3049
Jedi Knight II - Outcast
-
#1659 Nagyon örülnék ha valaki tudna egy magyar végigjátszást küldeni!!!
Azért nem akarok ideiglenes segítséget kérni, mert ha újra elakadok akkor jöhetek ide vissza. -
#1658 Nemtom pontosan hogy hol vagy, de próbáltad force elmetrükkel? -
#1655 köszi köszi,,,,Gladi vidokártya,,,hajrá -
#1651 Amikor lesüllyedsz, a ketrec felemelkedik.. Ahogy leérsz, force speed-et bekapcsolod és futsz a ketrechez.. Ha odaérsz, nem süllyed le utána teljesen, akkor meg force push vagy pull, nemtom már, a lényeg hogy ki kell "lökdösnöd" a szélére, ott meg felveszed.. -
#1650 Hát több ötletem nincs, majd más hátha tud megoldást.. -
#1649 gladiator segits nemtudok oda érni a kardhoz -
#1648 sith itt vagy? -
#1647 Na megint itt vagyok,a mentéseim elszálltak és újra kezdtem.Kérdés..A KARDOT HOGY SZEDEM KI?Gyors segitséget kérnék.Köszi. -
#1644 Hát az egyik gépben nekem is tnt2 van, és a 28.32-es detonatorral tökéletesen megy, a lehetőségeihez képest persze. nvidia.com-rol szedd le ha nem az lenne esetleg. Még nézd meg, hogy a a vkártyánál a hardveres gyorsitás nincs e levéve nagyon.. Régebben s4-esnél csináltam ilyet, nullára véve ezt irta ki az Elite Force, és az is q3 motor opengl-el, mint ez. "GLW_StartOpenGl () - could not load OpenGl" -
#1642 Csak nekem nem működik a JK2 Tools? -
#1641 milyen kártyád van? -
#1636 bazz nem igaz. motyogott vmit es visszamentem a foterre. most meg nemtok visszamenni ahhotz a helyhez ahol jelszot kertek
áááááááááá!ez a játék ritka szar singleben
vkli adjon már egy mentést ahol fénykard párbaj van pliiiiz. harcolni szeretnék... -
#1635 akkor icq online léccike -
#1634 an nsstreeet utan lkene... -
#1633 még nem:( -
#1632 kaptál már mentést? -
#1630 Bocs, hogy nem én voltam, de épp a Yavinon nyomultam kicsit. : ))) -
#1626 Ahova fel tudsz ugrani, csak ki kell csapni a rácsot. Pont szemben az alacsonyabb rácsrésszel. -
#1624 tudna vki adni egy mentést az azutani palyan ahol a bar van. ahol a kek csavoval talakoztal, az azutani palyahoz
pliiiiiiz -
#1622 Kipróbálta már valaki az új JK2 tools-t? A www.hcgamer.hu n van fent. -
#1621 amúgy Galak a neve:) -
#1620 lenyírod pl gránátokkal a pajzsát majd gyorsan kilövöd a fején a biszbaszt azt a pirosat és ezután kinyírdosod:))))) -
#1619 Ütöd. : ))) -
#1618 én megnéztem este és arra jutottam hogy semmi különbség nincs bár most inkább mulktiban nyomom úgyhogy nem szántam erre sok időt -
#1617 ha valaki akar multiba jönni akkor itt az ip: 195.228.238.177 bármikor rámnézhettek hátha vagyok
cablem van nem olyan szar:))) -
#1616 JSK !
KATT IDE !
-
#1615 oldalt vannak ilyen koporsótető szerű kövek azokat ha "eltololod", akkor az mutatja mejik a jó -
Protozerg #1611 Sziasztok!
