Jedi Knight II - Outcast
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Minden embernek joga léte valóját neki tetsz? álmokra cserélni
Szntem jobb, mint a 3. Az vhogy túl ilyen hétköznapi vagy nemtom milyen szóval jellemezni. Tehát ennek a 2-nek jobb a hangulata, szebbek a pályák és ennél a jknál jobb a línáris játékmenet.
Tehát, az teccik benne, hogy ugye mindig kapsz újabb és újabb erõket és nem neked kell beállítani.
Stb. Lehet, hogy a 3-ba van mindenféle fénykard meg ilyenek, de azokat nem lehet jól kihasználni, mert a trükkök inkább csak látványosak, minthogy hatásosak is : D
Keress valami más teremben kapcsolót, vagy valami szétlõhetõ pózna... vagy ha van húzás erõd, akkor azt használd, nem tudom már. :-)
Jah a 2. bányás pályán??
4-szer toltam végig a gamet, de már nem emléxem rá 😄
Lenne egy kérdésem. Azt hogy lehet megcsinálni hogy pl megnyomom a d -t és a nevem átvált másikra (multiban).
A válaszokat elõre is köszi.
GyPeti
a hajó mellett.
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.
"It ain't what you don't know that gets you into trouble. It's what you know for sure that just ain't so."
One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.
Ha szeretitek/vagy valamikor szerettétek ezt a játékot ajánlom nézzétek meg a www.tar.hu/janos666 oldalt!
Ha szeretitek/vagy valamikor szerettétek ezt a játékot ajánlom nézzétek meg a www.tar.hu/janos666 oldalt!
Kijött egy MOD a Jedi Outcast-hoz. Neve: Colosseum 1.0 . Nagyon ígeretes darabnak tûnik! Ha esetleg valaki próbálta írja meg milyen! A képek és videó alapján viszont nagyon hangulatos és egy külföldi oldal értékelése szerint 9/10... Én letöltöttem, majd este kipróbálom.
Link: http://www.jakekeating.com/thesis/index.htm