3049
Jedi Knight II - Outcast
-
Deajka #1146 Veled itt kötözködnek ... -
#1145 Azt az 50%-ot én se értem....én 10-et se adtam volna rá. -
#1144 elhiszem
de nem vonz a SW kaland -
#1143 Freak miéert nem játszol már vele? NE félj, mérföldekkel jöbb mohától :) -
Jaan #1141 Kerdes: 2. vagy 3. palya amikor az ion-agyuk pajzsait majd az ionagyukat kell kilonni. Utana a csajszi leszall az ursikloval, elindulok arrafele, es: semmi. Ott maszkalok a hajo korul, es nincs vege a kuldetesnek... Ez mi? -
#1140 A medal AI-jánál butább!?!?!?!?!?! JÉZUS!!! A medalban nem is volt AI, csak előre programozott cselekvések, ezek a Gurusok totál betegek!!
Ezt támasztja alá a Shadow Force-nak adott 50% százalék is, amit még ők maguk sem tudtak megindokolni........ -
spR #1138 Tudom hogy hülye kérdés, de hogy lehet átkapcsolni third person nézetbe? Vagy csak akkor lehet, ha van fénykardod?
-
Lantee #1137 Kivan a faszom a köcsög sniperekkel!!!
Nem akarom csitelni bazzz!!! ...de lehet hogy kénytelen leszek!
Amúgy nagyon COOL GAME!!! Iszonyatosan visszaadja a Star Wars feelinget! -
juanka #1136 tudna vki segiteni?
win xp-t hasznalok es ezt a hibaüzit kapom:
"GLW_StartOpenGL() - could not load OpenGL subsystem" miert? mar kiprobaltam win98 komp modban is, hasonlo eredmennyel. -
#1135 Mind1, idézet a végéből:
"A fent említett apróságoktól eltekintve azt kell mondanom, hogy a Jedi Outcast t9kéletesre sikeredett. Az egyetlen riválisnak számító MEdal of Honournál ötletesebb, kreatívabb és nagyobb mozgásszabadságot ad, mindemellett AI-ja jóval butább annál..."
:) -
#1134 Amit en lattam 1x abban a strike commander volt. -
#1133 Egyébként láttátok a PcGuru értékelést, lol? -
#1132 Hát marhára nem egyforma az izlésünk. : ))) -
#1131 Ez viszont a te véleményed, mindenkinek más a favorit, én például még mindig szívesebben "poénkodok" ezzel, mint, hogy a War3-al untassam magam! (Ajjaj ezért most biztos a pokolba kívánsz majd... ).
A lényeg, hogy ami egyiknek jó a másiknak lehet, hogy közel sem annyira és ez most nem CAD-nek szólt!!! -
#1130 Nos, amikor azokat a sorokat irtam (#1042), akkor kb felenel tartottam... most mar vegigvitem, es velemenyem csak minimalisan valtozott, igaz pozitiv iranyban... a gamma egyszer-vegigjatszom-aztan-soha-tobbe-ne-lassam kategoriaba tartozik bele, es a saber duel mutliba is max poenkodasnak jo egy egy mohaa, vagy warcraft3 nyomulas kozott... -
iMagination #1129 Köszi! -
#1128 Tölts vissza egy állást és mielőtt bemenne a szemétszállító az erőtér mügé, erővel állítsd át a lámpát. Ezt addig ismételd amíg el nem jutsz a köv pályára. -
iMagination #1127 Sziasztok!