Van az a jedi-ellenes védőruhás-védőpajzsos muki, milyen módszerrel lehet leölni? -
djcom #1610 http://www.extra.hu/djcom/Jedy/vj.exe
Innen lehet tölteni a Végigjátszást angolul!!! -
#1609 Ahol bejön a "hajó", ott a zsilip előtt van egy rámpa.. ÉS amikor odabenn a hajót kezelik, vagy micsinálnak vele, szal amikor piros, akkor a ráma alatt az alagut belseje kinyulik, majd 2-3 mp és vissza.. Menj ki a zsilip elé, ott látni fogod miről beszélek. Na arra a ki-be járkáló izére ráugrasz, majd az alagutban végigszalad és megérkezel az egész pirosan villogo helység alá. Ott szétlövöd a négy energiatartályt, amik pirosak, és ezzel megszűnik a középsőnek a pajzsa. Azt is leamortizálod gyorsan igy már nem sérülsz meg ha bennmaradsz a hajó érkezésekor. Onnan csak annyit, hogy rá kell ugrani a hajóra a fekete pillérekről és hajrá.. (remélem nem voltam tul bonyolult, és picit tudtam segiteni) -
djcom #1608 mail címet adj,küldök angol nyelvű végigjátszást! -
#1607 Nem kell ide semmi külön patch ! Megy anélkül is nálam a láb , kar levágása .Bár félbe eddig csak "protokoll droid-ot" sikerült vágnom . :) -
#1605 nekem néha levágott egy-egy kart patch nélkül is -
#1604 Hát szépjoestét! Tegnap este rájöttem, hogy én egy nagy hüje vagyok.. Nemtom mióta itt figyel a játék a polcon, de a Dungeon Siege meg Homm4 elvette minden időmet. Viszont tegnap ugy döntöttem, mostmár ideje megnézni ezt a játékot.. Azota aludtam 4 órát, alig ettem és ahogy a MEHET-re klikkelek, folytatom is :] Nagyon, de nagyon bejött a játék nekem, pedig nem igazán vagyok fps kedvelő ember. A hangok, a belső terek, a texturák, a karakterek, "az ellenfél meghalásának módjai", mind mind nagyon jó lett.. Nomeg a 3-4 pályán, amikor a rabokat kellett kihozni a bázisról, na ott a hangárban mászkálni, 4-5 TIE vadász alatt.. Na az nagyon teccett. Az a kis kétlábú minilépegető, a rakétáival meg menjen a fenébe, elkezdtem nézegetni, gyönyörködni benne, erre pofánlőtt egy rakétával és pechemre nem volt quick save előtte.. Na de a lényeg, hogy a régi-régi kis szerkezetek nagyon jol köszönnek vissz a játékban, ez nagyon teccik. Ja, és végre nagyjábol méretarányosak is. Még csak most tanulom a jedi mesterséget luke-nál a templomban, igy arra még kiváncsi vagyok.. Sok ismerős szerint az az egész lényege, a jedi képességek. Majd kiderül. A "nézd-a-hátam" nézőpont sem rossz megoldás, a fénykard miatt van persze, de néha egy-egy helyszinen érdemes váltani, már csak a látvány miatt is. A végére egy kérdésem viszont lenne. Kerestem a cracks.am-en nocdkrekket, és találtam is. Viszont volt ott egy "uncensored" féle peccs is, ami ha jol vettem ki a leirást, a cenzurázott meghalásokat teszi vissza a gameba.. Láblevágás, ember kettévágása fénykarddal stb.. Nézte ezt már valaki? Mert ha igen, leirhatná hogy megéri e feltenni, és hogy nem kavar e bele véletlenül a játék menetébe.. Na további jonapot! :] -
#1599 ripet akarunk -
#1594 Mr: ha kicsit pontosítanád, hogy melyik helyszín, akkor szivesen segítek.
ganga/gladiator: alapesetben a p-vel tudsz váltani. -
#1591 ja amúgy itt a cím ahonnan letölthető isoban: http://gothic.uw.hu/gothic.htm
de siess mert bármikor törölhetik (el lett halasztva de ki tudja...) -
#1590 igen. van egy olyan is hogy obi-wan de az csak xbox-ra -
Protozerg #1587 Sziasztok!
Van az a jedi-ellenes védőruhás-védőpajzsos muki, milyen módszerrel lehet leölni? -
RERE #1586 Köszi hun-ter ! :-))