3049
Jedi Knight II - Outcast
  • Hmuda
    Pedig ott van az objectivek között. Legalábbis nekem ott voltak a kódok. Egyszerűen csak meg kell keresni a megfelelő színűt az adott formából és érvényesíteni. Ennyi.
  • Krinyo
    hogy lehet multiba tauntot nyomni?
  • Hmuda
    Ahol sok szoba van felfüggesztve, ott kell megkeresni és megnyomni a megfelelő kódokat. Utána kell érvényesíteni az előtte levő teremben.
  • Krinyo
    elakadtam help.
    Ott tartok hogy hivni kell majd a rouge sqadront de előtte kódokkal kell szenvedni.Mit hol hogyan???
  • Hmuda
    Szivesen. : )))
  • Hmuda
    Nem arra kell menni, hanem a vízben lesz egy járat.
  • Close
    Köszi! :-)
  • Hmuda
    Amikor nyitva van a fertőtlenítő ajtaja, menj be és amikor bejön egy csille, mássz fel a lámpatartókra és ugorj rá. Azután csak ki kell ugranod egy párkányra és mehetsz is tovább.
  • Close
    sziasztok! Segítsegek kicsit nekem lécci! :-) A harmadik pályán vagyok, ahol egy bányaüzem van. Két feladat van, az elsővel nincs is problémám, de a másodikkal (Cripple the mining operation) nem jutopk semmire. Már minden ellent elpusztítottam, a teherhajóknál sem villog már a piros fény a feltöltésükkor, mert felrobbantottam alatta a feltöltőt, de nem tudok tovább jutni. Egyszerűen nem találok sehol olyan kapcsolót amit még nem kapcsoltam be, nem találok nyitható ajtót ahol még nem jártam, sowall meg vagyok lőve. Már a felszínre is visszamentem, de ott sincs semmi változás. Kérlek benneteket, nyomassatok ide egy kis helpet nekem. .-)

Köszi!
  • Krinyo
    jön valaki multizni?
  • Sephi
    ha! Koszi megvolt mar! Dassan volt a legkonyerbb elenfelem:) Haver aszonta hogy nyomogasak gombokat es kapok pajzsot ... fasz:) Speed 3 szor es utod vered oszt ki is halt! :)

Ramak jatek volt isteni!

Habar minden Lucas Arts jatek az!

Koszi a segitsegeteekt es jo szorakozast tovabb is!
  • Sephi
    Ahm nah megint elakdtam.

Ott vagyok hogy mar Dasant uldozom a templomba . Ott volt egy resz hogy egy tuzfolyoso utan 3 ajto van. Jobb oldalinal ha megyek leesek kozepen egy tukor van es bal oldalon egy ut ami le visz egy pincebe ahol 3 kovet lehet eltolni hogy 3 alagut legyen... na most a baj az hogy eltoltam mindaharmat es akkor az volt hogy az egyik megalt de nem lehetet sehova se menni arra a masik ketto meg egy atjarot csinalt ... ami ugyanoda visz visza... micsinajak ott?
  • Lantee
    THANX SEPHI!!!
  • Sephi
    Ott fenn bazz baloldalt van a vilany kapcsolo. Kikapcsolod es atrohans a szoban gyorsan:)

Bar en bementem lent mind controlal elkabitotam apasit a veszjelzonel majd szijelcsaptam mindekit es aszt is :))
  • Lantee
    FELÜL??? Körülnéztem rendesen, találtam is egy SECRET PLACE-t, de tovább már nem tudtam felugrani! Bááár...van egy kis beugró, ahol fel lehet ugrani egy lámpára, de a következő hely nagyon magasan van.

