3049
Jedi Knight II - Outcast
-
#1532 Köszi Sith mester.
Most már chak egy jelszó kéne egy ajtóhoz. Egy szem jön ki a falból és kéri a jelszót. Ha nem jó, kinyílik a padló és zizzz...... -
Sith #1531 Glinn menj vissza a szabadba ott nézd meg vanak hulladékzúzók nyézet alapu tömbök vagy ahogy tetszik jó nagyok. Az egyiknek van a bedobo nyilása, egy lefelé görbülö csö ott ugorj fel és menj átt a huladék zuzón (ajtó szemben) menj szépen tovább amig nem találsz még egy csillét azt huzd meg, utána ugyanere vissza és ha most meglököd azt a csilét amiről beszéltél akkor tovább tudsz menni -
Sith #1530 Erre nincs 5letem inkáb mentegyet irj és menj vissza... -
#1529 Én egy hulladékfeldolgozóban tartozkodom és egy szűk átjáron kéne átmennem, amit kép csille torlaszol el. Jobb oldalt van egy zárt ajtó, de azzal sokra nem megyek.
Esetleg leírást hol találok ? -
#1528 KÖSZ MEGVAN.TÚL VAGYOK -
#1527 Sith .... Hogy tudok fórumozni ugy,hogy ne lépjek ki a játékbol?Az ...alt+tab nem jó. -
#1526 aha van ágyú,gondoltam.Köszi. -
#1525 Valaki???mennék tovább,de kilövik a barátokat.Mit tegyek? -
Sith #1524 ha jól tévedek akkor egy kanyon szerüségben vagy... a kezdőhelytöl jobra van egy szoba oda menj be kacsolot kapcsold átt uténa a szoba melleti lifetel fel tudsz menia felső részen ülj bele az ágyuba és lőd szét -
#1523 Gyors vagyok behozlak benneteket csak most kell egy kis help. -
#1522 HI.Most vagyok itt nálatok először.Az első két pálya csont nélkül lement......SEGITEK ha kellek.A harmadik elején a lépegetővel mit csináljak,hogy magdögöljön? -
Simon Templar #1518 Végigjátszás már nagyon régóta van már korábban belinkeltem ide a topicba is. -
#1517 Na továbbjutottam, az 5.ik pályán vagyok asszem.
Az ATST-t hogy kell kinyírni? mer minden lepattan róla:( -
#1515 Jó, de hol?:) -
#1511 Na help me!
Kiszabadítottam a fogjokat, átmentem a ties terembe majd egy "hídra" jutok. ha előre megyek az ajtón át, visszajutok oda ahol kiszabadítottam a foglyokat. Oldalt van egy szellőző, az egy "terembe" vezet, ahol lefele van egy mélyedés, jó nagy, kiálló pillérszerűségekkel. Próbáltam leugorni, de mindig meghalok az utolsó 2-3 foknál. A többi rácsot meg nem tom kiszedni. Help! -
#1510 hol áll? -
#1509 pfffffff
fekete háttéren az adott színnel formák, figurák
Ha odamész akkor kiírja hogy datapad updated
1ébként már bocs de ha itt elakadtál akkor inkább várd meg a végigjáccást -
Roby #1508 de az elso palya.
megvan mind a harom panel. aramot is adtam neki.
odamegyek, de nem toom mi a kod.
ha megnyomom a tab-ot, akkor latok egy piros jelet, de az istenert nem birom beallitgatni, hogy az jojjon ki.
a csajszi meg csak ott all.
ehhh, nem ertem:( -
#1507 keress ilyen paneleket, ahol megadja a kódot. Vagy ez nem az első pálya? -
Roby #1506 oki, de mit pötyögjek be?
milyen jelet? -
#1505 Hi
ugye már emgadtad neki az áramot?
akkor
a kék ott van ahol a sötétségből kijöttél
a zöldet a csaj nyitja ki. A zöldel szem,be lévő ajtóba menj be, amortizálj le mindenkit, majd a kék panelen nyomd meg a használ gombot és rohanj vissza a csajért. Ne törődj mással mer különbenm kicsinálják a csajt.ő kinyit egy ajtót, ott lesz.
