3049
Jedi Knight II - Outcast
  • misi
    ok
  • I.C.ram
    szerintem egyszerubb ha benezel ide! mert ha lesz szerver az ip tuti itt lesz
  • misi
    hali most mar nekem is van JK2. Ha jatek van szoljatok mar lecci.
  • I.C.ram
    en benne vagyok
  • Krinyo
    Nemtom ki felvetette a klánalapítás 5letét,szal akkor lesz vagy nem?
  • I.C.ram
    ott vagyok most ahol nincs gravitacio doomgiverben megoltem azt a szarhazi Galakot (eleg hurka volt! majd kiszrta a szememet a pancel generatora :)) es most megszunt a gravitacio es kurva nehez mozogni :(( allandoan beszopom a lightingot :(( a lift aknaban valaki tud segiteni?
  • Vándor
    Köszi!! Az erő legyen veled :-)
  • Krinyo
    ok
  • Crem
    Kösz a GAMET-t RON és Krinyo!!!:)

F-1 után jövök vissza, hátha lesztek!!!:)))
  • Crem
    Thanx!:)))
  • Hmuda
    Az égető mellett van egy irányítóterem szerűség. ott menyj ki a szabadba és ott lesz 2 világító valami. Azok között kell kijönnie egy csőnek. mikor kijön, akkor ráugrasz és memész mellé a platformra. Mikor behúzódik azonnal berohansz és kinyírod a sütőt.
  • Vándor
    Help!!!
    A fertőtlenítős égetős szobánál mi a retek van? Már mindenki hulla, kapcsoló sehol, mit tegyek??????? Korábbi hozzászólásban olvastam, hogy likvidálták a fertőtlenítő szoba alatt a piros valamiket, de hogyan? Láma vagyok nem tagadom...
  • Hmuda
    Azt csak addig kell vagdosni, amíg leesik a pajzsa. utána kis ideig lehet verni. Ha megint bekapcsolt, megint verd le.
  • Krinyo
    na vagyok
    itt a game:213.222.165.207
    Ha lehet 2en minimum jöjjenek
  • Crem
    Rendben!:)

18:00 itt vagyok!:)
  • Krinyo
    azért nemvolt jó az ip mert bezártam a szervert
    Csinálok csak előtte még van 1kis dolgom
  • Crem
    Mégvalami:
    Amikor szétrobbantom a pajzsot és jön egy aranyszinű "ruhába" öltözött pali! Alma formájú védőmezővel...
    Azt hogy a búbánatba kell kinyírni????
    Körülöttem már minden lepusztult és semmi!:(((
  • Crem
    Huhh... Minden server full!:(((
  • RON
    Megyek én is ha nembaj!
  • Crem
    Én mennék...
    Csak az előző IP nekem se volt jó!:((
  • Krinyo
    najó
    ha akar valaki, akkor az szojjon.
  • Krinyo
    hogy hogy nem?
    Azért próbáljuk meg.
    213.222.165.207
    Azért várjál 1-2 percet amíg elindítom a szervert
  • Krinyo
    hélo jön valaki multizni?
  • Hmuda
    Tényleg. Azt viszont nem nevezném hatástalanításnak. Inkább leamortizálásnak.
  • Rincewind
    Mikor a kis droidot kell kísérned a felhővárosban, nem?
  • Hmuda
    Te hiba, mikor van az a bombahatástalanítós rész, mert én nem emlékszem.
  • D3t0nat0r
    Ez az én vélemémyen is.

Azért kérdeztem CAD, hogy meddig jutottál el vele, mert ha az első pálya után alakult ki benned ilyen kép a játékról, akkor szerintem itt van a kutya elásva :)
  • hiba
    Igazad van, ez megoldas elegge poenos is lett :)
  • hiba
    Igen PULL a kulcsszo :)
    Olyankor altalaban pofaraesnek es az esetek nagy tobbsegeben a fegyveruket is kiejtik a kezukbol - de nem mindig :).
  • hiba
    CAD: ez volt az en velemenyem is. Azota megvaltozott 180fokban. Otletes, valtozatos, szorakoztato, humoros, izgalmas. Keves jatekrol mondhato el mindez 1xre.

Mondok egy peldat: amikor a kis robot segitsegevel kell haladnod, meg is kell vedened ot. Ez elsore nem egy egyszeru feladat. A robot csak annyit csinal hogy folyamatosan halad egy - egy ajto iranyaban amit majd szamunkra ki fogy nyitni. Viszont ezen reszen a palyanak eleg sok buktato van, kulonbozo robbanoszerek elehelyezve, mikozben mesterloveszek celpontjai vagyunk...
    A robotot folyamatosan vissza kell rancigalni, mikozben hatastalanitjuk a bombakat, leszedjuk a rank vadaszokat. Tobb hasonlo kombinalt feladat is van. Messze van egy "mezei" hentelestol ez a jatek. Es abszoult nem nevezheto unalmasnak.
  • D3t0nat0r
    Miért lenne bug? Te rátámadnál egy fénykardos Jetire, miután nincs fegyvered? :D
  • hiba

Labakat szet, kezeket fel!
  • hiba
    Eleg jo poen, ha nem gyilkoljuk le az nmyt, csak elvesszuk a fegyvereit es utana eszeveszett rohangalasba kezdenek, jajgatnak, neha feltett kezzel maszkalnak. Lehet hogy ez egy kisebb bug de minden esetre nem tamadnak rank ezutan :)
  • hiba
    Altalaban nagyon 1xruen likvidalhatoak:
    1-granat a laba ele
    vagy force grip+1eldobott(kivegzes...) kard
    vagy egyszeruen lokd le a melysegbe, vagy bele azenergianyalabokba - helyzettol fugg. Nem vagyok jo jatekos de ilyen modszerekkel knight fokozatba is konnyeden kiiktathatoak. Van hogy egyszeruen tudomast sem veszek roluk mert olyan benak, hogy neha maguktol beleesnek egy egy csapdaba :) - Kozben persze magyaraznak, hogy hova mesz jedi?
  • hiba

Hol a fegyvered ocsi? :)
  • Rincewind
    Arra nem tudsz továbbmenni! Van egy másik út, annak a közelében, ami egy terembe visz, ahol ki lehet kapcsolni a cuccot.
  • Simon Templar
    Köszönöm, ha hét életem van sem jövök rá.
  • verti.go
    yo, csináljunk klánt :)
    legyen a nevünk "sith férgek" :)
  • Krinyo
    Hé emberek!
    kéne csinálni egy klánt!
  • Simon Templar
    A kulccsal kicsit visszább ki tudod nyitni az egyik ajtót ahol a vezérlőnél irányíthatod a kicsi robotot amivel be tudsz menni a kis ajtókon a mérges gázos termen át egy távoli terembe ahol le tudod kapcsolni a mérges gázt.

A szemetes részben senki nem segít? Ott rohangászok már 2 napja és nem tudom a jelszót.