Jedi Knight II - Outcast
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
http://www.wok-klan.atw.hu | World of Knights Mu-s klán a király+
kössz
az elöbbbit már irtam hülye vok😄
ööö...retekegér...!
😞 nincs valami másik oldal?ami esetleg könyeb?😄már tisztára ki vok borulva hogy nem tok játszani vele...a multkor amikor még ment kb 1 éve akkor elakadtam és annyira ki voltam készülve hogy letöröltem a géprõl és hozzáváktam a falnak a cd tokját😄 na jó ez kicsit tulzás..😄az igazi sztori az úgy volt hogy elakadtam és már 5 napja rágódtam h mi a mgoldás és a végén hozzá sem nyúltam 1 honapig..😄 és a végul letöröltem..de már azóta felnõttem agyilag😛 aztán most végig akarom vinni
😄
Fel vennélek msn-re de mivel nem vagyok net közelben egész nap nincs értelme. majd ide irsz ha nem jó 😊
Én személy szerint imádom a star wars-os játékokat ezeket kivétel nélkül végig viszem. jk2 is háromszor ki vittem, iszonyat nehéz volt és idegesitõk a pálya felépitések, van ahol napokig szorakoztam mire rájöttem a megoldásra. Ilyenkor mindig olyan állapotban voltam hogy "azért is átviszem<#violent>#violent><#email>#email> ha bele pusztulok is". Szóval csak erös idegzetüeknek.
ööö...retekegér...!
az ATI hoz véletlenül se tölts Nvidia drivert.
RADEON 7000 hez ATi Catayst tölts le, és nem szükséges a legfrissebb egy ilyen régi kártyához 5.13 vagy 6.4 is jó szerintem. Most nem irom le még milyen hibák lehetnek az okai a JK 2-nek amiért nem indul. A driver cserével müködnie kell, ha nem akkor irj<#email>#email> ide.
ööö...retekegér...!
valószínûleg uj videókártyád van és az a vicces h nem ismeri fel a játék...
ha ATI-d van akkor catalyst-ot tegyél fel...
Nvidiánál meg keresd meg az oldalon a kártyádhoz illõ drivert a hivatalos oldalon...
elvileg ennyi...így nekem ment...
ööö...retekegér...!
és egyszerûen már belefáradtam hogy minden félével próbálkozom...pedig régebben ment..😞 de nem tudom hogy mi lehet a baj...elõre is kössz😊 Ui...az msn címem:[email protected] ott valamivel könnyebb lenne ezt megbeszélni😊
Lécci.
köszike
Config - Raidmax Sagitta | GB P35-DS3 | 2GB Kingston DDR2 800Mhz | C2D E6550 | Gainward GTX275 896MB
annyira úriember vagyok, hogy még k*rvához is virágcsokorral megyek. :)
D.
\"Héjjá-héjjá-héjjá-hóóó; pici kupó mogyoró!!! :-P\"
kissé elakadtam, és ehhez kéne egy kis segítség, vagy ha tudtok hozzá végigjátszást az is jó lenne!
Szal most épp Landoval vagyok az ûrhajójánál, és õ már a hajóban nagyban gépezik. A két kicsi alagúton átmentem, és megnyomkodtam a gombokat, aztán a hajón megint nyekergett nekem valamit. Na innentõl nem toom hova tovább! A pályán már vagy 3x végigmentem, de semmi!
Elõre is köszike!
Config - Raidmax Sagitta | GB P35-DS3 | 2GB Kingston DDR2 800Mhz | C2D E6550 | Gainward GTX275 896MB
Jedi Acasemybe miért nincsen 1 szerversem???Remélem hogy tudtok helyet ahol lelehet tölteni..egésznap játszanékvele<#email>#email><#taps>#taps>.
Ott a patch között megleled.
Érdemes esetleg itt rákeresni egy esetleges ATI problémát javító patch -re, mert az sem kizárt jelen esetben, hogy esetleg a kártyádat nem szereti. Azért nem tudom, mert én Nvidiával játszottam. Good Luck!
eddig minden jó volt csak a 4. pálya betöltésénél dob ki az alábbi hibával.
tudsz valami megoldást rá?? a patch megoldaná??? honnan lehetne leszedni??
Valaki tudna nekem segíteni??? Az Artus Detention nevû pálya végén mikor kiugrom a csõbõl és betöltené a köv pályát akkor kidob Win-be és kiírja hogy:
----- R_Init -----
Initializing Shaders
----- finished R_Init -----
UI menu load time = 51 milli seconds
Couldn't find image for shader
Parsing menu file:ui/hud.menu
UI menu load time = 1 milli seconds
AS_ParseFile: Loaded 10 of 194 ambient set(s)
...loaded 9034 faces, 87 meshes, 0 trisurfs, 0 flares
Couldn't find image for shader gfx/2d/crosshairj
WARNING: reused image gfx/hud/w_icon_atst with mixed glWrapClampMode parm
Corrupt JPEG data: bad Huffman code
----- CL_Shutdown -----
RE_Shutdown( 1 )
Shutting down OpenGL subsystem
...wglMakeCurrent( NULL, NULL ): success
...deleting GL context: success
...releasing DC: success
...destroying window
...resetting display