3049
Jedi Knight II - Outcast
  • Sith
    Vgre hozájutottam a játékhoz...
  • Krinyo
    mé hány van?
  • RON
    Szia Krinyo?Melyik magyar szerveren vagy?
  • Ron Ragm
    Pffffffff...
    Már rég felírtam!!!!!
    "Rámegyek hogy new game erre kidob hogy nincs benne a CD..
    pedig benne van..."

• Krinyo
    FILE "JEDI2.BIN" BINARY
    cue fileban,az idézőjelen belül ennek kelle lennie.
    Aztán burn.
  • Ron Ragm
    neroval csináltam
  • Krinyo
    Gondolom nem neroval csináltad.
  • Ron Ragm
    Neeemááááááááá!!!
    Rámegyek hogy new game erre kidob hogy nincs benne a CD..
    pedig benne van...
    HELP!!!!!
  • Long_Gun
    Van ott a roncs közelében a sziklában 1 járat. Elég kicsi és nehéz észrevenni.
  • Ron Ragm
    IGEN!!!! SIKERÜLT!!!!! KÖSZÖNÖM!!!MINDANNYIÓTOKNAK KÖSZÖNÖM!!! SZERETNÉM MEGMENTENI AZ ÓZONT ÉS A PANDÁKAT!!!!:)))))))))
  • Ron Ragm
    nna. rémelem most menni fog...
  • Krinyo
    megyek oda
  • Krinyo
    valaki nemjön magyar szerverre?
  • Kange
    Mielőtt odaérsz abba a terembe, van ugye két ajtó... 1 jobbra, 1 balra... Ha bemész rajtuk, akkor 1-1- kicsit terembe jutsz, ahonnan ismét mehetnél tovább, de zárva vannak az ajtók...
    Nah, most az egyik kicsi terembe (asszem a jobb oldaliban) van egy széttörhető rács a plafonon... Abba kell beleugranod...
  • Kange
    Amikor szétlötted azokat a paneleket, akkor az alattuk levő csövekről eltüntek az erőterek...
    Most már egy egyszerű ForceThrow-al szét tudod csapni a csöveket, és végre-valahára jöhet egy főellenség... :-)
  • kokas
    Help me!

Csillagrombolón vagyok és megszereztem a kulcsokat (supply key), de egy pici ajtónál kéne használni gondolom és egyszerűen nem akarja. Jobbra és balra pedig egy gugolós átjáróban kék forcefield van, talán arra kéne.
    És mit lehet széttörni a 3.level force push-al?
    hogyan tovább?
  • Kange
    Hát, skacok, Desannt könnyebb volt legyőzni, mint bármelyik másik harcost... Kicsit többet vártam a főellenségtől... :-)
  • Kange
    Ha a szemétzúzós pályára gondolsz, akkor így:

