3049
Jedi Knight II - Outcast
-
#1465 Just: Én is itt akadtam el.
kuplung: Azért úgy kicsit, egy nagyon kicsit behatárolhatnád, hol is van leírva. -
#1464 És hogyan aktiváltad? -
#1462 Csá! El tudná nekem valaki mesélni (kb. mint egy 5 évesnek), hogy csinálom meg a dupla fénykardot?? Tényleg részletesen, mert nekem sehogy sem jött össze! Multi vagy single? Mi a parancs? Hogyan lehet a cheat-et aktiválni stb..
Kösz srácok! -
#1459 a game 1cd-s? mer most jött le a qcziról, a bin+a cue 738 MB, még jó hogy 545-öt írtak oda... -
#1458 Azért ez sem rossz....:-)))))))) -
#1457 Srácok! Naggyon meleg volt!
Amikor először találkozom a 2 "black armor"-os dark jedi-vel, és kardpárbajra kerül a sor, az egyik jedi nyomott egy olyat, hogy leestem a székről!
Kardozunk-kardozuk, erő ide, erő oda, erre az egyik felugrik a legmagasabb párkányra, mivel én onnan jöttem le! Erre az akrobata köcsög jönne utánnam, de olyan csúnyán leesik, hogy fogtam a hasam!
A nagy komoly dark-über-black-jedi bazzeg leesett egy párkányról! Nagyon komoly volt. Mindezt Jedi fokozaton. :-) -
Simon Templar #1455 Már egy párszor végigjátszottam az utolsó pályán a párbajt. Csak úgy szórakozásból. Nem hiszitek el, hogy most hogy halt meg a főgonosz! Szétbaszarintotta az egyik oszlopot ami összedőlt, ráomlott és agyonnyomta!!!! Sok dolgom nem volt vele. -
#1454 Rip valahol nincs? Badbones nem jo -
Sith #1453 Elméletielg a mission menüpontban látsz négy jelet azokat kell megnyomnod a fülkékbe utánna visszamenni a központ helységbe és ott aktiválni öket szal kersed meg azokat az ábrákat miket a missionban látsz és csak azokat nyomd meg -
#1445 Mikor kialszik a pajzs akkor fénykardot eldobni és a pajzsgenerrátorát a hátán szétvágni. -
#1441 összes video kodot nem tud valaki?
elöre is thx -
#1440 pár másodpercig sérthetetlen leszel.:) -
#1437 BAZZEG! EZ NAGYON KOMOLY!
1. keressetek egy magas, tágas helyet, álljatok be a közepire.
2. SHIFT+˝ és írjátok be: devmapall
3.Majd írjátok be: drive_atst -
#1435 Na, mentem tovább de megint elakadtam. Egy teremben vagyok, ahol egy kerek medencében sekély víz és abban van áram, közepén mkeg egy erőmű szerű hengerakármi van. Aztán csak egy ajtó zöld, ami egy terembe vezet, ahol 2 rohamosztagos és 3 automata lézerágyú. -
Sith #1430 Aszem az a leelső am,itmeglátsz... most lehet hogy keverem a dolgokat ed ha jól emléxem akokr a kék a pajzsgenerátor kinézetü izénél van mielőt bemész a terembe. -
#1429 Help! Az elején vagyok, ott, ahol a alakkódokat kell bepötyögni panelen! Már a piros és a zöld kódot is beütöttem. Már csak a kék hiányzik, de nemtom merre kell menni! Help! -
#1428 Letszi ha tudtok akkor rip linket irjatok! De ne a badbonest, mert arrol rosszul tolt a getright. Tenyleg meg is probalom flashgettel! -
#1427 Keress a vízben egy járatot. -
#1426 Hali! : )))
Szóval ott amint lárótávban vannak, azonnal ki kell lőni a rakétásokat. Ugyan a libegőt mindenképpen kilövik, de a tartókon könnyen el lehet bújni. Szóval csak elő a snipert és lőj. Ha már alul-felül mindenki halott szépen ugrálhatsz, gyakran mentve, mert elég egy rossz lépés és kampec. -
#1421 Köszi Andy! Egyébként, hogy áll a fordítás? :-) -
#1418 Szia Hmuda!
