Jedi Knight II - Outcast

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

mozesapo
Mikor felemelkedi a rács, speed és magadhoz rántod a kardot a pull force-al.

skorpio7
ORCA !

Az előző hozzászólás neked is szól !!!

"A BC a jobbik csapat jutalma."

skorpio7
Szia KANGE ! 😊
Ismerős a dolog , már más is kérdezte pont ugyanezt máshol és pont én válaszoltam neki .Most akkor ide bemásolom ezt .

Ugye ott ki tudsz menni a szabadba a szoba mindkét oldalán .A szakadék túloldaláról érkezik a teherszállító vagon .Na ... itt menj ki az egyik ajtón és állj arra a részre , párkányra , ami a szakadék , zöld tó fölé nyúlik .Ha lenézel , láthatod , amint meghatározott időközönként kinyúlik egy cső , amire neked rá kell ugranod .Guggolj le , mert visszahúzódik ez a cső és te egy , a fenti rács alatti párkányra esel rá .Menj be a csőbe , siess , mert még a fertőtlenítés előtt ki kell lőnöd minden piros \"tekercset\" ( 5db ) .Ezután , mint egy liften , emlkedj ki a középső tekercsen , ahol már nyugodtan tartózkodhatsz , mivel már nem veszélyes rád a helység .Ugorj rá egy vagonra és majd baloldalt , közvetlenül az első forduló után lesz egy járat a bánya falában , ahová eddig nem tudtál eljutni , mert túl magasan volt .
Remélem érthető voltam . 😊

skorpio7
Akkor itt valami nagy gáz van !!! 😞((
Nekem ugyanis NEM VÁLTOTT ZÖLDRE !!!
Sejtettem , hogy oda vhogy be lehet jutni , mert ha távirányítású bombát raktam az ajtóra , akkor jött a beszéd , hogy mit csinálsz !?
Kívülről pedig benéztem távcsővel és láttam a falon tápolót , stb ...
Szóval akkor kezdhetem előről a pályát . 😞((

Kange
Az artus mine pályán vagyok...
Bementem egy nagy terembe, egy csomógárdistát kellett megölnöm. A terem tetején egymás után mennek el a járművek(gondolom a bányából jönnek fel...).
Ott elmegyek balra, mindenkit kinyírok, de kikötök egy olyan helyre, ahol eegy üvegfal mögül nézhetem, hogyan dolgoznak egy járművön...
Ha ekkor bent vagyok, akkor rövid úton meghalok...
SEGÍTSETEK!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Steam acc: kange82

Kange
Jah, bocsesz...
Orca=Kange

Kange
LÉgyszives segítsetek nekem is... :-(

Skorpio: Ott a legfolso rampan ahonnan latod a parkolo lepegetoket hogy ha vegig messz akkor van egy ajto ami zoldre valtott a regi pirosrol azon menj at
skorpio7
Nekem is kellene egy kis

HELP

!
Az artus_topside nevezetű pályán vagyok elakadva .Ez az , ahol először találkozunk egy lépegetővel és segíteni kell a foglyoknak a szökésükben , illetve semlegesíteni kell a 2 db ionágyút .Nos , kikapcsoltam az erőteret , ami az ionágyúkat védte , majd kimentem a hangárba , ahol volt még vagy 5db álló lépegető és a bal , illetve jobb oldali liften 1-1 tiszt , 2-2 rohamosztagos jött le .Őket likvidáltam , majd ezután szétlőttem a 2 db ionágyút .Ezután mit kell tenni ??? Már 1 órája bolyongok , de nem jövök rá a következő lépésre .A még megoldatlan feladat "találkozás lenne Jan-nal és még valakivel" .
Tudtok segíteni ?

Rincewind
>>>Állandó magyar szerver!!!<<<

www.radisub.com:28070 vagy 195.38.96.81:28070

pass.: jkhu

HAVE FUN 😊
Krinyo
azért nemtucc csatlakozni mert nemis csináltam szervert 😄

Krinyo
majd meglátjuk 😄D

Krinyo
jaja 😊)

Krinyo
Van egy kis gond.
Nem enged semmiféle parancsot elfogadni mert ugy értelmezi mintha cheat lenne.
Hogy lehetne engedélyezni a szerver cheatelést?
Advencedben nem lehet.

