3049
Jedi Knight II - Outcast
  • Dynamic
    már meg van, köszi...
  • Dynamic
    Nagyon láma kérdés, de hogy a p...ba kell behozni a konzolt????
  • Long_Gun
    Akkor még 1 pöttyet gyakorolni kell az fps-eket Én knight-on vittem végig, most nyomom masteren. (mondjuk én a wolfival kezdtem vagy 10 éve).
  • Ron Ragm
    pff.."néha" előfordul...4ből 4szer, mi?:))
  • Ron Ragm
    pffff..vagy mégse:(
  • Ron Ragm
    Happy End! Tudtam hogy a Rarral volt a gond, mégpedig azzal, hogy úgy volt "beprogramozva" hogy az r44-nél legyen a 100%:)
  • Ron Ragm
    Mind1 találtam még 1 oldalt ami ugyanúgy van felrakva remélem a 2 egyvelegéből működni fog:)
  • Ron Ragm
    mind1 most lenyomok egy testinget hogy azért tudjam mejikkel is van gáz...
  • Ron Ragm
    de mejiket?:)
  • Ron Ragm
    a letölteni kimaradt
  • Ron Ragm
    help! A r44-es fájölnél folyton megáll a winrar és az alábbi szöveget dobja ki:
    ! CRC failed in jedi2.bin. The file is corrupt
    Naszal ez mitől van? Már próbáltam a Rart, az r44-est, meg az utániakat de semmi!:(
  • Kange
    2002. ápr. 08. 00:31 | Válasz erre | #1261

Szia KANGE ! :)
    Ismerős a dolog , már más is kérdezte pont ugyanezt máshol és pont én válaszoltam neki .Most akkor ide bemásolom ezt .

Ugye ott ki tudsz menni a szabadba a szoba mindkét oldalán .A szakadék túloldaláról érkezik a teherszállító vagon .Na ... itt menj ki az egyik ajtón és állj arra a részre , párkányra , ami a szakadék , zöld tó fölé nyúlik .Ha lenézel , láthatod , amint meghatározott időközönként kinyúlik egy cső , amire neked rá kell ugranod .Guggolj le , mert visszahúzódik ez a cső és te egy , a fenti rács alatti párkányra esel rá .Menj be a csőbe , siess , mert még a fertőtlenítés előtt ki kell lőnöd minden piros \"tekercset\" ( 5db ) .Ezután , mint egy liften , emlkedj ki a középső tekercsen , ahol már nyugodtan tartózkodhatsz , mivel már nem veszélyes rád a helység .Ugorj rá egy vagonra és majd baloldalt , közvetlenül az első forduló után lesz egy járat a bánya falában , ahová eddig nem tudtál eljutni , mert túl magasan volt .
    Remélem érthető voltam . :)
    Válasz 'Kange' üzenetére (#1259)
  • Kange
    THX!!!!!!!!!!!!!!!
  • WiLDoR
    Nekem kb. egál a configom (Cel 366@413, 160 mb ram, TNT16mb, SB128 és win2k), s nincs semmi problémám sem a game-val, a hangok sem csúsznak, igaz, hogy very low detail-ban van minden.

