Jedi Knight II - Outcast

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ddomi87
nekem most egy multis problémám van:a pingen nagyon jó...az fpsem 80-90 között mozog,mégis akaodozik mindeki aki körülöttem mozog mintha tiszta laggos lenne az egész.
más játékonál semmi probléma nincs...csak ennél:S
volt ujra telepités....semmit nem ért
pls help!

kicsikirály:nézd meg a fõmenübe h a playernél mi van beállitva:próbáld meg egy másik skinnre rakni..lehet akkor mindeki uyganolyan lesz😛
de egy próbát megér😊

ööö...retekegér...!

Kicsikiraly
van egy kis problémám. Multiba, nem neten akarok gyakorolni, berakom a botokat, és amikor belépek, az összes ugyanugy néz ki mint én :S megprobáltam ujratelepiteni, úgy is megmaradtak 😞 pls valaki help

DFTBA ಠ_ಠ

Koon JM
szivi😊

http://www.wok-klan.atw.hu | World of Knights Mu-s klán a király+

Neogan
Szerintem már nem lesz rá szükségem de azért köszi! <#wink>

One man\'s hero, is another man\'s demon...

Koon JM
Sok sikert!

Koon JM
Naná, aki nem tud rendesen botot bedobni, ez lesz! próbáld ki ezt a progit RCON-se! Ez profi, és ezzel ha nem vagy játékban is tudsz üzit írni, csak te nem ltáod, ha visszaírnak:RConSe

Neogan
Na megpróbáltam úgy hogy 2 botot teszek be csak az egyiket dobta ki 😊

Neogan
sv_maxclients "2"
g_maxGameClients "0"

a többi csak max ping meg max fps
ezekkel van gond?
nem értem 😞

Muki100
Nézd meg hogy az sv_maxclients nincs-e nagyon kicsin. Nem vagyok 100% biztos benne de mintha lenne valami olyan is hogy sv_maxbots vagy hasonló, érdemes annak is utánanézni (j2mp.cfg-ban)

\"Várunk helyén k?halom, árnyékban h?vös hajnalon, Egy elhagyott tartományról álmodom\"

Neogan
Hi!
Újra elõvettem ezt az örökzöldet, ám ha csak gyakorolni szeretnék, botokkal akkor pl ha JM-módban az 1.HUMAN 2.(vmilyen bot) beállítás van, a játék kezdetekor a bot kb 3 mp-ig online utána a (bot)kicked üzenet ugrik be és egyedül maradok. Ez mitõl lehet?

Muki100
Meg van persze a JK2 is de inkább a JKA-val szoktam játszani, mostanában nem sokat. De néha ha hívnak vagy kedvem van akkor nyomás JK2 CTF mert az olyan jó 😄

\"Várunk helyén k?halom, árnyékban h?vös hajnalon, Egy elhagyott tartományról álmodom\"

ddomi87
muki100?te aktív jékás vagy?sokat tolod fennt?

ööö...retekegér...!

köszi

Muki100
próbáljátok konzolba /connect xxx.xxx.x:port

sziasztok! az mitõl lehet hogy nem látom haver szerverét, sõt, ha rámegyek a Get New List-re akkor még a netem is elmegy? 😄
az lehet a gond hogy nem routerrel van megosztva a net, hanem össze van kötve a két gép és egy a külsõ ip-nk?

Swy
a motor indítása?? Az a töltõképernyõ a háttérben? Mert az elindul és utána a jk2mp.exe hibát észlel. Haveromnak megy a multi is ugyanerrõl csak õt a játék közben dobja ki mással. Az szerintem egy másik történet.

http://bf2s.com/player/swy/

ddomi87
mit ír ki pontosan?
a quake motor inditása közben dob ki winfosba?vagy utána?kiír vmit?

ööö...retekegér...!

Swy
sziasztok!! Az lenne a kérdésem h mi a teendõ akkor ha mindig mikor elindítanám a multiplayert hibát észlel. Újratelepítettem peccseltem minden módszerrel de semmi.

http://bf2s.com/player/swy/

Ok köszi szépen.

\"That if we fall,we all fall,and we fall alone.\"

Muki100
Nem, a frapssel azt veszed fel ami a képernyõn van és aztán azt még konvertálhatod is, magyarán kisebb méretû lesz. Összevágni sztem nem lehet vele, bár én se sokat használtam...én ahhoz a windows movie makert és az adobe premiert tudom.

A Fraps nem csak arra való,h összevágjam(bár még nem láttam) vele a videokat???

ddomi87
nagyon sokan nyomják,fõleg magyarok!ha van kedved nézz fel.
gaints cave a szerverünk!csak szólj elötte itt, h hánykor jöszz!

ööö...retekegér...!