Krinyo
Ugy látszik kettönk közül nem én vagyok a köcsög 😄D

Close
Megoldottam. 😊
Krinyo
ide
213.222.165.207

Krinyo
QRVAJÓ

Krinyo
1:elteszed a kardot
2:beírod consolba hogy: /thedestroyer
ennyi
jön valaki kipróbálni?

Krinyo
HÉ ALL!!
TUDOM HOGY LEHET DUPLA ÉLŰ LÉZERKARDOT BENYOMNI A GAMEBA !!!!!!!!!!!!!
😄DD

Close
szia Hmuda!

Megint Hozzád fordulok segítségért. :-) Sajna elakadtam megint. Lehet, hogy én vagyok a hülye... Sowall Nar Shadda-n vagyok a második részpályán, az üzemben. Megint mindenkit kinyírtam akit találtam, de van egy ajtó az üzemben a felső szinten, ahol egy droidfej ami kibújik a lyukból, kódot kér, hogy továbbmehessek egy ajtón. Mr. Jedi meg mondogat mindenfélét, de mindig wrong a kód. :-) Merre tudom megszerezni?

Előre is köszi a segítséget! 😊
Hmuda
Hagyd hogy levegye az életed. Nem fog megölni.

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

Long_Gun
Desann a game főellensége, szal csak a végén tudod megölni.

Krinyo
najó, bezárom a szervert.
Senki nemjött szal nemfogok itt várni orákat.

Krinyo
itt az ip
213.222.165.207

Krinyo
valaki jönne mostanában?

Dikkma
Én is jókor jövök :]
Krinyo
már vége

Krinyo
ok
ip
213.222.165.207

Megyek!
Krinyo
Jön valaki multizni?
most szólok

Krinyo
na mostmár jó 😊

Krinyo
mindenhogy megpróbáltam.
Külön, egybe szünettel elválasztva stb

Krinyo
nem

Hmuda
a +al egybe irtad?

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

Krinyo
eddig lehetett volna

Krinyo
most csak külföldi van , mert én mingyárt lépek

magus
van szerver?

Krinyo
Nekem nemmüxik
Azt irja hogy a + unknown
Ha anélkül irom semmit nemcsinál

Hmuda
Behozod a konzolt és beírod ezt:

/bind +taunt

Persze a tetszőleges billientyűhöt nem kell zárójel. Nekem pl az R gombon van, szóval:

/bind r +taunt

Hmuda
Pedig ott van az objectivek között. Legalábbis nekem ott voltak a kódok. Egyszerűen csak meg kell keresni a megfelelő színűt az adott formából és érvényesíteni. Ennyi.

Krinyo
hogy lehet multiba tauntot nyomni?

Hmuda
Ahol sok szoba van felfüggesztve, ott kell megkeresni és megnyomni a megfelelő kódokat. Utána kell érvényesíteni az előtte levő teremben.

Krinyo
elakadtam help.
Ott tartok hogy hivni kell majd a rouge sqadront de előtte kódokkal kell szenvedni.Mit hol hogyan???

Hmuda
Szivesen. : )))

Hmuda
Nem arra kell menni, hanem a vízben lesz egy járat.

Close
Köszi! :-)
Hmuda
Amikor nyitva van a fertőtlenítő ajtaja, menj be és amikor bejön egy csille, mássz fel a lámpatartókra és ugorj rá. Azután csak ki kell ugranod egy párkányra és mehetsz is tovább.

Close
sziasztok! Segítsegek kicsit nekem lécci! :-) A harmadik pályán vagyok, ahol egy bányaüzem van. Két feladat van, az elsővel nincs is problémám, de a másodikkal (Cripple the mining operation) nem jutopk semmire. Már minden ellent elpusztítottam, a teherhajóknál sem villog már a piros fény a feltöltésükkor, mert felrobbantottam alatta a feltöltőt, de nem tudok tovább jutni. Egyszerűen nem találok sehol olyan kapcsolót amit még nem kapcsoltam be, nem találok nyitható ajtót ahol még nem jártam, sowall meg vagyok lőve. Már a felszínre is visszamentem, de ott sincs semmi változás. Kérlek benneteket, nyomassatok ide egy kis helpet nekem. .-)

Köszi!
Krinyo
jön valaki multizni?