Jedi Knight II - Outcast
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ja es Long Gun melyiknel a feher ruhasnal vagy a szurkenel mert en nem talalom egyiknel sem
I.C.RAM
Be kell menni 1 pillanatra a gázos szobába, a döglött tisztnél van a kulcs.
Sephi
A középen levő "torony" párkányán körbe és akkor be látsz a szobába ott lödd a kapcsolót.
Be kell menni 1 pillanatra a gázos szobába, a döglött tisztnél van a kulcs.
Sephi
A középen levő "torony" párkányán körbe és akkor be látsz a szobába ott lödd a kapcsolót.
Van egy ojan paja,hogy szemetet zuznak.Na ott van egy kis szoba aminel egy kodot ker(ha nemtudom a kodot ledob es szetbasz arammal).Kerdes:hol lehet a kodot megszerezni? Ha tudtok segitsetek!!
tud nekem kuldeni valaki egy olyan savet ahol legkonyebb fokozaton jatszik es megvan neki az a kartyaja amivel a kontroll roomba lehet bejutni mert nekem hibas az a resz es nem tudom megolni a tisztet :((
nekem bug van attol felek mert hallom hogy lo engem egy tiszt valahonnan de nem is latom meg erzem a hatasat es a tisztet sem latom sehol :((
Aszt tudom ott mar atmentem. De nekem nem nyilt meg semmi kishid hogy at mehesek a aramos viz szoban :( mit kell kiloni?
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
azt irja ki nekem a cheateknel hogy cheat is not enabled in this server pedig single palyerben nyomom
de mar nincs elo ember sehol! honnan szedted a cheateket? van olyan ami kartyat ad a kontroll szobahaz?
A kis robot kontrollszobájához a kulcs egy lelövendő birodalmi tisztnél van.
CDrwinnel kattints a CD irás ikonjára (NEM a másoláséra), aztán Load Cuesheet, ott megadod a .cue fájlt, és aztán rákattintasz az irás (vagy valami ilyesmi) ikonra és már csinálja is.
Ja, ha még nem tetted meg, a .cue fáljt szerkeszd pl. a wordpadben. A fájlnév a jedi2.bin legyen.
Ja, ha még nem tetted meg, a .cue fáljt szerkeszd pl. a wordpadben. A fájlnév a jedi2.bin legyen.
Ime a cheatek:
shift és ~ : konzol, aztán "devmapall", aztán "god", vagy "notarget", vagy "give health", vagy "noclip" stb.
god
shift és ~ : konzol, aztán "devmapall", aztán "god", vagy "notarget", vagy "give health", vagy "noclip" stb.
god