Azért köszi, majd alaposan megszemlélem a helyszint! :)
  • mozesapo
    Felül menj be és kapcsold le a villanyt !
  • djcom
    Hol a francba lehet megszerezni a fénykardot?Most a lépegetőknél vagyok.De mindíg mission failed!?
  • Lantee
    Bazzeg!!! A lopakodós résznél FULLRA ELAKADTAM!!!
    Van két ajtó közvetlen egymás mögött. A második mögött egy szoba, tele birodalmiakkal, és ahogy belépek - akár sunnyogva is - egy köcsög tiszt valahol egy ablak mögött egyből megnyomja a riasztót, én meg megyek a dutyiba! :()

Más útvonalon nem lehet bejutni, tehát mindenképpen az ajtót kell használnom, de már ki vagyok tőle! Egy órán keresztül küzdöttem, de most feladtam! HELP PLEASE!!
  • Rincewind
    A Hupikék Törpikékben is több az SW feeling, mint Ep 1.ben :)
  • Simon Templar
    Hát ez maximum az elején megy, később az ellenség nem különösebben aggasztja magát a fojtogatós trükkön.
  • Simon Templar
    Én is befejeztem. Elégedett vagyok, szépen kivitelezett, érdekes, változatos játék. Több Star Wars feelinget éreztem benne, mint az Episode I-ben.
  • Sephi
    Ohh most verekedtem azzal a robot fele emberkevel... oo nem is nehez! Eloszor szijel kell lonni a pajzsat majd tamadas kardal hatralepes tamadas hatralepes... es igy... de asztan a swamp az juj :)
  • Krinyo
    oda álsz ellenség elé(háttal)és hátra+támadás
  • Lada
    He! Közben sikerült!
  • Lada
    Nar Shadda-n elakadtam.
    Egy R2-es előtti kapcsolót megnyomtam, alattam egy villaszerű valamire rátudtam ugrani, és még a másik villát is sikerült közelebb csalni az Erővel. Most át kellene a másikra ugrani? Sehogyse sikerül.
  • Krinyo
    media marktba már árulják
  • Simon Templar
    Háromszor elolvastam amit írtam de nem láttam benne élvezetre utaló kifejezést. Csak annyit tudakoltam, hogy lehet-e.
  • Krinyo
    ááá
    messze van még onnan a vége
  • Simon Templar
    A multiban lehet first person-ba fénykardozni? A single módban lehetett, de a multiban nekem nem engedi.
  • djcom
    Ezt honnan veszed Krinyo?
  • Sephi
    Ahm nekem az teccik mikor ram tamad ket Jedi es felora kardozas utan meghalok. Ezert valtoztatam strategiat. Amikor ramfutnak lelaszitom az idot es 3 masodperc allat megolom :) Jo mi ?:)))
  • Dikkma
    ne má? ma ápr. 2 van, nem 1?!
  • Hmuda
    Na, icsit nyomultam külföldi szerveren. Tök jó volt amikor mindenki elkezdett tauntolni. A legdurvább szerintem Luke tauntja. "Megvárom amíg a gyűlöleted elemészt!" Mindenki körberöhögte a Luke skines csávót. Persze rögtön váltott is Dessanra. : )))
    Magyarán kurva jó volt. Csak sajna egy bug miatt No force-os szervereken is lehet erőt használni. Kicsit bunkóságnak tartom, hogy ezt sokan ki is használják.
  • I.C.ram
    qczi.warez.hu
  • Krinyo
    tudom hogy nem ide tartozik de megjelent a hitman 2.Egyébként qrva jó jk2.
  • djcom
    Pc-Guru:96%!!!!Ez igen meg is érdemli
    !
  • hiba
    igyvan mennye inkabb kapalni
    valkinek dolgozni is kene ma'
  • TneX
    Persze miért mit gondoltál Ravenéktől?Majd kapunk 1 minőségi q3 engines szórakoztató FPS-t pc-s szinvonalin,izgalmas multipléjer játékmódokkal meg minden?Jó vicc...:))))
  • I.C.ram
    az mokas resz volt sima kijatszottam a gepet! :))) el se inditottam a liftet csak az oldalarol felugrottam azokra szarokra es a raketasok else kezdtek loni :)) es a kulcs az pedig a "nagy torony" tetejen vagy az aljan minket reszre ellehet jutni egy lifttel
  • Sephi
    Nah ... ez is jo resz... ott vagyok hogy valami olyan oldara menos liftbe szaltam egy nagyon nagy teremben kozepen egy nagy torony... es a liftet (szalito izet) elkezdik loni raketasok! Azutan bementem a toronyba felmentem es ott van egy ajto... oda ker security cardot de aszt nem talalom :( Tudna segiteni valaki?