7171 Ha megcsinálod magadnak, akkor te is. :D -
nagytomy #7170 Sziasztok,
Valaki találkozott már a youth transfer market-tal a játékban? Én valahogy nem találom. olyannal már találkoztam, hogy egy ifitorna után az 5 legjobb játékos közül 1gyet megpróbálhatok leigazolni, de ezt túlzás lenne transfer market-nek hívni.. -
#7169 Ha megosztanak velünk a 80% fölötti magyarítást akkor megkapják a Köszi skacok-at! -
RiM #7168 A MAGYARÍTÁS KÉSZÜL!
Amennyiben tudsz HUF kiterjesztésű file kicsomagolásáról valamit, vagy ha jelentkeznél fordítónak azt feltétlen jelezd a topic házigazdájának! Köszi
Öreg ha megtanulsz olvasni akk láthatod hogy van 1 kis probléma, ami JELENTŐSEN lassítja a magyarosítás fojamatát! És ha végül nem is lesz akkor sem szólhatunk semmit...ők legalább megpróbálták! Amit eddig csináltak azért is megérdemelnek egy Köszi skacok-at!