Jedi Knight II - Outcast

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Hmuda
997

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

Hmuda
Huh, most vagyok gépnél és a kérdésekre a válasz:

Yavinon a kapszulánál a vízben van egy kis járat (ha jól emlékszem, akkor egy kis szürke kődarabnál). Oda ússz be.

Galakot úgy nyirtam ki, hogy hagytam, hogy közel jöjjön, folyamatosan visszaverve a lövedékeit fénykarddal. Amikor szünetel, akkor megütöm párszor és lejön a pajzs. Utána párszor megdobáltam karddal és ki is halt. Utánameg szépen visszalebegtem arra a folyosóra, ahol azok a kis lépegetők voltak és már jött is a Yavin.

Ha kell még kérdés szivesen segítek.

IC: én is teljesen egyedül oldottam meg a dolgokat. Próbáld meg te is. Amúgy ott mindig force jumppal kell ráugrani és folyamatosan haladni kell a köv. platform felé. Ennyi.

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

Rincewind
Már túl jó vagy hozzám képest :D
Krinyo
valaki jöjjön ide
213.222.165.207

Krinyo
jön valaki multizni?

Lacc
Mi a jelszó a Nar Shaddan a szemetes résznél? Nem tudom és kinyitja alattam a padlót :P
I.C.ram
a sok ugyessegi feladattol mar herotom van :))))) tobbet kell szenvedni egy-egy iylen feladattal mint egy foellenseggel :)

de ezt most nem azert mondtam hogy hu de szarok kikene venni oket a jatekbol! hanem hogy mennyire megnehezitik a jatekot es ez a kiraly! :))
Rincewind
Ja és nem utolsó dolog csata közben sűrűn menteni... :)
Rincewind
Hát én a következőképp nyírtam ki:

Rakétával, hődetonárral, aknákkal, stb. könnyen le lehet venni a pajzsát. Ilyenkor egy kis időre kikapcsol a kék burok körülötte.
Mikor kikapcsolt, felgyorsítod magad, fénykard elő és forogsz körülötte, miközben vagdosod kardal.
Ha visszament a pajzsa, leszeded megint robbanó fegyverekkel és megint nekimész a karddal, addig, míg meg nem döglik. HA kifogytál, akkor a fénykardot dobáld neki!
A lényeg, hogy állandóan mozogni kell, így nem nagyon talál el és, ha gázos a HP-d, akkor szaladgálj körbe-körbe, közben gyógyítsd magad 100-ra. Aztán ess neki újra...
Rincewind
Jó időzítés
Rincewind
Mind1, már legyaktam...
naggyon jó gém!!!!!!!!
hú de feelinges, és nincsen irreális gépigénye.
az én ős 500-as cerka+gef 2mx-emen 800x600ban minden maxon, akadásmentesen fut!
I.C.ram
kosz mar megoldottam csak eddig az volt a baj hogy nem ugrottam hanem csak "raaestem" a fuvallatra :))
verti.go
az pedig nem olyan nehéz... Már ha ugyanarról beszélünk :)
'Szal mindig van egy platform, ami a legközelebb van hozzád (azon kívül, amin állsz persze :). Amikor elindul a légáramlat, pont afelé a platform felé kell ugranod... szimpül :)

Use google!

Rincewind
Ezt a sarga páncélba öltözött csókát, akit az ebergiapajzs véd, hogy kell kinyírni???
I.C.ram
HMUDA!! :))

ketsegbe vagyok esve!! a fellegvarosban vagyok es van egy hatalma cso amibol periodusosan jon fel a levego de ezzel az a gond hogy nem birom egyszeruen idoben elkapni a ritmust es mindig leesek!! ha valaki ezt megtudna nekem csinalni (elkuldom a savet o megcsinalnja en meg koszonom :)) es visszakuldi azt a savet ahol mar tul jutott ezen a reszen)
Hmuda te már végigvitted,pls válaszolj!:)))
Rohadtul el vagyunk akadva a Yavini(jól irtam?)mocsárban,annál a helynél ahol lezuhant 1 tulméretezett kapszulához hasonló izé...és ott nem találjuk a továbbvezető utat,de bejutni se tudunk az izébe...remélem tudsz segíteni....pls

Hmuda
Mielőtt elindulna az ajtó felé, erővel állítsd át a kapcsolót.

