Jedi Knight II - Outcast
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nah sajna ki kellett jönnöm Krinyo-tól,de ez is nagyon kemény meccs volt,ám!😊))
Krinyo minden meccsunknel egyre jobb,jo lesz vigyazni vele😊)))
Krinyo minden meccsunknel egyre jobb,jo lesz vigyazni vele😊)))
Az azt jelenti.hogy ha megnyomod a gyorsoságot és erősséget változtatja.A játékban jobb alul mutatja(kék:gyenge,gyors;sárga:lassabb,erősebb;piros:nagyonlassú,legerősebb).
Figy emberek, külföldi serveren mutatták meg, lehet tauntolni 😊) Bindeljetek be 1 keyt +tauntra. Qrva jó!! 😊)
A fénykardozás nem mázli hanem gyakorolni kell, a támadóvarázslatok nagyrészét pedig egy szimpla push-al kivédtem.
Hogy cseszne meg a Jedi az egesz rohadt benzin pumpalasi fojamatot😊)) Amig rajottem fel nap kellet vazz! Pedig eloszor jol raktam oket de nem tudom miert nem ment... de amikor lattam hogy meg mindig nem indulunk hanem meg lonek rank ideges lettem😊 Ejjen a fedelzeti agyu!
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
pályafüggő
amugy grip és li8ghninget szeretem
néha a lathataslnasagot, a jo csak a heal m,iatatt jo, de nem lehet vele senkit megolni, mert a fnykardozas csak mazli uggyhogy nehez vele megolni barkit is. darkkal tamado varazslatokkal konnyu
amugy grip és li8ghninget szeretem
néha a lathataslnasagot, a jo csak a heal m,iatatt jo, de nem lehet vele senkit megolni, mert a fnykardozas csak mazli uggyhogy nehez vele megolni barkit is. darkkal tamado varazslatokkal konnyu
De én laggoltam mint állat,ahhoz képest eléggé kemény ellenfél voltam ám!😊))
az enyém már nem megy... idáig ment, benn voltunk hárman, és jó volt 😊 A maxplayers 4 volt...
Use google!
duel rulez! Szerintem, ha butított erőkonfiggal nyomjátok, úgy még jobb (tehát force jump maxra, meg a kardos cuccok is maxra, minden más gagyira). Élvezetesebb...
Use google!
Az ionágyúknál tovább lehet menni.
Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun
Sziasztok, segitséget kérnék. A bánya utáni pályán, amikor kiesünk a csőből, mindent megcsináltam, csak a csaj hajójával kell randevuzni. De nem tudom, hogyan? Ellenfél már szál se. Merre menjek? Köszi.
Te voltál a "dagadt geci"?😊)))
Ezt nekem mondod?😊))
És te nem is tudod menyire idegesit hogy állandóan menekülsz healelni,már ha az vagy akire gondolok!😊)))
És te nem is tudod menyire idegesit hogy állandóan menekülsz healelni,már ha az vagy akire gondolok!😊)))
De engem nem vertél le pedig nem is tudod mennyire idegesített hogy állandóan leszívtad az erőmet 

verti.go van még szerver,mert én most próbáltam menni,de nem találja...bár elég valószínű hogy már nincs😊))
Amugy most jövök Krinyo-tól 1 nagyon izgalmas duelről,csak kár hogy laggoltam mint az állat,de attól még egyszer sikerült levernem😊))
Amugy most jövök Krinyo-tól 1 nagyon izgalmas duelről,csak kár hogy laggoltam mint az állat,de attól még egyszer sikerült levernem😊))
ja, megvan! azért, mert az ipcímet rosszul írtam 😊
!!!!!!!!!!szal a helyes cím:
195.70.60.191
!!!!!!!!!!szal a helyes cím:
195.70.60.191
Use google!
Kérdés: ott vagyok Dessan hajóján. Van 2 hangár, de csak az egyikbe tudok bemenni. Felmentem egy lifttel az első hangár tetejére, de ott sincs semmi. Merre tovább?
Más: mire jók a force kristályok, amiket a darktrooperektől szerzek? Már próbáltam keresni őket az invben meg mindenhol, de sehol nem találom őket.
Más: mire jók a force kristályok, amiket a darktrooperektől szerzek? Már próbáltam keresni őket az invben meg mindenhol, de sehol nem találom őket.
Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun
195.70.60.171
duel server of vertigo 😊
maxplayers: 4 (de lehet, hogy csak 3 😊
force: jedi masta
duel server of vertigo 😊
maxplayers: 4 (de lehet, hogy csak 3 😊
force: jedi masta
Use google!
Nem tudja valaki mi okozza azt, hogyha berakom a JK2 cd-t, es megprobalom megnezni valamivel a tartalmat, rogton jon a windows "a program szabalytalan muveletet hajtott vegre" dumaja?
Elakadtam ott,hogy amikor Dessan(vagy ki)hajojat keressuk,es ott van ojan paja,hogy 2 (dark)Jedit lecsapok es utana jon 1 lepegeto... Kerdesem:hogy lehet kinyirni,vagy lerazni? Aki tud segitsen pliz.
Mondjuk azt nem értem, hogy ti miért nem estetek el a 3as Pushtól. Én tegnapelőtt mindig elzanyáltam tőle..
A kardot vagd oda a pilarokat tarto kotelnek! Igen nehez eltalalni...
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"