Már megint Hozzád fordulok segedelemért. :-) Azon a pályán vagyok, ahol a feladat: "Search for Galak's ship, Doomgiver". Átmentem egy termen, ahol ilyen forgó "szárnyak" vagy mik voltak, át kellett ugrálni rajtuk. Majd bejutottam egy baszottul hatalmas "aknába". Ennek a közepén van egy hatalmas épület és a bejutási oldalon van egy olyasmi közlekedési eszköz, mint amin a szenátorok tartják a beszédüket a tanácsban. Ha azon akarok átmenni, akkor a túloldalról rakétákkal szétlőnek a rohamosztagosok, ez miatt átugráltam a szélén és mindenkit kinyírtam a túloldalon is és a középső épületben is. Az épületben van három szint. Alul 4 db rohamosztagos ácsorog egy párkányon, ami kötülvesz egy zöld sugarat, de oda nem lehet bemenni. A középső rész az, ahová bejutottam, felül pedig 4 tiszt van. Ezeket is kinyírtam, és van egy ajtó itt, a legfelső szinten, ami nem nyílik, csak security key-el. De nem tudom, honnét lehet azt megszerezni. Ezen kívül van ott egy kapcsoló is a tiszti állásokban, amit ha megnyomok, fogalmam sincs mi történik. :-) Mit kell tennem? .-) -
#1417 próbáld felcsalogatni egy magas helyre, majd lökd le, ahogy a haverom a 2 shadowtrooperrel csinálta:)) -
#1415 Help! Ott vagyok hogy már a piros és a zöld kódot is beütöttem. Már csak a kék hiányzik, de nemtom merre kell menni! Help! -
#1412 Haho Skacok, kerdezem megegyszer, hatha tul koran volt meg :) nem tudom installalni a JediKnight2-t, mar kiprobaltam ket kulonbozot es mindketto azt irja ki 2%-nal, hogy 'Transfer Component Error'. Volt valakinek hasonlo tapasztalata? -
#1410 Vagdosdd le az ingák tartóköteleit a karddobással. -
#1408 Végignyomtam szuperjó volt!
Tényleg több star wars feeling van benne mint az episode one-ban!
-
#1407 Nyiri1 !
KattintsIDE ! -
#1406 Felrakom az ftp-re , meg elküldöm e-mail-be is , ha megy .Tudod szerencséd van , mert pont egy olyan mentést hagytam meg , ami pont a movie előtt és pont a te elakadásod után van nem sokkal , így nem maradsz le semmiről .
Na megyek vissza játszani . :) -
#1405 hali
nemtom
szivesen
-
Styleair #1404 Once more Hali!
Én nem ismerem ezt a játékot, de szívesen kipróbálnám.
Írjatok címet honnan szedhetném le (és, hogy ISO v. RIP).
Köszi,
Styleair -
#1403 Hát igen ... lehet hogy neked is ott van a gubanc , mint nálam volt.Ugyan nem derítettem ki ( 3 órát vacakoltam vele , mire végre zöld lett az ajtó ) , de vagy túl sok volt a Quicksave vagy az volt a baj , hogy a második lépegetőt nem pusztítottam el , hanem csak "eltűnt a sarok mögött végleg" effektus miatt jött ki ez a BUG játékban .
Szóval pont ott lenne a vége ennek , hogy kilőtted az ionágyúkat és neked vissza kellene menni a lépegetők hangárjába , ahol legfelül a túloldalon eddig zárt ajtó , most nyitva kell , hogy legyen .Amúgy kár lenne átugrani ezt a részt , mert egy jó kis movie jön !!! :)
Mindjárt megnézem , mit is tehetek az ügyedben ! -
Styleair #1402 Hali!
Én nem ismerem ezt a játékot, de szívesen kipróbálnám.
Írjatok címet honnan szedhetném le (és, hogy ISO v. RIP).
Köszi,
Styleair -
#1401 Én benn voltam egy szerveren ott mondta a srác hogy irjam be: /thedestroyer
És ez behozta.
De amikor csinálok szervert és kipróbálom azt irja cheat not enabled on this server.
Szal nemtom :D -
#1399 Hát tudod most néztem a ST:Voyager-t és most újra belevetem magam a játékba .Ha nagyon nem tudnál továbbhaladni ( mivel minden részletre már én sem emlékszem ) , rakd fel az utolsó kimentésedet erre az ftp-re és megnézem ... meg persze megírom , hogy merre tovább . :)
ftp://skorpio7:[email protected]/web/
Én most éppen a felhővárosban járok .Nagyon király ez a játék , ha van szabadidőm , akkor csak ezzel nyomulok .Még a net is hanyagolva van miatta .
-
#1397 Kicsit jobban írd már le , hogy pontosan hol is van az a zárt ajtó ?! -
#1396 Felmész a Tie Fighterek feletti "járórácsra" egy lifttel , ami a fal mellett van .Mikor körbementél , akkor találsz majd egy ajtót , ami mögött 3 birodalmi fogad .Ez nagyjából ott van , ahol az irányítóterem üvegjét látod fent a rácsoknál .Ja igen ... majd itt hoz össze a sors egy olyan birodalmi tiszttel , akit nem kell lelőnöd és nem árt , ha meg is véded minden jószágtól majd , ami rátámad ... persze mindaddig , amíg ellened nem fordul . :)))
Ha egy kicsit értelmetlennek találod amit mondtam , majd megérted akkor , amikor odakerülsz . :) -
#1394 Nos, akkor valaki megszánna egy pontos leírással, hogy hogyan kell előhozni a duplapengés fénykardot? -
#1393 mind1 nem téma krekkeltem és most megy -
t. Füly #1391 hé lehet hogy kiröhögtök de hova kell beirni ezt a számot a jedi -ben??? -
#1390 213.222.165.207.
csinálok szervert gyertek