3049
Jedi Knight II - Outcast
-
#1045 Kérdés: Meddig játszottál vele? -
#1044 Szerintem meg érdekes és élvezetes fejtörők és remek kardpárbajok jellemzik a játékot singleben. Én egyszer sem tartottam unalmasnak a játékot, csak az első két pályán, aztán erősen belendült. Ajánlom, hogy ne 2 perc játék után dönts. -
Güzüke #1043 Hali!
Második pályán vagyok egy zöld gázos teremnél. A bent meghalt tiszttől megszereztem a kulcsot, de nem tudok továbbmenni. Mi a teendő?
Köszi, Güzüke -
#1042 Elozo uzenetekhez nem kapcsolodva velemenyem a gammáról: végtelenul unalmas, szaraz, Mohaa gamez utan 5lettelen, sötet labirintusokkal-kapcsololokkal es zart ajtokkal megtuzdelt rokabor az egesz. Egyszeruen nevetseges, hogy Dark Forces es Jedi Knigkt1 szintu palyaepitest es hangulatteremtest alkalmaznak. Nekik az a jo es hosszu es tartalmas gamma, ha egy palyan 5 millio folyoso, zart ajto, meg kapcsolo van, es persze az aktualis kapcsolo a palya masik vegen levo ajtot nyitja. Egyetlen pozitivum gammeben, a multi saber duel es az erok, a tobbi nem er meg meg egy iratott cd-t sem... lucas arts, hova sulyedtel :((. -
#1041 Nem rossz, 1000 folotti hozzaszolas.
en spec ott akadtam el rogton az elejen, hogy van az a nagy energia vagy tudjisten milyen bigyo nagy melyseg, kozepen nem mukodo bizbaz, 3 hid nyitva negyedik nem, es nem tudom mit csinaljak... -
Simon Templar #1040 Segítség kellene! A szemetes pályán fogalmam sincs mi a jelszó. Azt mondtad egy ismerős megmondja. Hát nekem senki nem mond semmit. Ott állok és hülyeségeket válaszolok amelyek mind rosszak. Köszi. -
#1039 idézőjelet akarta mondani :o)
úgyis jó egyébként ha a filenevet írod át cdrwinxx.bin -re gondolom. de ha megoldottad akkor oks. -
#1038 köszi, megoldottam. :) -
#1037 Köszi a segítséget. .-) Lehet, hogy én vagyok hülye egyébként, de a notepadban nem találok zárójeles részt, csak ezt:
FILE "C:\CDRWINXX.BIN" BINARY
TRACK 01 MODE2/2352
INDEX 01 00:00:00
Mit kell átírnom? :-) -
#1036 File menü-->Burn Image-->kiválasztod cue-t és kész.
De valószínű, hogy nem tudja majd megnyitni a bint, mert a cue-ban nem a jó filenév szerepel. Egy notepaddal írd át a bin nevére a zárójelben levő részt a cueban..
:-)
De komolyan, ha nem tudja megnyitni ez lesz a mo. -
#1035 Bocsi, de Nero-val hogy írok Cue filet? -
#1034 Nero... -
#1033 sziasztok!
Leszedtem a netről a progit és most van egy bin és egy cue file-om. Tudnátok segíteni, hogy XP alatt meg tudjam írni a gamet? Mit használjak és honnét szerezzem be? Mert a cdrwin nem akar műxeni az XP alatt. :-(
Köszi! -
#1031 A kapszula tetején van egy kivert ablak. ott mássz ki. -
#1029 Köszike, erre nem gondoltam volna -
#1028 Szépen megkeresed a megfelelő fülkéket (az objectivek között van az, hogy milyen kódot kell keresni) és a külső fülkékben kell érvényesíteni (ott ahol csak 3 db van és hosszúkásak). Utána lehet hívni a rouge squadront. -
#1025 hi, sajnos még az elején elakadtam és örömmel venném, ha segítene vki: 3.pályán tarthatok(amikor elválok a csajszitól és egyedül kell mennem, majd a végén találkozni kell a rep.-nél)volt egy henger alakú hibernáló szerűség, ahol elmozdítva a fülkét, és ráugorva, feltudok jutni egy magasabb helyre, majd a fenti "szellőzőn"keresztül átjutottam egy lent bezárt ajtón, és egy terembe jutottam, melynek közepén egy kör alakú medencében vmi veszélyes folyadék található, ami vesz le az életemből és a "medence" közepén egy torony van, bezárt ajtókkal. a teremből két folyosó vezet ki, az egyik le van zárva egy piros fallal, a másik pedig egy szürke-piros terembe juttat, ahol 3 gépágyú fogad tárt karokkal, de itt is 2 bezárt ajtót találok. Elnézést, ha egy picit zagyva volt, de kérnék egy kis segítséget, mert ötletem sincs a továbbjutáshoz. Előre is köszönöm,
yolika -
#1024 ok akkor gyere ide
213.222.165.207 -
RON #1023 Nekem Van! -
#1022 Van kedve valakinek multizni? -
#1019 Az egyik raktárban van egy olyan emelvény, ahova fel lehet ugrani. Arra, amelyiken van egy kivágás és egy része kicsit lejebb van. Azután odafönt lesz egy szellőző. -
#1017 hpp, ez lemaradt: : ))) -
#1016 Majd ha jössz multizni, lesz még kit elverni kardpárbajban. -
#1015 Nyugodtan. : ))) -
zord #1014 köszi, akkó szedem :) -
#1013 Q3 motor, szóval egy 300MHz 64rammal tökéletesen elég és igen, nagyon érdemes. -
zord #1012 Jó játék, izmos gép kell hozzá?
Érdemes? -
#1010 Akkor már sehogy. Kezd előlröl a pályát. Csak akkor mehetsz tovább, ha ráugrasz. -
#1009 ehh
6hp val hogy? :D -
#1008 Márpedig muszály lesz ráugrani. Ott van bent a kapcsoló, amivel tovább lehet jutni. -
#1007 Segitsé
A bánya utáni pályán elakadtam.
Ahol van a bár.
ott kinyirok mindenkit
Tovább megyek és ott van egy zárt helység."bódé" vagy mi.Nem lehet bejutni,zárva az ajtó.Ha felülről ráugrom meghalok.Másmerre nemtudok menni.
Most merre hogyan tovább? -
#1006 ja télleg
-
#1005 1000-edik beszólás! -
#1004 mien 1000? -
#1003 jöjjön má valaki
ÖLNI akarok :D -
#1002 nembaj legalább gyakorolsz :D -
#1001 JIIIII-HAAAAA -
#1000 1000 -
#999 999 -
#998 998