Muki100
Hát ja, a JKA alapból nem lett valami jó :\
Egyedül a siege az ami miatt megérte "váltani" nekem. Majd visszanézek azért JK2-be egyszer, de ahogy látom már alig játsszák 😞

ddomi87
szigorúan jk2.nálam.
3 év?az szép.Láttalak párszor anno...
örülök h van egy jékás sgs😛

ööö...retekegér...!

Muki100
JK2-ben sárgával Muki néven, klán nélkül fõleg CTF-et.Hát úgy kb. 3 és fél éve 😄 De már elég rég játszottam.
JKA van most fenn, ott =Muki Kacsa= (szivárvány színekkel, lehetetlen összekeverni), klán Gun Squad azt is 3 éve, kizárólag siege és moviebattles, néha CTF.

ddomi87
csá!jkzol?mien néven?klán?mijóta tolod?

ööö...retekegér...!

Muki100
/record
de szerintem egy FRAPS-el jobban jársz.

Csá!
Lehet hülye kérdés,de h tok felvenni videot a gameban???
Consolba mit kell beírni???
Elõre is köszi.

Jah már minden tiszta. <#hawaii>
A registryben már megnéztem mindent, de ott nincs.
Muki100
registryben benne lenne netán?

Mikor éppen felraknám, az installálás úgy értelmezi a gamét, mintha már fel lenne telepítve. Pedig szemlátomást nincs is. Amúgy xp-m van, Radeon9200 vidoókarival.
ddomi87
nem értem,bocsi...

ööö...retekegér...!

mármint a segítséget...
Sziasztok!
Van problémám installálással. Felraktam, letöröltem. Aztán újra fel akarom rakni, Csak állandóan azzal csesztet, h egy ablakban utasítás h "deleted it all components?" bármire reáklikkelek, sehogyse telepíti fel.
Elõre is kösz.
ddomi87
megadod az msnedet nem akaok többet offolni?😊

ööö...retekegér...!

ddomi87
na fel tuttam menni, de nem tudok dfazni meg még nemtom mijen kombók nem mehetnek...mitévõ legyek?

ööö...retekegér...!

ddomi87
mostmár fel birnék menni, de kilép a játék és kiírja ez a szar h wrong version...

ööö...retekegér...!

Sztem csak a pingünk nagy de azért még próbálkozz!
Amúgy meg 1.04-es patchünk van!
Amúgy neled van klánod?
Szivesen beveszünk ha most nincs!
ddomi87
a serveretek más protokollt használl az általános jéká serverekhez képest...vmit fel kell rakni h fel tudjak lépni,ha meg tudnád nekem tudakolni vhonan, szivesen jáccanék Veled eggyet😊
én pfff már nem is tudom mikor jáccotam elösször:3-4 éve talán...nagy kihagyásokkaljácco azóta is.nyáron az SRW-be akartam bekerülni, de sajna nem volt elég idõm a játékra😞.

ööö...retekegér...!

ddomi87
nem az a baj...
de lentebb ugyanez a problémája volt a srácnak...olvas vissza
dióhéjban:ha ati videókártyád van akor ted fel a legujjab catalyst-ot,ha nvidida gforce-od van akkor a legujjabb drivert hozzá...

ööö...retekegér...!

Helló
Régen fen volt a jedi knight II de letöröltem és most fel akartam teni de Nem mûködik a játék: Ezt írja ki
GLW_StartOpenGL() - could not load OpenGL subsystem
Én a képernyõilesztõre gyanakszom.
Mit csináljak???????????
Kösssszzzzzzzz

Ajánlom akinek van weboldala mert letölthetsz1könyvet melyben segitséget kapsz ahhoz h h lehet1weboldalból pénzt csinálni! http://www.onlinevallalkozas.hu/52699

csá!
lehet hogy hülyeséget megkérdeznem de mi az a protokol?
amúgy én 2 és feél éve játszok!
ddomi87
próbáltam felmenni...de 16os protokolotok van😞

ööö...retekegér...!

ddomi87
megnéztem😊
még elég gyerek cipõben jártok...de ügyik vagytok.
csak legyen összetartás...ma este majd felmegyek serverre ha leszetek...
te mijóta jáccol?

ööö...retekegér...!

hahó!
Hát úgy fél éves klán de már gyarapodunk!
már 7-8 an vagyunk
és ez csak növekedni fog!
de nézd meg a honlapunkat és (majdnem) mindent megtudhatsz!
ddomi87
mijen idõs a clán?

ööö...retekegér...!

Császtok!
Ha kell valakinek Star Wars Jedi Knight Jedi Outcast 2 klán akkor itt jelentkezzen: [email protected]
.:Bellicum Dei:.
Oldalunk www.bd-clan.gportal.hu

Koon JM
Szasztij😊!
Multinak???:..........!

mostmár a mohha allied assault is megy😄 azt már 20x végigtoltam ugyhogy csak a multinak élek s halok😄