Segítsetek, a báros rész után egy párkányra jutottam egy csillével, felettem egy jelzőlámpa villog, de nem tudok vele mit csinálni! -
#1126 bekell bindelni a bind paranccsal taunt -nak asszem valahogy igy /bind taunt -
Xenon #1124 Mit kell csinalni amikor Desann-t kovetjuk es van 1 olyan szoba,hogy omlok a plafon.Valaki segitsen. -
#1122 van szrerver? -
Cvd #1121 Ahol a tűz ég, van a plafonon egy cső, amiből víz szivárog. Azt verd szét, akkor a víz eloltja a tüzet. -
KeviN #1118 OMax : talalsz 1 lezuhant birodalmi podot...na azzal szembe (tehat hattal alsz neki) a viz alatt van 1 alagut...valts at 1st person nezetbe. -
To enable cheats, while playing a game, bring down the console with [Shift + ~] and type: "devmapall". You can then enter any of the following codes in the console:
god God Mode
noclip No Clipping Mode
notarget Enemies Ignore You
kill Kill Yourself
give all All Weapons and Health/Armor at Max
give health Health at 100%
give armor Armor at 100%
give ammo Ammo at 100%
give X # Give Item X (# = amount)
-
OMax #1113 haho mindenki. En ott akadtam el ahol az az Escape pod van lezuhanva a bolygon. Ott mit kell csinalni??? -
#1112 Simon Templar: Köszi, de nem szeretek "csitelni". .-) Majd csak megoldom valahogy. :-)
Magus: Nekem teccik a single, már amit eddig láttam belőle. :-) -
Simon Templar #1111 Köszi a linket, ideírom pontosan is. Tehát aki elakad bárhol a játékban az töltse le a végigjátszást (angol nyelven) és megtalálja a kiutat:
http://db.gamefaqs.com/computer/doswin/file/jedi_outcast.txt -
#1110 Símán ki lehet nyírni. Azért a biztonság kedvéért egyszer menj át a csóván de nekem anélkül is símán megvolt. -
#1108 nyugi én is elakdtam, de én nem is mentem tovabb:)nekem nem teszik a single... -
#1107 Bug, toltsd be a chekpoint allast. -
#1106 Leguggolva kifersz + forceheal -
#1105 A hangar melett van 1 tartaly raugrassz es beallitod rajta mind a 2 kodot. (a kodokat a hangarban latod)Aztan a hangarban a ket szelen leugraszz a lukakba es kinyitod a tetot -
#1104 Hol kell az üzemanyagot pumpálni Londo hajójába? -
Simon Templar #1103 nimfas: miután kinyírtad a lépegetőket ki kell lőni az ionágyúkat is. Menj a völgy másik végébe ott a hangár oldalán van egy ajtó. Ott felmehetsz az ionágyúk mellé de nem tudod még kilőni őket mert le kell kapcsolni a pajzsot. Menj végi az ionágyúk mellett a túloldalra ott is van egy ajót ott lemehetsz. Innetől már nem nagyon emlékszem, de ott kell kikapcsolni az ionágyú védelmét azátn kijössz és kilövöd az ágyúkat.
Close: gondolom nem segítség, de itt én shift+nulla beütöttem a noclip -et majd felmentem (felrepültem) az egyik lukba amelyik a felső vezetékes szállítócsillék útvonalán van. Ahol szikla a talaj és kis szakadékok vannak. Ha bejutottál abba a fenti lukba lekapcsolhatod a noclip-et úgy, hogy újra beütöd a shift+0-nál. Innetől már tovább tudsz menni. -
#1102 én vetettem fel, és én benne lennék -
#1100 Srácok, nem sok időm van játszani így kéretik nem idiótának stb nézni. Elakadtam még az elején de mivel már említettem hogy nem sok időm van ezért nem is nagyon nézelődtem, na szóval van egy szoba amiben egy gomb megnyomása után a padlóban lévő hasábok kiemelkednek ill. lesüllyednek, de a probláma az hogy így nem tudok eljutni sehova mert van lent egy ajtó de az meg zárva stóval hova kéne mennem? Előre is kösz. -
#1098 Gyerekek égés, de ez van. :-) Elakadtam már a harmadik pályán, amikor egy üzemben vagyok, ahová egy zöld folyam felett kellett átmászni csöveken. Kinyírtam mindenkit, van egy hely, ahol szállítóhajókat töltenek fel, amik átmennek a zöld folyam túlpartjára és nemtom merre menjek tovább. Tud valaki segíteni?
Köszi! .-) -
Simon Templar #1097 Ebből nem igazán tudom pontosan hol tartassz. A lépegetől lőnek rád a völgyben? -
#1095 Ahm azon a palyan ahol SkyCity-bol elropulok arra a bazisra... ott nem tudtamatmenni mert tul sokan vannak egy nagy terembe hatul... de aszonta haver hogy o talkozot meg az elejen Luke Skywalker-el... hogy lehet vele ott talkozni mert ahol o mondta ott nekem zarva van az ajto! Segitsek pls! -
Simon Templar #1094 Megint elakadtam. Nincs valahol egy szerencsétlen végigjátszás a neten? Lando űrhajójánál vagyok már kinyitottam az üzemanyagcsapot de a tetőt nem tudom hol kell kinyitni. Segítsetek!