A problémád forrása lehet az SB live, a hangkártya-driver, (esetlegesen winxp - ha azod van, mert annak bazi sok ram kell) vagy próbáld meg azt, hogy a hangminőséget is low-ra állítod.
  • Simon Templar
    Amikor elmész hátra a folyosón ott van egy szellőzőaknak amit szét kell lőni (mármint a rácsot). Ott be tudsz menni és belátsz egy szobába ahol van egy láda a földön. Azt kell szétlőni, azt felrobban és átrobbantja a falat. Ott tudsz továbbmenni és megtalálod Lando-t aki megmondja a jelszót.
  • Kange
    Hm, skacok, akkor nincs segtség nekem?
    Senki sem tud segíteni? :-(
    Már teljesen kétségbe vagyok esve...
    Kétszer körbejártam az egész pályát, tök üres, megtaláltam az összes titkos helyet, de a pálya végét még nem...
    HELP
  • Kange
    Hm, skacok, akkor nincs segtség nekem?
    Senki sem tud segíteni? :-(
  • Ron Ragm
    Már csak 2 fájl és naná hogy itt az idő hogy suliba menjek!!!
    ÁÁáááááá ijen is csak velem történhet:(((
  • Kange
    Skacok, ismét HELP!!!
    A szemétzúzós pályán akadtam el. Ott állok egy ajtó elött, amihez egy kódot kér a robot fej...
    A kódot nem tudom, és ezért halálra sebez lent egy fülkében a villany...
    PLÍÍÍÍÍZZZ, HELP!!!!
  • RON
    Szia Andy!
    Neked van kedved multizni?
    Ha igen akkor én is megyek.
  • Krinyo
    Most nemtok.De van magyar szerver.
    A fénykard singelbe sztem nemmegy.
    De multiba is gond van.
    Ahol jáccottam ott ment és qrva jól nézett ki.
    De ha csinálok akkor azt irja ki hogy a csít nem engedéjezett ezen a szerveren
  • RON
    Szia Krinyó!A kétpengés fénykard single modban is müködik?Nem multizunk egy kicsit?
  • Kange
    Nekem begyün a single...
    Összehasonlítani meg nemtom a multival, mert még nem nyomtam...
  • magus
    kéne magyar szerver
    sztem a single trágya de izlések és pofpnok
  • WiLDoR
    Ok, lehet, hogy igazad van, de a világos oldal tényleg csak akkor nagyon jó, ha te meg a közelharcban vagy nagyon jó. És akkor még mindig ott van az a tény, hogy Lightning-gal akár 2-3 embert is ki tudsz nyuvasztani 1 időben úgy, hogy ők hozzád sem érnek...
    ...míg a világos oldalnál mindenképp közelharcba kell menned, ha egyáltalán pontot akarsz szerezni...
  • Ron Ragm
    Rrrrrrrrg jön le nem bírom ki valaki fogjon le:)))
  • Krinyo
    :)
  • TneX
    Nekem az a véleményem,hogy annak érdemes használni a világos oldalt,aki tudja magáról hogy nagyon jó közelharcban,mert ha belegondolsz,akkor a világos oldal képességei olyanok,hogy használatukkal közelharcra kényszerítik az ellenfelet.Pl az Absorb semlegesíti az ártó erőket,pl. a grip-et,vagy a lightningot,a heal-nél ugyan nem tol ki az ellenféllel azzal hogy leszivja a force power-t,de nem vagy a szerencsére utalva,hogy vajon van-e az ellenfélnek elég force powerje ahhoz,hogy engem felgyógyítson:)))
    A force push,mondjuk azt a sötétek is használhatják,a grip ellen való,és ha használtad akkkor megint csak közelharcra kényszerítetted az ellent:)))
    Meg mittomén,de azt tapasztaltam hogy aki a világos oldalt használta az mindig lehetetlenné tette valamelyik védekező képességével,hogy az erővel öljék meg.
  • Kange
    Nekem is nagyon tetszik... :-)
    Már elég régen nem játszottam olyan játékkal, amiben élveztem volna a single player módot... :-))
    Mint van szabad időm, egyből nyomom... :-)
    Hol érdemes multizni? Van valami gyors magyar cerver?
    Lehet, hogy hülye a kérdés, de én már csak ilyen vagyok... :-)))
  • WiLDoR
    multiban még nem tapasztaltam semmi bugot... meg úgy egyébként sem.

amúgy a progi rullZ! :)
  • Kange
    Skacok, kinek mi a véleménye a progirol?
    Ugyanis nekem elég sok bug van benne... (legalábbis szerintem bug...)
    Csomószor olyan érzésem van, hogy szerintem eltaláltam a gárdistát, átment rajta a lézer, de mintha mi se történt volna... :-(
    Ez nálatok is így van?
    Ha igen, van ez ellen esetleg már patch?
    Thx a helpet...
  • WiLDoR
    izé, elqram, a Multi Skilleknél nem force push, hanem force PULL, ami használhatatlan. sorry :)
  • WiLDoR
    Szeretnék veletek megosztani pár infot/tippet a multiplayer részéről a játéknak (CSAK azoknak, akik még nem ismerik őket):

Multiban (eddig még csak azt játszottam ) szerintem a lézerkardcsaták a legélvezetesebbek és leglátványosabbak is egyben. Személy szerint csak olyan szerverre join-olok, ahol a "...weaponDisable:65535" opció aktív, azaz, csak karddal lehet nyomulni. Itt is a DeathStar(?) pálya (nemtom' a pontos nevét) a legjobb, ahol a hangárban valami eszméletlen jókat lehet nyomulni , ajánlom mindenki fogyelmébe.

Multiban egyértelműen a Sötét Oldal a favorit, 20 esetből 19-ben olyan emberek vannak benne a TOP 5-ben, akik ezt az oldalt választották... hogy miért? Ezért:

1. Lightning: 3-as (maximum) szinten nagyon durván sebez, egyszerre több ellenfelet is, és jó a hatótávolsága is.

2. Grip: max. szinten megragadhatod vele az ellent és ledobhatod valahonnan (ez a Nar-Shadda(?) - ahol a vékony hidakon lehet mászkálni a nagy semmi felett - vagy milyen nevű pályán nagyon hatásos). Na meg fogyasztja a HP-t is. Grip-elés után általában egy suhintás a fénykarddal és megpusztult az enemy .