© Simon Templar 2002. ápr. 10. 11:58 | Válasz erre | #1307

Amikor elmész hátra a folyosón ott van egy szellőzőaknak amit szét kell lőni (mármint a rácsot). Ott be tudsz menni és belátsz egy szobába ahol van egy láda a földön. Azt kell szétlőni, azt felrobban és átrobbantja a falat. Ott tudsz továbbmenni és megtalálod Lando-t aki megmondja a jelszót.
    Válasz 'Kange' üzenetére (#1305)
  • spR
    qczi warez
  • Kange
    thx
  • Kange
    Skacok, én is elakadtam... :-(
    Ott vagyok, hogy miután semlegesítettem az új romboló pajzsát, és kinyírtam az ellen-t, landolunk a bolygón... Na ott eljutottam a romboló "fejéig", de nem tudom, hogy merre tovább...
    Plíííz, help!!!!
  • Kange
    kb. holnap 14-h-ig fog menni...
  • Kange
    Az pajzsgenerátor akart lenni... :-)
  • Kange
    Leírnád, hogy milyen pahzsgenerátorról van szó?
  • Close
    Köszi! :-)
  • Ron Ragm
    az "előre" kimradt:)
  • Ron Ragm
    Kange thx a gamet!
    pls majd írd meg pontosan hány óráig megy, mer nekem sajna suli is lesz:((((
  • Close
    Tehát... a szobának négy fala van. Egyiken ajtó, amin bementtem, a másik három egy-egy nagy csőnek a bejárati nyílása. A szoba közepén egy függőleges cső vége van, felfelé. Az egyik csőbe ha belemegyek, akkor ezen a szoba közepén lévő függőleges cső dob vissza a padlóra. A másik jelen pillanatban sehová nem visz. A harmadikban pedig felkp a légáram és felvisz kurva magasra és ott kidob egy párkányszerű őrhelyre. Ha lefelé nézek, ott a nagy mélység. Körbetekintve egy nagy aknaszerűségben vagyok, mint amikben feljutottam a szobába, ahonnét indultam. Felfelé nézve pedig nagyon magasban szintén olyasmi őrhelyek vannak, mint amire kidobott a légáram. Visszamenni a csőbe nem lehet, mert mindig visszadob alégáram. De ugrani sem tudok semerre, mert lezuhanok. Ez van. .-)
  • Close
    Heyhó! Újabb akadáson vagyok, Bespinen. Lando kidobott a hajóból, felmentem addig a szobáig, ahol a falakban van három nagy cső. Az egyik visszadob a szoba közepére, a másik nem visz - egyenlőre legalábbis - sehová, a harmadik meg feldob egy őrhelyre. No de onnét aztán sem erre, sem arra nem tudok menni. :-) Csak a nagy mélység mindenfelé, ha meg át akarok ugrani valahová ami közelinek tűnik, zuhanás lesz a vége... Merre tovább? .-)
  • Ron Ragm
    Hali!
    chellom van.
    Sztem az lenne a legjobb, ha megdumálnánk mailban egy időpontot mikor mind2-en fennvagyunk és felraknád az SG-ftp-re a rarokat...Vagy vmi más helyre, ami viszonylag gyors és nincs tárhelykorlátozás...

U.i.:Nem tesz semmit:))))
  • Kange
    fa**om... Még csak most ébredtem...
    Bocsesz Ron, hogy elírtam a neved... :-)
  • Kange
    Oppá, az előző hozzászólásomat (#1341) rossz helyre címeztem...
    Az is Neked ment Ron!!
  • Kange
    De ha gyors kapcsolatod van, akkor magát az BIN/CUE-t is át tudod venni tőlem...
  • Kange
    Ron Gagm: Nekem még megvan az összes RAR file, és tuti, hogy jók, mert azzal játszok... Tudok segíteni?
    (RAR-R48)
    Írd ide, ha tudok, és megdumáljuk, hogyan...
  • Ron Ragm
    Pfff..most meg az a baja hogy 87%-nál megáll az uccsó filénél:)
  • Kange
    Lehet, hogy jó gyakorlás, ám kicsit kiegyenlítetnek találom, mert most úgy érzem magam, mint egy terminátor, pedig az elején kicsit szidtam a gammát, ugyanis ha én úgy éreztem, hogy eltaláltam a gárdistát, a progi úgy számolta, hogy mégsem, csak optikai csalódás...
    Mondjuk azzal is szívtam az elején, hogy akkor még nagyobb felbontásban játszottam, és elég sokszor nagy csaták közben megakadt... De most nincsenek nagy csaták...
  • Long_Gun
    Masteren még szopósabb lessz, az elején igen sűrün kell spórolni a lőszarral, ráadásul csak 50 hp van és 1 mezei gárdista is alig lő mellé. Viszont jó gyakorlás.
  • Kange
    én is wolfival kezdtem, aztán szépen sorban majdnem az összes fps, amit kiadtak... :-)
    Én Jedi fokozatban kezdtem el, és az elején bizony-bizony elég nehézkesen megy...
    Mondjuk most, hogy már van egy csomó Jedi erőm (I love ForceSpeed... ), már a gárdisták, meg a szimpla emberek semmit sem érnek ellenem...
  • Kange
    be kell pötyögni: helpusobi 1
  • Dynamic
    Na mégegy láma kérdés, de ezt tényleg nem tudom.
    Amikor beírom a konzolba a thedestroyer-t(az a dupla élű lézerkard, vagy mi), azt írja ki, hogy a csalás nincs engedélyezve.Hogy kell engedélyezni??