Lacc
Segítség! Nar Shaddan ráugrottam a szemetes konténerre, az elvitt egy nagy ajtióg de onnan nem tudok továbbmenni!
I.C.ram
ketsegbe vagyok esve!! a fellegvarosban vagyok es van egy hatalma cso amibol periodusosan jon fel a levego de ezzel az a gond hogy nem birom egyszeruen idoben elkapni a ritmust es mindig leesek!! ha valaki ezt megtudna nekem csinalni (elkuldom a savet o megcsinalnja en meg koszonom :)) es visszakuldi azt a savet ahol mar tul jutott ezen a reszen)
Hmuda
utolső=utolsó

Hmuda
Pedig érdekes meglepetések vannak. Főleg az utolső pálya bevezető filmjében.

magus
én végignem viszem
csak a multimiatt van fenn

Hmuda
VÉGIGVITTEM!!!
Kár, hogy vége. Még irtottam volna egy kicsit a rebornokat és szivesen fejtegettem volna még a fejtörőket. Na de mindegy. A lényeg, hogy ezzel a játékkal ismét felragyogott a LA csillaga, mégha nem is az ő érdemük.
Szerintem kicsit könnyűre sikeredett a végső összecsapás, bár lehet, hogy csak nekem volt mákom.

Nem tudok felkapcsolodni!
Krinyo
najó most lépek
bye

Krinyo
ehh
azért ne tulozz

Krinyo túl jó vagy!!Nekem meg sokat kell még gyakorolni.A sebesség amúgy tényleg jó volt.
Krinyo
nemszoktam gyakorolni csak annyit jáccom amennyit veletek multizom

Krinyo
Sokat vesztettél :D
Olyan trükköket tudok hogy az erőd sem ér semmit ellene :DD

Krinyo
Ron most voltál és a pinged nemvolt xar szoval nincs probléma.

magus
tele van:(

Long_Gun
Az 1ik présnél nincs csille, ott át tudsz menni rajta, a ládákon átugrálva eljutsz 1 másik csilléhez, húzd magad felé. Menj vissza, a kezdőhely utáni második ajtó mögött 1 láda elmozdítása után eljutsz 1 másik csilléhez, told meg, (eddig azért nem tudtad megtolni mert 1xerre 2őt nem tudsz tolni mert még nem vagy über jedi:)) a járaton be. Ha szellözőt látsz ott be, lent szétlőni a ládát hogy robbanjon és luk legyen a falon. A passt 1 ismerős megmondja.......

ok

LYONESS - Your Cashback Company

Long_Gun
Olvass vissza volt már szó róla.

Single-ben a ba'nya's palyan mi a teendo? Elmentem addig, ahol egy kis szobaban bejon az a banyasz jarmu, bezarodnak az ajtok, es elkezd szikrazni, zugni, meg ilyenek, aztan megy tovabb. En meg csak megyek korbe-korbe, es nem haladok

LYONESS - Your Cashback Company

Szia krinyo!

RON néven bent voltam a szerveren de mivel hogy modemes netem van nagyon szaggat.nincs valami ötleted hogyan lehetne javitani rajta?Nagyon mennék játszani!!!
Krinyo
akkor gyere ide
213.222.165.207

I.C.ram
en single playereztem!! benn vagyok a szemetfeldolgozoban de nem tudok semmit csinalni dobalnak engem allandoan granatokkal es csak futkarozok korbe korbe! :(( HELP
Krinyo
nemértem aszongyátok kéne szerver este, meg is csinálom és nemjön senki.

Krinyo
ide gyertek
213.222.165.207

Krinyo
mit csináljak?

Krinyo
Jön valaki szerverre?

I.C.ram
egy varosban vgayok ahol valami gangstert kell megolni/elkapni de elakadtam mindenkit leoltem de van egy kocsi amibol ahogy elkezdtem kiloni az emberkeket megingott (gondolom oda kell majd beugrani) de hogyan? probaltam mar egy urhajora raugrani hogy az majd elvisz oda de ahogy raugrom meghalok mit kell tennem??
Hmuda
kicsit nekem is akadt, de nem volt vészes. Vedd le a grafikát.

Nektek is akadozik a swamp-os paja,vagy csak az en gepem szar??

FREAK
konzolban /cmdlist

Riszpekk

FREAK
sv_cheats 1 vagy mi szokott lenni Q3 alatt....

Riszpekk

I.C.ram
en nem tudok segiteni sajnos :(

FREAK : ott nincs sajna kod hozza!

megvannak a kodok mertha beakarom irni azt irja ki hogy cheat not enabled on this server csak hat azt nem tudom hogy lehet enablelni
magus
senki?:(