a piros harmadik ajtónál van, az elsővel szemben.ott menj a másik felé, ne arra amerre az áramot adtad. Menj,menj,menj és vigyázz a droidokkal. Ott lesz ahol már visszajuthacc az eredeti helyre. Pötyögd be és kész. -
Roby #1501 hi!
nincs idom most vegigolvasni az egesz topic-ot:(
elakadtam, ahol kell a 3 mas szinu kartya.
az alakzatokat hogy kell allitani, hogy a 4. kapu kinyiljon? vagy mi a fax-t kell csinalni? -
#1500 Nem tudom megmondani, csak akkor, ha leírod mit csináltál. -
djcom #1499 Nekem nem jön elő.Vmit rosszul csinálok? -
#1498 nézegess az 1486 körüli üzenetekbe, ott leírtam hogy kell előhozni -
#1497 Naszóval:
magyar JK2 szerver: 193.6.159.200
-
djcom #1496 Nincs a játékhoz 2 élű fénykard patch? -
Sith #1495 Beszélsz a csapossal a kékbörü fazon uténa rádtámadnak lemészárolod öket fel mész az emeletre a konyhánál lávő lépcsönél az irodában egy kapcsolovla felnyitpod afém rostélyt a pult mögöti kapcsolot is használod beszélsz a csapossal az emelten lévő ajtón kimész ahonan löni fognak rád -
#1492 Help! Haver megadta az IPjét, a favoritban látom, de nem tud konnektolni és az IP helyett három pont van!
Ő is lát engem de ő se tud konnektolni. Mér?
-
Sith #1491 Mi most fejeztük be a gamet, és abszolute nem halt meg Kyle. Valahol nagyon lejebb azt irta valaki hogy ö meghalt és a csaj ott sirt mellete. Csak kiváncsi vagyok hogy kinek milyen befejezés jött be? -
#1490 hát ez eddig soványnak tűnik, mondjuk 10 percnél többet nem jáccottam vele....majd meglássuk -
Simon Templar #1488 Nekem így sem működik. -
#1484 Thx!
MP-bne hogy lehet színes nevet csinálni, és hogy lehet a kari szövegét előhozni? Már egy csomószor láttam hogy vmelyik kari elkezdett dumálni... -
#1480 Hármas pálya, rakodók.....nem ugrik be! Kicsit bővebben, ha lehet! Rég volt már az a rész! -
#1479 Há mi az hogy nem megfelelő az a jelszó az állandó magyar szarvernél:) amit ideírtak? Meg "Server is a low pings only" Ez mi? a 94 nem elég alacsony? -
#1478 Help! a 3. pályán vagyok a rakodóknál. Ott lent azt olvastam szét kell lőni vmit, hogy ne süljek meg. DE MIT?! -
#1477 azé nem pite ez a gém! Komolyan mondom volt pár olyan alkalom amikor fontolgattam hogy beírom-e a godot. És ez csak az eleje még! -
#1474 Azért ennyire ne legyetek már fáradtak! Senki nem képes kifejezni magát? Ejnye emberz! Turbósítsatok! Azért gondolom Gabi és Ügyifogyi levágták a megoldást! -
Sith #1473 Gabi az utcán vagy egy.. hmm szoba üveg teteje van.. ha kint nézelődzs akokr észre fgd venni na oda ugroj be perszte előte törd ki az üveget ott kacsolo átt és mehetsz tovább a szobától jobbra lévő ajtón... izé nem szoba henem ilyen izé.. bocs nem tudom kifejezni magam -
#1469 Miután kinyírtad az összes "helybélit" menny be a pult mögé és ott a továbbjutás! Utána fel kell menned és lesz egy ajtó amin át kijutsz a szabadba! Asszem az ajtót egy irodából kell kinyitni ami szintén egy emelettel feljebb van!