3049
Jedi Knight II - Outcast
  • D3t0nat0r
    Kérdés: Meddig játszottál vele?
  • Hmuda
    Szerintem meg érdekes és élvezetes fejtörők és remek kardpárbajok jellemzik a játékot singleben. Én egyszer sem tartottam unalmasnak a játékot, csak az első két pályán, aztán erősen belendült. Ajánlom, hogy ne 2 perc játék után dönts.
  • Güzüke
    Hali!

Második pályán vagyok egy zöld gázos teremnél. A bent meghalt tiszttől megszereztem a kulcsot, de nem tudok továbbmenni. Mi a teendő?

Köszi, Güzüke
  • CAD
    Elozo uzenetekhez nem kapcsolodva velemenyem a gammáról: végtelenul unalmas, szaraz, Mohaa gamez utan 5lettelen, sötet labirintusokkal-kapcsololokkal es zart ajtokkal megtuzdelt rokabor az egesz. Egyszeruen nevetseges, hogy Dark Forces es Jedi Knigkt1 szintu palyaepitest es hangulatteremtest alkalmaznak. Nekik az a jo es hosszu es tartalmas gamma, ha egy palyan 5 millio folyoso, zart ajto, meg kapcsolo van, es persze az aktualis kapcsolo a palya masik vegen levo ajtot nyitja. Egyetlen pozitivum gammeben, a multi saber duel es az erok, a tobbi nem er meg meg egy iratott cd-t sem... lucas arts, hova sulyedtel :((.
  • Mike
    Nem rossz, 1000 folotti hozzaszolas.

en spec ott akadtam el rogton az elejen, hogy van az a nagy energia vagy tudjisten milyen bigyo nagy melyseg, kozepen nem mukodo bizbaz, 3 hid nyitva negyedik nem, es nem tudom mit csinaljak...
  • Simon Templar
    Segítség kellene! A szemetes pályán fogalmam sincs mi a jelszó. Azt mondtad egy ismerős megmondja. Hát nekem senki nem mond semmit. Ott állok és hülyeségeket válaszolok amelyek mind rosszak. Köszi.
  • Dikkma
    idézőjelet akarta mondani :o)
    úgyis jó egyébként ha a filenevet írod át cdrwinxx.bin -re gondolom. de ha megoldottad akkor oks.
  • Close
    köszi, megoldottam. :)
  • Close
    Köszi a segítséget. .-) Lehet, hogy én vagyok hülye egyébként, de a notepadban nem találok zárójeles részt, csak ezt:
    FILE "C:\CDRWINXX.BIN" BINARY
    TRACK 01 MODE2/2352
    INDEX 01 00:00:00
    Mit kell átírnom? :-)
  • Dikkma
    File menü-->Burn Image-->kiválasztod cue-t és kész.
    De valószínű, hogy nem tudja majd megnyitni a bint, mert a cue-ban nem a jó filenév szerepel. Egy notepaddal írd át a bin nevére a zárójelben levő részt a cueban..
    :-)
    De komolyan, ha nem tudja megnyitni ez lesz a mo.
  • Close
    Bocsi, de Nero-val hogy írok Cue filet?
  • Crem
    Nero...
  • Close
    sziasztok!

Leszedtem a netről a progit és most van egy bin és egy cue file-om. Tudnátok segíteni, hogy XP alatt meg tudjam írni a gamet? Mit használjak és honnét szerezzem be? Mert a cdrwin nem akar műxeni az XP alatt. :-(

Köszi!
  • Hmuda
    A kapszula tetején van egy kivert ablak. ott mássz ki.
  • yolika
    Köszike, erre nem gondoltam volna
  • Hmuda
    Szépen megkeresed a megfelelő fülkéket (az objectivek között van az, hogy milyen kódot kell keresni) és a külső fülkékben kell érvényesíteni (ott ahol csak 3 db van és hosszúkásak). Utána lehet hívni a rouge squadront.
  • yolika
    hi, sajnos még az elején elakadtam és örömmel venném, ha segítene vki: 3.pályán tarthatok(amikor elválok a csajszitól és egyedül kell mennem, majd a végén találkozni kell a rep.-nél)volt egy henger alakú hibernáló szerűség, ahol elmozdítva a fülkét, és ráugorva, feltudok jutni egy magasabb helyre, majd a fenti "szellőzőn"keresztül átjutottam egy lent bezárt ajtón, és egy terembe jutottam, melynek közepén egy kör alakú medencében vmi veszélyes folyadék található, ami vesz le az életemből és a "medence" közepén egy torony van, bezárt ajtókkal. a teremből két folyosó vezet ki, az egyik le van zárva egy piros fallal, a másik pedig egy szürke-piros terembe juttat, ahol 3 gépágyú fogad tárt karokkal, de itt is 2 bezárt ajtót találok. Elnézést, ha egy picit zagyva volt, de kérnék egy kis segítséget, mert ötletem sincs a továbbjutáshoz. Előre is köszönöm,
    yolika
  • Krinyo
    ok akkor gyere ide
    213.222.165.207
  • RON
    Nekem Van!
  • Krinyo
    Van kedve valakinek multizni?
  • Hmuda
    Az egyik raktárban van egy olyan emelvény, ahova fel lehet ugrani. Arra, amelyiken van egy kivágás és egy része kicsit lejebb van. Azután odafönt lesz egy szellőző.
  • Hmuda
    hpp, ez lemaradt: : )))
  • Hmuda
    Majd ha jössz multizni, lesz még kit elverni kardpárbajban.
  • Hmuda
    Nyugodtan. : )))
  • zord
    köszi, akkó szedem :)
  • Hmuda
    Q3 motor, szóval egy 300MHz 64rammal tökéletesen elég és igen, nagyon érdemes.
  • zord
    Jó játék, izmos gép kell hozzá?
    Érdemes?
  • Hmuda
    Akkor már sehogy. Kezd előlröl a pályát. Csak akkor mehetsz tovább, ha ráugrasz.
  • Krinyo
    ehh
    6hp val hogy? :D
  • Hmuda
    Márpedig muszály lesz ráugrani. Ott van bent a kapcsoló, amivel tovább lehet jutni.
  • Krinyo
    Segitsé
    A bánya utáni pályán elakadtam.
    Ahol van a bár.
    ott kinyirok mindenkit
    Tovább megyek és ott van egy zárt helység."bódé" vagy mi.Nem lehet bejutni,zárva az ajtó.Ha felülről ráugrom meghalok.Másmerre nemtudok menni.
    Most merre hogyan tovább?
  • Krinyo
    ja télleg
  • Hmuda
    1000-edik beszólás!
  • Krinyo
    mien 1000?
  • Krinyo
    jöjjön má valaki
    ÖLNI akarok :D
  • Krinyo
    nembaj legalább gyakorolsz :D