3. Drain: Elszívja az ellenség Force pontjait, ez pláne jó dolog a világos oldal ellen, ahol ugyebár a Protection és az Absorb skillek is a Force pontokból táplálkoznak - magyarán le lehet szedni az ellenfél védelmet nagyon gyorsan. Továbbá az elveszett HP-k pótlására is sokkal jobb, mint a világos oldal HEAL-je, mivel egyszerre több ellenféltől is szívhatod az energy-t egyszerre .

(A sötét oldal Rage-ét nem ajánlom mert igaz, hogy durva hatása van neki (brutális sebzés, gyorsabb mozgás, jobb találati arány), de elszívja a HP-det és utána nagyon könnyen lecsaphatnak.)
    (Az egyik legjobb móka az, amikor neked támad valaki Rage módban, te meg elugrálsz a csapásai elől, aztán amikor megszűnik a Rage hatása és az enemy belassúl akkor odaugrani hozzá és megérinteni a fénykarddal - adios amigo, +1 pont )

A legjobb beállítások szerintem, sötét oldalra (természetesen Jedi Knight szinten):
    Jump: 3-as szint,
    Grip, Drain, Lightning: 3-as szint,
    Saber Attack, Saber Defense: 3-as szint, Saber Throw: 1-es szint.

Ez az én véleményem, nem kell ehhez tartani, mert pl. a tapasztalatok alapján a Grip-es fojtogatás ellen nagyon jó a Force Push (elég sok esetben).

Az abszolút használhatatlan Multi Skillek közé tartozik szerintem a Force Push (ha észreveszik, hogy húzol valaki magad felé megfordul és vagy szembeszáll veled, vagy átugrik rajtad aztán hello), a Mind Trick (baromság, mert hiába nem lát az ellenfél erővel tud rád hatni ugyanúgy és amint megtámadsz valakit láthatóvá válsz) és a Force Seeing (abszolút semmi értelme sincs).

Fénykard üzemmódok:
    - Kék: alacsonyat sebez, de ez a leggyorsabb üzemmód
    - Sárga: normál sebzés, normál sebesség
    - Piros: nagy sebzés, de nagyon lassú (viszont 2 csapással ki lehet bárkit csinálni, de általában elég egy csapás is)

A sebzésszorzókat sajnos nem tudom, de nem nem is lényeges, ajánlom mindenkinek a Sárga üzemmódot, ez a leghatásosabb és legjobb választás szerintem.

Egyenlőre ennyi jutott eszembe...
  • WiLDoR
    Valószínüleg driver probléma. Rakj fel egy másik nVidia drivert.
  • WiLDoR
    A fénykardpárbaj a legjobb az egész játékban :)) Amúgy meg a legjobb, leglátványosabb fegyver is...
  • Ron Ragm
    Jön le!(sajna kicsit lemaradtam, ha tudtam volna hogy ijen is lesz...:(((()
    De mind1, fő a vidámság és már várom mijen lehet LANban 1 fénykard párbaly:))))
  • Kange
    Köszike...
    Ott a tekercsek kilövése maradt el nekem...
    A magasabb párkányt észrevettem...
    THX
  • Vándor
    Előbb járd be azt a részt ahol üres fülkéket találsz erőterekkel lezárva. Az egyikben egy régi ismerőssel találkozol aki megmondja a jelszót
  • gothic1
    HELP!

Close megfogalmazta a problémámat, de mire valaki válaszolt volna neki. Kitalálta maga... Pech.
    Szóval a probléma (Close irta):

Sowall Nar Shadda-n vagyok a második részpályán, az üzemben. Megint mindenkit kinyírtam akit találtam, de van egy ajtó az üzemben a felső szinten, ahol egy droidfej ami kibújik a lyukból, kódot kér, hogy továbbmehessek egy ajtón. Mr. Jedi meg mondogat mindenfélét, de mindig wrong a kód. :-) Merre tudom megszerezni?

Tudja valaki a megoldást?

Köszi.

• Lantee
    VÉGIGNYOMTAM!!!
    Nem volt egyszerű, de sikerült! Ez igazi kihívás volt! Nagyon bejött, bár volt egy-két rész, ahol az anyjukba kívántam a pályatervezőket (ugra-bugra), de amúgy nagyon klassz SW feelinges gamma! :))

Ki kéne próbálnom multiban!